PDA

View Full Version : Успорване на Акт от Кат



D.Dimitrov
15-02-2016, 11:58
Привет колеги пиша във връзка с един въпрос относно Кат.Колата беше закупена с затъмнени предни и задни стъкла .Минах през каналите на Кат както си му е реда за смяна на номера и тнт и пак никои нищо не каза там за затъмнените стъкла. И хоп предната вечер ме спират за проверка Кат и за хванаха за стъклата .Полицая гледа пипа ала бала вика спираме ви от движение за въпросните стъкла.Чесно казано не съм гледал какви проценти пропуска светлина и тнт ,но ми е интересно дали има смисъл да успорвам предвид факта ,че със същите стъкла минах регистрацията или е загуба на време и нерви.

invinceble
15-02-2016, 12:16
Здравей,
Глупаво е, че са я регистрирали така и сега те глобяват. Но и държавата ни е глупава. Предполагам никъде по документите не пише, че е със затъмнени стъкла. Как ще го докажеш? По скоро е загуба на време и нерви.... Вариант е да се докаже, че са в допустимите норми...

P.S. Пише се "оспорвам"

D.Dimitrov
15-02-2016, 12:30
Да точно това е че никъде няма записано че е с затъмнени стъкла ,а тепърва да доказвам ми се струва определено много много трудна задача.Иначе сега отивам в Кат да видя какво що за пускането на автомобила в движение и в бързината от смартфона О У ги омазах...

PagkoTo
15-02-2016, 15:26
Ако имаш или намериш документ, с който да докажеш, че стъклата са затъмнени преди последното ти ходене в КАТ(когато си сменял номера), не би трябвало да имаш проблем. Така реално доказваш, че колата в тези условия е пусната в движение от тях.
Ако си решил да се заядеш питай дали нямат видеозапис от деня когато колата ти е минавала за регистрация (да докажеш, че тогава е била така и е допусната в движение).