Log in

View Full Version : Съвет за покупка на автомобил BMW E90 или Ауди А3 Sportback

кученцетоОгиитаткоДоги
17-02-2016, 12:49
Колеги търся кола за моя близка бензинова до 8000-8500 евро 2006г. или след.Харесала си е А3 спортбек,но вчера като хвърлих на бързо едно око на цените горе-долу за същите пари може да си вземе Е90.Колата ще се кара предимно градско.Всякакво инфо и впечатления ще са ми полезни.

DiStefano
17-02-2016, 17:37
За тия пари можеш да и вземеш една Жулиета 2011 година .. дори 2012. Не, че е по кола от Е90 или от Аудито, ма е бая по-нова и по-евтина за правене. За А3 не мога да ти кажа нищо конкретно, но предполагам за такава сума може по-нова година да се намери - 2009 например. Но Аудито си е една голема пръчка, некъв наконтен Голф с цена на Мерцедес дейба. Е90 определено не го препоръчвам .. най-вече заради високите експлоатационни разходи, които има. Сега относно Бумера сигурно неколко човека тука ше скочат на саморазправа, но това си е мое мнение.

Ако трябва да е задължително немска - земи и една Инсигния или още по-добре една C класа - 2008/2009 има прекрасни екземпляри за тези мангизи. Кеф ти дизел, кеф ти бензин, кеф ти седан, кеф ти комби ...

abart_
17-02-2016, 20:11
Ще си позволя да не препоръчам Инсигния !! Хубаво,че са със жтд мотори,имат дизайн....обаче това е 4 годишна кола

кученцетоОгиитаткоДоги
17-02-2016, 20:16
Ами проблема е че досега не е карала хубави коли и като седне в една малко по нова не чак толкова хубава ама по добра от нейната опаа това е мойта кола:) Даже тепърва и обеснявам разликата между хечбек и седан:) Не е задължително да е немска колата,изискванията са да не е повече от 1350кг заради данъците, да е бензинова пак заради данъците:),пък да е икономична,пък да не е много малка че един път в годината ще ходи на почивка с нея,то А3 нито е кола за почивки, нито широка,возиш са в голф и плащаш цената на мерцедес както ти каза,абе жени:) нямат угодия:) Ще разгледам Жулиетите:)

Bobo Markov
17-02-2016, 21:41
За тия пари можеш да и вземеш една Жулиета 2011 година .. дори 2012. Не, че е по кола от Е90 или от Аудито, ма е бая по-нова и по-евтина за правене. За А3 не мога да ти кажа нищо конкретно, но предполагам за такава сума може по-нова година да се намери - 2009 например. Но Аудито си е една голема пръчка, некъв наконтен Голф с цена на Мерцедес дейба. Е90 определено не го препоръчвам .. най-вече заради високите експлоатационни разходи, които има. Сега относно Бумера сигурно неколко човека тука ше скочат на саморазправа, но това си е мое мнение.

Ако трябва да е задължително немска - земи и една Инсигния или още по-добре една C класа - 2008/2009 има прекрасни екземпляри за тези мангизи. Кеф ти дизел, кеф ти бензин, кеф ти седан, кеф ти комби ...

нема да се плашите - мерцедеса не е колата на мечтите вИ :)

кученцетоОгиитаткоДоги
17-02-2016, 21:53
Сега гледах обзор и други ревюта в тубата на Жулиета:) Също и техническите характеристики в холандската аутодата:) Страхотно нещо:) 1.4 турбо бендзин:) 4,6 на 100 тунджа извън:) 170 кончета от 0 до 100 за 7,8 сек. аз лично бих я отнесъл като пръскачка из лозе:)

Bobo Markov
18-02-2016, 01:12
Сега гледах обзор и други ревюта в тубата на Жулиета:) Също и техническите характеристики в холандската аутодата:) Страхотно нещо:) 1.4 турбо бендзин:) 4,6 на 100 тунджа извън:) 170 кончета от 0 до 100 за 7,8 сек. аз лично бих я отнесъл като пръскачка из лозе:)

нидей са занимава с тва Алфа е боклук да знаш, то и да не се чупи, и да ти се счупи гъзъ всички ше викат че Алфата са е счупила а ако си земеш Беенве - ееее то не се чупи дори да се чупи през ден, както и прави, никой нема ти поверва че се чупи и ще ти казват - ти баце си лузър баце :) караш беенве и са оплакваш ти си неккъф алфист а? абре ти си алфист бре !!! :):)

кученцетоОгиитаткоДоги
18-02-2016, 01:55
нидей са занимава с тва Алфа е боклук да знаш, то и да не се чупи, и да ти се счупи гъзъ всички ше викат че Алфата са е счупила а ако си земеш Беенве - ееее то не се чупи дори да се чупи през ден, както и прави, никой нема ти поверва че се чупи и ще ти казват - ти баце си лузър баце :) караш беенве и са оплакваш ти си неккъф алфист а? абре ти си алфист бре !!! :):)

Нямам идея колко се чупи жулиетата,но за парите си,дизайна си и техническите и харектиристики които незнам колко се препокриват като почнеш да я караш,примерно разхода от 5 на 100 извън въобще възможен ли е.........?:) Иначе какво да ти кажа,тука в Холандия кат на сякъде голфа са кутира най-много и за да си по оборотен си взимаш алди:) и то най-вече кат са прибереш на балкана на село да го даваш оборотен,ама колко да си оборотен като плащаш за мерцедес и караш голфф:):) и всички копират един от друг като китайски пансион,ауди А3 черно:):) Бмв последния мохикант остана Е46,от там на татъка почнаха да прават люхмански коли аз за туй не съм ги и гледал.Ама на жена която само знае да си сипва гориво и да кара и да иска кола след 2006 как да и го обясниш че тая работа не е като оная:):)

mirchozo
18-02-2016, 10:57
Ох, еле па Е46 е ... , айде 3.0 мАтора бива, ама всичко друго е шит.

alfa racer GTA
18-02-2016, 12:39
А, бре тази бамбина ша "дига ли самолета" или ...

Щото ако ще вдига самолета спокойно можеш да и препоръчаш самолет като твоя.Та даже може да я качиш и на твоя самолет малко дал литне...?

Ама да не стане така, че най-накрая ти да си виновен, че не си купила това което иска ...

BO
18-02-2016, 13:07
Ще си позволя да не препоръчам Инсигния !! Хубаво,че са със жтд мотори,имат дизайн....обаче това е 4 годишна кола
Това къде се намира, че не мога да се ориентирам от снимката?
А и за жтд-то не е добре, ама хайде.

кученцетоОгиитаткоДоги
18-02-2016, 13:40
А, бре тази бамбина ша "дига ли самолета" или ...

Щото ако ще вдига самолета спокойно можеш да и препоръчаш самолет като твоя.Та даже може да я качиш и на твоя самолет малко дал литне...?

Ама да не стане така, че най-накрая ти да си виновен, че не си купила това което иска ...

Като моя самолет няма да и препоръчвам,че за там и трябват много летателни часове:plane: Ще и взема една Жулиета червена:)

Bobo Markov
18-02-2016, 19:24
Единственото Беенве, което аз харесвам е Е9 оттам насетне не ма търсети аз съм фйен на АУди! вече!

DiStefano
18-02-2016, 20:24
Единственото Беенве, което аз харесвам е Е9 оттам насетне не ма търсети аз съм фйен на АУди! вече!

Максимално си прост!

pyle
19-02-2016, 00:10
Ох, еле па Е46 е ... , айде 3.0 мАтора бива, ама всичко друго е шит.

Бих казъл, че всичко друго бива ама 3.0 е шит...

кученцетоОгиитаткоДоги
19-02-2016, 02:28
Бих казъл, че всичко друго бива ама 3.0 е шит...

Абе бензина фейса ръчка със пълен аце шницер тунинг,на ниска гума и цистерната на шел да кара зад мен:):),ако трябва всяка вечер след работно време ще го права и денем ще го карам:):)

ShoxXx
21-02-2016, 23:53
От двата варианта препоръчвам Е9х, защото 1 е в по-горен клас от А3 8P, второ е доста по-комфортно и "пипнато" вътре. Бих препоръчал най-вече 320d (не 177кс обаче) с автоматични скорости, което е идеално за жена и би отговорило на всичките й нужди.

Ако все пак е задължително да е бензинова 320i, но определено да не е 320si, което е limited edition и може да грабне първоначално с визия, но не е за предпочитане.

А3 е в класа на 1 серия и не виждам въобще общото между А3 sportback и E90/91.

кученцетоОгиитаткоДоги
23-02-2016, 00:28
Ако ще е Е90 задължително 320i и задължително черно металик:) Е това го оглеждам http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/bmw/m1023604953-bmw-3-serie-320i-dynamic-exec.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr ама трябва задължително да свали от цената:) 167 хил. реални километра,ръчка задължително че автомата лапа:) Как мраза да ходя по автокъщи:afro::afro::afro:

Bobo Markov
23-02-2016, 01:10
батки аз осван 166-цата друга кола не признаам освен Мерц W126 след време надявам са да си купя таков или 560 SEL или 420 или в краен случай 300 ... SEC не ми харесва щото е егоистично говедо :) но таз кола ... ако я имам ще ви напия и вас и ония от Пазарджик и ония от Офча Купел също че даже и ония дето са в Плевен :) иншаала!

кученцетоОгиитаткоДоги
23-02-2016, 02:02
батки аз осван 166-цата друга кола не признаам освен Мерц W126 след време надявам са да си купя таков или 560 SEL или 420 или в краен случай 300 ... SEC не ми харесва щото е егоистично говедо :) но таз кола ... ако я имам ще ви напия и вас и ония от Пазарджик и ония от Офча Купел също че даже и ония дето са в Плевен :) иншаала!

а Ония от Младост къде го забраии..........:bangin: Начи ако съм един модератор ша та банна и то перманентно:) както и всички тролове в тоз форум:) барабар с мене си:) А не бе:)

Bobo Markov
23-02-2016, 02:38
а Ония от Младост къде го забраии..........:bangin: Начи ако съм един модератор ша та банна и то перманентно:) както и всички тролове в тоз форум:) барабар с мене си:) А не бе:)

мОрее мене и преди са ме бан-вали бил съм и модератор аз тука всичко съм видял то не бяха войни то не бяха кво ли не :) не мога да си върна първоначалния ник за което съжалявам и ония путки админите много добре го знаят но и знаят че не ми пука :) затова си траят :):) то на кого му пука всъщност - всичко се върти около скапан северозападнал секс без чувства, което нас ние, които сме запознати ни избива на смях и то не само ... ние си изкарваме добре в суперскапан словесен бар в който всички сме на дъното ... но това е добре дошло като компенсация за активния ни начин на живот :) и никога не забравяй, че има доста по-зле от нас :)

ShoxXx
23-02-2016, 13:40
Ако ще е Е90 задължително 320i и задължително черно металик:) Е това го оглеждам http://www.marktplaats.nl/a/auto-s/bmw/m1023604953-bmw-3-serie-320i-dynamic-exec.html?c=a2384ef0ece270f44503df9f8598c624&previousPage=lr ама трябва задължително да свали от цената:) 167 хил. реални километра,ръчка задължително че автомата лапа:) Как мраза да ходя по автокъщи:afro::afro::afro:

Това е най-безмислената покупка в този й вид. Въпрос на личен избор е бензин или дизел, като надявам се причината не е "дизел не съм карал до ся" или "бензина си е бензин", защото това не са доводи особено при 320i и 320d, но конкретната кола е гола като пушка и доста скъпа, за това, което се предлага.

Ако те има притеснение, че автомата вдига разход, защо се търси бензин въобще? Да не се окаже, че не трябва да е автомат, защото "ръчните скорости са си ръчни скорости".

кученцетоОгиитаткоДоги
23-02-2016, 19:58
Това е най-безмислената покупка в този й вид. Въпрос на личен избор е бензин или дизел, като надявам се причината не е "дизел не съм карал до ся" или "бензина си е бензин", защото това не са доводи особено при 320i и 320d, но конкретната кола е гола като пушка и доста скъпа, за това, което се предлага.

Ако те има притеснение, че автомата вдига разход, защо се търси бензин въобще? Да не се окаже, че не трябва да е автомат, защото "ръчните скорости са си ръчни скорости".

Колега както вече споменах избора да е бензин е направен защото на дизела данъците са му двойни,както и застраховките.Пример: това бмв бензин данък 60 евро на месец,дизел 120.Като го сметнеш всичко за цяла година както и застраховките, под 4000км на месец дизела е финансово неизгоден ако ще да гори и 4/100 нафта.За скоростите,и двете имат своите предимства и недостатъци,аз имам автомат но на газ,ако беше на бензин никога нямаше да я взема,при разход 17/100 бензин градско си заслужава само една култува легенда като това151265 Велик филм,с велика кола:) 750 12 цилиндъра:) Относно ,,гола като пушка,, на 167 хил. реални км в добро техническо състояние с пълен М пакет цената ти гранатирам че ще е съвсем друга.Предпочитам да не е най-луксозното изпълнение но да е читава,че хич не ми се занимава да я права.Днес механизма на шофьорския джам на мойта правих,до като го намерих па сваляй кори,па тя неще да излиза,сваляй изолации,па буксата на лампата не ще да излиза па китосвай:) и целия ми ден отиде на акера.Не ми се мисли ако хвърли верига..............................

Bobo Markov
23-02-2016, 22:20
Задължително за всеки пич (небатка) Мерц 126!!!

кученцетоОгиитаткоДоги
23-02-2016, 23:02
Задължително за всеки пич (небатка) Мерц 126!!!

Мерца е висок левел баткомобил:wink: Ако искаш небаткомобил купи си алфа,ама моляти се само не я паркирвай пред хода на дискотеката:wink:

ShoxXx
23-02-2016, 23:25
Колега както вече споменах избора да е бензин е направен защото на дизела данъците са му двойни,както и застраховките.Пример: това бмв бензин данък 60 евро на месец,дизел 120.Като го сметнеш всичко за цяла година както и застраховките, под 4000км на месец дизела е финансово неизгоден ако ще да гори и 4/100 нафта.За скоростите,и двете имат своите предимства и недостатъци,аз имам автомат но на газ,ако беше на бензин никога нямаше да я взема,при разход 17/100 бензин градско си заслужава само една култува легенда като това151265 Велик филм,с велика кола:) 750 12 цилиндъра:) Относно ,,гола като пушка,, на 167 хил. реални км в добро техническо състояние с пълен М пакет цената ти гранатирам че ще е съвсем друга.Предпочитам да не е най-луксозното изпълнение но да е читава,че хич не ми се занимава да я права.Днес механизма на шофьорския джам на мойта правих,до като го намерих па сваляй кори,па тя неще да излиза,сваляй изолации,па буксата на лампата не ще да излиза па китосвай:) и целия ми ден отиде на акера.Не ми се мисли ако хвърли верига..............................

Ти в онази кола къде видя пълен М пакет??? Ето това са ти броните от М пакета...

http://www.rwcarbon.com/media/uploads_ckeditor/BMW/RW-Carbon-BMW-E90-Mtech-M-Sport-Front-Bumper-3-Series-328i-335i-2.jpg

http://www.modbargains.com/images/Products/BMW%20Parts/BMW-E90-Pre-LCI-MTech-Rear-Bumper.jpg

А оригиналния М пакет китайски нов е 1400лв, оригинален втора ръка е 1500лв, така че не мисля определено, че това са важните неща в една кола.

И едно питане: би ли споделил все пак коя е тази държава, в която дизелов агрегат с DPF филтър и по-ниски CO2 емисии от бензиновия еквивалент има 2 пъти по-висок данък?

кученцетоОгиитаткоДоги
23-02-2016, 23:38
Ти в онази кола къде видя пълен М пакет??? Ето това са ти броните от М пакета...

http://www.rwcarbon.com/media/uploads_ckeditor/BMW/RW-Carbon-BMW-E90-Mtech-M-Sport-Front-Bumper-3-Series-328i-335i-2.jpg

http://www.modbargains.com/images/Products/BMW%20Parts/BMW-E90-Pre-LCI-MTech-Rear-Bumper.jpg

А оригиналния М пакет китайски нов е 1400лв, оригинален втора ръка е 1500лв, така че не мисля определено, че това са важните неща в една кола.

Ами именно,и аз не смятам че са важни но тук си противоречиш с твърдението ,,Гола като пушка,, което принципно означава базов модел, без екстри.И да не забравяме че базовия модел на тая кола е без климатроник а с обикновенните врътки:)

ShoxXx
23-02-2016, 23:47
Тва съм го виждал само веднъж между другото и то май на снимка. ;)

Bobo Markov
24-02-2016, 01:40
ама моля ви са стига сте говорили за глупости тука какво е това БМВ?? абе стига бе туй е официален мерчъндайз на Звездни войни бре туй е пласмасово копие на Кайло Рен бре ... ама много сте зле аз ви лафя за Мерц 126 тия ми пускат пластмасови фигурки на снимка ааааа вие сте гейове а? нали? абе вие сте гейове бре :):):) :) ай нема ми са сърдите :) аааа

BO
24-02-2016, 17:24
Тва съм го виждал само веднъж между другото и то май на снимка. ;)
Ама не е като да не се среща грам.
Да кажем в мобилето може да си филтрираш една страница с такива врътки като на Перла 04.
Пример:
http://www.mobile.bg/11449845903457697

кученцетоОгиитаткоДоги
24-02-2016, 21:18
Хубава кола,за много хубава цена не че не съществува ама трябва много ровене и като няма,трябва да са дебне и чака и да са ограничиш само до частни лица,на автотърговец за хубава кола винаги трябва да си цакаш по дебелата тарифа.Както обичат да се изразяват местните ,,Търся злато,, :):) Викам му и аз го търся:) нема се разберем:):)

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:17 ----------

И едно питане: би ли споделил все пак коя е тази държава, в която дизелов агрегат с DPF филтър и по-ниски CO2 емисии от бензиновия еквивалент има 2 пъти по-висок данък?

За Холандия иде реч.

old alfist
24-02-2016, 23:11
Летящи Холандецо, що не вземеш да пишеш в общностите на цитираните марки и да си сравняваш на воля.

кученцетоОгиитаткоДоги
24-02-2016, 23:23
Летящи Холандецо, що не вземеш да пишеш в общностите на цитираните марки и да си сравняваш на воля.

Ами на раздела пише ,,За всичко НЕСВЪРЗАНО С АЛФА РОМЕО,, ако не си в настронеие препоръчвам афганистански хаш,ама от хубавия:) или ако не си вечерял,вечеряй:) човек като си хапне винаги му става едно такова убаво и готино:)

Bobo Markov
25-02-2016, 00:01
Ами на раздела пише ,,За всичко НЕСВЪРЗАНО С АЛФА РОМЕО,, ако не си в настронеие препоръчвам афганистански хаш,ама от хубавия:) или ако не си вечерял,вечеряй:) човек като си хапне винаги му става едно такова убаво и готино:)

не го чети насериозно Миро той се прай на дрът ама не е - диване е той :)

old alfist
25-02-2016, 00:25
Мисля, че добре вечерях - пълнен шаран с орехи и стафиди, ракия, вино, а сега и с добре изстудено Столично в малки бутилчета пред монитора, но някои хора ми се струват, че не са твърде добре емоционално и психихически, което при всички случаи оказва влияние и на физиката.

Bobo Markov
25-02-2016, 00:50
Мисля, че добре вечерях - пълнен шаран с орехи и стафиди, ракия, вино, а сега и с добре изстудено Столично в малки бутилчета пред монитора, но някои хора ми се струват, че не са твърде добре емоционално и психихически, което при всички случаи оказва влияние и на физиката.

е то няма и как да не окаже :) иначе то ако има някой добре психически и емоционално стабилен мъж в момента в БГ а и където и да е - евала :) единствения такъв се е казвал - Йозеф (сталин) Джугашвили но той не е добър пример мисля :)

old alfist
25-02-2016, 00:58
е то няма и как да не окаже :) иначе то ако има някой добре психически и емоционално стабилен мъж в момента в БГ а и където и да е - евала :) единствения такъв се е казвал - Йозеф (сталин) Джугашвили но той не е добър пример мисля :)
Аман от хейтъри - кученцето Оги си търси среда за изява.

Bobo Markov
25-02-2016, 01:05

Олди, ОгиДоги си е наш човек добре се вписа в средата и е готин тип :) мене си ме кефи :) виж обаче аз не съм особено готин тип и извинявай за чата оная вечер... но поне съм искрен :) което не предполага, че ти не си ...

Оги Доги го разбирам преди такъв беше и Кайо преди да забременее ако си спомняш :) ако си разбирал Кайо ще разбереш и ОгиДоги :) мене обаче никога нема ме разбереш брат :) за да ме разбереш е необходимо да ме видиш наживо :)

кученцетоОгиитаткоДоги
25-02-2016, 01:55

Добре де хапна пийна,къв ти е проблема?Ако са ти спряли XXL-a защото не си си платил кабелната,обърни се към doctor Phil,ако и той не ти помогне да знаеш че при всички положения проблема е в твоя телевизор:)

old alfist
25-02-2016, 12:01
Добре де хапна пийна,къв ти е проблема?Ако са ти спряли XXL-a защото не си си платил кабелната,обърни се към doctor Phil,ако и той не ти помогне да знаеш че при всички положения проблема е в твоя телевизор:)
И тук не позна - кабелната си я плащам авансово и хората ми дават безплатни месеци гледане, а тази година по случай 20- годишнината на телевията като един от първите клиенти получих безплатен HD 6-месечен пакет за който хората плащат допълнително.

Stefan Caromov
26-02-2016, 18:55
Лично мнение, ако имам за даване толкова пари и съм ги заделил за кола, ще си взема Жулиета турбо бензин, и ще търся газ. Или Мито ( особено ако е за жена ) пак турбо бензин и пак газ. Пък за останалите пари, ще го направя чисто ново.
Ако не е алфа, бих взел нещо корейско, киа, или хюндай. Или третото ми е ауди а4 задължително бензин и после газ.

DiStefano
26-02-2016, 21:09

Оди яж котки уее :tooth:

Bobo Markov
26-02-2016, 21:32
Само Мерцелес 126!!

156
26-02-2016, 22:33
Само Мерцелес 126!!
Мда, доста станаха модерни напоследък - и до работата, и до нас има по един в перфектно състояние, дали да не бартеросам алфата за такъв се чуда малко аз...

toki4a
26-02-2016, 22:51
:drinking::Topic-is-closed-bg:
няма правила

old alfist
26-02-2016, 23:17
Оди яж котки уее :tooth:
Не си оригинален.

Bobo Markov
29-02-2016, 01:39
Мда, доста станаха модерни напоследък - и до работата, и до нас има по един в перфектно състояние, дали да не бартеросам алфата за такъв се чуда малко аз...

и аз :):)

кученцетоОгиитаткоДоги
01-03-2016, 00:38
Само Мерцелес 126!!

Щи подаръ и едно марково менте ролекс тип водомер часовник ръчен:)Гледах ги преди месец и нещо на една сергия пред Кауфланд в Папенбург по 10 евро парчето:) Много арни:) Иначе каква батка ще си......................:)

Bobo Markov
02-03-2016, 21:51
Щи подаръ и едно марково менте ролекс тип водомер часовник ръчен:)Гледах ги преди месец и нещо на една сергия пред Кауфланд в Папенбург по 10 евро парчето:) Много арни:) Иначе каква батка ще си......................:)

ооо ама ако има нишан дай ши напраим далаверка - аз че ги пускам тука у OLX.бъгъ и така като ги продаваме на батките ще се видим в пачка и ние ще станем батки :)

кученцетоОгиитаткоДоги
02-03-2016, 23:40
ооо ама ако има нишан дай ши напраим далаверка - аз че ги пускам тука у OLX.бъгъ и така като ги продаваме на батките ще се видим в пачка и ние ще станем батки :)

Съжелявам че не се познаваме:) Много уважавам креативно прогресивно мислещи хора като теб:) Скоро мое се пусна пак до Папенбург и ша проуча в дълбочина нещата:)

Bobo Markov
03-03-2016, 00:52
Съжелявам че не се познаваме:) Много уважавам креативно прогресивно мислещи хора като теб:) Скоро мое се пусна пак до Папенбург и ша проуча в дълбочина нещата:)

да, защото тук в БГ можещ да си купиш от OLX.бъгъ BELL and ROSS за.. 190 лева :):):)
сега, никоя батка няма да си купи Бел енд Рос този часовник даже изглежда тъпо за батките защото е чисто черен (повечето модели) но ..

кученцетоОгиитаткоДоги
03-03-2016, 04:39
да, защото тук в БГ можещ да си купиш от OLX.бъгъ BELL and ROSS за.. 190 лева :):):)
сега, никоя батка няма да си купи Бел енд Рос този часовник даже изглежда тъпо за батките защото е чисто черен (повечето модели) но ..

Всъщност и аз некога имах такъв:),но с тоз водомер..............пречими да виждам движението като карам:) Всъщност мразя да нося часовници,обаче тоя ми беше подарък от друга батка в знак на респект:)

Bobo Markov
03-03-2016, 21:28
Всъщност и аз некога имах такъв:),но с тоз водомер..............пречими да виждам движението като карам:) Всъщност мразя да нося часовници,обаче тоя ми беше подарък от друга батка в знак на респект:)

аз имам една юбилейна Фестина с механизъм Myota доста полезно нещо беше защото не е хронометър а хронограф докато не бях изложен на много силно магнитно поле в завода където ми е производството и Фестината вече не и вярвам сама си измисля секундите и часовете иначе е точна за година изостава с две минути но хронографа само как не отчита обратно броене и тахометрите стартират от където си поискат :)