Log in

View Full Version : Мутри вилняха на околовръстното.

Maximus
25-02-2016, 21:28
Мутри вилняха на околовръстното.
25 години либерална демократична система.
2/3 ти от времето на тоталитарния режим.
Какво имаме до тук.
Шивачки , неустойчив туризъм, слаби земеделие и животновъдство, никаква индустрия , никаква енергетика и ужасяваща престъпност и битова и организирана и мафия. Дълг ......голям. 2 изтребителя.
За 45 години тоталитаризъм Стотици работещи промишлени обекта, десетки хидротехнически обекти, големи енергийни обекти, тецове, аец, вецове, топлофикации, устойчиви курортни комплекси, научни постижения, мелиоративни системи. Добро земеделие и животновъдство. Силни системи за сигурност. Дълг ... вие кажете. Армия... вие кажете.. .
Децата ни трябва да знаят каква България имахме..........

Bobo Markov
25-02-2016, 21:55
бре да му се не знае ... гадна работа държавата мина от държавни в частни ръце и се наложи да се преструктурират пазарите и търсенето и най-вече да се манипулират и моделират вкусове щото е страшно човек да има пари то свободата не е като леба :( ако имаш пари всичко моеш направиш с тях а като немаш - нищо не моеш направиш... механизъм за контрол да, имали сме право на избор - имаме си винаги и всеки има право на избор това няма как да се отнеме никому ...
Максимон е прав, въпреки че е леко краен.

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

по темата обаче и тази история с мутрафоните на околовръстното ми е леко гнила ... Максимус кажи ти какво мислиш че аз още разсъждавам...

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:53 ----------

значи две коли с тъмни стъкла се движели агресивно някаква баничарка била натикана и изблъскана от пътя ... околовръстното е голям път и къде да е натикана и притисната ??? после пък баничарката спира засечена от колите и оттам (колите) излизат няколко човека, които пребиват шофьора на баничарката ??? по колата щети няма ??? а сега дайте ми теории?

ecotronic
25-02-2016, 22:27
Тоя с баничарката.............що ли ми звучи познато?
Май и друг път съм виждал келеши да слаломират между колите, та и мен са ме сърбяли ръцете.

Разликата е в това, че този път този е изнервил не когото трябва.

Не че оправдавам саморазправата.

old alfist
25-02-2016, 22:27
Срещнали са се две групи със самочувствие и едната е доказала на другата, че е по-специализирана.
Хвърлянето на полупълна бутилка с вода срещу агресиво движещ се автомобил си е пълна липса на самосъхранение.
Има аналогия със случаят във Враца - едните си мислят, че са голяма работа, но се оказва, че другите са по-голяма.

digitalundgrd
25-02-2016, 23:51
Аз до колкото разбрах тоя със счупените зъби каза, че бил некав фитнес треньор. Най-вероятно след като са се засичали един друг, онея са свалили стъклата и почнали да се псуват, при което е имало нещо от сорта, "аре спри да се разберем" и ония понеже нали бачка във фитнес, не е очаквал, че другите па са боксьори ;) Таа грешката му е била, че не се е сетил за правилото, че винаги има и по-голема риба в морето...

Furious 155
25-02-2016, 23:58
Каквото и да е станало, не е това начина и не с тази жестокост! Колкото и на голям да се е направил. Да не говорим че са били и жената...
:prison: за такива! Нямат място между нас!

digitalundgrd
26-02-2016, 00:10
Е, да никой не казва, че това е начина, но всеки иска да е батка, а не става така.

Карай си нормално, пазиш се от идиотите максимално и не се правиш на Чък Норис по улиците - гарантирано няма кой да слиза да те бие и да те избутва от пътя....

кученцетоОгиитаткоДоги
26-02-2016, 00:13
Значи изберета ма за премиер и в и гарантирам че в рамките на месец агресията по пътищата ще намалее от 100% до 1% макс.Просто ще прокарам закон притежаването на мпс да става само с разрешително което трябва да отговаря на следните изисквания:

1) Лицето да е на минимум 30 години

2) Лицето да не е осъждано

3) Да има официялна работа

4) Да не е лежало по психодиспансери или комуни

5) Да докаже произхода на средтсвата за покупка на мпс и платени данъци върху тях

6) Да няма задължения към държавата от никакво
естество.

Като се въведе и едно изискване да няма право да дава на друго лице да управлява мпс-то,и при нарушение на това изискване да му се отнема разрешително за притежание на мпс доживотно.

Гарантирам че на 99% по пътищата ще останат само нормални хора,няма да има задръствания,по малко ще се замърсява околната среда,който иска кола и няма работа ще бъде стимулиран да си потърси работа,и държавата ще има сметка да инвестира в градски транспорт и екологично предвижване, на колело както е в белите държави.Българина може да е много примерен гражданин,ама трябва дебелата тояга(историята го е доказала многократно),почнеш ли да му пускаш фъндък почва да ти се качва на юя.

old alfist
26-02-2016, 00:15
Едните са били малко по-първични от другите, но и в двете страни се е влял адреналин.
И мен са ме засичали олигофрени по улиците на София с думите "Селяк", имайки предвид регистрацията ми, но винаги съм посрещал с нашмешка всичко това имайки предвид поведението и автомобилите им.

ecotronic
26-02-2016, 00:19
Значи изберета ма за премиер и в и гарантирам че в рамките на месец агресията по пътищата ще намалее от 100% до 1% макс.Просто ще прокарам закон притежаването на мпс да става само с разрешително което трябва да отговаря на следните изисквания:

1) Лицето да е на минимум 30 години

2) Лицето да не е осъждано

3) Да има официялна работа

4) Да не е лежало по психодиспансери или комуни

5) Да докаже произхода на средтсвата за покупка на мпс и платени данъци върху тях

6) Да няма задължения към държавата от никакво
естество.

Като се въведе и едно изискване да няма право да дава на друго лице да управлява мпс-то,и при нарушение на това изискване да му се отнема разрешително за притежание на мпс доживотно.

Гарантирам че на 99% по пътищата ще останат само нормални хора,няма да има задръствания,по малко ще се замърсява околната среда,който иска кола и няма работа ще бъде стимулиран да си потърси работа,и държавата ще има сметка да инвестира в градски транспорт и екологично предвижване на колело както е в белите държави.Българина може да е много примерен гражданин,ама трябва дебелата тояга,почнеш ли да му пускаш фъндък почва да ти се качва на юя.

Има и по-лесен и цивилизован начин.

Достатъчно е да се прокара закон според който да се приемат за доказателство с достатъчно основание за налагане на наказание, видеоматериали, заснети лично от участници в движението.
Що да гоня някой, да го псувам, да се замеряме с бутилки и да си бием шамари, след като мога да пратя материала на КАТ, пък те да си му дърпат ушите по законния ред.

old alfist
26-02-2016, 00:26
Има и по-лесен и цивилизован начин.

Достатъчно е да се прокара закон според който да се приемат за доказателство с достатъчно основание за налагане на наказание, видеоматериали, заснети лично от участници в движението.
Що да гоня някой, да го псувам, да се замеряме с бутилки и да си бием шамари, след като мога да пратя материала на КАТ, пък те да си му дърпат ушите по законния ред.

Като съдебен експерт мога да кажа, че видеоматериалите е трудно да се използват като доказателства, тъй като могат лесно да се се манипулират от един ученик- те имат само насочващо действие.

Bobo Markov
26-02-2016, 00:30
много се радвам, че всички ние тук търсим истината, страшно се кефя, че Любо пак мисли като мен и въпреки, че сме от един квартал и не сме се виждали се радвам да срещна цивилизовано мислене.

проблема при тази случка или инцидент е че новинарите инициират у нас фалшива принудена тревожност не е проблем да натиснеш клаксона когато е необходимо но е проблем ако правиш много повече от това и да ви пиша тези агресорите са охранители те са парапитеци но са обучавани и тяхната работа е това те виждат заплаха навсякъде и реагират спрямо обучението си това е все едно бойно куче ако види котка то си седи мирно но ако тази котка му се озъби то и скача - нормално е това му е работата - всичко това го пиша с цел, точно тази цел, да не се насажда излишна тревожност у всеки от нас и съответно тревожността да не поражда агресия а това е най-важното в държава която не е полицейска а купонджийска.

ecotronic
26-02-2016, 00:34
Като съдебен експерт мога да кажа, че видеоматериалите е трудно да се използват като доказателства, тъй като могат лесно да се се манипулират от един ученик- те имат само насочващо действие.

Всичко опира до законова основа, до технически решения и най-вече до воля.

Такова едно нещо би имало огромен възпитателен ефект, щом не знаеш, кой и откъде ще те излови в крачка.

Същевременно предоставящият доказателствата ще носи сериозна отговорност за тяхната достоверност.

Няма и да е необходим сериозен държавен ресурс за целта.

Накратко - не проумявам, защо не съумяваме да се възползваме от техническите средства за да решаваме проблемите си.

Bobo Markov
26-02-2016, 00:37
Едните са били малко по-първични от другите, но и в двете страни се е влял адреналин.
И мен са ме засичали олигофрени по улиците на София с думите "Селяк", имайки предвид регистрацията ми, но винаги съм посрещал с нашмешка всичко това имайки предвид поведението и автомобилите им.

Олди много си прав и това не е предвид регистрацията ти така е със всички тук и ние го ядем същия но не ни пука :) само веднъж един Туарег с някакъв дебил ми се разсвири че спазвам ограничението от 120 км/час натисна ме и аз му избягах :) колкото и да се опитваше не успя да ме догони :) а бяхме аз и жена ми и детенцето в колата не съм предприемал нищо агресивно - просто дадох газ :) за 6 секунди от 120 стигнах до 230 и там Туарега умря :) а си продължих безпроблемно :) което пак да отбележа никой в салона не усети :):)

old alfist
26-02-2016, 00:41
много се радвам, че всички ние тук търсим истината, страшно се кефя, че Любо пак мисли като мен и въпреки, че сме от един квартал и не сме се виждали се радвам да срещна цивилизовано мислене.

проблема при тази случка или инцидент е че новинарите инициират у нас фалшива принудена тревожност не е проблем да натиснеш клаксона когато е необходимо но е проблем ако правиш много повече от това и да ви пиша тези агресорите са охранители те са парапитеци но са обучавани и тяхната работа е това те виждат заплаха навсякъде и реагират спрямо обучението си това е все едно бойно куче ако види котка то си седи мирно но ако тази котка му се озъби то и скача - нормално е това му е работата - всичко това го пиша с цел, точно тази цел, да не се насажда излишна тревожност у всеки от нас и съответно тревожността да не поражда агресия а това е най-важното в държава която не е полицейска а купонджийска.

И двете страни са първични, но едната е повече, усещайки превъзходството си в силово отношение..
Тези охранители са изключили, че в случаят не охраняват никой.
Момчето в присъствие на жена си е повярвало, че е голямата работа.
Всичко това ми напомня за случаят във Враца.

кученцетоОгиитаткоДоги
26-02-2016, 00:47
[QUOTE=digitalundgrd;1465776]Е, да никой не казва, че това е начина, но всеки иска да е батка, а не става така.

Те сегашните ,,батки,, са малко измислени......................някогашната батка слиза раздава токати,обаче ако му надуят муцуната са прибира в къщи слага си една сурово мръвка на очото,чака да му мине:) и гледа колкото са може по малко хора да разберат за това.А сегашните слиза раздава го ударно,обаче ако му надуят муцуната започва се едно обикаляне на всички телевизионни студия и оревава цялата държава че е изял някой токат:):) Това по скоро е типично за каките................:):)

Bobo Markov
26-02-2016, 00:54
[QUOTE=digitalundgrd;1465776]Е, да никой не казва, че това е начина, но всеки иска да е батка, а не става така.

Те сегашните ,,батки,, са малко измислени......................някогашната батка слиза раздава токати,обаче ако му надуят муцуната са прибира в къщи слага си една сурово мръвка на очото,чака да му мине:) и гледа колкото са може по малко хора да разберат за това.А сегашните слиза раздава го ударно,обаче ако му надуят муцуната започва се едно обикаляни на всички телевизионни студия и оревава цялата държава че е изял някой токат:):) Това по скоро е типично за каките................:):)

това е нормално за държава, в която всички сме деца малко или много - виж ме мен аз съм на 38 години знаеш ли кога започнах да узрявам като отговорен човек? преди две години ... тук сме били и сме в инкубатор нищо лошо не се случва на никой така е било и сеха, когато започва да се формира истинско общество със своите проблеми и т.н. еволюция всички ревем - да, така е, пътя на израстването е труден но надеждата за нашите деца е да им по-труден щото ако е по-лесен значи имаме деволюция а не еволюция ...

кученцетоОгиитаткоДоги
26-02-2016, 01:23
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1465791]

това е нормално за държава, в която всички сме деца малко или много - виж ме мен аз съм на 38 години знаеш ли кога започнах да узрявам като отговорен човек? преди две години ... тук сме били и сме в инкубатор нищо лошо не се случва на никой така е било и сеха, когато започва да се формира истинско общество със своите проблеми и т.н. еволюция всички ревем - да, така е, пътя на израстването е труден но надеждата за нашите деца е да им по-труден щото ако е по-лесен значи имаме деволюция а не еволюция ...

Не си прав,понеже от 90-та година до сега по твоята логика да сме номер едно.Ама не по най-голяма безработица в ЕС,по най-бързо изчестващ народ и по най-много откраднати коли за денонощие сещаш ли са и следиш ли ми мисълта.............................?

Bobo Markov
26-02-2016, 01:28
[QUOTE=Bobo Markov;1465792]

Не си прав,понеже от 90-та година до сега по твоята логика да сме номер едно.Ама не по най-голяма безработица в ЕС,по най-бързо изчестващ народ и по най-много откраднати коли за денонощие сещаш ли са и следиш ли ми мисълта.............................?

:( а не бе

кученцетоОгиитаткоДоги
26-02-2016, 01:50
Сега го гледах по новините..........................като видях кви са боклуци тия ,,охранители,, тип измет................и като му чух на единия чобанския диалект ми е ясно положението....................колко трябва да е згафил човек че да му избиееш три зъба със желязна палка.........................адски много.......................Като им видях физиката то само единия с едната си ръка може да го смачка потърпевшия,а са му скочили със железни палки ебахти путките заклевам са..............да ма извиняват модераторите за нецензорната дума..........................обаче тука като дойдат точно тия нашенски пишман спортисчета са по ниски и от тревата и са мили като котенца.Три четирикрилни гардероба пребиват една закачалка за дрехи......................кви батки бе......тук иде реч за каки...................

alfa racer GTA
26-02-2016, 02:20
Ма пичове, много глупости сте изписали.

К'ви мутри, к'ви 5 леа?

Те са пълни 100% балъци.

Заради една средна телесна повреда и заради това че са се направили на мЪже за 2-3 минути сега ще ядат квадратния у затвора...То много прости момчета има в тази държава които си мислят, че хванали Господ за шлифера...

Хванали са го ... за бухалката ...

Някои от тях са малоумни дебили.Не за друго а защото вместо ракия зобат някакви химии и от мозъка им с който ги е родила майка им остане само едно бобено зърно ...

Химията по тия фитнеси ебава мамата на мозъка и води до различни психясвания.Отделно у Софето доста селения отиде и в тоя мръсен град всичко е оголило нерва до кокала и е готово всеки един момент да прегризе гръкляна на всеки.

Куче, те сега тези и в килиите вече са "котенца", умилкават се съжаляват...Големи "мЪже" съм виждал, а като ги набутат у подземията/килията са готови и майчиното си мляко да кажат само и само да са навън.Навън ама нема...

Много време отделяте на идиоти у този форум ...

546
26-02-2016, 20:10
...
Някои от тях са малоумни дебили.Не за друго а защото вместо ракия зобат някакви химии и от мозъка им с който ги е родила майка им остане само едно бобено зърно.
...
Не дей така,че тия ,ако минат на ракия , не бобено ,а оризово зърно ще е резултата.Туй пиенето е само за хора ,които могат да си позволят загубата на няколко мозъчни клетки.

old alfist
26-02-2016, 23:33
Тези тромави шибеци ако ги беше набарал някое чевръсто момче щеше да им набута палките отзад и да ги завърти.

chakurov
28-02-2016, 13:18
Като чух тази новина, бях потресен. Явно мутрите отново се връщат на мода...

кученцетоОгиитаткоДоги
29-02-2016, 21:43
Начи миналата седмица леко ма засича батка с кюосмица,и аз естествено веднага му клаксонирах,обаче той си продължи и сви на ляво към кофишопа на дамстердип:pimp:

old alfist
29-02-2016, 21:56
Предпочитам да работя със светлинни сигнали.
Класон подавам само на хора които могат да разберат значението му.
Например на колега след който съм карал, той ме забелязва и ми дава ми десен мигач - когато се изравня с него го поздравявам с еднократен лек сигнал и обикновено ми отговарят с двоен.
Когато вече се отдалечавам му подавам аварийно мигане.

ecotronic
29-02-2016, 22:01
Чудя се, дали вече някой психолог не е писал дисертация на тема "връзката между продължителността на клаксониране и емоционалното състояние на водача".
Щото на мен като неспециалист ми прави впечатление това, че такава определено съществува.

pace
29-02-2016, 22:01
Чак па 'мутри'....'90-те няма да се върнат НИКОГА...по скоро са комплексари...

old alfist
29-02-2016, 22:17
Едно време продаваха в Кореком клаксони образувани от 6-7 тромби и правеха мелодия - имах една такава с Ла Кокарача и много силно свиреха, но фаровете на Ладата премигваха докато свиреше.

кученцетоОгиитаткоДоги
29-02-2016, 23:19
Мен клаксон няма как да ме изнерви,това което може да ме изнерви е дебил който при километрично задръстване минава през аварийната и прааи една камара хора на гламави,хора ползващи огледалата си само за да си изстискват пъпките,хора говорещи по телефоня без хандс фрии и такива които карат на сантиметри зад мен.................може би си мислят че така ще стигнат по бързо за там за където са тръгнали.......................дано човека с избитите зъби,да не се окаже като малкия дришльо от Враца решил да го дава бар бияч с бокс..................и после техните ореваха света.........................

old alfist
29-02-2016, 23:38
Мен клаксон няма как да ме изнерви,това което може да ме изнерви е дебил който при километрично задръстване минава през аварийната и прааи една камара хора на гламави,хора ползващи огледалата си само за да си изстискват пъпките,хора говорещи по телефоня без хандс фрии и такива които карат на сантиметри зад мен.................може би си мислят че така ще стигнат по бързо за там за където са тръгнали.......................дано човека с избитите зъби,да не се окаже като малкия дришльо от Враца решил да го дава бар бияч с бокс..................и после техните ореваха света.........................
И аз имам такива съмнения, че това пишлеме е точно такова като това от Враца.

кученцетоОгиитаткоДоги
01-03-2016, 00:18
И аз имам такива съмнения, че това пишлеме е точно такова като това от Враца.

В уличния бой правила няма...................продължава средно между 10-15 секунди и след това може да си и с избити зъби и при дядо господ и в пирогоф..........вариянти много.Ама те новата генерация батки като са израснали с холивудските бози със Джейсън Стейтъм..................нормално завършват трагично:)

old alfist
01-03-2016, 00:34
Когато някой тръгне с рога напред, не би трябвало да очаква нещо добро.
Момчето с баничарката се е моткало докато е изпревалвало и не си е преценило възможностите спрямо автомобила зад него с по-добри възможнасти.
Биячите отзад и те са с една барака, но с по-добри данни и са се изживяли за много велики.
Когато изпадна в такава ситуация, да задържам някой с явно по-добра машина винаги показвам по някакъв начин, че съм го задържал без да анализирам интелектуалният му багаж.

кученцетоОгиитаткоДоги
01-03-2016, 01:01
Проблема е че в днешни времена в бегето закупуването на мпс е толкова лесно достъпно колкото и закупуването на хляб Добруджа от Кауфланд.Особенно пък 18-20 годишни дришльовци където само се самонадъхват като седнат в някой варел и после занимават цял един народ седмици наред с техните простотии,понеже всичката ни е наред и сме цъфнали и вързали.........................Тука млад шофьор има само две точки заблежете,един път стомна за вода.................втори път стомна за вода.............,айдеееее пак на ново курсовете.

Scrapera
02-03-2016, 00:16
Карай си нормално, пазиш се от идиотите максимално и не се правиш на Чък Норис по улиците - гарантирано няма кой да слиза да те бие и да те избутва от пътя....

Това важи в запазна Европа. Тук - не. Достатъчно е просто да си на неподходящото място (Балканите, провинция Булгаристан), в неподходящото време.
Където всяка псевдо-мутра си мисли, че когато кара направо е с предимство, и не познава понятия като дясностоящ, нерегулирано с пътни знаци кръстовище.
Може да е достатъчно просто да тръгнеш преди G-класата, или дъртия Вояджър с 4-ма глупаци в него, когато ти си този от дясно. Няма никаква гаранция, че няма да си следващия осакатен.
Дори да не използваш клаксон, среден пръст и т.н. За тях може да е достатъчно, само това, че заради теб са спрели от 70 до 0.
Това е само елементарен пример. Варианти всякакви.
Да не дава Господ! :bowdown:

Бобби
02-03-2016, 01:59
Това важи в запазна Европа. Тук - не. Достатъчно е просто да си на неподходящото място (Балканите, провинция Булгаристан), в неподходящото време.
Където всяка псевдо-мутра си мисли, че когато кара направо е с предимство, и не познава понятия като дясностоящ, нерегулирано с пътни знаци кръстовище.
Може да е достатъчно просто да тръгнеш преди G-класата, или дъртия Вояджър с 4-ма глупаци в него, когато ти си този от дясно. Няма никаква гаранция, че няма да си следващия осакатен.
Дори да не използваш клаксон, среден пръст и т.н. За тях може да е достатъчно, само това, че заради теб са спрели от 70 до 0.
Това е само елементарен пример. Варианти всякакви.
Да не дава Господ! :bowdown:
Много си прав...
...станалото станало......но за мен тия с палките са виновни, оти не може на един да скачат трима и то с палки.....а бе бийте се с голи ръце щом се е стигнало до там.....и един срещу един...въпрос на чест.....

кученцетоОгиитаткоДоги
03-03-2016, 17:27
Много си прав...
...станалото станало......но за мен тия с палките са виновни, оти не може на един да скачат трима и то с палки.....а бе бийте се с голи ръце щом се е стигнало до там.....и един срещу един...въпрос на чест.....

Ех Бобка Бобка,родените след 90-та никога няма да те разберат.................................

Friday
03-03-2016, 20:28
То шофирането стана.... За един клаксон да се осакатим. А този акъл ли няма, че като са го отбили встрани, ми да дава задна и да изчезва. Какво се занимава с глупости!

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk

nikolaaaay
03-03-2016, 21:19
Мутри вилняха на околовръстното.
25 години либерална демократична система.
2/3 ти от времето на тоталитарния режим.
Какво имаме до тук.
Шивачки , неустойчив туризъм, слаби земеделие и животновъдство, никаква индустрия , никаква енергетика и ужасяваща престъпност и битова и организирана и мафия. Дълг ......голям. 2 изтребителя.
За 45 години тоталитаризъм Стотици работещи промишлени обекта, десетки хидротехнически обекти, големи енергийни обекти, тецове, аец, вецове, топлофикации, устойчиви курортни комплекси, научни постижения, мелиоративни системи. Добро земеделие и животновъдство. Силни системи за сигурност. Дълг ... вие кажете. Армия... вие кажете.. .
Децата ни трябва да знаят каква България имахме..........
Нещо си се объркал. То, не че не ти е навик на теб. Социализъмът се спомина щото фалира. Комунягите сдадоха властта без бой щото доброто земеделие даваше хляб и кисело мляко колко да не е без хич. Дядо ми се редеше от 6 часа сутринта пред магазина, още преди да е отворено, щото продуктите свършваха за 30 мин. Веднага след края на соця се въведе купонна система. Ама и за това са виновни американците, де.
От устойчивите курортни комплекси децата и досега се разболяват и бг морския туризъм върви наравно с тоя на инфекциозните болници. После защо българите препочитали гръцкото море. Ми, щото водата е чиста, а не смес от вода и лайна.
Между другото подобни случаи като този от околовръстнто си е имало винаги. В едно близко до София село например, брат изнасилил жената на брат си. Онзи след това му отрязал главата и я хвърлил на улицата пред къщата. Само, че за тези неща никага не пишеха в Работническо дело, понеже такива неща в развития социализъм не може да се случат.

pavlin
06-03-2016, 17:39
Абе Никалай, много си се объркал ти а не Maximus. Не заблуждавай по такъв елементарен начин.

nikolaaaay
06-03-2016, 19:53
ОК, повече няма да правя така. Щом ти си казал.

Maximus
08-03-2016, 20:48
Нещо си се объркал. То, не че не ти е навик на теб. Социализъмът се спомина щото фалира. Комунягите сдадоха властта без бой щото доброто земеделие даваше хляб и кисело мляко колко да не е без хич. Дядо ми се редеше от 6 часа сутринта пред магазина, още преди да е отворено, щото продуктите свършваха за 30 мин. Веднага след края на соця се въведе купонна система. Ама и за това са виновни американците, де.
От устойчивите курортни комплекси децата и досега се разболяват и бг морския туризъм върви наравно с тоя на инфекциозните болници. После защо българите препочитали гръцкото море. Ми, щото водата е чиста, а не смес от вода и лайна.
Между другото подобни случаи като този от околовръстнто си е имало винаги. В едно близко до София село например, брат изнасилил жената на брат си. Онзи след това му отрязал главата и я хвърлил на улицата пред къщата. Само, че за тези неща никага не пишеха в Работническо дело, понеже такива неща в развития социализъм не може да се случат.

Да, прав си.
Образованието и здравеопазването сега са по-добре.:))))
Филми и музика също:)))))) ШЕГА
Ако твърдиш, че през "соца" са пребили и убили толкова възрастни хора с цел грабеж, колкото сега , значи си изтрещял.
Апропо, и последните ни истински добри спортисти са с първи 9-10 години соц школа.
Сега няма нищо!!!!! Нищо българско!
Стоки внос, бг умове износ.

nikolaaaay
08-03-2016, 21:33
Сега няма нищо!!!!!
Няма нищо за тебе! Ама ти не си държавата. Ти си просто един от многото оплаквачи.
Вчера имаме световен шампион по борд, такъв какъвто никога не сме имали в ските, нито от школите на тато нито от тия на дедо ти сталин. Имаме и тенисист в Топ10, какъвто никога не сме имали в историята на държавата. Гимнастичките ни и те взеха злато и биха рускините насред Масква. Начи кои школи са по-добри.
Ама това какво общо има с факта, че бившите комуняги не са пускали властта през всичките тия 25 години.

pavlin
08-03-2016, 23:45
Няма нищо за тебе! Ама ти не си държавата. Ти си просто един от многото оплаквачи.
Вчера имаме световен шампион по борд, такъв какъвто никога не сме имали в ските, нито от школите на тато нито от тия на дедо ти сталин. Имаме и тенисист в Топ10, какъвто никога не сме имали в историята на държавата. Гимнастичките ни и те взеха злато и биха рускините насред Масква. Начи кои школи са по-добри.
Ама това какво общо има с факта, че бившите комуняги не са пускали властта през всичките тия 25 години.

Освен че си изтряскал ами и говориш абсолютни глупости. Преди 25 г. въобще не е имало шампионат по борд. За сметка на това имаше олимпийски шампиони световни рекордьори където не можеш да ги изброиш на пръстите и на двете си ръце. Гимнастическата школа е създадена точно по онова време и тенесистки имахме в първата петица. Другите спортове няма да ги изреждам.

old alfist
09-03-2016, 00:09
Лошото е, че по пътищата се движат превозни средства, управлявани от хора с различна нагласа и интелектуални възможности - за едни клаксонът е поздрав изразяващ дружелюбност и приятелство, а за други това е признак за агресия.
Ако курсовете за придобиване на свиделство за правоуправление на МПС са 3,5 месеца както бяха едно време, има време да се разискват тези варианти и водачите да са подготвени и в това отношение.
Много хора тогава споделяха, че са им е било по-трудно да вземат шофьорска книжка, отколкото да завършат висше образование.

кученцетоОгиитаткоДоги
09-03-2016, 04:13
Света колкото повече става либерален толкова повече боклук се навъжда,не само зад волана а въобще.Еле пък ако една държава хем е либерална,хем цари беззаконие,хем е корумпирана каквато е България от това по лошо няма.В Амстердам в момента стават толкова ликвидации в подземния свят,колкото в България през 90-те.Ама така некой да утрепе друг на пътя заради клаксон,не си позволяват защото нито може да си плати на съдии нито на полицаи,полиция особенно по околовръстни и в града е фрашкано навсякъде,и до като е казал ,,Аа,, трябва да ходи да излежи някой за такава дреболия и то за без пари,това трее си наистина малоумен.

alfa racer GTA
09-03-2016, 05:58
Куче, те и тези вмирисани селски цървули не могат да си платят на адвокат.

Вместо тях ще плати "босът" им.

Ще им назначи дежурните си адвокати, за да е сигурен, че ще изгорят именно тези "бушончета", а не той-босът и ще си държат езика зад зъбите и няма да сключат някоя сделка с прокуратурата зад гърба му.

Нали бушоните затова са бушони- за да "изгорят" когато е необходимо...

За това са виновни бившите спортни училища и БКП.

Който не вярва да гледа:

https://www.youtube.com/watch?v=paSDbszip8Q

Филмът е направен след като убиха автора на книгите Георги Стоев:

Търсете ето този филм("Имало едно време на изток"): https://www.youtube.com/watch?v=XkJxcD6y4sc

https://www.youtube.com/watch?v=KaEnsdPULh0

Имаше го в you tube преди 2-3 години с и без субтитри.Търсете го със субтитрите, защото превключва чат-пат на английски и английският не е съвсем точен превода.

Има го и в маймундата: http://zamunda.net/catalogs/movies?letter=all&t=movie&search=%E8%EC%E0%EB%EE+%E5%E4%ED%EE+%E2%F0%E5%EC%E 5+%ED%E0+%E8%E7%F2%EE%EA&field=name&comb=yes

Дори и филмът обаче е неточен и съкратен в сравнение със 7-те книги на Георги Стоев.Ако искате истината от първо лице-четете книгите.
В книгите има много повече подробности, включително за Любо Ганев, и други.Доста са занимателни и интересни.Има ги в "Читанката", търсете по автор- Георги Стоев.

Примитивното мислене- да храниш свине със живи хора, създава и примитивни хора...

През почивните дни пътувах през България-няма вече необработваеми земи, всичко се обработва, от всяко парче земя се взимат евросубсидии, всеки земеделец е със джип...

Толкова джипове(много от тях нови) - рейдж ровъри, МХ5/6, ML-ки, и т.н никога досега не съм виждал в тази България, дори и по мутренските времена...

кученцетоОгиитаткоДоги
09-03-2016, 19:48
racer много си прав.............................първите три книги на Георги Стоев са ми в библиотеката в хола...............първата я прочетох,стигнал съм до средата на втората..................................мой близак завърши спортно училище точно когато започнаха мутренските времена в бг края на 89-та.....................беше най-добрия боксьор от випуска,можеше тогава да са налапа с мангизи по бързия начин в бг,реши да отиде да пасе овце в една доста по напреднала слънчева държава от бг,купи си апартамент кола в тази слънчева страна,дойде си преди години в бг ожени са и все жената там.Сега си живее спокойно....................бачка по 8 часа.......искарва прелично...................е вече не пасе овце де:) станал е водопровдчик......................събота и неделя са със жена му по плажовете............................Българите повечето сме си алчни гъзове,а представи си един човек със силни позиции във власта ако е алчен кво става.........................нито са ни виновни спортни училища,ни комунизъм,ни демокрация.....................................

tihomir77
29-09-2016, 09:20
Както винаги вскяа новина за три дни, след това се забравя и се заровя дълбоко в земята..