Log in

View Full Version : Апел - Да си възстановим клубъ!

Bobo Markov
08-03-2016, 23:10
вижте са моята идея що трее са възобнови клубъ - наште малките искам да виждат интересни неща а не мога да го влача нашия по сервизите, където са всичките ми приятели, които могат да му покажат нещо ... първо те там са на работа и са заети и второ въобще не им е до малки щъкачи и питачи ... затуй си помислих ако пак възстановим срещите и почне да идва народ, както аз си спомням, и да си лафим и си водим малките питачи те па да поназвайват ще е супер, щото само едното Италфесто не стига за нищо ... ай кажете ми са убаво ли е туй и нищо лично :)

Бобби
09-03-2016, 00:14
Копеле...това е организирана престъпност....:))

Bobo Markov
09-03-2016, 00:30
Копеле...това е организирана престъпност....:))

и това си е факт но какво от това ние сме си такива :)

Бобби
09-03-2016, 00:38
и това си е факт но какво от това ние сме си такива :)
Не бих казал...куцат много неща...най вече заетостта...но ако успееш един път в месеца да ни събереш на някоя поляна, а не на жълтите павета как беше до сега....на третия месец ще те черпим каса бира...

кученцетоОгиитаткоДоги
09-03-2016, 00:57
На времето имахме абонатно в блока,уж за парно беше построено ама и до ден днешен не прекараха парно там:) От някъде дойдоха маси столове и един кастуфон,тогава немаше ни интернет ни джиесеми още:) и постоянно се организираха сериозни сбирки там:) Къде свара,къде покер,къде белот,къде просто а са напием,а за ,,световното 94 в САЩ,, дойде от некъде и един телевизор цветен и голем:)

Bobo Markov
09-03-2016, 01:11
Не бих казал...куцат много неща...най вече заетостта...но ако успееш един път в месеца да ни събереш на някоя поляна, а не на жълтите павета как беше до сега....на третия месец ще те черпим каса бира...

не съм оптимист но що па да не се пробвам :) а и каса бира си е каса бира :) :Yeeeehaaa::Yeeeehaaa:

---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:09 ----------

На времето имахме абонатно в блока,уж за парно беше построено ама и до ден днешен не прекараха парно там:) От някъде дойдоха маси столове и един кастуфон,тогава немаше ни интернет ни джиесеми още:) и постоянно се организираха сериозни сбирки там:) Къде свара,къде покер,къде белот,къде просто а са напием,а за ,,световното 94 в САЩ,, дойде от некъде и един телевизор цветен и голем:)

тука е доста по-схваната системата щото освен ма мен Ники Багера дето беше активист и Кукеро и още двама трима и Петко други немаше а те всичките тогава нямаха цветни телевизори даже и жакузита нямаха ... никой от тях :(

mirchozo
09-03-2016, 18:52
Какъв клуб бе господа, Вие серете във всяка тема, без значение дали е смислена или не, кой нормален ще иска да е част от нещо такова. Навсякъде е пълно със всезнайковци, кой от кой повече знае и всички останали са балъци, разийш ли...
Нищо лично нямам към Вас, говоря по принцип. Разбира се няма лошо да се позабавляваме, ама защо трябва да е по този начин.

кученцетоОгиитаткоДоги
09-03-2016, 18:58
Какъв клуб бе господа, Вие серете във всяка тема, без значение дали е смислена или не, кой нормален ще иска да е част от нещо такова. Навсякъде е пълно със всезнайковци, кой от кой повече знае и всички останали са балъци, разийш ли...
Нищо лично нямам към Вас, говоря по принцип. Разбира се няма лошо да се позабавляваме, ама защо трябва да е по този начин.

Виж сега, викаш кой нормален...........................:) Всички сме мраднали кой повече кой по малко:) Хейтим са по форумите,после като са видим са прегръщаме и си казваме на здраве:) И си казваме копеле обади са кат минаваш на сам:) Това е извратено:(

Бобби
09-03-2016, 19:29
Иде реч за тези на който Алфа Ромео им е на сърце, независимо дали я имат или я желаят...:clap2:....и както каза кучето...не е важно колко са мръднали....:crazy:
:clap2:

Bobo Markov
09-03-2016, 20:35

понеже не ни познаваш наживо нямаш представа каква компания сме ние и това го пиша сериозно. Иначе у форумо ни мани нас - ние сме спамери, тук това което сме се нарича остатъчен личностно-витруален портрет.

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Иде реч за тези на който Алфа Ромео им е на сърце, независимо дали я имат или я желаят...:clap2:....и както каза кучето...не е важно колко са мръднали....:crazy:
:clap2:

то да караш и поддържаш Алфа си е точно да си мръднал но пък няма никой интересен който да не е мръднал нанякъде :) мога да ви зарина с примери от световната история :)

pyle
09-03-2016, 20:38
Те масово сменят марката... :death: да гледат малките, какво, бмв или фауве или гробцедес..

ecotronic
09-03-2016, 20:42
Що бе - ние с Митака тук перманентно се плюем на политически теми, но като се видим си пием биричката и за политика не говорим.

mirchozo
09-03-2016, 20:56
Не Ви познавам, това е ясно, бих пийнал по биричка с Вас на драго сърце. Говоря като цяло, нивото на културата е на гучето в гъза, навсякъде лиготия и простотия. Като цяло има неповече от 20 човека които могат да ти помогнат със съвет, всичкото останало болшинство сме лигльовци.

Бобби
09-03-2016, 22:16
Що бе - ние с Митака тук перманентно се плюем на политически теми, но като се видим си пием биричката и за политика не говорим.
Те за това приятелство иде реч...тоез разбирателство.....и всеки със свойте интереси и виждания....говорим за една емблема :rosso_spider:...а кой какъв е, няма как да го променим...

---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:12 ----------

Те масово сменят марката... :death: да гледат малките, какво, бмв или фауве или гробцедес..
Колкото и жени да сменяш е все тая, но като видиш натокана кучка се обръщаш....та така и с алфата щом си я имал:))

Bobo Markov
10-03-2016, 01:20
Не Ви познавам, това е ясно, бих пийнал по биричка с Вас на драго сърце. Говоря като цяло, нивото на културата е на гучето в гъза, навсякъде лиготия и простотия. Като цяло има неповече от 20 човека които могат да ти помогнат със съвет, всичкото останало болшинство сме лигльовци.

предимствата на сдруженията са в това, че има външен признак за сдружаване - не по приятелски причини, не по симпатия и не по сексуални връзки - т.е. ако има официоз който да организира обмяна на опит по определени правила и там да се събират хора можещи, грамотни, фенове, лигльовци, ебачи, батки и секви тези - лигльовците и секви-те ще имат достъп до опита на можещите и това ще ги запали по идеята на можещите, които идеи иначе никъде няма да видят, срещнат и опазнаят...

Да, навремето лигльовците насраха клуба, който сега не само не е официоз ами е пълна лигня и то вече кой да се лигави няма, но оттогава минаха години - ние порастнахме започнахме да ставаме сериозни хора и не забравяйте - все още сме фенове не само и притежаваме част от една умираща марка ...и то автомобилна :) тука не говоря за JUst Cavalli или Armani :gayfight:

Тук говорим в дъждовния зимен неделен ден вместо да кибичим по прашки пред телевизора да идем и да пийнем по бира с приятели по интереси а не да си говорим кой коя е ебал в махалата. някога.

Ивинете ме за гадния език но по-добре да съм гаден но честен ...

Сега не говоря за възстановяване на стария КАРБ - говоря за неофициални сбирки на база интереси без форуми, без сайтове и без търговия на чарколяци - говоря за чиста проба фенщина и приказки, което да замести изцяло търкането на калвиатурите тук - говоря за общество :)

и пак - моля, нищо лично и без расизъм!

---------- Post added at 01:05 ---------- Previous post was at 00:47 ----------

Само се замислете всеки от нас малко или много е фен а това си е хоби - ВСЕКИ има нужда от хоби и хобито Алфа Ромео първо е подплатено с история, второ е вече залязваща марка т.е. дори новите модели минават към класиките да не говорим за старите и историята ... Да, винаги ще има пиячка и викове и псувни и т.н. но поне те ще са наживо а доколкото имам опита пез годините наживо сме си френдове всичките :)

Именно форумите и фейсбук групите ни разединяват - защото пишейки и псувайки се тука ни гони гузна съвест да се видим наживо, фалшивите интереси и препирни в този форум прецакаха нещата не ние самите и колкото по-бързо го осъзнаете толкова по-добре за нас.

Ние сме олдскуул и ако не бъдем и не сме заедно сме заникъде - замислете се - как бихте си лафили с Боби 33, Венци, Тони, Лъки и за който се сетите ако не наживо и имате ли достъп до тези хора? да, ще кибичим в сервизите но те там са заети там си изкарват хляба и никой от тях не би ви отделил нужното внимание да ви открехне как точно да си карате колата или какво точно масло да използвате и куп други неща ... замислете се!

Тони, който е мои приятел и голям човек отивайки с малкия ми син го питах относно една скоростна кутия - малкия беше като препариран слушайки как някой му обяснява неща, които баща му (аз) само съм му загатвал ... така се запалих по тази идея, ако искате я разберете ако искате не аз я разбирам и ще действам :) ще стане бавно но изгубихме вече десетилетие в глупости и нищо не върви на добре - какво направиха УС - затриха клуба! Какво направи форума - разедини феновете - на това аз слагам тук и сега елегантен край :) не очаквайте чудеса от мен - всички ме познавате аз съм заплес и ексцентрик но имам някой таланти, които мисля да използвам с оглед на едно по-хубаво бъдеще :):)

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:05 ----------

Забравих най-важното.

ще ме упрекнете, че не съм сериозен защото пиша по нощите да, така е пиша късно защото съм зает човек - всички сме заети хора но най-важното е - този клуб е за РАЗТОВАРВАНЕ!!! запомнете - за разтоварване не за глупости от типа "аз като бях тебе те немаше" това е хоби клуб не е форум за изява на това кой колко и къде.

Mury
10-03-2016, 11:15
Ти пак си пиян брат :moon::moon::moon:

mordohy
10-03-2016, 20:32
Е требе да е изтрезнел!:biggrin:
Идеята е добра.
Който вижда трудности и не му се идва, няма защо да пише тука. Ясно е, че тия, с които най-много се плюем , на живо сме си мили и драги. Така, че който не е идвал. да не го е страх от бой, щото е теглил една майна на някой след 21:30.
хората помагат, но когато търсиш помощ, трябва да си готов и да я приемеш. Питаш например за накакъв проблем, казват ти вариантите, но понеже не те устройват, ти обвиняваш всйо и все, само не тоя сутрин на огледалото.
Аз винаги съм си мечтал за срещи, кудето ще запознаем дечурлигата, жените и ще си по0човъркаме по колите. Ей така за спорта.
А Боянски като дава идеите-да си дъвче лайната!:pain: и
да организира:picnic:

Bobo Markov
10-03-2016, 21:18
Ти пак си пиян брат :moon::moon::moon:

ами не Мури и не съм пиян, приятелю.

Развитието на нещата е в ход.

Днес сетнахме някой неща около идейната постройка- нашата идея е пълен опозит на КАРБ- той си остава официоз в България нашата работа е съвсем друга няма спортни събития и други подобни, няма он-лайн присъствие , няма форуми и подобни неща след седмица две ще изясним схемата и ще ви държа в течение!

Оформлението на идеята е лековато без напрежение и без излишни емоционални обвързаности. (каквото и да означава това) :)

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Да добавя всичко което четете тук по никакъв начин няма да уронва името на официоза "Клуб Алфа Ромео България" - с Управителния съвет сме познати и бизки приятели, ние няма да бъдем опонент а опозит на КАРБ. просто се развиваме в друга сфера свързана с марката, сфера много по-близка до всеки от нас.

Всички предложения и срещи ще стават по телефоните и се базират на живи сбирки - тук ще четете само настройки на нещата и обща информация.

Пак казвам нямаме нищо против КАРБ но мина цяло десетилетие и не се случи нищо осбено даже напротив - разединихме се жестоко и да, ще видите доста от старите членове на КАРБ (основатели) сред нас :):)

Благодаря за вниманието :)

кученцетоОгиитаткоДоги
10-03-2016, 23:34
Некои хора знаят че и аз некога имах алфа...............:) Това да имаш алфа е като да си с некоя мръсна кучка.......................постоянно ти върти номера,а ти пак искаш да си с нея..............................:)

Бобби
10-03-2016, 23:59
ами не Мури и не съм пиян, приятелю.

Развитието на нещата е в ход.

Днес сетнахме някой неща около идейната постройка- нашата идея е пълен опозит на КАРБ- той си остава официоз в България нашата работа е съвсем друга няма спортни събития и други подобни, няма он-лайн присъствие , няма форуми и подобни неща след седмица две ще изясним схемата и ще ви държа в течение!

Оформлението на идеята е лековато без напрежение и без излишни емоционални обвързаности. (каквото и да означава това) :)

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Да добавя всичко което четете тук по никакъв начин няма да уронва името на официоза "Клуб Алфа Ромео България" - с Управителния съвет сме познати и бизки приятели, ние няма да бъдем опонент а опозит на КАРБ. просто се развиваме в друга сфера свързана с марката, сфера много по-близка до всеки от нас.

Всички предложения и срещи ще стават по телефоните и се базират на живи сбирки - тук ще четете само настройки на нещата и обща информация.

Пак казвам нямаме нищо против КАРБ но мина цяло десетилетие и не се случи нищо осбено даже напротив - разединихме се жестоко и да, ще видите доста от старите членове на КАРБ (основатели) сред нас :):)

Благодаря за вниманието :)
А ние от БАКАР....мое да направим коалиция....:smoke:....много сериозни...познавам ги всите...:))

Bobo Markov
11-03-2016, 00:19
А ние от БАКАР....мое да направим коалиция....:smoke:....много сериозни...познавам ги всите...:))

чшшт бре :) ке се издадеме и ке ни банн-нат :):) трай са та м с пиенето че то ... сложно е :)

Бобби
11-03-2016, 00:36
чшшт бре :) ке се издадеме и ке ни банн-нат :):) трай са та м с пиенето че то ... сложно е :)
Нема да траем...имам хора в четирите края на България + един византиец, тоез неосъзнат македонец....дай ми въстание да прайм...:smoke:...и хора зад граница ще докарам...

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

Тих бял Дунав се вълнува...:wow:

кученцетоОгиитаткоДоги
11-03-2016, 00:38
Нема да траем...имам хора в четирите края на България + един византиец, тоез неосъзнат македонец....дай ми въстание да прайм...:smoke:...и хора зад граница ще докарам...

А не бе:) Сааба наиш какво доускорение има след 150км/ч:) за 16 часа е на Калотина:)

Бобби
11-03-2016, 00:40
А не бе:) Сааба наиш какво доускорение има след 150км/ч:) за 16 часа е на Калотина:)
Благодаря за доверието....:smoke:

Bobo Markov
11-03-2016, 00:47
макЕдонецо нема ми го фалите тоз мюмюн :) относно въстанието нема въстание тука в рамките на феновете въстание не е възможно защото няма кой да стане - то ще стане постепенно оо :)

Бобби
11-03-2016, 00:52
макЕдонецо нема ми го фалите тоз мюмюн :) относно въстанието нема въстание тука в рамките на феновете въстание не е възможно защото няма кой да стане - то ще стане постепенно оо :)
Виж сега...що е маке, все е юнак....и след това мирише като лайно..:))
А бе бързо оборотни сме....ти, с тия мерцедеси...си забавил кадъра...:smoke:

Bobo Markov
11-03-2016, 01:22
Виж сега...що е маке, все е юнак....и след това мирише като лайно..:))
А бе бързо оборотни сме....ти, с тия мерцедеси...си забавил кадъра...:smoke:

възможно е :) но все пак съм настроил блендата и фокусирам добре :)

mirchozo
11-03-2016, 09:58
Четници, ако успеете да вземете власта ще ВИ кандидатираме и за парламента. Поне да сме си свои.

tancho
12-03-2016, 20:07

Искаш да кажеш двама македонци.

Bobo Markov
12-03-2016, 20:48
Четници, ако успеете да вземете власта ще ВИ кандидатираме и за парламента. Поне да сме си свои.

дреме ни за властта :) коя власт? аз за власт не съм разбрал нищо аз обичам си гледам кефа :)

---------- Post added at 20:48 ---------- Previous post was at 20:47 ----------

Искаш да кажеш двама македонци.

двама, трима, колкото повече - толкова повече- Елате повечеееееее! :bounce8:

кученцетоОгиитаткоДоги
12-03-2016, 20:50
Аре един поздрав за тия македонци:) https://www.youtube.com/watch?v=TYXIKRkx92Q

Bobo Markov
12-03-2016, 20:52
Аре един поздрав за тия македонци:) https://www.youtube.com/watch?v=TYXIKRkx92Q

лелеееййй тоз кът същи МОсфилм бре :) виж как сочи победата напред :) ама как ми се ходи фГърция да почивка искам да морйеееетооооомууууууу, каталавЕ?

кученцетоОгиитаткоДоги
12-03-2016, 21:00
лелеееййй тоз кът същи МОсфилм бре :) виж как сочи победата напред :) ама как ми се ходи фГърция да почивка искам да морйеееетооооомууууууу, каталаве?

На теб ти са ходи.................на мен направо ми се тича към Гърция.....................:) До такава степен ще бъда почерпен там,че няма да съм в сътояние да пиша у форумо..........................:)

Bobo Markov
12-03-2016, 21:05
На теб ти са ходи.................на мен направо ми се тича към Гърция.....................:) До такава степен ще бъда почерпен там,че няма да съм в сътояние да пиша у форумо..........................:)

виж са аз имам план - Кайо нали е бременен той скоро ще ражда и отиваме всички у тях изтрисаме сааа и само го командорим ни черпи но туй след като роди нали ние сме възпитани хора не някви изтрещяли пянки :):bounce8:

кученцетоОгиитаткоДоги
12-03-2016, 21:16
виж са аз имам план - Кайо нали е бременен той скоро ще ражда и отиваме всички у тях изтрисаме сааа и само го командорим ни черпи но туй след като роди нали ние сме възпитани хора не някви изтрещяли пянки :):bounce8:

Кой бе....................?:) Ти гърците наиш кви пиянки са?:) Че и комарджии:)

mirchozo
12-03-2016, 22:14
Уж бехте сириозни, па то пак за пукница се заприказвахте.

Bobo Markov
12-03-2016, 23:23
Уж бехте сириозни, па то пак за пукница се заприказвахте.

напротив ние сме сериозни, а това че говорим за пукница е чисто в темата на този раздел от форума ... мани какво пишем тук като спам - сериозни сме и градим нещата малко по малко, когато имаме възможност а ще е най-късно след месец ще ви държим в течение на лични или в темата ...

Не. тоя път сме сериозни! няма как иначе, ние сме фенове а допуснахме всичко да се разруши чакайки някой да направи нещо а нещата са прости... адски прости ... и моля те повече не ми говори за власт щото това ме отегчава :( пак казвам властта е в официоза КАРБ, ние сме съвсем другаде ...

Замисъла е доста добър, доста непринуден и много истински единственото, за което съжалявам, е че ние тук не успяхме да си задържим нито идеята нито фенщината нито каквото и да било :( говоря за Клуб Алфа Ромео в България :(:( Мир на праха му :(

Bobo Markov
14-03-2016, 00:03
всеки, който чете тази тема ако има фейсбук профил да ми го прати на лично защото именно във фейсбук се започна цялата нова дандания :)

Bobo Markov
14-03-2016, 23:00
такааа всички пожелали са присъединени :) Благодарим за отзивчивостта и желанието за помощ, ще ние необходима и то най-вече с информация на локално ниво и със съвети :)
Началото е факт - да видим как ще се развият нещата но ако станат и на 10% от основния замисъл ще си имаме доста добра приятелска организация основана около една яка марка автомобили :)

Бобби
15-03-2016, 00:00
Оти мене ме нема пак у целата снема....8-)

Bobo Markov
15-03-2016, 00:18
Оти мене ме нема пак у целата снема....8-)

ти си винаги тука ама засега сме само у фейсбука :) кът се видим ще те викаме алоооо закъде без тебе бре :)

Бобби
15-03-2016, 00:23
ти си винаги тука ама засега сме само у фейсбука :) кът се видим ще те викаме алоооо закъде без тебе бре :)
Е па тогава пускай те ми СМС за сбирките, оти аз немам фейс и не сметам да имам....:rosso_racers:

Bobo Markov
15-03-2016, 00:46
Е па тогава пускай те ми СМС за сбирките, оти аз немам фейс и не сметам да имам....:rosso_racers:

то концепцията е да се викаме сао по телефоните и да се виждаме само наживо ама като го има фейса там засега е по-лесно - нема са притесняваш аз ще ти звъня да те държа в течение ооо :)

Бобби
15-03-2016, 08:17
то концепцията е да се викаме сао по телефоните и да се виждаме само наживо ама като го има фейса там засега е по-лесно - нема са притесняваш аз ще ти звъня да те държа в течение ооо :)
Те и докторите ми казаха, да не се притеснявам....:picnic:

mirchozo
15-03-2016, 16:46
А дайте по един линк да видим и ние тая раута.

Bobo Markov
15-03-2016, 20:12
А дайте по един линк да видим и ние тая раута.

абе ного сте батки брее се по клубове глеате да висите начи :):):):) :bg:

Бобби
16-03-2016, 00:38
абе ного сте батки брее се по клубове глеате да висите начи :):):):) :bg:
а дай на момчето зелен светофар, кво се прайш на бивш модератор...:coolio:

Bobo Markov
16-03-2016, 01:26
а дай на момчето зелен светофар, кво се прайш на бивш модератор...:coolio:

дадох му но на лично нема са прайм на неккъв Търтей :) ако го помните :)

Бобби
16-03-2016, 01:31
дадох му но на лично нема са прайм на неккъв Търтей :) ако го помните :)
А той хитър Петър ми е приятел.....не му дадохте поле за изява тогава...:)))

Bobo Markov
16-03-2016, 01:58
А той хитър Петър ми е приятел.....не му дадохте поле за изява тогава...:)))

не сме му дали и пак нема му дадем :) той внук на дедо си :) то съдбата е през поколение ама тоя баш е резултат на деволюцията на видовете ама не обичам да хейтя хората аз става ми тъжно :( абе къде е Кайо? :D

Бобби
16-03-2016, 10:17
не сме му дали и пак нема му дадем :) той внук на дедо си :) то съдбата е през поколение ама тоя баш е резултат на деволюцията на видовете ама не обичам да хейтя хората аз става ми тъжно :( абе къде е Кайо? :D
Ами трябва да се запознаеш с дядо му...:)))...и ще разбереш..

кученцетоОгиитаткоДоги
16-03-2016, 21:28
Ами трябва да се запознаеш с дядо му...:)))...и ще разбереш..

Ако има убаа ракия:D ....... ....са запознаем:) си цокаме под асмите:)

Бобби
18-03-2016, 00:09
Ае, бе Бояне...чакам календар за тая година....:)))...иначе само хвърляме дърва в огъня....и пушеци, пушеци в караина сметка...:))

Bobo Markov
18-03-2016, 21:47
Ае, бе Бояне...чакам календар за тая година....:)))...иначе само хвърляме дърва в огъня....и пушеци, пушеци в караина сметка...:))

календар ще има ако снимаш съседката ти по монокини :) ще я изтъпаним на главната страница на календаро:)

Бобби
19-03-2016, 00:27
календар ще има ако снимаш съседката ти по монокини :) ще я изтъпаним на главната страница на календаро:)
Мръсник....имах предвид, кога, къде ще се напием и т.н....нещо като програма на клуба....:tv:

Bobo Markov
19-03-2016, 21:22
Мръсник....имах предвид, кога, къде ще се напием и т.н....нещо като програма на клуба....:tv:

сегаааа ... сихнронизацията изисква необходимото и време т.е. - интереса към "Alfa Romeo Owners Club Bulgaria" надхвърли моите очаквания, което е много добре :)

сега скърцат едни зъбни колела вътре в КАРБ аз съм на мнение да им дадем едни две седмици да се наскърцат. Все пак ние ще сме факт тази година но те имат десетилетие история преди нас и е колегиално да ги изчакаме да излязат с комюнике.

През това време ще се видим с вас ще се напием ще ви изложа моите идеи без да се излагам и повърхностно ще ги обсъдим да видя кой какво мисли. Надявам се на тази среща да присъства член на УС на КАРБ примерно Кукер за да го запозная и него наживо с идеята ...

Първата истинска среща която ще се организира е най-рано след месец в с. Боженица, където надявам се да е мястото за сбирки (в групата във фейсбук съм описал какво се предлага като хотелска база и колко струва ;)) там вече вие запознати с идеите ще кажете "да" или "не" или каквото ви хрумне и ви дойде на езика :) важното е да се повеселим и задължително пак напием :) така че до юни месец това е календара :) наесен вече обаче ще започне да става игриво - тогава се започва истински забавната част и като пиша забавна пиша в истинския не в преносния смисъл на тази дума :)

Ако, и надявам се, всичко мине по план истинската дейност на AROC България ще се разгърне през 2017 година.

Пак казвам не бързаме за никъде!

И моята идея е не е сърцата ви да туптят по-бързо - достатъчно емоции имахме в рамките на КАРБ, просто бих желал да се раздвижим за наш кеф :):) Благодаря за вниманието :)

pa4ito
19-03-2016, 21:44
Мдаа, звучи разумно да не се дава зор и да се дообмислят нещата и подлагат на обсъждане, както досега .

Бобби
20-03-2016, 00:50
сегаааа ... сихнронизацията изисква необходимото и време т.е. - интереса към "Alfa Romeo Owners Club Bulgaria" надхвърли моите очаквания, което е много добре :)

сега скърцат едни зъбни колела вътре в КАРБ аз съм на мнение да им дадем едни две седмици да се наскърцат. Все пак ние ще сме факт тази година но те имат десетилетие история преди нас и е колегиално да ги изчакаме да излязат с комюнике.

През това време ще се видим с вас ще се напием ще ви изложа моите идеи без да се излагам и повърхностно ще ги обсъдим да видя кой какво мисли. Надявам се на тази среща да присъства член на УС на КАРБ примерно Кукер за да го запозная и него наживо с идеята ...

Първата истинска среща която ще се организира е най-рано след месец в с. Боженица, където надявам се да е мястото за сбирки (в групата във фейсбук съм описал какво се предлага като хотелска база и колко струва ;)) там вече вие запознати с идеите ще кажете "да" или "не" или каквото ви хрумне и ви дойде на езика :) важното е да се повеселим и задължително пак напием :) така че до юни месец това е календара :) наесен вече обаче ще започне да става игриво - тогава се започва истински забавната част и като пиша забавна пиша в истинския не в преносния смисъл на тази дума :)

Ако, и надявам се, всичко мине по план истинската дейност на AROC България ще се разгърне през 2017 година.

Пак казвам не бързаме за никъде!

И моята идея е не е сърцата ви да туптят по-бързо - достатъчно емоции имахме в рамките на КАРБ, просто бих желал да се раздвижим за наш кеф :):) Благодаря за вниманието :)
Ебати...ама то много сериозно и наименованието ме кефи...точно и определено...Собственици.....я виж там нещо ме уреди за почетен член....все пак притежавам Алфа, вече 24 години...:on_da_beach:

Bobo Markov
20-03-2016, 00:53
Ебати...ама то много сериозно и наименованието ме кефи...точно и определено...Собственици.....я виж там нещо ме уреди за почетен член....все пак притежавам Алфа, вече 24 години...:on_da_beach:

аз съм ти казал ти членуваш от преди да го измисля тва :) само чакай се видим наживо за да ти казвам аз пак :)

Клуб на Собствениците това не означава собственици като такива в момента а собственици били някога :) или в момента т.е. всеки който е притежавал или притежава Алфа Ромео
Това е разликата с нас и КАРБ който е клуб на феновете - вярвам виждате разликата :)

Бобби
20-03-2016, 00:56
аз съм ти казал ти членуваш от преди да го измисля тва :) само чакай се видим наживо за да ти казвам аз пак :)
Ебати и голият член съм:)))...чакам да ми думаш на маса....много възприемам тогава...:))

Bobo Markov
20-03-2016, 01:06
Ебати и голият член съм:)))...чакам да ми думаш на маса....много възприемам тогава...:))

охооо ти село Боженица чувал ли си оо?

Бобби
20-03-2016, 01:14
охооо ти село Боженица чувал ли си оо?
Чувал съм много неща......има село Боженица Ботевградско, дет като ученик ходих на архелогически разкопки на крепостта Урвич....и много бира изпих там...ама сега е западнало...явно не е там...с това име в България има поне три села....я ми подскажи, а не ме карай да ровя в нета....и да се правя на всезнайко:))

Bobo Markov
20-03-2016, 01:18
Чувал съм много неща......има село Боженица Ботевградско, дет като ученик ходих на архелогически разкопки на крепостта Урвич....и много бира изпих там...ама сега е западнало...явно не е там...с това име в България има поне три села....я ми подскажи, а не ме карай да ровя в нета....и да се правя на всезнайко:))

точно за това село иде реч :) там мой човек има хотелче голяма гъзария но аз го бих на Дартс и той напрай безумно намаление на наема като стане време че ви събирам там за без пари :)

Бобби
20-03-2016, 01:30
точно за това село иде реч :) там мой човек има хотелче голяма гъзария но аз го бих на Дартс и той напрай безумно намаление на наема като стане време че ви събирам там за без пари :)
Ай стига бе.......ще ме върнеш в спомените......аз там за първи път....а бе ще ти разправям:)))...бях 2-ри курс в техникума и ни бяха пратили на лятна бригада ...направо ме върна в младоста...

Bobo Markov
20-03-2016, 01:43
Ай стига бе.......ще ме върнеш в спомените......аз там за първи път....а бе ще ти разправям:)))...бях 2-ри курс в техникума и ни бяха пратили на лятна бригада ...направо ме върна в младоста...

глей са то много просто мой човек Борче Дякович там хотелче има чисто ново сложил едни камини едни 55 инчови плазми и т.н. и аз му викам Борче, ти си адски зле начи ако е бия на Дартс че ми даваш хотело на 50 % надоло оня курназ - нема ме биеш и ми вика ко залагаш и аз ей таз пачка тука е твоя ако ти биеш :( гадно беше но го бих подло ама го бих :) сега хотела е наш

nhg
20-03-2016, 08:00
Сичкото туй хубу, ама ако може една препоръка: не прави организациата и прочие през фейсбук - много хора не го понасят (включително и аз); не че е лошо там да разпратиш съобщения примерно
Иначе има начин как инфото да достигне до всички (ех)owners - примерно в темата за взаимопомощ има достатъчно телефони

mirchozo
20-03-2016, 08:04
Абе що тъй не сте ме одобрили за въпросния клуб? Уж пратих заявление пък...

кученцетоОгиитаткоДоги
20-03-2016, 14:02
Чшшш Bobo,какви са тия заявления?Какви са тия одобрения бре алооо? Каква е тази бюрюкрация??? Ке ти се расърдим ей:( Нали уж бяхме новите българи:bg: Нещата трябва да се случват по коренно различен начин от този който до сега ни предлагаха ония 240..............................Тоест нещата да се сведат до две елементарни условия: 1) Добро желание

2) На всяка сбирка всеки член с по едно шише може домашно може купешко под мишница,даже не и в найлонова чантичка че трябва да опазваме околната среда:)

Bobo Markov
20-03-2016, 20:11
Абе що тъй не сте ме одобрили за въпросния клуб? Уж пратих заявление пък...

готово и извинявай :(

---------- Post added at 20:09 ---------- Previous post was at 20:08 ----------

Чшшш Bobo,какви са тия заявления?Какви са тия одобрения бре алооо? Каква е тази бюрюкрация??? Ке ти се расърдим ей:( Нали уж бяхме новите българи:bg: Нещата трябва да се случват по коренно различен начин от този който до сега ни предлагаха ония 240..............................Тоест нещата да се сведат до две елементарни условия: 1) Добро желание

2) На всяка сбирка всеки член с по едно шише може домашно може купешко под мишница,даже не и в найлонова чантичка че трябва да опазваме околната среда:)

Групата е затворена защото все пак това е фейсбук но засега го използваме докато дигна сайт-та - влезем ли си в него вече няма да има грижи :)

---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:09 ----------

Сичкото туй хубу, ама ако може една препоръка: не прави организациата и прочие през фейсбук - много хора не го понасят (включително и аз); не че е лошо там да разпратиш съобщения примерно
Иначе има начин как инфото да достигне до всички (ех)owners - примерно в темата за взаимопомощ има достатъчно телефони

Ники прав си! и аз не го понасям особено но поддържам една страница на моя бизнес и няма как да не съм там - идеята, която даваш е хубава и утре имаш обаждане!

Бобби
20-03-2016, 22:21
Това фейсбук е ебати и тъпата социална мрежа....нещо като лексиконите едно време .....постват се некви кифли и еклери...май не знаете кво е еклери..?:))

кученцетоОгиитаткоДоги
20-03-2016, 22:55
Това фейсбук е ебати и тъпата социална мрежа....нещо като лексиконите едно време .....постват се некви кифли и еклери...май не знаете кво е еклери..?:))

Прав си......................и мен ме нема там............................ама ние щото сме дърти и за туй мислим така:) Едно време като немаше фейсбук па бехме млади,ако не засечем през седмицата,са засичахме петък и събота в кръчмите в центара:):) беше неизбежно:) и каква организация....................??всичко беше импровизация:):)

Bobo Markov
21-03-2016, 01:07

нема как братя, аз съм там защото си поддържам страницата на марката там съм под псевдоним Near Riverbank ... няма как да не съм там, продавам чрез фейсбук :( иначе евала на тоз евреин който направи тази система работеща :(

Бобби
21-03-2016, 16:34
Ае, бе Бояне...да направим прощапълника на Боженица....:meeting:

Bobo Markov
21-03-2016, 18:58
Ае, бе Бояне...да направим прощапълника на Боженица....:meeting:

ае ама колата счупиха саа скоростите и :( нали пръво трее идем огледам местото нали да смимам да пусна снимки да харесате ай са нема а прайм половинчатости

Бобби
21-03-2016, 23:45
ае ама колата счупиха саа скоростите и :( нали пръво трее идем огледам местото нали да смимам да пусна снимки да харесате ай са нема а прайм половинчатости
Кво, толкова ще гледаш...можем и без джакузи.....
Ще идем с моята, ако си такъв перфекционист....

Bobo Markov
22-03-2016, 00:22
Кво, толкова ще гледаш...можем и без джакузи.....
Ще идем с моята, ако си такъв перфекционист....

нема перфекционизъм тука пак карам Крайслера на ТиВи Среден и ако тази кола не се разпадне в краката ми аз ... няма да съм същия :):):D

Бобби
22-03-2016, 00:35
нема перфекционизъм тука пак карам Крайслера на ТиВи Среден и ако тази кола не се разпадне в краката ми аз ... няма да съм същия :):):D
Е и аз едно време карах стратос...не беше толкова зле...твоя какъв е..?

Bobo Markov
22-03-2016, 00:55
Е и аз едно време карах стратос...не беше толкова зле...твоя какъв е..?

тоз който карам е PT Cruiser 2.4 бензин тотален умреляк собственост на Ники Бареков :(

Бобби
22-03-2016, 01:06
тоз който карам е PT Cruiser 2.4 бензин тотален умреляк собственост на Ники Бареков :(
Аха...едно време имаше един дилър от Зона Б-5...Щъркела му викаха...той караше такъв....но тогава си беше екзотика....иначе казано модерно ретро....
Ае, действай по начинанието...от наши хора разбрах, че си напреднал....

Bobo Markov
22-03-2016, 01:19
Аха...едно време имаше един дилър от Зона Б-5...Щъркела му викаха...той караше такъв....но тогава си беше екзотика....иначе казано модерно ретро....

тоя боклук, който карам е внесен от Щатите няма такова магаре това не е кола а камьон :( както и да е, до две седмици Алфата пак ще живее и продължавам :)

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

действам ами как аз това действие го правя зарад лична изгода :) наште синчета и дъщерички много си падат по разни интереси и аз някакси разбрах че по-добре любовта към Алфа Ромео отколкото безразличието и любовта към кокаин, хероин и т.н. подобни :( с времето ще ме разберете вие
но преди тва ще отнеса яко хейт :) аре беее, зЕми таа власт, зЕми таа каса с парите и т.н. :) дреме ми :) аз съм гърмян заек :)

кученцетоОгиитаткоДоги
22-03-2016, 01:54
[QUOTE=Bobo Markov;1469541]тоя боклук, който карам е внесен от Щатите няма такова магаре това не е кола а камьон :( както и да е, до две седмици Алфата пак ще живее и продължавам :)[COLOR="Silver"]

Батка земи карай Сааб:) Това е мерцелеса на мерцелесите:) Аз са отвозих:) Даже сега още един ми е в полезрението,същия като моя само че 2.3 комби с течна фаза:) белгийски:) на много убаа цена:) като за наши хора:)

Бобби
22-03-2016, 08:27
[QUOTE=Bobo Markov;1469541]тоя боклук, който карам е внесен от Щатите няма такова магаре това не е кола а камьон :( както и да е, до две седмици Алфата пак ще живее и продължавам :)[COLOR="Silver"]

Батка земи карай Сааб:) Това е мерцелеса на мерцелесите:) Аз са отвозих:) Даже сега още един ми е в полезрението,същия като моя само че 2.3 комби с течна фаза:) белгийски:) на много убаа цена:) като за наши хора:)
Веско, ти си заблуден бе....:)))....там няма тръпка....:grandpa:

кученцетоОгиитаткоДоги
22-03-2016, 11:43
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1469544]
Веско, ти си заблуден бе....:)))....там няма тръпка....:grandpa:

Ти ще ми кажеш че съм заблуден......................:) Тръпката тука е че 200км/ч за тая кола са нищо........................ и си държа волана с едната ръка,и така мога да ти карам от тук до България:) Ама я ми ела ти от България до тук с тия скорости с алфата..........................и тука ще трябва да ти търся нов двигател че и скоростна кутия:) Твоя двигател тука лесно са намира:wink: Скоро ще кача клип в тубата с 200км/ч да я видиш в колко оборота е с тая скорост:):)

dimitar_vd62
22-03-2016, 21:14
А нидей верваме ти.

Бобби
22-03-2016, 23:34
[QUOTE=Бобби;1469565]

Ти ще ми кажеш че съм заблуден......................:) Тръпката тука е че 200км/ч за тая кола са нищо........................ и си държа волана с едната ръка,и така мога да ти карам от тук до България:) Ама я ми ела ти от България до тук с тия скорости с алфата..........................и тука ще трябва да ти търся нов двигател че и скоростна кутия:) Твоя двигател тука лесно са намира:wink: Скоро ще кача клип в тубата с 200км/ч да я видиш в колко оборота е с тая скорост:):)
Седи мирен и вземи си купи една Алфа за да те включим у новия клуб....а ма не като предишната...аз ще ти я избера, за да не плюеш след това марката....:grandpa:

кученцетоОгиитаткоДоги
23-03-2016, 00:41
[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1469585]
Седи мирен и вземи си купи една Алфа за да те включим у новия клуб....а ма не като предишната...аз ще ти я избера, за да не плюеш след това марката....:grandpa:

Той клуба е и за бивши собственици на алфа......................;) Аз алфа съм карал и много преди мойта,ама ти сааб още не си карал:coolio:

Bobo Markov
23-03-2016, 01:10
[QUOTE=Бобби;1469671]

Той клуба е и за бивши собственици на алфа......................;) Аз алфа съм карал и много преди мойта,ама ти сааб още не си карал:coolio:

и аз не съм карал СААБ да му се не знае иначе съм голям фен от малък ама нема СААБи тука :Tease: има два нови тия 9.5 е то туй е Алфа 166 бре :) само че с друг дизайн и салон от хлОпел :) иначе старото СААБ са уникални автомобили много интересни - кАт сАамОооолет сА :) :)

---------- Post added at 01:10 ---------- Previous post was at 01:07 ----------

[QUOTE=Бобби;1469671]

естествено, че е за всякакви собственици на Алфа Ромео настоящи и бивши то вече сме над 40 човека станахме за седмица има няма :) това хоби клуб да са събираме си лафим мой френд Наско Марков напоследък кара Мазерати Гибли, Порше, някакъв МакЛарън а някога имаше 166 :) е?

Бобби
23-03-2016, 22:09
Ае, ни събираш, че ожаднях..:smoke:

Bobo Markov
24-03-2016, 00:24
Ае, ни събираш, че ожаднях..:smoke:

то ще се чуе :) чакай само си оправя колата

кученцетоОгиитаткоДоги
24-03-2016, 00:32
то ще се чуе :) чакай само си оправя колата

Ми аре де:) аре че и аз ожаднех:) Колко време ще я правиш таз алфа.........................?:) Кат не карай я тука ще я оправим,в моргата има една 166-ца с ключовете на таблото,само сваляме твоите седалки и броните слагаме на нея и си ти на волана:)

Bobo Markov
24-03-2016, 00:39
Ми аре де:) аре че и аз ожаднех:) Колко време ще я правиш таз алфа.........................?:) Кат не карай я тука ще я оправим,в моргата има една 166-ца с ключовете на таблото,само сваляме твоите седалки и броните слагаме на нея и си ти на волана:)

абе вие сте ного бързаци бе :) то не стаа толко лесно, алоо значи на вас всичките гъзари лично не пожелавам такава авария щот ще наводните скапания форум :)

кученцетоОгиитаткоДоги
24-03-2016, 01:08
абе вие сте ного бързаци бе :) то не стаа толко лесно, алоо значи на вас всичките гъзари лично не пожелавам такава авария щот ще наводните скапания форум :)

Виж сега,тука времето е пари ама хората нямат пари:) и трее се измисли нещо:) Сега ако аз утре примерно върла верига(пепел ми на езика) ,на сааб смяна на верига е 40 часа работа по фабрични предписания отделно парите за части,има тука сега един същия като моя само че с нарязани седалки(това некоя кучка го е свършила:) ) махам му седалките,слагам моите и магън момче:) нема кой да плаща за 40 часа работа,нали са сещаш батко:):)

Кайо
25-03-2016, 21:35
вижте са моята идея що трее са възобнови клубъ - наште малките искам да виждат интересни неща а не мога да го влача нашия по сервизите, където са всичките ми приятели, които могат да му покажат нещо ... първо те там са на работа и са заети и второ въобще не им е до малки щъкачи и питачи ... затуй си помислих ако пак възстановим срещите и почне да идва народ, както аз си спомням, и да си лафим и си водим малките питачи те па да поназвайват ще е супер, щото само едното Италфесто не стига за нищо ... ай кажете ми са убаво ли е туй и нищо лично :)

Тоа пъъъъъ....ти луд ли си моооо?

Bobo Markov
25-03-2016, 23:36

не, но ти си мноо зле щот си пиянка :):)

кученцетоОгиитаткоДоги
25-03-2016, 23:40
не, но ти си мноо зле щот си пиянка :):)

Те гърците са сериозни пиянки бате:):) Моя човек Таки къде държеше едно гръцко бистро в града всяка вечер жулеше по две шишета гръцко вино с Василис Карас на макс:) а гръцките вина ич не са в малки шишета:):)

Bobo Markov
25-03-2016, 23:41
Те гърците са сериозни пиянки бате:):) Моя човек Таки къде държеше едно гръцко бистро в града всяка вечер жулеше по две шишета гръцко вино с Василис Карас на макс:) а гръцките вина ич не са в малки шишета:):)

знам ги и са хубави аз ги пия с лед щото после имам главотръс от тех

кученцетоОгиитаткоДоги
25-03-2016, 23:50
знам ги и са хубави аз ги пия с лед щото после имам главотръс от тех

Аз съм по метаксата батко,ама оная с много звезди;)

Бобби
26-03-2016, 01:37
Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
Византиецо, ти не знаеш какво е Борба....при теб всичко е Ебанеее...:hump:

Кайо
26-03-2016, 23:50

Пият они вода от чешмата, а молим ти съ, не на мен тия....само 17 години съм живял там, знам ги кви пиячи са, колко аз съм дебел негър с раста....

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:48 ----------

Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
Византиецо, ти не знаеш какво е Борба....при теб всичко е Ебанеее...:hump:

Ебането му е майката, виж Китай с ебане са станали милиард и кусур.... :)

Bobo Markov
27-03-2016, 01:42
Пият они вода от чешмата, а молим ти съ, не на мен тия....само 17 години съм живял там, знам ги кви пиячи са, колко аз съм дебел негър с раста....

стой до мен и виж как моя ден е съкратен
и твоя ангел хранител сега и тук е уволнен!

Бобби
27-03-2016, 20:52

Евалата ...SEX...не на мене тия......изгубил си се в превода....:no:

---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:29 ----------

...това го думай на жените....оти им липсв....щом процъфтяваш...:)))

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

стой до мен и виж как моя ден е съкратен
и твоя ангел хранител сега и тук е уволнен!
Ае, стига глупости....отваряй вишата лига на Алфа Ромео....или издишаме....

Bobo Markov
28-03-2016, 01:19
Евалата ...SEX...не на мене тия......изгубил си се в превода....:no:

---------- Post added at 17:44 ---------- Previous post was at 17:29 ----------

...това го думай на жените....оти им липсв....щом процъфтяваш...:)))

---------- Post added at 17:52 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

Ае, стига глупости....отваряй вишата лига на Алфа Ромео....или издишаме....

Бобка, тя е отворена от три седмици :) само че сега текът настройки - споко, хубавите неща не стават за седмици ;)

Bobo Markov
30-03-2016, 22:09
така, приятели днес ми пристигна скоростната кутия, която надявам се до края на друга седмица да бъде монтирана и аз пак да мога да задвижа нещата... Благодаря на Иво (Лъки) и Тони (deltata)

кученцетоОгиитаткоДоги
31-03-2016, 00:49
така, приятели днес ми пристигна скоростната кутия, която надявам се до края на друга седмица да бъде монтирана и аз пак да мога да задвижа нещата... Благодаря на Иво (Лъки) и Тони (deltata)

Виж първо задвижи алфата,па после другите неща:wink:

Бобби
24-04-2016, 18:31
Аре бе.....докъде го докара....:indian:...аз вчера и днес се разкарвах по северният склон на Стара планина...стигнах до с. Черни вит и там открих страхотно местенце.....

Bobo Markov
24-04-2016, 19:07
Аре бе.....докъде го докара....:indian:...аз вчера и днес се разкарвах по северният склон на Стара планина...стигнах до с. Черни вит и там открих страхотно местенце.....

трупам инфо и работя но чакам официоза да им мине някакво събитие - споко, идат хубави сезони тепърва ще се поцепваме в Боженица хеххехехе! :priest:

Бобби
27-04-2016, 18:04
трупам инфо и работя но чакам официоза да им мине някакво събитие - споко, идат хубави сезони тепърва ще се поцепваме в Боженица хеххехехе! :priest:
Нали за това местенце иде реч.....искам някоя да ми измие колата...:))

Bobo Markov
28-04-2016, 17:49
Нали за това местенце иде реч.....искам някоя да ми измие колата...:))

такова миене изглежда скъпо а аз съм скръндза неземна - нещЕм! за тебе миенето за мене - пиенето :):):go:

Bobo Markov
02-05-2016, 00:47
Приятели, изчакайте още малко да се консолидираме.
Не е лесно но като стане ще е истинско.
Не обещавам защото няма нужда.

ПС - спама го четете за кеф :) той няма как да се избегне :)

Бобби
10-09-2016, 01:32
Ебах, го пет месеца чакане.....на деветия ще роди ме...:)))

Alfa User
10-09-2016, 16:10
Аз па да благодарЪ най-сетне за влизането в групата!
Не знам с какво ще мога да помагам занапред, но ми знаете ентусиазма поне :)

Всъщност знам че има с какво - мога да фотографствам и да мародерствам (или беше модерирам) некви раздели :bad_evil:

Бобби
11-09-2016, 00:08
И аз искам нещо ново, ама не разни групи в фейса.....но тоя охлюв, мой приятел Боянчо се бави....дано да е за добро...

thecleaner
11-09-2016, 00:15
Аз па да благодарЪ най-сетне за влизането в групата!
Не знам с какво ще мога да помагам занапред, но ми знаете ентусиазма поне :)

Всъщност знам че има с какво - мога да фотографствам и да мародерствам (или беше модерирам) некви раздели :bad_evil:

Имам чувството, че нещо се чувстваш недооценен ;) Предлагаш се навсякъде Алекс, запази достойнство, по-мъжко е. То организации за Междене по ФБ, то предлагане за модератор незнам си къде, то чудо.

Бобби
11-09-2016, 00:35
Ебати спор м/у бивш и настоящ модератор....нема се косите при нас ще има заплати.....:rotfl:.....парата ебава фукарата...обществото отдавна е меркантилно....макар, че Вие не сте такива момчета, оти ви познавам...само, ви загатвам

thecleaner
11-09-2016, 00:42
Ебати спор м/у бивш и настоящ модератор....нема се косите при нас ще има заплати.....:rotfl:.....парата ебава фукарата...обществото отдавна е меркантилно....макар, че Вие не сте такива момчета, оти ви познавам...само, ви загатвам

Тоя па нашия спор хахахах. Тарикат мъж не писка, тва го знаеш нали? А Алекс орева орталъка, та един вид го предпазвам.

Alfa User
11-09-2016, 07:14
Имам чувството, че нещо се чувстваш недооценен ;) Предлагаш се навсякъде Алекс, запази достойнство, по-мъжко е. То организации за Междене по ФБ, то предлагане за модератор незнам си къде, то чудо.

Тоя па нашия спор хахахах. Тарикат мъж не писка, тва го знаеш нали? А Алекс орева орталъка, та един вид го предпазвам.

Oo,нещо не си разбрал, не организирам нищо, освен някоя Национална сбирчица на 155 - па как са се получавали, могат да кажат присъствалите...
Всичко друго оставям без коментар :)

Бобби
11-09-2016, 19:25
Тариката не е мъж бате......:smoke:.....истинският мъж, плаче, чувства,силата не му е в думите, а в действията...винаги подава ръка и е готов с каквото може да помогне....а тариката го прави, когато има изгода от това...то затова е и тарикат....трябва да ги разграничаваш..... тъпи народни споговорки има колкото си щеш....:smoke:

Ранобудниче
11-09-2016, 21:37
Тариката не е мъж бате......:smoke:.....истинският мъж, плаче, чувства,силата не му е в думите, а в действията...винаги подава ръка и е готов с каквото може да помогне....а тариката го прави, когато има изгода от това...то затова е и тарикат....трябва да ги разграничаваш..... тъпи народни споговорки има колкото си щеш....:smoke:

Браво, Боби!
Не можах да се сдържа.

thecleaner
11-09-2016, 22:10
Браво, Боби!
Не можах да се сдържа.

Урааа имаме си модератор след година две, якане кой колко може, най-после някои да си влезе в задълженията:static:

Ранобудниче
11-09-2016, 22:13
Урааа имаме си модератор след година две, якане кой колко може, най-после някои да си влезе в задълженията:static:

Ако имаш да ми казваш нещо по въпроса, по-горе има цял раздел.
За да не модерирам излишно, ако ме разбираш.

thecleaner
11-09-2016, 22:19
Ако имаш да ми казваш нещо по въпроса, по-горе има цял раздел.
За да не модерирам излишно, ако ме разбираш.

Нямам какво да си кажа специално с теб, радвам ти се искрено. То нещо страшно ли е да модерираш :)

Бобби
11-09-2016, 22:31
Нямам какво да си кажа специално с теб, радвам ти се искрено. То нещо страшно ли е да модерираш :)
За мен е страшно....нема как да нахакам някой без да го познавам......:comphits:....мое виждане...дума, дупка не прави.....трудно е да ме разберете...аз съм от тия кривогледите, дето гледат под определен ъгъл......и виждат повече неща от тези с нормално зрение...:smoke:

Alex_26
12-09-2016, 12:15

Боби, евала за тия думи!!! Ма като имаш само тарикати около теб не мож се опази.
Ето един виц:
Изпратил Царът Бай Ганьо в Англия при трима изтъкнати англичани да го научат на обноски, акъл да му дадат и т.н. И им обещал по един форд и да станат лордове ако направят от Бай ти Ганя Джентлемен за три месеца. Ония казали, че няма проблем. Минала седмица, две, ... На края на третата седмица царят не издържал и се обадил да види какво става. Чул следното в слушалката: "НЕЧЕМ ВИ ЛОРДО, НЕЧЕМ ВИ ФОРДО! ЙЕЛАТЕ СИ ГО УЗМЕТЕ ОТИ ОН НЕ ПРИФАКЯ""

Alfa User
14-09-2016, 23:00
Ми аз в миг на умопомрачение, стимулирано от капка лудост, по повод на един служител тука, изрових от нета ето това :

"ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА - ЧИСТАЧ

Клас по НКПД-2011: 9 - Професии, неизискващи специална квалификация

І. ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
Обобщено описание на работата, която извършва изпълнителят на длъжността:
1. Поддържа постоянна чистота в определените помещения и прилежащите им площи.
Трудови задачи и задължения, характеризиращи съдържанието на длъжността:
2. Извършва редовно и качествено почистване на работните и битови помещения
(под, врати, прозорци, тавани, коридори, фоайета, бани, сервизни помещения, работни места),
фасади и дворни места на института, където работи.
3. Почиства и полива декоративни растения и цветя.
4. Сортира и транспортира отпадъците на определени места.
5. Подрежда леки и обемисти предмети.
6. Изгаря ненужните отпадъци.
7. Спазва санитарно-хигиенните и противопожарните изисквания.
8. Използва правилно и целесъобразно техническите съоръжения, необходими за изпълнение на тази дейност.
9. Следи за повредите в различните помещения и уведомява ръководителя на обслужващото звено.
10. Да се явява навреме на работа и да бъде на работното си място до края на работното време.
11. Да изпълнява и всички други задължения, които произтичат от нормативен акт, от колективен трудов договор, от трудовия договор и от характера на работата.
И т.н."

Tва ша ма извинявате, но е от сайта на БАН (няма да го превеждам, но е уважавана институция...) и никъде не виждам тука на тоя тип служители да се дава правото да правят характеристика на други служители във фирмата или да дават оценка на поведение или изпълнение на служебни задължения...
Отделен е въпроса дали дадения в случая служител изпълнява всичките си задължения поне в минимален обем... защото хората около него не са слепи!

P.S. В случай че служителя ме обвини в манипулация на общественото мнение - ето линк към оригинала на документа, който всъщност не е единствен по рода си :

Длъжностна характеристика - ЧИСТАЧ (http://ic.bas.bg/uploads/file/40/chistach.pdf)

thecleaner
14-09-2016, 23:11
Ми аз в миг на умопомрачение, стимулирано от капка лудост, по повод на един служител тука, изрових от нета ето това :

"ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА - ЧИСТАЧ

Клас по НКПД-2011: 9 - Професии, неизискващи специална квалификация

І. ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
Обобщено описание на работата, която извършва изпълнителят на длъжността:
1. Поддържа постоянна чистота в определените помещения и прилежащите им площи.
Трудови задачи и задължения, характеризиращи съдържанието на длъжността:
2. Извършва редовно и качествено почистване на работните и битови помещения
(под, врати, прозорци, тавани, коридори, фоайета, бани, сервизни помещения, работни места),
фасади и дворни места на института, където работи.
3. Почиства и полива декоративни растения и цветя.
4. Сортира и транспортира отпадъците на определени места.
5. Подрежда леки и обемисти предмети.
6. Изгаря ненужните отпадъци.
7. Спазва санитарно-хигиенните и противопожарните изисквания.
8. Използва правилно и целесъобразно техническите съоръжения, необходими за изпълнение на тази дейност.
9. Следи за повредите в различните помещения и уведомява ръководителя на обслужващото звено.
10. Да се явява навреме на работа и да бъде на работното си място до края на работното време.
11. Да изпълнява и всички други задължения, които произтичат от нормативен акт, от колективен трудов договор, от трудовия договор и от характера на работата.
И т.н."

Tва ша ма извинявате, но е от сайта на БАН (няма да го превеждам, но е уважавана институция...) и никъде не виждам тука на тоя тип служители да се дава правото да правят характеристика на други служители във фирмата или да дават оценка на поведение или изпълнение на служебни задължения...
Отделен е въпроса дали дадения в случая служител изпълнява всичките си задължения поне в минимален обем... защото хората около него не са слепи!

P.S. В случай че служителя ме обвини в манипулация на общественото мнение - ето линк към оригинала на документа, който всъщност не е единствен по рода си :

Длъжностна характеристика - ЧИСТАЧ (http://ic.bas.bg/uploads/file/40/chistach.pdf)

Много си оргинален спор няма, а сега извади характеристика за фатмак или аз да ти я постна, че може да ти e трудно:
http://www.bgjargon.com/word/meaning/%D1%84%D0%B0%D1%82%D0%BC%D0%B0%D0%BA

П.С. Сега чакаме да ни нахока мода на раздела, строг но справедлив ;)

Бобби
14-09-2016, 23:35
Не аз ще ви нахокам....стари кучета, па се лаете.....
А Наздраве.....и не разводнявайте темата на моя приятел...:Yoda:

Alfa User
15-09-2016, 08:16
Мда, очакваше се реакцията :haha:

Само че фатмак може да е бил баща ти...
Нищо лошо към човека, съжалявам че го споменавам!

Да напомня само че като "чистач" си се определил самия ти, и по една случайност задълженията на мода донякъде съвпадат с тези на чистача...
А слагането на етикети и оприличаването на хора е извън служебната характеристика, която би следвало да изпълняваш.

Съжалявам за разводняването на темата, аз казах каквото имах да казвам.

thecleaner
15-09-2016, 08:33
Мда, очакваше се реакцията :haha:

Само че фатмак може да е бил баща ти...
Нищо лошо към човека, но както казах - слагането на етикети и оприличаването на хора е извън служебната характеристика, която би следвало да изпълняваш.

Съжалявам за разводняването на темата, аз казах каквото имах да казвам.

Това са евтини шапкарски провокации и после коментиране на ответната реакция, която собственоръчно си предизвикал ;) Нормално, както вече казах, бая напън е било дорде ти го съчини това под фуражката, няма и как да е, ниско е нивото, спор дори няма. Нали знаеш оная стара притча, че когато се е раздавал акъл, армията е била на учение.

Ранобудниче
15-09-2016, 09:40
Приключихте ли?

Alfa User
16-09-2016, 00:09
Това са евтини шапкарски провокации и после коментиране на ответната реакция, която собственоръчно си предизвикал ;) Нормално, както вече казах, бая напън е било дорде ти го съчини това под фуражката, няма и как да е, ниско е нивото, спор дори няма. Нали знаеш оная стара притча, че когато се е раздавал акъл, армията е била на учение.

Ма ти май наистина не знаеш кога да спреш да се излагаш...
Евтините ти определения карат ли те да заспиваш с усмивчица???
Пак казвам, лепенето на етикети е огледало за теб самия - а смятам вече достатъчно хора видяха какво представляваш.

Гори, аз наистина приключих - съжалявам че дори си губих времето да кажа нещо на определени хора!
Разчиствай както е редно, и да се продължава напред!

Бобби
18-09-2016, 21:07
А бе къде е автора на темата....да не се е загубил в фейсбук....:lupe:

Sunny
19-09-2016, 01:08
Срам :unsure:

Модератор да подклажда флейм и да участва в него .

DiStefano
19-09-2016, 07:36
Срам :unsure:

Модератор да подклажда флейм и да участва в него .

Не му е сефте на Радко да го прави !

Alex_26
19-09-2016, 09:46
А бе, къде е авторЪТ на темата....да не се е загубил вЪВ фейсбук....:lupe:

Ееее, Боби, едно изречение, сума ти грешки. Недей така де .... :cheers:

Бобби
21-09-2016, 00:31
Ееее, Боби, едно изречение, сума ти грешки. Недей така де .... :cheers:
А поправи ги де.... аз не ги киризим....

Alex_26
21-09-2016, 11:39
А поправи ги де.... аз не ги киризим....

Виж поста ми :big_heat:

Бобби
21-09-2016, 11:55
Виж поста ми :big_heat:
Според мен само една запетая съм изтървал, но ти провери в гугал правопис, това член, членуване при теб...малко объркани...:))
eбати, много съм зле.......:stretcher:....вече е късно да ме върнеш на училище, ще си отида от тоя свят неграмотен

Alex_26
21-09-2016, 13:43
Според мен само една запетая съм изтървал, но ти провери в гугал правопис, това член, членуване при теб...малко объркани...:))
eбати, много съм зле.......:stretcher:....вече е късно да ме върнеш на училище, ще си отида от тоя свят неграмотен
Дреме ти на шишарката какво ще бъде след теб и кой ще те споменава. Ще ти пречи на съня в казана (не ми се търси емотикон)

п.п. Ма мен доскоро ме коригираха и аз реших да те бъзна теб

Бобби
21-09-2016, 14:29
Дреме ти на шишарката какво ще бъде след теб и кой ще те споменава. Ще ти пречи на съня в казана (не ми се търси емотикон)

п.п. Ма мен доскоро ме коригираха и аз реших да те бъзна теб
Тя и жабата видяла, че подковават вола и дигнала крак...ама не е така!
Виж сега какво ще ти каже дявола или дяволЪТ .....:evil: -Ако пред думата стои предлог ( по, за ,на, без , около и др.) , тя НИКОГА не се членува с пълен член.
п.п...зле съм с граматиката. но виж първо ти оправи техническите проблеми в форума, а след това ще учим български....:Yoda:

alfa racer GTA
21-09-2016, 14:55
А бре Чичо Боби какво е това "предлог"?

П.П. Ще "пусна" една тема и за теб "за" "против"?!!!Нещо много мъгляво се изказваш, не бъди като М'глата https://www.youtube.com/watch?v=aZ-l7K5S2Ns (https://www.youtube.com/watch?v=aZ-l7K5S2Ns) :hump::mrgreen:

Бобби
21-09-2016, 15:53
А бре Чичо Боби какво е това "предлог"?

П.П. Ще "пусна" една тема и за теб "за" "против"?!!!Нещо много мъгляво се изказваш, не бъди като М'глата https://www.youtube.com/watch?v=aZ-l7K5S2Ns (https://www.youtube.com/watch?v=aZ-l7K5S2Ns) :hump::mrgreen:
Неизменяема дума, която означава смислови отношения между имената и другите думи в изречението.
Пускай....какво чакаш....?
Аз съм просто ученик, а не преподавател като някой от Вас!

Mind_Control
21-09-2016, 16:37
Едно време кипеше живот във форума... После позападна, незнам защо. Аз от месеци не съм писал, но от време на време влизам за видя, какво става, въпреки, че отдавна не карам алфа. На мен лично форумът ми е бил полезен в много аспекти и съм се запознал с различни хора, с някои от които и до днес си поддържам контакт.

Alex_26
21-09-2016, 20:03
Тя и жабата видяла, че подковават вола и дигнала крак...ама не е така!
Виж сега какво ще ти каже дявола или дяволЪТ .....:evil: -Ако пред думата стои предлог ( по, за ,на, без , около и др.) , тя НИКОГА не се членува с пълен член.
п.п...зле съм с граматиката. но виж първо ти оправи техническите проблеми в форума, а след това ще учим български....:Yoda:
Абе мен само ме нападаха за граматиката, ама те и самите не я знаят. Сега се хапя с теб, че ония са безинтересни и скучни, предвидими и елементарни

Бобби
21-09-2016, 20:40
Абе мен само ме нападаха за граматиката, ама те и самите не я знаят. Сега се хапя с теб, че ония са безинтересни и скучни, предвидими и елементарни
Аха...:))...но да знаеш, като разлаеш пинчерите, ще събудиш някое голямо куче....дори да е дърто като мен...хапе лошо....
Не Ви разбирам, без да се знаете и познавате се хапете....но щом това Ви влече.....късайте си виртуалните каишки, който сами сте си нахлузили....
Както казах:....аз съм ученик в тоя форум, повтарям осма година....и приятели са ми тези, който познавам реално.....и все пак до някъде съм ги опознал....всичко друго е бля, бля.....и няма как да ме засегнат.....с мен ще удариш греда....:innocent:

Alfa User
21-09-2016, 21:39
Едно време кипеше живот във форума... После позападна, незнам защо. Аз от месеци не съм писал, но от време на време влизам за видя, какво става, въпреки, че отдавна не карам алфа. На мен лично форумът ми е бил полезен в много аспекти и съм се запознал с различни хора, с някои от които и до днес си поддържам контакт.

Това беше и смисъла ... но някак се позагуби след едни промени в управлението на Клуб, Форум и т.н.

Дано сегашната управа е доволна от сътвореното ... Много му е готино на тъпия българин да съсипе нещо хубаво, само за да се изтъпанчи на мегдана, тръбейки на всеослушание че е новиО шеф ...

Още от времената на clubs.dir.bg тоя форум беше цветущ със хора, искащи да споделят радостта от това да имаш Алфа, или горчивия опит от изненадващите ремонти заради калпави предни собственици ... Тия същите хора бяха готови да помагат по всяко време и с каквото могат!!!
Лично аз съм получавал писмена помощ или материална такава дори след полунощ, без значение на деня ... И точно това беше идеята на този Клуб и Форум!!!

Сега това май няма как да се случи ... така че не ме нападайте за това, че съм много критичен или черноглед! Десетки страхотни хора бяха напъдени от тук заради личния интерес на единици ... от което страдаме всички фенове!

Няма да споменавам имена, но все още има хора, пред които свалям шапка, и на които искам да стисна ръката заради някаква помощ от преди или сега ... Опитвам се и аз да пазя тази традиция - ако помогнете и вие, идеята ще се възроди!!!
Който чете тука отдавна, знае какво имам в предвид!

Alfa User
22-09-2016, 14:56

Малко късничко откликвам ... но с цялата ми литературна сила нямаше да мога да го кажа по-добре!!!
Много е жалко, че все по-малко хора го разбират това, и то точно така ...
Май всеки гледа да е еФтин тарикат ... много било модерно сега, казват ...

Адски се надявам да се видим скоро, и да черпя по бира за малкото останал трезв разум наоколо!!!

Susscrofa
26-09-2016, 13:32
Този форум преживя катарзис, който много ми прилича на т.н. преход в БГ. От пълна и тотална диктатура към пълен и тотален "демократизъм".

Резултатите са видими и за мен бяха очаквани.

По-голямата част от истинските дисиденти по време на диктатурата се разбЕгаха.
Те нЕмат дразнители.
На свободата се радват шепа "пияндета".

Дъртите номенклатури се правят на разсърдени.
Новият демократичен елит получил своето, седи отгоре, и се забавлява на изцепките на шепата "пияндета" останали да словоблудстват.
Да живее революцията!

Форумът сега е ЧУК.

Сбирките нека се правят на паркинги пред хипермаркети, тамън, Че моем да напазарувам яйчица, сиренце, и т.н продукти. То за коли кво да си говорим, то всичко ми е ясно.

DiStefano
26-09-2016, 18:16
Шепа пияндета може да наричаш роднините си ...Свиньо !

pa4ito
26-09-2016, 22:52

Ти па що се връзваш на всички глупости, дет се пишат по инета? :D

Бобби
26-09-2016, 23:47
Този форум преживя катарзис, който много ми прилича на т.н. преход в БГ. От пълна и тотална диктатура към пълен и тотален "демократизъм".

Резултатите са видими и за мен бяха очаквани.

По-голямата част от истинските дисиденти по време на диктатурата се разбЕгаха.
Те нЕмат дразнители.
На свободата се радват шепа "пияндета".

Дъртите номенклатури се правят на разсърдени.
Новият демократичен елит получил своето, седи отгоре, и се забавлява на изцепките на шепата "пияндета" останали да словоблудстват.
Да живее революцията!

Форумът сега е ЧУК.

Сбирките нека се правят на паркинги пред хипермаркети, тамън, Че моем да напазарувам яйчица, сиренце, и т.н продукти. То за коли кво да си говорим, то всичко ми е ясно.
Ох на батко дисидента, приличаш ми на ония демократ Иван Костов с партийна книжка...:innocent:

Susscrofa
27-09-2016, 08:48

И аз те харесвам.
Никът ти случайно ли е с лЕв уклон?:picnic:

---------- Post added at 05:48 ---------- Previous post was at 05:47 ----------

Ох на батко дисидента, приличаш ми на ония демократ Иван Костов с партийна книжка...:innocent:

Несполучливо сравнение.
Не съм нито толкова умен, нито толкова образован, нито толкова прагматичен.:picnic:

mordohy
27-09-2016, 08:58
Мммммм!
Най-после!

Замириса на истинско свинско!

Вярно е, че сме изпаднали в някакво състояние, в което си бъркаме с пръст в задника, а после си мажем с него по стените, покривката на масата и вратата на хладилника. След това слагаме сешоара в аквариума, палим къщата и излизаме, като не забравяме преди това да изчукаме кучето.

Susscrofa
27-09-2016, 09:04
Мммммм!
Най-после!

Замириса на истинско свинско!

Вярно е, че сме изпаднали в някакво състояние, в което си бъркаме с пръст в задника, а после си мажем с него по стените, покривката на масата и вратата на хладилника. След това слагаме сешоара в аквариума, палим къщата и излизаме, като не забравяме преди това да изчукаме кучето.

Ти ядеш ли свинско? Трябва да ядеш, че иначе могат да те помислят за терорист.:picnic:

Alex_26
27-09-2016, 10:54
Па той преподаваше във ВМЕИ"Ленин" по политикономИЯ на съседния поток и си е чист партиец

---------- Post added at 10:54 ---------- Previous post was at 10:50 ----------

Ти ядеш ли свинско? Трябва да ядеш, че иначе могат да те помислят за терорист.:picnic:
Ей, аз написах да се съберем някъде, да се видим, да се понапсуваме наживо, да поканим някой политик да дойде със скарата и да намажем и ние, а не само РОМИТЕ, да обсъдим кой крив, кой прав и да направим отново клуба. Ама бях наказан, че не съм пишел по темата. Така, че разкарайте скарата и свинското, те не са част от клуба, от бъдещия де
:bouncing_smiley:

digitalundgrd
27-09-2016, 12:45
]
.... Ама бях наказан, че не съм пишел по темата. Така, че разкарайте скарата и свинското, те не са част от клуба, от бъдещия де

Цвятко, не си подритвай партийната.....аааа извинявай.... "форумната книжка" :)

Недей рева, защото ти реално си за перманентен бан (не знам кой по ред), така както чистача те беше подкарал по едно време с всеки новорегистриран твой ник.

По принцип на живо сигурно не си лош човек (нищо, че не държиш на бира). Лошото е, че писането във форума е жизнено важно за теб. Ако драснеш тук-таме нещо макар и спам или "бисер" - няма проблем, достатъчно сме толерантни (за сега), но ако държиш да се "разписваш" навсякъде и след всеки пост - естествено, че ще трябва да си изтърпиш последствията.

В онази тема беше наказан за спам, защото в нея се разисква това кой какви идеи има за Италфест 2017, с какво може да помогне итн, а ти се изтипосваш ни в клин, ни в ръкав, че искаш някакви политици да ти дават да апнеш кИбапчИта или кИфтета (не помня вече) и от там темата тръгва....... знаеш ;)

п.с. Много ми е интересно в крайна сметка каква ще бъде посещаемостта на МЕТРОфеста и каква на алтернативния Фест на Междене :) Това ще отговори на много въпроси...

DiStefano
27-09-2016, 14:19
И аз те харесвам.
Никът ти случайно ли е с лЕв уклон?:picnic:

---------- Post added at 05:48 ---------- Previous post was at 05:47 ----------

Несполучливо сравнение.
Не съм нито толкова умен, нито толкова образован, нито толкова прагматичен.:picnic:

Те свиньете футбол не гледат дейба .. и съответно нема как да знаят кой е Алфредо ди Стефано

Па ако толко много го умуваш дали съм лЕв наклон или не .. ела до тука ше те почерпа един шпек .. па и още неколко човека мое да те почерпат.

theblackninja1
27-09-2016, 14:27
Здравейте,искам да купя 3.0 v6 24 само двигател,моя се счупи но не знам как се пише обява включвам се тук ако някои ми обясни как да пусна обява ще съм му задължен,мерси предварително

lordliness
27-09-2016, 14:36
Здравейте,искам да купя 3.0 v6 24 само двигател,моя се счупи но не знам как се пише обява включвам се тук ако някои ми обясни как да пусна обява ще съм му задължен,мерси предварително

Влизаш в купува. Горе в ляво пише - нова тема,натискаш и пишеш заглавие, отдолу текст, прочети и изискванията.

Susscrofa
27-09-2016, 15:02
Те свиньете футбол не гледат дейба .. и съответно нема как да знаят кой е Алфредо ди Стефано

Па ако толко много го умуваш дали съм лЕв наклон или не .. ела до тука ше те почерпа един шпек .. па и още неколко човека мое да те почерпат.

Знаех си, че сте цяла групичка за размяна на палки салам.
НЕма лошо. Сега сме толерантни, разбираме различните.
Отвсякъде си личи, че се интересуваш от футбол, сигурно си епилираш и ногите, освен, че не блестиш с интелект.:picnic:

mordohy
27-09-2016, 17:42
Винаги си държа по едно парче сланина под ръка, ако не то поне бурканче от пюре с мас.
Става и за други неща!:boo:

Alex_26
27-09-2016, 18:44

Недей рева, защото ти реално си за перманентен бан (не знам кой по ред), така както чистача те беше подкарал по едно време с всеки новорегистриран твой ник.

По принцип на живо сигурно не си лош човек (нищо, че не държиш на бира). Лошото е, че писането във форума е жизнено важно за теб. Ако драснеш тук-таме нещо макар и спам или "бисер" - няма проблем, достатъчно сме толерантни (за сега), но ако държиш да се "разписваш" навсякъде и след всеки пост - естествено, че ще трябва да си изтърпиш последствията.

В онази тема беше наказан за спам, защото в нея се разисква това кой какви идеи има за Италфест 2017, с какво може да помогне итн, а ти се изтипосваш ни в клин, ни в ръкав, че искаш някакви политици да ти дават да апнеш кИбапчИта или кИфтета (не помня вече) и от там темата тръгва....... знаеш ;)

п.с. Много ми е интересно в крайна сметка каква ще бъде посещаемостта на МЕТРОфеста и каква на алтернативния Фест на Междене :) Това ще отговори на много въпроси...
Да, мисля, че не съм лош човек ... и наистина не държа на бира. Не си разбрал обаче правилно намека ми за политиците и връзката с клуба. Нищо, отнесох си три дни почивка и ти благодаря пак!

Колкото до клуб Алфа Ромео - и аз искам да имаме. Но като чета тук какво се пише, как се пише, ... дълбоко се съмнявам, че ще се получи нещо стойностно. И това е жалко. Ако имаш желание можем да поговорим някой ден наживо. А ако се събирате на Метро, ако имам възможност ще мина

ecotronic
27-09-2016, 20:26
Да, мисля, че не съм лош човек ... и наистина не държа на бира. Не си разбрал обаче правилно намека ми за политиците и връзката с клуба. Нищо, отнесох си три дни почивка и ти благодаря пак!

Колкото до клуб Алфа Ромео - и аз искам да имаме. Но като чета тук какво се пише, как се пише, ... дълбоко се съмнявам, че ще се получи нещо стойностно. И това е жалко. Ако имаш желание можем да поговорим някой ден наживо. А ако се събирате на Метро, ако имам възможност ще мина

Ела бе, Цвятко - моля ти се. :)

Лордът каза, че нямало да може да дойде (така казва).

:)

lordliness
27-09-2016, 20:38

може да дойда под прикритие, с Хамъра, голям, просторен багажник, мамка му, издадох се

alfista 96
27-09-2016, 20:53

Идвай че си ми обещал БИРА . Обещаното си го търся кЪт наследство :tank:

Alex_26
27-09-2016, 21:32
Идвай че си ми обещал БИРА . Обещаното си го търся кЪт наследство :tank:

Мда, ама не ми отговори по-нататък на постовете за дърпането на вала

---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:30 ----------

Заради такива като вас няма да се получи нито клуб, нито форум. Сега вече наистина няма да дойда, за да не ви преча

lordliness
27-09-2016, 21:43

Заради такива като вас няма да се получи нито клуб, нито форум. Сега вече наистина няма да дойда, за да не ви преча

Мдаа, ще си сложим черните шорти като не дойдеш.

alfista 96
27-09-2016, 21:50

:) Нито съм длъжен нито съм обещал че ще изнасям лекции! После пак да има че съм комерсиален .Не че не съм де :):smoke:

Alfa User
27-09-2016, 21:51

...

Е той щото "Susscrofa" не е за бан, нали ... айде стига с двойния аршин вече в новия ви форум!!!

Едно време ни плюехте всичките зелени, но мярката беше еднаква за всеки ... а сега вече се осирате с лично отношение - да не споменавам даже един друг "модератор" ... дето даже обиди и окачествявания си позволява да поства ...

Мисля, че трябва да се самосезирате, и сериозно да си поговорите един с друг какво всъщност правите в този Форум ...

Единия плюе наред каквото не му отърва на интереса..., че даже и обижда потребители ;
Втория е превзел търговския раздел и коли и беси според собствения си интерес (даже няма да споменавам излъганите от неговите "продажби"...) ;
Третия изобщо не влиза и не му дреме за задълженията му ...

Да продължавам ли ???
Форума загива заради ВАС и едно лице, наричащо се "ШЕФЧЕ" на Клуба...

Затова вече си имате алтернативни организации, затова и никой не иска да става член на Клуба ...

И преди да ме захапете според собствените си възгледи - забележете, че всеки път изписвам "Клуба" с голяма буква ...
Не сте по-големи от тия, дето го създадоха и развиха - колкото и да ви се иска!!!
Хората помнят с кеф началото, и псуват настоящето - айде наздраве!!!

Zlobich
27-09-2016, 22:08
Не може ли да се направи друг форум?
Справка:
2бр. Опел форум
2бр. Пежо форум
2бр. Мерцедес форум
Защо да не станата 2 бр. Алфа форум?
Там ще има отговорни и безпристрастни и няма да има такива засирания?

-----------
Пай сеее ...

thecleaner
27-09-2016, 22:15
Е той щото "Susscrofa" не е за бан, нали ... айде стига с двойния аршин вече в новия ви форум!!!

Едно време ни плюехте всичките зелени, но мярката беше еднаква за всеки ... а сега вече се осирате с лично отношение - да не споменавам даже един друг "модератор" ... дето даже обиди и окачествявания си позволява да поства ...

Мисля, че трябва да се самосезирате, и сериозно да си поговорите един с друг какво всъщност правите в този Форум ...

Единия плюе наред каквото не му отърва на интереса..., че даже и обижда потребители ;
Втория е превзел търговския раздел и коли и беси според собствения си интерес (даже няма да споменавам излъганите от неговите "продажби"...) ;

Да продължавам ли ???

Затова вече си имате алтернативни организации, затова и никой не иска да става член на Клуба ...

И преди да ме захапете според собствените си възгледи - забележете, че всеки път изписвам "Клуба" с голяма буква ...
Не сте по-големи от тия, дето го създадоха и развиха - колкото и да ви се иска!!!

Форума не е клуба, а квалификациите сам си ги просиш, например как се нарича некой де не може да преживее факта, че са го разжалвали, т.е. са му скинали пагоните пред строя и сега се натиска ноооооо греда ;) 5 години минаха почти, уж времето лекувало.....

P.S. Зашо спамиш с някакъв клуб, като си има раздел за членове и членки, да си пишат там, лично на мен не ми е интерсно да чета за клуба :)

lordliness
27-09-2016, 22:25
Не може ли да се направи друг форум?
Справка:
2бр. Опел форум
2бр. Пежо форум
2бр. Мерцедес форум
Защо да не станата 2 бр. Алфа форум?
Там ще има отговорни и безпристрастни и няма да има такива засирания?

-----------
Пай сеее ...

Може, ама нали знаеш, потребителите същите- Със стари ку.ви нов бардак не става

Zlobich
27-09-2016, 22:26
Няма да е така,защото ще има безпристрастни модератори,които да следят за спазването на правилата на форума?

-----------
Пай сеее ...

lordliness
27-09-2016, 22:34
Няма да е така,защото ще има безпристрастни модератори,които да следят за спазването на правилата на форума?

-----------
Пай сеее ...

Аз например съм консервативен за някои неща и няма да ми хареса втори :) ,а пък и това не ми е жизнено необходимо, на теб също, да влизаме тук, да четем и да пишем

Zlobich
27-09-2016, 22:48
Имаш право :)

-----------
Пай сеее ...

lordliness
27-09-2016, 22:51
Имаш право :)

-----------
Пай сеее ...

Влизането тук не е естествен физиологичен процес :)
може и без него

digitalundgrd
28-09-2016, 00:57

Да продължавам ли ???

Зелените бяха плювани/псувани преди, плювани/псувани са и сега, ще бъдат плювани/псувани и за в бъдеще - нищо ново. Кучето си лае, керванът си върви... :smoke:

Всеки има право на лично мнение, както и свободен избор да продължава да посещава или да преустанови ползването на форума в случай, че атмосферата не му понася ;)

Прави ми впечатление, че ти живееш още в 2011г и упорито си стоиш там, а сега сме 2016.

Хвърли един поглед на следния списък и кажи кой друг освен твоя милост продължава да хленчи и да си спомня с тъга и свещичка в ръка датата, на която му спряха модераторските права?

sen7
Old fox
spe4elist
pr_00f
sunny2006
Alfa user
Kuker
morfius
deadairplane
Gogata

По принцип чат-пат се засичаме с Григор, ако толкова пък в крайна сметка ти е болна тема ще съдействаме да ти върнат "нашивките"....Знае ли човек, може форума магически да разцъфне тогава :dance:

В случай, че към момента се окаже, че вече ти липсва такова желание, то ти пожелавам приятно модериране в "алтернативния" форум (ако се стигне до такъв), видях че вече си се самопредложил :whistle:

Alex_26
28-09-2016, 07:08
Чакайте малко, вие стари, нови се чешете. Не искам да взимам отношение, щото не ми е работа все пак и защото ще изям отново какалашката. Но искам да попитам нещо. Всеки раздел си има модератори. Разбрах, че имало и главни, естествено и администратори. Гледам, че едни дето са на едни раздели, модерират други. Що не внесете малко инфо кой кой е и с какви права. А даже виждам, че някои изобщо не се вълнуват или влизат през куп за грош тук

Знам също, че съм черната овца за някои модератори и съм тук отново само на някаква благосклонност. Няма лошо. Но пък не ми харесва, че се толерират обидите, особено към мен. И да, аз не обичам 4 от форумните сервизи и няколко пъти съм го газвал кои и защо под стария ми ник NigtRider
Един от тези личности даже си позволи да напише, че съм имал жълта книжка и той лично я е виждал. Ами ако я имах наистина, той нямаше да може да напише тези думи по други причини тогава.
Заедно с тези сервизи не ме обичат и хората, гравитиращи около тях. И едно уточнение - сервизи не значи всички, работещи в тях. Та ето защо тук лаят против мен точно определени хора

И за да не ви развалям хортуването, реших да ви чета, но няма да пиша, освен ако нещо не ми е ясно и реша да го разбера като попитам. Или не ме баннете за тези мои думи

Еко, лорде, злобен, приятно без мен

А колкото до клуба, форума. Хубаво е да ги има. Ама форумът да бъде поне като Alfa Owner

Zlobich
28-09-2016, 07:46
Твоите драми,не ни вълнуват.
Както ти беше предупреден,така и аз бях предупреден. Сам си прави изводите,защо изяде банана а,аз не. Не си прави труда да отговаряш,за да не "ГО" гризнем и двамата.
Извинявам се за Offtopic :)

-----------
Пай сеее ...

Alfa User
28-09-2016, 09:21
Форума не е клуба, а квалификациите сам си ги просиш, например как се нарича некой де не може да преживее факта, че са го разжалвали, т.е. са му скинали пагоните пред строя и сега се натиска ноооооо греда ;) 5 години минаха почти, уж времето лекувало.....

P.S. Зашо спамиш с някакъв клуб, като си има раздел за членове и членки, да си пишат там, лично на мен не ми е интерсно да чета за клуба :)

Зелените бяха плювани/псувани преди, плювани/псувани са и сега, ще бъдат плювани/псувани и за в бъдеще - нищо ново. Кучето си лае, керванът си върви... :smoke:

...

Хвърли един поглед на следния списък и кажи кой друг освен твоя милост продължава да хленчи и да си спомня с тъга и свещичка в ръка датата, на която му спряха модераторските права?

sen7
Old fox
spe4elist
pr_00f
sunny2006
Alfa user
Kuker
morfius
deadairplane
Gogata

...

Само да ви напомня, драги модератори, че на една заветна дата, след "промените" във форум и Клуб, в разстояние на час и половина, 7 човека от този списък САМИ СИ ПОДАДОХМЕ ОСТАВКИТЕ ... и то без да се наговаряме!
Ако някой ви е набил в главите, че сме били уволнени - еми не беше така, съжалявам че ви разочаровам!
Така че не ми говорете глупости, а както казах - огледайте се вие самите.

А при тази вече ситуация, аз лично не държа да съм модератор - благодаря за офертата все пак!

А, още нещо - къде си предлагам услугите изобщо не е ваша работа!
Айде със здраве, смятам въпроса за приключен!

digitalundgrd
28-09-2016, 10:05
ОК. Успех!

Бобби
28-09-2016, 10:42
Ебати и форума....:hmm:...свърталище на бивши и настоящи модератори, група пияници, дисиденти и такива с интелект....сега ако дойдат и старите курви от околовръстното...грешка няма да има...:))

Lei-chery
28-09-2016, 13:03
Ебати и форума....:hmm:...свърталище на бивши и настоящи модератори, група пияници, дисиденти и такива с интелект....сега ако дойдат и старите курви от околовръстното...грешка няма да има...:))

Сега понеже е модерно...да поканим и бежанците да дойдат!

Susscrofa
28-09-2016, 13:29

Загледах се в подписа ти и какво да видя - интерпретация на израза "по-добре палава италианка, отколкото скучна германКА".
При теб обаче пише скучен германЕЦ.
Анализирайки тази интерпретация си мисля, че имаш проблем.:)
Изразът е отвратително сексистки и приравнява човешките същества от женски пол с материална придобивка, но да оставим това настрана.
При теб алтернативата на палавата италианка е скучен германец, което е сериозно отклонение, предвид мъжкия ти пол.
Продължавайки да обмислям написаното там, все си мисля, че бие малко на би - ориентация. :)
Аз също предпочитам палави жени, по смисъла на разисквания израз (разбирай коли) но ги предпочитам пред скучни жени (разбирай коли).
Та случайно ли си "сбъркал" или умишлено и в този ред на мисли, харесваш ли скучни германки?.:calc:

Бобби
28-09-2016, 13:48
Загледах се в подписа ти и какво да видя - интерпретация на израза "по-добре палава италианка, отколкото скучна германКА".
При теб обаче пише скучен германЕЦ.
Анализирайки тази интерпретация си мисля, че имаш проблем.:)
Изразът е отвратително сексистки и приравнява човешките същества от женски пол с материална придобивка, но да оставим това настрана.
При теб алтернативата на палавата италианка е скучен германец, което е сериозно отклонение, предвид мъжкия ти пол.
Продължавайки да обмислям написаното там, все си мисля, че бие малко на би - ориентация. :)
Аз също предпочитам палави жени, по смисъла на разисквания израз (разбирай коли) но ги предпочитам пред скучни жени (разбирай коли).
Та случайно ли си "сбъркал" или умишлено и в този ред на мисли, харесваш ли скучни германки?.:calc:
Уважавам непредсказуемият ти интелект, но иде реч за автомобили......струва ми се, че бъркаш секс форумите с автомобилните...:))...след като сложи в скоби (разбирай коли)....отговора, на по горе зададеният ти въпрос е излишен....сам се питаш и отговаряш...добър монолог...

Alex_26
28-09-2016, 13:53

И политиците с кебапчетата.

Не мога да разбера кой с кой си го мери като никой не дава инфо кой кой е тук и в клуба

digitalundgrd
28-09-2016, 15:40
В момента сигурно около 15-тина души (+-10), които имат регистрация във форума са и членове на КАРБ.

Всички останали регистрирани във форума НЕ са членове на КАРБ и нямат нищо общо с последния.

Alex_26
28-09-2016, 17:34
В момента сигурно около 15-тина души (+-10), които имат регистрация във форума са и членове на КАРБ.

Всички останали регистрирани във форума НЕ са членове на КАРБ и нямат нищо общо с последния.

Поне само ти отговаряш, но уклончиво, пак ще те попитам - никой не дава инфо кой кой е тук и в клуба
Кой е админ, кой е генерален модератор, ... За клуба също и съществува ли въобще? Тук чета доста хора са ЧЛЕН НА КЛУБА

digitalundgrd
28-09-2016, 23:44
Чак пък "доста хора" :) Нека някой от въпросните членове да се изкаже за точната бройка, но ако са верни слуховете, бройката е под 30. "Шеф" на КАРБ към този момент е fiore.

Това, че някой е модератор тук или админ не означава, че трябва да членува в КАРБ. Даже така като се замисля на прима виста сигурно 99% от модератори/админи НЕ са членове на КАРБ.

По-директно от това лично аз не мога да ти отговоря...

tsvety
30-09-2016, 00:31
digitalundgrd Благодаря ,че се опитваш да разясниш

Членовете на КАРБ са 20. Всеки член на КАРБ под името му го пише. Както и на мен. Шефа на форума също е член на КАРБ и то от най-старите и е Григор

Председател на КАРБ е Цецо с ник fiore

Не е задължително модераторите и администраторите на форума да са част от КАРБ, но има и такива - малко са.

И въпрос към ЧАТ насочените - хора, вие Вайбър нямате ли, или някакво друго приложение за чат комуникация. Форума става каша точно зареди вас, няма какво да се сърдите. Тежко на модераторите на този раздел. Радвам се ,че не влизам тука често.

Alfa User
30-09-2016, 00:56
А аз може ли да питам две неща ... основни...

- защо няма изискване админи и модератори да са членове на клуба???
Форума нещо съвсем отделно от Клуба ли е като идея???

И преди да бъда зачекнат, че Форум не е = на Клуб, да ви припомня, че НИКЪДЕ ПО СВЕТА ФОРУМА НА ЕДНА МАРКА НЕ Е ОТДЕЛЕН ОТ ФЕН-КЛУБА Й !!! ...
НИЕ НЕК'ВИ ИЗВЪНЗЕМНИ ЛИ СМЕ???

- по темата за чат-насочените потребители - Цвети, не питай дали имат вайбър, а питай защо спи модератора, а не ги праща да си говорят САМО по вайбър?!?

Пак преди да ме заядете - в много други форуми на реални клубове има брутални правила, и никой не се оплаква че няма демокрация!!! Всички ги спазват, ако искат да имат възможността да пишат, или да влизат изобщо!!!
Като не ти харесва - майната ти, вън от чадъра!

Само тука се залага на криворазбраната цивилизация... (който чел, знае)
Форума стана блато ... именно заради това, че няма правила, и че никой не спазва малкото останали такива... Подраздела, наречен "блато", е конкретна протестна форма за реалността тук, колкото и да не ви харесва, модчета такива!!!
Няма причина да се сърдите, че се появяват алтернативни форми на клуб и форум ... Помислете по-добре как да привличате младите фенове и клуба да се разраства!!!

Опа, забравих, че не това е интересчето ви ... ИЗВИНЕТЕ!!!

tsvety
30-09-2016, 01:01

И преди да бъда зачекнат, че Форум не е = на Клуб, да ви припомня, че НИКЪДЕ ПО СВЕТА ФОРУМА НА ЕДНА МАРКА НЕ Е ОТДЕЛЕН ОТ ФЕН-КЛУБА Й !!! ...

- по темата за чат-насочените потребители - Цвети, не питай дали имат вайбър, а питай защо спи модератора, а не ги праща да си говорят САМО по вайбър?!?

Пак преди да ме заядете - в много други форуми на реални клубове има брутални правила, и никой не се оплаква че няма демокрация!!! Всички ги спазват, ако искат да имат възможността да пишат, или да влизат изобщо!!!

Форума стана блато ... именно заради това, че няма правила, и че никой не спазва малкото останали такива... Подраздела, наречен "блато", е конкретна протестна форма за реалността тук, колкото и да не ви харесва, модчета такива!!!
Няма причина да се сърдите, че се появяват алтернативни форми на клуб и форум ... Помислете по-добре как да привличате младите фенове и клуба да се разраства!!!

Ще имам предвид коментара ти!!!

Много неща могат да се случат. Знае ли човек, какво ни чака утре. Начина не е да се самоизяждаме и нападаме

krustnika
30-09-2016, 03:00

Колега,

чета постовете ти тук и в няколко други подобни революционни теми. Не те познавам лично, но личи си, че пишеш с плам и ярост в очите :th_up: Долавям нотка на това, че като че ли се чувстваш недооценен или бъркам?

Не съм в час с историята на форума, но виждам, че на няколко места се споменава за някакво разжалване, късане на пагони, уволнения, а според теб не било така, а всичко е станало доброволно и така нататък.

Добре, аз да те попитам след като си напуснал по твое желание, защо във всеки твой пост прозира това, че ти липсва, както ти се изказваш "да бъдеш зелен"? Тегли им една майна на всички и на всичко, забрави случката и спри да хленчиш за неща, които са отминали и няма как да промениш :thumbup:

Лошо впечатление, обаче ми направи това, че говориш с умиление за отминалите времена, когато всичко е било прекрасно, фестове и сбирки били супер, а как сега форума бил блатясал; как еди-кой-си нищо не правел и как би трябвало да го прави, а ти в същото време по други раздели се занимаваш с подривна дейност и интриги (това не е мъжко!) като агитираш съфорумците да ходят на "истинския" фест на Габрово, вместо на "фалшивия", организиран от КАРБ на МЕТРО :ph34r: Като цяло се чудиш за какво да захапеш организаторите - стикерите с номерата били скъпи, локацията не е ОК, да продължавам ли ?! :thumbup:

В крайна сметка какво целиш? Искаш да "сваляш" управата ли? Нов форум ли ще правиш? Искаш да вземеш нещата в свои ръце - да модерираш строго, но справедливо? Да организираш по-добре следващия фест?

Все пак знаем, че българите за съжаление сме царе да даваме акъл, съвети, да критикуваме, но дойде ли време да се свърши работа, всеки се обръща на другата страна и се прави на разсеян :mf_Flush:

Alex_26
30-09-2016, 07:00
Може ли дапопитам няколко неща:
- Колко члена е имал клубът през най-добрите си времена?
- защо се е стигнало до това сега да има само 20?
- какви са тези зелени и т.н., които са си тръгнали/уволнени и защо се е стигнало до това разцепление?
- кои сега са админи тук, генерални модератори, модератори, с какво се занимават, къде? Нали трябва все пак да има прозрачност. Все пак те оценяват кой какво пише и дали е ОК или не

И кога коскоджамите ще се научите кога се пише пълен и непълен член??? Съжалявам, но прави много лошо впечатление това

lordliness
30-09-2016, 07:43
Може ли дапопитам няколко неща:
- Колко члена е имал клубът през най-добрите си времена?
- защо се е стигнало до това сега да има само 20?
- какви са тези зелени и т.н., които са си тръгнали/уволнени и защо се е стигнало до това разцепление?
- кои сега са админи тук, генерални модератори, модератори, с какво се занимават, къде? Нали трябва все пак да има прозрачност. Все пак те оценяват кой какво пише и дали е ОК или не

И кога коскоджамите ще се научите кога се пише пълен и непълен член??? Съжалявам, но прави много лошо впечатление това

Преди да даваш акъл се научи самият ти да пишеш правилно, постоянно допускаш граматически и пунктуационни грешки. Включително и сега.
Тоя пълен член ти е някаква фикс идея май.
Използването на турцизми не говори добре за теб, говори за беден речник.
Оправи си грешките или аз ще ти ги оправя с червено.
Много зле за теб, щом не можеш да прецениш дали това, което пишеш е ОК и чакаш модератор да го оцени. :)

Бобби
30-09-2016, 08:35
Форума от пет години си има "блато".....http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65200
Но за това време няма изтрито мнение или някой с бан, който вписва там......!!!
Там колегите се уважават и трудно припарва някой драскач по другите раздели, ако не им допадне или се държи агресивно......
Ето Ви пример за самоконтрол.....едно време, когато го нямаше блатото....ние пак не драскахме из всички теми, правехме си наши, който не одобряваха и ни създадоха това местенце.....
Ако някой Ви дразни виртуално....игнорираш го....и той дори да е малко луд, след като няма събеседник, може да направи един два монолога и ще се усети, че сам си говори..:)))....но ако влезнете в диспут с него.....помагате за хаоса и слизате на неговото ниво...

Alex_26
30-09-2016, 09:41
Форума от пет години си има "блато".....http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65200
Но за това време няма изтрито мнение или някой с бан, който вписва там......!!!
Там колегите се уважават и трудно припарва някой драскач по другите раздели, ако не им допадне или се държи агресивно......
Ето Ви пример за самоконтрол.....едно време, когато го нямаше блатото....ние пак не драскахме из всички теми, правехме си наши, който не одобряваха и ни създадоха това местенце.....
Ако някой Ви дразни виртуално....игнорираш го....и той дори да е малко луд, след като няма събеседник, може да направи един два монолога и ще се усети, че сам си говори..:)))....но ако влезнете в диспут с него.....помагате за хаоса и слизате на неговото ниво...
Боби, блатото е пресъхнало. Източили са го рано сутрин и са го заключили

Susscrofa
30-09-2016, 11:02

От около 4-5 години не пиша активно тук и още им държи влага.
Ох, къФ кеф изпитвам.
Кат сутрешна дефекация след закуска с овесени ядки.:tooth::tooth::tooth:

Бобби
01-10-2016, 00:16
Боби, блатото е пресъхнало. Източили са го рано сутрин и са го заключили
:)))...ако ги познаваше хората там, нямаше така да говориш, а щеше да се удавиш.....влезни кажи две думи...и ще видиш организиран хаос, ако засегнеш някой....

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

От около 4-5 години не пиша активно тук и още им държи влага.
Ох, къФ кеф изпитвам.
Кат сутрешна дефекация след закуска с овесени ядки.:tooth::tooth::tooth:
Не трябва да акаш....идва Коледа....чакаме сланина от теб...:)))...трупай кила...

546
01-10-2016, 07:34
:)))...
Не трябва да акаш....идва Коледа....чакаме сланина от теб...:)))...трупай кила...

Не го стресирай,че пак ще зачезне за 3-4 години

Alex_26
01-10-2016, 08:26
:)))...ако ги познаваше хората там, нямаше така да говориш, а щеше да се удавиш.....влезни кажи две думи...и ще видиш организиран хаос, ако засегнеш някой....[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:09 ----------

Темата (линкът ти) ми дава, че е заключена от ранобудната принцеса

Liminat
01-10-2016, 13:39
За кво ти са?! Ти поне си далеч от възрастта на баба меркел...

---------- Post added at 13:39 ---------- Previous post was at 13:31 ----------

Членовете на КАРБ са 20. Всеки член на КАРБ под името му го пише. Както и на мен. Шефа на форума също е член на КАРБ и то от най-старите и е Григор

Председател на КАРБ е Цецо с ник fiore

Не е задължително модераторите и администраторите на форума да са част от КАРБ, но има и такива - малко са.

Аз да си кажа, че нито ме интересува чий е форума, нито кой е/не е член на клуба, има ли клуб или няма - просто съм човек, който влиза да види кое как е по колата, ако мога да отстраня дребните ремонти, ако не мога, за мен Иво е и шеф и на клуб, и на Алфа Ромео в България и баш-човека на хората.
Така и не разбрах какъв е проблема с тоя клуб, на кой е нужен и кой по дяволите си мисли, че Алфа му е по-близка на сърцето от на който и да било друг, па бил той и досега не чувал изобщо ни за клуб, ни за форум?!
Алфа е била Алфа далеч преди който и да било Ганьо да запали трактор със ония стартери-дето дърпаш въже и сега кат се запали тоя и оня, че без него като фен няма да я има дори историята на Алфа...
Но нямаше да съм с Алфа, ако не знаех за нейните титли 15-тина годишен. Ъхъ, 80-та се уволних от казармата...
А, и друго, айде да иде някой да се лигави във форума на фауве примерно.

Бобби
02-10-2016, 22:14
Темата (линкът ти) ми дава, че е заключена от ранобудната принцеса
Виж сега...това е самият увод на раздела моето момче....когато имаш свободно време зачети се...но от зад напред....от последната страница....има много култови теми и участници с особено чувство за хумор...,препоръчвам ти го това четиво за разтоварване....по добре отколкото да се натоварваш с твоите опоненти в форума....:go:

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Ето ти една тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65046 ...подобна на тази дето ти спретнаха.....
Но забележи, че е яко позитивна....хората с времето са се озлобили....

546
02-10-2016, 22:19
Направо скачай тука http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67676
Горните етажи остави на сухарите :)

Бобби
02-10-2016, 22:25
Направо скачай тука http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=67676
Горните етажи остави на сухарите :)
Той не употребява ,но и трезвениците са добре дошли.....за да има кой да ни прибира.....:)))

546
02-10-2016, 22:30
Абе покваряваме ги лекинко ,Черито и Митака вече не са въздържатели,н о не се оплакват ;)

Bobo Markov
02-10-2016, 22:37
Ще имам предвид коментара ти!!!

Много неща могат да се случат. Знае ли човек, какво ни чака утре. Начина не е да се самоизяждаме и нападаме

самоизяждането и виртуалните нападения са си факт откакто съществува този форум и Цвети много хубаво написа, че ни чака утре а това утре си е утре и е тотално различно от тия полемики, които водихме през годините :) не че не бяха приятни с тях всеки от нас израстна и се научихме на толерантност и приятелски отношения без дори да сме се виждали :) изключително се радвам на процесите в момента ..да, те ще са бавни както беше беше бавно и развитието на този форум но ще доведат до регулярни срещи наживо, а това мислим всички е най-доброто нещо като общуване въобще :) Благодаря за четенето ;)

Бобби
02-10-2016, 22:45
Абе покваряваме ги лекинко ,Черито и Митака вече не са въздържатели,н о не се оплакват ;)
За Митака не знам.....аз мислех, че си употребяваше....за Черито си прав....стана си пияница...:)))
:phone:....Чери...аз това горе написаното не съм го казвал. някой ми е влезнал в профила...:lupe:
:)))

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

самоизяждането и виртуалните нападения са си факт откакто съществува този форум и Цвети много хубаво написа, че ни чака утре а това утре си е утре и е тотално различно от тия полемики, които водихме през годините :) не че не бяха приятни с тях всеки от нас израстна и се научихме на толерантност и приятелски отношения без дори да сме се виждали :) изключително се радвам на процесите в момента ..да, те ще са бавни както беше беше бавно и развитието на този форум но ще доведат до регулярни срещи наживо, а това мислим всички е най-доброто нещо като общуване въобще :) Благодаря за четенето ;)
:book:...ти как не си пиян, че говориш такива сериозни неща...:lupe:
Жив ли се, бе копеле..?

Alex_26
02-10-2016, 22:59
Виж сега...това е самият увод на раздела моето момче....когато имаш свободно време зачети се...но от зад напред....от последната страница....има много култови теми и участници с особено чувство за хумор...,препоръчвам ти го това четиво за разтоварване....по добре отколкото да се натоварваш с твоите опоненти в форума....:go:

---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Ето ти една тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65046 ...подобна на тази дето ти спретнаха.....
Но забележи, че е яко позитивна....хората с времето са се озлобили....
Мислиш ли, че се натоварвам? Кефат ме, а и искам да видя до къде ще стигне хорската пр....
Лошо впечатление ми прави едно - все повече се карат Алфи от определен тип хора, които не ме кефат с поведението си

Бобби
02-10-2016, 23:21
Мислиш ли, че се натоварвам? Кефат ме, а и искам да видя до къде ще стигне хорската пр....
Лошо впечатление ми прави едно - все повече се карат Алфи от определен тип хора, които не ме кефат с поведението си
Ти па....как може да забраниш на хората да си купуват бял хляб......типовият е фолксваген...:)))...само забележи първите четири букви от последната дума....:lupe:
:book:

Lei-chery
03-10-2016, 09:30
За Митака не знам.....аз мислех, че си употребяваше....за Черито си прав....стана си пияница...:)))
:phone:....Чери...аз това горе написаното не съм го казвал. някой ми е влезнал в профила...:lupe:
:)))

---------- Post added at 19:45 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

:book:...ти как не си пиян, че говориш такива сериозни неща...:lupe:
Жив ли се, бе копеле..?

Ха ха.......ценителка съм..не пияница! ;)

---------- Post added at 09:30 ---------- Previous post was at 09:29 ----------

Костваше ми доста да изчета толкова сериозен коментар от теб!
И...срещи на живо ли каза...м?!?!?!?:evil:

Alex_26
03-10-2016, 10:09
Призовавате да се възстанови клуба - добре. Но дайте малко инфо какво е било, какви са били ползите, колко хора са членували в най-добрите му времена, какви идеи имате, защо се е разпаднал. А то, само общи приказки дет и за маса не стават

Ранобудниче
03-10-2016, 15:47
Стига.