View Full Version : Днес на Божура Bobo VS ne0
Днеска две алфи даваха газ.
директният двубой завърши с хеттрик за Ти Айа на Мъру, каран от Бобо. Моята беше на метър зад неговата кола. НО ти айа с пълен багажник, а моята празна отвсякъде. Времето 16.633
Моята даде карана от мен и Бобо 16.8...
А Мъро знае ли :twisted: :twisted:
По-добре да не знае :roll:
бихте ли пояснили за новаците за какви коли става въпрос? :roll:
директният двубой завърши с хеттрик за Ти Айа на Мъру, каран от Бобо. Моята беше на метър зад неговата кола. НО ти айа с пълен багажник, а моята празна отвсякъде. Времето 16.633
Предатели! Не се обадихте да позяпам, па и да се повозя :evil:
Поне имаше ли доста коли?
А Мъро знае ли :twisted: :twisted:
Знае ама използваха момента докат не съм в София :twisted: :twisted:
бихте ли пояснили за новаците за какви коли става въпрос? :roll:
146 2.0 Т.С. с чип срещу 145 1.6 ТС с чип и спортен филтър
Па като изпразниме багажника и седна аз да карам резултата сигурно ще е същия :lol: :lol: :lol:
това ше да е ставало по рано , 6ото само едно ГТ 1,9 JTDМ има6е в касните часове на шоуто...
hristiqn
16-04-2007, 14:47
Миналият път като бяхме една Ст. Загорска Астра се държеше около средни 15-ки , дори ниски май правеше :roll: Чипосана QV 145 - ца може ли да падне до там :roll: май нема станат само с чип работите ...
да ма прати некоя астра 1.6 ;)
Миналият път като бяхме една Ст. Загорска Астра се държеше около средни 15-ки , дори ниски май правеше :roll: Чипосана QV 145 - ца може ли да падне до там :roll: май нема станат само с чип работите ...
като имаш на предвид че астрата беше със сликове и пак не тръгваше добре :lol:
И е около 300 кила по лека от 145 КВ сток па ако е олекотявана повече :idea: :idea: