View Full Version : Бежанците нямат нищо общо!
Susscrofa
22-03-2016, 20:38
Аз ли съм тъп или ми се струва, че пак някой отклонява вниманието ни от съществения проблем.
Въпросите са ясни:
1. Имаше ли терор преди бежанската криза?
2. Какво и кой атакуват терористите?
а) Европейския политически модел или европейската външна политика.
3. Експлоатират ли за свои цели развитите страни държавите от Африка и близкия изток?
4. Само религиозни ли са причините за самоубийствените атентати.
5. Каква е ролята на тайните служби на развитите държави в терора?
dimitar_vd62
22-03-2016, 21:12
Тъп си.Не ги експлоатират, носят им демокрация.Те пък ни връщат за услугата техния модел на живот.Или Европа се самоубива или някой се е нагърбил със задачата да докаже че активен и пасивен гей няма си посегнат ако ги оставиш в една стая.
Ех момци, не ви ли кефи толерантна Европа?
Между другото разбрах, че и наша Цеца не я кефел Брюксел, та се евакуирала по спешност.
ivan dimitrov
23-03-2016, 11:09
1. - Да.
2.
а)
б)
в) - всичко що не е с тях.
3. - Да.
4. - Не.
5. - Ако зная каква е ролята им, то те няма да са тайни(явно).
mirchozo
23-03-2016, 11:49
Тъпото е че страдат невинни хора, невинни е много субективно казано но, все пак обикновенните хорица пряко нямат вина за случващото се въпреки че тяхното благоустройство е за сметката на нечие неблагоустройство.
Та ако ще гърмят нещо, то това би трябвало да е директно върху политическата класа. Това разбира се няма как да се случи имайки предвид кой поръчва музиката и дерижира целия цирк.
alfa racer GTA
23-03-2016, 12:37
Аз ли съм тъп или ми се струва, че пак някой отклонява вниманието ни от съществения проблем.
Въпросите са ясни:
3. Експлоатират ли за свои цели развитите страни държавите от Африка и близкия изток?
Май е първото ти предположение.
1. Атентати в Англия, Испания преди бежанската криза.
2.Цивилни- те са "меки мишени", боли повече, освен това са наясно, че с военните няма как де се преборят.Терорът винаги е бил "оръжието на по-слабият".
а) и двете, но не само тях.Биха променили всичко което успеят в посока тяхното разбиране за ислям/живот.
3.В след колониалната епоха експлоатират не толкова те, колкото "техни" международни корпорации.Това може да бъде преодоляно с малко разум и воля- примери Китай и Бразилия- имат си и подкрепят своите корпорации.Китай завладя света със своя продукция...
4.Не. Атентатите са битка за "начина на живот", тоест битка с военни средства за бъдещето- какво да е бъдещето на човешка цивилизация.
Ислямските държави сега са силни и им е "дошла силата" = много продаван петрол, много пари= узурясали са ...
(И руснаците бяха така по време на СССР, като "клекна" икономиката им мирясаха.След това отново им дойде "пауъра" при цена 150 долара за барел петрол.Сега отново "ще (ги) мирясат) ...
5. Да предотвратяват атентати в собствените си държави и чуждо влияние в собствената си държава.Ако се има предвид и разузнавателните служби- да подпомагат приятелски настроени групи хора да завземат властта в чужди неприятелски държави.
ecotronic
23-03-2016, 12:50
Кои са понастоящем най-големите врагове на ИД?
1 - Русия
2 - САЩ
3 - ЕС
(степенувани от най-големия към най-малкия)
Тогава защо атентати в последно време се случват предимно в ЕС ?
Да не би мерките за противодействие в Русия и САЩ да са някакви мега-галактически?
Въпросите са ясни:
Е са почнАх да си мисля ,че и аз съм тъп - кой е тоя съществен проблем,че не вдявам?
А тия ясните въпроси са си с ясни отговори и въобще кво имаш впредвид с тая тема ,че трета ракия пия и пак не мога те догоня.:wallbash:
П.С. А колкото до европейската външна политика,то смело може да се твърди ,че тя е продукт на европейския политически модел ,та и тук се затруднявам да доловя накъде ти лети мислъта.
Забравих да питам, кои бежанци? Не се сещам за друга война до "границите" на Евросъюза, освен гражданската в Украйна.
---------- Post added at 13:54 ---------- Previous post was at 13:53 ----------
1 - Русия
2 - САЩ
3 - ЕС
Да не би мерките за противодействие в Русия и САЩ да са някакви мега-галактически?
Що се не пробваш, та да видиш:busted_cop:
dimitar_vd62
23-03-2016, 20:56
1 - Русия
2 - САЩ
3 - ЕС
Ами щото САЩ са далеко, а ЕС е в коалиция със САЩ и те разбутаха изтока ако си спомняш.Пък и ИД е рожба на САЩ, които пък не искат силна и независима Европа.А в Русия КГБ здраво пипа и няма толерантност, която в тоя зверилник е равносилна на смърт."Който забравя историята, е обречен да я повтаря". — Джордж Сантана
1 - Русия
2 - САЩ
3 - ЕС
Просто си имат служби хората...
кученцетоОгиитаткоДоги
24-03-2016, 01:27
Толерантна Европа ли........................? Не толерантна а гейове............................Да го пускам аз в моята къща,да го храна да го поя,пари да му дам и той накрая да иска да ма надупи.......................я подай ми мале пенката пушка.....................с големите патрони.....................за едър рогат дивеч....................................
Са гледам новините от Брюксел ... Ма то всичко е черно и кафяво бе.... И в Мюнхен като ходих на централната улица събота вечер ...на 10 от цветните един-двама бели....
mirchozo
24-03-2016, 08:44
На война отива работата... Според мен трябва да се спрат средствата за масова комуникация и за няколко дни тия да се пратят на почивка в Полша, сещате се къде...
Слушам ги и нашите хубостници, увеличили полицейското присъствие тук там, "о май год"..., със снега не можем да се оправим камоли с нещо такова. Тиквеник...
кученцетоОгиитаткоДоги
24-03-2016, 09:45
Тя войната сега започва.............................даже тука много хора искат затваряне на границите и това мисля че ще е най-добрия вариянт.Всеки който излиза и влиза в европейска страна да бъде щателно проверен какъв е що е.Както и храните и лекарствата които влизат.
mirchozo
24-03-2016, 12:55
Каквото и да затворят, нали се сещаш че бай Ганьо като види лева и вдига бариерата от ряз, даже някой се надупват за да олабят преминаващите. На думи сме силни, на дела никакви ни няма.
dimitar_vd62
24-03-2016, 20:36
http://www.lentata.com/page_8524.html
https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/12321397_1050558678337631_4530604630389858099_n.jp g?oh=e78fa961f3b42167c46366b697678133&oe=57991237
dimitar_vd62
24-03-2016, 23:20
Трябва да се обърне сериозно внимание на нелегалните имигранти, навремето индианците силно подценили този въпрос.
ecotronic
25-03-2016, 10:24
Трябва да се обърне сериозно внимание на нелегалните имигранти, навремето индианците силно подценили този въпрос.
Сравнението ти е интересно, но невярно.
Сигурен съм, че и сам ще се сетиш, защо.
Сравнението ти е интересно, но невярно.
Сигурен съм, че и сам ще се сетиш, защо.
С известни разлики, да. Но невярно, не.
ecotronic
25-03-2016, 10:53
С известни разлики, да. Но невярно, не.
Откакто свят светува, по-развитата цивилизация завладява по-слабо развитата. Така е било например с откриването и завладяването на Америка.
Миграционните процеси нямат нищо общо с това.
кученцетоОгиитаткоДоги
25-03-2016, 11:08
Защо не се опитват в Америка да нахлуват в страната по този нагъл начин............................американеца ще го застреля като куче и няма да му мигне окото....................................а тука така са намерили......................богати държави,мекошави хора............. сега ще ги дупим............................
---------- Post added at 12:08 ---------- Previous post was at 12:06 ----------
Плюс което е те много добре знаят че Западна Европа са най-добре социялно развитите страни в Света,а Америка там е трудов лагер.............................те въобще не са прости..................................
ecotronic
25-03-2016, 11:09
Защо не се опитват в Америка да нахлуват в страната по този нагъл начин............................американеца ще го застреля като куче и няма да му мигне окото....................................а тука така са намерили......................богати държави,мекошави хора............. сега ще ги дупим............................
Ако географските местоположения на Европа и Америка бяха разменени, сега щяха да нахлуват в Америка.
кученцетоОгиитаткоДоги
25-03-2016, 11:14
Ако географските местоположения на Европа и Америка бяха разменени, сега щяха да нахлуват в Америка.
Те не търсят просто безопасно място от войната повярвай ми............................защо почти никой от тях не иска да остане в България а искат да дойдат в западна европа?
ecotronic
25-03-2016, 11:20
Те не търсят просто безопасно място от войната повярвай ми............................защо почти никой от тях не иска да остане в България а искат да дойдат в западна европа?
Много ясно, че не търсят по-безопасно място. Или ако го търсят, това правят само малка част от тях. За по-голямата част, бягането от войната а само повод за да се установят на по-добро място за живеене. И по-конкретно във възможно най-доброто. България определено не е такова.
Откакто свят светува, по-развитата цивилизация завладява по-слабо развитата. Така е било например с откриването и завладяването на Америка.
Миграционните процеси нямат нищо общо с това.
А нещо по въпроса за Рим?
ecotronic
25-03-2016, 11:41
А нещо по въпроса за Рим?
Под израза "силно" или "слабо-развита" цивилизация имам впредвид всяко едно отношение на развитие, в т.ч и военно.
Рим е доказателство затова, че само духовно развитие не е достатъчно за да оцелееш. Трябва и физическа сила.
кученцетоОгиитаткоДоги
25-03-2016, 12:05
Да ама в 2016 в Европа обикновенните граждани и то след всичко което стана само са вайкат........................а управниците само викат,аха ще седнем ще говорим.Е стига с това говорене.....................много невинни хора си отидаха за няма нищо.................................и те пак........... ще говорим.............................да дигат барети,жандарми,тюлени,пингвини................... ....и както беше на времето операция ,,Сабя,, в Сърбия когато застреляха премиера Джинджич...........................
ecotronic
25-03-2016, 12:19
Да ама в 2016 в Европа обикновенните граждани и то след всичко което стана само са вайкат........................а управниците само викат,аха ще седнем ще говорим.Е стига с това говорене.....................много невинни хора си отидаха за няма нищо.................................и те пак........... ще говорим.............................да дигат барети,жандарми,тюлени,пингвини................... ....и както беше на времето операция ,,Сабя,, в Сърбия когато застреляха премиера Джинджич...........................
Някога в учебниците по научен комунизъм пишеше една мъдра мисъл:
"Количествените натрупвания водят до качествени изменения"
Това се случва и сега в Европа.
Във Франция живеят около 5 милиона мюсюлмани. В Германия 3,3. Във Великобритания - 2. Общо в Евпора живеят около 20 милиона мюсюлмани. И това не е от вчера. Тази бройка се е формирала с десетилетия. А бежанците от 2016 са само капката от която чашата прелива.
Накратко - мюсюлманското присъствие в Европа е много комплексен въпрос и разглеждането му само в контекста на сегашната миграция на маси е крайно наивно.
кученцетоОгиитаткоДоги
25-03-2016, 12:53
Спор няма така е,Европа отдавна е пренаселена и поради този факт живота на хората които са заселени тука от години, няма значение немци,китайци или българи сериозно се е усложнил.Един прост пример: Арабски супермаркет,арабина ще си вземе някой мангасар който ще му бачка под минимума на час,а не немец примерно който ще иска това което му се полага по закон.Така немеца остава без бачкане в собствената си държава,защото некой си пришелец решил да му подбие цената и то по нерегламентиран начин............................................. ...и това се случва във всяка мюсюлманска бакалия,а те хич не са малко....................................За това има ненаселени много държави по света нека там малко да почват да се заселват.........................
Под израза "силно" или "слабо-развита" цивилизация имам впредвид всяко едно отношение на развитие, в т.ч и военно.
Рим е доказателство затова, че само духовно развитие не е достатъчно за да оцелееш. Трябва и физическа сила.
Ако твърдиш, че Римската империя не е била военна сила, просто няма смисъл от разговора.
Точно духовния декаданс е довел на упадъка, а в момента, т.н. цивилизация е пълен декаданс.
Някога в учебниците по научен комунизъм пишеше една мъдра мисъл:
"Количествените натрупвания водят до качествени изменения"
Това се случва и сега в Европа.
Във Франция живеят около 5 милиона мюсюлмани. В Германия 3,3. Във Великобритания - 2. Общо в Евпора живеят около 20 милиона мюсюлмани. И това не е от вчера. Тази бройка се е формирала с десетилетия. А бежанците от 2016 са само капката от която чашата прелива.
Накратко - мюсюлманското присъствие в Европа е много комплексен въпрос и разглеждането му само в контекста на сегашната миграция на маси е крайно наивно.
Не е проблемът в бройката, а в начина им на живот. Във формирането на компактни общности. В гетоизирането. А на туба бензин и трябва една искра. Тъпаците в Брюксел си "играят с кибрита".
---------- Post added at 12:59 ---------- Previous post was at 12:57 ----------
Спор няма така е,Европа отдавна е пренаселена и поради този факт живота на хората които са заселени тука от години, няма значение немци,китайци или българи сериозно се е усложнил.Един прост пример: Арабски супермаркет,арабина ще си вземе някой мангасар който ще му бачка под минимума на час,а не немец примерно който ще иска това което му се полага по закон.Така немеца остава без бачкане в собствената си държава,защото некой си пришелец решил да му подбие цената и то по нерегламентиран начин............................................. ...и това се случва във всяка мюсюлманска бакалия,а те хич не са малко....................................За това има ненаселени много държави по света нека там малко да почват да се заселват.........................
Там няма на кого да продават чалъми, а за другото, органите на реда, данъчни и тем подобни, де са у тиквите?
ecotronic
25-03-2016, 13:51
За какво точно водим тази дискусия? Заради "ислямизирането на Европа" или заради последствията от тероризма?
Едното има ли непременно общо с другото?
Да припомням ли това, че най-ислямизираната държава в Европа се нарича "България", защото в нея живеят 1 милион мюсюлмани, които представляват 15% от населението !!!.
Има ли тероризъм в България?
Хайде сега пак разсъждавайте на тема "кое поражда тероризъм ?"
За какво точно водим тази дискусия? Заради "ислямизирането на Европа" или заради последствията от тероризма?
Едното има ли непременно общо с другото?
Да припомням ли това, че най-ислямизираната държава в Европа се нарича "България", защото в нея живеят 1 милион мюсюлмани, които представляват 15% от населението !!!.
Има ли тероризъм в България?
Хайде сега пак разсъждавайте на тема "кое поражда тероризъм ?"
Дискусията я водим, заради неразбирането на корена на проблема.
Не може да налагаш принудително своите "ценности" на други общества, а идващите от разрухата в "демократизираните" им страни да си мислиш, че ще ги претопиш.
Както казах и по-горе, не може да сравняваш мюсюлманите, живеещи в България( де факто българи), резултат на "Османското присъствие", с пришелците от Близкия изток и Магреба.
ecotronic
25-03-2016, 14:17
Дискусията я водим, заради неразбирането на корена на проблема.
Не може да налагаш принудително своите "ценности" на други общества, а идващите от разрухата в "демократизираните" им страни да си мислиш, че ще ги претопиш.
Както казах и по-горе, не може да сравняваш мюсюлманите, живеещи в България( де факто българи), резултат на "Османското присъствие", с пришелците от Близкия изток и Магреба.
Дефинирай първо, кой е проблемът, който дискутираме. Ислямизацията, тероризмът или нещо друго за което не се сещам?
Ако оставим настрана българските мюсюлмани и се вгледаме примерно във френските, аз пак питам........Откога живеят тези 5 милиона мюсюлмани там и имаше ли ги атентатите от последните месеци преди 10 години?
mirchozo
25-03-2016, 14:32
Проблема са бежанците терористи. Изкуствено съсзадени военни условия в тяхната страна неизбежно и разбираемо води до напускане на огромната маса паплач, покрай която се промъква мършата подпомагана стабилно финансово от презокеанската и демократична хАмерика. Останалата паплач разбирайки че баш европейците са дупедавци, разбираемо започват да правят каквото си искат, нали са толерантни значи ще ги траят. Общо взето оправия няма. Това не са хора имащи за цел саморазвитие, това са паразити които всички са длъжни да търпят и хранят.
Общо взето бая сапун трябва да се произведе, колкото и нехуманно да звучи. Който иска да става човек, да става, другите на сапун и толкоз.
То горе долу и нашите са така, ама поне не се самовзривяват по гарите, засега...
dimitar_vd62
25-03-2016, 21:12
Мечтая си някой ден имам да ми измие гъза и да го цунка - http://www.segabg.com/article.php?id=796763
Колкото до бежанците чудя се що не идат в мосюлмански държави вместо в християнски.Могат да отидат в Дубай, Кувейт там някъде.За каква толерантност става дума към тях, когато отидеш в тяхна държава трябвада спазваштехните закони и обичаи, достатъчно репортажи има в които репортерките са цачохлени.Мосюлманите смятат другите за неверници и в удобен момент ги унищожават.Тяхната толерантнтност е мнима. На турчин и куче гръб не се обръща, знам аз.
За вярващите, има Дядо Коледа, вярвайте си - http://www.lentata.com/page_8531.html
Гледайте, оказва се че и руските и щатските служби са предупредили белгийците......
http://russia.tv/video/show/brand_id/21385/episode_id/1281658/video_id/1453438/viewtype/picture/
кученцетоОгиитаткоДоги
26-03-2016, 00:00
3 причини поради които не желая бежанците:
1) Тероризъм
2) Налагане на ислямски идеали и все повече увеличаване на населението с хора с такива възгледи,тоест правят ми по 10 деца и това ако не спре след 30 години Европа ще е Халифат с главен град Брюксел.
3) Голяма част от тях дори тия които са родени в Европа не си държат на думата и на всеки 5 минути се извъртат така както на тях им изнася,пълна противоположност на истинския немец както и на моите идеали!!!
А.......я виж ти...и сега САЩ и еврей...ебати....
---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:11 ----------
Мечтая си някой ден имам да ми измие гъза и да го цунка - http://www.segabg.com/article.php?id=796763
Колкото до бежанците чудя се що не идат в мосюлмански държави вместо в християнски.Могат да отидат в Дубай, Кувейт там някъде.За каква толерантност става дума към тях, когато отидеш в тяхна държава трябвада спазваштехните закони и обичаи, достатъчно репортажи има в които репортерките са цачохлени.Мосюлманите смятат другите за неверници и в удобен момент ги унищожават.Тяхната толерантнтност е мнима. На турчин и куче гръб не се обръща, знам аз.
За вярващите, има Дядо Коледа, вярвайте си - http://www.lentata.com/page_8531.html
И аз....и аз....за имама става на въпрос ама нема да ми го мие, оти мое ме изненада:)))
---------- Post added at 23:29 ---------- Previous post was at 23:14 ----------
Толерантна Европа ли........................? Не толерантна а гейове............................Да го пускам аз в моята къща,да го храна да го поя,пари да му дам и той накрая да иска да ма надупи.......................я подай ми мале пенката пушка.....................с големите патрони.....................за едър рогат дивеч....................................
Ей...най накрая да се изкажеш подобаващо...ама много си прав!
Ето това е най опасното....
http://ria.ru/world/20160326/1397414259.html
....чудя се нашият доколко е защитен...
Да беше жив Хитлер....геноцид над тая сган му е майката!!!
ecotronic
26-03-2016, 16:20
Ето това е най опасното....
http://ria.ru/world/20160326/1397414259.html
....чудя се нашият доколко е защитен...
Това далеч не е първия "инцидент" в който се прави връзка между тероризъм и белгийските АЕЦ.
Силно се нядявам, че властите си вършат работата.
Това далеч не е първия "инцидент" в който се прави връзка между тероризъм и белгийските АЕЦ.
Силно се нядявам, че властите си вършат работата.
Ох.. и аз се надявам, че имам подозрения че нашият АЕЦ е най слабо охраняваният в Европа...
ecotronic
26-03-2016, 20:05
Ох.. и аз се надявам, че имам подозрения че нашият АЕЦ е най слабо охраняваният в Европа...
Бай, бабо да не ни среща мечката, че иначе лошо ни се пише.
Белгийските служби за по-малко от седмица успяха да идентифицират и да изпоизловят извършителите, да предотвратят още няколко атентата и най-вече да парират нещо много по-страшно, като атентат в АЕЦ.
На нашите "спецове" им бе необходима 1 година за да поразнищят атентата в Бургас.
Сега слушам и закон срещу тероризма щели да коват. Нема 5 - 6.
Паи се, тероризъм - имаш си работа с българските служби !
dimitar_vd62
27-03-2016, 17:20
Наистина фамозно фиаско. Трудно е човек да повярва, че толко много ограничени хора могат да се съберат заедно на едно място и да решават съдбините човешки. И ако трябва да обвиняваме някой - това е средностатистическия европейски избирател, който поради очевидното си слабоумие, докара тази камарила на власт в почти всички европейски държави. С други думи, дами и господа, ние и само ние лековерните граждани сме си виновни, че ни представляват полуидиоти. Още по-страшното е, че в Европа продължава да съществува самоубийствената нагласа да се подкрепя тази и други безумни политики. Охраненият, презадоволен, разпуснат и интелектуано осакатен избирател си мисли, че това е правилният път. Защото така са му казали. Щом са му казали - това е вярно. "Такава е логиката на глупаците. И, разбира се, същият този глупак утре отива на протест в защита на третия или петия пол и води яростна кампания за осиновяване на деца от гейове. Защото глупакът, понеже не вижда по-далеч от носа си, си мисли, че това са фундаменталните обществени потребности. А той си мисли така, защото така са му казали.
Ето затова Европа е в клинична смърт. Нещо повече - на хоризонта не се виждат реаниматори. Лошо. Единственото лекарство за това състояние е час по-скоро да дойдат избори в европейските държави, които да докарат на власт нормални хора, които не милеят за третия пол, за правата на брадатите майки с деца, а за нормални национални държави в Европа, в които има ред и сигурност. Ще видим, може пък и да се реанимираме..."
Линк към статията - http://www.lentata.com/page_8489.html А сега преди да ми скочите ми кажете кой е съгласен сина му да му доведе брадата снаха и да дундурка като внуче някое сополиво циганче.
ecotronic
14-04-2016, 19:59
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/armijata-po-granicata-sekretno-no-na-hotel.html
Едно време, като служех, спяхме по палатки.
Но сега, гледам, порастнала им е работата на военните :)
Наскоро бях в АЕЦ-а. Охраната беше подсилена. Вместо един, вече имаше двама полицаи, които гледаха като селски бабаити и точно така се движеха, с разперени лакти и изпъчени шкембета. Карат се на всеки с тарикатски изрази и те гонат на паркинга, който е отворен съвсем свободно 300 метра по-надолу и никой не е в състояние да те спре. Най-малкото пък те. Няма бариера, както нямат и дълго оръжие. Реакторът се намира на 350 метра. Варианти много:
Да нахлуеш с кола бомба
Да се скатаеш на паркинга с камиона, в който има нещо по-тежичко за стреляне
Просто да ги застреляш в движение и да обстреляш реактора.
Охраната в секторите се състои главно в писане на бумаги, а не във физическо присъствие.
Ако стане нещо ще има горе-долу такива обяснение:
Ние изпълнявахме всички инструкции, но те не пожелаха да се регистрират и за това преминаха през транспортния портал, където нямаше кой да ги спре.
С една дума пълно осиране!
Колкото до нашето мюсюлманско население очевидно не го познавате.
Възродителния процес беше една брилянтна анти терористична акция. Смяната на имената беше само натюрел и оправдание. Проблемът е в херметизирането на това население и връщането му към феодалните порядки. Точно това става в момента и аз съм убеден, че пак ще има сериозни проблеми с тях, понеже държавата спи в толерастия.
Никой не говори за жертвите на атентатите през 1984-85-та година. А това трябва да се помни, защото тогава нещата бяха в ръцете на държавата и тя регулативно извърши укротяването на определени кръгове от това население.
Ако това стане сега, то ще е спонтанно и стихийно. То ще ни въвлече в касапница, подобна на тая в Босна, но много по-лоша.
Конфликтът ще стане международен, а войната ще обхване цялото Черноморие.
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/armijata-po-granicata-sekretno-no-na-hotel.html
Едно време, като служех, спяхме по палатки.
Но сега, гледам, порастнала им е работата на военните :)
Нема да ти казвам, що за армия имаме, че ще убия "врагът" от смях.
Наскоро бях в АЕЦ-а. Охраната беше подсилена. Вместо един, вече имаше двама полицаи, които гледаха като селски бабаити и точно така се движеха, с разперени лакти и изпъчени шкембета. Карат се на всеки с тарикатски изрази и те гонат на паркинга, който е отворен съвсем свободно 300 метра по-надолу и никой не е в състояние да те спре. Най-малкото пък те. Няма бариера, както нямат и дълго оръжие. Реакторът се намира на 350 метра. Варианти много:
Да нахлуеш с кола бомба
Да се скатаеш на паркинга с камиона, в който има нещо по-тежичко за стреляне
Просто да ги застреляш в движение и да обстреляш реактора.
Охраната в секторите се състои главно в писане на бумаги, а не във физическо присъствие.
Ако стане нещо ще има горе-долу такива обяснение:
Ние изпълнявахме всички инструкции, но те не пожелаха да се регистрират и за това преминаха през транспортния портал, където нямаше кой да ги спре.
С една дума пълно осиране!
Колкото до нашето мюсюлманско население очевидно не го познавате.
Възродителния процес беше една брилянтна анти терористична акция. Смяната на имената беше само натюрел и оправдание. Проблемът е в херметизирането на това население и връщането му към феодалните порядки. Точно това става в момента и аз съм убеден, че пак ще има сериозни проблеми с тях, понеже държавата спи в толерастия.
Никой не говори за жертвите на атентатите през 1984-85-та година. А това трябва да се помни, защото тогава нещата бяха в ръцете на държавата и тя регулативно извърши укротяването на определени кръгове от това население.
Ако това стане сега, то ще е спонтанно и стихийно. То ще ни въвлече в касапница, подобна на тая в Босна, но много по-лоша.
Конфликтът ще стане международен, а войната ще обхване цялото Черноморие.
Важното е да сме толерастни и либерастни.
Ако не знаете, етнос Българин няма. Българин било сама гражданска принадлежнаст – решение на ВАС във връзка со толерастията.
За това, аз избирам да съм селянин. Не им ща "гражданството".
Чекайте че Плевню се притеснил пак, все пак има по важни теми от согурнпста на един АЕЦ
http://onovini.com/2016/04/%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B5%D 0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5/
Чекайте че Плевню се притеснил пак, все пак има по важни теми от согурнпста на един АЕЦ
http://onovini.com/2016/04/%D0%B6%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%81%D0%BD%D0%B5%D 0%BD%D0%B8-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5/
Е то някой, с амбиции на червей, няма как да не се притеснява от някой, със самочувствието на орел.
На снимката, какво "показва"? Каква риба е хванал...
А що ли тия дето са заснели клипчето от линка не са притеснени и не пускат ракети като турците например,най-много да покажат среден пръст на пилота,съответно и той на тях и всеки си продължава по пътя. :evilsmiley:
Това прилича повече на съвместно бойно учение в Балтийско море отколкото на някаква конфронтация.
https://www.youtube.com/watch?v=e-pLgvJULOM
В коментара от руска страна просто отбелязват ,че си летят стриктно спазвайки всички приети процедури.За притеснения не става дума.
Капитана на кораба описал прелитанията като симулирана атака без да споменава за някакви притеснения.
Само Роско се шашка нещо ми се струва.
Ахаха те вече се подиграват с тоя Доналд Дък....
"Наши пролетели, американцы в очередной раз обделались. Не надо этого бояться. Попробовали бы привести свои системы в боевую готовность — снова бы получили черноморский прецедент, когда все боевые части «Дональда Кука» отказали. Поэтому понятно, что ВМФ США сделал правильные выводы из черноморского урока и решил второй раз не позориться. Потому что второй раз оказаться в еще более глубокой луже было бы уже совсем позорно."
http://regnum.ru/news/polit/2119357.html
Нали ти казАх-приятели са,едните са решили да си направят круиз с моторницата из балтийския регион /в международни води естествено /очаквайки да видят някое авиошоу.Е как другите да изпускат възможността да им изпълнят съкровеното желание /съответно в международното въздушно пространство/.Купон си правят,само дето не са ги поканили на водка в базата, а тия с 20 мегатонните ракети си играят на криеница под леда и гарантират спокойния сън на всички без сирийците щото и там тия си купонясвят ,ма бая шумно.А къде ли ще е следващия терен за купон?
dimitar_vd62
17-04-2016, 21:45
Либия.
dimitar_vd62
18-04-2016, 20:04
Почна се. http://www.moreto.net/novini.php?n=318611&c=03
Въпросите са ясни:
Тъп си!
Да ти обяснявам ли защо или сам ще се сетиш?
Гледайте и не вярвайте на ушите си http://www.1tv.ru/shows/vremya-pokazhet/vypuski/vremya-pokazhet-vypusk-ot-20042016-chast-2
Тъп си!
Да ти обяснявам ли защо или сам ще се сетиш?
Прасето пуска некви анкети и зачезва после,да не се е фанал към некоя агенция за проучване на обществените нагласи и са да праи кинти ,а ние си мажем тук кат едни бунаци.
Гледайте и не вярвайте на ушите си http://www.1tv.ru/shows/vremya-pokazhet/vypuski/vremya-pokazhet-vypusk-ot-20042016-chast-2
Прекалено дълго е, но предполагам, че твоята идея е да чуем какво е рекла баба ти Мади. Еми права е - лоши карти държи, но засега ги играе правилно... ;)
Никой никога от нормалните обикновени хора като нас няма да разбере истинските планове зад всичко това.
Никой никога от нормалните обикновени хора като нас няма да разбере истинските планове зад всичко това.
Ми, то е ясно - "Пълна подмяна".
Новата мода се казава:" по-евтина работна ръка"
Управляват ни банкери във ваканция и за това на никой от тях не му пука за народа, понеже са интернационалисти.
Ето и Барозо се оказа банкер, който разсипа Гърция, нас , а и собствената си рОДИНА. Оказа се, че той няма такава.
Щели да му спрат пенцията от 15 000 евро, а от банката го награждават с 125 000 000 евро.
За тях сме просто роби.