View Full Version : Цени на ролки за боксер
Ролки: едната беше 55 лева-май, а другата 75 лева
4. Десен преден носач - 125 лева
5. Ляв преден носач - 125 лева
Кви са тия цени бре колега ае носачите може да са толкова ма требе да са оригинални но за тея ролки :shock: :shock: в София са по 20 кинта :shock:
човека мое си е купил арни не кат твоите фиорелски боклуци :lol: :lol: :lol:
cvetelin
11-04-2007, 21:33
[quote]Ролки: едната беше 55 лева-май, а другата 75 лева
Кви са тия цени бре колега ае носачите може да са толкова ма требе да са оригинални но за тея ролки :shock: :shock: в София са по 20 кинта :shock:[/quote:2ykvened]
Съжелявам ама аз не купувам боклуци или от моргата части. :)
НЕ мога да ти кажа каква марка бяха ролките ама не са от най-скъпите.
Всичко е оригинално. Няма менте. :)
Кви са тия цени бре колега ае носачите може да са толкова ма требе да са оригинални но за тея ролки :shock: :shock: в София са по 20 кинта :shock:
Всичко е оригинално. Няма менте. :)[/quote:2pg93t29]
И как разбра че е оригинално :?: :?:а как разбираш кое е боклук и кое не :?: :?: ако си поддържал преди това таква кола за 2-3 години може и да знаеш кое е боклук и кое не :idea: :idea: и ти кво си мислиш че аз си купувам части от моргата ли :lol: :lol: :lol: хахахахаха тва вече ме разсмя :wink: :wink: аз ти казвам че са високи па ти си мисли че си си купил истински части :wink: :wink:
човека мое си е купил арни не кат твоите фиорелски боклуци :lol: :lol: :lol:
А ти бре тикво с кво караш :?: :twisted:
Crusader
12-04-2007, 20:21
Брях аз па си мислех че боксера е с еднакви обтяжни ролки на ангренажа :wink:
cvetelin
12-04-2007, 20:34
Всичко е оригинално. Няма менте. :)
И как разбра че е оригинално :?: :?:а как разбираш кое е боклук и кое не :?: :?: ако си поддържал преди това таква кола за 2-3 години може и да знаеш кое е боклук и кое не :idea: :idea: и ти кво си мислиш че аз си купувам части от моргата ли :lol: :lol: :lol: хахахахаха тва вече ме разсмя :wink: :wink: аз ти казвам че са високи па ти си мисли че си си купил истински части :wink: :wink:[/quote:3qz6asd6]
На мен не ми трябва да знам кое каква марка е и колко е добро. Има си човек за това който ми казва това е добро това е боклук. Ще взема това еди си колко струва и него ще ти сложа на колата. На мен не ми се налага да мисля и да гледам. Предполагам човека който ми казва кое какво е и с какво е по добро си разбира от работата и знае за какво става въпрос :)
Поздрави :)
Брях аз па си мислех че боксера е с еднакви обтяжни ролки на ангренажа :wink:
Ами той е и аз се зачудих на различните цени ама колегата казва че неговия човек знае кво да му даде :idea: :idea:
Само не разбрах, има по-евтини и по-скъпи *оригинални* ролки ? Все си мислех, че оригиналните резервни части немат разновидности, амааа аз кво разбирам. Нали и аз фиорела ползвам :( Та кои са арните ролки ? Мойте беха у некви грозни кутиики сиви едни така и пише ФИАТ Ланчиа Алфа Ромео, ама пълни ментаци. Имаше и некоя и друга различна де от по-арните :)
Ако наситина тоя дето ти продава ролки на такива цени не те е поизлyгал , би трябвало да са SKF
Цитат:
Ако наситина тоя дето ти продава ролки на такива цени не те е поизлyгал , би трябвало да са SKF
Цитат:
kordilio
16-04-2007, 10:43
хахаха кви са тия цени бе колега???
Ремък - 11лв
Ролка - 9.50.... са незнам колко са оригинални, но да приемем че не са и оригиналните са на двойна, аиде тройна цена.... каде отива6 ти...... :shock:
Цените са си доста реалистични. Става дума за SKF все пак :wink:
Извинете за тъпия въпрос... но на колко време/км се сменят тия ролки и ремъци?
До колкото знам се сменят на около 60000 км, но аз бих ги сменил на 50000. А според мен ролки SKF ще изкарат към 100000км.
kordilio
16-04-2007, 11:11
а я аз да ви перна един въпрос: понеже мойта алфетка няма и 1 месец още... на 102 000 км е, вс ремъци са сменени, но за ангренажния незнам, та може ли да се познае по някъкъв начин..???
До колкото знам се сменят на около 60000 км, но аз бих ги сменил на 50000. А според мен ролки SKF ще изкарат към 100000км.
Е за 100к не изглежда толкова скъпо, това ме интересуваше съотношението цена/използване.
Crusader
16-04-2007, 14:26
КАК 100К :?:
Не правете това у дома си :!:
cvetelin
16-04-2007, 15:28
ролки с ангренаж 100000км
носачите са MOOG
а тея ролки за 20 кинта мерси .. да почнат да свирят на 3-тия месец. Видях такова явление ... не благодаря :)
поздрави на всички :)
Kamen666
16-04-2007, 15:59
добре де,кажете на SKF цени в София,да сравним с провинцията
cvetelin
16-04-2007, 16:17
добре де,кажете на SKF цени в София,да сравним с провинцията
и аз това чакам .. ма никой не казва ...
ролки с ангренаж 100000км
носачите са MOOG
а тея ролки за 20 кинта мерси .. да почнат да свирят на 3-тия месец. Видях такова явление ... не благодаря :)
поздрави на всички :)
Ти верно ли си сменяш ангренажа на 100 000 :shock: :shock: :shock: за носачите Моог съм съгласен :wink: а за ролките от 20 кинта старата ми кола вече около 2.5 години кара с тях и са си супер :idea: :wink:
cvetelin
16-04-2007, 20:01
Ти верно ли си сменяш ангренажа на 100 000 :shock: :shock: :shock: за носачите Моог съм съгласен :wink: а за ролките от 20 кинта старата ми кола вече около 2.5 години кара с тях и са си супер :idea: :wink:
абе мури казвам ти колко км им дават на ролките и на ангренажите. колата я имам от месец и половина :)
може и още 4 години да караш няма да мръднат. зависи на какво ще попаднеш. И все пак кажи цена на скф в София.
КАК 100К :?:
Не правете това у дома си :!:
Аз нищо не правя... има си майстори.
Ама толкоз коментари на тия цени, просто трябва да си пита какво има с/у тях.
Crusader
16-04-2007, 21:08
Идеята на това "Не правете това в къщи" (Don't do this At Home )беше ама въобще не си позволявайте да карате 100 К с едни ролки, шанса да направите главата-(те), клапаните и някое друго бутало, на лютеница е доста голям :!:
А иначе старата ми 33-ка изкара 60К спокойно с ролки IMA за по 20 и няколко лева :!:
Някои от нас пък сами сме си майстори :wink: - има си и плюсове де :wink:
Сигурно има, ама не мога да се правя на пенкилер... никога не мога да достигна познанията и уменията на специалиста (номера е да познаваш такъв, щото ги има едни...).
Та докато има кой да се занимава с това и да го върши като хората, предпочитам да си карам и да не се занимавам.
Е то и аз не бих пробвал да изкарам 100000 км с едни ролки, но ми се струва че SKF имат капацитет за повече от 60000км.
За цените на ролките SKF не съм сигурен... Само знам, че ги продават в комплект с ремъци Gates.
cvetelin
17-04-2007, 16:01
Е то и аз не бих пробвал да изкарам 100000 км с едни ролки, но ми се струва че SKF имат капацитет за повече от 60000км.
За цените на ролките SKF не съм сигурен... Само знам, че ги продават в комплект с ремъци Gates.
точно казано :!: :bravo:
Kamen666
17-04-2007, 17:21
и колко горе-долу струва един такъв комплект в Сф ?
Ако знаете какви разлики има от SKF до SKF правят ги вече по целия свят това са ми го казвали дилъри на лагери няма да се учудя много скоро и в Китай да почнат да ги произвеждат. INA e май най разумния компромис цена качество при ролките. А при по честичка смяна на ремък и ролки на около 50 000 км и Breda Lorett върши работа.
INA e май най разумния компромис цена качество при ролките
Е за те тва им говоря ама те си знаят че требе да са оригинални СКФ ма колко са не се знае :idea: :wink:
Crusader
17-04-2007, 21:13
Ролките са IMA , тия на снимката са за 33-ка, а другата в сивата кутийка е за TS - е те тва е оригинална ролка :wink:
http://i11.tinypic.com/2a5f5l4.jpg
Ако знаете какви разлики има от SKF до SKF правят ги вече по целия свят това са ми го казвали дилъри на лагери няма да се учудя много скоро и в Китай да почнат да ги произвеждат. INA e май най разумния компромис цена качество при ролките. А при по честичка смяна на ремък и ролки на около 50 000 км и Breda Lorett върши работа.
Не знам къде ги правят, но моите ги взех от представителя на SKF за България и съм спокоен. Не съм ги взимал от някакви дилъри :wink:
Имах удоволствието да слагам оргинални ролки на един Туинспарк скъпата ролка с зъбите не беше с пластмасови зъби а с алуминиеви но колко пари е струвала на идея си нямам. Моята в момента е с Бреда ролки и Дайко ремък над 30 000 км проблеми никакви.
Имах удоволствието да слагам оргинални ролки на един Туинспарк скъпата ролка с зъбите не беше с пластмасови зъби а с алуминиеви но колко пари е струвала на идея си нямам. Моята в момента е с Бреда ролки и Дайко ремък над 30 000 км проблеми никакви.
Ами колега скъпата ролка са ти я дали за дизеловия агрегат затва е метална :wink: