PDA

View Full Version : Каква да е следващата ми кола ?

mirchozo
15-04-2016, 13:33
От въпроса става ясно, но все пак малко пояснение :
Бюджет 7-10000лв
Задължителни изисквания: комби, дизел, тракшън контрол, колко може повече еърбеци, кликатик(климатроник), разни други глезотий които не са от първостепенно значение. Като фаворити са подредени както са си подредени, ясно е 159ката е най-на сърце, но това не означава че и другите са много по-зле. Предимства/недостатъци ?
Alfa 159SW Jtdm
Volvo V50 d ...
Seat Leon Tdi
Toyota Avensis D4D
Audi A4/A6

sasho_n2
15-04-2016, 13:48
По мое мнение - избор най-насърце е 159-ка, безспортно, най- разумно като избор е Тойотата.
АКо аз трябваше да избирам отново, бих избрал Алфата, но :stumm:.

кученцетоОгиитаткоДоги
15-04-2016, 14:02
Сеата е испански жмел........................двигател на ФВ,ама другото е много ниско качество.Аудито си е тунингован голф,скъпа подръжка а в замяна получаваш един обикновен шосеен автомобил който няма какво да ти преложи повече от предвижване от точка ,,А,, до точка ,,Б,, 159 страхотен интериор и екстериор и определено има какво да преложи по тая част.....нататака нямам наблюдения..............................

invinceble
15-04-2016, 14:20
От изброените само за Volvo'то бих се замислил като вариант на 159ката, но като ги сложа един до друг ще взема алфара :evil:

italfen
15-04-2016, 14:28
Ако ще е А4 (B6) се препоръчва двигателя 1,9ТДИ и куатро задвижване. Ако става въпрос за A6 4F (след 2004г.) там поддръжката е много солена, а дизелите, които ще са в бюджета ти ще са безкрайно изтормозени и много трудно ще се намери хубав екземпляр за тези пари.
Всички автоматици А4/А6 след 2001г. на предно предаване са с мултитроник кутия, която е супер боклук, а тези с куатро са типтроник кутия на ZF, която пак се разваля, но в сравнение с мултитроника е много по-добра. Така, че ръчните скорости + куатро е най-добрият вариант при избор на едно Ауди.

Сеата предполагам ще е с 2,0тди, който не се слави с особена издържливост.

Други варианти: 330d, c30amg

mirchozo
15-04-2016, 14:46
Мерц или бмв категорично НЕ.
Наскоро се возих на една Онда Акорд, като цяло бива но нямам наблюдения откъм дизеловата гама, за жалост и комбито е пълен шит.

DiStefano
15-04-2016, 14:49
Сеат Леон комби има ли ?

C30 AMG с този бюджет - трудна работа.

С малко повече късмет и някой лев отгоре може и Субару Легаси дизел - аз лично това бих предпочел.

mirchozo
15-04-2016, 14:55
Леона нещо средно между ван и хечбек, като цяло е приятна колица.
Относно Волвото, някакви наблюдения относно дизеловите мотори, като здравина, комфорт и сигурност съм сигурен че ще е на прилично ниво.

sasho_n2
15-04-2016, 15:14
А за Инсигния замислял ли си се?

кученцетоОгиитаткоДоги
15-04-2016, 16:24
V50 имат хубави цени гледам ги че са 1.6 или 2.0,не знам да ли имат други матори.Ако са читави тия два матора защо да не си вземеш една шведка.За бюджета перфектно даже ще ти останат за обслужване.Мен лично страшно ме кефи да карам кола,различна от масата......................Иначе от немските само мерца и бумера стават за нещо..................

undy
15-04-2016, 16:40
Alfa 159SW Jtdm или Volvo V50 d

Помисли в зависимост от това какви са ти нуждите.
Аз също харесвам въпросното волво и бях на косъм да взема едно миналата година.Скандинавците много ги карат,много...комбито е доста просторно отзад,багаж бол...,но просто не мога да си представя да се возя във волво и да се заглеждам в Алфи...и всеки път да си казвам..."абе що не си взех аз една Алфа...да се е'а в тиквата"....

Другите коли са абсолютно посредствени...за мен.

mirchozo
15-04-2016, 16:54
Alfa 159SW Jtdm или Volvo V50 d

Помисли в зависимост от това какви са ти нуждите.
Аз също харесвам въпросното волво и бях на косъм да взема едно миналата година.Скандинавците много ги карат,много...комбито е доста просторно отзад,багаж бол...,но просто не мога да си представя да се возя във волво и да се заглеждам в Алфи...и всеки път да си казвам..."абе що не си взех аз една Алфа...да се е'а в тиквата"....

Другите коли са абсолютно посредствени...за мен.

Горе долу и при мен е така. Принципно съм за 159ка..., в крайна сметка като дойде време ще взема това което ми попадне по-читаво.

italfen
15-04-2016, 17:18
То е ясно, че 159 ще вземеш, сега просто обсъждаме предимствата и недостатъците на безличните коли :Р
Гледай да е Q4 поне...

BO
15-04-2016, 17:41
http://www.mobile.bg/11459869259037309

mirchozo
15-04-2016, 18:11
Не мерси, пасат не е моя автомобил..., еле пък и автомат, имал съм автоматик, кефи по принцип, но предпочитам ръчката.

ShoxXx
16-04-2016, 00:39
Все повече си мисля как италианските коли са като селско момиче... Може би някои няма да ме разберат, но тия неща от типа на "Алфа се купува със сърце" съм съгласен ако някой се изхвърли и си купи 156 GTA - кола с дизайн и концепция от преди близо 20 години, ама на няква безумна цена, харчеща, вървяща прилично, ама не и нещо невероятно. Или да си купи Спайдър или път 4C стига да има възможностите на фона на Лотуси и какви ли не други трак дей коли. Ама да си купиш 156 1,8 за 2600лв, щото имаш сърце е смех. Купуваш я щото нямаш пари, а не щото си много сърцат.

Ама да се обяснява, че 147, 159 или GT се купува със сърце е некво безумие? Кое ви дърпа сърцето? Не лош 1,9 JTD, който го има във Фиат, Опел, Сааб или трошливото окачване, постния интериор? Проблемни електроники? Ами другите мотори еле па бензиновите??? Коментара ви???

Алфа 159 е като селското момиче както казах в началото. Убава на външен вид и до там. 1 дума не можеш да си кажеш с нея, на екскурзия не можеш да отидеш, защото не знаеш как ще й се отрази, пред приятели добре да я покажеш, ама отдалече, да не вземат да си поговорят случайно. Какво има 159-тката, което нямат другите коли от тоя сегмент? Душа ли има, дух ли има?

Некой да ми обяснява как Аудито е тунингован Голф или БМВ-то е за джигити, а па Мерцедеса за селяци с ланец. Я пак?

На всеки пожелавам един тунингован голф или баварец за джигити или меро за селяци да го покара месец как си иска и после да ми обясни кое се купува с душа и кое е КОЛАТА? Разберете, че тия 3 марки неслучайно са топ. Нема смисъл от някакво промиване на мозъците...

Бобби
16-04-2016, 01:07
Все повече си мисля как италианските коли са като селско момиче... Може би някои няма да ме разберат, но тия неща от типа на "Алфа се купува със сърце" съм съгласен ако някой се изхвърли и си купи 156 GTA - кола с дизайн и концепция от преди близо 20 години, ама на няква безумна цена, харчеща, вървяща прилично, ама не и нещо невероятно. Или да си купи Спайдър или път 4C стига да има възможностите на фона на Лотуси и какви ли не други трак дей коли. Ама да си купиш 156 1,8 за 2600лв, щото имаш сърце е смех. Купуваш я щото нямаш пари, а не щото си много сърцат.

Ама да се обяснява, че 147, 159 или GT се купува със сърце е некво безумие? Кое ви дърпа сърцето? Не лош 1,9 JTD, който го има във Фиат, Опел, Сааб или трошливото окачване, постния интериор? Проблемни електроники? Ами другите мотори еле па бензиновите??? Коментара ви???

Алфа 159 е като селското момиче както казах в началото. Убава на външен вид и до там. 1 дума не можеш да си кажеш с нея, на екскурзия не можеш да отидеш, защото не знаеш как ще й се отрази, пред приятели добре да я покажеш, ама отдалече, да не вземат да си поговорят случайно. Какво има 159-тката, което нямат другите коли от тоя сегмент? Душа ли има, дух ли има?

Некой да ми обяснява как Аудито е тунингован Голф или БМВ-то е за джигити, а па Мерцедеса за селяци с ланец. Я пак?

На всеки пожелавам един тунингован голф или баварец за джигити или меро за селяци да го покара месец как си иска и после да ми обясни кое се купува с душа и кое е КОЛАТА? Разберете, че тия 3 марки неслучайно са топ. Нема смисъл от някакво промиване на мозъците...
Ама много си прав....не може всички да имаме влажни Вагини и да им се наслаждаваме блажено в топ 3....:big_money:...бягай си лягай, че си се превъзбудил и няма кой да те задоволи.....само Радко с пунтото може да те оправи...той е от село, а ти не знам от къде си...?......и няма се обясняваш, че е семейна кола след това.....защото не всичко е пари....нужни са топки по някой път....

кученцетоОгиитаткоДоги
16-04-2016, 01:15
.....защото не всичко е пари....нужни са топки по някой път....

Бобка адски си прав приятелю................ама като отидеш в сервиза са нужни и пари само с голи топки не става:drunk:

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

Аз съм за да се пробват различни марки и модификации......................тогава човек сам разбира кое най-много му допада.Аз за това почнах от бмв,минах през тунингован голф,през алфи,сега на сааб,и форд фокус не е лош:)

Бобби
16-04-2016, 01:22
Бобка адски си прав приятелю................ама като отидеш в сервиза са нужни и пари само с голи топки не става:drunk:
Не иде реч за сервиз....тук иде реч може би некви комплекси.....
Аз харесвам Алфа, той Ауди....обаче попада в неква селска кръчма и го шибат, оти не знае как да се държи...интернета е едно, реалността е друго....дори и в центъра на София....

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

---------- Post added at 00:15 ---------- Previous post was at 00:11 ----------

Аз съм за да се пробват различни марки и модификации......................тогава човек сам разбира кое най-много му допада.Аз за това почнах от бмв,минах през тунингован голф,през алфи,сега на сааб,и форд фокус не е лош:)
Аз па шибам предимно русо...:)))

old alfist
16-04-2016, 01:48
Крайно врече е да си купя някакъв хибрид, но за съжаление няма такива в лотариите.

alfa racer GTA
16-04-2016, 09:01
бягай си лягай, че си се превъзбудил и няма кой да те задоволи.....само Радко с пунтото може да те оправи...той е от село, а ти не знам от къде си...?......и няма се обясняваш, че е семейна кола след това.....защото не всичко е пари....нужни са топки по някой път....

+1

Ама да си купиш 156 1,8 за 2600лв, щото имаш сърце е смех. Купуваш я щото нямаш пари, а не щото си много сърцат.

И накрая пак стигаме до този клип и до много подобни на него:https://www.youtube.com/watch?v=D_kIlvwKeOA

Купуваш ауди, щот нямаш пари за акура NSX, Lexus LFA, ферари F430...

Изсипваш един чувал пари и накрая някой ти "разказва играта"...

Ама всеки си живее с "мокрите" сънища ...

Mario_95
16-04-2016, 09:46
Хахаха, не случайно шофьорите на Ауди се считат за най-големите задници в щатите :grin:

Абе като цяло аз като си дадох сметката, карал съм и по-хубави немски коли, возил съм се и в още по-хубави, но в крайна сметка не ми дават много повече от 156-цата ми за 2500 лв, а те струват двойно, тройно. Някои хора ще ме разберат, други не. И в случая пак парите намесих, но въпроса за мен не е до толкова за киселото грозде. Преди 156-цата си карах пассат, бях не само недоволен, защото ми се разпадна в ръцете, ами и беше скучен и грозен, откровенно. А след Алфата, ами не мога да спра да се обръщам и я паркирам под терасата си и я гледам и гледам... Само от към динамика аз сбърках мотора до някъде, трябваше направо V6 или 2.4 jtd да гледам, но нищо.

1.8 twin spark с добра генерация, да гърми Eros Ramazzotti, безценно като цяло :coolio: Филмар трябва да си пада малко човек, ама то живота трябва да е цветен, в моя случай "Rosso Proteo"

mirchozo
16-04-2016, 09:57
При мен основната дилема е дали да си оставя ръмжащия звяр 2.4/20v който си понавървява прилично или да взема нещо по-красиво но "невървящо" (дори и с 2.4/210кс мотор 159 пак ще е назад, доказано неведнъж).
Бахму и таралясниците, хем душата в рая и хем уя докрая явно не става...

ShoxXx
16-04-2016, 10:50
Явно става въпрос за някаква гонка преди 2-3 години, която цел живот ще помните. Ужас! Паднала S4-ка от Пунто 1.4 Т. Аууу! Още не мога да го преживея. Разбира се че 1 не ми пука, и 2 още тогава казах, няма как да се трогна, че подготвена за стартове кола, която е 800 кила бие 350 коня комби, с което съм пътувал до Виена и обратно, до Гърция и Румъния неколкократно при това и за 2 години и половина имам един ремонт, който сам си направих. Явно за вас обаче тва е било некво мега събитие. И само да вметна, че тогава старта беше 3 пъти повторен, докато Радко не тръгне правилно с Пунтото. Имам го на видео, той да си каже дали беше така. Колата ми е вършила идеална работа и до ся не знам човек, който да ме е бил с някоя тунингована кола да не е налял пари в нея за ремонти за последните 2-3 години. Извода - купил съм си сравнително бърз автомобил, който ми е служил безпроблемни. Вече е продадена, така че може съвсем да го преживеете.

Относно марките и робуването - всеки може да е карал всичко, но определено колкото повече карам различни марки, толкова повече разбирам колко съм прав като казвам кои Алфи се купуват със сърце - рядките Алфи, специалните Алфи: 155 Q4, 156 GTA, 4C, 33-ка Q4 ако искате...

Отделно може да харесвам Ауди, но знам колко калпави изпълнения имат, както Алфа, както БМВ, както Мерцедес...мога и да започна да ги изреждам и на VAG и на другите марки и определено не са малко. Аз харесвам конкретни модели с конкретни модификации и конкретни двигатели от всяка марка. И ако една марка, на която аз съм фен няма какво да ми предложи за парите, с които разполагам - насочвам се към друг избор. Същото беше и с Алфа. Последната, която имах беше GT, защото тогава за тези пари, с които разполагах друго купе не ми харесваше, ама това беше преди 6 години. От тогава определено марката няма с какво да ме спечели и не ходя сляпо да купувам някоя Алфа просто щото е Алфа.

А тия трите марки, че са топ...е па щом вие тука казвате, че не са, начи е така!

alfa racer GTA
16-04-2016, 10:51
Убу де пич.
Не ни пука.Нито за хавтомобила който имаш/шофираш, нито за мнението ти/теб.
Нито от кой си паднал/станал...
Нито колко ти е голям/малък...

================================================== =================

Не знам.На времето исках 166-ца със 175 коня двигател.Това може би е оптималното за 2.4 двигателя.

На старт може и да "биеш", по-леката кола е твоята, оттам нататък не се знае...

Ама и пари за Джулия да имаш дилемата ти ще е същата- дизелите отново са 150, 180 и 210 коня...

Нещо за 3.0 битурбо дизел 340 коня спря да се говори след дизелгейт скандала с вагените...

От 3.0 литра остана само бензиногорелката...

То на джулията и 2.0 турбо 280 коня бензина ще си струва: https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Giulia_(952) (https://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_Giulia_(952)))

ShoxXx
16-04-2016, 11:22
Тфа е форум пич и всеки може да си пише каквото си иска нали така ;)

Аз по принцип дори не съм намесвал 3.0 дизели от нито една марка. И дизелгейт не съм споменавал. Всички мнения са ми провокирани от това, че колите между които се колебае човека, който е пуснал темата си имат и плюсове и предимства и не е казано, че 159-тката е най-добрата. Няма как да стане.

digitalundgrd
16-04-2016, 11:54
При мен основната дилема е дали да си оставя ръмжащия звяр 2.4/20v който си понавървява прилично или да взема нещо по-красиво но "невървящо" (дори и с 2.4/210кс мотор 159 пак ще е назад, доказано неведнъж).

Аз имах до миналата година такова волво в50 2.0д 136 коня.

Като впечатления добити за около 50 000км мога да ти кажа следното:

- гори наистина малко и върви прилично за 136 коня!
- добри фабрични спирачки
- има парно дори и в най-големите студове, почти веднага, а не като жтд :evil:
- доста здраво и евтино окачване! (важно за нашите пътни условия)
- много удобни предни седалки. Който се е качил, винаги ми е казвал, че са супер удобни!
- пътува се добре с него, не изморява. Чувства се като по-тежка кола, возия сравнима с тази на 159.
- много по-просторна отзад от 159. Отпред да кажем 1:1. Багажника е средна работа за комби, но е значително по-голям от на 156 :)
- дразнещи дребни електрически проблеми
- държи цена! Моето го продадох почти на цената, за която го купих, а имаше следи от градушка :shutup:
- 2.0D почти ВИНАГИ има проблем с маховика(лопа) + лагер помпа(тече) = 2000лв клиентска цена.
- 1.6д е слаб за това купе! 2.0д е минимума, за да се местиш :bangin: Д5 върви и гори повече ;) За мен златната среда е 2.0д 136 коня.
- по възможност търси фейслифт - изглежда по-съвременно ;)
- като цяло скучна кола :)

Бобби
16-04-2016, 12:00
Явно става въпрос за някаква гонка преди 2-3 години, която цел живот ще помните. Ужас! Паднала S4-ка от Пунто 1.4 Т. Аууу! Още не мога да го преживея. Разбира се че 1 не ми пука, и 2 още тогава казах, няма как да се трогна, че подготвена за стартове кола, която е 800 кила бие 350 коня комби, с което съм пътувал до Виена и обратно, до Гърция и Румъния неколкократно при това и за 2 години и половина имам един ремонт, който сам си направих. Явно за вас обаче тва е било некво мега събитие. И само да вметна, че тогава старта беше 3 пъти повторен, докато Радко не тръгне правилно с Пунтото. Имам го на видео, той да си каже дали беше така. Колата ми е вършила идеална работа и до ся не знам човек, който да ме е бил с някоя тунингована кола да не е налял пари в нея за ремонти за последните 2-3 години. Извода - купил съм си сравнително бърз автомобил, който ми е служил безпроблемни. Вече е продадена, така че може съвсем да го преживеете.

Относно марките и робуването - всеки може да е карал всичко, но определено колкото повече карам различни марки, толкова повече разбирам колко съм прав като казвам кои Алфи се купуват със сърце - рядките Алфи, специалните Алфи: 155 Q4, 156 GTA, 4C, 33-ка Q4 ако искате...

Отделно може да харесвам Ауди, но знам колко калпави изпълнения имат, както Алфа, както БМВ, както Мерцедес...мога и да започна да ги изреждам и на VAG и на другите марки и определено не са малко. Аз харесвам конкретни модели с конкретни модификации и конкретни двигатели от всяка марка. И ако една марка, на която аз съм фен няма какво да ми предложи за парите, с които разполагам - насочвам се към друг избор. Същото беше и с Алфа. Последната, която имах беше GT, защото тогава за тези пари, с които разполагах друго купе не ми харесваше, ама това беше преди 6 години. От тогава определено марката няма с какво да ме спечели и не ходя сляпо да купувам някоя Алфа просто щото е Алфа.

А тия трите марки, че са топ...е па щом вие тука казвате, че не са, начи е така!
:)))...Не, не става реч за това!...не ме разбра!!!
Става въпрос за така наречените селски момичета, който не пътуват до Виена и обратно...:))...Гърция и Румъния, цяла година събират пари за да отидат на един италфест и ти, да ги ебаваш по микрофона.....имай отношение към тях .....а сравнението с Радко го казах, за да те приземя малко, защото първоначално се изстреля много на високо в темата....извинявай, че те върнах в спомените...

undy
16-04-2016, 12:33

Щом се чудиш,не предприемай никакви действия....то кагато си му дойде момента ще прецениш точно за 5 мин....поне при мене е така....мисля,мисля докато ми се запали тиквеника...спирам да разсъждавам......и хоп влизам да се къпя и взимам окончателно решение....ненам що,но винаги в банята решавам сложните въпроси,идват ми идеи и преценявам ситуации........преди да предложа на жената киснах в банята 3 часа.:choice:..хаахаха...ебаам се :)

кученцетоОгиитаткоДоги
16-04-2016, 12:37
Само не мога да разбера защо кюмюра го барате за спортен автомобил......................те са намислени за икономичност и хората да въртят много километри с тях и аз карам на газ точно по същите причини.Дизела си върви заради турбината,ама една турбина ,,пролет на прави,, :) тоест спортен автомобил:) Ако цените ни на горивата бяха като в Техеран,гаранция всички щяхме да караме само на бензин,кой с турбо кой без турбо:):) Относно дилемата на колега мирхозо,колата ти изглежда добре,ако си си я подържал добре от ,,до,, аз лично не бих я заменил за друга каквато и да е,че колкото и да е лъскава ,,новата,, всичко е лотария при покупка на кола,ако не изтеглиш печелившия билет....................:):)

alfa racer GTA
16-04-2016, 15:12
Аз к'вото имах го казах на Шокса над линия=======.

Останалото под линия е за mirchozo (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6534) .Той си търси дизелка доколкото разбрах.

В този смисъл никой не брои дизелите за спортни автомобили, но Шокса натам насочи разговора и как този който имал пари си купувал ауди RS, Bmw, mercedes...а другите безпаричните си купували алфа "със сърце", щото били много "сърцати", ама без пари...

И аз много не схващам, защо mirchozo (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6534) ще иска "нов внос", тоест друг втора употреба...???

И затова писах за Джулията че не е кой знае колко по-различна от 156цата, като изключим 3.0 битурбо бензин и дизел.Тези двигатели ще си струват парите, защото ще са нещо коренно различно от досегашните за алфа.

Ама mirchozo (http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=6534) може да иска разнообразние..."омръзнала му е тази порно актриса и да иска нова"-както казваше един познат...

Колкото повече коли/жени, толкова повече...

А, за дизелите Оги не си съвсем прав, макар че и аз не ги "броя" за спортни-все пак помним как преди 10-на години 24-те часа на Льо Ман ги спечели за първи път дизелов автомобил Ауди R10 TDI (https://bg.wikipedia.org/wiki/TDI) https://bg.wikipedia.org/wiki/24_%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%9B%D1 %8C%D0%BE_%D0%9C%D0%B0%D0%BD (https://bg.wikipedia.org/wiki/24_%D1%87%D0%B0%D1%81%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%9B%D1 %8C%D0%BE_%D0%9C%D0%B0%D0%BD)... Не че ще си купя такъв състезател дизелов, но все пак е факт...

Оги ти не менка ли и ти една камара хавтомобили?К'во се чудиш сега на Мирчозо???

Предпочитам бензинови състезатели.Но зависи за какво ще използваш един автомобил- големите спортни бензини не са за "ежедневки", особено в големите градове където всеки може да те удари/зажули...

Това са автомобили за свободното време и за забавление...В Западните държави отдавна са го осъзнали това и хората с пари си пазят ламботата, фераритата и т.н. от навъртане на километраж...

Има хора които си карат ламботата от София до морето лятото с Тир/автовоз и след "сезона" си ги връщат по същия начин...

Предпочитам бензинови състезатели.Но зависи за какво ще използваш един автомобил- големите спортни бензини не са за "ежедневки", особено в големите градове където всеки може да те удари/зажули...

Това са автомобили за свободното време и за забавление...В Западните държави отдавна са го осъзнали това и хората с пари си пазят ламботата, фераритата и т.н. от навъртане на километраж...

Има хора които си карат ламботата от София до морето лятото с Тир/автовоз и след "сезона" си ги връщат по същия начин...

Най-вече зависи как ще ползваш автомобила си- за свободно време/забавление или за работа/семейство.Не ми се струва логично да си купиш Акура или БМВ М5, за да си разхождаш семейството с него ...

ShoxXx
16-04-2016, 22:02
Това за Виена не съм го казал, за да обяснявам кой къде ходи и колко е велико, а просто давам пример, че тая кола, която дава 13-ки ми вози и семейството безпроблемно на пътувания от над 1000км посока, а не е тунингована до краен предел и да не можеш до морето да отидеш спокоен, че нещо няма да роди по пътя, защото има и доста такива, които многократно са ми хвърляли ръкавицата и сигурно са вървяли осезаемо повече, ама пак казвам какво от това.

Относно Италфест-а мисля, че на всички е ясно, че идеята на това водене не е била да обявявам колата и точка. Това мисля всеки го може. Идеята е да се пускат лафове и бъзици, за да е леко раздвижено в моментите, в които има организационни дупки и няма точно тогава какво да се гледа. Никого не съм обидил и не деля хората на имащи и нямащи.

Пожелавам всеки му RS, S, M, AMG и т.н., защото това са все расови коли и там косури не се гледат.

Просто за мен е непонятно как има хора, за които отговора на всеки въпрос що се отнася до колебание между няколко автомобила винаги е Алфа Ромео...

кученцетоОгиитаткоДоги
16-04-2016, 22:38
Всичко е според възраста...от начало почваш на селски момичета,след това минаваш на градски кифли... и после отиваш на сериозни зрели жени пиещи сериозно:) които държат яко на бой и на секс:) и изкарващи пари:) Ако искате най-доброто първите две фази ги прескочете:wink:

Сега извън кръга на шегата,човек свикне ли на голяма кола,трудно после се качва на по-малка...което е един + за волвото,якото парно втори+,ефтиното и здраво окачване трети+:)

А и ако искате да прескочите успешно първите две фази от по горе написаното търсете си кола за улегнал мъж,а не за ,,ненаиграли са,, момченца...:wink:

Бобби
17-04-2016, 10:48
Това за Виена не съм го казал, за да обяснявам кой къде ходи и колко е велико, а просто давам пример, че тая кола, която дава 13-ки ми вози и семейството безпроблемно на пътувания от над 1000км посока, а не е тунингована до краен предел и да не можеш до морето да отидеш спокоен, че нещо няма да роди по пътя, защото има и доста такива, които многократно са ми хвърляли ръкавицата и сигурно са вървяли осезаемо повече, ама пак казвам какво от това.

Относно Италфест-а мисля, че на всички е ясно, че идеята на това водене не е била да обявявам колата и точка. Това мисля всеки го може. Идеята е да се пускат лафове и бъзици, за да е леко раздвижено в моментите, в които има организационни дупки и няма точно тогава какво да се гледа. Никого не съм обидил и не деля хората на имащи и нямащи.

Пожелавам всеки му RS, S, M, AMG и т.н., защото това са все расови коли и там косури не се гледат.

Просто за мен е непонятно как има хора, за които отговора на всеки въпрос що се отнася до колебание между няколко автомобила винаги е Алфа Ромео...
ОК...започваме да се разбираме и без да се познаваме....относно италфеста, мнението си за теб съм го поснал в темата преди около година....http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1441389&postcount=185
Наблегнах на отношението......акъл, кой каква кола да кара никога не съм си позволявал да давам.......то е много специфично....
Изказването ти здравината на Алфа е много крайно....и не съм съгласен...имам 26 годишна....до сега съм сменил само гарнитура на главата без други последствия по мотора.....а като беше 20 годишна ходих с нея до Деярбекир без да каже мър....не изпитвам притеснения да тръгна на път с Алфа....не съм чак толкова промит мозък...оценявам и другите марки, но Алфа си ми е на сърце....и т.н...
Пожелай ми нещо друго....:)))

pace
17-04-2016, 11:20
Язе па сменявам ли 55-цата ще е със е34......нЕма кинти за друго :)

Bobiuzunov
17-04-2016, 19:22
И двата дизела на Волвото са френски и докато за 2.0 мога само добри думи то 1.6 е такъв боклук че не е истина,имах го в Мазда 3 то не бяха турбини,то чудеса и накрая причука,та приключение докато намеря читав блок с читав вал,моя съвет бягай от този мотор.В контекста по горе,че Сеата си е Ваген с което съм съгласен,то това Волво си е Форд Фокус отвсякъде.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

thecleaner
17-04-2016, 21:05
За мен към момента в тоя сегмент 7-10к лв. има два дизелови агрегата които са широко разпостранени и заслужават внимание. Единия е италианския 1.9 150 JTD коня, слаган във Алфа, Фиат, Опел, Сааб и Кадилак, а втория е френското 2.0 16v. HDI монтиран на Пежо, Ситроен, Волво, Форд. Както вече казах това са може би най-разпостранените двигатели и както каза дигиталния са "златната среда" откъм разход/вървеж. Така че избора е огромен и да се робува на дадена марка например Волво което е страшно а да речем Форда е боклук са глупости, защото реално за два еднакви автомобила с различни ламарини ;)

dimitar_vd62
17-04-2016, 22:08
Я, саапа бил с талянско сърце.Нещо като зебрата бяла на черни ивици ли е или е черна на бели ивици.Пак има талянска следа.

Bobo Markov
18-04-2016, 01:34
За мен към момента в тоя сегмент 7-10к лв. има два дизелови агрегата които са широко разпостранени и заслужават внимание. Единия е италианския 1.9 150 JTD коня, слаган във Алфа, Фиат, Опел, Сааб и Кадилак, а втория е френското 2.0 16v. HDI монтиран на Пежо, Ситроен, Волво, Форд. Както вече казах това са може би най-разпостранените двигатели и както каза дигиталния са "златната среда" откъм разход/вървеж. Така че избора е огромен и да се робува на дадена марка например Волво което е страшно а да речем Форда е боклук са глупости, защото реално за два еднакви автомобила с различни ламарини ;)

това си е абсолютен факт!
значи моята идея коя да ми е следващата кола е доста сложно реализирумема, от една страна съм фен на Рейндж Спорт (стария) от друга на Волво ХиксЦе ... обаче не знам защо продължавам да съм си фен на Алфата :) онзи ден се качих с нея до една хижа Бонсови Поляни над Горна Баня без да закачи нищо с пода :) на магистрала при 220 ми харчи 7 литра на сто - дайте ми нещо по-добро и ще се съглася с вас ...

---------- Post added at 01:34 ---------- Previous post was at 01:33 ----------

Я, саапа бил с талянско сърце.Нещо като зебрата бяла на черни ивици ли е или е черна на бели ивици.Пак има талянска следа.

Сааб-а е Алфа от 90-те години на миналия век

alfa racer GTA
18-04-2016, 06:31
Та-а-а-а...Кой каза в тази тема, че от дизелите не ставало спортни автомобили:https://www.youtube.com/watch?v=3ftRFmsxOTA (https://www.youtube.com/watch?v=3ftRFmsxOTA) :laser::tank::machinegunner:

italfen
18-04-2016, 09:20

Мога да добавя и CDI от 99г до 2003г без значение с 4, 5 или 6 цилиндъра.

Bobo Markov
18-04-2016, 22:13
Та-а-а-а...Кой каза в тази тема, че от дизелите не ставало спортни автомобили:https://www.youtube.com/watch?v=3ftRFmsxOTA (https://www.youtube.com/watch?v=3ftRFmsxOTA) :laser::tank::machinegunner:

оуууу какви са тези кЮмюрници бре? туй пуши кът печка Пернишка либов :( ебасимо :(

Бобби
18-04-2016, 23:55
оуууу какви са тези кЮмюрници бре? туй пуши кът печка Пернишка либов :( ебасимо :(
Трябва си изкараш кюнеца през предният капак, за да си в час...:)))

Bobo Markov
19-04-2016, 00:52
Трябва си изкараш кюнеца през предният капак, за да си в час...:)))

ама тогаз ще наруша геометрията на аеродинамиката а тва го е създал Джоджето Джуджаро дейба :) абе мойта кола я е създал Микеланджело бре какви пернишки лЮбви какви кюнци - туй е за рацерите неземни ей кът оня от Стара Гъзора :)

mirchozo
19-04-2016, 08:38
Мда, поредната насрана тема, давайте...
Точно 3-4 смислени мнения, от там нататък "кой е по по най"...
Срам ме е че попитах изобщо.

Пс Благодаря на колегите които казаха нещо смислено по темата и въпросните каляски.
Можете да удряте катинара с време, тъй тъй нищо смислено няма да има оттук нататък.

mell0
19-04-2016, 10:00
За мен лично по-хубави комби коли от италианските няма. Именно затова много ми харесва Fiat Croma, която има уникален дизайн според мен, а и моторите са си почти като на алфата :yes:

кученцетоОгиитаткоДоги
19-04-2016, 19:00
А за мен лично по хубави коли от Сааб няма:) Не бих я бартеросал за никаква талянска,немска или каквато и да е друга кола.Това качество+комфорт едва ли друг автомобил ще успее да ми го даде.Ако друга кола на тия години стокова, карана в продължение на 40 минути с 220км/ч с масло 5/40 и то на газ, матора не каже мяууууу бих я признал за толкова добра колкото и Сааб:) До тогава за мен ще има само една истинска:)

dimitar_vd62
19-04-2016, 20:49
И къде кара 40 минути с 220 км час.

Bobi_33
19-04-2016, 21:10
А за мен лично по хубави коли от Сааб няма:) Не бих я бартеросал за никаква талянска,немска или каквато и да е друга кола.Това качество+комфорт едва ли друг автомобил ще успее да ми го даде.Ако друга кола на тия години стокова, карана в продължение на 40 минути с 220км/ч с масло 5/40 и то на газ, матора не каже мяууууу бих я признал за толкова добра колкото и Сааб:) До тогава за мен ще има само една истинска:)

Много интересно как Сааб е свръх качествена кола, като всъщност е Опел Вектра. Пък Опела не бил качествен. Да не говорим, че пластмасите в Сааба дори не са по-качествени от първообраза му. Мога да се съглася, че като дизайн са готини новите поколения, но вътре са си отчайващи. И ако да кажем, че Опел, Сааб и Фиат Крома са една и съща кола на 100% (а те наисатина са) как тогавна ще ме убедиш, че примерно Сааба вътре е по-кола от Фиата?

BO
19-04-2016, 21:17
Ако Сааб направят това (http://www.gizmag.com/go/4003/), то ще им трябват няколко коли, за да успеят.:mrgreen:

кученцетоОгиитаткоДоги
19-04-2016, 21:36
И къде кара 40 минути с 220 км час.

У немско:)

dimitar_vd62
19-04-2016, 21:37
Аз викам да закрием тоя форум.То ясно има само сааб и мерцедес, фърляш ези тура и квото се падне.Само дето в мобилето гледам цените на сааб са същите като на алфите.Явно недооценена кола.

кученцетоОгиитаткоДоги
19-04-2016, 22:11
Много интересно как Сааб е свръх качествена кола, като всъщност е Опел Вектра. Пък Опела не бил качествен. Да не говорим, че пластмасите в Сааба дори не са по-качествени от първообраза му. Мога да се съглася, че като дизайн са готини новите поколения, но вътре са си отчайващи. И ако да кажем, че Опел, Сааб и Фиат Крома са една и съща кола на 100% (а те наисатина са) как тогавна ще ме убедиш, че примерно Сааба вътре е по-кола от Фиата?

Окачването на Сааб мисля че беше от Вектра...но е адски здраво което е плюс.От към комфорт Вектра от същата година нямат нищо общо със комфорта на Сааб,нито като степен на сигурност.Вектрите гният,тая точка ръжда няма.Пластмасите на Вектра и Сааб не съм ги сравнял...но със 156 от същата година на производство на Сааб са в пъти по добри.Особенно в студения период на 156 доста дразнещо си скърцат,даже има и тема в раздела за този проблем,тия още не съм ги чул.Фият едно Stilo търкалях,хидравликата му беше много зле...толкова много олекотена на тая малка кола че се чудех истинска кола ли карам или някаква пластмасова за възраст 7+

---------- Post added at 21:11 ---------- Previous post was at 21:07 ----------

Аз викам да закрием тоя форум.То ясно има само сааб и мерцедес, фърляш ези тура и квото се падне.Само дето в мобилето гледам цените на сааб са същите като на алфите.Явно недооценена кола.

Митак цените са такива понеже българина тачи немското.Тука цените на Сааб са други,малко над тези на БМВ.Тя дори когато е излязла на пазара в далечната 1998 е била по скъпа от БМВ 5-та серия от същата година.

abart_
19-04-2016, 22:35
Ако Сааб направят това (http://www.gizmag.com/go/4003/), то ще им трябват няколко коли, за да успеят.:mrgreen:

Впечатляващо!!!

Кученце нали твоя Шааб го беше взел за без пара...пък сега по-скъпи от БМВ

кученцетоОгиитаткоДоги
19-04-2016, 22:56
Впечатляващо!!!

Кученце нали твоя Шааб го беше взел за без пара...пък сега по-скъпи от БМВ

Е имам приятели...А един приятел е по ценен и от един куфар пари:wink:

mirchozo
19-04-2016, 23:12
Купувам един Саап, идвам, продавам го. Оттам взЕмам БМВ. Връщам се. Продавам БМВ-то. Купувам два Саапа, идвам, продавам ги..., купувам 2 беенвета, връщам се, продаам ги,...следиш ли ми мисълта?

Пс Накрая си купувам Джулия и ...

angelovi69
19-04-2016, 23:22
Купувам един Саап, идвам, продавам го. Оттам взЕмам БМВ. Връщам се. Продавам БМВ-то. Купувам два Саапа, идвам, продавам ги..., купувам 2 беенвета, връщам се, продаам ги,...следиш ли ми мисълта?

Защо си разкриваш бизнес-плановете?
Спука ме от смях, хванах мускулна треска на коремните мускули!

SandoOne
19-04-2016, 23:26
По темата ''Семейна''

acho_
19-04-2016, 23:34
Нямам търпение кучката да продаде саапа и да почне да плюе кви гробници са саповете :mrgreen:

кученцетоОгиитаткоДоги
19-04-2016, 23:51

Ех то ако ставаше така...:) недей забравяй че това не ти е олио за готвене...колите не са толкова бързо конвертируема стока:wink:

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

Нямам търпение кучката да продаде саапа и да почне да плюе кви гробници са саповете :mrgreen:

лАчо,вече имах оферта за Сааба...и то доста сериозна.Аз съм се наиграл отдавна...сега си пия хайникена и се забавлявам с фльорци като теб:)

Бобби
20-04-2016, 00:01
Мда, поредната насрана тема, давайте...
Точно 3-4 смислени мнения, от там нататък "кой е по по най"...
Срам ме е че попитах изобщо.

Пс Благодаря на колегите които казаха нещо смислено по темата и въпросните каляски.
Можете да удряте катинара с време, тъй тъй нищо смислено няма да има оттук нататък.
Ами..какво очакваш...тя и темата една.....очаквам в скоро време някой да пусне тема, как да наеба жена си....м/у другото най много може да научиш от насраните теми....

---------- Post added at 21:01 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Това ми звучи като проблемен кредит...:))

mirchozo
20-04-2016, 05:27
Тъй, тъй, какво и е на темата сега ?
5 автомобила, предимства/недостатъци...? Кое точно не ти стана ясно че "темата била една" ?

Бобби
20-04-2016, 08:04
А бе готин достатъчно си пораснал, за да ти дава някой акъл каква да ти е следващата кола.......ако беше взел вчера книжка е друга бира...в тоя смисъл.

mirchozo
20-04-2016, 08:40
По-скоро мнения и впечатления търсих. Що годе стана ясно. Изборът ще е 159/V50, като дойде ред ще се похваля.

acho_
20-04-2016, 09:00
лАчо,вече имах оферта за Сааба...и то доста сериозна.Аз съм се наиграл отдавна...сега си пия хайникена и се забавлявам с фльорци като теб:)
В донги ли?

alfa racer GTA
20-04-2016, 09:29
И спорт вагон Хонда акорд е готина, но новата им.Мисля от 2009 година е.И отвътре и отвън е готина, но отвътре повече.

Отвън задната и част стоповете приличат на Ауди, но отвътре дизайна е много добър.Рядко харесвам вътрешната подредба/дизайн, но на 2009 е мнго добър вътрешния дизай.

Искат й обаче едно 25-26 000 лъвчета ...

ShoxXx
20-04-2016, 09:32
Забелязали ли сте, че ако някой български чичи постигне нещо дребно, ама твърде късно, когато е станал чичи вече, в него назрява едно такова самочувствие, сякаш е най-успелия човек от родна България и приема дори критиката и упреците надменно, щото той е вилик? Също така повечето чичита по изтъкват нон стоп употребата на алкохол - престижно, когато до скоро си жулил лимонада.

Иначе по темата: в този ценови диапазон има достатъчно други интересни коли: Audi A4, Audi A3 sportback, BMW 1, Citroen C4 Picasso, Fiat Croma, Honda Accord, Ford Mondeo Mazda 5, Mercedes B class, Opel Zafira, Peugeot 308, Seat Altea, Seat Leon, Skoda Octavia, Subaru Forester, Subaru Outback, Toyota Avensis, Toyota Auris, VW Passat...всички тия коли имат плюсове и минуси. В който форум да пишеш все ще има доволни и недоволни. Отиваш, гледаш, караш, взимаш.

BO
20-04-2016, 09:44
Тя дори когато е излязла на пазара в далечната 1998 е била по скъпа от БМВ 5-та серия от същата година.
Понеже твоите приказки са винаги от 1001 нощ, то реших да проверя този факт.
9-5 2.3t SE - възможно най-скъпия вариант е струвал 46к
Алтернативния по мощност 523i Executive = 49к
Най-евтиния 9-5 е бил 36к, а 5-цата = 39к.
И ако изключим точно тази година, а се фокусираме върху най-скъпите модификации от съответния модел, то 9-5 е струвал 55к, а 5-цата 122к.

:bounce8:

italfen
20-04-2016, 10:03
Накрая ще се окаже, че и "хайникена" дето пие, всъщност е лидлска лимонада ;-)

кученцетоОгиитаткоДоги
20-04-2016, 10:22
Понеже твоите приказки са винаги от 1001 нощ, то реших да проверя този факт.
9-5 2.3t SE - възможно най-скъпия вариант е струвал 46к
Алтернативния по мощност 523i Executive = 49к
Най-евтиния 9-5 е бил 36к, а 5-цата = 39к.
И ако изключим точно тази година, а се фокусираме върху най-скъпите модификации от съответния модел, то 9-5 е струвал 55к, а 5-цата 122к.

:bounce8:

Ето ти новата цена на най-ефтиния модел на 9-5 2.0т. ,отдолу в дясно на екрана ти където пише ,,nieuwe prijs,, това ти е цената в евро:bounce8: http://www.autoweek.nl/autotest/377/saab-9-5-20-t-se

152790 и съответно цената в евро на 520i само че тука ти е в ляво под секцията ,,ALGEMEEN,,

acho_
20-04-2016, 11:05
http://www.autoweek.nl/autotest/418/bmw-530d

Nieuwprijs :bounce8:

кученцетоОгиитаткоДоги
20-04-2016, 11:51
http://www.autoweek.nl/autotest/418/bmw-530d

Nieuwprijs :bounce8:

Ти въобще правиш ли разлика между бензинови и дизелови и между двулитрови и трилитрови двигатели???:bounce8:

acho_
20-04-2016, 12:17
Ти въобще правиш ли разлика между бензинови и дизелови и между двулитрови и трилитрови двигатели???:bounce8:

http://www.autoweek.nl/autotest/881/bmw-520i-executive

520i, от твоя източник :fuckoff:

italfen
20-04-2016, 12:43
Model/uitvoering Jaren Nw.prijs

520i
96-00 G B 4 H 38.934

520i
96-00 G B 4 A 41.181

--------------------------------------------------------

9-5 2.0 t
97-01 - B 4 H 36.280

9-5 2.0 t
97-01 - B 4 A 38.776

Това е от Auto Week - сайтът, който ти даде за пример...
Не е късно да осъзнаеш какви тъпотии ръсиш всеки път с малоумните ти мнения. Вместо да се мислиш за всезнаещият, вземи си един път поука и спри да бълваш форума с лайна!

mirchozo
20-04-2016, 13:40
Ш'си купя от всичките по една, само мир да има...
Истиествену и идин Саап и ено Беенве, да ви докажа че и те са шит като сички устанали. Даже ша ги зема нови, да няма после прикаски.

Zlobich
20-04-2016, 15:02
Оставере човека да диша бре,какво му се нахвърлихте :D

изпратено чрез Tapatalk,от S6

acho_
20-04-2016, 15:17
шут — съществително име, мъжки род (тип 1a)

Значение
шу̀тът, шу̀та, мн. шу̀тове,
1. ист. Придворно лице, чиято задача е била да разсмива владетеля; смешник.
2. Прен. Пренебр. Човек, който досажда с неуместните си шеги или с неуместното си поведение.
прил. шу̀товски, шу̀товска, шу̀товско, мн. шу̀товски.

Забавляваме се просто :hump:

кученцетоОгиитаткоДоги
20-04-2016, 18:39
http://www.autoweek.nl/autotest/881/bmw-520i-executive

520i, от твоя източник :fuckoff:

Само където 520i 170pk няма...цъкни страницата на долу и погледни техн. данни...и спри да са излагаш...

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

520i
96-00 G B 4 H 38.934

520i
96-00 G B 4 A 41.181

--------------------------------------------------------

9-5 2.0 t
97-01 - B 4 H 36.280

9-5 2.0 t
97-01 - B 4 A 38.776

Това е от Auto Week - сайтът, който ти даде за пример...
Не е късно да осъзнаеш какви тъпотии ръсиш всеки път с малоумните ти мнения. Вместо да се мислиш за всезнаещият, вземи си един път поука и спри да бълваш форума с лайна!

Макарон ли си спагет ли си...първо пий си там ,,първокласната лимонада произведена и бутилирана от мургави алхимици в мазата на отсрещния блок и не ми бери грижа аз какво пия... а другия шит който си написал...без линкове нали се сещаш къде можеш да си го завреш...

acho_
20-04-2016, 18:45
Само където 520i 170pk няма...цъкни страницата на долу и погледни техн. данни...и спри да са излагаш...

а другия шит който си написал...без линкове нали се сещаш къде можеш да си го завреш...

Споко, имам по-добро от линкове. Ето шотчета от твоята страничка бате :hump: Сравнявай ги по каквито искаш критерии.

http://i.imgur.com/jh9M5rG.pnghttp://i.imgur.com/CobSROW.png

http://imgur.com/a/AtfTH

italfen
20-04-2016, 20:49

---------- Post added at 17:39 ---------- Previous post was at 17:22 ----------

Макарон ли си спагет ли си...първо пий си там ,,първокласната лимонада произведена и бутилирана от мургави алхимици в мазата на отсрещния блок и не ми бери грижа аз какво пия... а другия шит който си написал...без линкове нали се сещаш къде можеш да си го завреш...

Tова нещо което ти стои в главата е крайно не достатъчно, за да се сетиш и потърсиш малко в сайта, който си ни дал уж за пример на измислиците ти, колко по-скъпа като нова е шведската вектра сравнение с 5та серия.
Много ме кефиш колко си тъп и не грамотен, дори вместо кавички използваш запетаи :laser:
С не търпение очаквам отговора ти след скрийншотите от колегата ...

p.s. BMW 520i Е39 170hp има ... -> M54B22 е кода на двигателя

mirchozo
20-04-2016, 21:06
Каква авто драма се заформи, Саап срещу БеЕнВе. Да смемя заглавието ако ще Ви е по-удобно ?

vgp_sas
20-04-2016, 21:09
Застава Юго си купи. Перфе е

кученцетоОгиитаткоДоги
20-04-2016, 23:05
Щях линк да искам...че тоя скрийн шот ми е много върчащ нещо...ама мани зарежи...

Бобби
20-04-2016, 23:30
Забелязали ли сте, че ако някой български чичи постигне нещо дребно, ама твърде късно, когато е станал чичи вече, в него назрява едно такова самочувствие, сякаш е най-успелия човек от родна България и приема дори критиката и упреците надменно, щото той е вилик? Също така повечето чичита по изтъкват нон стоп употребата на алкохол - престижно, когато до скоро си жулил лимонада.

Иначе по темата: в този ценови диапазон има достатъчно други интересни коли: Audi A4, Audi A3 sportback, BMW 1, Citroen C4 Picasso, Fiat Croma, Honda Accord, Ford Mondeo Mazda 5, Mercedes B class, Opel Zafira, Peugeot 308, Seat Altea, Seat Leon, Skoda Octavia, Subaru Forester, Subaru Outback, Toyota Avensis, Toyota Auris, VW Passat...всички тия коли имат плюсове и минуси. В който форум да пишеш все ще има доволни и недоволни. Отиваш, гледаш, караш, взимаш.
Е....не, хайде да се аргументираш кой е чичи в тая тема....поне веднъж го цитирай....а след това аз, ще ти кажа каква е разликата между чичито и теб...:))
п.с...чудя се, аз ли съм, кученцето Огиитаткодоги ли е...или...?

ShoxXx
20-04-2016, 23:34
Важното е да пийваш и да не напрегаш кръвоносния съд... Сааба е велик...Опел! Па сигурно и сега го чувстваш като още по специален, щото караш кола на производител, който вече не произвежда.

Кажи ся 9-3 Саап дали става 2.2 дизеляка! Качествен ли е? Вървят ли на поразия тия 122 коня...не се сещам него с кое BMW да го сравняваме...то моеш ли го кравниш с нещо тоя невероятен автомобил?

Бобби
20-04-2016, 23:44
Важното е да пийваш и да не напрегаш кръвоносния съд... Сааба е велик...Опел! Па сигурно и сега го чувстваш като още по специален, щото караш кола на производител, който вече не произвежда.

Кажи ся 9-3 Саап дали става 2.2 дизеляка! Качествен ли е? Вървят ли на поразия тия 122 коня...не се сещам него с кое BMW да го сравняваме...то моеш ли го кравниш с нещо тоя невероятен автомобил?
Пак не посмя да цитираш точно...:))...щях да те нахраня подобаващо....А що се отнася за момчето със сааба го познавам реално........ и виртуалната ви представа е грешна, но както и да е...
п.п.ShoxXx. от мен да знаеш, който лавира винаги изпуска някой завой....

кученцетоОгиитаткоДоги
20-04-2016, 23:57

Човече виждам как изгаряш от желание да се заяждаш с мен...аз по принцип не съм заядлив но почне ли някой да дърпа бика за рогата...обикновенно го хваща за едно друго място.Сега ти разеснявам какво е Сааб.Марката Сааб е предназначена за доста тесен крък от потребители със съвсем различно виждане от това че перфекния автомобил трябва хем да е много лъскав отвън,хем да го товариш като москвич и да пътуваш с него до Виена и обратно,като е желателно да е с голям преден капак че по пътя до Виена и обратно да можеш да хапваш на него кренвирши с лютеница по паркинзите,и да пиеш лимонада произведена в някоя маза на Люлин 6,хем да се дърпаш с нея по светофарите.Те за такива потребители са измислили пасати и голфове дето им викат Ауди.Като в последствие разбрахме че и за дърпане по светофарите не стават,че яде ,,шамари,, от разни пунтота и сеати.Така че човече гледай си там в паничката,че както викат старите комарджии ,,Не си насилвай късмета,да не те насили той...,,

BO
21-04-2016, 09:59
Само където 520i 170pk няма...
До сега каза ли поне една истина?
Аз лично не виждам.
Като не разбираш от нещо, поне си трай.
Иначе ти се :big_bow_down: за това колко си ... и ....... Честно!

ShoxXx
21-04-2016, 10:22
Човече виждам как изгаряш от желание да се заяждаш с мен...аз по принцип не съм заядлив но почне ли някой да дърпа бика за рогата...обикновенно го хваща за едно друго място.Сега ти разеснявам какво е Сааб.Марката Сааб е предназначена за доста тесен крък от потребители със съвсем различно виждане от това, че перфекния автомобил трябва хем да е много лъскав отвън,хем да го товариш като москвич и да пътуваш с него до Виена и обратно,като е желателно да е с голям преден капак, че по пътя до Виена и обратно да можеш да хапваш на него кренвирши с лютеница по паркинГите и да пиеш лимонада произведена в някое мазе на Люлин 6,хем да се дърпаш с нея по светофарите.Те за такива потребители са измислили пасати и голфове дето им викат Ауди.Като в последствие разбрахме че и за дърпане по светофарите не стават,че ядат ,,шамари,, от разни пунтота и сеати.Така че човече гледай си там в паничката,че както викат старите комарджии ,,Не си насилвай късмета,да не те насили той...,, Очевидно не си в БГ, но моля те обърни внимание на правописа и пунктуацията.

Иб*х тоя подбран кръг от хора, дето кочините струват по 3000-4000лв вече или те са били купени от неправилните хора едно време и затова са на тия пари, а правилните хора, които знаят кво е шведски опел (малки букви) си ги карат и за нищо на света не ги продават. Иначе ние с късмета ми се насилваме редовно и ни се получава, щото който рискува пичели, а ти очевидно като нямаш кво да кажеш и почваш да загрубяваш. Свежото е, че ти тва, дето го пишеш го и мислиш и ти е част от живота, а аз пиша в обедната почивка и се смеем с колегите после как мой да има ора като теп, които явно губят връзката с реалността. И тва за Пунтото можеш да ми го повтаряш по края на живота си, ама няма да ме трогнеш особено. :D Ама продължавай де, да си постоянен не е лошо.

Е....не, хайде да се аргументираш кой е чичи в тая тема....поне веднъж го цитирай....а след това аз, ще ти кажа каква е разликата между чичито и теб...:))
п.с...чудя се, аз ли съм, кученцето Огиитаткодоги ли е...или...?

Не си ти споко! Пък и да си ти, в крайна сметка в тоя раздел нали нищо не се взима насериозно...или бъркам май? Щото ако са сериозни нещата, да спра да пиша, да не ме нахрани някой! :waving:

italfen
21-04-2016, 10:58
Странно, че към никого не е адресирано, но вече има припознали се :balloon:

кученцетоОгиитаткоДоги
21-04-2016, 11:24
До сега каза ли поне една истина?
Аз лично не виждам.
Като не разбираш от нещо, поне си трай.
Иначе ти се :big_bow_down: за това колко си ... и ....... Честно!

Освен да замълча от уважение...и да се уча от хора които бъркат фейслифт с предшественика му...:big_bow_down: Аз едва ли някога ще ,,стигна това ниво,,...:(:(

mirchozo
21-04-2016, 11:26
Странно, че към никого не е адресирано, но вече има припознали се :balloon:

Тря си турим лайкове като у фейся, ся щех да ти тегля един лайк :)

myato
21-04-2016, 11:44
Тря си турим лайкове като у фейся, ся щех да ти тегля един лайк :)

Тук сал хейтя ша движи:roll2:

alfa racer GTA
21-04-2016, 12:08
Сал облизване (на та**те/гЪза) ни липсва у тоя форум :tooth: ...

BO
21-04-2016, 12:39
Аз едва ли някога ще ,,стигна това ниво,,...:(:(
Със сигурност няма да успееш. Гарантирам ти го.
Нещо друго грешно да кажеш? Думай, че да се хвана и за него. Че си ми един такъв, интересен.:roll2:
Та не разбрах. Сааб-а ли е по-скъп или конкретно твоя кошник на миризлива газ е по-добра от всяка една кола в света? Нали е Сааб. На село като отидеш дори не са чували за това недоразумение, което притежаваш, та може да върви там, че си с най-бутиковата кола, която си купил от европата. Дори БМВ-тата, съпоставката, която ще направиш, са по-евтини. Разбирам каква е целта сега. Та да покажем на запад'о как се живее.:Yeeeehaaa:

кученцетоОгиитаткоДоги
21-04-2016, 14:31
Със сигурност няма да успееш. Гарантирам ти го.
Нещо друго грешно да кажеш? Думай, че да се хвана и за него. Че си ми един такъв, интересен.:roll2:
Та не разбрах. Сааб-а ли е по-скъп или конкретно твоя кошник на миризлива газ е по-добра от всяка една кола в света? Нали е Сааб. На село като отидеш дори не са чували за това недоразумение, което притежаваш, та може да върви там, че си с най-бутиковата кола, която си купил от европата. Дори БМВ-тата, съпоставката, която ще направиш, са по-евтини. Разбирам каква е целта сега. Та да покажем на запад'о как се живее.:Yeeeehaaa:

Ти понеже си голям гъзар за това караш на кюмюр...понеже мирише по малко от газта:tooth:

BO
21-04-2016, 14:49
Ми не, не съм гъзар и карам посредствена кола.
Но поле не летя над облаците и да си мисля, че карам космически кораб. Ако имах село и никой не знаеше за марката, може би и аз щях да реагирам като теб. Знам ли. Ма те на. Нямам село и не знам как мислите там. :hump::hump:

Bobi_33
21-04-2016, 19:43
Абе аз нещо изпускам май. Кучето Оги допреди няколко месеца възхваляваше БМВ, като най-велик автомобил. Щото е имал БМВ.

Дано утре не си купи ЗАЗ, че тогава......

Bobo Markov
21-04-2016, 20:12
Абе аз нещо изпускам май. Кучето Оги допреди няколко месеца възхваляваше БМВ, като най-велик автомобил. Щото е имал БМВ.

Бобка, тва ЗАЗ-а е супер автомобилче аз съм имал - отоплението е чук! освен тва яко деяни на оф-роуд щото първа предавка му е понижаваща всъщност :) катери баири кът великанче, обаче има само един проблем как може страничните огледала да са продават в едно найлоново пликче отделно и нямат слгобяване :( два дена не мога да си сглобя огледалото а то е само ляво :(

Bobi_33
21-04-2016, 20:18
Бобка, тва ЗАЗ-а е супер автомобилче аз съм имал - отоплението е чук! освен тва яко деяни на оф-роуд щото първа предавка му е понижаваща всъщност :) катери баири кът великанче, обаче има само един проблем как може страничните огледала да са продават в едно найлоново пликче отделно и нямат слгобяване :( два дена не мога да си сглобя огледалото а то е само ляво :(

А и има дупка с капак на пода, зтава за зимен риболов, без да излизаш от колата.

Bobo Markov
21-04-2016, 20:46
А и има дупка с капак на пода, зтава за зимен риболов, без да излизаш от колата.

ето - значи колата е супер щото такива екстри дори Ролс нямат :) а камо ли Беенве

acho_
21-04-2016, 20:51

Той и алфата хвалеше докато не се отърва от нея :tooth:

Bobo Markov
21-04-2016, 20:57

ам нека се кефи човека утре ще си купи нещо друго пак ще му се кефи :)

Bobi_33
21-04-2016, 21:00

Именно, момчето харесва и хвали това което има понастоящем. После....кучета го яли....

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

ето - значи колата е супер щото такива екстри дори Ролс нямат :) а камо ли Беенве

Е значи му е рад на ГАЗ 53 А. В краен случай може и ЗИЛ 130 късата база.

dimitar_vd62
21-04-2016, 21:13
Поствам и чекам отзиви http://brato.bg/21318-искаме-по-една-от-новите-лада-и-волга/
http://www.cross.bg/novata-lada-novata-volga-1407184.html#axzz46UBMgqTn

Bobo Markov
21-04-2016, 21:18
Поствам и чекам отзиви http://brato.bg/21318-искаме-по-една-от-новите-лада-и-волга/
http://www.cross.bg/novata-lada-novata-volga-1407184.html#axzz46UBMgqTn

уоу Митак, тва са го напомпали кът балон аз не смея да доближа до такова, че ще се пръсне ...

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

Именно, момчето харесва и хвали това което има понастоящем. После....кучета го яли....

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Е значи му е рад на ГАЗ 53 А. В краен случай може и ЗИЛ 130 късата база.

аз съм за ЗИЛ-а той бая хубав звук вади а вдига до над 130 в час съм чувал :) вътре комфорта куца леко но има пмевматичен клаксон с педал на пода и бибитка добре :) освен тва побира доста щайги а и влачи добре :)

Bobi_33
21-04-2016, 21:30
уоу Митак, тва са го напомпали кът балон аз не смея да доближа до такова, че ще се пръсне ...

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

И има хидравлика на волана, за разлика от ГАЗ-ката

аз съм за ЗИЛ-а той бая хубав звук вади а вдига до над 130 в час съм чувал :) вътре комфорта куца леко но има пмевматичен клаксон с педал на пода и бибитка добре :) освен тва побира доста щайги а и влачи добре :)

И има хидравлика на волана, за разлика от ГАЗ-ката

кученцетоОгиитаткоДоги
21-04-2016, 21:38
Ми не, не съм гъзар и карам посредствена кола.
Но поле не летя над облаците и да си мисля, че карам космически кораб. Ако имах село и никой не знаеше за марката, може би и аз щях да реагирам като теб. Знам ли. Ма те на. Нямам село и не знам как мислите там. :hump::hump:

Аз ти казвам ти си ,,гъзар,, бате...,,гражданин,,...ама сега се правиш на скромен...Пак се хващаш ти за марката...не прочете ли коментара ми по нагоре...Сааб не е за хора които мисленето им стига до Волксваген...не знам карал ли си Сааб че даваш такива крайни оценки за тази марка,а и всяка марка си има успешни и неуспешни модели включително и Сааб.Иначе село си имам и е много хубаво,ходя си всяко лято там:)

alfa racer GTA
21-04-2016, 21:39
Готини, ама минало-свършено...

С оттеглянето на всички автомобило производители тези проекти са минало.

Остана само нисан -рено, за да им направят на лада първият турбо двигател...

Честно казано, аз съм навит за една ретро Варшава("Победа") от първите -хечбека, преди "фейслифта"...http://www.classiccar-bg.com/index.php?topic=744.0

кученцетоОгиитаткоДоги
21-04-2016, 21:47
[QUOTE=Bobi_33;1474180]Абе аз нещо изпускам май. Кучето Оги допреди няколко месеца възхваляваше БМВ, като най-велик автомобил. Щото е имал БМВ.

БМВ винаги ще ги уважавам макар че и те имат неуспешни модели...това което Сааб имат повече е простора и подсилената каросерия...на която много ще си благодарен при недай се боже сериозен челен или страничен удар...във всяка една такава ситуация всички ще боготвориме Сааб:)

Bobo Markov
21-04-2016, 22:08
Готини, ама минало-свършено...

С оттеглянето на всички автомобило производители тези проекти са минало.

Остана само нисан -рено, за да им направят на лада първият турбо двигател...

Честно казано, аз съм навит за една ретро Варшава("Победа") от първите -хечбека, преди "фейслифта"...http://www.classiccar-bg.com/index.php?topic=744.0

бааа Варшавата е колата от моето детство ... возията и е страшна другата кола близка до мен като малък беше Рено Алпин а110 произведено в Пловдив - невероятна кола е това

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

[QUOTE=Bobi_33;1474180]Абе аз нещо изпускам май. Кучето Оги допреди няколко месеца възхваляваше БМВ, като най-велик автомобил. Щото е имал БМВ.

страничен удар...във всяка една такава ситуация всички ще боготвориме Сааб:)

и Алфа 166 - ако си виждал някога разрез на монокок-а ще се учудиш какво има в тая кола :) а и освен тва има и антиролбар през а-колоните ;) отварям та технически :)

Bobi_33
21-04-2016, 22:26
БМВ винаги ще ги уважавам макар че и те имат неуспешни модели...това което Сааб имат повече е простора и подсилената каросерия...на която много ще си благодарен при недай се боже сериозен челен или страничен удар...във всяка една такава ситуация всички ще боготвориме Сааб:)

Добре, чакай че ми стана смешно вече. Я кажи точно къде и какво са подсилили при Сааб 93 примерно спрямо Опел Вектра.
Ма го обясни истински, щото на кантара 2-те коли тежат еднакво.

кученцетоОгиитаткоДоги
21-04-2016, 22:38
Добре, чакай че ми стана смешно вече. Я кажи точно къде и какво са подсилили при Сааб 93 примерно спрямо Опел Вектра.
Ма го обясни истински, щото на кантара 2-те коли тежат еднакво.

Там не знам...коментара ми е за 9-5

ShoxXx
21-04-2016, 22:53
Песа коментира само квото кара от известно време и от там идва извода за цялата марка от...до. Да караш Saab 95 е неква жестока заблуда, че караш нещо различно от останалите и те са простолюдие простосмъртно, а ти си човеко гениал - караш Saab.

1998 наистина вътре на мен лично ми беше по-приятен от Е39, че дори и от A8 4.2, които си бяха баш актуални коли, ама от 1997 мина много време, а разлика в Saab-а между тогава и сега не виждам особено. Явно някои хора не могат да се откъснат от 90-те.

кученцетоОгиитаткоДоги
21-04-2016, 23:21
Шорти ако имаше други изисквания освен дизайн,щеше да си дадеш отоговор на много въпроси и то най-вече на ,,малоумните,, решение за дизайн на Сааб в очите на голфаджия.А примерно защо аджиба кола от 90-те години мястото на контактния ключ е между двете седалки до скоростния лост а не както е стандартно при другите коли под кормилото?Ами много просто,ключът в стандартното си положение може да нарани при удар коляното на шофьора,даже хората са го преместили още през 1968 година...сещаш ли колко са били напред...както са и пионери със вграждането на отопление на седалките,ама не с цел зимата да караш по къси гащи...а с цел опазване здравето на клиентите.Ама човек трябва да е поне малко интелигентен за да започне първо да си задава тия въпроси и после да започне да им търси отговорите.Иначе прав си колата е грозна и скучна и ако я паркираш пред дискотека Плаза има голям шанс да ти падне левела на батка.

Bobo Markov
21-04-2016, 23:32
Шорти ако имаше други изисквания освен дизайн,щеше да си дадеш отоговор на много въпроси и то най-вече на ,,малоумните,, решение за дизайн на Сааб в очите на голфаджия.А примерно защо аджиба кола от 90-те години мястото на контактния ключ е между двете седалки до скоростния лост а не както е стандартно при другите коли под кормилото?Ами много просто,ключът в стандартното си положение може да нарани при удар коляното на шофьора,даже хората са го преместили още през 1968 година...сещаш ли колко са били напред...както са и пионери със вграждането на отопление на седалките,ама не с цел зимата да караш по къси гащи...а с цел опазване здравето на клиентите.Ама човек трябва да е поне малко интелигентен за да започне първо да си задава тия въпроси и после да започне да им търси отговорите.Иначе прав си колата е грозна и скучна и ако я паркираш пред дискотека Плаза има голям шанс да ти падне левела на батка.

ей сега вече се намесвам и аз
Първо не познаваш Шокса да, отстрани може и да баткавее но не точно той е предмета за хейт ;)

Прав си за ключа и странното е че той заключва скоростния лост а не кормилната колона (в извадено положение) защото е по-сигурно.

Никой тук не плюе по СААБ защото всеки, който обича Алфа уважава и СААБ - няма как да е иначе, защото двете марки са свързани от 90-те на миналия век имат общи шасита и какво ли не ...

СААБ винаги е била малко странна марка за всеки но си имат своите фенове примерно има неща като - изключване на светлините на таблото (светят само стрелките) километража е регресивен (с колкото повече км/час се движи колата той се движи все по-бавно) и т.н.

техническите нововъведения във всеки модел няма да ги споменавам защото просто не ги знам изцяло ... Надявам се да съм бил достатъчно -илюстративен - пак казвам - СААБ е невероятен автомобил той е истинската шведска кола а не като Волво направено от двама отцепници от SKF ;) пожелавам ти обаче да караш Волво :):)

Бобби
22-04-2016, 00:11
Ей,:big_whoops:... страшни сте...някой ако тръгне да издиша, дай да го напомпаме виртуално....ако бяхте и реално така цена нямахте да имате...бля, бля......лайкове и тем подобни...аба смешни сте.....утре единствената сексуална наслада ще ви е в социалните мрежи.....ще си търкате оная работа в мониторите....знаете ли какво е да си направиш чекия с айфон...?:))

Бобби
22-04-2016, 00:44
Очевидно не си в БГ, но моля те обърни внимание на правописа и пунктуацията.

Иб*х тоя подбран кръг от хора, дето кочините струват по 3000-4000лв вече или те са били купени от неправилните хора едно време и затова са на тия пари, а правилните хора, които знаят кво е шведски опел (малки букви) си ги карат и за нищо на света не ги продават. Иначе ние с късмета ми се насилваме редовно и ни се получава, щото който рискува пичели, а ти очевидно като нямаш кво да кажеш и почваш да загрубяваш. Свежото е, че ти тва, дето го пишеш го и мислиш и ти е част от живота, а аз пиша в обедната почивка и се смеем с колегите после как мой да има ора като теп, които явно губят връзката с реалността. И тва за Пунтото можеш да ми го повтаряш по края на живота си, ама няма да ме трогнеш особено. :D Ама продължавай де, да си постоянен не е лошо.

Не си ти споко! Пък и да си ти, в крайна сметка в тоя раздел нали нищо не се взима насериозно...или бъркам май? Щото ако са сериозни нещата, да спра да пиша, да не ме нахрани някой! :waving:
По спокоен от мен реално, няма да видиш друг, тук виртуално е въображение ,и доста хора бъркат....нещо като разликата между радиото и телевизията......раздела не е мой, а наш....на приятели дет се познаваме и знаем кой шо за идиот е....и образно казано се обичаме......ако пресъхне блатото ще стане един безцветен форум, дето всеки ще се наслаждава на комплексите си, според мен.....де да знам...не случайно ни натикаха в мазето едно време, но не се лишиха от нас.....и се чудя защо....?

Bobo Markov
22-04-2016, 00:47
По спокоен от мен реално, няма да видиш друг, тук виртуално е въображение ,и доста хора бъркат....нещо като разликата между радиото и телевизията......раздела не е мой, а наш....на приятели дет се познаваме и знаем кой шо за идиот е....и образно казано се обичаме......ако пресъхне блатото ще стане един безцветен форум, дето всеки ще се наслаждава на комплексите си, според мен.....де да знам...не случайно ни натикаха в мазето едно време, но не се лишиха от нас.....и се чудя защо....?

е как ще се лишат от нас брееее :) то ако не сме ние ??? а, де :) наздраве и евала Бобка!

Бобби
22-04-2016, 00:59
е как ще се лишат от нас брееее :) то ако не сме ние ??? а, де :) наздраве и евала Бобка!
Е па ние сме с алфите от години....
другите: италфен...БО...фиат фен, шокса ауди мен(сега не се е похвалил на кво се е качил, оти спомена, че RS го е разкарал...много му харчил до Виена:)....и тем подобни дет величаят други марки...
Наздраве.....

Bobo Markov
22-04-2016, 01:01
Е па ние сме с алфите от години....
другите: италфен...БО...фиат фен, шокса ауди мен(сега не се е похвалил на кво се е качил, оти спомена, че RS го е разкарал...много му харчил до Виена:)
Наздраве.....
п.с...само някой да ми каже, че съм комплексиран алкохолик и съм тръгнал от лимонада....не с нея са ме поливали, за да израстем такъв...:))

Шокса е арна батка той не знам какво кара сега но със сигурност много върви - евала на човека
бе май аз скоро трябва да се пусна с Алфата както преди 8 години га ги бегах на летящ старт на Бояна ама вече поостарявам и други неща ма вълнуват ...

Бобби
22-04-2016, 01:17
Шокса е арна батка той не знам какво кара сега но със сигурност много върви - евала на човека
бе май аз скоро трябва да се пусна с Алфата както преди 8 години га ги бегах на летящ старт на Бояна ама вече поостарявам и други неща ма вълнуват ...
А бе не знам....няма как да коментирам някой дет не го знам, за разлика от другите тук......Шокса може да е арен, ама не ми е батка, оти е малък....има интелект и е възпитан според мен, но не може да коментира с наборите си чичитата с присмех, защото живота е палачинка и не знае как ще се обърне някой ден....то и аз през 92-ра изкарах чисто нова алфа от магазина, благодарение на баща ми, бог да го прости човека....ама след това каква градушка ме би.....живота учи....
А Наздраве и да приключваме тая тема, че се уляхме...

Bobo Markov
22-04-2016, 01:25
А бе не знам....няма как да коментирам някой дет не го знам, за разлика от другите тук......Шокса може да е арен, ама не ми е батка, оти е малък....има интелект и е възпитан според мен, но не може да коментира с наборите си чичитата с присмех, защото живота е палачинка и не знае как ще се обърне някой ден....то и аз през 92-ра изкарах чисто нова алфа от магазина, благодарение на баща ми, бог да го прост човека....ама след това каква градушка ме би.....живота учи....
А Наздраве и да приключваме тая тема, че се уляхме...

хич не сме се оляли а ти си много прав - точно така си е това е красотата на човека! колкото повече белези от битки имаме - толкова сме по-красиви - това никоя ама никоя мацка или кифла или не дай си боже някоя от ямбол не може да отрече! и това си е безспорен факт!

Извинявам се на жените от Ямбол не за друго ами просто защото не съм сигурен къде точно беше Ямбол и защото съм абсолютно сигурен, че нито една жена от Ямбол не чете тази тема...

Бобби
22-04-2016, 01:30
хич не сме се оляли а ти си много прав - точно така си е това е красотата на човека! колкото повече белези от битки имаме - толкова сме по-красиви - това никоя ама никоя мацка или кифла или не дай си боже някоя от ямбол не може да отрече! и това си е безспорен факт!

Извинявам се на жените от Ямбол не за друго ами просто защото не съм сигурен къде точно беше Ямбол и защото съм абсолютно сигурен, че нито една жена от Ямбол не чете тази тема...
Казва се..."Сила Ямбол".....а що се отнася до мацките от тоя град......то пет минути, след като си и го вкарал задава риторичният въпрос:
....ама ти май, ме ибеш...?:)))

Bobo Markov
22-04-2016, 01:33
Казва се..."Сила Ямбол".....а що се отнася до мацките от тоя град......то пет минути, след като си и го вкарал задава риторичният въпрос:
....ама ти май, ме ибеш...?:)))

ахахахааа явно имат забавени реакции или просто са свикнали да ги ибат без очевидна причина :):)

Бобби
22-04-2016, 01:37
ахахахааа явно имат забавени реакции или просто са свикнали да ги ибат без очевидна причина :):)
Второто е по вярно...:))...между Сливен и Ямбол ебането е големо...доколкото съм чувал от местни...:))

Bobo Markov
22-04-2016, 01:41
Второто е по вярно...:))...между Сливен и Ямбол ебането е големо...доколкото съм чувал от местни...:))

аз за Сливен и Стара Гъзора си мълча щото ако проговоря ... жена имам все пак ;)

Бобби
22-04-2016, 01:44
аз за Сливен и Стара Гъзора си мълча щото ако проговоря ... жена имам все пак ;)
Трай си, за да може те видим цял следващият път....

Bobo Markov
22-04-2016, 01:47
Трай си, за да може те видим цял следващият път....

аа жена ми е готина и тя знае всичко аз от нея тайни немам :) хмм...:Lkingsmiley:

Бобби
22-04-2016, 01:55
аа жена ми е готина и тя знае всичко аз от нея тайни немам :) хмм...:Lkingsmiley:
Знам, че и изневеряваш само мислено...:))....дори и някой с факти да докаже...това ще е долна измама...

DiStefano
22-04-2016, 06:07
Те Заралии са едни такива големи ебачи станали .. със самочувствие почти на Варненци .. само се дървят ..

dalgia123
22-04-2016, 07:56
Те пък щото софиянки те са много трудни хах .:eat:

Бобби
22-04-2016, 08:16
Е най накрая дойдохме на темата...каква да е следващата жена?..:))....фейстлифт, турбо или стара лачена чанта...малко да харчи и много да се е......:bath:

italfen
22-04-2016, 09:07
Да си фен не е материално! И това, че карате алфи толкова години нито ви прави повече алфисти, нито по-малко.

546
22-04-2016, 09:11
Да си фен не е материално! И това, че карате алфи толкова години нито ви прави повече алфисти, нито по-малко.
така си е,ходи ли да видиш шуменската?

italfen
22-04-2016, 09:15
така си е,ходи ли да видиш шуменската?
Чух се с продавача, не ми вдъхна доверие...
Колата е след основен ремонт, има нужда от настройка на карбовете, не се кара от есента, но била в движение и можело да се пробва. Покрай предстоящите празници ще отида да е видя и ще пиша после в темата.

546
22-04-2016, 10:58
....
тва как съм го пропуснал,
един чичи отива за вода от чешмата с Драконите
http://www.varna.utre.bg/images/galleries/2015/05/5855//b2f5ff47436671b6e533d8dc3614845dcdfa4c42f465a5a668 71587c69fcfa34.jpg
Ей това е следващия етап на развитие на чичитата-минават на минерална и гледат внуците
:bouncing_smiley:

ShoxXx
22-04-2016, 15:16
Карате ме да се изчервявам :oops:

А относно ключа на Сааб, който е сложен при скоростния лост, може ли да ми обясни кученцето що така ключа и при 9-3 от 2003 е сложен долу, пък тя колата Opel Vectra, дето хич не били толкова надеждни...уффф ама чакай бе, аз се сетих нещо. Ти отбираш само от Saab 9-5 от 1997 и то само чисто нов като е бил. Зае*би нема значение! Отивам да припаля Голфа ;) па нека ми е зле.

digitalundgrd
22-04-2016, 15:59
Оставете кучинцето на мира ! :)

Bobo Markov
22-04-2016, 19:32
Те Заралии са едни такива големи ебачи станали .. със самочувствие почти на Варненци .. само се дървят ..

тииии Алфа имаш льи?:busted_cop:

DiStefano
22-04-2016, 19:49
тииии Алфа имаш льи?:busted_cop:

неам "чиста" Алфа дейба ...мойте сичките са производни на Фиат :mrgreen: .. некви мелези .. е има и по нещо Алфово у тех, колко да не е без хич

Bobo Markov
22-04-2016, 20:04
неам "чиста" Алфа дейба ...мойте сичките са производни на Фиат :mrgreen: .. некви мелези .. е има и по нещо Алфово у тех, колко да не е без хич

много си расист бре :)

виж обаче имам един личен въпрос към тебе ас начи виж според статистиката имам 159 поста у форумото това дали значи предполага ли че някой ще ми подари Алфа 159 идната седмица, а? може и дизел да е :)

Orm
22-04-2016, 20:11
Само 35 бимбарици .....

http://autonetmagz.net/wp-content/uploads/2016/04/Tesla-Model-3-cover-2016-630x345.jpg

Bobo Markov
22-04-2016, 20:16
Само 35 бимбарици .....

http://autonetmagz.net/wp-content/uploads/2016/04/Tesla-Model-3-cover-2016-630x345.jpg

аз съм луд фен на Тесла но диСтефано не е и ей сега ще хейтне

DiStefano
22-04-2016, 21:29
много си расист бре :)

виж обаче имам един личен въпрос към тебе ас начи виж според статистиката имам 159 поста у форумото това дали значи предполага ли че някой ще ми подари Алфа 159 идната седмица, а? може и дизел да е :)

Моъ а ти подара 2 кайсии ... евентуално :hump:

Bobo Markov
22-04-2016, 23:08
Моъ а ти подара 2 кайсии ... евентуално :hump:

ебем ти и зарзаватооооо :)