View Full Version : Въпрос относно тема ?
mirchozo
22-04-2016, 08:18
Въпроса ми е следния:
Може ли примерно ако реша да пусна определена тема, да направя така че няколко човека да не я виждат и съответно да пишат (серат е по-точната дума) в нея? Питането ми е породено от факта че почти във всяка тема се намисат 3-4 човека (всички ги знаем кои са) които винаги осират нещата и си заформят поредната тяхна простотия, понеже блатото явно не им стига или просто е скучно там защото почти няма с кой да си водят словестните излияния. Форума заприлича на помия, замислете се драги модератори.
Подкрепям те колега. Няма ли някой модератар който да раздаде малко "награди" и да не се сере навсякъде?
Няма да се извинявам за думата си,защо се СЕРЕ навсякъде!!!
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Помия или кучкарник :biggrin:
mimouzunov
22-04-2016, 21:59
Едно време като имаше такива модове, всеки пищеше от тях, че им раздавал банове заслужено или не... Еи някъде и тема имаше за наказани потребители, тя нее пипана от незнам колко време... (намерих я, последното писание там е от 12.07.15 г., 22:00 )
mirchozo
22-04-2016, 22:28
Аз неискам никой да наказват, само няколко човека да не ми виждат темите и мненията. То е ясно че такива и да ги баннеш, пак ще намерят начин да влязат и да са си дори още по-интересни, защото някой им е обърнал внимание.
mirchozo
24-04-2016, 21:21
Айде де, някой нещо да каже, барем среден пръст покажете...
Пс Модовете имам предвид.
Нека се опитат да се държат така примерно в андроид форума ...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
mirchozo
25-04-2016, 09:22
Хах, в андроид форума няма и какво да правят, ако ме разбираш...
Айде де, някой нещо да каже, барем среден пръст покажете...
Пс Модовете имам предвид.
Колега, ако направим това, което искаш, то това няма да е форум, а тайно събрание.
Форумът и сега предлага създаване на групи, но кой знае защо няма особен интерес.
Ако никой не сере, то няма и защо да се почиства.
То е, като да те сърби гъза. Ако не те сърби, няма и да се сещаш за него.
А като не искаш някой да те дразни, просто го слагаш в игнорираните и готово.
Но нали уточнихме.
Ако не те сърби...:doctor:
old alfist
25-04-2016, 22:22
По принцип от 3-4г., смислените отговори във всяка тема са първите 10-15 бр., заемащи 1-2 стр., но си има и изключения.
Хората, които имат смислено мнение и не се влияят от олигофрените и ще го дадат независимо от тяхното мнение.
Когато темата по рождение е тъпа, много бързо започват лигавщините.