PDA

View Full Version : Дайте съвет за Порше

Bobo Markov
07-05-2016, 22:10
Вижте са наша приятелка иска да си купи Порше, тва и е мечта от години, кажете какво да бъде. Аз я съветвам да си купи Карера 4 еС щото ем има турбо ем има 4 завиващи колела ем е Карера а не Турбо.. вие разбирачи кво ще ме посъветвате за да я посъветвам аз пък от своя страна?

Поршето може и да е ново но ако излезе нещо хубаво на старо няма се откаже жената стига колата да не е адски зле бюджета и мисля се върти около 200- 250000 евро.

Аз пък търся сериозен човек (Ди Стефано) да ми каже за колко пари мога да си купя Фиат 500 ако може черен с климатик и панорама покрив предпочитам 1.3 мултиджет и да е с кожа ако пък се намери някой Абарт за нормална цена ще съм задължен

Mario_95
07-05-2016, 23:58
Ши й кажеш тей: "Нье е ли въздухар, ни стаа"

http://www.hofmanns.co.uk/sites/default/files/imagecache/node-gallery-display/car-images/img_1032.jpg

:metal:

Бобби
08-05-2016, 00:13
И аз искам Стефчо да ме уреди с някоя нискобюджетна джулия....ако се ослушва, ще говоря с Токича да ми ходотайства....

Bobo Markov
08-05-2016, 01:09
Ши й кажеш тей: "Нье е ли въздухар, ни стаа"

http://www.hofmanns.co.uk/sites/default/files/imagecache/node-gallery-display/car-images/img_1032.jpg

:metal:

доста пичове, които имат поршета твърдят същото но за мен турбото си е турбо ...

---------- Post added at 01:09 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

И аз искам Стефчо да ме уреди с някоя нискобюджетна джулия....ако се ослушва, ще говоря с Токича да ми ходотайства....

дай да го подхващаме дансе прай :) подарявал той скоростни кутии на пишман византиеца а за нас стойностните батки дето сме му френдове и го уважаваме кво ??? нищо :( бреее ама не е честно :(

DiStefano
08-05-2016, 08:00

Нема проблеми

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=224465462&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=16&pageNumber=1&fnai=prev

Не знам само от вятъра до България да не и отлети нещо от платформата ... А пък като я докарам, аз ще ти ходатайствам Токичът да ти я "освежи" .. лекинко :afro:

Orm
08-05-2016, 09:39
Нещо не ги карат много...

Bobo Markov
08-05-2016, 21:54
Нещо не ги карат много...

тука ги карат и то доста има аз лично не съм фен на таз марка но приятелката влиза в криза на средната възраст и спешно се нуждае от терапия ... сега, няма да споменавам какво е КСВ при жените вярвам всеки от вас знае или предполага някой от вас ще кажат да си намери младо гадже поне с 10 г. по-млад от нея но тя не е такъв човек и обича мъжа си, който пък е с 10 по-дрът от нея та понеже тя е много състоятелна жена успявам леееко да я убедя да си осъществи мечтата на животАт и :) като си купи Порше - мисля съм прав а?

ПС: тя е моя възраст, така че не съм 10 г. по-млад от нея и не върви да и стана гадже ;) което вие перверзници първо бихте си помислили :):)

dimitar_vd62
08-05-2016, 22:10
Една мотика 8-ми номер и 2-3 декара лозе вършат чудесна терапия.

Bobo Markov
08-05-2016, 22:12
Една мотика 8-ми номер и 2-3 декара лозе вършат чудесна терапия.

така като ми казваш е добре и май е по-евтино от Порше :)

dimitar_vd62
08-05-2016, 22:41
Кажи и да не прай връзка между годините и външния облик човек е на толкова на колкото се чувства, да си смени депресарската компания да погледне в себе си как иска да живее и какво иска да прави и да му даде воля.Иначе надпреварата няма да спечели.То принципно некоя друга битка ще спечели, войната още никой не е спечелил, когато му дойде времето просто трябва се отегли.Нема как.

Bobo Markov
08-05-2016, 23:59
Кажи и да не прай връзка между годините и външния облик човек е на толкова на колкото се чувства, да си смени депресарската компания да погледне в себе си как иска да живее и какво иска да прави и да му даде воля.Иначе надпреварата няма да спечели.То принципно некоя друга битка ще спечели, войната още никой не е спечелил, когато му дойде времето просто трябва се отегли.Нема как.

проблема на жените с по-възрастни мъже е, че те приемат възрастта на мъжете си за своя и остаряват преждевременно такъв е живота жените винаги са били функция на мъжа до себе си

546
09-05-2016, 07:39
тука ги карат и то доста има аз лично не съм фен на таз марка но приятелката влиза в криза на средната възраст и спешно се нуждае от терапия ... сега, няма да споменавам какво е КСВ при жените вярвам всеки от вас знае или предполага някой от вас ще кажат да си намери младо гадже поне с 10 г. по-млад от нея но тя не е такъв човек и обича мъжа си, който пък е с 10 по-дрът от нея та понеже тя е много състоятелна жена успявам леееко да я убедя да си осъществи мечтата на животАт и :) като си купи Порше - мисля съм прав а?

ПС: тя е моя възраст, така че не съм 10 г. по-млад от нея и не върви да и стана гадже ;) което вие перверзници първо бихте си помислили :):)
Аз от КСВ не разбирам,с изключение на КСВ при радиостанциите щот там го знам матряла зарад професията,та баце,жени с КСВ проблеми не ма интересуват ич,дай нещо дето има проблем с матурите,че да я караме на квот дал господ,а не на поршета.:-P

Bobo Markov
09-05-2016, 21:47
Аз от КСВ не разбирам,с изключение на КСВ при радиостанциите щот там го знам матряла зарад професията,та баце,жени с КСВ проблеми не ма интересуват ич,дай нещо дето има проблем с матурите,че да я караме на квот дал господ,а не на поршета.:-P

aaaa и ти си прав ама туй май е незаконно :(

Бобби
10-05-2016, 00:25
Нема проблеми

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=224465462&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&scopeId=C&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=16&pageNumber=1&fnai=prev

Не знам само от вятъра до България да не и отлети нещо от платформата ... А пък като я докарам, аз ще ти ходатайствам Токичът да ти я "освежи" .. лекинко :afro:
Направо я карай при Токича, и като нагласите нещата ми се обади, да дойдем да платим....:lupe: