View Full Version : Охраняем паркинг район централна автогара
Налага ми се да оставя една кола за 5 дни в София, като е удобно да е около автогарата. Ако някой може да ми препоръча охраняем паркинг в околността- ще съм благодарен.
D.Dimitrov
09-05-2016, 20:55
Колега без да съм на 100 процента сигурен мисля че до края на 2015г трябваше да се изгради подземен и надземен паркинг с охрана. Колегите от София ще потвърдят.
Колега без да съм на 100 процента сигурен мисля че до края на 2015г трябваше да се изгради подземен и надземен паркинг с охрана. Колегите от София ще потвърдят.
Трябваше....те колко неща в тая държава трябваха да се направят.....
---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
Налага ми се да оставя една кола за 5 дни в София, като е удобно да е около автогарата. Ако някой може да ми препоръча охраняем паркинг в околността- ще съм благодарен.
Виж сега....има платени паркинги около гарата, но за цена не знам.....мога да ти осигуря в БАН...да паркираш безплатно...ама е на Цариградско шосе на влизане в София...ако те интересува звъни...0877166703 или на л.с....мисля, че ще си по на сметка да хванеш едно такси, отколкото да плащаш за пет дни.