View Full Version : Нещастника който ми открадна джантите...
Linkestis
22-05-2016, 14:07
Нещастнико,четеш форума със сигурност...
Сивата Алфа 166 на която открадна джантите в Света Тройца..да знаеш че са заварявани,дано се размажеш в някое дърво с твоята 166-ца.Долно тъпо племе,нещастник си,ти и твоите деца ако имаш.
Bobo Markov
22-05-2016, 15:45
Нещастнико,четеш форума със сигурност...
Сивата Алфа 166 на която открадна джантите в Света Тройца..да знаеш че са заварявани,дано се размажеш в някое дърво с твоята 166-ца.Долно тъпо племе,нещастник си,ти и твоите деца ако имаш.
егасимо! скоро такава тъпотия не се беше случвала :(
ecotronic
22-05-2016, 16:03
Не ми се вярва някой собственик на 166-ца да е паднал толкова ниско.
По-скоро някой мангалоиден наркоман е сторил това.
Linkestis
22-05-2016, 18:15
Алфата е на трупчета и със свалени емблеми :)
Не вярвам някой да е паднал толкова да си сложи на мерцедеса или бмв-то толкова специфични джанти от 166-ца.
И тук се краде ама ако си оставиш отключена колата с телефон в негърска част на Лондон.
dimitar_vd62
22-05-2016, 20:55
За жантите ясно, ма гумите кви беа.Щот мислим ако си бил с убави гуми жанти от алфа не са му требвали.И сорри ма в случая ти си нещастен па оня е нахилен.
Linkestis
22-05-2016, 21:00
Гумите отпред на 200-300 км.нови ама куче марка,задните на слик.
Да ти кажа Митак..не съм нещастен и малко щастлив в случая.
Мамка му жална ако бях в България...щях да го убия буквално
dimitar_vd62
22-05-2016, 22:03
То комай това е единствения начин...наскоро на един авер му разбиха склада на автомивката, сота се включил камерита го записали, и камерите на заложната къща отсреща също, на другия ден си пием кафето в барчето и като на забавен каданс виждаме същия пич със същото яке, сащите дънки същата прическа как отваря служебния бус на автомивката паркиран отвън и изтръгва касетофона.Палим алфата, мерцедеса и мотора на един рокер, е рокера го сгащи.То в маалата само с мотор или пеша мое го стигнеш.Нас с колите на стопираха тумба циганета, мамка им никнат от нищото като гъби.Извикахме полиция....ми то записите не били доказателство, можело да са манипулирани, ма що сме го задържали, било саморазправа, трябвало да ги извикаме...ае такива работи.Трееше го затворим в склада и да го натрошим.