View Full Version : Колко ТИРА според вас има между 2-те коли Колеги?
Turbo_A3
28-05-2016, 02:28
Понеже давахме газ малко с един колега от форума, та имаме спор колко стълба на уличното осветление има между стоковата А3-ка 1.8Т и Алфа 145-ца 2.0тс на двата старта като единия е от място 0-200 http://vbox7.com/play:8d9d9e1b6d , и след големия резил му дадох и летящ, за да е една идея по-малкък резила!!! http://vbox7.com/play:a19a424f52 тук караме на лятящ от 1-ва откъм 30 някъде до към 190 някъде.
thecleaner
28-05-2016, 08:39
Понеже давахме газ малко с един колега от форума, та имаме спор колко стълба на уличното осветление има между стоковата А3-ка 1.8Т и Алфа 145-ца 2.0тс на двата старта като единия е от място 0-200 http://vbox7.com/play:8d9d9e1b6d , и след големия резил му дадох и летящ, за да е една идея по-малкък резила!!! http://vbox7.com/play:a19a424f52 тук караме на лятящ от 1-ва откъм 30 някъде до към 190 някъде.
Тая 46 ца ако има 120 коня ти ма заплюй :shutup: Колегата да си оправи колата, че не се мести грам:)
"Сток" Ауди турбо вс сток Алфа атмосферна... :D Алфата показа 16.5 на г-тек с двама човека като единия бая едър.
Турбо срещу атмосверка дали е честно :)
digitalundgrd
28-05-2016, 12:01
Ми то всички бивши тунинг туинспаркаджии от близкото минало минаха кой на турбо бензин, кой на Jtd :) Естествено след торба с пари дадени за тунинг на спарка и 1-2-3 основни ремонта :) Това си е кауза пердута...
Turbo_A3
28-05-2016, 18:33
Алфата е добре колата е 16,2 ако шофера си е сам и има 140 терминална и 8,4 0-100 на Джи-Тека. Спора е колко коли има между а3-ката и алфата според вас?
---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:19 ----------
"Сток" Ауди турбо вс сток Алфа атмосферна... :grin: - Роска това как да го разбирам? Нали ти каза че 1.8Т-то било спряло и вървяло на кантар с алфите и ти поиска старта. Тук кантар виждаш ли някъде?
Прелест! Още два добитъка решили да се гонят и мерят бръснатите крака по улиците. Вземете поне си пръснете мозъците за да няма опасност утре да вземете с вас някой друг участник от движението на който не му пука колко ви вървят гробовете а иска просто да се прибере.
Кретенизъм!
sent from smartphone
Алфата е добре колата е 16,2 ако шофера си е сам и има 140 терминална и 8,4 0-100 на Джи-Тека. Спора е колко коли има между а3-ката и алфата според вас?
---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:19 ----------
"Сток" Ауди турбо вс сток Алфа атмосферна... :grin: - Роска това как да го разбирам? Нали ти каза че 1.8Т-то било спряло и вървяло на кантар с алфите и ти поиска старта. Тук кантар виждаш ли някъде?
ЕЕ Пешка са ще кажеш че съм казал аз кантара :D
---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:15 ----------
Прелест! Още два добитъка решили да се гонят и мерят бръснатите крака по улиците. Вземете поне си пръснете мозъците за да няма опасност утре да вземете с вас някой друг участник от движението на който не му пука колко ви вървят гробовете а иска просто да се прибере.
Кретенизъм!
sent from smartphone
Спокойно агресоре, 2 през нощта няма задръствания :drunk:
krustnika
28-05-2016, 19:18
Колегата Пиле със 146-цата : предполагам си наясно, че те клатят елегантно :humpx:
Имам предвид това, че уж се споменава за аудито няколко пъти, че е стоково, а в описанията на клиповете пише, че е с чЕп (софтуер) :bangin: Надявам се не се залъгваш, че фабричен туинспарк има някакъв шанс срещу чипосан турбо бензин :rotfl:
http://s33.postimg.org/jjc8bbb4b/screenshot.jpg (http://postimg.org/image/jjc8bbb4b/)
А3-ка си става едни 180-на коня, докато от 150 на алфата я има я не останали 130-140 живи, другите са в интензивното :drunk:
Тоест видимо от клипа всичко си е съвсем в нормите, няма нищо страшно или ексклузивно, че между аудито и алфата има 3 улични стълба
Колегата Пиле със 146-цата : предполагам си наясно, че те клатят елегантно :humpx:
Имам предвид това, че уж се споменава за аудито няколко пъти, че е стоково, а в описанията на клиповете пише, че е с чЕп (софтуер) :bangin: Надявам се не се залъгваш, че фабричен туинспарк има някакъв шанс срещу чипосан турбо бензин :rotfl:
http://s33.postimg.org/jjc8bbb4b/screenshot.jpg (http://postimg.org/image/jjc8bbb4b/)
А3-ка си става едни 180-на коня, докато от 150 на алфата я има я не останали 130-140 живи, другите са в интензивното :drunk:
Тоест видимо от клипа всичко си е съвсем в нормите, няма нищо страшно или ексклузивно, че между аудито и алфата има 3 улични стълба
Колега, момчето с Аудито ми е партия и аз знам, че колата има софтуер, мооже и да има друго правено той не ми е казал.
Mario_95
28-05-2016, 20:26
Все едно се хвалиш, че си взел сладолед от малко дете, браво.
Само софтуерно от тази кола могат да се изкарат още 20-30 коня, така че не може да се каже, че е сток аудито. Возил съм се в такова с широка гума и просто Алфата ми 1.8 ТС няма нищо общо като динамика, даже бих казал че си е бавна, неадекватна кола. Върви ама трябва вече да е от някакъв старт, при поне 3500 оборота и нагоре.
Не знам откъде е зароден тоя спор, ама от малки като обем атмосверни кончета, толкова. Аз си къткам Twin spark-a колкото акъл ми позволява, че да не се виждаме с майсторите на по бира :D
the_crazy_driver
28-05-2016, 21:08
Колеги гарантирам че което и да е ауди или голф 150кс 1,8т ПАДА 204035040652% от читава 2,0 Тс. Говоря 2-коли отлично здраве без чипове, помпи, генераций и т.н !
Turbo_A3
28-05-2016, 21:10
Моля пишете по темата!!!
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
Заставай да те видя как ще падна от 2.0тс щом и гаранций даваш
the_crazy_driver
28-05-2016, 21:17
Моля пишете по темата!!!
---------- Post added at 21:10 ---------- Previous post was at 21:09 ----------
Заставай да те видя как ще падна от 2.0тс щом и гаранций даваш
Колега заставал съм и то не един път срещу такива като теб които са сигурни че ще ме бият и срещу скромния залог от 10лв(за спорта) застава и после ме карат да си вдигам капака ;) За съжаление продадох алфата която беше на реални 145хил км 2,0тс бмв и ауди килъра. Сега имам 155 1,7 115коня намери някое читаво 1,8 125коня без турбо и ще ги пуснем пък каквото стане :prescription: И колега не оставай с впечатлението че караш самолет ;)
Turbo_A3
28-05-2016, 21:56
2.0ТС няма участие с 1.8Т никъде и по никакъв повод. Ще ти кажа само че на Колегата Pyle алфата му е доста читава и дава ники 16-ки. А3-ката е висока 14-ка до кръгла 15-ка на 400м. Според теб какъв трябва да е този ТУИН СПАРК за да влезе в 14-ките? Като говориш че биеш 1.8Т-та би ли така добър да го потвърдиш с доказателство (снимков материал), за да повярваме всички. И самолет не мисля че карам - това е най-бавната ми кола от всичките 4-ри.
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:53 ----------
125 коня спреляк няма как да ти намеря. Искаш ли да караш срещу алфа 145 1.4 турбо срещу скромния ти залог или ще дадеш задна?
thecleaner
28-05-2016, 21:58
2.0ТС няма участие с 1.8Т никъде и по никакъв повод. Ще ти кажа само че на Колегата Pyle алфата му е доста читава и дава ники 16-ки. А3-ката е висока 14-ка до кръгла 15-ка на 400м. Според теб какъв трябва да е този ТУИН СПАРК за да влезе в 14-ките? Като говориш че биеш 1.8Т-та би ли така добър да го потвърдиш с доказателство (снимков материал), за да повярваме всички. И самолет не мисля че карам - това е най-бавната ми кола от всичките 4-ри.
125 коня спреляк няма как да ти намеря. Искаш ли да караш срещу алфа 145 1.4 турбо срещу скромния ти залог или ще дадеш задна?
Аз искам да карам с 1.4 срещу 1.4, интересно ще е.
Turbo_A3
28-05-2016, 22:10
Добре, заставай!
thecleaner
28-05-2016, 22:19
Добре, заставай!
През седмицата, вторник, сряда ще се разберем, да покараме ;)
Turbo_A3
28-05-2016, 22:36
Ок, който бие черпи бира :) и без да връщаш газта :)
mimouzunov
29-05-2016, 10:14
Преди време имаше едно QV... На Миро... Още помня как вървеше на половин метър след Бмв 330 (е46 маи беше) примерно... Потърси из форума някои от старите теми и виж наистина запазена кола какво може... (имаше си и дино и си беше с неините си коне)
Turbo_A3
29-05-2016, 11:08
330 e46 да не я мислиш за много бърза кола?
ivopifeca
29-05-2016, 14:32
Не знам...Но мисля,че се забавлявате.Алфата куве,сметам да даде достойно заяждане на стоково такова Ауди...а и когато алфа си беше алфа-по ония години-нема ауди,което да може да се занимава с нея.
Turbo_A3
29-05-2016, 14:45
На стоково без никакви доработки, както и без софтуер съм съгласен - все пак става въпрос за несъпоставими по кубатура агрегати (1.8Т vs 3.2 NA) и както подписнеш 1.8Т-то всичко приключва за алфредо. Понеже според аудиторията тук не стават аудитата за нищо - 70% от колите във всички класове са АУДИТА демек VAG, а алфите които успях да преброя на състезанието по-миналата седмица на Кондофрей ми се брояха на пръстите на едната ръка и за сведение въпросното QV е средна 15-ка което автоматично го прави най-бавната 6-цилиндрова кола с 3-литров мотор, колкото и да не им се вярва на запалените алфисти.
Колега, нещо си се объркал, QV-то 2.0 ТС, няма V6 QV.
Turbo_A3
29-05-2016, 17:41
Благодаря за разяснението прав си. Явно съм препил снощи :) както и да е. 155 коня нали 2-литра беше нали?
---------- Post added at 17:41 ---------- Previous post was at 17:40 ----------
Би трябвало да е висока 15-ка стоково QV
the_crazy_driver
29-05-2016, 19:45
Колега аз нямам много опит, но имам достатъчен за да знам че няма по бавен и муден мотор от 1,8т 150кс. След чип и редица подобрения се развърта и то добре, за това спор няма. Виж тоя дето е 180коня е доста по-добър. И да твърдо казвам че читава 2,0 тс е 100% победител срещу сток 1,8т 150кс
Turbo_A3
29-05-2016, 20:38
1-во знаеш ли каква е разликата на 1.8Т м/ду 150 и 180 коня? - та твърдиш че единия мотор е много по-муден
2-ро 2.0 т.с. няма участие с 1.8Т и аз го доказах преди 2-вечери като имам само чип. Ако смяташ софтуера за някакъв мащабен тунинг по-добре да спрем да говориме.
3-то когато цифрите говорят и боговете мълчат - имам предвид времената на сток 2.0т.с. и 1.8Т (16++ vs 15хх) и за напред когато твърдиш нещо не е лошо да се подкрепя с факти, защото иначе остава чувството за измама и несигурност. Когато давах газ имам клип и незнам защо се успорват фактите под предлог че на колегата 146-цата не била читава. Еми изкарайте читава и я изпреварете тогава.
И като заключение винаги VAG ще е по-бързо от алфа, а всъщност като се замисля не се сещам за по-мудна и по-бавна, по-неотзивчива и по-неудобна ако щете за работа от алфа и затова във форума има многократно пуснати теми от рода - "няма мощност, реагира след малко следа като дам газ и т.н." включително и аз имам пусната такава тема.
А ако трябва да казваме на черното бяло и да защитаваме със зъби нокти по-ниския клас кола от двата е обяснимо защо няма бърза алфа. Аз имам и двете коли и съм работил и по двете не малко и видях че за да накарам алфата ми да дава 13-ки е равносилно да вкарам аудито в 11-ки.
Чипа може и да не е бог знае какъв тунинг, но при турбо кола разликата преди/след е 3 до 5 коли напред в зависимост от мотора и чипа, което изобщо не е малко.
Turbo_A3
29-05-2016, 22:27
Еми да току що сам отговори на въпроса дали 1.8Т сток е по-бавно от 2.0ТС? Ако приемем че чипа е 3-5 коли както си написал горе, а тук разликата е 23 коли, сами преценете дали сток 1.8Т ще изпревари въпросния ТуИн СпАрК!
Както голяма част от бегачките, вероятнно има бая не читави 1.8Т...
И аз съм се пускал с доста от ВАГ групата с мотори 1.8Т (150hp) и не е имало случай да загубя. Имах 145 QV... Конкретно на А3 с този мотор му дават същото ускорение до 100 но след това нещата явно са различни. QV-то ми не беше пипано, като съответно и колите срещу които съм се пускал гледах да бъдат такива.
Опс. Сега прочетох, че става въпрос за 146 а не за 145. Разликата между двете е близо 3 коли на 400 м.
Turbo_A3
30-05-2016, 12:31
По-спряла, по-мудна, по-бавнозагряваща и по-гадна за работа кола от алфата не съм срещал, а съм имал не една или две различни коли досега! Имам и алфа имам и 1.8Т и мога да направя сравнение между VAG и Алфа. И затова мисля че мнението ми е много по-компетентно, а не пристрастно към алфите спрямо колеги които не са и виждали, карали та даже и не са отвивали нито едно болче някога от 1.8Т, но изказват мнение. Искам да попитам на база на какво се изказва мнение, освен на очевадната солидарност към алфите, която няма никакво покритие и не носи на никакъв тунинг, освен спортен филтър, или с главоломно наливане на пари, където пак нещата не стоят на ниво? И всички алфисти знаят това, но не смеят да си го признаят, и постоянно ги изпреварват всевъзможни спреляци по улиците и понеже от силов тунинг на алфа нищо не става, ги тунинговат оптично (циферблати, нова боя, фарчета, стопчета, тъмни стъкла, брони и т.н) и като космическия кораб с оптичен тунинг падне от леко понаправена ЖИГУЛКА - ОЛЕЛЕ МАЙКО и куп оправдания.
mimouzunov
30-05-2016, 13:48
По-спряла, по-мудна, по-бавнозагряваща и по-гадна за работа кола от алфата не съм срещал, а съм имал не една или две различни коли досега! Имам и алфа имам и 1.8Т и мога да направя сравнение между VAG и Алфа. И затова мисля че мнението ми е много по-компетентно, а не пристрастно към алфите спрямо колеги които не са и виждали, карали та даже и не са отвивали нито едно болче някога от 1.8Т, но изказват мнение. Искам да попитам на база на какво се изказва мнение, освен на очевадната солидарност към алфите, която няма никакво покритие и не носи на никакъв тунинг, освен спортен филтър, или с главоломно наливане на пари, където пак нещата не стоят на ниво? И всички алфисти знаят това, но не смеят да си го признаят, и постоянно ги изпреварват всевъзможни спреляци по улиците и понеже от силов тунинг на алфа нищо не става, ги тунинговат оптично (циферблати, нова боя, фарчета, стопчета, тъмни стъкла, брони и т.н) и като космическия кораб с оптичен тунинг падне от леко понаправена ЖИГУЛКА - ОЛЕЛЕ МАЙКО и куп оправдания.
Предлагам ти дружно да се съберем и с брадви да нацепим личната ти алфа, а след това всички които видим :tooth: Това смотано возило трябва да се премахва от трасето защото пречи на другите участници в движението със своята си бавнота и проблемност...
Turbo_A3
30-05-2016, 14:20
Аз съм ЗА с 2 ръце - миналата седмица и се размина на мойта бракма да я приравня със земята с кофата на багера, но ще превърта скоро и ще отиде в скрападжийното този боклук.
1-во ще карам директно по темата. Разстоянието е около 3 стълба.
2-ро правиш си изводи за марката от приятен модел за каране (145) но не и от приятен мотор (1.4) ако това, което си направил по 1.4-то го беше направил на 2.0 ми се струва, че s3-ките щеше да ги гледаш в огледалото. Возил съм се на 145qv атмосверна, която спокойно мога да кажа, че вървеше повече от стоково S3.
Изводите за автомобилите от ваг групата съм си ги правил от коли на приятели и от мои такива. Имах един пасат 5-ца 1.8 Т... Такава мъка беше тая кола, че не е истина. Вярно тя е по тежка ама все пак очаквах повече.
И 3-то това че една кола е трудна за правене не я прави лоша а тъкмо обратното.
По това си личи кой може да прави коли и кой не. Който може трудните може и лесните нали така. Аз не съм механик или монтьор но не е и нужно да бъда за да си направя някои изводи и заключения. През 4-те години в които карах QV кола от ваг група с този мотор не ме е побеждавала.
Turbo_A3
30-05-2016, 14:49
Какво ще е това QV което ще даде времето на S3-ка - висока 13.хх или ниско 14? и ако има такова нека да заповяда да кара с мойта алфа 1.4 да види 50 метра м/ду нас! Между другото стоковите или със софтуер с3-ките и сега ги гледам в огледалото докато ти си им бил с QV-то ти в тяхното. Я дай клип да вида как изпреварваш С3-ка на 400м
mimouzunov
30-05-2016, 15:24
Какво ще е това QV което ще даде времето на S3-ка - висока 13.хх или ниско 14? и ако има такова нека да заповяда да кара с мойта алфа 1.4 да види 50 метра м/ду нас! Между другото стоковите или със софтуер с3-ките и сега ги гледам в огледалото докато ти си им бил с QV-то ти в тяхното. Я дай клип да вида как изпреварваш С3-ка на 400м
Пак се повтарям аз... Търси из форума писания от близкото минало... QV-то на Миро.... Има и в дино графиките и тн за колата...
Turbo_A3
30-05-2016, 15:58
Динографиките нямат никакво значение. Знаеш ли колко коли има, които са ДИНО-КРАЛИЦИ, но на пътя и на пистата нещата седят по друг начин. Дайте клипове, дайте времена от измервателната техника на 400м или изкарайте въпросното QV - имам с какво да му отговоря не е проблем. Имам и G-tech така че мога и да го замеря на 400м. На писания отдавна не вярвам особено имайки предвид кой колко може да си кара колата или кой колко е избурил опонента си на старта - това са все фактори които се пренебрегват. Само слушам някакви глупости как спреляк изпреварва С3. Тя тази кола на А3 не може да и стъпи на малкия пръст, та камоли С3.
Да погледнем обективно:
Между другото стоковите или със софтуер с3-ките и сега ги гледам в огледалото
2-ро 2.0 т.с. няма участие с 1.8Т и аз го доказах преди 2-вечери като имам само чип. Ако смяташ софтуера за някакъв мащабен тунинг по-добре да спрем да говориме.
Понеже давахме газ малко с един колега от форума, та имаме спор колко стълба на уличното осветление има между стоковата А3-ка 1.8Т и Алфа 145-ца 2.0тс на двата старта...
Значи дори ти самия приемаш софтуера за вид тунинг на С3-ката, пък изведнъж не е кой знае какво.
Ами разликата е толкова, колкото си показал на клипа. Дали е много или не ти ще кажеш. Ама като ти гледам надъханите постове, явно един софт на теб не ти идва толкова малък тунинг. И се надъхваш яко. Браво за което.
И между другото сток означава автомобил, който е в абсолютно оригиналното си състояние, без нито една промяна. Ако ти не го знаеш това, то ще те цитирам:
по-добре да спрем да говориме.
Turbo_A3
30-05-2016, 17:55
Не че софта ми идва малък или голям тунинг на мен брато. Просто казвам че алфите са толкова бавни че е се тая дали а3-ката или с3-ката е със или без чеп. - това искам да кажа и след като има над 20 коли м/ду а3-ката и 2.0Тс-а смятам че без софт ще са с около 5-6 по-малко. Сам си прави изводи колко вървят алфите като цяло.
И аз малко да изцапам темата само една А3-ка ми се опънала до сега на 156-цата ама беше 2.0 ТДИ с някакъв ремап. Тези с 1.8Т даже са ми безинтересни.
Turbo_A3
30-05-2016, 19:18
Какво има под капака 156-цата ти колега
Човек или чети внимателно ко пиша за да ме се повтарям или просто спри да пишеш. Достатъчно ясно се изказах. С моето QV няма стоково ауди ваг или кото и да е там животно с 1.8 турбо 150 коня което да ме бие сещаш ли се. Минимум 2 коли на 400 метра... А qv-то което ш разцепи стокова S3-ка е точно това за което спомена колегата по-горе mimouzunov... Возих се на тази кола в София и СРАХ.... Щот не си бях и помислял че едно атмосверно qv може да върви така. Ко ги фалиш тес кенефи осраните не мога да разбера. Казах ти и ти го казвам пак. Не можеш да си вадиш изводи за дадена марка по един модел и то със най слабия мотор. Каквото и да го правиш той си остава 1.4 ts... Верно живнал е доста... Може би дори е най бързото 1.4 в BG ама вземи си направи една алфа с най големия мотор за модела и тогава си вади заключения. А пък ако успееш да се свържеш с колегата на когото е атмосверното qv питай го той ще ти каже за какво става въпрос. Ама тогава няма да ти се вярва
Turbo_A3
30-05-2016, 20:16
Къде е това QV дайте да го видиме и да застава на чертата срещу 1.4 да му пръсна мозъка от място на 400м че май май доста сте само клавиетурни рейсъри.
И към колегата V@K@T@ Дали те разбрах - вървиш минимум 2 коли пред 150коня а3-ка и казваш, че ще ме изпревари QV-to с мойта алфа 1.4 ли?
И ако смишиш с QV-то ти да застанеш до малолитражката ми мога да те унижа със а3-ката ми само да не върнеш задна
И срал пикал се ми е тая. Щом си дриснал в атмосверка си представям какво би направил в 10сек кола - там ще е страшно ахахахахха
Turbo_A3
30-05-2016, 21:31
Пак се повтарям аз... Търси из форума писания от близкото минало... QV-то на Миро.... Има и в дино графиките и тн за колата...
Разбрах че тази кола отдавна не е в движение и се разпродава на части. Ако е така - ЗАЩО Я КОМЕНТИРАМЕ!
На колегата Аудито е читаво и върви много добре колата вижда се на клипа... Сток 2.0 няма нулев шанс дори и без чип надали има участие...
mimouzunov
30-05-2016, 21:51
На колегата Аудито е читаво и върви много добре колата вижда се на клипа... Сток 2.0 няма нулев шанс дори и без чип надали има участие...
Какво време дава това Ауди на 400м!?
Какво време дава това Ауди на 400м!?
Аз давам 16.2 то ме би до 200 сигурно 100метра... Смятай
digitalundgrd
30-05-2016, 22:00
Разбрах че тази кола отдавна не е в движение и се разпродава на части. Ако е така - ЗАЩО Я КОМЕНТИРАМЕ!
Защото тия мотори, където има една приказка "немат живи съученици".
Отдавна мина времето за мунинг на ТуинспаркА и никой няма желанието и парите да се занимава :wierdo: То и за това в твоята тема за тунинга на 1.4 си водеше кажи речи монолог :)
Последния понаправен ТС беше въпросния на миро в 145 и даваше 14,4-14,5 на кондофрей. Това беше преди....... 3 години :) АМИН
thecleaner
30-05-2016, 22:12
Е ви на кльощавия QV то, как вървеше.
https://www.youtube.com/watch?v=W0i8KR3fhKY
https://www.youtube.com/watch?v=BS8OGpogr3I
https://www.youtube.com/watch?v=kmempY4kgfo
Бая тунинг беше отнесла като време и пари. Реално с атмосферния тунинг схемата е следната: безмислен е, само трябва да го осъзнаеш възможно най-евтино ;)
Turbo_A3
30-05-2016, 23:06
thecleaner - Много точно казано за NA
Е ви на кльощавия QV то, как вървеше.
https://www.youtube.com/watch?v=W0i8KR3fhKY
https://www.youtube.com/watch?v=BS8OGpogr3I
https://www.youtube.com/watch?v=kmempY4kgfo
Бая тунинг беше отнесла като време и пари. Реално с атмосферния тунинг схемата е следната: безмислен е, само трябва да го осъзнаеш възможно най-евтино ;)
thecleaner - Много точно казано за NA
А тези от нас, който обичат да чуват обороти? Ние какво да правиме ...
Turbo_A3
30-05-2016, 23:26
Слагаме азот и се наслаждаваме :)
thecleaner
30-05-2016, 23:30
Слагаме азот и се наслаждаваме :)
Точно, валове малове, колектори, чипове, резани маховици, шайби тъпотии и смъкнеш една секунда, за по-малко пара едно нитро и даваш газ.
Хаха да не вадя аз клиповете от преди 4-5 години с моето qv да видим дали няма шанс дори и с ремапнат голф 1.8т.
По спрял сток мотор от 1.8т на ваг не съм карал никога! Даже стм се чудел дали има турбо тази кола като не е ремапната!
S3 не е нищо особено щом с 9-5 аерото ми и правих 1-2 коли разлика на летящ, а беше аудито с ремап от тст
Turbo_A3
31-05-2016, 10:48
хАХАХАХАХА раздавал им с атмосверката ще припадна от смях. Ти наясно ли си изобщо че с3-ката е висока 13-ка на 400м или само така си плямпаш и освен това най-вървящото QV с което живеете само с някви спомени от него е 14.4/400м След като твоето е по-бавно значи най-вероятно и 150кс а3-ката с ремап те е прескачала, та камоли с3-ка. Ако имаш някаква кола излизай, ако не - не пиши и яш семки
Преди да припаднеш от смях пак вземи прочети какво съм написал, че от толкова желание за провокации в алфа форума, не ти стига капацитет и четеш между редовете. Няма само да се повтаряме! Всички разбрахме, че твоите коли са най-бързите ;)
p.s. https://youtu.be/ez2kGqC93JU
Turbo_A3
31-05-2016, 14:48
Какво трябва да гледам тук? Няква алфа припада от голф - това си е нещо нормално
Гледаш, че на превъзбуденият голф му трябва 1.2 бара налягане, 4 клапана повече и 40коня отгоре, за да направи 1, 2 коли на умрелия туин спарк :D
Turbo_A3
31-05-2016, 16:26
Гледаш, че на превъзбуденият голф му трябва 1.2 бара налягане, 4 клапана повече и 40коня отгоре, за да направи 1, 2 коли на умрелия туин спарк :D
Ахахха с това ли се гордеете алфистите че голфа ви е препарирал с 2-3 коли. Ама то е така, като цял живот Голфовете и аудитата препарират алфите и накрая се радвате че алфата е припаднала само с няколко коли, защото алфа никога не бие. То имаше прди един такъв виц, ама айде нема да го казвам че тук сте много сръдливи.
Ахахха с това ли се гордеете алфистите че голфа ви е препарирал с 2-3 коли. Ама то е така, като цял живот Голфовете и аудитата препарират алфите и накрая се радвате че алфата е припаднала само с няколко коли, защото алфа никога не бие. То имаше прди един такъв виц, ама айде нема да го казвам че тук сте много сръдливи.
Ти какъв го дириш в този форум ако може да те питам.Гледай си вагените и следващия път като видиш некоя Алфа на пътя недей оплезвай език като на песс видял кренвирш.Сравняваш прост атмосферен мотор с 1,8т.Кат си толкова отворен що не се пуснеш с бялата 147ца да се налапаш с малко пушеци ти и Твойто мега гига ултра а3 което отвътре е като кашон аа, отвън като кенеф.Лек ден :coolio::coolio:
Абе всички тук му казват че сток QV побеждава всяка една сток каквато и да е от ваг групата с 1.8 т
Ама момчето се говори за ремапвания и т.н. Така е без намеси под капака не можеш да биеш QV-то
Пък тас спрялата S3-ка я възхвалява все едно е не знам каква бърза кола. А то горкото до 120-30 е ОК ма след тва е нищо особенно.
Колега (или не) не си мисли, че си единствения който е карал бързи коли.
Не се опитвай да ни убедиш в някои твои заключения щот няма да успееш. И няма да успееш защо си правиш заключения по погрешния начин. Вземи някоя сток вагина и се пусни срещу сток QV припадни както си му е реда и се осъзнай. Така се разбира коя върви повече а не да пускаш коли едната след чип другата след грип и да си вадиш заключения от коли дето вече са далеко от заводското състояние. Ако искаш заповядай с някое стоково ауди или гоуфче 150 коньово да припаднеш и от 26 годишна мърша. Ако не те е срам разбирасе да се пускаш срещу такива ;) поздрави и не се напрягай излишно. Живот и здраве ако се засечем някъде ще си мерим пишките. Въпреки че имам съмнения да притежаваш сток кола.
Turbo_A3
31-05-2016, 17:42
:)оп
По-добре паднал достойно, от колкото да се бия в гърдите, че съм надърпал 20 годишен туин спарк и на всичкото отгоре с измама, че грозната ти кола е сток! :D
Turbo_A3
31-05-2016, 17:49
Ти какъв го дириш в този форум ако може да те питам.Гледай си вагените и следващия път като видиш некоя Алфа на пътя недей оплезвай език като на песс видял кренвирш.Сравняваш прост атмосферен мотор с 1,8т.Кат си толкова отворен що не се пуснеш с бялата 147ца да се налапаш с малко пушеци ти и Твойто мега гига ултра а3 което отвътре е като кашон аа, отвън като кенеф.Лек ден :coolio::coolio:
Пускал съм се за твое сведение на писта Сливен брато и сега мисля ти да млъкнеш, защото когато и нададох 6-7 коли бях без азот. И на следващия старт когато пръснах дадох 11.30 с проблеми, така че замълчи. Радо ми е партия и може да го потвърди така че като казвам че алфите са бавни - НАИСТИНА ИМАМ ТОВА ПРЕДВИД.
И освен това не си ти човека дет да ми казва къде какво да диря нали?
---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:46 ----------
Абе всички тук му казват че сток QV побеждава всяка една сток каквато и да е от ваг групата с 1.8 т
Ама момчето се говори за ремапвания и т.н. Така е без намеси под капака не можеш да биеш QV-то
Пък тас спрялата S3-ка я възхвалява все едно е не знам каква бърза кола. А то горкото до 120-30 е ОК ма след тва е нищо особенно.
Колега (или не) не си мисли, че си единствения който е карал бързи коли.
Не се опитвай да ни убедиш в някои твои заключения щот няма да успееш. И няма да успееш защо си правиш заключения по погрешния начин. Вземи някоя сток вагина и се пусни срещу сток QV припадни както си му е реда и се осъзнай. Така се разбира коя върви повече а не да пускаш коли едната след чип другата след грип и да си вадиш заключения от коли дето вече са далеко от заводското състояние. Ако искаш заповядай с някое стоково ауди или гоуфче 150 коньово да припаднеш и от 26 годишна мърша. Ако не те е срам разбирасе да се пускаш срещу такива ;) поздрави и не се напрягай излишно. Живот и здраве ако се засечем някъде ще си мерим пишките. Въпреки че имам съмнения да притежаваш сток кола.
Да точно това е че всички казват и никой не доказва заставайте със спреляците да ви обърна огледалата
---------- Post added at 17:49 ---------- Previous post was at 17:49 ----------
По-добре паднал достойно, от колкото да се бия в гърдите, че съм надърпал 20 годишен туин спарк и на всичкото отгоре с измама, че грозната ти кола е сток! :D
Заставай и ти стига хленчи, и за твое сведение момчето с туин спарка беше наясно че се състезава срещу 150 коня със софтуер и най-вероятно и той е мислил като вас (че ще ме изпревари или накантари), но вече е приел реалността и стои доста над вас в исказванията
Ам айде изкарай една стокова 1.8Т и задтавам... Самоче огледалата ми ще са си на място и в тях ще гледам едно ауди и разплакан шофьор. Даже щи подаря шлайф да я нарежеш, като осъзнаеш, че си паднал от кола 132 коня :D
forza_italia
31-05-2016, 18:51
...
Turbo_A3
31-05-2016, 18:54
Ам айде изкарай една стокова 1.8Т и задтавам... Самоче огледалата ми ще са си на място и в тях ще гледам едно ауди и разплакан шофьор. Даже щи подаря шлайф да я нарежеш, като осъзнаеш, че си паднал от кола 132 коня :D
Аз ти предлагам за по-сигурно да дойда пеша ахахахаххаха
А аз мисля, че вече стига.
Такива теми не са за техническия раздел.