View Full Version : Литиево йонни батерии в самолет?
Здравейте, някой знае ли дали в самолет може да се пренасят резервни литиево йонни батерии за фотоапарат, тъй като утре ще летя и си бях приготвил апарат с две резервни батерии?Видях , че от1.042016 е влязла в сила някъква забрана , но ми казаха, че ако са в ръчния багаж , нямало да имам проблеми!
lordliness
16-06-2016, 18:24
И аз знам, че в ръчния багаж може. Поради склонност към самозапалване са забранени в товарния отсек.
lordliness
22-06-2016, 18:25
Изобщо не ги погледнаха!
Сигурно имаш благонадежден вид :)
Сигурно имаш благонадежден вид :)
Другият път може да пробва с кило бело:tooth:
lordliness
22-06-2016, 20:16
Другият път може да пробва с кило бело:tooth:
https://www.youtube.com/watch?v=FjGsiFuNBCI
В ръчния багаж, няма причина да ти ги гледат.
Ако са в каргото, ще си намериш куфара отворен и без батерии.
В ръчния багаж, няма причина да ти ги гледат.
Ако са в каргото, ще си намериш куфара отворен и без батерии.
Те ги гледат на рентгена, но в ръчния няма опасност щот са под наблюдение един вид. Но не забравяйте, че те се транспортират и като товар за компютрите, например. При специални условия
firedragon
06-08-2016, 19:12
Все си мисля,че Венци няма нужда да му обясняваш къде и как се пренасят батерии.
Ето това е изискването:
"The following dangerous goods may only be carried in the cabin:
all lithium Ion batteries (max. 100Wh), Lithium ion-batteries for foldable wheelchairs (max. 300Wh) and E-cigarettes."
Все си мисля,че Венци няма нужда да му обясняваш къде и как се пренасят батерии.
Ето това е изискването:
"The following dangerous goods may only be carried in the cabin:
all lithium Ion batteries (max. 100Wh), Lithium ion-batteries for foldable wheelchairs (max. 300Wh) and E-cigarettes."
Не му обяснявам. Ако има нещо ще му звънна. Просто дискутирам. И понеже се включи а сега ми кажи как ми пристига батерията за компа със самолет
firedragon
06-08-2016, 21:30
Не му обяснявам. Ако има нещо ще му звънна. Просто дискутирам. И понеже се включи а сега ми кажи как ми пристига батерията за компа със самолет
Par avion, ама какъв ще кажеш ти.
Par avion, ама какъв ще кажеш ти.
Имам предвид пак е със самолет в багажния отсег
Викат му карго самолет. Целият самолет е багажен отсег (няма пътници на борда).
lordliness
07-08-2016, 12:42
ОтсеГ, колко си неграмотен!
ОтсеГ, колко си неграмотен!
Оставям ти фандък, че ми е скучно без простотията ти. Иначе като не можеш да ме хванеш за ниещо ща са пръстнеж от яд
lordliness
07-08-2016, 15:40
Оставям ти фандък, че ми е скучно без простотията ти. Иначе като не можеш да ме хванеш за ниещо ща са пръстнеж от яд
Няма нужда, всички знаят кой е прост и неграмотен.
И технически инвалид.
Батерията ми пристигна днес през Холандия със самолет
Батерията ми пристигна днес през Холандия със самолет
А...значи с прикачване.....:)))
А...значи с прикачване.....:)))
Установил съм, че през Холандия нещата пристигат много бързо
Установил съм, че през Холандия нещата пристигат много бързо
Имам едно приятелче от Холандия....кученцето оги доги....и той дразнеше форума като теб, ама зачезна....:)))
Имам едно приятелче от Холандия....кученцето оги доги....и той дразнеше форума като теб, ама зачезна....:)))
Ей, той поне дразнеше много качествено. А е и в Холандия. Аз съм в София и ако зачезна тук ще идвам наживо да те дразня
:rosso_racers:
:on_da_beach:
Ей, той поне дразнеше много качествено. А е и в Холандия. Аз съм в София и ако зачезна тук ще идвам наживо да те дразня
:rosso_racers:
:on_da_beach:
Мене няма как да ме издразниш......:))...над тия неща съм....:wc:
Мене няма как да ме издразниш......:))...над тия неща съм....:wc:
Станахме 2-ма