PDA

View Full Version : Докога трябва да търпим явлението "Цвятко" ?

Pages : [1] 2 3

ecotronic
18-06-2016, 21:31
Госпожи и господа модератори,

Колко още трябва да търпим простотиите на потребителя
Alex_26, Nightrider или просто Цвятко?

Стойностните потребители вече не пишат във форума, защото нямат нерви да се занимават с това лекенце.

Преди време имаше един Гайдаров.

Що приказки и простотии се изприказваха, докато го разкарахте та форумът миряса.

Колко още да търпим сега?

Zlobich
19-06-2016, 00:20
Имаше и едно псе,което не липсва на никой. Тамън нещата тръгнаха нормално,баааммм ново 20.
Моля за прилагане на форумните правила,че форума вече е оспамен повече и от "песа"

----------------------
Spaghetti racing Team

mordohy
19-06-2016, 13:26
Стойностните много отдавна са си намерили начин на общуване.
А иначе форумът е за това. Да си мерим пишките.
Като някой не ти харесва, слагаш го в игнор списъка и готово.:Topic-is-closed-bg:

lordliness
19-06-2016, 20:16
http://www.svitaci.com/index.php?option=com_content&task=view&id=372

ecotronic
19-06-2016, 20:42
http://www.svitaci.com/index.php?option=com_content&task=view&id=372

“Не съди, за да не бъдеш съден!”

Това сигурно е от библията.

Какво се случва обаче в към настоящия момент в нашето ежедневие?

Ето само един от многото случаи:

http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/incidenti/momche-prebi-vazrasten-chovek-v-avtobus-v-burgas.html

Този възрастен човек не е трябвало да прави забележка на келеша (съди).

Сигурно и затова никой не го е защитил.

Когато видя, че някой си изхвърля боклука на улицата, трябва да се обърна на другата страна? Кой съм аз, че да го съдя. Ми да си прави, каквото му повелява възпитанието. Мен какво ме брига?

Не стават така нещата в обществото.

Ако искаме да живеем добре, следва да проявяваме нетърпимост спрямо нередностите.

Тук един келеш е забравил, че се намира на публично място и си позволява да държи език, като у дома си.

И какво, пак да си мълчим ли? За да не бъдем съдени?

lordliness
20-06-2016, 07:24
Това е несериозно. Говорим за свобода на словото. Не съм видял да обиждат някого.
Някои харесват култа към личността и тоталитаризма и най вече цензурата? Има потребител -има проблем. Така ли?
След като спазват правилата могат да пишат каквото намерят за добре. Без да е необходимо някой да ги оценява.
Има доста, които не спазват правилата очевидно. Например снимки или имена на известни личности, но не съм видял санкции.
Не е необходимо някой да се вживява на надзирател и най вече на цензур.
Казах какво мисля и не смятам да коментирам повече.
Гайдаров, защо се скри? Излез пак, защо трябва да доставяш радост с отсъствието си? Доставяй радост с помощ. Виждам, че го правиш, но защо на лични?

ecotronic
20-06-2016, 10:32
Това е несериозно. Говорим за свобода на словото. Не съм видял да обиждат някого.
Някои харесват култа към личността и тоталитаризма и най вече цензурата? Има потребител -има проблем. Така ли?
След като спазват правилата могат да пишат каквото намерят за добре. Без да е необходимо някой да ги оценява.
Има доста, които не спазват правилата очевидно. Например снимки или имена на известни личности, но не съм видял санкции.
Не е необходимо някой да се вживява на надзирател и най вече на цензур.
Казах какво мисля и не смятам да коментирам повече.
Гайдаров, защо се скри? Излез пак, защо трябва да доставяш радост с отсъствието си? Доставяй радост с помощ. Виждам, че го правиш, но защо на лични?

Когато теб някой те упрекне в невежество, ореваваш вселената.
Иначе нямаш против това да се случва спрямо другите.

Като ще си говорим за правда, да започнем с това да мерим с един аршин.

lordliness
20-06-2016, 10:55
Аз съм професионалист и ме упрекват в невежество невежи, които са аматьори и не знаят нищо освен това, което видят мрежата и са разглобили няколко коли без грам теоретична подготовка. Самоуки.

Alex_26
20-06-2016, 13:43
Любо (Екотроник), няма да те коментирам. Важното е, че ти ми се обади по телефона за помощ, аз ти казах какво да направиш, но ти реши, че си по-велик и докато го направиш запълни сумати постове с твои разсъждения, които бяха абсолютно излишни. И понеже се оказах прав, а и ти доказах и на други места, че не си гуру, ти започна да ме обиждаш. И още не си ми казал защо са онези мощни резистори в сорсовете на транзисторите за управление на вентилаторите.
Заради такива като тебе много стойностни хора вече не са тук. Форумът запада тотално и това е жалко. Провери теми отпреди 6 години и виж сега - ти си навсякъде!!! С едни подгласници които не ме обичат по други причини
Ама нейсе

ecotronic
20-06-2016, 14:06
Цвятко, обадих ти се по телефона, защото ти ми написа ЛС в което ми каза да ти се обадя.

А според твоите приказки излиза, че съм те молил за помощ, което категорично не отговаря на истината.

По повод обидите, за които говорите:

Моля теб, lordliness или когото и да било друг, който си мисли, че съм го обиждал да ми посочи кога и къде аз съм сторил това пръв.

Дори имаше специално създанена тема (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=89882) в която многократно призовах lordliness да обоснове твърденията си. Така и не го направи.

Аз никога не започвам пръв с нападките и мога да го докажа!

Накратко - всичко онова, което намирате за неприятно в моето отношение спрямо вас, се корени във вашите първи нападки спрямо мен.

lordliness
20-06-2016, 14:37
Госпожи и господа модератори,

Колко още трябва да търпим простотиите на потребителя
Alex_26, Nightrider или просто Цвятко?

Стойностните потребители вече не пишат във форума, защото нямат нерви да се занимават с това лекенце.
?
Лекенце
Ми се струва обидна дума и употребена с цел обида. Освен ако не те наричат така на галено и я приемаш за нежност.

ecotronic
20-06-2016, 14:46
Лекенце
Ми се струва обидна дума и употребена с цел обида. Освен ако не те наричат така на галено и я приемаш за нежност.

Някакъв проблем с разбирането на прости изречения ли имаш?

Не твърдя, че не съм обиждал никого.

Твърдя, че никога не съм правил това пръв.
И ако "лекенце" е обидна дума, то има и по-обидни неща, макар и несъдържащи вулгарни изрази.

Като например - ти нищо не разбираш от.......

lordliness
20-06-2016, 14:50
Някакъв проблем с разбирането на прости изречения ли имаш?

Не твърдя, че не съм обиждал никого.

Твърдя, че никога не съм правил това пръв.
И ако "лекенце" е обидна дума, то има и по-обидни неща, макар и несъдържащи вулгарни изрази.

Като например - ти нищо не разбираш от.......

Мисля че времето настъпи. Времето да поискаш само ти и няколко човека посочени от теб да пишат тук. Останалите могат да си запазят правото да четат и да задават някои въпроси след одобрение естествено.

ecotronic
20-06-2016, 14:57
Мисля че времето настъпи. Времето да поискаш само ти и няколко човека посочени от теб да пишат тук. Останалите могат да си запазят правото да четат и да задават някои въпроси след одобрение естествено.

Който разбрал, разбрал.

Не смятам повече да занимавам форума с Вас.

Последен съвет:

Не си позволявайте да ми правите генерални оценки от Вашата кабманария, без да сте готови да ги обосновете и аргументирате надлеждно!

Ако спазвате това просто правило, никога няма да получите подобни необосновани нападки или други обиди от мен.

lordliness
20-06-2016, 15:07
Който разбрал, разбрал.

Не смятам повече да занимавам форума с Вас.

Последен съвет:

Не си позволявайте да ми правите генерални оценки от Вашата кабманария, без да сте готови да ги обосновете и аргументирате надлеждно!

Ако спазвате това просто правило, никога няма да получите подобни необосновани нападки или други обиди от мен.
. Поставяш условия, даваш съвети. Никой не ти ги е поискал.

Alex_26
20-06-2016, 15:31
Цвятко, обадих ти се по телефона, защото ти ми написа ЛС в което ми каза да ти се обадя.

А според твоите приказки излиза, че съм те молил за помощ, което категорично не отговаря на истината.

По повод обидите, за които говорите:

Моля теб, lordliness или когото и да било друг, който си мисли, че съм го обиждал да ми посочи кога и къде аз съм сторил това пръв.

Дори имаше специално създанена тема (http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=89882) в която многократно призовах lordliness да обоснове твърденията си. Така и не го направи.

Аз никога не започвам пръв с нападките и мога да го докажа!

Накратко - всичко онова, което намирате за неприятно в моето отношение спрямо вас, се корени във вашите първи нападки спрямо мен.
Аз ти посочих как ти ме обиди пръв.
Ако нямаше нужда от помощ или/и съвет нямаше да ми се обадиш. Оказа се, че съм прав
"Аз никога не започвам пръв с нападките и мога да го докажа!" - напротив, ти винаги си първи с твоето нагло агресивно поведение. Ти не търпиш критика и особено да видиш, че някой повече знае от теб. Ти искаш винаги ти да си разрешил проблема
И нищо не можеш да докажеш, щото голяма част от обидните ти постове ги няма вече, а и на никой не му се рови за да ти доказва, оправдава и т.н. Остани си в краката на хората, а не в устата им

mordohy
20-06-2016, 15:40
Стига сте се дърлили, а си погледнете статистиката!
Еко, ти си на път да биеш дори Търтея, ако не си го направил вече. За по-малко от пет години имаш почти 10 000 поста. При положение, че сега отчита само постовете в техническите раздели. Някога решихме да е така, защото имаше хора, които трупаха постове от раздели и теми като "33 ракийки" , "155 халби " и прочие.
Ти имаш поне по 5-6 поста на ден в техническите раздели, а това понякога е отегчително. Мнозина са свикнали да поставят някакъв проблем и да се започне дискусия по него. Дискусия, а не назидателна проповед. Хората искат да обсъдят проблема от всички страни, а не някой да им каже : ето това е решението, а вие сте идиоти. Някога на модераторите това им беше работата. Да оставят хората да дискутират и да общуват, а не да се намесват категорично. В повечето случаи си прав, а това води до едно дебнене, кога ще сгрешиш и да те захапят останалите.
А цецо си е явление. Има два проблема при него: Първо пише, а после мисли, като много често не си излага мислите правилно, като си мисли, че останалите тряба да го разбират. Той си има своя гледна точка, която не винаги съвпада с останалите. И какво от това?
Иначе аз лично съм го банвал 6 (шест) пъти, до като не му прочетох пак постовете и не схванах, че всичко е от неразбиране.
Иначе, ако аз бях все още мод, то половината форум щеше да е баннат, включително и ти.

lordliness
20-06-2016, 15:41
Аз ти посочих как ти ме обиди пръв.
Ако нямаше нужда от помощ или/и съвет нямаше да ми се обадиш. Оказа се, че съм прав
"Аз никога не започвам пръв с нападките и мога да го докажа!" - напротив, ти винаги си първи с твоето нагло агресивно поведение. Ти не търпиш критика и особено да видиш, че някой повече знае от теб. Ти искаш винаги ти да си разрешил проблема
И нищо не можеш да докажеш, щото голяма част от обидните ти постове ги няма вече, а и на никой не му се рови за да ти доказва, оправдава и т.н. Остани си в краката на хората, а не в устата им
Той тук си позволява да обижда, но в живота едва ли. Защото така ще го шамаросат, че свят ще му се завие. В живота сигурно е примерен и учтив.
Аз не приемам и не мога да приема хора, които използват обидни думи към другите.

Alex_26
20-06-2016, 17:04
Еко, ти си на път да биеш дори Търтея, ако не си го направил вече. За по-малко от пет години имаш почти 10 000 поста. При положение, че сега отчита само постовете в техническите раздели. Някога решихме да е така, защото имаше хора, които трупаха постове от раздели и теми като "33 ракийки" , "155 халби " и прочие.
Ти имаш поне по 5-6 поста на ден в техническите раздели, а това понякога е отегчително. Мнозина са свикнали да поставят някакъв проблем и да се започне дискусия по него. Дискусия, а не назидателна проповед. Хората искат да обсъдят проблема от всички страни, а не някой да им каже : ето това е решението, а вие сте идиоти. Някога на модераторите това им беше работата. Да оставят хората да дискутират и да общуват, а не да се намесват категорично. В повечето случаи си прав, а това води до едно дебнене, кога ще сгрешиш и да те захапят останалите.
А цецо си е явление. Има два проблема при него: Първо пише, а после мисли, като много често не си излага мислите правилно, като си мисли, че останалите тряба да го разбират. Той си има своя гледна точка, която не винаги съвпада с останалите. И какво от това?
Иначе аз лично съм го банвал 6 (шест) пъти, до като не му прочетох пак постовете и не схванах, че всичко е от неразбиране.
Иначе, ако аз бях все още мод, то половината форум щеше да е баннат, включително и ти.
Тук си прав, аз пиша като си мисля, че ще ме разберат и без да описвам малките подробности. Ами просто нямам достатъчно време да пиша от а до я. Колкото до останалото - който не ме е разбрал ми звънва по телефона, идва при мен и така. Едно време се палех, ама сега се забавлявам с простотиите на някои и помагам на този, който се вслушва

mirchozo
20-06-2016, 18:24
Аз пък съм си набелязал 2-3ма хубостници на които изобщо не им чета глупостите, дори и да са вярни понякога. Не че нещо, ама на всяко "гърне меродия" ми идва в повече и някак ми писна да ме поправят на всяко изречение. Често виждам теми в които мога да помогна, но не пиша просто защото не ми се занимава с въпросните, а предпочитам да пиша на лични.

Нека се направи ограничение на мненията на ден, примерно 3бр, на някой дори ще са им в повече защото имат понаписано занапред. Тогава ще си общуват на лични и никой няма да занимават със словесните си битки. То и без това след 2ра страница всичко става "по по най" и след това няма смисъл да се чете каквото и да било.

Та така колеги и колежки

Zlobich
20-06-2016, 18:37
Време е да се заговори за пукница или е жега за това питие? Разумни хора сте всички. Не ви познавам лично,но всеки един е уникален по своему и прав за себе си.

----------------------
Spaghetti racing Team

Alex_26
20-06-2016, 20:17
Аз пък съм си набелязал 2-3ма хубостници на които изобщо не им чета глупостите, дори и да са вярни понякога. Не че нещо, ама на всяко "гърне меродия" ми идва в повече и някак ми писна да ме поправят на всяко изречение. Често виждам теми в които мога да помогна, но не пиша просто защото не ми се занимава с въпросните, а предпочитам да пиша на лични.

Нека се направи ограничение на мненията на ден, примерно 3бр, на някой дори ще са им в повече защото имат понаписано занапред. Тогава ще си общуват на лични и никой няма да занимават със словесните си битки. То и без това след 2ра страница всичко става "по по най" и след това няма смисъл да се чете каквото и да било.

Та така колеги и колежки
С думите ти има много истина. Но почнем ли да си пишем само на ЛС няма да сме в помощ и на други колеги. А все пак доста четат, макар и ... доста по-малко от изминали години. А постовете стават все по-малко стойностни за съжаление

robygas
20-06-2016, 20:54
С думите ти има много истина. Но почнем ли да си пишем само на ЛС няма да сме в помощ и на други колеги. А все пак доста четат, макар и ... доста по-малко от изминали години. А постовете стават все по-малко стойностни за съжаление

Kолега, ти специално имаш тези 1148 поста от 31.01.16г.
Пишеш във всички раздели, по всяко време.
Повечето случай караш разделите наред. Не четеш и не мислиш какво да отговориш. Ти просто си пишеш. Сигурно в тези 1148 поста има и 300 или 500 смислени, но общата картинка е, че си на ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ, а това дразни околните.

Bobo Markov
20-06-2016, 22:14

Иво, Любо Екотроник си е готин и не е необходимо да го сравняваш с оня фалафел Търтей :) аз лично не чета много тука но в нито един пост на Любо не съм видял нищо дразнещо освен тва Найтрайдера както и оня гъз Найтролера са си дразнещи типчЕта. Абе кво станА с Найтолера тоя мазен гнусен изрод? вече май не пише тука а? да няма перманентен бан? бахти и келемето беше тоя - долна гад мръсна!

eproHD
20-06-2016, 22:37
Иво, Любо Екотроник си е готин и не е необходимо да го сравняваш с оня фалафел Търтей :) аз лично не чета много тука но в нито един пост на Любо не съм видял нищо дразнещо освен тва Найтрайдера както и оня гъз Найтролера са си дразнещи типчЕта. Абе кво станА с Найтолера тоя мазен гнусен изрод? вече май не пише тука а? да няма перманентен бан? бахти и келемето беше тоя - долна гад мръсна!

Браво,Браво ! Това е нивото на този форум а оня екотроник седнал да прави тема за някой си срам ! Срам ме е от вашия срам !!!

Bobo Markov
20-06-2016, 22:40
Браво,Браво ! Това е нивото на този форум а оня екотроник седнал да прави тема за някой си срам ! Срам ме е от вашия срам !!!

извинявам се но тук не съм сигурен, че разбирам...

eproHD
20-06-2016, 22:55
извинявам се но тук не съм сигурен, че разбирам...

И аз не мога да разбера кой за какво място под слънцето се бори в този форум ама и не питам.Така,че и аз не разбирам.....

Bobo Markov
20-06-2016, 23:03
И аз не мога да разбера кой за какво място под слънцето се бори в този форум ама и не питам.Така,че и аз не разбирам.....

няма място под слънцето, в този форум то беше отдавна изключено и от години не свети - просто някой хора се опитват да вкарат логика, като един вид обществена регулация на процесите на писане на пълни глупости.

Alex_26
20-06-2016, 23:11
Kолега, ти специално имаш тези 1148 поста от 31.01.16г.
Пишеш във всички раздели, по всяко време.
Повечето случай караш разделите наред. Не четеш и не мислиш какво да отговориш. Ти просто си пишеш. Сигурно в тези 1148 поста има и 300 или 500 смислени, но общата картинка е, че си на ВСЯКА МАНДЖА МЕРУДИЯ, а това дразни околните.
Но няма обиди. Да, има празни постове, но вие модераторите оставихте да ме наричат как ли не. Е, все пак изтрихте голяма част от плявата, че и даже цели теми, ама късно. А не само аз виждам причината за това. Както и да е.
Да пиша по доста теми, ама там където знам и мисля, че ще съм от полза.

eproHD, аз не се боря за нищо. Но мразя хората, които се пишат за многознайковци, но в действителност са лицемери и страдат от скрупули, че видиш ли, има по на висота от нас (нямам предвид теб).

Bobo Markov
20-06-2016, 23:15
Но няма обиди. Да, има празни постове, но вие модераторите оставихте да ме наричат как ли не. Е, все пак изтрихте голяма част от плявата, че и даже цели теми, ама късно. А не само аз виждам причината за това. Както и да е.
Да пиша по доста теми, ама там където знам и мисля, че ще съм от полза.

eproHD, аз не се боря за нищо. Но мразя хората, които се пишат за многознайковци, но в действителност са лицемери и страдат от скрупули, че видиш ли, има по на висота от нас (нямам предвид теб).

т.е. ти си обиден

Friday
20-06-2016, 23:34
Незнам за останалите потребители, но аз лично съм си изградил мнение кой - какво във форума.
Не защитавам никого, но постовете на доста хора, някои които не виждам напоследък, вкл. и тези на @ecotronic са ми помагали доста. За мен, лично е човек, който мисли преди да пише.
П.С. В техническия раздел вече всяка 3-та тема се "изроди".

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk

mimouzunov
20-06-2016, 23:57
Незнам кои какво иска... Форума е отличник и всички потребители са прави и безгрешни!!

Доказателство е последното мнение от "12.07.15 г., 22:00" в тая тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=19455&page=12

Bobo Markov
21-06-2016, 00:23
Незнам кои какво иска... Форума е отличник и всички потребители са прави и безгрешни!!

Доказателство е последното мнение от "12.07.15 г., 22:00" в тая тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=19455&page=12

тотално безгрешни сме щом последния модераторски активат е от преди година :) година!

Alex_26
21-06-2016, 06:31
т.е. ти си обиден
О, не. По-добре на хората в устата, отколкото в краката. Тук няма кой да ме обиди, а тези, които могат, те няма защо да го правят

---------- Post added at 06:31 ---------- Previous post was at 06:28 ----------

Незнам за останалите потребители, но аз лично съм си изградил мнение кой - какво във форума.
Не защитавам никого, но постовете на доста хора, някои които не виждам напоследък, вкл. и тези на @ecotronic са ми помагали доста. За мен, лично е човек, който мисли преди да пише.
П.С. В техническия раздел вече всяка 3-та тема се "изроди".

Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk
Да, има много верни неща. И при газовата тема за тези с Фобос могат да научат доста, само дето не ги вълнуват явно. Но явно не търпи някой да знае нещо повече от него и да му го казва директно - трябва да го галиш с перце за съжаление

ecotronic
21-06-2016, 10:37
Ето откъде започна всичко.

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=92501&highlight=%E5%EB%E5%EA%F2%F0%EE%ED%E8%EA%E0

и по-конкретно - пост № 38 (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1468064&postcount=38). от темата

Всеки може да проследи хронологията на дискусията и сам да прецени, кой пръв започва да се заяжда, когато му свършат аргументите.

Всеки, който има някакви познания по електротехника и електроника може да прецени, дали написаното от мен преди въпросния пост 38 следва да доведе до въпросния кардинален извод.

Ето и малко по-натам (пост №41 (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1468200&postcount=41)):

"Работата ми е не да следя твоите постове. И понеже ставаш вече нагъл и нямаш уважение към другите ще кажа, че уроци по електроника преподавам само на частно с/у заплащане. Нека някой друг ти обясни особеностите на отворени и затворени вериги към които има включени паралелно няколко консуматори"

Извод:

Не следиш моите постове и аргументите, които съм дал в тях, но иначе охотно раздаваш смели квалификации наляво и надясно!

Що за мега-селяндурско поведение е това ???

Последвалата реакция от моя страна си е съвсем закономерна. Който пръв мята камъни по другите, следва и да е готов да ги посрещне по собствената си тиква.

Ето това са фактите, колеги. Останалото са само приказки.

Нека някой да ми посочи мой пост в който аз съм си позволил да квалифицирам познанията на потребителя alex_26 или да съм го обидил по някакъв начин за времето от което се е регистрирал във форума (септември 2014) до времето на въпросния пост (http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1468064&postcount=38) (12 - ти март 2016-та 12:46) и аз ще му се извиня публично.

Alex_26
21-06-2016, 14:03
Ми като не знаеш как работят полевите транзистори мой проблем ли е?
И важното е, че аз си имам тема за мен, а ти - НЕ
И думата СЕЛЯНДУР в научи от мен щото ти използваше СЕЛЯНИ
ОПРЕДЕЛЕНО МЕ КЕФИШ

ecotronic
21-06-2016, 14:08
Ми като не знаеш как работят полевите транзистори мой проблем ли е?
И важното е, че аз си имам тема за мен, а ти - НЕ
И думата СЕЛЯНДУР в научи от мен щото ти използваше СЕЛЯНИ
ОПРЕДЕЛЕНО МЕ КЕФИШ

По-горе ти дадох конкретно и ясно доказателство.

Но както винаги ти и него не можа да го обориш с обективни аргументи и пак започна с кухите приказки.

Ето затова, както и други колеги са го правили и аз ти казвам, че ти просто си много тъп човек!

На всичкото отгоре ти липсва елементарно възпитание и комуникативна култура за да участваш в публични дискусии.

Накратко - мега селянин от галактическа величина.

mirchozo
21-06-2016, 15:37
Момци що ни се теглите по една п..ка майна и да не се занимавате повече един с друг. Станахте за смях и двамата, честно. Жени нямате ли си, пиенето ли ви е малко, само се чудите за какво да се драчите и кой е по-разбирач. Спрете се, има игнор листа, цък и готово.

mordohy
21-06-2016, 18:35

Боянски, няма нужда да защитаваш Любо от мен. Поне задочно се познаваме.
Друга ми беше мисълта.
Търтея се изчерпа от прекалена активност и накрая беше много обиден, когато го разбра.
Аз също давах много от мен, а накрая се оказа, че дрънкам глупости според някои.

Те ви го разбирача:

mirchozo Момци що ни се теглите по една п..ка майна и да не се занимавате повече един с друг. Станахте за смях и двамата, честно. Жени нямате ли си, пиенето ли ви е малко, само се чудите за какво да се драчите и кой е по-разбирач. Спрете се, има игнор листа, цък и готово.

С две ръце съм съгласен с Мирчозо!

undy
21-06-2016, 19:07
Добре ,бе батки....защо аз,който не познава нито единия,нито другия....нито задочно,нито лично....и като видя само ника на единия и ми се драйфа ....а пък с другия колега е точно обратното?
И защо сега без да споменавам имена или никове,всички се досещат за кого ,какво мисля?

Bobo Markov
21-06-2016, 20:18
Боянски, няма нужда да защитаваш Любо от мен. Поне задочно се познаваме.
Друга ми беше мисълта.
Търтея се изчерпа от прекалена активност и накрая беше много обиден, когато го разбра.
Аз също давах много от мен, а накрая се оказа, че дрънкам глупости според някои.

Те ви го разбирача:

mirchozo Момци що ни се теглите по една п..ка майна и да не се занимавате повече един с друг. Станахте за смях и двамата, честно. Жени нямате ли си, пиенето ли ви е малко, само се чудите за какво да се драчите и кой е по-разбирач. Спрете се, има игнор листа, цък и готово.

С две ръце съм съгласен с Мирчозо!

Търтея търсеше келепир затова плямпаше като идиот, какъвто и е, той затова и се махна оттука после отиде в Оффроуд форума но оттам го изгониха ... давам ти жокер

Bobo Markov
21-06-2016, 21:10
вижте са да не помислите, че пиша на Търтей зад гърба, щото когато си казал на някого какво мислиш за него в лицето това не е лицемерие съм убеден аз ... двама човека казахме на Търтей, че е идиот аз и Григор :) пак ви давам жокер ;)

dansguardian
21-06-2016, 21:41
Драйверните транзистори са МОС ФЕТ и няма да изгорят при случайно (или нарочно) окъсяване, докато се бърника из фасунгите на стоповете. И няма да изгорят, защото между сорса и дрейна има свързан диод :).

mirchozo
21-06-2016, 22:25
Драйверните транзистори са МОС ФЕТ и няма да изгорят при случайно (или нарочно) окъсяване, докато се бърника из фасунгите на стоповете. И няма да изгорят, защото между сорса и дрейна има свързан диод :).

Еее бате ти уби всичко, а толкова се напъваха и двамата. Ебаси, фърлям семките... Я па, що да не си налея и биричка и да гледам мача, Испания поседоха с 1:0 на Хърватия.

Пс Пичуе, останете си такива, много приятелства са почнали от дразги, гледайте малко отгоре на нещата. Живота е хубав и интересен и без да си го усложняваме. Няма лошо човек да има познания, но не прекалявайте, тия дето си мислят че разбират от всичко всъщност от нищо не разбират. Приемете го като съвет, на 34г съм и съм видял доста неща, но все още от нищо неразбирам и не ме е срам да си го призная, често задавам глупави въпроси но така е..., човек се учи всеки ден докато е жив.
Бъдете живи и здрави и най вече пичове, като се видим живот и здраве някой ден да си стиснем ръцете и да пийнем по бира.

Bobo Markov
21-06-2016, 22:32
Бъдете живи и здрави и най вече пичове, като се видим живот и здраве някой ден да си стиснем ръцете и да пийнем по бира.

а не бе :) това е било винаги и винаги ще бъде!

ecotronic
21-06-2016, 23:10

Нещо май си объркал темата, но както и да е....

Въпросният диод за който говориш е свързан в обратна полярност спрямо тази на работния преход, което означава, че би могъл да защити прехода S-D само от обратно напрежение (погрешно включване или от индукция, ако товарът има индуктивен характер).

Накратко - при нормалната работна полярност диодът си стои запушен и да го има и да го няма - все тая и той по никакъв начин няма да предпази прехода от претоварване.

Конкретният драйвер е VNQ 810 (http://www.soselectronic.ro/a_info/resource/c/stm/VNQ810.pdf).

Alex_26
21-06-2016, 23:48
Има и нещо друго, приятелю, което го забравяш

---------- Post added at 23:34 ---------- Previous post was at 23:30 ----------

Нещо май си объркал темата, но както и да е....

Въпросният диод за който говориш е свързан в обратна полярност спрямо тази на работния преход, което означава, че би могъл да защити прехода S-D само от обратно напрежение (погрешно включване или от индукция, ако товарът има индуктивен характер).

Накратко - при нормалната работна полярност диодът си стои запушен и да го има и да го няма - все тая и той по никакъв начин няма да предпази прехода от претоварване.

Конкретният драйвер е VNQ 810 (http://www.soselectronic.ro/a_info/resource/c/stm/VNQ810.pdf).
Тук си прав! Но няма да изгорят. А кажи защо в правилната тема или тук, все тая

---------- Post added at 23:35 ---------- Previous post was at 23:34 ----------

вижте са да не помислите, че пиша на Търтей зад гърба, щото когато си казал на някого какво мислиш за него в лицето това не е лицемерие съм убеден аз ... двама човека казахме на Търтей, че е идиот аз и Григор :) пак ви давам жокер ;)
Е аз не му казах чак така! Беше по-тактично и бях с друг ник навремето

---------- Post added at 23:38 ---------- Previous post was at 23:35 ----------

Момци що ни се теглите по една п..ка майна и да не се занимавате повече един с друг. Станахте за смях и двамата, честно. Жени нямате ли си, пиенето ли ви е малко, само се чудите за какво да се драчите и кой е по-разбирач. Спрете се, има игнор листа, цък и готово.
Не, аз се забавлявам. Нека продължим. Има да ми обясни няколко неща - как работи управлението на вентилатора и сега защо мога да дам стоповете накъсо без проблем. Моля ВИ

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

Моля, темата е за мен и ми е супер забавно! Забравете Търтеи, оси, пчели и т.н. Моля Ви

---------- Post added at 23:48 ---------- Previous post was at 23:41 ----------

Забравих - моля колегите, които живеят в селата, да не се обиждат от изказванията на Екотроника и неговите думи "мега тъп селянин". Това, че живеете в села не Ви прави втора ръка хора. Така мислят и се изразяват единствено ... селяндурите (хората с много голямо его, без покритие), тези, които са дошли в големия град и ги е срам от корените им

mordohy
22-06-2016, 00:50
Тая тема ми сгрява сърцето!
Форумът все още е жив.
Момчета, знам , че не сте от комерса, за който говори Боянски, за това, спорете, псувайте се, но не се обиждайте!
На всеки му се случва да се :dyrvo_v_kenefa:, но до сега само Унди и Митака от Варна си го признават веднага. Аз помня подробности!
Аз също!
Приемете, че сме приятели и , че всеки е такъв, какъвто е.
Ако няма страст и жар, то ще сме просто идиоти.
Предлагам, като има спор, който довежда до :duel::bash::Suicide:, да се организира среща между двамата, като има поне по един независим, желателно по-якичък от двамата.

mirchozo
22-06-2016, 01:04
Хаха, утре в 10ч и двамата на дъската, ще мерим познанията Ви по елекротехника. От винкела по як нЕма, тъй не си позволявайте много много...

Alex_26
22-06-2016, 06:44
Тая тема ми сгрява сърцето!
Форумът все още е жив.
Момчета, знам , че не сте от комерса, за който говори Боянски, за това, спорете, псувайте се, но не се обиждайте!
На всеки му се случва да се :dyrvo_v_kenefa:, но до сега само Унди и Митака от Варна си го признават веднага. Аз помня подробности!
Аз също!
Приемете, че сме приятели и , че всеки е такъв, какъвто е.
Ако няма страст и жар, то ще сме просто идиоти.
Предлагам, като има спор, който довежда до :duel::bash::Suicide:, да се организира среща между двамата, като има поне по един независим, желателно по-якичък от двамата.
Денсгарда ;)
Слушай, Иве. С тебе сме се драли яко, но обида от мен не си видял и никой даже не е. С Бобо даже щяхме да се трепем, а сега сме си първи приятели. Както и с много хора дето вече не са във форума. Бяха славни времена, ама някои ги съсипаха. Имаше и готини модератори - ядяхме се на ЛС та пушек се вдигаше. Към този елемент имам само два въпроса:
- за какво служат онези ламарини вътре в регулатора за вентилатора?
- защо като дам стоп накъсо няма да изгори чипа в бодито?
Сега ще се струпат да му подсказват. Но ако ми отговори правилно аз ще съм тъп селяндур, ако ли не - това призвание ще е негово, както досега

И едно желание - да престане да нарича хората СЕЛЯНИ - това не е обидно, но обижда една част от нас, които даже са много по сват от някои граждани.

---------- Post added at 06:44 ---------- Previous post was at 06:44 ----------

Ако искаш Иве, бъди ти съдията - ще ти пратя отговорите на ЛС за да няма после хър мър

ecotronic
22-06-2016, 10:23
Денсгарда ;)
Слушай, Иве. С тебе сме се драли яко, но обида от мен не си видял и никой даже не е. С Бобо даже щяхме да се трепем, а сега сме си първи приятели. Както и с много хора дето вече не са във форума. Бяха славни времена, ама някои ги съсипаха. Имаше и готини модератори - ядяхме се на ЛС та пушек се вдигаше. Към този елемент имам само два въпроса:
- за какво служат онези ламарини вътре в регулатора за вентилатора?
- защо като дам стоп накъсо няма да изгори чипа в бодито?
Сега ще се струпат да му подсказват. Но ако ми отговори правилно аз ще съм тъп селяндур, ако ли не - това призвание ще е негово, както досега

И едно желание - да престане да нарича хората СЕЛЯНИ - това не е обидно, но обижда една част от нас, които даже са много по сват от някои граждани.

---------- Post added at 06:44 ---------- Previous post was at 06:44 ----------

Ако искаш Иве, бъди ти съдията - ще ти пратя отговорите на ЛС за да няма после хър мър

Обяснявам нещо на всеки, който проявява поне елементарно възпитание.

А конкретно това за което питаш, вече го обясних дори и на теб, въпреки селското ти поведение.

Поради това приключих с теб.

Същите неща за които питаш бих ги обяснил отново и отново на всеки друг, който се интересува и се държи възпитано.

Alex_26
22-06-2016, 10:37
Обяснявам нещо на всеки, който проявява поне елементарно възпитание.

А конкретно това за което питаш, вече го обясних дори и на теб, въпреки селското ти поведение.

Поради това приключих с теб.

Същите неща за които питаш бих ги обяснил отново и отново на всеки друг, който се интересува и се държи възпитано.
Ма те не са верни! Давай да те видим

mirchozo
22-06-2016, 10:57
Само да взема семки и ще ви гледам с удоволствие.

Пс Със сол или без сол да взема ? Я със сол...

!!! FIGHT !!!

Alex_26
22-06-2016, 11:52
Само да взема семки и ще ви гледам с удоволствие.

Пс Със сол или без сол да взема ? Я със сол...

!!! FIGHT !!!
И кола чери за мен, па да му гледам сеира. Бил съм го обидил като съм му казал, че не ми е на нивото на електрониката. Па наистина не е

mimouzunov
22-06-2016, 18:25
И кола чери за мен, па да му гледам сеира. Бил съм го обидил като съм му казал, че не ми е на нивото на електрониката. Па наистина не е

Така в бързината четеики аз, никъде несъм видял ти лично да си написал нещо което да е обосновано и добре пояснено и с добра материална стоиност!
Подмяташе нещо еи така и другите да се оправят после. Като почваш да обясняваш, го прави от-до.

Alex_26
22-06-2016, 21:23
Така в бързината четеики аз, никъде несъм видял ти лично да си написал нещо което да е обосновано и добре пояснено и с добра материална стоиност!
Подмяташе нещо еи така и другите да се оправят после. Като почваш да обясняваш, го прави от-до.
Прав си, но ако не можеш да се справиш с моите подсказки значи няма да успееш сам да отстраниш проблема. Поне така мисля аз

mirchozo
22-06-2016, 23:13
Аз пък не мога да разбера ко са прайш на интересен, хем искаш да помагаш пък говориш двузначно или по начин който никой не може да те разбере. Обичаш да поправяш всеки който опонира, все пак и другите имат гледна точка. Особенно ти се дразня като искаш да кажеш същото нещо но по твой си начин, естествено другия също не е грешен. Приеми го като градивна критика и си извади поука, няма да ти се вържа на акъла да ти търся цитати или да влизам в словестни спорове, това е моето мнение и ми е все тая дали някой ще се прави на остроумен. Не ми отговаряй, нЕма нужда.

Alex_26
23-06-2016, 07:00
Аз пък не мога да разбера ко са прайш на интересен, хем искаш да помагаш пък говориш двузначно или по начин който никой не може да те разбере. Обичаш да поправяш всеки който опонира, все пак и другите имат гледна точка. Особенно ти се дразня като искаш да кажеш същото нещо но по твой си начин, естествено другия също не е грешен. Приеми го като градивна критика и си извади поука, няма да ти се вържа на акъла да ти търся цитати или да влизам в словестни спорове, това е моето мнение и ми е все тая дали някой ще се прави на остроумен. Не ми отговаряй, нЕма нужда.
Цитати, не се занимавай с глупости.
Градивната критика я приемам. Но не мога да обяснявам на някой лекар как работи CMOS транзистор, нали? Затова казвам, че като чета поста на някой решавам дали ще се справи или не. Пиша кратко и като го видя, че вдява, давам нататък. Иначе е безсмислено. А ако и друг го интересува - той пише също

undy
23-06-2016, 07:56
Хаха....по сервизите колят шилета,кози и човешки бебета...че даже кръв от девтственици пият...само и само да им се пръкне професионалист като теб и да лекува от клозета даже....аре стЕгни се......и моля те,без повече покани да се запознаваме,защото почвам да го тълкувам погрешно ....:flirt:

Alex_26
23-06-2016, 08:29
Хаха....по сервизите колят шилета,кози и човешки бебета...че даже кръв от девтственици пият...само и само да им се пръкне професионалист като теб и да лекува от клозета даже....аре стЕгни се......и моля те,без повече покани да се запознаваме,защото почвам да го тълкувам погрешно ....:flirt:
Знаеш ли, подковавай елените, че като те гледам с твоите постове ептем нищо не пишеш, дори и за раздел спам не ставаш

undy
23-06-2016, 11:35
Аз моите съм ги подковал....твоите са нещо неустойчиви...
И сега какво,не ти мина номера и обръщаш другия лист.....ех че си елементарен.....сбогом.

Alex_26
23-06-2016, 11:59
Аз моите съм ги подковал....твоите са нещо неустойчиви...
И сега какво,не ти мина номера и обръщаш другия лист.....ех че си елементарен.....сбогом.
Невиждам какъв лист обръщам. Но като ти чета псотовете ти освен спам драскач нищо друго не си. Един тех. съвет стойностен нямаш.
И наисттина, мислех, че тук ще има нещо градивно. А то ....
Вече ми стана безинтересно. Пишете на воля

---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

А да, за едно ти завиждам искрено, че не си в Бг. Аз не я напуснах когато ми предлагаха. Е затова съм пълен глупак

ecotronic
23-06-2016, 12:33
А да, за едно ти завиждам искрено, че не си в Бг. Аз не я напуснах когато ми предлагаха. Е затова съм пълен глупак

Не съжалявай!

И да я беше напуснал, пак щеше да си същия :tooth:

Alex_26
23-06-2016, 15:10
Не съжалявай!

И да я беше напуснал, пак щеше да си същия :tooth:
мдаааа, нямаше да съм заобиколен от множество селяндури и дървени философи обаче.

Bobo Markov
23-06-2016, 20:56
мдаааа, нямаше да съм заобиколен от множество селяндури и дървени философи обаче.

ахаххааааа е тук наистина ме развесели :) не само, че щеше да си заобиколен от тотални идиоти, каквито не можеш да си представиш, ами и досега да са ти метнали няколко здрави кютека :) и преди да ми кажеш нещо от сорта - аааа ти си бил гастарбайтер в Дортмунд не, пич аз живях в Саут Кенсингтън, Лондон :):) и пак съм тука :)

ecotronic
23-06-2016, 21:41
ахаххааааа е тук наистина ме развесели :) не само, че щеше да си заобиколен от тотални идиоти, каквито не можеш да си представиш, ами и досега да са ти метнали няколко здрави кютека :) и преди да ми кажеш нещо от сорта - аааа ти си бил гастарбайтер в Дортмунд не, пич аз живях в Саут Кенсингтън, Лондон :):) и пак съм тука :)

Ти пък - къде чак в Дортмунд го прати на кютек.

Кажи му просто да мине по Абоба :)

dimitar_vd62
23-06-2016, 21:45
Нетърпимоста към явлението Цвятко не е ли в разрез с европейските ценности, щот сме толерантни към бежанци, гейове, и секви други стига да писне че му нарушават правата.Извинявам се за спама ма в този форум всеки е явление и не само във форума ами и в живота.Та аз що не се дрязня от Цвятко и от всеки друг/кученцето беше уникат него не го броим/.Като не ви е приятно да кореспондирате с някой просто не му отговаряйте, преглътнете си малко егото не е трудно и може би ще спре да ви дразни.То по тая логика утре са обадя на баш модератора, оня дето три папи са го гладили по черепа, да вземе да банне всички дет ма дразнят в кафенето, в мола и т.н.Не е по-различно.Едно време кога бях малък,някой като не ми беше приятен го удрях с лопатката по глават и го засипвах с пясък ма сега има член от наказателния кодекс за това.Та ако имате спор нека всеки се подкрепи с доказателства за правотата си вместо да се изтъкват дипломи, стаж, сиво вещество и т.н, сгрешилия да се покае, правия да не злорадства, така и незнаещите ще имат полза.

п.п.Политическите теми дан са барат там е друга бира власт се зема с революция, пуцам ,режа ушо, скуба мустаци и косми по гърдите косъм по косъм.

ecotronic
23-06-2016, 21:51
Нетърпимоста към явлението Цвятко не е ли в разрез с европейските ценности, щот сме толерантни към бежанци, гейове, и секви други стига да писне че му нарушават правата.Извинявам се за спама ма в този форум всеки е явление и не само във форума ами и в живота.Та аз що не се дрязня от Цвятко и от всеки друг/кученцето беше уникат него не го броим/.Като не ви е приятно да кореспондирате с някой просто не му отговаряйте, преглътнете си малко егото не е трудно и може би ще спре да ви дразни.То по тая логика утре са обадя на баш модератора, оня дето три папи са го гладили по черепа, да вземе да банне всички дет ма дразнят в кафенето, в мола и т.н.Не е по-различно.Едно време кога бях малък,някой като не ми беше приятен го удрях с лопатката по глават и го засипвах с пясък ма сега има член от наказателния кодекс за това.Та ако имате спор нека всеки се подкрепи с доказателства за правотата си вместо да се изтъкват дипломи, стаж, сиво вещество и т.н, сгрешилия да се покае, правия да не злорадства.

п.п.Политическите теми дан са барат там е друга бира власт се зема с революция, пуцам ,режа ушо, скуба мустаци и косми по гърдите косъм по косъм.

Европейските ценности, макар и наричани "ценности" са силно критични към арогантното, невъзпитаното и неадекватното поведение в обществото.

Накратко - толерантност към всички, които не нарушават провилата, но същевременно и нетърпимост спрямо тези, които не ги спазват.

А това, което ти разбираш под "европейски ценности" е в резултат от криворазбирането на цивилизования начин на живот.

dimitar_vd62
23-06-2016, 22:18
Няма ти отговарям че яко спамене ще падне.

Bobo Markov
24-06-2016, 01:05
Няма ти отговарям че яко спамене ще падне.

вижте са ако наш Цветко намине в квартала еле па по ул. Абоба първо ще му обясним надълго някой неща :) а за Митака, човек който аз много уважавам и за Иво, който също много уважавам препоръчвам да гледат филмче - 12 се казва на режисьор и продуцент Никита Михалков в ролята на съдебния председател самия Михалков :) гледайте тоя филм и всички про-руски и анти-руски настроения ще се променят ... т.е. картинки в твоем букваре променились

Alex_26
24-06-2016, 08:11
Става ми интересно, давайте. Обичам да ме коментират, значи живея. Не помня кой беше казал нещо подобно
:big_whoops:

italfen
24-06-2016, 11:54
Добре ,бе батки....защо аз,който не познава нито единия,нито другия....нито задочно,нито лично....и като видя само ника на единия и ми се драйфа ....а пък с другия колега е точно обратното?
И защо сега без да споменавам имена или никове,всички се досещат за кого ,какво мисля?
:thumbup:

Става ми интересно, давайте. Обичам да ме коментират, значи живея. Не помня кой беше казал нещо подобно
По-скоро живееш единствено заради чуството на недооцененост :firstprize:

Bobo Markov
24-06-2016, 22:32

копеле, ти си петото годишно време на Вивалди, баце

Alex_26
24-06-2016, 22:36
копеле, ти си петото годишно време на Вивалди, баце
Аз си познавам и майката, и бащата. Значи не съм копеле

Bobo Markov
24-06-2016, 22:59
Аз си познавам и майката, и бащата. Значи не съм копеле

това не пречи да си петото годишно време на Вивалди а и ако не знаеш в нашия квартал "копеле" е вид обръщение към приятел

Alex_26
25-06-2016, 03:38
това не пречи да си петото годишно време на Вивалди а и ако не знаеш в нашия квартал "копеле" е вид обръщение към приятел
Просто не ми харесва думата, не друго. Колкото до Вивалди - щом има и музика за мен е още по-добре

Bobo Markov
26-06-2016, 23:19
Просто не ми харесва думата, не друго. Колкото до Вивалди - щом има и музика за мен е още по-добре

нищо не разбра :) то не е само да пишеш, понякога трее и да четеш - почвам да дигам левъла, алелуйя бейби :)

Alex_26
27-06-2016, 09:27
нищо не разбра :) то не е само да пишеш, понякога трее и да четеш - почвам да дигам левъла, алелуйя бейби :)
Същото и за теб. Моят левел е достатъчно висок

Bobo Markov
28-06-2016, 23:08
Същото и за теб. Моят левел е достатъчно висок

докажи го! не бъди петото годишно време на Вивалди! ти бате си като в оня виц за блондинките дето публиката непрекъснато викали - Дайте и шанс! Дайте и шанс! ма нема лошо са нема те съдя, точно аз, споко, само ти давам репер ;)

Бобби
29-06-2016, 00:04
Готин, в интернет не се живее....:)))
Коментарите трябва да са в преса, телевизия и други медии...а тези в даден форум са бош лаф...

alfa_romeo_forever
29-06-2016, 09:45
Коментарите трябва да са в преса, телевизия и други медии...а тези в даден форум са бош лаф...

ахахаха отново му го каза ! !! :choice:

Alex_26
29-06-2016, 16:15
Другите да го разберат, аз го знам

---------- Post added at 16:15 ---------- Previous post was at 16:12 ----------

докажи го! не бъди петото годишно време на Вивалди! ти бате си като в оня виц за блондинките дето публиката непрекъснато викали - Дайте и шанс! Дайте и шанс! ма нема лошо са нема те съдя, точно аз, споко, само ти давам репер ;)
Що бе, не е лошо да си петото

Liminat
29-06-2016, 17:22
Нека си пише човека. Не виждам да пречи на някой. Не го четеш и това е.
Нда, на мен повече ми липсват тия, дето не пишат, от това, да ми пречат тия, които пишат...

Alex_26
30-06-2016, 08:36
Нека си пише човека. Не виждам да пречи на някой. Не го четеш и това е.
Нда, на мен повече ми липсват тия, дето не пишат, от това, да ми пречат тия, които пишат...
А задаваш ли си въпроса защо не пишат? Голяма част от тях са ми приятели наживо

nblagoev
30-06-2016, 18:10
Другите да го разберат, аз го знам

Защо не го обясниш и на нас, простите? Просветли ни малко?

Alex_26
30-06-2016, 21:19
Защо не го обясниш и на нас, простите? Просветли ни малко?
не е моя работа, питайте си ги сами. А и аз не съм просветител

nblagoev
30-06-2016, 22:13

Аха, пак се измъкваш, хахахаха. :notworthy:

Bobo Markov
30-06-2016, 22:39

мале батееее голяма беееля със светлото бате, ма много скучно без светло бате, ааа каАто КооооОтка са :)

mordohy
01-07-2016, 08:21
https://www.youtube.com/watch?v=EkZpz9TxFVI

Като сте го ударили на класика.....

На това вървяло по-весело.

Alfa User
01-07-2016, 19:38
... Да, има празни постове, но вие модераторите оставихте да ме наричат как ли не. Е, все пак изтрихте голяма част от плявата, че и даже цели теми, ама късно. А не само аз виждам причината за това. Както и да е...

тотално безгрешни сме щом последния модераторски активат е от преди година :) година!

Тия два поста някак ме връщат едни години назад ... когато всички ревахте срещу т. нар. "зелени" - че контрола бил много строг, че нямало било свобода, че не-знам-си-какво ...
В защита на тезата - всеки друг автомобилен форум има строги правила, и който не ги спазва, СИ ОТИВА!

А после, след едно ужасно предателство - да не казвам от кого ... "зелените" напуснаха почти вкупом, без да се наговарят дори ... (чудно защо ли...)

Сега по-добре ли ви е в скапания форум???

Чувствате ли се по-спокойни?

Има ли повече ред?

Или пак ще ме нападнете на тема "лична свободия" ???

Ето заради всичките тия неща по-горе има теми като тази ... но си го направихте сами, така че СПРЕТЕ ДА МРЪНКАТЕ !

Форума някак се оприличава с народа - каквато е мършата, такова е и стадото ... а за нас, тъпите българи, това сякаш е жизнеполагащ закон!!!

И ако сега се чувствате обидени - МАЙНАТА ВИ !!! Но преди да ме баннете, се замислете защо всички стойностни членове на клуба от едно време не само не пишат, но и не влизат вече тук!!!

Bobo Markov
01-07-2016, 20:38
Тия два поста някак ме връщат едни години назад ... когато всички ревахте срещу т. нар. "зелени" - че контрола бил много строг, че нямало било свобода, че не-знам-си-какво ...
В защита на тезата - всеки друг автомобилен форум има строги правила, и който не ги спазва, СИ ОТИВА!

А после, след едно ужасно предателство - да не казвам от кого ... "зелените" напуснаха почти вкупом, без да се наговарят дори ... (чудно защо ли...)

Сега по-добре ли ви е в скапания форум???

Чувствате ли се по-спокойни?

Има ли повече ред?

Или пак ще ме нападнете на тема "лична свободия" ???

Ето заради всичките тия неща по-горе има теми като тази ... но си го направихте сами, така че СПРЕТЕ ДА МРЪНКАТЕ !

Форума някак се оприличава с народа - каквато е мършата, такова е и стадото ... а за нас, тъпите българи, това сякаш е жизнеполагащ закон!!!

И ако сега се чувствате обидени - МАЙНАТА ВИ !!! Но преди да ме баннете, се замислете защо всички стойностни членове на клуба от едно време не само не пишат, но и не влизат вече тук!!!

ами бате Алекс ... ти си безспорно прав и какво мога да кажа аз освен, че модераторите тогава бяхте(ме) 20 процента истински и 80 процента тотални дебили ... ама говоря за пълна олигофрения да не цитирам имена, че пак ще трябва да си сменям IP-то ...
да, истинските си тръгнахте вкупом и имаше защо ... както и да е форума е мъртъв но такава е тенденцията от години, така че оставаме само със спомените :) "Розата вече не съществува - остана само името"

Alfa User
01-07-2016, 21:10
Амин, братко! :(

Bobo Markov
01-07-2016, 21:12
Амин, братко! :(

... :(

thecleaner
01-07-2016, 23:05
Ужас, форума умря и вече не съществува :) Останали са само зомбита, тролове и откровенни извеняци. Не пишат вече бивши алфаджии и алфисти, големо важно. Ми то нормално бе колеги, старите муцуни затова са стари, щото вече отдавнааааааа не карат вече автомобили от марката и не ги вълнува форума. Ако образно казано ритнем 4-5 индивида, става тотално скучен форум (за справка33, 55, 64, 75 раздела) всичко е замряло, там никои не пише, останали са 4-5 скрапа и дотам, колко нови теми са отворени проверете сами ;) Просто колите са ясни и няма какво толко да се напише, а за технически форум това е пагубно. Колкото и грозно да звучи, трябва да се намери тънката граница между плявата и стойностното, сега като някои попрекали може да отнесе някои банан, но такава е играта.

nhg
02-07-2016, 20:39
На мен пък ми се струва, че много хора се приемат твърде насериозно...
'Айде да не забравяме, че тук е само едно виртуално пространство, доста далече от реалния живот (или жизнь, или лайф - кой както си го възприема)

dansguardian
02-07-2016, 21:52
Мен пък ме кефи форумът, като няма какво да правя и сядам да прочета новостите, а ако ме е връхлетяла музата започвам да творя. Мдааааа, лошото е че творците не биват оценени приживе, а пост мортем. :)

Alex_26
02-07-2016, 21:53
На мен пък ми се струва, че много хора се приемат твърде насериозно...
'Айде да не забравяме, че тук е само едно виртуално пространство, доста далече от реалния живот (или жизнь, или лайф - кой както си го възприема)
Но то е живо отражение на тази мършава, лицемерна, ... реалност
Всеки един форум си има модератори. А дали форумът с е стойностен зависи от ....

mordohy
02-07-2016, 21:54
А да знаете, дали ще отпаднат ограниченията за казаните за ракия?

Alex_26
03-07-2016, 03:32
А да знаете, дали ще отпаднат ограниченията за казаните за ракия?
За теб трябва да има ограничение с тази скоросмъртница дето я вариш. Направо оздравява гнойна ангина с нея

---------- Post added at 03:19 ---------- Previous post was at 03:08 ----------

Хайде заключете я тази тема, че с последните постове лъснаха гъзовете на някои, дето са много чувствителни когато има градивна критика. А и мен няма какво да ме обсъждате, като повечето, дето драскат, не ме познават и пишат колкото да се намират на работа. Или да се правят на велики

---------- Post added at 03:28 ---------- Previous post was at 03:19 ----------

След последния ти пост това го прави лицемерщина

---------- Post added at 03:32 ---------- Previous post was at 03:28 ----------

Ужас, форума умря и вече не съществува :) Останали са само зомбита, тролове и откровенни извеняци. Не пишат вече бивши алфаджии и алфисти, големо важно. Ми то нормално бе колеги, старите муцуни затова са стари, щото вече отдавнааааааа не карат вече автомобили от марката и не ги вълнува форума. Ако образно казано ритнем 4-5 индивида, става тотално скучен форум (за справка33, 55, 64, 75 раздела) всичко е замряло, там никои не пише, останали са 4-5 скрапа и дотам, колко нови теми са отворени проверете сами ;) Просто колите са ясни и няма какво толко да се напише, а за технически форум това е пагубно. Колкото и грозно да звучи, трябва да се намери тънката граница между плявата и стойностното, сега като някои попрекали може да отнесе някои банан, но такава е играта.
Много бъркаш. Погледни чуждите форуми колко много неща и ценна информация има навсякъде из тях

alfa_romeo_forever
03-07-2016, 09:22
За теб трябва да има ограничение с тази скоросмъртница дето я вариш. Направо оздравява гнойна ангина с нея

---------- Post added at 03:19 ---------- Previous post was at 03:08 ----------

Хайде заключете я тази тема, че с последните постове лъснаха гъзовете на някои, дето са много чувствителни когато има градивна критика. А и мен няма какво да ме обсъждате, като повечето, дето драскат, не ме познават и пишат колкото да се намират на работа. Или да се правят на велики

---------- Post added at 03:28 ---------- Previous post was at 03:19 ----------

След последния ти пост това го прави лицемерщина

---------- Post added at 03:32 ---------- Previous post was at 03:28 ----------

Много бъркаш. Погледни чуждите форуми колко много неща и ценна информация има навсякъде из тях

Alex-чо .. ти па батееее БЕЗГРЕШНИЯ .... ейй ебал си си веко ти ... сигурен ли си ,че не си Господ Бог ???

Alex_26
03-07-2016, 12:46
Alex-чо .. ти па батееее БЕЗГРЕШНИЯ .... ейй ебал си си веко ти ... сигурен ли си ,че не си Господ Бог ???
Не съм безгрешен. Но като гледам твоите високо креативни постове разбирам защо този форум запада

alfa_romeo_forever
03-07-2016, 21:54
Не съм безгрешен. Но като гледам твоите високо креативни постове разбирам защо този форум запада

Интересно за мен тема до сега не са пускали ;)

Alex_26
03-07-2016, 22:21
Интересно за мен тема до сега не са пускали ;)
Ами с твоите постове си просто безинтересен явно

alfa_romeo_forever
03-07-2016, 22:28
Ами с твоите постове си просто безинтересен явно

Или пък не се бъркам навсякъде и не спамя по всяка пусната тема в форума и чрез това ми държание не дразня хората ? За разлика от теб ?

Alex_26
04-07-2016, 07:07
Или пък не се бъркам навсякъде и не спамя по всяка пусната тема в форума и чрез това ми държание не дразня хората ? За разлика от теб ?
Аз дразня само философите дето мислят, че са вся и всьо и некадърните, дето искат да напишат нещо, но не знаят какво. Но все пак пишат

BO
04-07-2016, 09:26
Баси, 7 страници плява, свързана с индивида.
Все пак и аз да се разпиша.
Защо темите, в които беше замесен този технически некадърник, бяха изтрити?
Защо поне не бяха просто заключени, за да се виждат все пак некадърните му мнения?
Не за друго, ама да остане историята и потребителите сами да могат да оценят тоталната му техническа некомпетентност, съчетана с безграничната му грешна самооценка?
Защо трябва да страдат потребителите в крайна сметка?
Ето, последния пример из последните му мнения отново в стил кой ми сра в гащите, ама с изтритите мнения просто не може да го сложиш на мястото му, в дупката от която е излязъл. Не за друго, той ще си мисли, че може да дава съвети, ама поне потребителите да не страдат от това, както казах.
Това си е чисто прикриване на този индиви. Нека този чадър от закрила да спре и техническо-инвалидните му мнения да останат на светло, за историята.

Alex_26
04-07-2016, 12:16
Баси, 7 страници плява, свързана с индивида.
Все пак и аз да се разпиша.
Защо темите, в които беше замесен този технически некадърник, бяха изтрити?
Защо поне не бяха просто заключени, за да се виждат все пак некадърните му мнения?
Не за друго, ама да остане историята и потребителите сами да могат да оценят тоталната му техническа некомпетентност, съчетана с безграничната му грешна самооценка?
Защо трябва да страдат потребителите в крайна сметка?
Ето, последния пример из последните му мнения отново в стил кой ми сра в гащите, ама с изтритите мнения просто не може да го сложиш на мястото му, в дупката от която е излязъл. Не за друго, той ще си мисли, че може да дава съвети, ама поне потребителите да не страдат от това, както казах.
Това си е чисто прикриване на този индиви. Нека този чадър от закрила да спре и техническо-инвалидните му мнения да останат на светло, за историята.
Изтриха ги заради простотиите и обидите дето сипете ти и още няколко като теб комерсиални агенти и разни философи. Па и редно си беше. Виж сега, можеш да ме псуваш на воля.
А по-горе хората ясно са ти го написали с червено, прочети си го пак

BO
04-07-2016, 13:05
Изтриха ги заради простотиите и обидите дето сипете ти и още няколко като теб комерсиални агенти и разни философи. Па и редно си беше. Виж сега, можеш да ме псуваш на воля.
А по-горе хората ясно са ти го написали с червено, прочети си го пак
Нямам за цел да те обиждам. Казвам, че си технически инвалид с грешна самооценка за това, каквато е действителността. Ако това за теб е обида, съжалявам, че се обиждаш от истината.
И викаш редно си беше да ти изтрият безграничните глупости, които изписа? Е, нормално е, за теб, но не и за мен, не и за останалите, които ще страдат в последствие.
Тъпо е просто да кажеш на някой, че е сгрешил, която грешка бе изписана в собственото ти мнение като позиция. Ама докато ти трият мненията, така ще бъде.
Всички мнения трябва да остават задължително. Ако някой не казва нещо вярно, то трябва да си понесе последствията.
Аз ако съм гей и някой ме нарече гей, то това няма да е обида, а ще си е истината.
Точно за това не се страхувам да те наричам технически инвалид. Като си такъв, то няма какво да направиш по въпроса. То има де, ама както и видях ти дори не знаеш, че си такъв, за жалост.

Хайде със здраве. И се надявам твоите творения да не се заличават за в бъдеще, за да се сваляш на земята брутало.

п.п. Не получих отговор отново - на дизела трябва ли да се разтоварва турбото? И какво ще стане като се спре горивото, а турбото продължи да надува известно време? Не бе, просто питам, за да ти напомня малоумните ти позиции, лишени от тотална техническа грамотност. Демек технически инвалидна позиция. :choice:

Alex_26
04-07-2016, 13:56
Нямам за цел да те обиждам. Казвам, че си технически инвалид с грешна самооценка за това, каквато е действителността. Ако това за теб е обида, съжалявам, че се обиждаш от истината.
И викаш редно си беше да ти изтрият безграничните глупости, които изписа? Е, нормално е, за теб, но не и за мен, не и за останалите, които ще страдат в последствие.
Тъпо е просто да кажеш на някой, че е сгрешил, която грешка бе изписана в собственото ти мнение като позиция. Ама докато ти трият мненията, така ще бъде.
Всички мнения трябва да остават задължително. Ако някой не казва нещо вярно, то трябва да си понесе последствията.
Аз ако съм гей и някой ме нарече гей, то това няма да е обида, а ще си е истината.
Точно за това не се страхувам да те наричам технически инвалид. Като си такъв, то няма какво да направиш по въпроса. То има де, ама както и видях ти дори не знаеш, че си такъв, за жалост.

Хайде със здраве. И се надявам твоите творения да не се заличават за в бъдеще, за да се сваляш на земята брутало.

п.п. Не получих отговор отново - на дизела трябва ли да се разтоварва турбото? И какво ще стане като се спре горивото, а турбото продължи да надува известно време? Не бе, просто питам, за да ти напомня малоумните ти позиции, лишени от тотална техническа грамотност. Демек технически инвалидна позиция. :choice:
Твоето мнение си е твое. Мен не ми пречи
Колкото до турбото - виж устройството на турбината. И като спреш горивото какво ще надуе турбото? Да, ти си по перпетум мобилетата, забравих

BO
04-07-2016, 14:51
Колкото до турбото - виж устройството на турбината. И като спреш горивото какво ще надуе турбото? Да, ти си по перпетум мобилетата, забравих
Да. Обичам перпетуум мобиле.
Ама и тук се вижда, че отново не си в час. Особено като не даваш никакъв отговор.
Я кажи като натисна спирачката на хибрида още ли се чудиш защо не използвам накладките? Защото и това за теб беше и е перпетуум мобиле?
Ама иначе разбрах де. 3 дни ти отне да вденеш нещо и от тотален инвалид за хибрида (и не само де), започна да даваш чак съвети. Признавам ти го това. Друг такъв тотално объркан технически инвалид няма като теб.

И добре, че някои глупости ти седят все още, че да си виждаш тотално техническо-инвалидните въпроси (не ти, че и без това не разбираш, ама поне другите):

но я ми обясни след като си надул с турбината 2.5 бара и отнемеш рязко газта, къде отива всичкия този въздух веднага?
Ей за това говоря. Докато има цитати с такива технически, глупави въпроси, до тогава ще се знае каква ти е техническата култура. И човек задаващ такъв въпрос да седне да то обяснява нещо технически и да се мисли за знаещ, е меко казано смешно.
Да се повторя - показване на тотална техническа инвалидност. Нищо друго.
И точно за това коментирам тук, за да помоля чадъра, който е разтворен над теб да се затвори и мненията ти да останат в историята. Поне като бисери, ако не за друго. :notworthy:

mimouzunov
04-07-2016, 14:57

И аз имам мнение по въпроса...
Ако решиш да помагаш на хората тук, се научи да го правиш както е редно а не с някакви подхвърляния които вместо да помагат само водят до объркване...

mirchozo
04-07-2016, 15:01
Йеее, бегам за семки и бира, на сутринта ще върна бутилките..., става интересно.

ecotronic
04-07-2016, 15:03

Ти кога най-накрая ще се научиш, когато ти задават ясен въпрос да се стремиш и да дадеш ясен отговор, ако си способен?

Отговарянето на въпрос с друг въпрос само потвърждава незнанието ти.

Накратко - бъди мъж и кажи, че не знаеш отговора (това не е грешно и вече заслужава уважение), вместо да го сучеш по килифарски.

mimouzunov
04-07-2016, 15:10
Ти кога най-накрая ще се научиш, когато ти задават ясен въпрос да се стремиш и да дадеш ясен отговор, ако си способен?

Накратко - бъди мъж и кажи, че не знаеш отговора (това не е грешно и вече заслужава уважение), вместо да го сучеш по килифарски.

То и това не е лесно :scherzkeks:

acho_
04-07-2016, 15:14
Сашко само загатва отговора, само че понеже IQ-то ви е под 160 и не хващате, подобно на човека със 156-цата с помляния двигател, за съжаление той също не отгатнал отговора на гатанката навреме :(

alfa_romeo_forever
04-07-2016, 15:27
Аз дразня само философите дето мислят, че са вся и всьо и некадърните, дето искат да напишат нещо, но не знаят какво. Но все пак пишат

Значи целия форум е от философи , които си нямат грам идея за какво пишат , ама пишат така ли ?

И с това искаш да кажеш , че ти си единствения кадърен и разбиращ от форума ? Мислиш се за нещо повече от другите , за по знаещ може би .?. Хаха искаш ли па да ти кажа нещо ;)

Ти си едно дърто комплексарче , което на дърти години е решило да си избива комплексите , които ги е получил на младини ;)

mirchozo
04-07-2016, 15:28
Хаха IQ...?, тва яде ли се, пие ли се, значи когато питаш трябва да си достатъчно интелигентен за да разбереш какво ще ти отговори някой, че то логически погледнато ако си толкова интелигентен сам ще откриеш решение на даден проблем ?

acho_
04-07-2016, 16:04
Хаха IQ...?, тва яде ли се, пие ли се, значи когато питаш трябва да си достатъчно интелигентен за да разбереш какво ще ти отговори някой, че то логически погледнато ако си толкова интелигентен сам ще откриеш решение на даден проблем ?

"Звънни ми" :bounce8:

mimouzunov
04-07-2016, 16:06
:scherzkeks:
"Звънни ми" :bounce8:

Alex_26
04-07-2016, 20:58
Значи целия форум е от философи , които си нямат грам идея за какво пишат , ама пишат така ли ?

И с това искаш да кажеш , че ти си единствения кадърен и разбиращ от форума ? Мислиш се за нещо повече от другите , за по знаещ може би .?. Хаха искаш ли па да ти кажа нещо ;)

Ти си едно дърто комплексарче , което на дърти години е решило да си избива комплексите , които ги е получил на младини ;)
Щом така мислиш, ... нека е така
Но я първо се погледни в огледалото и виж дали не описваш себе си

---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

Никога, не ми се става философ като теб и на всяка манджа всички подправки. Погледни се, даже ще почнеш скоро и интегрално-диференциални уравнения да пишеш тук. А едни елементарни отговори не си ми дал още на някои въпроси
Колкото до колегата със строшената кола, съжалявам. Но ако имаше въпроси можеше да пита, нали? И аз едно време съм бил в такова положение

---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:55 ----------

Да. Обичам перпетуум мобиле.
Ама и тук се вижда, че отново не си в час. Особено като не даваш никакъв отговор.
Я кажи като натисна спирачката на хибрида още ли се чудиш защо не използвам накладките? Защото и това за теб беше и е перпетуум мобиле?
Ама иначе разбрах де. 3 дни ти отне да вденеш нещо и от тотален инвалид за хибрида (и не само де), започна да даваш чак съвети. Признавам ти го това. Друг такъв тотално объркан технически инвалид няма като теб.

И добре, че някои глупости ти седят все още, че да си виждаш тотално техническо-инвалидните въпроси (не ти, че и без това не разбираш, ама поне другите):

Ей за това говоря. Докато има цитати с такива технически, глупави въпроси, до тогава ще се знае каква ти е техническата култура. И човек задаващ такъв въпрос да седне да то обяснява нещо технически и да се мисли за знаещ, е меко казано смешно.
Да се повторя - показване на тотална техническа инвалидност. Нищо друго.
И точно за това коментирам тук, за да помоля чадъра, който е разтворен над теб да се затвори и мненията ти да останат в историята. Поне като бисери, ако не за друго. :notworthy:
от къде я научи тази дума ТЕХНИЧЕСКИ ИНВАЛИД? Кой ти я каза, та сега я използваш всеки ред? Явно доста са те засегнали, да сега се мъчиш да си припишеш завоеванията

alfa_romeo_forever
04-07-2016, 22:22
Че то тук какво и да се каже за теб , не е вярно ;)

Alex_26
05-07-2016, 04:55
Че то тук какво и да се каже за теб , не е вярно ;)
Но пък ти дава повод да драскаш (макар и безцелно), да се чувстваш жив и полезен. Какво по-хубаво от това. Трябва да си ми благодарен

mimouzunov
05-07-2016, 11:44
Но пък ти дава повод да драскаш (макар и безцелно), да се чувстваш жив и полезен. Какво по-хубаво от това. Трябва да си ми благодарен

Защо тук след толкова писания никои не се е застъпил за теб?! Да "излезе" някои и да каже, тои е прав, тои ми ПОМОГНА наистина!?

Alex_26
05-07-2016, 12:07
Защо тук след толкова писания никои не се е застъпил за теб?! Да "излезе" някои и да каже, тои е прав, тои ми ПОМОГНА наистина!?

Няма смисъл. А и хората с които общувам от сайта ги моля да си траят обикновено, други са тук само за малко. Има по-нагоре яко писано с червени букви - пак го прочети

Alex_26
06-07-2016, 09:11
А сега де, изчерпихте ли се? Доскуча ми

mimouzunov
06-07-2016, 18:18

Ами като ти е скучно, почни сам да си пишеш (виждам че си почнал) а след това сам си отговаряи... :scherzkeks:

Bobo Markov
06-07-2016, 22:35

бате :) ние всички тука сме те умножили по нула от началото на темата но не се сърди :) ако искаш приятелски непринуден лаф ела в темата Среднощен експрес за да не дразним останалите тука :) приеми го като съвет а и при нас в онази тема не е лошо :) пада лаф а и всички се знаем наживо напивали сме се неведнъж няма защо да натягаме та стара чанта форума за респонс :) ние сме виртуална кръчма братче :)

546
07-07-2016, 09:40
бате :) ние всички тука сме те умножили по нула от началото на темата но не се сърди :) ако искаш приятелски непринуден лаф ела в темата Среднощен експрес за да не дразним останалите тука :) приеми го като съвет а и при нас в онази тема не е лошо :) пада лаф а и всички се знаем наживо напивали сме се неведнъж няма защо да натягаме та стара чанта форума за респонс :) ние сме виртуална кръчма братче :)
1+ таман ще ми правиш компания сутрин ,че тия другите пустиняци влазат у форума само по тъмно

Бобби
08-07-2016, 00:37
:))))....:beer:

Alex_26
08-07-2016, 09:42
:))))....:beer:
Ако донесеш пица и кола само.

mirchozo
08-07-2016, 10:31
Чшшшш, алоу. Кви са тез манджи и пукница ? Ша развалите убавата кавга. Взел съм си семки и следя темата с интерес.

Alex_26
08-07-2016, 11:16
Аз се боря за повече от семки

mirchozo
08-07-2016, 12:41
Ае сас сол ша зема за тебе, спициялну

Zlobich
08-07-2016, 13:12
За тиквени няма да говорим,че ще трябва жертвоприношение :D

----------------------
Spaghetti racing Team

dimitar_vd62
08-07-2016, 20:48
Хм....абе забелязал съм че всички кавги завършват със секс...Една "кавга" проточи ли се три страници неминуемо се стига до едене и пиене и курвалък.

undy
09-07-2016, 08:53
Хм....абе забелязал съм че всички кавги завършват със секс...Една "кавга" проточи ли се три страници неминуемо се стига до едене и пиене и курвалък.

Баш не съм съгласен...тва е форум,не е развъдник за охлюви....ако ме разбираш....

Liceto
09-07-2016, 09:39
Момчета...стига се драпахте ! Както се каза по-рано в темата , теглете си по една, пийте по една студена бира и толкова.Мир и любов да има :beer:

undy
09-07-2016, 11:26
Че ние с Митко Вд62 нямаме дертове....ако визираш нас като последни влючаещи си.

Alex_26
09-07-2016, 14:15

Добре звучи

Liminat
10-07-2016, 07:41
Какво да прави човека, като му се коментира алфа. Човек, на който му е безинтересна алфата не би сменял никове след бан, за да може да драсне някой и друг ред за алфа. Не знам на кой пречи, на мен - не, щото съм наясно, че каквото и да възникне, Иво и компания ще я направят, не ми трябва да знам колко помпи има по съединителя :)
Затова и не се интересувам кой разбира и кой не, хеле па да се дразня на някого. Форумите са за запалени, а човека е такъв.
Примерно в казармата, боксьорите му бяха интересни на старшината и говореше и се въртеше само около тях. Е така, издуе бузи, пълни с въздух, и го изстреля - "бббуксьорити върнаха ли са", макар много добре да знае, че са се върнали и се занимават с боксьорски им работи - да се бият с колани - с бляха през лицето или подобни...

Alex_26
10-07-2016, 09:33
Какво да прави човека, като му се коментира алфа. Човек, на който му е безинтересна алфата не би сменял никове след бан, за да може да драсне някой и друг ред за алфа. Не знам на кой пречи, на мен - не, щото съм наясно, че каквото и да възникне, Иво и компания ще я направят, не ми трябва да знам колко помпи има по съединителя :)
Затова и не се интересувам кой разбира и кой не, хеле па да се дразня на някого. Форумите са за запалени, а човека е такъв.
Примерно в казармата, боксьорите му бяха интересни на старшината и говореше и се въртеше само около тях. Е така, издуе бузи, пълни с въздух, и го изстреля - "бббуксьорити върнаха ли са", макар много добре да знае, че са се върнали и се занимават с боксьорски им работи - да се бият с колани - с бляха през лицето или подобни...
Има две неща тук
Едното е, че винаги има все още нещо да научиш, да попиташ, да продадеш, да купиш, евентуално да помогнеш
Другото е все по-нарастващата простотия - човек трябва да я познава за да се бори с нея

ecotronic
10-07-2016, 12:23
Мда....простотията....

Възпитаният човек уважава останалите участници.

А когато възникне технически спор, задава въпроси, изказва аргументи, стреми се да бъде максимално обективен в спора.

Простият човек е неспособен на това.

Когато му свършат аргументите, липсата на възпитание му пречи и да признае, че греши.

Вместо това той започва да прави генерални квалификации на опонентите си, като си мисли, че така собственото му невежество ще остане скрито.

А то лъсва с пълна сила.

Но нали си е прост, той дори и това не разбира.

Alex_26
10-07-2016, 12:54
Мда....простотията....

Възпитаният човек уважава останалите участници.

А когато възникне технически спор, задава въпроси, изказва аргументи, стреми се да бъде максимално обективен в спора.

Простият човек е неспособен на това.

Когато му свършат аргументите, липсата на възпитание му пречи и да признае, че греши.

Вместо това той започва да прави генерални квалификации на опонентите си, като си мисли, че така собственото му невежество ще остане скрито.

А то лъсва с пълна сила.

Но нали си е прост, той дори и това не разбира.
По-добре не можех да те охарактеризирам

nickgaidarov
11-07-2016, 00:06
...

lordliness
11-07-2016, 00:14
Не го осъзнава за съжаление.

nickgaidarov
11-07-2016, 00:53
...

lordliness
11-07-2016, 01:01
Няма накъде да се развива повече. Той е измислил всички физични закони, няколко химични елемента, повечето химични реакции, алгебрата и геометрията. Сега е на път да измисли диагностиката при автомобилите на газ и бензин, а скоро и на метан и електромобилите.
Ама ти няма от къде да ги знаеш тези неща.

nickgaidarov
11-07-2016, 01:12
...

lordliness
11-07-2016, 01:32
И сега ти и тоя Цвятко му коментирате нещата дето той си ги е измислил, всеки би се подразнил и тема би пуснал. И тези зегерки на съединителя. Казал на тъпите копелета инженерите какво да направят. А те гледай какво сътворили и даже не му я показали после. И до сега не виждал такава зегерка на живо. Само на размазани картинки. Ама пише щото норма има. Измисля си нещо и си вярва и последвали търси и убеждава да му вярват.

Liminat
11-07-2016, 06:48
Другото е все по-нарастващата простотия - човек трябва да я познава за да се бори с нея
За борба с простака най-добре работи стратегията "дай ножа на левака сам да се заколи". Прилагаш я и рано или късно сработва на 200%.
Така и така темата като магнит събира всички разбиращи от материята, откъде да намеря фасунга за мигач на 147 нов фейс, че кога свети, кога не свети?

nickgaidarov
11-07-2016, 10:44
...

dimitar_vd62
11-07-2016, 11:36
За борба с простака най-добре работи стратегията "дай ножа на левака сам да се заколи". Прилагаш я и рано или късно сработва на 200%.
Така и така темата като магнит събира всички разбиращи от материята, откъде да намеря фасунга за мигач на 147 нов фейс, че кога свети, кога не свети?

Ти дай да изпростеем на некоя бира че взе да ма фаща съклето.

Liminat
11-07-2016, 16:59
Е тва е Митака! Винаги в точния момент! Че тотално изпростях и днес въртях с колелото през аксаковския баир, до Кранево и през Златни наобратно, направо съм в реанимация...

Alex_26
20-07-2016, 07:17

Нещо ме забравиха след твоя пост

dansguardian
21-07-2016, 15:50
Е тва е Митака! Винаги в точния момент! Че тотално изпростях и днес въртях с колелото през аксаковския баир, до Кранево и през Златни наобратно, направо съм в реанимация...

А на мен като софиянец много ми харесва да пътувам от Варна към Златни пясъци, гледката е невероятна! :)

Бобби
22-07-2016, 01:14
Нещо ме забравиха след твоя пост
Ходи помогни на момчето, тоез на баща му в общи приказки в Царево....ако можеш.....нещо с тел...това онова....иде реч за взаимопомощ.....стига сте се дърляли тук....

Alex_26
22-07-2016, 04:03
Ходи помогни на момчето, тоез на баща му в общи приказки в Царево....ако можеш.....нещо с тел...това онова....иде реч за взаимопомощ.....стига сте се дърляли тук....

Царево ... Ма с тая ешерикия коли във еодата ... Забрсви

---------- Post added at 04:03 ---------- Previous post was at 04:02 ----------

А на мен като софиянец много ми харесва да пътувам от Варна към Златни пясъци, гледката е невероятна! :)

Пиши по темата, а не за свлачища

Liminat
22-07-2016, 20:09

Е, и аз качвам Черни връх и карам през дефилето при всяка възможност. Че и нощна София съм гледал от оная занемарена станция на лифта, на Копитото май беше. Иначе морето кефи, стига да не си 110 кг и да си въртял с куллоту до Балчик и да се връщаш баталясал.

Zlobich
22-07-2016, 20:38
Там на занемарената станция до Кулата на Копитото е адската цигания. Преди години беше чисто,сега всякаква паплач и наркомани се влачат горе да пият и да се друсат.

-----------
Пай сеее ...

Бобби
27-07-2016, 00:19
Там на занемарената станция до Кулата на Копитото е адската цигания. Преди години беше чисто,сега всякаква паплач и наркомани се влачат горе да пият и да се друсат.

-----------
Пай сеее ...
А много си прав....ходят горе напушват се и след това дрифтят с бемвета.....имам един колега, това му е любимото място....

Alex_26
27-07-2016, 10:26
Ранобудниче, тези не пишат по темата! Хлоби Боби еднс голвма пица да я изядем заедно

Бобби
30-07-2016, 00:33
Ранобудниче, тези не пишат по темата! Хлоби Боби еднс голвма пица да я изядем заедно
Моля другарко....!!!!...търсиш повод да се запознаеш с възпитателката ли..?..:)))
Я се качи първо на влака да си подрусаш топките....и ако преценим, мое и да те почерпим......:eat:

Alex_26
30-07-2016, 08:14
Моля другарко....!!!!...търсиш повод да се запознаеш с възпитателката ли..?..:)))
Я се качи първо на влака да си подрусаш топките....и ако преценим, мое и да те почерпим......:eat:
Отивам на теснолинейката за Юндола, тая ретрото. Предполагам тя ще друса и клати повечко :stretcher:

Бобби
02-08-2016, 00:36
Отивам на теснолинейката за Юндола, тая ретрото. Предполагам тя ще друса и клати повечко :stretcher:
Залязваш...и влака обърка.....:)))...няма кой ти дигне рейтинга вече....:picnic:

Alex_26
03-08-2016, 12:25
Залязваш...и влака обърка.....:)))...няма кой ти дигне рейтинга вече....:picnic:
Ох, прав си. Очаквах Лорда да се включи. За разлика от Екото, който много често дава полезна информация (схеми), лорда се опитва да манипулира. Не знам какво са делили в миналото с екото. На мен во ми е любимец
:rosso_racers:

lordliness
03-08-2016, 14:44
Ох, прав си. Очаквах Лорда да се включи. За разлика от Екото, който много често дава полезна информация (схеми), лорда се опитва да манипулира. Не знам какво са делили в миналото с екото. На мен во ми е любимец
:rosso_racers:

Всичко делим. Пари, жени, к'вот се сетиш. Най- вече жертви като теб, за забавление

Alex_26
03-08-2016, 22:06
Всичко делим. Пари, жени, к'вот се сетиш. Най- вече жертви като теб, за забавление

Далеч съм от жертва. Да ти публикувам ли личните съобщения? Ма не ми се пада до твоето ниво. Опитваш се да манипулираш всеки, ама не си креативен, а и не си в час с колите
:bg:

А колкото до екото, с него ми е кеф да споря

ecotronic
03-08-2016, 22:15
Далеч съм от жертва. Да ти публикувам ли личните съобщения? Ма не ми се пада до твоето ниво. Опитваш се да манипулираш всеки, ама не си креативен, а и не си в час с колите

Когато направиш поне една тема за ремонти с обяснения, снимки и пр. с която да си полезен на форума, ще претендираш, че разбираш от коли.

Колкото до споренето - това, което ти правиш не е аргументиран спор а дърляне. На мен това не ми е приятно.

lordliness
03-08-2016, 22:31

Личните съобщения могат да се променят лесно. Може да напишеш каквото поискаш и така. А пък и нямам навик да си споделям мислите с непознати.
А най- обичам изнудвачи.
За спор са нужни поне двама с еднакъв интелект, а от вас двамата единия има дефицит.

BO
04-08-2016, 09:01
... а и не си в час с колите
...
Много ми е интересно как си го определил това.:clap:

Все едно аз да влезна в някакъв форум по биологична химия и да реша, че някой от там не бил в час с материята.

Да, знам за твоите маг способности, които включваш постоянно. И предвид рейтинга ти със 100% неуспех в познаването, то без да познавам колегата, на база твоя карък, то най-вероятно колегата е много в час с колите.
:rotfl:

А бе я кажи, че ми стана интересно за колегата с проблемната турбина. Сигурно ако питаш мен, като е отнел газта, то се е получил як сържд и е омазал всичко. Нали дизела трябва да разтовари, защото тоя въздух няма къде да отиде.

п.п. И човек с такъв възглед да каже, че ще направи "хубава" диагностика. Баси, яко. Я дай да напиша някаква формула, белкем се получи. Знам ли. Ама май по-добре да не се пробвам, за да не съм химик инвалид, за сега без карък, защото като не знаеш нещо, то трудно би го отгатнал.

Alex_26
04-08-2016, 14:18
Личните съобщения могат да се променят лесно. Може да напишеш каквото поискаш и така. А пък и нямам навик да си споделям мислите с непознати.
А най- обичам изнудвачи.
За спор са нужни поне двама с еднакъв интелект, а от вас двамата единия има дефицит.

А мога да си напиша потребителското име и паролата и да провери който иска. Аз и не споря с теб. Ти започна да ме нападаш след като си получи съобщението за отказано приятелство. Аз виртуални приятели нямам. Колкото до интелекта, ами радвам се, че си доволен от твоя. Но това не е достатъчно. Прочети малко Андерсен

lordliness
04-08-2016, 14:43
А мога да си напиша потребителското име и паролата и да провери който иска. Аз и не споря с теб. Ти започна да ме нападаш след като си получи съобщението за отказано приятелство. Аз виртуални приятели нямам. Колкото до интелекта, ами радвам се, че си доволен от твоя. Но това не е достатъчно. Прочети малко Андерсен

Не съм ти пращал покана за приятелство. Още по малко съм получил съобщение за отказано.
Но като се замисля на компютрите ми сядат няколко човека. Може би си пишеш с друг.
Не знам дали системата праща съобщение за отказ от приятелство. Андерсен съм го чел в детската градина.
Дай си паролата щом предлагаш за да проверя.

Iltcho
04-08-2016, 15:55
:bouncing_smiley:

Направихте ми деня. Умирах от скука на работа. Е така не съм се смял от години - със сълзи! Благодаря ви за забавните мигове!

lordliness
04-08-2016, 16:00
:bouncing_smiley:

Направихте ми деня. Умирах от скука на работа. Е така не съм се смял от години - със сълзи! Благодаря ви за забавните мигове!

И аз се забавлявам, но доста по- малко, не ми е много на нивото.
Напъва се човечеца и не знам защо държи да става за смях.
Чак и шантаж опитва. В сега действащия НК има два основни състава на изнудване – по чл. 213а и по чл. 214 НК.
Във форума има ли наказание за изнудване, би трябвало да е отстраняване за винаги!

lordliness
04-08-2016, 17:43
Не те обиждам. Коя дума е обидна? Ако смяташ нещо за обидно, това е само мое твърдение, имаш трибуна да го обориш.

---------- Post added at 17:43 ---------- Previous post was at 17:41 ----------

Цитат:
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
Ти си уникален. Хем казваш, че не разбираш, хем се пъхаш. Екото е доста нива над теб. Сега разбирам какво имаш против него. А тук чети и се просветлявай:
http://www.alfaowner.com/Forum/engin...periences.html
Ти глупак ли си? Къде казвам че не разбирам?

На няколко места ма не ми се занимава с теб да ти ги търся

Разликата между теб и мен, освен в IQ- то е че аз не се образовам от сайтове. Ако имаш някакви съмнения за IQ-то си пусни една анкета да си сигурен.
Осъзнаваш ли тези факти или не ти достигат до главния мозък?

Това да имаш високо IQ не значи, че можеш да си обуеш обувките правилно. Ако твоето IQ си го добил с анкети не знам какво да кажа за анкетираните тогава. Изобщо всичките ти писания бликат с IQ-та :prescription:
- това си ми го писал ти по повод Во и екото. А сега то влиза в сила за теб. С твоите камъни по твоята глава.

Извинявам се за спама. Колкото до темата, колегата нека прочете линка. Пък той да си прецени какво и що. Но познавам няколко души сменили си вътрешностите с резервен кит и отново станали трактори
От всичко написано разбрах, че признаваш за ай кю, което ти е достатъчно да си обуеш обувките. Сигурно ти викат на галено Ал Бънди. И не те обиждам, а ако си прочел внимателно изнасям факти.

На всички им стана ясно колко ти е високо ... IQ-то

И най - вече на теб защото не можеш да измислиш отговор.
Време е да се покриеш в дупката си.

Ползваш чушди цитати? Не беше така докато се дърляхме с екото :clapping:

Трябва да преценя колко струваш. Страхувам се, че не много

lordliness
04-08-2016, 18:57
В този форум трябва да наказват хора като теб поради няколко причини. Ето две от тях:
1) Не пишеш по темите. Като искаш да ме нападаш и обиждаш - има си тема за мен
2) Чрез ЛС ти се опитваш да манипулираш хората и да настройваш едни с/у други. Но при мен не ти се получи. Много го мразиш екото от миналото и си мислеше, че ще ти се вържа на акъла да го ям от твое име, а ти да гледаш сеир
3) Тук не е по темата, за което се извинявам. Но отварянето на тая тема от теб показва и твоето IQ, и твоята подла същност
Е защо да го мразя, той е интелигентен и умен, знае много неща и има богат речник, прочел е много книги, за мен това са ценни качества, обичам да си говоря с него. Не обича да го критикуват и понякога не си признава като сбърка( то кой ли обича), казвал съм му това и друг път, говоря на приятели те си това, което мисля за тях, вероятно ги боли понякога, понякога се сърдим, като хлапета и се заяждаме като върли врагове, ама няма идеални хора, аз също съм далеч от мисълта, че съм идеален. И ми е помагал много пъти.

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:56 ----------

Ще падна, нещо се притесни и запя на друг глас :BBQ:

не се притеснявам и не се страхувам от нищо, грешно си ме разбрал, страхуват се от мен, такива като теб

Alex_26
04-08-2016, 20:39
Охо, темата за мен се оживи :big_love: Довчерашният подстрекател с/у екото и ВО днес е с/у мен, щото не му играя по свирката. Как така оцели темата в която да пишеш? Някой ти подсказва, а?

Zlobich
04-08-2016, 20:43
Аз очаквам личните съобщения които обеща да пуснеш?!

-----------
Пай сеее ...

lordliness
04-08-2016, 21:00
Охо, темата за мен се оживи :big_love: Довчерашният подстрекател с/у екото и ВО днес е с/у мен, щото не му играя по свирката. Как така оцели темата в която да пишеш? Някой ти подсказва, а?

дума оцели не съществува в българския език.
Като искаш да пише толкова много се научи да пишеш правилно, срамота

---------- Post added at 21:00 ---------- Previous post was at 20:49 ----------

Аз очаквам личните съобщения които обеща да пуснеш?!

-----------
Пай сеее ...
абе гледам сега, че на мен ми е препращал чужди съобщения на разни хора да ги чета, не им бях обръщал внимание, ама той си пада интригант тоя Алекс, като гледам сега

Zlobich
04-08-2016, 21:07
Чакам да видя,много НЕ обичам хора които само заплашват,а не действат.

-----------
Пай сеее ...

mimouzunov
05-08-2016, 15:32
Чакам да видя,много НЕ обичам хора които само заплашват,а не действат.

-----------
Пай сеее ...

Значи, ясно е че Цвятко (не знам как се казва в деиствителност) не е в течение с това какво се случва под капака на автомобила, но поне форума малко се събуди покраи него... :afro:

ivo_63
05-08-2016, 15:36
Регулярно се появява някоя комета, преминава небосклона и изчезва. Четем с удоволствие , все едно вестник Стършел.

Zlobich
05-08-2016, 15:52
На мен ми мяза на втора възрас :D

-----------
Пай сеее ...

lordliness
05-08-2016, 17:33
Ето сега забавно съботно- неделно четиво за Цвятко. Или Цвятко Сладура,
Приятно четене.
Каза че бил сладур и мога да го наричам така. Защо нямам представа. Имам съобщение от него за това :)
Като начало никога не отговаряйте и не му пишете съобщения, после ще ви заплашва.
Мен почна да ме залива всеки ден с разни съобщения. Включително и чужди, на хора от форума, които пишат за други хора, да правиш това е супер долно. Някои съобщения си бяха доста гаднички, не знам дали бяха истински, малко ме съмнява или той ги е преправил. И това всеки ден почти, понякога му отговарях от учтивост друг път го пусках по пързалката.
Досадна работа.
И в един хубав ден почна да ме заплашва и изнудва как ще публикува кореспонденцията.
Само подли душици са способни на това.
. Аз въобще не помня какво съм му писал, но със сигурност нищо притеснително.
Какво мога да си пиша с някакъв непознат дето ми досажда.
Вече с радост бих се запознал с него и бих му стиснал ръчичката. Малката хилава ръчичка.
Цяла сага стана, важно е да се забавляваме :).
Като ми дойде пак вдъхновение ще напиша част две.

Alex_26
05-08-2016, 21:35
Ето сега забавно съботно- неделно четиво за Цвятко. Или Цвятко Сладура,
Приятно четене.
Каза че бил сладур и мога да го наричам така. Защо нямам представа. Имам съобщение от него за това :)
Като начало никога не отговаряйте и не му пишете съобщения, после ще ви заплашва.
Мен почна да ме залива всеки ден с разни съобщения. Включително и чужди, на хора от форума, които пишат за други хора, да правиш това е супер долно. Някои съобщения си бяха доста гаднички, не знам дали бяха истински, малко ме съмнява или той ги е преправил. И това всеки ден почти, понякога му отговарях от учтивост друг път го пусках по пързалката.
Досадна работа.
И в един хубав ден почна да ме заплашва и изнудва как ще публикува кореспонденцията.
Само подли душици са способни на това.
. Аз въобще не помня какво съм му писал, но със сигурност нищо притеснително.
Какво мога да си пиша с някакъв непознат дето ми досажда.
Вече с радост бих се запознал с него и бих му стиснал ръчичката. Малката хилава ръчичка.
Цяла сага стана, важно е да се забавляваме :).
Като ми дойде пак вдъхновение ще напиша част две.
:rotfl: нещо ми изглеждаш притеснен, като гузен негонен бяга

lordliness
05-08-2016, 21:57
Правилното решение на проблема Цвятко е да не му се отговаря по никакъв начин, той да си пише, но без ответна реакция. Просто не го забелязвайте, то няма и нищо забележително в него, освен правописните грешки.

Alex_26
05-08-2016, 22:31
Правилното решение на проблема Цвятко е да не му се отговаря по никакъв начин, той да си пише, но без ответна реакция. Просто не го забелязвайте, то няма и нищо забележително в него, освен правописните грешки.

Zlobich
05-08-2016, 22:36
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160805/2b621d9d5fffe332be3ef449aa77968e.jpg
Яяя вижте как се чипкат ледчетата. Наздраве :)

-----------
Пай сеее ...

Alex_26
05-08-2016, 22:41
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160805/2b621d9d5fffe332be3ef449aa77968e.jpg
Яяя вижте как се чипкат ледчетата. Наздраве :)

-----------
Пай сеее ...

Синьото Джони не е с този цвят :BBQ:

Zlobich
05-08-2016, 22:54
Пий си го,тази македонска божествена напитка ... не можеш да я сравняваш с джони,да си имаме уважението :)

-----------
Пай сеее ...

Alex_26
06-08-2016, 04:05
Пий си го,тази македонска божествена напитка ... не можеш да я сравняваш с джони,да си имаме уважението :)

-----------
Пай сеее ...

Па дай да опитаме и ний. Мордохай ми даде една дето изгаряше

Alex_26
06-08-2016, 14:29
Лорде, липсваш ми. Ъпгрейтни темата ми с някое проникновение
:prescription:

lordliness
07-08-2016, 23:54
Лорде, липсваш ми. Ъпгрейтни темата ми с някое проникновение
:prescription:

Каквото повикало, такова се обадило.
Не си ми на ниво да разговаряш с мен, надявам се че се убеди вече

mirchozo
08-08-2016, 09:18
Въъй, битер турцки серял тука.
Абе форума толкова ли е умрял че се занимава с поредна интрига и простотия човешка ?

Alex_26
08-08-2016, 09:27
Въъй, битер турцки серял тука.
Абе форума толкова ли е умрял че се занимава с поредна интрига и простотия човешка ?

Не толкова, той просто е мъртъв от години. Сега е само за забавление и човешка простотия и ... величие. Тука пишат много малко знаещи и можещи, а едно време бе време на технически спорове, а не на нереализирали се величия и пиянски бъртвежи. Така е, умното и младото вече е зад граница, останахме ние, дъртаците и мнозинството глупаци в един кюп с .... ромите

Апропо - бетер индийски сериал.

lordliness
08-08-2016, 09:33
Не толкова, той просто е мъртъв от години. Сега е само за забавление и човешка простотия и ... величие. Тука пишат много малко знаещи и можещи, а едно време бе време на технически спорове, а не на нереализирали се величия и пиянски бъртвежи. Така е, умното и младото вече е зад граница, останахме ние, дъртаците и мнозинството глупаци в един кюп с .... ромите

Благодаря, аз съм зад граница. :)

mirchozo
08-08-2016, 09:47
Ебахму, ни съм дърт, ни съм прост, ни съм сиганен, ко прая тука...?

Alex_26
08-08-2016, 10:09
Ебахму, ни съм дърт, ни съм прост, ни съм сиганен, ко прая тука...?
Ами какво чакаш още

Alex_26
08-08-2016, 10:41
https://www.youtube.com/watch?v=fMxRHpjRfL0
Поздрав за всички мои "почитатели". Тази песен ги описва отвсякъде
:big_bow_down:
Сега сложих кавичките, че някои не ме разбраха

mirchozo
08-08-2016, 11:10
Много си зле, честно... Едва ли имаш почитатели друже. Дай нещо за НЕфеновете ти, със сигурност сме повече.

Alex_26
08-08-2016, 12:29
Много си зле, честно... Едва ли имаш почитатели друже. Дай нещо за НЕфеновете ти, със сигурност сме повече.
Това е за тях, а аз фенове не търся. особено пък тук, във виртуалното.
Пак го казвам, хората които стават вече не пишат тук, а само четат да се забавляват. Е, има още няколко от старата генерация, но те си личат. А и с тях се знаем
Така, че ми е през оная работа дали си ми фен или не. Ако мога да ти помогна - ще ти. Ако ти преча - игнорирай ме и не ме чети

mirchozo
08-08-2016, 13:47
Ами не съм ти фен, това е ясно мисля, не те познавам, нито има какво да деля с теб, просто не ми допада начина по който комуникираш във форума. Поредния компютърен всезнайко дето си е изцапъл ръчичките 1 път докато сменя крушка на задния номер на 156ца (ако изобщо знаеш как се сменя), съжалявам но това е първообразът който ми излиза като чета глупостите ти. Извинявай все пак.

Alex_26
08-08-2016, 18:16
Ами не съм ти фен, това е ясно мисля, не те познавам, нито има какво да деля с теб, просто не ми допада начина по който комуникираш във форума. Поредния компютърен всезнайко дето си е изцапъл ръчичките 1 път докато сменя крушка на задния номер на 156ца (ако изобщо знаеш как се сменя), съжалявам но това е първообразът който ми излиза като чета глупостите ти. Извинявай все пак.
Това е твое мнение което не съвпада с действителността. А и не мисля да го променям щото не ми пука. А и няма какво да ми донесе. Ако искаш ме четеш, ако ли не - елиминирай ме. Елементарно.
А като гледам ти си си създал еди първообраз за някои други, вярваш им, продължавай

mirchozo
08-08-2016, 20:45
Аз имам мнение за доста хора от форума, но сега говорим конкретно за теб. Приеми го като градивна критика и слез малко на земята. Както виждаш не те обиждам, това е просто мнението ми създадено на база твоите писания. Вероятно си точен наживо, но тук във виртуално пространство просто летиш над облаците. От всичко разбираш и всичко знаеш, ако наистина беше така щеше да си милионер и изобщо нямаше да си тук. Остани си земен, като незнаеш нещо си го признай, не е срамно човек да признава грешките си.

Alex_26
08-08-2016, 21:31
Аз имам мнение за доста хора от форума, но сега говорим конкретно за теб. Приеми го като градивна критика и слез малко на земята. Както виждаш не те обиждам, това е просто мнението ми създадено на база твоите писания. Вероятно си точен наживо, но тук във виртуално пространство просто летиш над облаците. От всичко разбираш и всичко знаеш, ако наистина беше така щеше да си милионер и изобщо нямаше да си тук. Остани си земен, като незнаеш нещо си го признай, не е срамно човек да признава грешките си.
Има много истина в думите ти. Не съм милионер защото винаги ме е еняло за другите. А сега вече е късно да се променя. А и човекът, който щеше да ми даде старт в живота го застреляха преди доста години.
Тук сам знаеш кои са богаташите

Бобби
09-08-2016, 00:49
Има много истина в думите ти. Не съм милионер защото винаги ме е еняло за другите. А сега вече е късно да се променя. А и човекът, който щеше да ми даде старт в живота го застреляха преди доста години.
Тук сам знаеш кои са богаташите
:))))...като не можеш да бягаш и аванс да ти дават, файда няма.....

Alex_26
09-08-2016, 07:28
:))))...като не можеш да бягаш и аванс да ти дават, файда няма.....

Ами никога не съм бил добър в бягането. Язък, трябвало е повече да потренирам. Но никога не е и късно. Важно е да уцелиш момента :bouncing_smiley:

BO
09-08-2016, 23:29
При теб момента никога няма да бъде уцелен, колкото и да се стараеш. Ма продължавай напред, трябват губещи в състезанието, иначе се обезсмисля.

Между другото гледам от една седмица си "научил" нещо ново. Явно си слушал някои хора да си говорят за турбини, луфтове и т.н и вече всяко второ мнение ти е я си виж оста, махай маркуча, я да ти видя аз турбината, я си виж луфтовете. Поздравления за което. Чакаме следващия разговор, който си чул и да започваш да съветваш на негова база.
И да не забравиш съвета на колегата как да си формулираш изреченията - Аз не разбирам, ама ми казаха/чух... и така продължаваш натам. Ако беше започнал така в темата с "Просто изключва за миг дюзите", то можеше да отместиш глупостта, която написа към други личности. Ама като си технически инвалид-карък, спасение няма за теб.
:bounce8:

lordliness
09-08-2016, 23:42
При теб момента никога няма да бъде уцелен, колкото и да се стараеш. Ма продължавай напред, трябват губещи в състезанието, иначе се обезсмисля.

Между другото гледам от една седмица си "научил" нещо ново. Явно си слушал някои хора да си говорят за турбини, луфтове и т.н и вече всяко второ мнение ти е я си виж оста, махай маркуча, я да ти видя аз турбината, я си виж луфтовете. Поздравления за което. Чакаме следващия разговор, който си чул и да започваш да съветваш на негова база.
И да не забравиш съвета на колегата как да си формулираш изреченията - Аз не разбирам, ама ми казаха/чух... и така продължаваш натам. Ако беше започнал така в темата с "Просто изключва за миг дюзите", то можеше да отместиш глупостта, която написа към други личности. Ама като си технически инвалид-карък, спасение няма за теб.
:bounce8:

Ако си обърнал внимание дори вече си намери клиент да му пипа луфта на турбината и маркуча :)

Бобби
10-08-2016, 00:36

А кажи ми кое е мъртвото на форума....?
Покажи ми добре изпипана техническа тема...от преди...!....ти кой беше тогава...?:baby:...щото сегашната ти поява е нова....:flirt:....имам алфа от далечната 92 година.......форума е открит 2005 г.....регистрирах се през 2008... и т.н...тогава имаше много по малко алфи.....и потребителите бяха по малко.....сега можеш да научиш много повече, ако може да пресяваш....и преди, и сега знаещите са меркантилни, ако ме разбираш....
Така и не разбрахте демокрацията....още ви е в главата комунизма и криворазбраната взаимопомощ....:flirt:
Да има я....но хората който си помагат са в ограничени групи.....според интереси....дори и пияниците в форума....
Имаш големи пропуски във виртуалното общуване....:flirt:

lordliness
10-08-2016, 07:06
Покажи ми добре изпипана техническа тема...от преди...!....ти кой беше тогава...?:baby:...щото сегашната ти поява е нова....:flirt:....имам алфа от далечната 92 година.......форума е открит 2005 г.....регистрирах се през 2008... и т.н...тогава имаше много по малко алфи.....и потребителите бяха по малко.....сега можеш да научиш много повече, ако може да пресяваш....и преди, и сега знаещите са меркантилни, ако ме разбираш....
Така и не разбрахте демокрацията....още ви е в главата комунизма и криворазбраната взаимопомощ....:flirt:
Да има я....но хората който си помагат са в ограничени групи.....според интереси....дори и пияниците в форума....

Онзи ден си търся нещо в един сайт за една кола, чужд сайт и се включва веднага един, на живо да помага, питах го нещо конкретно и ми вика ще ти кажа, искам пет долара за информацията :).

Alex_26
10-08-2016, 07:34
И аз карам сако алфи от 1992. Не си спомням вече никовете тук, но и те датират от създаването на форума. Тогава се дерех яко и с Оем, и с Бобо, и с други, дето вече ги няма тук. А и се разискваха много от нещата за първи път, а сега просто се повтарят ли повтарят. Спомням си и Чичо когато и се ядоса и хакна сайта. Нещата, които сега се пишат тук са само бледо повторение на здраво чепкани същите и подобни. Като например клатенето на обороти. Колко сме се драли и за 33-те. Е, питай Мордохай (Иво), той е от старата генерация. И съм го акал, и банове съм отнасял, че беше мод. А сега сме си приятели.
Колкото до виртуалното - то е само за бизнес и смях. Тук ми писна от едни и ги щракнах, а те нека си пишат

lordliness
10-08-2016, 09:10
Търся някой да ми пипа турбините и маркуча на турбините . С опит.

mirchozo
10-08-2016, 12:37
Колко турбини имаш ти бре, бахму :)

undy
10-08-2016, 12:46
Е па колко...повече от две турбини и един маркуч....не вервам......вече ако е с два маркуча :big_bow_down:

lordliness
10-08-2016, 13:09
Е па колко...повече от две турбини и един маркуч....не вервам......вече ако е с два маркуча :big_bow_down:

Е чак пък с два, един е :) , голям, като за големи турбини

Alex_26
10-08-2016, 13:52
Момчета, не знам какви турбини и маркучи обсъждате (тоя с IQ-то) не го чета вече, ама не е по темата. Ако обичате, давайте по същество
:big_bow_down:

mirchozo
10-08-2016, 14:22
Тъси некой с опит да му пипа маркуча дали се втвърдява (ония с IQ-то), малко нечисти помисли ми се струват ама, знам ли, то сега модерен свят...

Alex_26
10-08-2016, 14:24
Тъси некой с опит да му пипа маркуча дали се втвърдява (ония с IQ-то), малко нечисти помисли ми се струват ама, знам ли, то сега модерен свят...

Аз обичам долината с дупка по средата и зад не още една. А отгоре два хълма, не много големи

Бобби
10-08-2016, 23:07
:flirt:...а бе Вие сте виртуално незадоволени копелета...:))).....защо се дървите без реален повод....питам Аз..?:)))...барате маркучи и тем подобни.....силикона е на мода..:)))
:drunk:

Alex_26
11-08-2016, 00:06
:flirt:...а бе Вие сте виртуално незадоволени копелета...:))).....защо се дървите без реален повод....питам Аз..?:)))...барате маркучи и тем подобни.....силикона е на мода..:)))
:drunk:

Аааа, аз за маркучи не съм писал. А и силиконът не ми е готин на пипане

Бобби
11-08-2016, 23:48
Аааа, аз за маркучи не съм писал. А и силиконът не ми е готин на пипане
Ти па......оди барай на баба цедилата...:)))

Alex_26
12-08-2016, 05:54
Ти па......оди барай на баба цедилата...:)))
Аааа, недей с лошо. Има хубави баби. Винаги можеш да научиш нещо :roll2:

DiStefano
12-08-2016, 22:10
Само да вметна, че форумът датира от преди 2005-та, а още по преди ползвахме dir-а. Това, че регистрациите на някои от нас са от 2005 юли се дължи на кофти случка със сървъра, който тогава обслужваше сайта.

Сега спокойно продължавайте да ги мерите ...

lordliness
12-08-2016, 22:15
Пипащия маркучи не издържа на темпото и се отказа :(
Или пипащия турбини. И аз не знам какво пипа. Гледам, че вече пипа и тампони. Ама капсаловани само.

Alex_26
13-08-2016, 10:13
Само да вметна, че форумът датира от преди 2005-та, а още по преди ползвахме dir-а. Това, че регистрациите на някои от нас са от 2005 юли се дължи на кофти случка със сървъра, който тогава обслужваше сайта.

Сега спокойно продължавайте да ги мерите ...

Тук ме мерят мен. Ама все едни и същи пишат и ... ми е безинтересно
:starwars:

1115
13-08-2016, 11:10
Цецо, важното е не ти кого познаваш.
А кой споменава, че познава теб.

чичката

Alex_26
13-08-2016, 13:41
Цецо, важното е не ти кого познаваш.
А кой споменава, че познава теб.

чичкатаЧиче, не ми пука кой ме споменава. Важното е да ме уважават тези, който аз уважавам. И теб, и тези около теб. Иначе много споменават, че ме познават .... с различни чувства :big_flowers:
Но на мен не ми дреме за тях. На хората в устата, а не в краката

Alex_26
16-08-2016, 11:18
Настана спокойствие - трима в листа с игнорирани и сайтът придоби малко по-добра светлина :bravo:
А и те и без това нищо съществено не казват, освен да обиждат и да се правят на интересни

ecotronic
16-08-2016, 13:52
http://www.img-share.eu/f/images/260/1a8bKTWV.jpg

:heavy_cry:

lordliness
16-08-2016, 14:40
Къде е лайк- а, не го намерих да натисна :)
Точно така си го представям, а клепачите защо са му такива, гримира ли се или са го били?

Alex_26
16-08-2016, 15:10
Хе, все едни и същи многознайковци са на клона. Как не им е писнало. Трябва да махнат въобще съобщенията.
Еко, ти не си в листата, ама си на път и ти за натам. Вече нищо смислено не си написал от доста време

ecotronic
16-08-2016, 15:13
Хе, все едни и същи многознайковци са на клона. Как не им е писнало. Трябва да махнат въобще съобщенията.
Еко, ти не си в листата, ама си на път и ти за натам. Вече нищо смислено не си написал от доста време

Ми аре действай, че се чувствам пренебрегнат :)

lordliness
16-08-2016, 15:25

Работата не е добре, щом тоя взе да те оценява :)

Alex_26
16-08-2016, 15:37

То си си само, че от светът. Личи си ти

BO
16-08-2016, 16:41
То си си само, че от светът. Личи си ти
A? К'о 'речи?
И този индивид имаше и претенции към някои колеги, че не можели да пишат и изказват на български.
:pokey:

Alex_26
16-08-2016, 17:16

Чукчо, вече и ти си пропуснат :fish:

lordliness
16-08-2016, 17:28
Според мен никой не пропуска, защото е любопитник, само се прави.

ecotronic
16-08-2016, 17:29
Браво! Ето, че се справяш чудесно. :)

Сега остана още съвсем малко:

1 - Да си изтриеш акаунтите за форума (всичките).

Ако не знаеш как, ще помагаме.

2 - Да скочиш в кенефа и да не забравиш да пуснеш водата.

:mf_Flush:

nickgaidarov
16-08-2016, 22:07
...

lordliness
16-08-2016, 22:16
Гайдаров, къде изчезна пак?
Тоя, майстора,пипащия турбини, не може да победи в спор, гола вода и кал в ушите.

ecotronic
16-08-2016, 22:17
Г-н Гайдаров,
Аз живея в демократична страна и не нарушавам законите.

Така и в случая с въпросната тема, също не съм ги нарушил.

И не - не ми е неудобно.

Като изтъкваш, колко пъти въпросният индивид ме бил побеждавал в спорове, можеш ли да ми посочиш поне един?
Един от многото?

И изобщо, как с твоето ниво на техническа компетентност, ти успя да направиш подобен извод?

nickgaidarov
16-08-2016, 22:21
...

ecotronic
16-08-2016, 22:25
На ЛС ли да ти ги посоча, или тук?

Разбира се, че тук.

nickgaidarov
16-08-2016, 22:30
...

nickgaidarov
16-08-2016, 23:29
...

lordliness
16-08-2016, 23:50
Според мен въпросителна се отнася за резервен, а не че не знае за съществуването на ремонтен комплект.

Zlobich
17-08-2016, 00:04
Сега става интересно,гайдата се включи. Очаквам с нетърпение прегрупиране. Давайте момчета,заредил съм се със семки :D

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
17-08-2016, 00:30
...

ecotronic
17-08-2016, 07:40
Ще пращам темите в отделни постове, като ще продължа и утре вечерта след работа, тъй като наистина се сетих за доста такива случаи. Ето един:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93777 – в тази тема Алекс дава разяснения за резервния кит на вариатор, а ти дори не знаеш, че съществува такъв. Което, разбира се, не ти пречи да се опитваш да го иронизираш точно по този повод.
P.S. Между другото, линка от АО, който в тази тема даде Алекс, му го пратих аз на ЛС – белким ви поограмоти малко от реномиран източник, щом на него не му вярвате.

Страхотен довод, Гайдаров!

Само толкова ли можеш?

Както лорда вече предположи, става въпрос за ремонтен а не за резервен комплект.

http://www.axm-auto.com/index2.php?brand=3&model=51&modif=488&cat=14&subcat=160&prod=3082&numenkl=1&show=1

Очевидно ти и това не разбираш.
Тук дори не са нужни някакви технически познания а само малко логическо мислене.

И понеже съм сигурен, че въпреки това ти пак ще ме упрекнеш в това, че не съм знаел за такъв комплект, ето ти и още едно доказателство:

http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1072561&postcount=21

Нарочно ти давам да прочетеш пост на колега, който ме е цитирал, за да изключим и вероятността сега да съм си преправил поста от 2012 г.

Давай следващото (от многото) доказателства.