Log in

View Full Version : нещо ми е много интересно

cvetelin
19-04-2007, 20:53
та имам един въпрос:
някой сменял ли си е крушките по таблото. в смисъл оригинално нали са зелени. някой слагал ли си е друг цвят. аз си мисля да си сложа бели ама дали няма да ми пречат като карам през ноща.
та ако някой е слагал различен от зеления цвят нека да каже па и ако може да покаже няма да е зле :)
:D

tonov
19-04-2007, 20:58
Ми те крушките са си бели, световодите и фолиото на километража са зелени :twisted: Предния собственик се е опитвал да праи да свети синьо със сини крушки :shock: Пълна боза. Не става нито синьо, нито зелено и за капак не мое видиш нищо нощем. Аз иначе съм замислил да го правя мойто да свети червено, обаче без смяна на циферблатите нема да мине :(

pent
20-04-2007, 04:00
някой може ли да покаже снимка на тези крушки, да купя предварително...

10х

tonov
20-04-2007, 09:11
Ето такива са, 1,2W 12V
http://www.multi-offer.de/ebayimage/02300005.jpg

cvetelin
20-04-2007, 14:40
Ми те крушките са си бели, световодите и фолиото на километража са зелени :twisted: Предния собственик се е опитвал да праи да свети синьо със сини крушки :shock: Пълна боза. Не става нито синьо, нито зелено и за капак не мое видиш нищо нощем. Аз иначе съм замислил да го правя мойто да свети червено, обаче без смяна на циферблатите нема да мине :(

добре ами това фолио може ли да се смени. примерно искам да си сменя всичко по таблото без лампите за масла абс и т.н. също искам да си сменя лапите на климатика на пепелника на копчетата за стъклата и всико по основното тъбло.

tonov
20-04-2007, 23:58
"Лампите за масло и т.н" всъщност са светодиоди :wink: Може да им смениш цвета ако така ти харесва. Иначе за фолиото :roll: Малко крива работа ми се струва. То не е ФалВе с лампи за осветяване отпред та да ги смениш с квот ти е кеф. Трее да е нещо прозрачно и точно тва е най-големия проблем. Ако имам едно резервно табло ще експериментирам с разлепване и смени, ама така не ми се рискува. Виж и това (http://www.xtuners.com/plazma.htm). Много е яко, ама и цените са...
Колкото до осветлението на врътките, там по-лесно ще стане според мен. Пак е играчка, но щом имаш мерак :wink: . Там може и директно със светодиоди отзад на цифрите. Лостчетата за чистачки и фаровете са също с диоди, както и копчетата за ел стъклата