Log in

View Full Version : Защо Помощ(FAQ) за форума е само на английски ?

eproHD
20-07-2016, 11:53
1.НЕ би ли трябвало да го има и на двата езика БГ и на английски
2.За да няма Помощ(FAQ) на български език поне аз не го намирам имам чувството ,че (FAQ) е копиран от някой английски форум !
3.Поправете ме ако греша и не съм прав !
Надявам се да получа коректен отговор на въпроса си

acho_
20-07-2016, 12:41
Правилата (които често-често ти се случва да нарушаваш) са на ясен български в първия раздел най-отгоре. :yes:

eproHD
20-07-2016, 14:03
Въпроса ми е за Помощ(FAQ),бутончето след контролен панел като се натисне защо е на английски-ясно и точно. Въпроса ми няма нищо общо с правилата на форума !

acho_
20-07-2016, 14:43
Гледам успял си да си сложиш аватар, подпис, знаеш как да пуснеш тема, да отговориш :gruebel:

Alex_26
20-07-2016, 14:49
Гледам успял си да си сложиш аватар, подпис, знаеш как да пуснеш тема, да отговориш :gruebel:

А тогаз ми кажи ти на български как да откажа покана за приятелство? Натискам бутона и нищо не става. И ми висят цифрички все едно имам съобщения

eproHD
20-07-2016, 15:05

Въпроса пак повтарям е защо Помощ(FAQ) е на английски а не на български както трябва да бъде за сайт и форум който е на български език ? Няма нищо общо с това как се слага аватар как се отваря нова тема и тн.Ти не можеш да ми отговориш така,че не се поти излишно.Аз чакам отговор от едни други "другари" от по високо равнище !
П.П
Все едно английския форум на Алфа Ромео Помощ(FAQ) да им е на български ! Сега чаткаш ли се за какво е този въпрос ? Помощ(FAQ) е важно нещо,и всеки сайт или форум го има на езика на който е той самия
Тук може и да го има някъде но аз не го намирам !

acho_
20-07-2016, 15:28
Въпроса пак повтарям е защо Помощ(FAQ) е на английски а не на български както трябва да бъде за сайт и форум който е на български език ? Няма нищо общо с това как се слага аватар как се отваря нова тема и тн.Ти не можеш да ми отговориш така,че не се поти излишно.Аз чакам отговор от едни други "другари" от по високо равнище !
П.П
Все едно английския форум на Алфа Ромео Помощ(FAQ) да им е на български ! Сега чаткаш ли се за какво е този въпрос ? Помощ(FAQ) е важно нещо,и всеки сайт или форум го има на езика на който е той самия
Тук може и да го има някъде но аз не го намирам !
Фак-ю-то съдържа точно тая информация :yes:

А тогаз ми кажи ти на български как да откажа покана за приятелство? Натискам бутона и нищо не става. И ми висят цифрички все едно имам съобщения

Добър въпрос, сигурен съм, че ти идват доста такива.

ecotronic
20-07-2016, 15:34
Чукча, прати ми една покана за приятелство, за да видиш, как се отказва :)

eproHD
20-07-2016, 15:42
[QUOTE=acho_;1487068]Фак-ю-то съдържа точно тая информация :yes:

За последен път ти повтарям явно не разбираш или се правиш въпроса ми е защо целия (faq)
е на английски език като трябва да е на български !

acho_
20-07-2016, 15:47
Истинския въпрос е как ти си афектиран от тая работа :gruebel:

Alex_26
20-07-2016, 21:13
Чукча, прати ми една покана за приятелство, за да видиш, как се отказва :)
така ли ти викат съседите - чукча. Интересно

Zlobich
20-07-2016, 21:29
Призовавам духа на модератора туроператор и да даде ваканциите които всеки си резервира. !!!!

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
21-07-2016, 13:42
...

Alex_26
21-07-2016, 14:35
Колега eproHD, не губиш нещо кой знае какво, ако не можеш да се ориентираш в този раздел.
Основните неща там са да се изясни как да се регистрираш, как да си въведеш паролата, как да качваш прикачени файлове и снимки, що е то потребител, що е то модератор, що е то администратор - както виждаш все общоизвестни неща.

Ей, пий си напитката. Епрото има друга цел, той знае достатъчно езици

nickgaidarov
21-07-2016, 15:06
...

Alex_26
22-07-2016, 07:34
Да, но точно английски не знае добре.
Или поне така беше писал в един свой пост.

P.S. Макар че по принцип съм съгласен с него. Не е редно да има цял раздел в български форум на чужд език.
От друга страна това не е изключение за български автомобилен форум - подобна щуротия има и във форумите на Ауди и Рено, а навярно и в други.
Да, копи пейст от западни