Log in

View Full Version : Спойлер за багажника

pr_00f
20-04-2007, 15:26
Колеги има възможност да се направи реплика на това което разкарвам на капака на багажника, с основна цел прецакване на аеродинамиката на колата. Офертата важи и за праговете - кошмар за всички гумаджии. :)

Човекът който би свършил работата се намира в Свищов.

На първо слушане предложението е следното :

Спойлер - около 100 лева.
Изглед
http://217.9.234.142/alfa/ALFA/My155/DSCF1433.JPG

Прагове - около 90 лева (двата)
Изглед
http://217.9.234.142/alfa/ALFA/My155/DSCF1443.JPG

Значи за да стане работата ще трябва да се съберат сериозни хора, защото ако се съберат повече бройки цената ще бъде по -добра. А и няма смисъл да си свалям нещата за еденични бройки. Ако не ме лъже паметта човека ги прави от стъклопласт (каквото и да е това)

Може би до 2 месеца ще пътувам към Св, където ще свалим нещата за да се вземе отпчатък.

Ако има интерес ще го направим, ако не - здраве да е.
Готовите неща се изпращат с куриер с наложен платеж.
Та кажете си мнението.

Mury
20-04-2007, 16:41
А твоя човек мое ли да направи прагове от 145 джуниър или Куве :?:

pr_00f
20-04-2007, 16:45
Може да, само трябва да се иде до Свищов.
Около 1 денонощие му трябва за да свали отпечатъка. Цените според мен са изключително прилични, номера е да има кандидати, защото за да направи калъпи ала бала( той ми обяснява, ама не ги разбирам нещата пък и си бях фиркан, както си му е реда за Св,) се набутва пари и само за една или две бройки цената ще е по висока. Иначе и 1 бройка ще направи като си плаща човек.

Grim
20-04-2007, 17:16
аз съм фен за спойлера отзад по принцип,ако има възможност за още някоя снимка (отгоре например).... :lupe:

turbi
20-04-2007, 18:02
A отпред за предната броня? доста добре седи на твоита ...

Hе е ли допалнителен елемент и то? За него съм навит доста честно казано...
Може ли цена и за него?.. Ако се разглабя де..

Mury
20-04-2007, 18:03

Аз лично по твойта кола не бих пипал нищо ама нищо :idea: :lol: :lol:

turbi
20-04-2007, 18:06

Аз лично по твойта кола не бих пипал нищо ама нищо :idea: :lol: :lol:

аз нямя да се изложа.... или поне така си мисля... ще споделя идеи с ва на среща де... пък май му е време и в клуба да вляза ..... :wink:

Mury
20-04-2007, 18:07
пък май му е време и в клуба да вляза

Ми аде де па след седмица има срещичка така че заповядай :lol: :lol:

turbi
20-04-2007, 23:34
че доем , да еа, де ше ода.

Wolfy
21-04-2007, 13:23
Ами аз имам едно предложние, незнам дали ще ви допадне...
Да се направи анкета като всеки, който е навит сериозно за спойлер или прагове да даде своя глас. Примерен тип на анкетата:

1. Готов съм да поръчам прагове!

2. Готов съм да поръчам спойлер!

3. Готов съм да поръчам и двете заедно!

... Ако в анкетата гласуват достатъчно хора след това може да се определи краен срок за някакво капаро, за да останат наистина сериозните... И ако в крайна сметка капаро дадат двама-трима поръчката се отлага, а капарото им се връща...

Това е моето предложение и ако колегата pr_00f го одобри е време за гласуване :metal:

pr_00f
21-04-2007, 13:35
Aми за момента нямаме бърза работа, анкетата е лесна, чакам човека да ми изпрати снимки на неща който е правил, не са алфи де но все пак да добиете представа. Аз сега ще излизам 10 дни отпуска, след това ще задвижим нещата. А и то догава ще се види има ли сериозен интерес за колко бройки може да се говори и да уточним цените.

А малко по късно ще разчистя темата от спам-а, за да си е ясно и пригледно кой какво иска.

За предната броня - престилката и тя може да се напрви ьената би била 70-80 лева, ама вие ще искате да си разкостя цялата кола. Безсрамни типове такива :)

Z:)m
21-04-2007, 14:47
...разкоствай, разкоствай... че ние и без това вървин към нови прагове. А щом и престилката под предната броня се разкоства, вероятно ще се включа и там :)

turbi
21-04-2007, 15:39
само номера по вратите ше сложим , да ни различават простосмъртните? :twisted:

pr_00f
21-04-2007, 16:39
Ами при положение че колите са в различни градове - не виждам проблем. Едни в добрич, друг хасково, трети в сф и така.

Grim
02-05-2007, 10:10
развитие по въпроса има ли? :Tease:

MUROMAN
02-05-2007, 12:34
има един сериял по TV-то казва се : РАЗВИТИЕ В ЗАСТОИ :D

Grim
02-05-2007, 14:00
тоя сериал си го гледай ти....

MUROMAN
02-05-2007, 21:07

хахах ,нямам отношение по темата ама маи се пекат нещата.
:D :D :D

Grim
03-05-2007, 08:16

ми тогава не ми е ясно за кво се месиш....? :smackbum: хахаха

MUROMAN
03-05-2007, 14:14

ми тогава не ми е ясно за кво се месиш....? :smackbum: хахаха

лаф да става докато станат нещата за това пиша.за всяко нещо е нужно конструктивно и биологично време за изпълнение.
иначе стига ме ритахте не останаха -бъбреци.

pr_00f
03-05-2007, 14:43
Малеее що нещо сте натворили докато ме нямаше.
До момента не ми става ясно кой, какво и по колко от нещата е склонен да си поръча. Аз ще ходя до Свищов не по-рано от месец, а по вероятно е да е след около месец и половина- два. Така че организирайте се и кажете кой какво би си поръчал.

mirafiori
11-06-2007, 23:42
Аз съм навит,искам споилер,незнам ама ако видя на живо праговете може да ме впе4атлят пове4е и да искам и от тях,но за споилера 100%

155
13-06-2007, 16:48
аз също искам един

Buxalkata
16-06-2007, 14:36
а тва след месец месец и половина горе долу какво значи имам предвид до кога може да се правят поръчки???да си направя някаква сметка (финансова) :roll:

Grim
18-06-2007, 10:41
не се ли събрахме вече? а и време мина....?

MUROMAN
28-06-2007, 17:07
колега -pr_00f - пусни пак снимките на модела Силверстоун,че маи намерих човек с такава кола и броня.Но искам пак да ги видя за да съм сигурен.
Поздрави. :D

pr_00f
28-06-2007, 18:28
На силвърстоун нямам снимки, мисля че имаше тема във този раздел преди доста време. Иначе за момента според плановете ми може би до месец ще ходя до свищов, надявам се и човека да е там за да успеем да свършим работата.

PEPI-2ALFA
29-06-2007, 04:03
Ето я темата:http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=5968&highlight=silverstone

MUROMAN
29-06-2007, 19:53
ммм не е такава- има само половината . :?
лоша работа- издирването продължава.

ALFA CORSE
09-07-2007, 22:37
ммм не е такава- има само половината . :?
лоша работа- издирването продължава.
Каква предна броня търсиш - ZENDER ли? Щото и аз търся такава :D

V8esko
25-09-2007, 16:42
А някой да ми каже от къде може да си поръчам заден спойлер?????

Wolfy
26-09-2007, 16:57
Колеги дайте да се захванем сериозно с идеята, 146 май вече се оборудват, а ние изоставаме :twisted:

Grim
26-09-2007, 17:13
ами.... уж pr_00f щеше нещо в свищов преди лятото...:smackbum:

deli77
26-09-2007, 18:21
135 лв.

Wolfy
26-09-2007, 22:07
Това за твоя ли е или за реплика :?:

pr_00f
26-09-2007, 22:30
Заначи моята оферта се разсъхна зашото съм си ходил в Свищов много за кратко само 2 пъти и единият път момчето до колкото си спомням не беше там ( казвам доколкото си спомням, пък вие се сещайте какво имам напредвид)

Grim
27-09-2007, 08:02
Заначи моята оферта се разсъхна зашото съм си ходил в Свищов много за кратко само 2 пъти и единият път момчето до колкото си спомням не беше там ( казвам доколкото си спомням, пък вие се сещайте какво имам напредвид)

ми сещам са... нали е свързано с тва под nick-a....
:beer: :beer: :tequilla:

deli77
27-09-2007, 14:07
Това за твоя ли е или за реплика :?:

Това е цената на която го взех, прави се по поръчка

Wolfy
27-09-2007, 16:18
Хм... Интересно... Би ли споделил по-обстойно с нас - откъде поръча такова чудо и има ли други разновидности :?: Предполагам, че ако се съберем повече хора може и някаква отстъпчица да се направи :roll:

П.С. А цвета влиза ли в тази сума или после сам трябва да си го боядисаш?

deli77
27-09-2007, 16:39
Хм... Интересно... Би ли споделил по-обстойно с нас - откъде поръча такова чудо и има ли други разновидности :?: Предполагам, че ако се съберем повече хора може и някаква отстъпчица да се направи :roll:

Значи - правен е в SiGi Tuning в Горубляне. Предложиха ми 4 модела но аз харесах този. Ако зе занесе модел от който да извадят "калъп" може да се направи идруг, предполагам. Ако се съберат повече хора, предполагам ще има отстъпки. На мен ми дадоха тази цена, но бях поръчал и други неща. Боядисах го на друго място но може и при тях. Ориентировъчно - боядисване с боя металик - 15 лв. Надявам се, че съм бил полезен.

Wolfy
27-09-2007, 22:54

Значи - правен е в SiGi Tuning в Горубляне. Предложиха ми 4 модела но аз харесах този. Ако зе занесе модел от който да извадят "калъп" може да се направи идруг, предполагам. Ако се съберат повече хора, предполагам ще има отстъпки. На мен ми дадоха тази цена, но бях поръчал и други неща. Боядисах го на друго място но може и при тях. Ориентировъчно - боядисване с боя металик - 15 лв. Надявам се, че съм бил полезен.

Благодаря, колега :!: На мен ми беше изключително полезна тази информация :handshake: За другите незная, но е въпрос на време да си поръчам и аз... Ако има и някой друг желаещ е хубаво да се организираме и да направим една мега поръчка :spiteful: Хайде да се мятаме на спойлерите :D

Ivo Mitkowsky
30-09-2007, 16:03
Абе колеги защо не намерим човек от форума и клуба който има оригинален спойлер ALFA ROMEO 155,той е много по добър от другите,той продължава линията от тавана,започва от ъгъла на капака(от задното стъкло) все пак си е IRIGINAL

Ivo Mitkowsky
01-10-2007, 21:53
това имам в предвид,малко семпло оригинално

f0rce1001
19-10-2007, 09:05

Здравей, можеш ли да ми кажеш къде си боядиса спойлера? И аз си взех един спойлер, но трябва да го боядисам... А това за 15лв. си е оферта...

hsr
19-10-2007, 09:12
Аз пък мисля да си сваля от някой Пасат :twisted: Те имат подобен оригинално.

http://i14.ebayimg.com/04/m/000/84/73/21e8_27.JPG

Може да се наложи малко преправяне,но мисля,че ще стане добре :P

Wolfy
19-10-2007, 10:56

Почти всеки ден минавам покрай една ударена със същия спойлер, незнам чия е, но ако има интерес мога да поразпитам...

Иначе на мен лично не ми харесва кой знае колко :oops:

Alexanderbb
19-10-2007, 15:40
За такъв спойлер съм мераклия и аз

ALFA CORSE
19-10-2007, 15:43
Този ме кефи и мен и се оглеждам за такъв от доста време, ако някой знае къде има да казва :)

А джантите каква марка са? :roll:

V8esko
24-10-2007, 10:33
Здравейте, и аз имам интерес за спойлер....
:director: имам едно въпросче??? :roll:
само трябва да знам към кой да се обърна и къде да отида...или най-добре ако някой знае кординати или телефони на производител на такива неща?

Yureti
24-10-2007, 12:43

аз съм с такъв.. :shock:

Yureti
24-10-2007, 12:44
[quote="Ivo Mitkowsky":u1ehckg7]това имам в предвид,малко семпло оригинално
Този ме кефи и мен и се оглеждам за такъв от доста време, ако някой знае къде има да казва :)

А джантите каква марка са? :roll:[/quote:u1ehckg7]

Мдааа жантите за много добри...

Ivo Mitkowsky
01-11-2007, 18:09
колега дай виж поразпитай за тази ударената,доста хора ще проявят желание за точно такъв спойлер,и ако стане нещо да видим да се даде на некой майстор да направи калъп за него