View Full Version : 146 TI vs Astra GSI vs Honda VVTI vs Audi Coupe
http://www.youtube.com/watch?v=4vIjMxIY8E0
Red Devil
20-04-2007, 20:57
Лелелел това ако го видят Опел(и по точно ХЕ) сектантите ще стане 3-та световна :shoot: :shoot: :machinegunner: :machinegunner: :cussing: :laser:
Ще има оправдания от рода "тая 146ца е пипана а опела не е", "астра не е в кондиция" , "шофера на астрата не може да кара" и тн и тн.Готино клипче :sniping:
Бил съм свидетел как 145 2.0 16v в отлично състояние пада (и то с мнооооого) от Astra 2.0 16v та леко ме съмнява 146 2.0 16v (която предполагам е по-тежка) да бие Astra!
Ако има мераклий с 145 или 146 2.0 16v да си казват ще им уредим старт с някоя Astra от opel club Bulgaria!
P.S сигурен съм че и Bobo може да потвърди думите ми :D
Бил съм свидетел как 145 2.0 16v в отлично състояние пада (и то с мнооооого) от Astra 2.0 16v та леко ме съмнява 146 2.0 16v (която предполагам е по-тежка) да бие Astra!
Ако има мераклий с 145 или 146 2.0 16v да си казват ще им уредим старт с някоя Astra от opel club Bulgaria!
P.S сигурен съм че и Bobo може да потвърди думите ми :D
Това е ясно. То Астрата е 300 кг. по лека от Алфата и е нормално да 145/146 да падне, но не се знае какви са колите, който се пускат така че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА. :wink: Ако алфата беше 950кг. щеше дори с 1.4 мотор да е лудница. Карал съм Пунто 75 к.с., което е там някъде и мога да твърдя, че Алфата ми вероятно го стига чак на трета :shock: то е ясно защо.
Това е ясно. То Астрата е 300 кг. по лека от Алфата и е нормално да 145/146 да падне, но не се знае какви са колите, който се пускат така че НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА
:th_up:
Nasko_77
20-04-2007, 22:08
Лелелел това ако го видят Опел(и по точно ХЕ) сектантите ще стане 3-та световна :shoot: :shoot: :machinegunner: :machinegunner: :cussing: :laser:
Ще има оправдания от рода "тая 146ца е пипана а опела не е", "астра не е в кондиция" , "шофера на астрата не може да кара" и тн и тн.Готино клипче :sniping: Ами ето бе колега. Те оправданията започнаха моменталически :wink: Я виж Sheko :twisted:
vikoalfa
20-04-2007, 22:38
Нали знаете защо Форд построява заводи в Германия?За да има по евтина и смотана кола от Опел. :D
Наистина що да няма такава среща (битка) Опел клуба и Алфистите и да се види кой кого :duel:
Нали знаете защо Форд построява заводи в Германия?За да има по евтина и смотана кола от Опел. :D
Наистина що да няма такава среща (битка) Опел клуба и Алфистите и да се види кой кого :duel:
Айде стига с детските глупости кой,кого ........... опелите просто са по леки ........... Ако говорим за сток коли с еднакви мощности Алфите нямат шанс -
П.С. Сега очаквам включване от РАЦЕРИТЕ,да ме направят на 2 стотинки :bangin: :bash: ............... -аз не разбирам бе -така съм чувал ......... :idea:
Nasko_77
20-04-2007, 23:51
И да не забравяме, че още повече олекват като изгният :gayfight:
hondoman
21-04-2007, 09:09
Ехххх нещо не ми зарежда клипчето :x иначе тия астри 2.0 16v ако са читави варвят доста добре имал сьм битки с такива на ОМВ-то на Бояна доста ме тормозят а и резултатите са колебливи има победи и за мен и за астрите така, че ако има спор най-добре се вижда при сгонването на двете коли на место :wink:
Ехххх нещо не ми зарежда клипчето :x иначе тия астри 2.0 16v ако са читави варвят доста добре имал сьм битки с такива на ОМВ-то на Бояна доста ме тормозят а и резултатите са колебливи има победи и за мен и за астрите така, че ако има спор най-добре се вижда при сгонването на двете коли на место :wink:
И на мен не ми се отваря!
Май само Тонката ги вижда тея гонки.. :lol:
Nasko_77
21-04-2007, 09:34
Аз имам и Фиеста 1.1 и искам да я сгоня с една таква Астра или ЦРХ :lol:
hondoman
21-04-2007, 10:10
Насо бате ти изби рибата :lol: ако искаш ще ти дам преднина 10-20 метра в крьга на шегата а иначе ако смогна да се оправя за утре имам уредена дрьпка с една 33-ка :wink: на Божура
Nasko_77
21-04-2007, 10:19
Насо бате ти изби рибата :lol: ако искаш ще ти дам преднина 10-20 метра в крьга на шегата а иначе ако смогна да се оправя за утре имам уредена дрьпка с една 33-ка :wink: на Божура Не искам никакви преднини, ама да знаеш че предния капак ми е заварен. Не може да се отваря :wink:
Насо бате ти изби рибата :lol: ако искаш ще ти дам преднина 10-20 метра в крьга на шегата а иначе ако смогна да се оправя за утре имам уредена дрьпка с една 33-ка :wink: на Божура
тва са глъпости и ти го знаеш....
неможе да се сравнява топ модела на топ спортното купе на хонда с градски автомобил ....
ако си отворен както се прави по уличните състезания ще си търсиш некое ГТВ с 3.2 или 3.0 турбо да се гониш ма .............
Nasko_77
21-04-2007, 11:23
Ае стига. Аз се пошегувах. Фиестата ми върви така..... 1-ва 30, 2-ра 40, 3-та 80. 4-та 140-150. А пета изобщо, няма. :lol: И всичко това го постига за много минути. :haha:
3.0ТБ има ли ?
незнам дали има, но съм виждал сочите си ;)
Red Devil
21-04-2007, 11:49
Има на 164-ка 3ТБ серийно,сичко останало е ъпгрейд :D
ГТВ с турбо серийно е 2.0 16в :!:
Много ми е интересно, коя е тая серийна 3.0ТБ. Каква мощност има :) Не бъркайте В6ТБ с 3.0В6 !
GTV TB e 6цилинрово и е 12в - 2000цц;)
аве еййй, програмистииии, четохте ли вица за янцата и доматите... и краставиците...
то и 2.0 ТС турбо няма ма има нали ;)
Red Devil
21-04-2007, 12:56
GTV TB e 6цилинрово и е 12в - 2000цц;)
Да моя грешка с правописа(толкова ми е промита вече главата с тея 16 клапана) :lol:
аве еййй, програмистииии, четохте ли вица за янцата и доматите... и краставиците...
то и 2.0 ТС турбо няма ма има нали
Така кажи :wink:
Aбе те добре , че имат един двигател и опел. Пък този дето се пуска на клипчето от къде видяхте какъв двигател е - ами ако е 2.0 16кл - ама ЕКОСМЕХ (ЕКОТЕК)- тогава какво чудно има да губи от Алфа.
Така , че като не сме видяли с какъв двигател е на клипчето , за какво да се оправдават опелджиите. Иначе аз си знам , че вървят тези опелчета 2,0 16 ГСИ.- нхали все пак виждам цифрите на Божура - на бялото , черно не мога да кажа. Скоро Гиги се гони с едно такова - много запазено и правено по магистрала Тракия - е това момче с опела ако чете , да каже какво стана - за да не излезе , че хваля на Гиги QV-то
Сега имат нови моделчета Опел с турбо и доста добри показатели им дават , бая кончета са - Алфа изостава с турбо бензините.
Сега имат нови моделчета Опел с турбо и доста добри показатели им дават , бая кончета са - Алфа изостава с турбо бензините.
:>>>> ако си гледал последните Топ Гиъри, ше видиш колко са добри ..
На последна та Астра ОПЦ, Джеръми като и пусна волана и даде газ онова избега у полето...
Ебал сам ти 200те коня....
Red Devil
21-04-2007, 20:05
:>>>> ако си гледал последните Топ Гиъри, ше видиш колко са добри ..
На последна та Астра ОПЦ, Джеръми като и пусна волана и даде газ онова избега у полето...
Ебал сам ти 200те коня....
Двигателя е 240 к.с и бих казал че колата е повече от чудна :evil:
И не си гледал внимателно и не си видял че на пистата даде по добро време от Голф Мк5 Р32 който освен сичко е 3.2 4х4 260 коня с еди ква си двусъединителна скоростна кутия :wink:
Колкото за алфовите двигатели мога само да кажа "Търпение" и "Бързата работа, срам за майстора" :twisted:
.....
ЕкоТек-а не е 110кв :wink: Знаем че са бързи ХЕ-тата и с съжеление казвам че трябва нещо да не е наред с едно ХЕ за да падне от Алфа :cry:
[quote="Red Devil"] Двигателя е 240 к.с и бих казал че колата е повече от чудна
И не си гледал внимателно и не си видял че на пистата даде по добро време от Голф Мк5 Р32 който освен сичко е 3.2 4х4 260 коня с еди ква си двусъединителна скоростна кутия
Колкото за алфовите двигатели мога само да кажа "Търпение" и "Бързата работа, срам за майстора" [quote]
дам... даде по добро време, ама като го вкара в обороти , носи на едната страна доста неприятно......
Иначе да... Пък и освен това маи не е опц а е вт... нещо си .. се тая
АМА НОСИ НАЛЕВО КАТО МУ ДАДЕ ГАЗ:>>>>
точно на 3:00 мин от филмчето
http://www.youtube.com/watch?v=0xDZonrA2Dw
По бавна е астрата на обиколка с 2 секунди от 147 ГТА
Така , че като не сме видяли с какъв двигател е на клипчето
То си пише бе Васе 2.0 16в 110 KW :idea: :idea: което значи че не е Екотек :idea: :wink:
и пак да кажа НОСИ НА ЛЕВО :lol:
Педераска работа :) На десно ли да носи :) ?
НАЛЕВО - педераска , наистина :>>>>>>>>>
Rado_Kesera
22-04-2007, 23:20
днес направих гонка с пежо 307 2004 година 2.0HDI 90hp и да ви се похваля взех го на 400 метра дръпнах го и в старта абе неможа да ме мине. Ааа относно Опелите знаете поговорката защо бягат много ми шото раждата ги гони!!! :lol: