PDA

View Full Version : Италфест 2017, кога къде как защо и тн!?

mimouzunov
31-08-2016, 19:00
Предлагам точно тук всеки да изказва мнение какъв точно според него трябва да следващия фест...
Къде трябва да е, какво трябва да има като програма и тн.
Предполагам ако се понасъберат еднакви мнения това може да говори на евентуалните организатори в бъдеще какво къде как и тн трябва да е феста!

Zlobich
31-08-2016, 19:52
Направете една анкета,сондирайте мнение. Тези които не харесват сегашните формати,могат да се нагърбят с отговорността за организацията.

-----------
Пай сеее ...

mimouzunov
31-08-2016, 20:03
Направете една анкета,сондирайте мнение. Тези които не харесват сегашните формати,могат да се нагърбят с отговорността за организацията.

-----------
Пай сеее ...

Дори и да не се нагърбват с нищо, просто да споделят кратко и ясно какво искат, и къде!

Alfa User
01-09-2016, 20:35
Помните ли първите Фестове???

Помните ли и Петко - тогавашния председател на клуба???

Този човек винаги ме е учудвал с безкрайната си енергия и ентусиазъм да радва хората ...
Първи на мястото за феста, на крак от тъмна сутрин до следващата сутрин ... Постоянно забавляваше хората и им намираше в какво да се включат - било то на "пистата" или в ресторанта ...
Занимания за шофьорите, занимания за публиката, игри за мъже и игри за жени ... конкурси не толкова с цел някой да блесне, а да е забавно за всички, и хората да се чувстват страхотно!!! И по дяволите, успяваше!!! :notworthy:

Но после имаше революция ... управата виждаше нещата иначе, и всичко тръгна надолу.

Забавлението на публиката беше оставено на милостта на някоя поканена за деня групичка, или на уникалния DJ вечерта ... не че това е лошо, но липсваше усещането, че УПРАВАТА на клуба (не случайно го пиша с големи букви...) е сред хората и СЪС тях...

Ако щете се обиждайте, но хората като Петко, Светльо, Еньо и още десетки други направиха този клуб и го развиха до степен да бъде познат и уважаван.
Много от тези десетки вече не пишат тука, дори и не влизат защото не могат да понесат потресаващия разпад и загниване.

Фенщината в ония години беше на истинско Алфа-ниво ... а не както сега виждаме - "гУей ся кви яки Жанти сложих за 100лв", или "направИх си ултра-мега-мунинг за два и педесе" ...
Надявам се обекта на снимката да не се сърди, че ще я пусна ОТНОВО, но да си подкрепя думичките жални с кадър (а вие преглъщайте на сухо заради ония времена) :

http://goo.gl/hOkgOG

Ето това искам АЗ за ИТАЛФЕСТ 2017 ! ! !

(не мацката бре мръсницииии... макар че, кат се замисля пак ... хмммм )

Zlobich
01-09-2016, 20:47
Опел,малееее малееее или колата,палката и един следобед да заработиш?

-----------
Пай сеее ...

Alfa User
01-09-2016, 21:09
Аре да схванеш първо замисъла на поста, колега, а ???
Къде лепна палки, па хеле и некъв хлОпел ... баси ...
Така и в затвора ша ма вкарате еееееейй...

old alfist
01-09-2016, 21:13

Този човек винаги ме е учудвал с безкрайната си енергия и ентусиазъм да радва хората ...
Първи на мястото за феста, на крак от тъмна сутрин до следващата сутрин ... Постоянно забавляваше хората и им намираше в какво да се включат - било то на "пистата" или в ресторанта ...
Занимания за шофьорите, занимания за публиката, игри за мъже и игри за жени ... конкурси не толкова с цел някой да блесне, а да е забавно за всички, и хората да се чувстват страхотно!!! И по дяволите, успяваше!!! :notworthy:

Но после имаше революция ... управата виждаше нещата иначе, и всичко тръгна надолу.

Забавлението на публиката беше оставено на милостта на някоя поканена за деня групичка, или на уникалния DJ вечерта ... не че това е лошо, но липсваше усещането, че УПРАВАТА на клуба (не случайно го пиша с големи букви...) е сред хората и СЪС тях...

Ако щете се обиждайте, но хората като Петко, Светльо, Еньо и още десетки други направиха този клуб и го развиха до степен да бъде познат и уважаван.
Много от тези десетки вече не пишат тука, дори и не влизат защото не могат да понесат потресаващия разпад и загниване.

Фенщината в ония години беше на истинско Алфа-ниво ... а не както сега виждаме - "гУей ся кви яки Жанти сложих за 100лв", или "направИх си ултра-мега-мунинг за два и педесе" ...
Надявам се обекта на снимката да не се сърди, че ще я пусна ОТНОВО, но да си подкрепя думичките жални с кадър (а вие преглъщайте на сухо заради ония времена) :

Това е много добро за разлика от това :

Alfa User
01-09-2016, 21:15
Благодарско!!!
Винаги съм се стремял да отразявам мероприятията на CARBG подобаващо ... ;)

Бобби
02-09-2016, 00:46

Аз тая мадама съм я виждал на няколко феста, ама не я познавам:)).....добре, че и Кайо не я познава...:)))
Иначе Алекс какво да ти кажа....?....КГБ е история.....нещо като комунизма преди това, ако ме разбираш.....Е форума ни е,като демокрацията в България....какво друго може да се очаква.....едно време имаше повечко парички и чувах за некви гешефти от разни клюкари,съвсем естествено за нашите ширини, но мен това не ме засягаше, защото съм редови фен......е сигурно ще отида да направя една дръпка с метро количка....е не е това мястото за фест, но ще отида от любов към марката и те така.....:picnic:

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Що се отнася до 2017 г.....рибата в морето, ние тигана слагаме....трудно стават нещата....сумати автомобилни форуми се разцепиха...и при нас имаше начинания, но не успяха.....те и Бойко го свалиха с протести, ама пак е на власт.....съжалявам, че ще го кажа, ама българите сме мишоци и много мрънкаме, без поне малко да действаме....уповаваме се на някаква история, която е минало, а дали така е било, пак е под въпрос, защото който е на власт...той я пише...

Bobo Markov
04-09-2016, 22:38
егасимо

mordohy
05-09-2016, 01:04
Аз предлагам да е в Бургас или Варна.

ShoxXx
05-09-2016, 01:45
Язе тогава осигурявах женската част :D

BillyBoy`
05-09-2016, 10:02
Наи-доброто място за провеждане е Калояново,може и други места като Стара Загора 2007-ма,Лесново 2008-ма.Задължителни дисциплини ако е възможно всичките ще е наи-добре Маисторско,Италианско,Драг Реисинг,плюс други занимания за публиката успоредно на някое от тия провеждащите се защото има и такива хора които не обичат шума.Но драг реисинг задължително защото ще има много такива герои които ще бъдат силно превъзбудени и ще си вкарват излишен адреналин на отиване към феста и след като се прибират,да си го изразходват където трябва,ставал съм свидетел на такава случка преди няколко години която накосъм завърши без инцидент.А има и хора които ще си подготвят задължително колите за някоя от дисциплините както 1912 например за феста на Лесново.

Bobo Markov
06-09-2016, 00:49
Аз предлагам да е в Бургас или Варна.

а защо не навсякъде? :) давам ти жокер ;)

mordohy
06-09-2016, 01:07
Хубав жокер!:devil:
А на Калояново е най-лошият вариант, както и ма всяка друга писта.
Форматът : драг, майсторско, простак рацер, жега или дъжд, мизерен кетъринг и въпроса: "А какво да правя с домочадието?" се е изчерпал отдавна. На драга са обичайните заподозрени, около 1% от общата пасмина. Защо трябва те да превръщат феста в драг и производните му, набивайки ни в главите, че точно това , ама баш е феста.
Да си организират драговете и да си вдигат патардията там.
И без това се крият по скритите раздели и се явяват пред "нисшите", само като трябва да обругаят някого.

Bobo Markov
06-09-2016, 01:11
Хубав жокер!:devil:
А на Калояново е най-лошият вариант, както и ма всяка друга писта.
Форматът : драг, майсторско, простак рацер, жега или дъжд, мизерен кетъринг и въпроса: "А какво да правя с домочадието?" се е изчерпал отдавна. На драга са обичайните заподозрени, около 1% от общата пасмина. Защо трябва те да превръщат феста в драг и производните му, набивайки ни в главите, че точно това , ама баш е феста.
Да си организират драговете и да си вдигат патардията там.
И без това се крият по скритите раздели и се явяват пред "нисшите", само като трябва да обругаят някого.

ама правим комитети по местоживеене мани ги драг-маняците ;) ама няма да давам повече жокери, че ще ми изгори фритюрника след 15 октомври започваме да се броим ;) наесен е нали :)

mordohy
06-09-2016, 01:16
То това го мислехме още преди три години и даже избрахме районни представители на КАРБ. Ама се оказаха като микроскоп в ръцете на индианец.

Bobo Markov
06-09-2016, 01:18
То това го мислехме още преди три години и даже избрахме районни представители на КАРБ. Ама се оказаха като микроскоп в ръцете на индианец.

много добре казано и написано и това е самата истина
и да, в течение съм на всички действия, идеи и мерки на КАРБ - фен съм ви но вече положението е трагично ...

mordohy
06-09-2016, 01:20
Да, бе!

Bobo Markov
06-09-2016, 01:23
Да, бе!

а, не, бе :) :stretcher:

mordohy
06-09-2016, 03:50
Е да де.:big_wink:

MrX
06-09-2016, 08:35
аЦки смях ме напушва, когато чета, че анти клубния и антимасовния е решил сваля правителство и да води повсеместни манифестации!. "Яхни вълната от недоволство" е успешна тактика, като не можа да пробиеш с идеи във вече изградена структура - издигни конкурентна и вършей.

Като са толкова ерудирани и способни вечните мрънкачи, що не организирате един фест на Шипка догодина - кеф ти красив път до мястото, кеф ти патриотизъм, кеф ти природа!

Alfa User
06-09-2016, 08:54
Това всъщност не е лоша идея :)

nickgaidarov
06-09-2016, 09:24
...

BillyBoy`
06-09-2016, 09:32
Това че теб не те кефи не значи че и другите не ги кефи.И ще ти кажа нещо друго фестовете именно със тези дисциплини бяха наи-интересни посещавани и запомнящи се,колкото и да не те кефи.Масово хората обичат зрелищата и адреналина а нe даи да съберем на някои местенце със провеждащи се скучи викторинки и забавления в стил ние сме дошли на театър пазете тишина.:).и точно покраи тези дисциплини интереса е наи-голям а кажи сега че и това не е вярно.Имаи го това във предвид.И точно Калояново е наи подходящото място пак колкото и да не те кефи,масово колегите от другите марки се събират там,щото е горе долу е близко до магистралата и е горе далу във центъра на България.А пък ти ако идваш заради кетъринга и пиячката това е друг въпрос,във Пловдив е пълно със кръчми и ресторантчета и пак града не ти е далече от пистата.Пак ако не ти харесва шума на града вече на доста места извън града има къщи за гости правиш си резервация и си почиваш.

nickgaidarov
06-09-2016, 10:19
...

BillyBoy`
06-09-2016, 10:44
И по мое не си във час ама общо взето ме боли кура,не съм ти го казал.

nickgaidarov
06-09-2016, 13:20
...

Sm0k
08-09-2016, 13:18
...И ще ти кажа нещо друго фестовете именно със тези дисциплини бяха наи-интересни посещавани и запомнящи се,колкото и да не те кефи.Масово хората обичат зрелищата и адреналина а нe даи да съберем на някои местенце със провеждащи се скучи викторинки и забавления в стил ние сме дошли на театър пазете тишина.:)...

И какъв е проблема тия дисциплини да се състоят когато има трак-дей или в отделно мероприятие. Що трябва точно по време на феста да бъдат?

Alex_26
08-09-2016, 15:09
Това е много добро за разлика от това :

нека нашата фенка не се сърди, но това е доста добро
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=154905&d=1472753563

angelovi69
08-09-2016, 19:07
Не!
Добър е чадърът. И пистата изглежда сносна. Ама нашата фенка си е най-добра. Не, че сме си наши, ама сме си най-хубави!

Alex_26
08-09-2016, 19:28
Не!
Добър е чадърът. И пистата изглежда сносна. Ама нашата фенка си е най-добра. Не, че сме си наши, ама сме си най-хубави!

Абе спор няма. Ама .... аз си падам по дълъг и хубав крак пусто да остане.
А как ми се иска един такъв чадъъъъъъър ....

BillyBoy`
08-09-2016, 22:46
И какъв е проблема тия дисциплини да се състоят когато има трак-дей или в отделно мероприятие. Що трябва точно по време на феста да бъдат?
E защо пък да не бъдат.Точно кога е имало някоя от тия дисциплини е било наи-интересно,както беше 2007-ма,2008-ма.

pa4ito
08-09-2016, 23:03
Ха-ха-ха, някои хора тука дават нагледен пример за верността на твърдението "чукча писател, чукча не читател". Няколко пъти, на няколко места беше написано, че се разделят мероприятията - спортната част ще е отделно от фестивалната. Ама не, та не... Е хубаво де, решението е просто - хващате се и го правите, а не да чакате наготово. Ама пусти му бай Ганьовски нрав... :rotfl:

Бобби
09-09-2016, 00:00
Абе спор няма. Ама .... аз си падам по дълъг и хубав крак пусто да остане.
А как ми се иска един такъв чадъъъъъъър ....
Краката са без значение.....остават назад ;-)

Sm0k
09-09-2016, 00:21
E защо пък да не бъдат.Точно кога е имало някоя от тия дисциплини е било наи-интересно,както беше 2007-ма,2008-ма.

Ок, да приемем че няма проблем да бъдат заедно с феста. Това не отговоря на въпроса има ли проблем (и какъв точно е той) да бъдат в отделно от феста? В друг ден, друг месец, който е мераклия за едното ще дойде на него, който е мераклия за другото ще дойде за другото, който е мераклия и за двете ще дойде и на двете. Къде точно е проблема, продължавам да не разбирам?

А това кога е било най-интересно вече два пъти го повтори, но е доста субективно. На теб ти е било най-интересно тогава. На мен пък са ми били еднакво интересни всичките, на които съм бил, така че сега кой е бил най-интересен, всеки си има вкус и е въпрос на лично усещане...

DerMeister
09-09-2016, 11:59
Как па не разбрахте, че Италфест-а трябва да е на Калояново, да има драг от началото до края, най-добре ще е ако се проведе заедно с БМВ събора и точка. Всичко друго и всички други миришат и за нищо не стават. Ако може и да раздават нещо безплатно, за да не се мине някой, ако мероприятието е на повече от 20 км от милото, родно място и нещо не му хареса.

Bobo Markov
09-09-2016, 21:49
аЦки смях ме напушва, когато чета, че анти клубния и антимасовния е решил сваля правителство и да води повсеместни манифестации!. "Яхни вълната от недоволство" е успешна тактика, като не можа да пробиеш с идеи във вече изградена структура - издигни конкурентна и вършей.

Като са толкова ерудирани и способни вечните мрънкачи, що не организирате един фест на Шипка догодина - кеф ти красив път до мястото, кеф ти патриотизъм, кеф ти природа!

еее къде си бе :) не сме се виждали от години зачезна някъде ти приятелю :( жалко ... нищо де, ние останахме а и минаха години и поостаряхме все пак :) имаме си и деца и за тях мислим нали се сещаш ;) а и като се знаеме от толкова години какво ни пречи да се знаем още по-дълго време ;)

ICI
09-09-2016, 23:52
нека нашата фенка не се сърди, но това е доста добро
http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=154905&d=1472753563

тази девойка е от това място :
https://www.youtube.com/watch?v=jWckRccXLwI
Та така май се прави фест, на такова място, където автомобилите могат да се представят във цялата им светлина, феста е събирателен образ на дадената марка и е изграден от много каране и много изложения ... за всеки посетител има интересна част, и те всичките текат паралелно, за да не му се досади на някой ;)
Отделен е въпроса, че организатора има грижата да привлече значими представители, за да има какво да се види.
... случайно съм бил на това същото място на Европейските фестове на Мини и Порше ... та така се прави ...

ето дори и за малките има каране ;)
https://www.youtube.com/watch?v=HlGxsE6eKW8

нали ;)
https://www.youtube.com/watch?v=_bVLSqXuwXA

Alex_26
10-09-2016, 08:07

Тази девойка я нямаше там.

Краката са без значение.....остават назад ;-)
абе те краката може да остават назад, ама може и да не. И друго си е да ги чувстваш. Мен големи ц..и не ме вълнуват

BillyBoy`
14-09-2016, 22:10
Та така май се прави фест, на такова място, където автомобилите могат да се представят във цялата им светлина, феста е събирателен образ на дадената марка и е изграден от много каране и много изложения ... за всеки посетител има интересна част, и те всичките текат паралелно, за да не му се досади на някой ;)
Отделен е въпроса, че организатора има грижата да привлече значими представители, за да има какво да се види.
... случайно съм бил на това същото място на Европейските фестове на Мини и Порше ... та така се прави ...

нали ;)
https://www.youtube.com/watch?v=_bVLSqXuwXAТака се прави ама тука не трябва да е така,сам виждаш.

Alex_26
15-09-2016, 10:29
Така се прави ама тука не трябва да е така,сам виждаш.
И за съжаление никога няма да стане така. Па и чуждите форуми като ги четеш и сравниш с нашия, хептем .....

Бобби
16-09-2016, 08:20
Ей го пак....мрън, мрън па дрън...темата съвсем ясно бе казано, къде желаете да бъде през 2017......аз бих добавил и с какво бихме помогнали като даваме дадено предложение.....иначе няма как да ги стигнем американците:))...тоез италиянците...и не да казваме :гледай какво правят хората, а гледай. какво направихме ние.....

Кайо
16-09-2016, 20:56
Не се чудете за феста 2017 г, просто следвайте новата концепция, тази година на паркинга на Метро, догодина на Кауфланд....Практикер, Джамбо, Лидл, поне вериги магазинини бол в България.

Sm0k
16-09-2016, 21:13
И за съжаление никога няма да стане така. Па и чуждите форуми като ги четеш и сравниш с нашия, хептем .....

А, да ти кажа, аз като ги чета... откачалки и мераклии за себеутвърждаване (щот нямат къде другате да се доказват) и в alfaowner-a има...

PS. От последните четири коментара имаше един смислен и три мрънкане как се правело по белия свят, ама тук нямало да стане и как трябвало да следваме новата концепция - като знаете как се прави - имате цяла година на разположение, грабвайте се и го правете. За една година организация, ако почнете от утре, не ше догоним италианците ами ше ги отнесем кат куцо пиле домат. Ама ако нямате намерение да си мърдате пръста, ам така си мрънкате само... да ви кажа е безмислено ;)

Alex_26
16-09-2016, 22:17
А, да ти кажа, аз като ги чета... откачалки и мераклии за себеутвърждаване (щот нямат къде другате да се доказват) и в alfaowner-a има...

PS. От последните четири коментара имаше един смислен и три мрънкане как се правело по белия свят, ама тук нямало да стане и как трябвало да следваме новата концепция - като знаете как се прави - имате цяла година на разположение, грабвайте се и го правете. За една година организация, ако почнете от утре, не ше догоним италианците ами ше ги отнесем кат куцо пиле домат. Ама ако нямате намерение да си мърдате пръста, ам така си мрънкате само... да ви кажа е безмислено ;)
Много добре знаеш, че няма как да стане така, както е на запад, поне не близките няколко години за съжаление

Бобби
17-09-2016, 01:23
Много добре знаеш, че няма как да стане така, както е на запад, поне не близките няколко години за съжаление
Може да стане още утре...тоез на 1.10. 2016г......достатъчно е човек да отиде усмихнат, позитивно настроен и т.н...има ли смисъл да обяснявам..?
И летище София да се наеме..:))...пак може да се осереме....на Лесново 2008г. бе добре, но 2012г.... зле....и на какво се дължеше....?
Извинявай...някъде беше писал, че не ходиш на италфестове....но ми е интересно, защо ги коментираш...?

lordliness
17-09-2016, 01:27
Може да стане още утре...тоез на 1.10. 2016г......достатъчно е човек да отиде усмихнат, позитивно настроен и т.н...има ли смисъл да обяснявам..?
И летище София да се наеме..:))...пак може да се осереме....на Лесново 2008г. бе добре, но 2010г.... зле....и на какво се дължеше....?
Извинявай...някъде беше писал, че не ходиш на италфестове....но ми е интересно, защо ги коментираш...?

Той коментира всичко. Все едно не знаеш. Важно е да има текст,

Бобби
17-09-2016, 01:34
Той коментира всичко. Все едно не знаеш. Важно е да има текст,
Аха :))....малко съм объркал годината на втория фест в Лесново...но я поправих

lordliness
17-09-2016, 01:39
Аха :))....малко съм объркал годината на втория фест в Лесново...но я поправих

И аз не ходя защото мразя организирани масови мероприятия :)
Лесново не ми говори нищо :)

Бобби
17-09-2016, 01:51
И аз не ходя защото мразя организирани масови мероприятия :)
Лесново не ми говори нищо :)
Частно летище край София......

lordliness
17-09-2016, 01:58
Частно летище край София......

Сетих се къде е. Чак пък край София, 30 км :)

Бобби
17-09-2016, 02:00
Сетих се къде е. Чак пък край София, 30 км :)
:)))...София е голяма...особено последните години...расте и простее....

Alex_26
17-09-2016, 09:32
Може да стане още утре...тоез на 1.10. 2016г......достатъчно е човек да отиде усмихнат, позитивно настроен и т.н...има ли смисъл да обяснявам..? - тук си много прав, но все пак си трябва някаква организация. На клипа се виждаше, че си има организация за мероприятието, спонсори. А при нас - един несъществуващ вече клуб

Извинявай...някъде беше писал, че не ходиш на италфестове....но ми е интересно, защо ги коментираш...? - едно време ходих на Божурище 2 пъти - не ми хареса организацията. Сега не бих рискувал да отида. Хората ходят със семействата си, да е веселят, чувстват се сигурни, има си и охрана - видял си клипа. А при нас какво ще бъде? Как да заведа бебока си например? Какво да гледа? И стигат ми тук простотиите, та да ги изживявам ли и наживо. И оня, лорда, заплашва с бой. Кой с каквото плаши другите от такова си пати най-често. Е, а кажи ми сега как да отида. А бих се разтоварил. Познавам много хора с алфи, приятели сме

Бобби
17-09-2016, 10:52
Ами аз смятам, че тази тема е за това... да се опитаме, да си оправим бакиите..а не да мрънкаме и да чакаме така нареченият не съществуващ клуб да ни сервира поредната порция...по която ще мрънкаме още един месец.....:coolio:
Българинът е свикнал все някой да го оправи...я руснак, я американец....но сам да си помогне му идва в повече.....ами дайте да викнем някой италянец да ни спретне феста :))

Alex_26
17-09-2016, 11:31
Ами аз смятам, че тази тема е за това... да се опитаме, да си оправим бакиите..а не да мрънкаме и да чакаме така нареченият не съществуващ клуб да ни сервира поредната порция...по която ще мрънкаме още един месец.....:coolio:
Българинът е свикнал все някой да го оправи...я руснак, я американец....но сам да си помогне му идва в повече.....ами дайте да викнем някой италянец да ни спретне феста :))

И чужденец няма да ни помогне, Боби. Ние сме свикнали някой друг да ни върши работата. Иначе и аз бих помогнал за едно такова мероприятие, но времето сега ми е ангажирано с бебока. А това ми е най-важното
А и като гледам тук какви секти са се заформили, мислиш ли, че ще се получи?

ecotronic
17-09-2016, 11:53
.....Сега не бих рискувал да отида. Хората ходят със семействата си, да е веселят, чувстват се сигурни, има си и охрана - видял си клипа. А при нас какво ще бъде? Как да заведа бебока си например? Какво да гледа? И стигат ми тук простотиите, та да ги изживявам ли и наживо. И оня, лорда, заплашва с бой......

Не бой се, мамелюк! Аз ще те охранявам. :tooth:

lordliness
17-09-2016, 12:00
Не бой се, мамелюк! Аз ще те охранявам. :tooth:

ама как ще го бия, за какъв ме мислите, човека с дете на ръце и аз да го бия. И после да влезем в новините :) Аз съм цивилизован. Нямам никакво намерение да го бия, не е и необходимо, той само като ме види и ще се подмокри :)

ecotronic
17-09-2016, 12:05
ама как ще го бия, за какъв ме мислите, човека с дете на ръце и аз да го бия. И после да влезем в новините :) Аз съм цивилизован. Нямам никакво намерение да го бия, не е и необходимо, той само като ме види и ще се подмокри :)

И аз така мисля. А той що така говори (клевети)? Май гузен негонен бяга.

lordliness
17-09-2016, 12:10
И аз така мисля. А той що така говори (клевети)? Май гузен негонен бяга.

Обърках една дума, по невнимание, бия с пия и той се уплаши, не иска да пие бира с мен :(

Бобби
17-09-2016, 12:18
И чужденец няма да ни помогне, Боби. Ние сме свикнали някой друг да ни върши работата. Иначе и аз бих помогнал за едно такова мероприятие, но времето сега ми е ангажирано с бебока. А това ми е най-важното
А и като гледам тук какви секти са се заформили, мислиш ли, че ще се получи?
М....да, що да не се получи....хората не са това реално, за което се представят виртуално.....поне за 80% е вярно това твърдение...

ecotronic
17-09-2016, 12:38
Обърках една дума, по невнимание, бия с пия и той се уплаши, не иска да пие бира с мен :(

Ти кога ще се научиш да пишеш? Заради твоя "правопис" хора няма да ходят на феста :)

Alex_26
17-09-2016, 13:23
Ти кога ще се научиш да пишеш? Заради твоя "правопис" хора няма да ходят на феста :)

Аз вас не ви броя за проблем. Вие сте елементарни

lordliness
17-09-2016, 13:31
Аз вас не ви броя за проблем. Вие сте елементарни
Правилно, елементарните неща са винаги гениални, чувал ли си за това.
Дали да не се възползвам от твоите похвати, помниш ли как ме молеше да питам разни хора дали ще ми продадат нещо, което ти трябва на теб, защото не те ортразяваха или как ми пращаше писмата на дон пепоне за едни други хора.
Да взема да ги публикувам да те видят какво струваш, а? И да не се правиш повече на жертва и света вода ненапита.
Съобразявай се малко защото си вътре с двата крака

Бобби
17-09-2016, 18:19
:lupe:...Ае стига...ако се перете....вадете тия мръсни ризи, ръгайте ги в пералнята...малко омекотител и сте готови..
Стига сте се яли във всички теми....:book:

Zlobich
17-09-2016, 18:23
Модераторката го предупреди,надявам се,че ще приложи наказанията!

-----------
Пай сеее ...

lordliness
17-09-2016, 18:27
:lupe:...Ае стига...ако се перете....вадете тия мръсни ризи, ръгайте ги в пералнята...малко омекотител и сте готови..
Стига сте се яли във всички теми....:book:

трябва малко да се озаптява, много взе да вири носа :) и да наглее

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

-----------
Пай сеее ...

по вероятно е да го отнесем ние, нямаме протекции и сме гадни долни манипулатори. Аз най- вече, чак не мога да се гледам. И никой не ме съжалява :( и на никого няма да липсвам

Бобби
17-09-2016, 20:27

-----------
Пай сеее ...
На дали.....тя е от женски род, а тук си мерят пишките.....по нормално е да изчака да им падне ерекцията..:))

Zlobich
17-09-2016, 20:55
Миии наздраве тогава. Седнал съм в бори мечката с най-близките ми хора и пиваме биричка с картофки.

-----------
Пай сеее ...

Alex_26
17-09-2016, 20:58
На дали.....тя е от женски род, а тук си мерят пишките.....по нормално е да изчака да им падне ерекцията..:))

Кефиш ме, макар и понякога да не си мнооого прав

Lei-chery
19-09-2016, 17:29
Ха-ха-ха, някои хора тука дават нагледен пример за верността на твърдението "чукча писател, чукча не читател". Няколко пъти, на няколко места беше написано, че се разделят мероприятията - спортната част ще е отделно от фестивалната. Ама не, та не... Е хубаво де, решението е просто - хващате се и го правите, а не да чакате наготово. Ама пусти му бай Ганьовски нрав... :rotfl:
Ама колко си прав!!!!

ICI
20-09-2016, 22:28
Ама колко си прав!!!!

и кой преценява кое е право и кое не :busted_cop:

Явно Холандците не са прави и не е фест това тяхното, извинявам се, че се налага да попитам пак :)
Досадно дълги видеа :) но все пак ги изгледайте докрай колко са неправилно организирани ;) И печеливши в такъв формат, и за организатори и за феновете, да добавя.

нали ;)
https://www.youtube.com/watch?v=_bVLSqXuwXA

Бобби
21-09-2016, 00:26
и кой преценява кое е право и кое не :busted_cop:

Явно Холандците не са прави и не е фест това тяхното, извинявам се, че се налага да попитам пак :)
Досадно дълги видеа :) но все пак ги изгледайте докрай колко са неправилно организирани ;) И печеливши в такъв формат, и за организатори и за феновете, да добавя.
Струва ми се, че бъркаш стандарта...ти на наши фестове...Ферари виждал ли си...?...някое друго старо Мезерати и една година на Лесново по ново...и едно 4С....преди две години на Калояново
Ае да се разпростираме според чергата си....
Ето ти шанс...заповядай 2017г...организирай го в Русе....със сигурност ще дойда.....ще се радвам дори и съвсем малко да наподобява на клиповете ти.....:busted_cop:

Alex_26
21-09-2016, 13:45
Е сега трябваше да организираме, преди изборите, па да поканим някой политик и по некое безплатно кебабче да апнем

ecotronic
21-09-2016, 14:12
Е сега трябваше да организираме, преди изборите, па да поканим някой политик и по некое безплатно кебабче да апнем

Ти не работиш ли в ЦИК? С твоите способности да "интерпретираш" анкетни данни, няма как да не работиш в ЦИК :)

Alex_26
21-09-2016, 14:17
Ти не работиш ли в ЦИК? С твоите способности да "интерпретираш" анкетни данни, няма как да не работиш в ЦИК :)

Ми то си требе некой да ви налее акъл у кратуните. Кой смята като теб? Немаш и 5% изборна активност, а се пъчиш
А ти се ориентирай в покупко-продажбата на гласове

ecotronic
21-09-2016, 14:22
Ми то си требе некой да ви налее акъл у кратуните. Кой смята като теб? Немаш и 5% изборна активност, а се пъчиш
А ти се ориентирай в покупко-продажбата на гласове

Не мога да разбера, що си губиш времето с тоя форум ами не се захванеш с политика.

Ти имаш перфектните предпоставки да бъдеш български политик:

Много говориш, малко казваш и то предимно - глупости....и до ушите си в *ай*ата :grandpa:

Alex_26
21-09-2016, 20:05
Не мога да разбера, що си губиш времето с тоя форум ами не се захванеш с политика.

Ти имаш перфектните предпоставки да бъдеш български политик:

Много говориш, малко казваш и то предимно - глупости....и до ушите си в *ай*ата :grandpa:

Ма пак има нещо над. Докато вие сте изцяло в тях, и реално, и идеалистично

mirchozo
21-09-2016, 20:37
КЛЮЧ !!!
Поредната тема в която никой не говори за това което пише в заглавието. Що бе хора...?

Alfa User
21-09-2016, 21:05
Офф, и тука ли ще си ги мерите ???

Дее*а и модераторите - едно време всички ни плюеха, но във форума имаше ред!
Сега във форума има "демокрация", и вижте до какво води тя:

- модератори, които нямат интерес да си вършат работата;

- модератори, които си позволяват да нарушават правилата;

- модератори, които НЕ са модератори...

Ма то и управлението на клуба е същото ... Всеки си чопли единствено собствената изгода.

Някой може ли да поръча евтинки плакати с надпис "ОСТАВКА" на тях??? Аз искам поне два!!!

Zlobich
21-09-2016, 22:39
Аз имам лепенки в колата,мога да ти пратя. Останаха ми от "ОРЕШАРСКИ".
Много ди прав за липсата на адекватна реакция,всъщност каквато и да е реакция от модераторския екип.

-----------
Пай сеее ...

ICI
22-09-2016, 01:22
Струва ми се, че бъркаш стандарта...ти на наши фестове...Ферари виждал ли си...?...някое друго старо Мезерати и една година на Лесново по ново...и едно 4С....преди две години на Калояново
Ае да се разпростираме според чергата си....
Ето ти шанс...заповядай 2017г...организирай го в Русе....със сигурност ще дойда.....ще се радвам дори и съвсем малко да наподобява на клиповете ти.....:busted_cop:
Ами аз на наши фестове не съм виждал и други Итал-екзотики, които въобще не липсват особено в София, на които собствениците явно нямат интерес или просто информацията за да присъстват.

Организатора трябва да се погрижи за присъствието на коли от тоя род, връзки със собствениците, покани, ясно че е друго нивото ;)
Няма как иначе да се получи нещо интересно за публиката.

А в Русе няма писта ;) Идеята на тия клипове е, че фестовете се правят на писта :) Не ставаше дума за Итал екзотики и Легенди по фестовете ... не че няма.