PDA

View Full Version : Одобрявате ли поведението на Цвятко (Alex_26) във форума?

Pages : [1] 2

ecotronic
01-09-2016, 11:35
Одобрявате ли поведението на Цвятко (потребителско име Alex_26) във форума?

Alex_26
01-09-2016, 11:39
Анкетата е пусната с условието всеки да напише и няколко думи защо е гласувал така за мен. Ще ви бъда благодарен. Иначе просто няма стойност

ecotronic
01-09-2016, 11:56
Е - нали вече има тема в която всеки е писал надълго и нашироко?

Както и да е.

Аз гласувам с "не ми харесва", защото:

1 - Цвятко пише във всяка тема, без да има нужната подготовка за това.

2 - Когато му се постави конкретен въпрос, не дава конкретен отговор (шикалкави)

3 - Никога не признава това, че греши.

4 - Позволява си да дава определения и да характеризира общите познания и умствени способности на опонентите си.

lordliness
01-09-2016, 11:59
Аз не се обяснявам на никого и нямам намерение да го правя.
Първото нещо, което ме научиха беше- да не се обяснявам и да не се оправдавам.
Никога.
Цвятко и ти ли не се харесваш?
Изпраскай си един лайк :)

Alex_26
01-09-2016, 12:11
Не се харесвам, щото продължавам да обръщам внимание на комплексари и това ми е голямата грешка
А като гледам са гласували и двама без достойнство да обелят дума

lordliness
01-09-2016, 12:17
Коментара не е задължителен, той се подразбира от въпроса и написаното по горе
Ти сега да не се депресираш, хич да не ти пука.
Може да предприемеш дипломатически совалки за поддръжници посредством лични съобщения.

nickgaidarov
01-09-2016, 12:46
...

ecotronic
01-09-2016, 12:51
Аз гласувах "да".
И ще обясня защо.
Харесвам не толкова поведението му, колкото знанията му и начина, по който прави за смях доста колеги, и то най-вече Алфиста-идеалист.

Защо просто не пуснеш една анкета с въпрос:

"Прави ли Цвятко за смях доста колеги и най-вече Алфистът-идеалист ?"

:rotfl:

nickgaidarov
01-09-2016, 12:54
...

ecotronic
01-09-2016, 12:56
Защото това е очевидно, Алфисте-идеалист, няма нужда от такава анкета.

А като е "толкова очевидно", би ли заложил и някой лев на това твърдение? :tooth:

acho_
01-09-2016, 12:59
Трудно ми е да отговоря. Някак ми е забавна цялата ситуация. Беше си скука преди да се появи. За сега ще се въздържа, ако може някой да пусне резултатите след няколко дни, че искам да си запазя правото на глас за всеки случай :saint: Ако все пак някой иска да го купи, давам го бартер за маркуч от турбина, филтри за газовата, и/или туба масло 10В40, но само ако е от неизпаряемите, защото спарка обича да посръбва масълце извънградско. Само ЛС или ми звъннете. :phone:

Alex_26
01-09-2016, 12:59
Коментара не е задължителен, той се подразбира от въпроса и написаното по горе
Ти сега да не се депресираш, хич да не ти пука.
Може да предприемеш дипломатически совалки за поддръжници посредством лични съобщения.

Пише се с пълен член КОМЕНТАРЪТ. А мен ме обвиняваш в неграмотност.
Коментарът е желателен, ма ти и такъв не можеш да направиш

МОЛЯ, НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА МЕН. НЕКА НАПРАВИМ НЯКОЛКО ДУШИ ПОНЕ МАЛКО ЩАСТЛИВИ. БЛАГОДАРЯ!

lordliness
01-09-2016, 13:25
Въпросът с членуването е доста спорен. Според научните среди.
За справка виж професор Кирил Мирчев.
Намерил се кой да ми прави забележки.
И каква е цената за положителен вот, кебапчета, кюфтета, бира?

ecotronic
01-09-2016, 13:31
Хайде, Гайдаров - бъди мъж.
А и колежките ще го забележат :)

А на Лорда този път ще дам 10%.

lordliness
01-09-2016, 13:34
Хайде, Гайдаров - бъди мъж.
А и колежките ще го забележат :)

А на Лорда този път ще дам 10%.

Аз съм за.

nickgaidarov
01-09-2016, 17:23
...

ecotronic
01-09-2016, 17:30
Току-що се прибирам, затова отговарям сега.
Не, не бих заложил нито лев.
Не бих се изложил чак толкова пред колежките, че да взема последния лев на човек, който не може да си плати парното.

Типично за мишок изсулване :)

lordliness
01-09-2016, 17:33
Гайдаров, видя ли твоето приятелче до къде падна?
Я гледай ти, повече сме от седем :)

mimouzunov
01-09-2016, 17:44
Да напиша и аз освен...
Леко ме подразня факта, че пише навсякъде. Това нямаше да е никакъв проблем ако наистина помагаше...
Когато се опитва да помогне, го прави половинчато и неразбираемо! Когато греши не си признава грешката а се опитва да я замаже като изкарва другите некомпетентни и неразбиращи.

nickgaidarov
01-09-2016, 17:49
...

lordliness
01-09-2016, 17:52
Лорде, не ми е приятелче, знаеш това, но наистина ме кефи, дори и когато греши.
А не повече от седем, а повече от хиляда ще станете според мен.
Все пак доста хора подбъзикна Цвятко.
Освен това неговите бъзици са добродушни, без злоба.
Което също кефи.

И как би нарекъл човек, който препраща чужда кореспонденция.

ecotronic
01-09-2016, 17:54
Лорде, не ми е приятелче, знаеш това, но наистина ме кефи, дори и когато греши.
А не повече от седем, а повече от хиляда ще станете според мен.
Все пак доста хора подбъзикна Цвятко.
Освен това неговите бъзици са добродушни, без злоба.
Което също кефи.

Ако това да кажеш на някой колега, който си е направил труда ясно и изчерпателно да формулира някакво твърдение в полза на форума (нямам впредвид себе си), че нищо не разбира от нещо си..........Ако това да разпращаш извадки от лична кореспонденция, като "аргументи" срещу някого..........

Ако това е добродушна закачка, без вложена злоба в нея, то аз не мога да си представя, как изглеждат злобните закачки.

nickgaidarov
01-09-2016, 17:55
...

lordliness
01-09-2016, 17:57
Аз не съм видял да е препратил нещо.
А и да е препратил, ако не е нещо злепоставящо, какво от това?

Той го прави с тази цел.

nickgaidarov
01-09-2016, 18:04
...

546
01-09-2016, 18:31
Маркирам НЕ защото не ни отразява в "среднощен експрес" ,а си пише навсякъде другаде и това пренебрежително отношение към пияниците е леко дразнещо.
А и от време на време се заяжда с останалите съфорумници по недостатъчно елегантен начин-тоест липсата на финес в тази му дейност е меко казано неприемлива за мен.
Иначе като цяло е добронамерен и според мен,като определено се старае да даде всичко от себе си за да ни забавлява.:drunk:

nickgaidarov
01-09-2016, 18:38
...

ivan dimitrov
01-09-2016, 18:41
Току що потвърдих, че не харесвам поведението на въпросният потребител. Бих направил същото и ако анкетата визираше Нострадамус. В техническата част на форумът, трябва да се пише ясно и разбираемо. Ако анкетата беше - " да се банне ли отново Цвятко", бих гласувал с "не". Никой не е съвършен, но всеки трябва да се стреми към съвършенство. Ако написаното от някого теябва да се тълкува, то е по добре да не се пише.

lordliness
01-09-2016, 18:49
Лорде, този колега като че ли го написа най-добре.

Клоун, може и шут, на лорда :)?

nickgaidarov
01-09-2016, 19:05
...

lordliness
01-09-2016, 19:11
Шутовете често са страдали. Това е едно от задълженията им, когато не се справят да страдат
Великолепната седморка се клонира, за сега веднъж. На път е втори път.

nickgaidarov
01-09-2016, 19:15
...

lordliness
01-09-2016, 19:19
Ха-ха, и това е вярно...:yawn:

между другото, за инфо, българските царе не са имали шутове.

S_G_M
01-09-2016, 19:23
A, кой е този Цвятко ?

nickgaidarov
01-09-2016, 19:25
...

lordliness
01-09-2016, 19:30
Шут, някакъв, по последна справка мой личен.
Използвам го да обнародва мои писма и да ми казва кога се пише пълен член

---------- Post added at 19:30 ---------- Previous post was at 19:26 ----------

Така е. По-голямо удоволствие им е доставял победеният враг.

За справка, Стефан Цанев. Само Петър 1, имал шут да подражава на западняците, но го изтраял два месеца и го пратил в Сибир да разсмива белите мечки :)
Както казваше Пената - Петър едно :)

546
01-09-2016, 19:38
Току що потвърдих, че не харесвам поведението на въпросният потребител. Бих направил същото и ако анкетата визираше Нострадамус. В техническата част на форумът, трябва да се пише ясно и разбираемо. Ако анкетата беше - " да се банне ли отново Цвятко", бих гласувал с "не". Никой не е съвършен, но всеки трябва да се стреми към съвършенство. Ако написаното от някого теябва да се тълкува, то е по добре да не се пише.
Аз също бих гласувал с не, ако идеше реч за бан. Пише си човека каквото си мисли и не виждам причина да се ограничава правото му да излага мнението си.
Доколко е прав по всеки един конкретен въпрос -всеки може да прецени сам за себе си след като прочете дискусиите с опонентите му ,а гледам ,че такива има в изобилие, та нуждата от тълкуване е сведено до минимум.

nickgaidarov
01-09-2016, 19:42
...

ivan dimitrov
01-09-2016, 19:50
нуждата от тълкуване е сведено до минимум.

Аз съм останал с друго впечатление. Покрай спорът ми с Цвятко в една тема, разгледах участието му в други. Има цели постове които се нуждаят от тълкуване. По лошото е че като го питат, не разяснява.

lordliness
01-09-2016, 19:58
Аз съм останал с друго впечатление. Покрай спорът ми с Цвятко в една тема, разгледах участието му в други. Има цели постове които се нуждаят от тълкуване. По лошото е че като го питат, не разяснява.

Не разяснява защото не знае, а с половинчати фрази оставя впечатление, че знае, ама сега не му се обяснява.

546
01-09-2016, 20:03
Е хубаво,де това му е маниера на присъствие тук,кво ви пречи толкова,аз пък обичам да се лигавя от време на време ,но никой не е пострадал от това и ако ще е само суха техническа информация по добре да се дадат линкове към съответната техническа документация и край.Нали за това е форум,че да си хортуваме и да си спорим ,чат пат и да се бъзикаме иначе ще е скука.

Alex_26
01-09-2016, 20:12
ще отговоря само на IQ-to едно. Когато се обърна с/у мен, той написа докога модераторите ще ме търпят да изнудвам хората като им публикувам пощата. Причината за това негово изявление бе, че го заплаших да си отворя профила за всички за да видят лицемерието му, защото ме нападаше и обиждаше безпардонно, триеше си постовете, обвиняваше ме в доста неща, които просто не бях и не бих правил, пишеше, че никога не ми е пращал покана за приятелство, че никога не ме е настарял с/у хора от форума, .... НАПАДНА СЕМЕЙСТВОТО МИ. ДНЕС АЗ ИЗПРАТИХ НЯКОИ ОТ ПИСМАТА МУ ДО ЕКОТО НЕ ЗА ДРУГО, НО ЗА ДА ВИДИ, ЧЕ ГИ ПАЗЯ, а и да види другия лицемер какво е лицемерщината

Дано сте ме разбрали

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:07 ----------

Типично за мишок изсулване :)

Ник е доказал, че не е мишок. Мишоците са ясно кои, особено тези, които гласуват против мен без да обелят и дума защо

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

Ха-ха, и това е вярно...:yawn:

Но говори зле за форума

А сега се наслаждавайте, сладури

ecotronic
01-09-2016, 20:14
Ник е доказал, че не е мишок. Мишоците са ясно кои, особено тези, които гласуват против мен без да обелят и дума защо

Напротив, мишоци сте и двамата. А тези които гласуват против теб, както вече ти се каза, не са длъжни да се обясняват.

lordliness
01-09-2016, 20:17
Ъ
ще отговоря само на IQ-to едно. Когато се обърна с/у мен, той написа докога модераторите ще ме търпят да изнудвам хората като им публикувам пощата. Причината за това негово изявление бе, че го заплаших да си отворя профила за всички за да видят лицемерието му, защото ме нападаше и обиждаше безпардонно, триеше си постовете, обвиняваше ме в доста неща, които просто не бях и не бих правил, пишеше, че никога не ми е пращал покана за приятелство, че никога не ме е настарял с/у хора от форума, .... НАПАДНА СЕМЕЙСТВОТО МИ. ДНЕС АЗ ИЗПРАТИХ НЯКОИ ОТ ПИСМАТА МУ ДО ЕКОТО НЕ ЗА ДРУГО, НО ЗА ДА ВИДИ, ЧЕ ГИ ПАЗЯ, а и да види другия лицемер какво е лицемерщината

Дано сте ме разбрали

---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 20:07 ----------

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

Но говори зле за форума

А сега се наслаждавайте, сладури
Я да видя за семейството, как съм го нападнал. Нещо на жертва взе да ми се правиш.
Аз на екото съм му казвал къде по страшни неща от това което си изтипосал и той на мен :). Дай нещо по така.
Чакам да видя как ти нападнах семейството и изкарай някое по страшно писмо. Ама оригинал, без да подправяш. Хубаво е да изкараш и твоите писма, нали? Ама не ти стиска.

Zlobich
01-09-2016, 20:28
Бааамммм

ivan dimitrov
01-09-2016, 20:37
Е хубаво,де това му е маниера на присъствие тук,кво ви пречи толкова,аз пък обичам да се лигавя от време на време ,но никой не е пострадал от това и ако ще е само суха техническа информация по добре да се дадат линкове към съответната техническа документация и край.Нали за това е форум,че да си хортуваме и да си спорим ,чат пат и да се бъзикаме иначе ще е скука.

В любимият ни раздел, в любимата тема, всички обичаме да се лигавим понякога(често). Аз даже умишлено опитвам да съм по вече от двусмислен там. В техническата част е добре да сме ясни. Не само че може някой да пострада, но и тия раздели имат образователна цел. Никога не е късно човек да научи нещо. Ако човек не е запознат с дадена материя, той трудно ще прецени и отсее полезната информация. Както се вижда, сухата тегническа информация се оспорва понякога, макар и без аргументи, или с "измислени" такива.
Както писах - никой не е съвършен, най малко аз. Но да те помолят да си разясниш писанията и да не го направиш - не е добре.

ecotronic
01-09-2016, 20:42
.... Но да те помолят да си разясниш писанията и да не го направиш - не е добре.

То се разяснява нещо, което знаеш и разбираш.

Когато се изпльоскаш с нещо, което си чул/недочул и те помолят да го разясниш, неминуемо се стига до това.

А още по-нелепо е, когато вместо макар и бегъл опит за доказателство, ти каже, че ти нищо не разбираш.

Ей на това аз му викам мегагалактическа селяндурщина.

lordliness
01-09-2016, 20:45
Гайдаров, защо го написа това да. Само ми разваляш гледката. :)

nickgaidarov
01-09-2016, 20:51
...

ecotronic
01-09-2016, 20:59
Ще ти отговоря като написаното в един вестник в Армения, когато Германия би Армения по футбол с 8:1, при това в Ереван. Беше някъде в началото на 90-те години и днес ми го напомни един арменец, с когото обядвахме заедно:
"Да, наистина германците бяха много по-добри и заслужено ни биха, но пък нашият гол беше най-красив!"

Не че ще говоря нещо за необосновано самочувствие, но се питам, дали съзнаваш, че единственият даден глас "да" в случая хич не ми изглежда, като красив гол.

Но щом ти така го възприемаш, така да бъде.

Това не е първото нещо, което възприемаш погрешно, едва ли ще е и последното :)

lordliness
01-09-2016, 21:01
Ще ти отговоря като написаното в един вестник в Армения, когато Германия би Армения по футбол с 8:1, при това в Ереван. Беше някъде в началото на 90-те години и днес ми го напомни един арменец, с когото обядвахме заедно:
"Да, наистина германците бяха много по-добри и заслужено ни биха, но пък нашият гол беше най-красив!"

Колкото и да ти е красиво да- то. Вече е 22/1
А виждаш ли и как лъже и си нагласява. Вади от контекста и си спестява неговите писания.
Много ти намаля процента :)

nickgaidarov
01-09-2016, 21:11
...

ecotronic
01-09-2016, 21:18
Склонен съм да се съглася, че и Лорда, и Алфистът-идеалист по-горе са прави.
Което обаче не означава, че се отказвам от моето "да".

Да ти кажа право, сега и аз съжалявам, че не гласувах с "да".

То сега излиза, че Цвятко получава над 90% неодобрение от колегите, но иначе ме мачка, където ме свари.

Зле се чувствам от тази равносметка. Честно. :tooth:

nickgaidarov
01-09-2016, 22:21
...

undy
01-09-2016, 22:31
Гласувал съм и мисля моя коментар е излишен.

lordliness
01-09-2016, 22:35
Гласувал съм и мисля моя коментар е излишен.

Той иска коментари за да види кои са гласували против него.

Alex_26
01-09-2016, 22:49
Ъ
Я да видя за семейството, как съм го нападнал. Нещо на жертва взе да ми се правиш.
Аз на екото съм му казвал къде по страшни неща от това което си изтипосал и той на мен :). Дай нещо по така.
Чакам да видя как ти нападнах семейството и изкарай някое по страшно писмо. Ама оригинал, без да подправяш. Хубаво е да изкараш и твоите писма, нали? Ама не ти стиска.

Ти си боклук без достойнство! Не говори ли И за жена ми, а? Или и този си пост изтри
Пълен кух самовлюбен в себе си нещастник си. Лицемерието изобщо няма смисъл да го споменавам

lordliness
01-09-2016, 23:27
Ти си боклук без достойнство! Не говори ли И за жена ми, а? Или и този си пост изтри
Пълен кух самовлюбен в себе си нещастник си. Лицемерието изобщо няма смисъл да го споменавам

Дай да видим де, къде и какво съм казал. Не съм я обидил жена ти в никакъв случай.
Вземи се в ръце, почна да си изпускаш нервите.
И какви думи използваш, сигурно често ядеш шамари при този език.
И понеже пак нарушава правилата на добрия тон, няма ли модератор да го прати на почивка?
Доста обидни думи има май тук и е доста напорист напоследък, извадка от правилника на форума:

1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Никовете на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*"

1.11 Да не излага на показ лична информация на друг участник или на фирма/форум/сайт/(друго) без изричното негово/тяхно съгласие. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност и никът на съответния участник ще бъде деактивиран, а темите/постовете ще бъдат отстранени.

Бобби
02-09-2016, 01:56
В любимият ни раздел, в любимата тема, всички обичаме да се лигавим понякога(често). Аз даже умишлено опитвам да съм по вече от двусмислен там. В техническата част е добре да сме ясни. Не само че може някой да пострада, но и тия раздели имат образователна цел. Никога не е късно човек да научи нещо. Ако човек не е запознат с дадена материя, той трудно ще прецени и отсее полезната информация. Както се вижда, сухата тегническа информация се оспорва понякога, макар и без аргументи, или с "измислени" такива.
Както писах - никой не е съвършен, най малко аз. Но да те помолят да си разясниш писанията и да не го направиш - не е добре.
На няколко пъти му казах, че е объркал влака, ама той инат....иска да се вози в първа класа..:)))

---------- Post added at 22:45 ---------- Previous post was at 22:37 ----------

Иначе ще се въздържа от гласуване по темата като български депутат тарикат...:)))
Не мога да си давам мнението за човек, който не познавам реално....:flirt:

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:45 ----------

Напомня ми на кученцето оги доги ...но него го познавам...е вчера се видяхме...пихме по бира...помагаме си с кво може и така......човек трудно се преценява виртуално...трябва си реален контакт.....и тогава да изказваш мнение.....макар, че аз никога не коментирам познати в нета....стара генерация.....знае, че и да пискаш файда няма......

mirchozo
02-09-2016, 08:42
Не естествено, аз мисля че :
1. 99% няма подготовка по зададената тема.
2. Държи се високомерно, когато някой явно знаещ по темата се включи, като често чопли за какво да се хване и да поправя въпросния.
3. Често отклонява темата, лека полека се превръща в спам.
4. Няколко пъти го видях да подвежда умишлено колегите, като дори си призна че се "базикал" с тях.
5. Често сам си противеречи и създава интрига.
6. Не уважава мнението на колегите, обижда понякога, макар и провокиран.
7. Понакога започва да дава акъл на тези които му помагат, което е адски дразнещо.
8. "Знанията му", каквито и да са те, са на база интернет, не са придобити с опит и труд, работа по автомобили и т.н., откъдето основно идват проблемите му.

Всичко това е само част от моето мнение и не задължавам никой да се съобразява с мен. Вероятно колегата не е лош човек в живота, но някак дразни с глупостите си. Все пак бих пийнал по бира с него на някой сбирка.

Alex_26
02-09-2016, 09:40
Дай да видим де, къде и какво съм казал. Не съм я обидил жена ти в никакъв случай.
Вземи се в ръце, почна да си изпускаш нервите.
И какви думи използваш, сигурно често ядеш шамари при този език.
И понеже пак нарушава правилата на добрия тон, няма ли модератор да го прати на почивка?
Доста обидни думи има май тук и е доста напорист напоследък, извадка от правилника на форума:

1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Никовете на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*"

1.11 Да не излага на показ лична информация на друг участник или на фирма/форум/сайт/(друго) без изричното негово/тяхно съгласие. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност и никът на съответния участник ще бъде деактивиран, а темите/постовете ще бъдат отстранени.

Ти не знаеш какво искаш. Първо искаше да цакам екото. И веднага ми пусна покана за приятелство. Но като видя, че не ти играя по свирката, започна да ме нападаш и обиждаш. След това каза, че не си правил нищо от това. После поиска да публикувам, щото не било вярно. Нападна и семейството ми, три си постове. И сега, не съм публикувал нищо тук, просто пратих на екото някои от твоите по-малко подли писания за него сътворени от теб
Та накратко догаза, че нямаш нито високо IQ, че си лицемер, манипулатор, .... абе бъди жив и здрав

---------- Post added at 09:40 ---------- Previous post was at 09:38 ----------

Аз броя гласовете само на тези, които са написали по нещо и им благодаря. Другите за мен са типичните мижитурки, присъщи на нашето българско мислене. Не се интересувам кой кой е - тук са само никове. И по сбирки - не ходя

ecotronic
02-09-2016, 09:49
Аз броя гласовете само на тези, които са написали по нещо и им благодаря. Другите за мен са типичните мижитурки, присъщи на нашето българско мислене. Не се интересувам кой кой е - тук са само никове. И по сбирки - не ходя

Вместо само да броиш, си извади съответните поуки, ако си способен.

Вече знаеш, защо хората не те харесват.

Ако продължаваш в същия дух, рано или късно ще трябва пак да сменяш потребителското си име.

lordliness
02-09-2016, 10:11
Ти не знаеш какво искаш. Първо искаше да цакам екото. И веднага ми пусна покана за приятелство. Но като видя, че не ти играя по свирката, започна да ме нападаш и обиждаш. След това каза, че не си правил нищо от това. После поиска да публикувам, щото не било вярно. Нападна и семейството ми, три си постове. И сега, не съм публикувал нищо тук, просто пратих на екото някои от твоите по-малко подли писания за него сътворени от теб
Та накратко догаза, че нямаш нито високо IQ, че си лицемер, манипулатор, .... абе бъди жив и здрав

Престани да лъжеш и да се правиш на жертва.
Ако модераторите са на място, ще те разкарат
Я кажи по памет как ти нападнах семейството.
А пък аз ще ти покажа какво пише в действителност, искам всички да разберат, че лъжеш.
Или пак ще се направиш, че не виждаш.
Цял ден ли трябва да те чакаме?
Ако не отговориш до 10 мин, приемаме по подразбираме ,че лъжеш за всичко

Strahil
02-09-2016, 12:03
Гласувам с не и пиша(да не съм от "мижитурките" :D). Не одобрявам това, че пише по всяка тема било то в неговата компетенция или не. Не го познавам извън виртуалното, но мога да му дам съвет да се спре малко в темите. Ако е такъв и навън..... Не е нужно във всяка пусната тема да има мнение(в повечето случаи е половинчато). ;)

mordohy
02-09-2016, 14:28
Писах ти едно НЕ, защото допускаш да се впрягаш в безсмислени спорове, първо пишеш, а после мислиш и много често пишеш като Пития. Може да те разбере само тоя, който знае за какво става въпрос. А такова нещо:chair: е ненужно.
И най-важното!
Увличаш се в безсмислени по презумпция спорове.
Освен това се опитваш винаги да дадеш и друго мнение, различаващо се от официалната линия на Партията. Това не се възприема като подкана за диспут и объркването е тотално.
Такъв беше Свинята и знаем .....
Абе къде изчезна Прасето!?

nickgaidarov
02-09-2016, 15:08
...

M.Gruev
02-09-2016, 16:52
"Не" имаш и от мен. Много рядко пиша във форума, точно заради такива като теб. Нямам нито времето, нито желанието да водя безсмислени спорове и да се ядосвам за глупости.

popaay
02-09-2016, 16:55

Аз ти писах един негатив! И не се дръж като ощипана мома в един случай, а в друг като професор, който разбира и е компетентен от люти чушки до совалки.

Alex_26
02-09-2016, 19:39
Писах ти едно НЕ, защото допускаш да се впрягаш в безсмислени спорове, първо пишеш, а после мислиш и много често пишеш като Пития. Може да те разбере само тоя, който знае за какво става въпрос. А такова нещо:chair: е ненужно.
И най-важното!
Увличаш се в безсмислени по презумпция спорове.
Освен това се опитваш винаги да дадеш и друго мнение, различаващо се от официалната линия на Партията. Това не се възприема като подкана за диспут и объркването е тотално.
Такъв беше Свинята и знаем .....
Абе къде изчезна Прасето!?

Благодаря Иве, на 90% си прав

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

"Не" имаш и от мен. Много рядко пиша във форума, точно заради такива като теб. Нямам нито времето, нито желанието да водя безсмислени спорове и да се ядосвам за глупости.

Звучи смислено, наистина се впускам в бесмислени спорове, особено с мистър лорд IQ

---------- Post added at 19:37 ---------- Previous post was at 19:36 ----------

Гласувам с не и пиша(да не съм от "мижитурките" :D). Не одобрявам това, че пише по всяка тема било то в неговата компетенция или не. Не го познавам извън виртуалното, но мога да му дам съвет да се спре малко в темите. Ако е такъв и навън..... Не е нужно във всяка пусната тема да има мнение(в повечето случаи е половинчато). ;)

Мда, мързи ме да обяснявам писмено. Тогава пък ще ме сметнат за нещо друго

---------- Post added at 19:39 ---------- Previous post was at 19:37 ----------

Вместо само да броиш, си извади съответните поуки, ако си способен.

Вече знаеш, защо хората не те харесват.

Ако продължаваш в същия дух, рано или късно ще трябва пак да сменяш потребителското си име.

Ти си гледай анкетата, с една виртуална анкета нищо не постигаш. Но аз оценявам и уважавам мнението на пишещите. Но не и твоето и на някои други около теб

ecotronic
02-09-2016, 19:53
Ти си гледай анкетата, с една виртуална анкета нищо не постигаш. Но аз оценявам и уважавам мнението на пишещите. Но не и твоето и на някои други около теб

Няма, какво да я гледам. Тя касае теб а не мен.

Alex_26
02-09-2016, 19:56
Няма, какво да я гледам. Тя касае теб а не мен.

Абе остави хората да пишат и спри да пишеш вече тук. Ако това, че 100 души ти уйдисват на акъла, не значи, че целият алфа свят е твой

Аз вече помолих да не гласуват за мен. Даже мой реални приятели гласуват с/у мен и аз уважавам пак и тях, и тяхното мнение

ecotronic
02-09-2016, 20:02
Абе остави хората да пишат и спри да пишеш вече тук. Ако това, че 100 души ти уйдисват на акъла, не значи, че целият алфа свят е твой

Аз вече помолих да не гласуват за мен. Даже мой реални приятели гласуват с/у мен и аз уважавам пак и тях, и тяхното мнение

Продължаваш да обиждаш форума, като казваш, че колегите гласуват срещу теб, защото ми уйдисват на акъла.

Ако не друго, то поне уважавай това, че всеки си има собствено мнение.

Но очевидно така ти е по-леко да го приемеш.

Аз съм само техническият реализатор на анкетата.
Всеки можеше да го стори вместо мен, дори и ти самият, ако имаше поне малко доблест.

alfista 96
02-09-2016, 20:37
Аз гласувах с ГОЛЯМО НЕ .Цвятко ,ще влезна в обяснителен режим , не защото тези
които гласуват без обяснение са МИЖИТУРКИ за теб , а защото просто трябва да се обоснова .
Досега когато съм спорил с теб , никога не си ме опровергал с с факти и снимки.Винаги съм ти давал снимки и дори и видео за да е нагледно ,но въпреки всичко ти не си признаваш грешките .Дори и за момент не си даваш сметка че този твой инат вкарва неразбиращите потребители ,търсещи помощ тук , в излишни разходи. А когато няма с какво да обориш опонента си преминаваш в нападателен режим .

Последната ти издънка с маслото направо ме разби.
Ето ти два въпроса от мен.
1. Защо след като маслото не се изпарява , има цяла система за улавяне на МАСЛЕНИ ПАРИ и тяхното втечняване ?
2.Покажи ми една климатична система без дехидратор .
Може някой да ми копира мнението ,че аз съм в игнор групата,та белкем го види и ми отговори смислено , а не с контра въпрос -Ти някога пипал ли си ,разглобявал ли си еди какво си . Всичко за което съм спорил сте съм го пипал разглобявал и още го правя .С това си храня семейството 20 години вече .

nblagoev
02-09-2016, 21:20
Мда, мързи ме да обяснявам писмено. Тогава пък ще ме сметнат за нещо друго

Но аз оценявам и уважавам мнението на пишещите.

Точно защото не обясняваш НИЩО, гласувах с НЕ! Дали те мързи, или не, след като си взел участие в дадена тема, и си мислиш, че знаеш отговора на зададения въпрос - отговаряй ЯСНО! Не излизай с довода, че няма да обясниш, защото някой няма да е на твоето мнение, или те мързи! С подобни глупости можеш да залъгваш първолаците! Покажи на всички колко знаеш, или не знаеш!

И да кажеш, че уважаваш мнението на пишещите, е много грозно! Уважаваш мнението на няколко човека (и тук в типично твой стил няма да кажа кои са).

Alex_26
02-09-2016, 21:37
Аз гласувах с ГОЛЯМО НЕ .Цвятко ,ще влезна в обяснителен режим , не защото тези
които гласуват без обяснение са МИЖИТУРКИ за теб , а защото просто трябва да се обоснова .
Досега когато съм спорил с теб , никога не си ме опровергал с с факти и снимки.Винаги съм ти давал снимки и дори и видео за да е нагледно ,но въпреки всичко ти не си признаваш грешките .Дори и за момент не си даваш сметка че този твой инат вкарва неразбиращите потребители ,търсещи помощ тук , в излишни разходи. А когато няма с какво да обориш опонента си преминаваш в нападателен режим .

Последната ти издънка с маслото направо ме разби.
Ето ти два въпроса от мен.
1. Защо след като маслото не се изпарява , има цяла система за улавяне на МАСЛЕНИ ПАРИ и тяхното втечняване ?
2.Покажи ми една климатична система без дехидратор .
Може някой да ми копира мнението ,че аз съм в игнор групата,та белкем го види и ми отговори смислено , а не с контра въпрос -Ти някога пипал ли си ,разглобявал ли си еди какво си . Всичко за което съм спорил сте съм го пипал разглобявал и още го правя .С това си храня семейството 20 години вече .
Чета те, махнах игнора. Благодаря за мнението.
- нека някой потребител да сподели дали съм го вкарал в излишни разходи. Това твое твърдение е неверно
- ти си автомонтьор, нали? За мен влизаш в графата комерсиални. Ти не пишеш току така тук
- за маслото - постави масло 200ml в една мини система, като тази за варене на ракия. Обади ми се като се изпари маслото от единия и го събереш в другия съд. Ще ти подскажа малко - увличане
- имахме навремето климатици без дехидрататори и като ги местихме им сложиха специално. Колкото до случая тук - има такива, които са елиминирали дехидрататора по една или друга причина. Едни дехидрататори седят при съда, други (моята кола) са на тръбата, трети са на радиатора. Помислих, че колегата е огледал добре къде му вървят тръбите

alfista 96
02-09-2016, 22:07
Чета те, махнах игнора. Благодаря за мнението.
- нека някой потребител да сподели дали съм го вкарал в излишни разходи. Това твое твърдение е неверно
- ти си автомонтьор, нали? За мен влизаш в графата комерсиални. Ти не пишеш току така тук
- за маслото - постави масло 200ml в една мини система, като тази за варене на ракия. Обади ми се като се изпари маслото от единия и го събереш в другия съд. Ще ти подскажа малко - увличане
- имахме навремето климатици без дехидрататори и като ги местихме им сложиха специално. Колкото до случая тук - има такива, които са елиминирали дехидрататора по една или друга причина. Едни дехидрататори седят при съда, други (моята кола) са на тръбата, трети са на радиатора. Помислих, че колегата е огледал добре къде му вървят тръбите

1 .Ето сега пак контра въпрос за маслото , без да ми отговориш на моя въпрос.
2. Къде видя комерсиалното ? В това че зегерката на лагера не се разтваря като та стой та гледай ? В това че за маслените пари и за всичко друго за което съм те оборвал .

И на края ,така като гледаш кога съм регистриран и колко мнения имам и то в техническия раздел ,да ли си търся клиенти от тук ? Някак си е несериозно от твоя страна .

А относно дехидратара говорим за автомобилни А-С системи.

ecotronic
02-09-2016, 22:14
Адаш, моля да се прехвърлите с тази дискусия в другата тема за Цвятко:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93436&page=43

Нека тази остане само за "обяснения на вота" :)

alfista 96
02-09-2016, 22:19
Адаш, моля да се прехвърлите с тази дискусия в другата тема за Цвятко:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93436&page=43

Нека тази остане само за "обяснения на вота" :)

Аз със него приключих . Не е човек с който може да водя някаква дискусия , при положение че по -дефолт той винаги е прав.

Alex_26
02-09-2016, 22:58
По първото - отговаряш вместо други
По второто - пишейки тук се показващ знаещ и можещ - увличаш хора от региона ти да дойдат при теб
По третото - питай някой химик защо маслото като се нагрее започва да пуши. Това изпарение ли е и на какво? И ти подсказах - УВЛИЧАНЕ. Ако не се сещаш, ти си достатъчно знаещ та да си позволя да те уча
За климатиците - нека е твоето
И се научи кога се пише С и кога СЪС - нали ме критикувахте за правопис и грамотност

nickgaidarov
03-09-2016, 09:11
...

undy
03-09-2016, 09:40
Не всички потребители знаят името на анкетирания, ако се вкара и ника в заглавието на анкетата гласовете ще са двойно или тройно.Както положителни, така и отрицателни вотове..
Не, че нещо ми дреме.

nickgaidarov
03-09-2016, 09:53
...

BillyBoy`
03-09-2016, 10:20
Гласувах одобрявам.

undy
03-09-2016, 11:05
Не се безпокой за това - Алфистът-идеалист предвидливо вече го е направил.

Ето, удвоиха се.

546
03-09-2016, 12:07
Ето, удвоиха се.
:roll2: май Цвятко ще те черпи....

mordohy
03-09-2016, 12:23
Яд ме е , че прибързах и гласувах обективно и безкомпромисно.
Обаче ми става малко гадно, защото се оформя една група, безмилостни типове, които си въобразяват, че форумът им е бащиния. Преди шест-седем години, 90% от пишещите тук, включително и авторът щяха да са с много сериозен бан.
Ще се поясня.
Клубът, както и форумът са частни. Правилата не се определят по демократичен принцип, а се налагат от собствениците на форума.
Самият факт, че се пуска тема, в която се одобрява или не даден потребител е вече нарушение на правилника. Никой няма право да изземва функциите на модераторите и админите. Всички потребители имат равни права и задължения. Като нещо не ти харесва, има си начин да го докладваш. Ако модераторите не вземат отношение, значи това е политика на форума. Ако не ти харесва-напускаш и толкова.
Превърнахте го в пионерска организация.
Аз така имах в един друг селяндурски форум препирня, за старите селенови диоди в генераторите и последствията. Само защото в първия пост обърках селенови с германиеви и всички скочиха да доказват качествата на трошките си. После започнаха да ме налагат с конкретика, като тиристорните системи за изправяне на тока, а тъпчовците хич не искаха да приемат, че още през 1981-ва Ижето ми имаше такава система.
Ама не! Само най-новите АТВ-та са с такива и не може да се приравняват с някакво Иже. Тука се получава нещо такова.
А, че Цецо си е магаре е така, но това не означава, че останалите сме много стока.
Основният проблем е, че хората не се разбират един друг!!!!

nickgaidarov
03-09-2016, 13:31
...

Zlobich
03-09-2016, 13:55
ИзедемугъзанаBO :D дръжгайдаров поднапрежение :)

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
03-09-2016, 14:14
...

Zlobich
03-09-2016, 14:22
ЯжмугъзанаBO гайдаровгайдаровдрежна душице изедемугъзоначовека.

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
03-09-2016, 14:29
...

Zlobich
03-09-2016, 14:32
Изедегоцелиябебате тисипитБул :D

-----------
Пай сеее ...

ecotronic
03-09-2016, 14:33
Яд ме е , че прибързах и гласувах обективно и безкомпромисно.
Обаче ми става малко гадно, защото се оформя една група, безмилостни типове, които си въобразяват, че форумът им е бащиния. Преди шест-седем години, 90% от пишещите тук, включително и авторът щяха да са с много сериозен бан.
Ще се поясня.
Клубът, както и форумът са частни. Правилата не се определят по демократичен принцип, а се налагат от собствениците на форума.
Самият факт, че се пуска тема, в която се одобрява или не даден потребител е вече нарушение на правилника. Никой няма право да изземва функциите на модераторите и админите. Всички потребители имат равни права и задължения. Като нещо не ти харесва, има си начин да го докладваш. Ако модераторите не вземат отношение, значи това е политика на форума. Ако не ти харесва-напускаш и толкова.
Превърнахте го в пионерска организация.
Аз така имах в един друг селяндурски форум препирня, за старите селенови диоди в генераторите и последствията. Само защото в първия пост обърках селенови с германиеви и всички скочиха да доказват качествата на трошките си. После започнаха да ме налагат с конкретика, като тиристорните системи за изправяне на тока, а тъпчовците хич не искаха да приемат, че още през 1981-ва Ижето ми имаше такава система.
Ама не! Само най-новите АТВ-та са с такива и не може да се приравняват с някакво Иже. Тука се получава нещо такова.
А, че Цецо си е магаре е така, но това не означава, че останалите сме много стока.

Я поясни, кои са тези на които форумът им бил бащиния?

И кои точно правила на форума съм нарушил, пускайки въпросната анкета?

Ти изобщо осъзнаваш ли, какво става?

Осъзнаваш ли, че един мамелюк побърква форума със селското си поведение?

Ти изобщо погледна ли резултата от анкетата?

Е - какво да правим? Правим, каквото можем.

Аз почти не се сещам за друг потребител, който да може да "постигне" подобен резултат.

PS:

Ето ти мъжко предложение:

Щом аз се явявам своего рода дерибей на форума, пусни една анкета да видим, дали и останалите мислят, като теб.

Ако събера Цвятковия резултат, за разлика от него, аз ще си тръгна от тук мирно и тихо и никой повече няма да чуе за мен.

Zlobich
03-09-2016, 14:36
Човека с дипломите и признанието да се включи сега :D
Гайдаров президент !!!!!!!!!

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
03-09-2016, 15:10
...

Zlobich
03-09-2016, 15:33
Скромността краси човека.

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
03-09-2016, 15:33
...

Zlobich
03-09-2016, 15:37
Я поясни, кои са тези на които форумът им бил бащиния?

И кои точно правила на форума съм нарушил, пускайки въпросната анкета?

Ти изобщо осъзнаваш ли, какво става?

Осъзнаваш ли, че един мамелюк побърква форума със селското си поведение?

Ти изобщо погледна ли резултата от анкетата?

Е - какво да правим? Правим, каквото можем.

Аз почти не се сещам за друг потребител, който да може да "постигне" подобен резултат.

PS:

Ето ти мъжко предложение:

Щом аз се явявам своего рода дерибей на форума, пусни една анкета да видим, дали и останалите мислят, като теб.

Ако събера Цвятковия резултат, за разлика от него, аз ще си тръгна от тук мирно и тихо и никой повече няма да чуе за мен.
Абсурдно е,някой да бие резултата на този паляк.
Разликата е от земята до небето,между теб,лорда и цвятко.
Той да тича срещу вас двамата пак няма да ви стигне,тук мисля,че няма две мнения по въпроса? Гайдаров what about you? Ти си.

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
03-09-2016, 15:43
...

Alex_26
03-09-2016, 16:05
Хайде де, само магаре ли? Като чели не знаеш епитети. Добави ГОЛЯМО, иначе съм ти сърдит

---------- Post added at 16:04 ---------- Previous post was at 16:00 ----------

Еко, колко души е форумът? И продължаваш да обиждаш. Предпочитам аз да съм тук нещастен (пиша глупости), но в реалността щастлив. И съм. А ти?

---------- Post added at 16:05 ---------- Previous post was at 16:04 ----------

Гласувах одобрявам.

Благодаря, но не трябваше. И 100 души да се съберат с/у мен, пак е нищо. Ма те не могат и да смятат

nickgaidarov
03-09-2016, 16:15
...

ecotronic
03-09-2016, 16:17
Абсурдно е,някой да бие резултата на този паляк.
Разликата е от земята до небето,между теб,лорда и цвятко.
Той да тича срещу вас двамата пак няма да ви стигне,тук мисля,че няма две мнения по въпроса? Гайдаров what about you? Ти си.

-----------
Пай сеее ...

Не бъди толкова сигурен.
Неслучайно в предишния си пост, аз употребих думата "почти", но Гайдаров се направи, че не я е видял и продължи да плещи традиционните си глупости :)

nickgaidarov
03-09-2016, 16:25
...

Zlobich
03-09-2016, 18:16
Не бъди толкова сигурен.
Неслучайно в предишния си пост, аз употребих думата "почти", но Гайдаров се направи, че не я е видял и продължи да плещи традиционните си глупости :)
Няма да е той. Типично както партията е повелявала преди години.
P.S.
Цвятко издигни кандидатурата на колегата моля? Ти не ставаш,шОт си паляк.
Гайдаров президент!!!

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
03-09-2016, 18:31
...

Zlobich
03-09-2016, 19:03
Суууперрр. Ще вкараш държавата в праваилния път.

-----------
Пай сеее ...

Alex_26
03-09-2016, 23:24
Ник, президентът е длъжност за лукова глава, за палячо като екото. Тоя злобния става за съветник по борбата с неграмотността и малоумието

nickgaidarov
04-09-2016, 00:50
...

Zlobich
04-09-2016, 07:16
Точно,затова имаме нужда от човек като теб.
Начетен,с образование. Сигурен съм,че ще се справиш.

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
04-09-2016, 07:39
...

Alex_26
04-09-2016, 07:56
Вече написах - аз не ставам за обединител на нацията, а и политиката би било последното нещо, което ще ме привлече.
Разбира се, това не е проблем.
Проблем обаче е, че обединител на българите не се вижда дори на хоризонта.
Никой не може да обедини дребни душици, себелюбци, интриганти ит.н. освен една купа с помия, серврана с добра украса на висока цена. Е, и от тук също се вижда ясно.
Ник, не наричай ВО тапишонка. Теб не съм видял да те обижда

nickgaidarov
04-09-2016, 08:43
...

Alex_26
04-09-2016, 09:28
1. За българите си прав, само в момента обаче. Такива ни направиха последните 72 години. Иначе останалите близо 1 300 (включително поведението ни като народ по време на робствата - византийско и турско) не са такива като цяло.

2. За БО не си съвсем прав. Той ме обиди пръв, макар и само веднъж, като ме нарече "Мистър гайда". Веднъж, а и беше отдавна, но не съм го забравил.

Не последните 72, а от Стамболовото време. Мразя го за това, че издигна Фердинант. А и 500 години са си оказали влиянието

nickgaidarov
04-09-2016, 11:35
...

Alex_26
04-09-2016, 21:41
ОК. Има логика.
Но точно Стамболов е най-добрият ни министър-председател след Освобождението през 1878 г. според мен.
Никой друг освен него (при всичките му недостатъци, разбира се) не е защитавал българщината повече. Не случайно мазниците на Драгалевския "циганин", когато стана министър-председател, го ласкаеха, че е "новият Стамболов". А всъщност това "цигане" е един от най-големите разсипници на България.

Казах, че го мразя за Фердинант само. Тръгнал да търси цар, вмест да организира кастинг

nickgaidarov
04-09-2016, 21:46
...

Alex_26
04-09-2016, 22:15
Да, Фердинанд не се оказа добър цар.
За разлика от сина си Борис.
Крадливото старче от Мадрид очевидно се е метнало на дядо си, а не на баща си.

Борис 3 е комарджия и пиянде. Това споделят хора, живеещи в Испания и засичащи го там. Той каза на Кеворк, че няма претенции към нищо, а после си поиска всичко
Леле, голяма простотия написах. Да се чете Симеончо нашенскии

lordliness
04-09-2016, 22:23
Борис 3 е комарджия и пиянде. Това споделят хора, живеещи в Испания и засичащи го там. Той каза на Кеворк, че няма претенции към нищо, а после си поиска всичко

Това вече е черешката на тортата :)
На голям историк се правеше, обаче се видя, че и тук е въздухар, запозна хора, които никога не са се виждали, по разбираеми причини.

Alex_26
04-09-2016, 22:26
Това вече е черешката на тортата :)

Тоя път ти благодаря

mordohy
05-09-2016, 01:14
Фердинанд за ония времена си е бил пушка. Да не забравяме, че той прави българската армия такава, че да са възможни и Дойран и Одрин. Промишлеността набира обороти и ни ориентира на запад, а не към Ориента.
Това са му плюсовете.
Минусите..... ами като на всеки педераст.
Педерастията е заболяване и ако някой се съмнява, да види неадекватната му политика. С какъв сърбогъз се събуди сутринта - такава политика води.
Колкото до обединителите на нацията ни - не сте прави!
Я вижте Боко и министърките му!
Това е квартет, който заедно и поотделно обединява целия народ, от всякакви прислойки и класи, дружно да ги попържа с мераклийски псувни!

nickgaidarov
05-09-2016, 10:40
...

mustein
05-09-2016, 15:20
Вие друга работа нямате ли си?

nickgaidarov
05-09-2016, 17:43
...

Alex_26
05-09-2016, 18:52
Фердинанд за ония времена си е бил пушка. Да не забравяме, че той прави българската армия такава, че да са възможни и Дойран и Одрин. Промишлеността набира обороти и ни ориентира на запад, а не към Ориента.
Това са му плюсовете.
Минусите..... ами като на всеки педераст.
Педерастията е заболяване и ако някой се съмнява, да види неадекватната му политика. С какъв сърбогъз се събуди сутринта - такава политика води.
Колкото до обединителите на нацията ни - не сте прави!
Я вижте Боко и министърките му!
Това е квартет, който заедно и поотделно обединява целия народ, от всякакви прислойки и класи, дружно да ги попържа с мераклийски псувни!
Иве, един педераст (както го наричаш ти) няма да направи армия, ако народът не става (визирам за тогава)

---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:52 ----------

Вие друга работа нямате ли си?

Мен ми е интересно, а и има какво да науча

nickgaidarov
06-09-2016, 23:37
...

undy
07-09-2016, 00:37
Пет птички - направо ми се връща вярата в доброто...:thumbup:

Ма виж сега, той човека ако продължава по същия начин ще дойдат още много положителни гласове.Което е добре, това говори, че цялата тая дъндания е оправдана.Лошо е ако "промяната" е умишлено и временно явление.Щото вълка .........нали :)

Но аз лично ще се радвам ако се погодим......щото много мразя да съм му в игнор листа ;)

Иначе си голем сеирджия..не масло, тротил меташ в огъня...хах..смешно ми е, не се заяждам (да си знаеш).

nickgaidarov
07-09-2016, 01:19
...

undy
07-09-2016, 08:47
А, да ги нямаме такива - сеирджия е този, който просто гледа отстрани и се кефи, докато аз определено съм на страната на Цвятко...:bravo:
И Цвятко по същество не се е променил - просто след като понамаляха злобничките майтапи по негов адрес, съответно и той спря с добродушните си шегички.

Не си прав.

Alex_26
07-09-2016, 11:46
Ма виж сега, той човека ако продължава по същия начин ще дойдат още много положителни гласове.Което е добре, това говори, че цялата тая дъндания е оправдана.Лошо е ако "промяната" е умишлено и временно явление.Щото вълка .........нали :)

Но аз лично ще се радвам ако се погодим......щото много мразя да съм му в игнор листа ;)

Иначе си голем сеирджия..не масло, тротил меташ в огъня...хах..смешно ми е, не се заяждам (да си знаеш).

Не си прав. Който ме познава наживо го знае много добре. А и явно не си чел всички постове с/у мен и изречените обиди. Аз си позволих само накрая. Е, и теб те пратих да пасеш елените, ма ти завиждам, че не живееш тук
Не съм лицемер и не ми пука гласуването. То е за .... замълчавам, казал съм го вече. Не ме ли нападат и аз си трая. Е, някой майтап е нормален

nickgaidarov
09-09-2016, 16:16
...

nickgaidarov
09-09-2016, 22:37
...

nickgaidarov
10-09-2016, 00:53
...

ecotronic
10-09-2016, 02:19
Отгоре на всичко Алфистът-идеалист е направил някаква шашма и с процентите в таблицата.
Ако вземем временното класиране - 6 гласа за Цвятко и 58 против, то аз гласовете за Цвятко ги изкарах 10,34%, а според Алфиста-идеалист са 9,38%.
Алфисте-идеалист - виждам, че си на линия. Оправи си процентите в таблицата!
Също така се надявам поне броя на гласовете да е верен!
Хубавата модераторка те гледа - днес разбрах, че наистина има такава, и че това не е бъзик от страна на Цвятко.
Стегни се малко, бъди мъж!

Първо се върни в 5 - ти клас за да научиш, как се смятат проценти.

Очевидно и аритметиката ти куца.

Как с тези "знания" си решавал диференциални уравнения, както си твърдял, направо не проумявам.

6 + 58 = 64

100.6/64 = 9,375 = 9,38 %

100.58/64 = 90,625 = 90,63 %

nickgaidarov
10-09-2016, 02:35
...

ecotronic
10-09-2016, 02:40
Алфисте-идеалист, алфисте-идеалист!
Гледа те хубавата модераторка, наистина при това!
6:58 = 10,34%.
И тъй като не само че не знаеш да смяташ, което ти е простено, но и държиш да продължаваш да се излагаш пред това прелестно създание, ще ти го напиша "по бабешки":

10% от 60 e равно на 6.

Ако и сега не ти е ясно, моля мини на ЛС.
Просто от мъжка солидарност не искам да се излагаш повече поне пред чаровната модераторка.

Ех, *ай*аров.....опериран си от мислене. :)

Хайде поне веднъж спри да се излагаш, като кифладжия.

nickgaidarov
10-09-2016, 02:49
...

ecotronic
10-09-2016, 02:51
Постой малко при цветята, понапъни още малко гънката и може и да се сетиш :)

nickgaidarov
10-09-2016, 03:00
...

nickgaidarov
10-09-2016, 08:22
...

Alex_26
10-09-2016, 09:58
Алфисте-идеалист, към 18.00 ч. се връщам от работа.
Ако дотогава таблицата не е ОК, ще те натропам на ЛС на чаровната модераторка с молба на наказание! :big_heat:

Ник, тая тема е за мен, а не за чаровната модераторка. Аз на нея място бих премахнал много постове и теми, които са просто плява. Като тази, например
Не е важно колко са гласували с/у мен. Това са хора от някои обкръжения. Както виждаш 13/16 са анонимки. И това са само 58 от да кажем 500 души

undy
10-09-2016, 11:00
Алфисте-идеалист, алфисте-идеалист!
Гледа те хубавата модераторка, наистина при това!
И тъй като не само че не знаеш да смяташ, което ти е простено, но и държиш да продължаваш да се излагаш пред това прелестно създание, ще ти го напиша "по бабешки":

10% от 60 e равно на 6.

Ако и сега не ти е ясно, моля мини на ЛС.
Просто от мъжка солидарност не искам да се излагаш повече поне пред чаровната модераторка.

Хах...в бързината си да поругаеш се изложи много яко.
Общия брой гласували са (били) 64, защо смяташ 6 гласа от 58 гласували? Я по твоята логика сметни положителния вот 58 от 58...хахахах...или пък 58 от 6 :)

Alex_26
10-09-2016, 11:03
Хах...в бързината си да поругаеш се изложи много яко.
Общия брой гласували са (били) 64, защо смяташ 6 гласа от 58 гласували? Я по твоята логика сметни 58 от 58...хахахах...или пък 58 от 6 :)

Трай па ти сега, те си имат закачка
По-добре смятай 59 от целия форум и само 10-ина оставили мнение. Другите са мишоци

undy
10-09-2016, 11:13
Кво да си трая, той много добре знае , че не е прав.Ше си трая аз.
Трая кагато аз преценя.

eproHD
10-09-2016, 11:14
7-мия глас "Да" е от мен няма да давам обяснения защо ! Имам толкова грижи напоследък ,че едва ли бих се обяснявал на някой защо съм подкрепил Alex_26

Alex_26
10-09-2016, 11:21
7-мия глас "Да" е от мен няма да давам обяснения защо ! Имам толкова грижи напоследък ,че едва ли бих се обяснявал на някой защо съм подкрепил Alex_26

Абе ДА не ме вълнуват обясненията, но благодаря. Интересуват ме причините за НЕ

---------- Post added at 11:21 ---------- Previous post was at 11:18 ----------

Кво да си трая, той много добре знае , че не е прав.Ше си трая аз.
Трая кагато аз преценя.

Добре, прав си. . Просто твоят коментар разводнява интригата. И без това другото почти няма стойности и ми е безинтресно. А все пак темата е за мен, нали

undy
10-09-2016, 11:32
Гласувалите с НЕ са две групи.Едната, по-малката е против знанията и уменията ти в техническата сфера и другата , голямата е против непрестанното дърдорене, драскане и спам за щело и нещело :)
Ма ти тия неща си ги знаеш :)
Пиша с цел пояснения, не да те хапя...преценил съм, че достатъчно те обидих и съм спрял, сам виждаш .

Alex_26
10-09-2016, 11:46
Гласувалите с НЕ са две групи.Едната, по-малката е против знанията и уменията ти в техническата сфера и другата , голямата е против непрестанното дърдорене, драскане и спам за щело и нещело :)
Ма ти тия неща си ги знаеш :)
Пиша с цел пояснения, не да те хапя...преценил съм, че достатъчно те обидих и съм спрял, сам виждаш .

С теб нямам проблем, ти не си мишок

alfa_romeo_forever
10-09-2016, 13:24
Трябваше да има и трета опция: "Все ми е тая" аз бих гласувал там.

Приятен ден на всички ;-)

Alex_26
10-09-2016, 13:25
Трябваше да има и трета опция: "Все ми е тая" аз бих гласувал там.

Приятен ден на всички ;-)

Евала

nickgaidarov
10-09-2016, 18:26
...

nickgaidarov
10-09-2016, 18:50
...

krustnika
10-09-2016, 19:08
Алфисте-идеалист, таблицата е все още неточна, въпреки че останах с впечатление, че разбра елементарната си грешка - за разлика от undy.

Колега, изглежда само ти стигаш до извода, че графиката с процентите е сгрешена!

6/64 = 0.09375
0.09375 * 100 = 9.375%

Каква е тази нова математика ? Ако наистина така изчисляваш колко процента са 6 от 64, означава че на момента трябва да си скъсаш собственоръчно така известния вече във форума "наръч с диполоми" :no:

---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:06 ----------

А сега сериозно - правилна ти е таблицата,

а това е друго нещо :clap:

nickgaidarov
10-09-2016, 19:09
...

lordliness
10-09-2016, 19:18
И гъза да си съдерете няма да пораснат достатъчно :)

nickgaidarov
10-09-2016, 19:33
...

lordliness
10-09-2016, 19:57
Ха-ха...:stretcher:
Лорде, мен повече ме вълнува друго - след като Алфистът-идеалист отново показа признаци на живот, как да накараме и ВО да направи същото?
По-горе опитах разни чалъми, но за разлика от Алфиста-идеалист BO е непробиваем и упорито мълчи.
А наистина точно в тази тема е важно всички да знаем как и защо ще гласува ВО.
Коментара при гласуване не е задължителен, може да е гласувал

nickgaidarov
10-09-2016, 20:32
...

lordliness
10-09-2016, 22:16
аз познавам много хора, но по голям празнословец от субекта не познавам, предполагам, че няма

Zlobich
10-09-2016, 23:03
Мъкааа мъкаааа :D
Изпратете DMS С текст "ДА"
:D :D

-----------
Пай сеее ...

lordliness
10-09-2016, 23:28
гласувайте с да, когато станат 93 ще се смята по-лесно, да видим кой позна за процентите :)

да ги направим 93

Alex_26
11-09-2016, 01:12
Ник, ВО не е критерий. Той си има своч виждане и ако иска, ще го сподели. Важното е да не гласува поне той като мишок, защото вярвам, че не е.
Колкото до Екото - с него сега е добре да се комуникира. Имахме спор, оказа се прав, потвърдих го. Нямаше дуене, обиди, само аргументи. Така ме кефи.
Но при всичко това изпъкна едно ново кученце Оги и той е много по-интересен субект, а и има високо IQ. Насочи вниманието си към него, той пише вече често, увлекателно, аргументирано, направо да го изядеш. Сещаш се за кой говоря. Мо от неговия профил пишели много хора и .....

nickgaidarov
11-09-2016, 04:40
...

lordliness
11-09-2016, 06:02
Ник, ВО не е критерий. Той си има своч виждане и ако иска, ще го сподели. Важното е да не гласува поне той като мишок, защото вярвам, че не е.
Колкото до Екото - с него сега е добре да се комуникира. Имахме спор, оказа се прав, потвърдих го. Нямаше дуене, обиди, само аргументи. Така ме кефи.
Но при всичко това изпъкна едно ново кученце Оги и той е много по-интересен субект, а и има високо IQ. Насочи вниманието си към него, той пише вече често, увлекателно, аргументирано, направо да го изядеш. Сещаш се за кой говоря. Мо от неговия профил пишели много хора и .....
Ти вече много взе да си вярваш и хората взе да оценяваш.
Дрънкаш повече от жена.

Alex_26
12-09-2016, 08:48
Ти вече много взе да си вярваш и хората взе да оценяваш.
Дрънкаш повече от жена.
Гузен негонен бяга

lordliness
12-09-2016, 09:17
това е форум за коли, тук пишат предимно мъже, истинските мъже говорят кратко, точно и ясно, те не дрънкат повече от жени навсякъде, вземи си смени колата, отиди в друг форум, може да намериш почитатели.

Alex_26
12-09-2016, 09:46
това е форум за коли, тук пишат предимно мъже, истинските мъже говорят кратко, точно и ясно, те не дрънкат повече от жени навсякъде, вземи си смени колата, отиди в друг форум, може да намериш почитатели.

Мдааа, прав си. Следвайки твоите съвети и четейки твоите ТЕХНИЧЕСКИ постове, ти бебешка триколка не трябва да караш.
Много ли те е яд, че само десетина истински мъже са с/у моето държане тук и останалите 50 са МИШОЦИ?

lordliness
12-09-2016, 09:51
Ето специално за теб, да се ограмотяваш, когато съвсем леко ме достигнеш ще говорим пак за техника

http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1412477&postcount=1

Има още десетина в раздела 156, като прочетеш това си ги намери.

ecotronic
12-09-2016, 11:16
Мдааа, прав си. Следвайки твоите съвети и четейки твоите ТЕХНИЧЕСКИ постове, ти бебешка триколка не трябва да караш.
Много ли те е яд, че само десетина истински мъже са с/у моето държане тук и останалите 50 са МИШОЦИ?

И защо трябва да го е яд?

Аз така, като гледам, по-скоро теб те е яд на Лорда.

Той вече е споделил доста полезна информация, добре обяснена и придружена от снимки.

Накратко - вече е направил много за форума.

Такива хора, ти май не ги харесваш.

Alex_26
12-09-2016, 11:57
И защо трябва да го е яд?

Аз така, като гледам, по-скоро теб те е яд на Лорда.

Той вече е споделил доста полезна информация, добре обяснена и придружена от снимки.

Накратко - вече е направил много за форума.

Такива хора, ти май не ги харесваш.

Не позна

lordliness
12-09-2016, 12:30
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
знаеш израза- барабар Петко с мъжете, това е той- алекс, иска да е мъж, да го забележат и се вре навсякъде

Alex_26
12-09-2016, 14:29
знаеш израза- барабар Петко с мъжете, това е той- алекс, иска да е мъж, да го забележат и се вре навсякъде

Пак не позна. (не описвай себе си)

lordliness
12-09-2016, 14:42
Пак не позна. (не описвай себе си)

знаеш израза- барабар Петко с мъжете, това си ти- алекс, искаш да си мъж, да те забележат и се вреш навсякъде.
Много ти е дълъг мисловния процес докато ми отговориш, нещо ти тече бавно мисълта :)

ecotronic
12-09-2016, 17:02
Според мен, дейността на Цвятко във форума, се свежда до следното:

49% нечетене на това, което пишат хората.
49% писане на глупости.
2% писане на полезни неща.

Zlobich
12-09-2016, 17:37
Цвръц,дай линк на някоя полезна тема,която си се постарал да опишеш ремонт и да прибавиш снимки?
Ааа,извинявай такива няма. Ляляджия това си ти. На малкия пръст не можеш да им стъпиш,защо?
Тук,ще оставя всеки да прецени за себе си какъв трябва да е отговора :D

-----------
Пай сеее ...

mimouzunov
12-09-2016, 18:13
Според мен, дейността на Цвятко във форума, се свежда до следното:

49% нечетене на това, което пишат хората.
49% писане на глупости.
2% писане на полезни неща.

100% неразбиране е според мен

nickgaidarov
12-09-2016, 19:55
...

Zlobich
12-09-2016, 21:14
Забавен си.

-----------
Пай сеее ...

Zlobich
12-09-2016, 21:18
Що си изтрил мненията си? http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=89871
Паляк.
Злобно същество такова. Недей да се правиш на света вода ненапита.

Alex_26
12-09-2016, 21:27
Цвятко е написал много полезни неща в този форум - в една друга тема пак против него и пак пусната от Алфиста-идеалист дадох доста линкове.
Дори когато предположенията му са погрешни обаче той ги излага по начин, който поне в мен буди симпатия.
За разлика от многото от вас, които само лаете и го обиждате, а всъщност самите вие нищо добро не сте направили за този форум. По мое мнение най-яркият пример за това е Zlobich.

---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

И само между другото - седем птички...:whip:
Това му го квазах и аз

Zlobich
13-09-2016, 07:09
Ти вземи хвърли,едно око на темата и виж колко завистлива е "приятелката" ти.
Ще разбереш какъв всъщност е човека с дипломите. МИШОК.

-----------
Пай сеее ...

nickgaidarov
13-09-2016, 07:28
...

Zlobich
13-09-2016, 09:13
Завиждаш,че съм направил темата.
И за да не се излагаш колко си зле си изтрил коментарите си.
Туй то приключих с теб мистър признание и дипломи. От някои от останалите цитати хората могат да те преценят. И да отбележа,че ти нападна първи. До тогава не съм си позволявал да влизам в спорове с теб.
С теб приключих,ще се любувам на писанията ти злобно същество такова. Хайде със здраве.

-----------
Пай сеее ...

Alex_26
13-09-2016, 09:45
Завиждаш,че съм направил темата.
И за да не се излагаш колко си зле си изтрил коментарите си.
Туй то приключих с теб мистър признание и дипломи. От някои от останалите цитати хората могат да те преценят. И да отбележа,че ти нападна първи. До тогава не съм си позволявал да влизам в спорове с теб.
С теб приключих,ще се любувам на писанията ти злобно същество такова. Хайде със здраве.

-----------
Пай сеее ...Тази тема е за мен!
Но ако става въпрос за Ник, то мога да ти кажа само няколко думи - злоба, неудовлетвореност, самолюбие, некадърност, мания за величие. Трудно е да разбереш за какво говоря, но опитай все пак. И това не се отнася за него, надявам се поне това разбра

Zlobich
13-09-2016, 10:12
Теб кой те натиска та звъниш?
Не се прави на умен,че писанията ти са трагични :D

-----------
Пай сеее ...

Alex_26
14-09-2016, 10:14
Хайде мишоциииии

undy
14-09-2016, 13:02
Хайде мишоциииии

Хах..обиждаш в множествено число.....да не ти чупат нослето?

lordliness
14-09-2016, 13:06
Няма страшно, той се крие, не ходи и на фестове, пази се :) Няма смелост да се покаже :)

Alex_26
14-09-2016, 14:03

Ами има нови трима гласували без дума да кажат, А аз моля да казват, все пак мога да науча нещо, да коригирам. А то, като гласуване на политбюро на ЦК на БКП. Гласуват Против, ама не знаят защо

ecotronic
14-09-2016, 14:08
Ами има нови трима гласували без дума да кажат, А аз моля да казват, все пак мога да науча нещо, да коригирам. А то, като гласуване на политбюро на ЦК на БКП. Гласуват Против, ама не знаят защо

Ти кой точно беше, че да трябва хората да ти се обясняват?

lordliness
14-09-2016, 14:15

Спред мен тогава всички за гласували ЗА, на кого му е стискало с НЕ, и тук греда, както каза един колега- седни Цвятко, слаб 2 :)

Alex_26
14-09-2016, 14:26
Ти кой точно беше, че да трябва хората да ти се обясняват?

То затова сме на това дередже - младите бягат от страната

ecotronic
14-09-2016, 14:32
То затова сме на това дередже - младите бягат от страната

Въй, къде отиде бе, чукча?

Що не се кандидатираш за президент, та да се върнат младите? :)

Ранобудниче
14-09-2016, 21:23
Моля в срок до утре вечер да ме уведомите коя от всичките теми за дърляне да ви оставя. В противен случай, ще ги изтрия до една.

Лично аз, предпочитам да оставя тази тук. "Общи приказки" не е място за мерене на словесни виртуозни способности в изкуството попържане.

ecotronic
14-09-2016, 21:30
Моля в срок до утре вечер да ме уведомите коя от всичките теми за дърляне да ви оставя. В противен случай, ще ги изтрия до една.

Лично аз, предпочитам да оставя тази тук. "Общи приказки" не е място за мерене на словесни виртуозни способности в изкуството попържане.

Аз мисля, че е редно да остане тази тук, защото е анкета.

"Бисерите", би трябвало да останат, защото те са в известен смисъл доказателството за резултата от анкетата. Добре би било там да се постват само "бисери" и да няма друго.

lordliness
14-09-2016, 21:36
И двете теми са хубави и засягат различни аспекти, не може само една.
Освен ако ръководството не е на страната на цвятко и глупостите, които ръси, водейки до заблуждение.
Последния пример- всеки знае, че дори твърдите вещества се изпаряват при определени условия, обаче според него маслото и нафтата не се изпаряват- никога.

Ранобудниче
14-09-2016, 21:53
Вижте сега.
1. Тъй като бисерите касаят технически въпроси (поправете ме, ако греша), ще се съглася с присъствието на втора тема (въпросната), само ако се спазарите с някой от модераторите на технически раздели да му я метна, а там правете каквото ви душа иска (ако ви позволят). Срок - утре вечер.
2. Дори не забелязвам евтините манипулации на тема "ръководство". Надали някой от ползващите ги изобщо си дава сметка за каква отговорност иде реч.
3. Ако ви видя да се дракате по другите теми, ще ви закича по един бан (понеже вече предупредих, а вие до един имате претенции да сте зрели хора), без да разследвам кой крив, кой прав.

ecotronic
14-09-2016, 22:04
Заел съм се с чужда работа.

В други форуми, това въобще не би се наложило.

Резултатите от анкетата говорят красноречиво за какво иде реч.

Щом няма по-безсмислени теми от въпросните, трийте ги.

lordliness
14-09-2016, 22:10
Вижте сега.
1. Тъй като бисерите касаят технически въпроси (поправете ме, ако греша), ще се съглася с присъствието на втора тема (въпросната), само ако се спазарите с някой от модераторите на технически раздели да му я метна, а там правете каквото ви душа иска (ако ви позволят). Срок - утре вечер.
2. Дори не забелязвам евтините манипулации на тема "ръководство". Надали някой от ползващите ги изобщо си дава сметка за каква отговорност иде реч.
3. Ако ви видя да се дракате по другите теми, ще ви закича по един бан (понеже вече предупредих, а вие до един имате претенции да сте зрели хора), без да разследвам кой крив, кой прав.
Прочете ли как ме изнудваше въпросният, наруши няколко от важните правила на форума, отдавна трябваше да е деактивиран.

Ранобудниче
14-09-2016, 22:11
Заел съм се с чужда работа.

В други форуми, това въобще не би се наложило.

Резултатите от анкетата говорят красноречиво за какво иде реч.

Щом няма по-безсмислени теми от въпросните, трийте ги.

Напротив.
Проблемът е в това, че не сме дозрели да спорим без да се квалифицираме взаимно. И в този аспект невинни няма, вярвай ми. В постовете на всички страни има определения за човека отсреща. А това опорочава инак благородния замисъл. Не знам дали успявам да се изразя ясно.. Всички технически аргументи губят тежест, когато наречеш опонента си "глупак" (използвам хипотетично понятие).
И този модел общуване се разпространява като рак по другите теми - това ли е целта?

Не този е начинът да се бориш за права идея.

ecotronic
14-09-2016, 22:16
Напротив.
Проблемът е в това, че не сме дозрели да спорим без да се квалифицираме взаимно. И в този аспект невинни няма, вярвай ми. В постовете на всички страни има определения за човека отсреща. А това опорочава инак благородния замисъл. Не знам дали успявам да се изразя ясно.. Всички технически аргументи губят тежест, когато наречеш опонента си "глупак" (използвам хипотетично понятие).
И този модел общуване се разпространява като рак по другите теми - това ли е целта?

Ако следеше внимателно дискусиите, щеше да забележиш и това, че именно Цвятко започва пръв с квалификациите.

Т.е Цвятко пръв и нееднократно е демонстрирал неуважение спрямо останалите колеги.

Да дам ли примери?

Т.е - многократно е нарушавал правилата на форума и не е бил санкциониран за това своевременно.

Ако това се беше случвало, както е редно, нямаше и да я има въпросната анкета и всички останали теми срещу него.

Накратко - правим това, което можем за да бъде форумът по-добър.

lordliness
14-09-2016, 22:18
Напротив.

Нали знаеш че не сме еднакви, всички за щастие сме различни. Когато някой е глупак, как иначе да го наречеш. Използвам хипотетично понятие.

Ранобудниче
14-09-2016, 22:24
Ако следеше внимателно дискусиите, щеше да забележиш и това, че именно Цвятко започва пръв с квалификациите.

Т.е Цвятко пръв и нееднократно е демонстрирал неуважение спрямо останалите колеги.

Да дам ли примери?

Т.е - многократно е нарушавал правилата на форума и не е бил санкциониран за това своевременно.

Ако това се беше случвало, както е редно, нямаше и да я има въпросната анкета и всички останали теми срещу него.

Накратко - правим това, което можем за да бъде форумът по-добър.

А защо му играете по свирката?

Не съм следила внимателно дискусиите по една или друга причина. Просто ме нямаше много време. Защо и как са въпроси, които не смятам да обсъждам. "Той започна пръв" не би ме накарало да отвърна със същото. Но аз съм си аз.

Можеш ли да ми се закълнеш, че ако оставя темата с бисерите, никой от вас (спорещите с него) няма да го квалифицира?

Аз поемам ангажимент да помоля него за същото, ако иска да продължи да пише във форума.

И когато ми остане време, ще почистя останалите теми от помия. Правилото, че видя ли някой да се вихри другаде - изхвърча, остава в сила.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Нали знаеш че не сме еднакви, всички за щастие сме различни. Когато някой е глупак, как иначе да го наречеш. Използвам хипотетично понятие.

Даже не ми е интересно да водя тоя спор.
Честно.

ecotronic
14-09-2016, 22:27
А защо му играете по свирката?

Не съм следила внимателно дискусиите по една или друга причина. Просто ме нямаше много време. Защо и как са въпроси, които не смятам да обсъждам. "Той започна пръв" не би ме накарало да отвърна със същото. Но аз съм си аз.

Можеш ли да ми се закълнеш, че ако оставя темата с бисерите, никой от вас (спорещите с него) няма да го квалифицира?

Аз поемам ангажимент да помоля него за същото, ако иска да продължи да пише във форума.

И когато ми остане време, ще почистя останалите теми от помия. Правилото, че видя ли някой да се вихри другаде - изхвърча, остава в сила.

---------- Post added at 22:24 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Даже не ми е интересно да водя тоя спор.
Честно.

Мога да гарантирам само за себе си това, че в темата ще поствам само "бисери" без да пиша и сричка от себе си.

Ндявам се, че и другите колеги ще направят това.

lordliness
14-09-2016, 22:29
Значи накратко - Цвятко може да квалифицира. Ние - не. Ако Цвятко те квалифицира, се обърни да те квалифицира още веднъж.

Ранобудниче
14-09-2016, 22:29
Мога да гарантирам само за себе си това, че в темата ще поствам само "бисери" без да пиша и сричка от себе си.

Ндявам се че и другите колеги ще направят това.

Благодаря ти.

Отивам да спя.
Утре ще берем плодовете на днешния разговор.

lordliness
14-09-2016, 22:31
Така и не отговори на нито един от въпросите ми. Не ги виждаш или са неудобни.

Ранобудниче
14-09-2016, 22:33
Значи накратко - Цвятко може да квалифицира. Ние - не. Ако Цвятко те квалифицира, се обърни да те квалифицира още веднъж.

Не. Нито накратко, нито надълго. Но аз няма да играя по твоята свирка, защото е твърде манипулативна за моя вкус. Във всеки от последните си постове мълчаливо квалифицираш и мен. Това няма да ме накара да ти отвърна със същото.

Лека нощ.

lordliness
14-09-2016, 22:34
Не. Нито накратко, нито надълго. Но аз няма да играя по твоята свирка, защото е твърде манипулативна за моя вкус. Във всеки от последните си постове мълчаливо квалифицираш и мен. Това няма да ме накара да ти отвърна със същото.

Лека нощ.

Не съм и очаквал друг отговор.

undy
14-09-2016, 22:36
Както в цяла България и тук така,много сме състрадателни и винаги ще толерираме свинските истории......аман.
Направете го цветко някакъв най-накрая в тоя форум...и без това е най-деен, по един или друг начин.

Чакам си бана и майната му На всичко тука...

lordliness
14-09-2016, 22:40
Както в цяла България и тук така,много сме състрадателни и винаги ще толерираме свинските истории......аман.
Направете го цветко някакъв най-накрая в тоя форум...и без това е най-деен, по един или друг начин.

Хич да не ти пука, той е жертвата, ние лошите. За щастие това е виртуалална действителност с виртуални господари.
Как да реагираш когато съм си направил труда да направя толкова много теми за ремонт със снимки и идва някакъв, който не е направил нито една и те квалифицира, че нищо не разбираш и не си направил темите задълбочено.

ecotronic
14-09-2016, 22:51
Хич да не ти пука, той е жертвата, ние лошите. За щастие това е виртуалална действителност с виртуални господари.
Как да реагираш когато съм си направил труда да направя толкова много теми за ремонт със снимки и идва някакъв, който не е направил нито една и те квалифицира, че нищо не разбираш и не си направил темите задълбочено.

Когато се почувстваш зле от това, погледни резултата от анкетата. Така ще си дадеш сметка, че над 90% от участниците тук, оценяват положително това, което правиш и те уважават. Т.е - струва си да продължаваш да го правиш.

А това, че се бил появил един, който да не го цени и който демонстрира неуважение, ами - майната му.

Накратко - дръж се с него така, както той си е постлал, но не си прави кардинални изводи от това.

acho_
14-09-2016, 22:58
http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/09/hehehehehe_duck.gif

undy
14-09-2016, 22:59

Аз лоши не виждам.Има едни 90процента дето лаят за нещо и нема кой да ги чуе.И това не е от вчера.

nickgaidarov
14-09-2016, 23:01
...

DerMeister
14-09-2016, 23:03
Аз лоши не виждам.Има едни 90процента дето лаят за нещо и нема кой да ги чуе.И това не е от вчера.
Не са 90%, питай Гайдаров... Той ще ти ги сметне на 89.23%, после като се сети, че е счупил тъпомера, ще се окаже, че го е направил нарочно. "За един приятел питам..."

nickgaidarov
14-09-2016, 23:06
...

lordliness
14-09-2016, 23:14
Пак ще попитам модератор, редно ли е когато някой те изнудва, че ще публикува нещо, което евентуално може да те компрометира и после да го направи. Редно ли е? И къде е манипулацията?
Нали много справедливи и с висок морал.
Може да не ми отговаряш.
Ху кеърс

---------- Post added at 23:14 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Когато се почувстваш зле от това, погледни резултата от анкетата. Така ще си дадеш сметка, че над 90% от участниците тук, оценяват положително това, което правиш и те уважават. Т.е - струва си да продължаваш да го правиш.

А това, че се бил появил един, който да не го цени и който демонстрира неуважение, ами - майната му.

Накратко - дръж се с него така, както той си е постлал, но не си прави кардинални изводи от това.
Въобще не се чувствам зле, трябва да има справедливост.
И той като какъв си позволява да оценява хората, това не е ли квалификация?

ecotronic
14-09-2016, 23:36
Не е вярно, че Цвятко започна тези малоумни и ненужни никому обиди. Първи започна Алфистът-идеалист, съвсем безпричинно наричайки го СЕЛЯНДУР, и снежната топка тръгна надолу...

Хайде да спреш да се изказваш неподготвен.

Прочети този пост и после пак опитай да дърдориш глупостите си.

http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1482606&postcount=35

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

Въобще не се чувствам зле, трябва да има справедливост.
И той като какъв си позволява да оценява хората, това не е ли квалификация?

Според цветарката, ние (в т.ч - аз) първи го квалифицираме а той само се защитава.

nickgaidarov
14-09-2016, 23:38
...

ecotronic
14-09-2016, 23:43
Действително в тази тема Цвятко не е изпълнен с възторг от знанията ти, както си свикнал в този форум. Само че има огромна разлика между несъгласието на Цвятко с мнението ти и директната ти обида към него.

Ти да не си някой нов Гьобелс? Още ли си мислиш, че като повториш една лъжа 100 пъти и тя ще се превърне в истина?

Това е публично пространство. Хората могат и сами да четат, разсъждават и да преценяват, слава Богу.

Бегом в ингнора.

undy
14-09-2016, 23:54
Не са 90%, питай Гайдаров... Той ще ти ги сметне на 89.23%, после като се сети, че е счупил тъпомера, ще се окаже, че го е направил нарочно. "За един приятел питам..."

Той доказа, че не умее да смята, после опита да увърта..хаха......пък и трябва да ми е благодарен, че предложих да се добави и ника на цветко в заглавието.....иначе щеше да си виси сам, единична бройка :)

nickgaidarov
14-09-2016, 23:55
...

nickgaidarov
15-09-2016, 00:18
...

undy
15-09-2016, 07:26
Очевидно обаче ти си сам, там при елените.
Иначе си признавам, че навярно смяташ по-добре от мен - та нали всеки ден броиш елените наоколо....:haha:
Жив и здрав.
Радвам се, че поне правописа си пооправил...

Много си лигав.
Жив и здрав и ти.

Alex_26
15-09-2016, 09:54

Друже, мислех, че поне си поумнял и затова си се махнал от България. Но явно ти вървиш със свинщината и я разнасяш по света, вместо да я заклеймиш
Това мое изказване е в сила, само ако под свинщина имаш изказването на Ранобудниче да изтрие някоя от двете, наистина свински, теми

---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:47 ----------

Пак ще попитам модератор, редно ли е когато някой те изнудва, че ще публикува нещо, което евентуално може да те компрометира и после да го направи. Редно ли е? И къде е манипулацията?
Нали много справедливи и с висок морал.
Може да не ми отговаряш.

Ето, твоето високо IQ отново те накара сам да си признаеш, че пишеш на ЛС с/у хората тук, стремиш ги да ги настройваш един с/у друг, а и най-вече - нямаш достойнството сам да се изправиш с/у тях.
Няма да казвам как хората го наричат това. И понеже аз не съм ЛИЦЕМЕР, изпратих ЧАСТ от твоите ЛС до мен на човека, за когото се отнасяха. Ма като го гледам вие двамата сте си един дол дренки

И от всичко това следва, че не аз съм започнал, а ти - сам си го призна. И ако трябва някой да накажат, ами то това си ти

---------- Post added at 09:54 ---------- Previous post was at 09:52 ----------

Хайде да спреш да се изказваш неподготвен.

Прочети този пост и после пак опитай да дърдориш глупостите си.

http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1482606&postcount=35

---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:31 ----------

Според цветарката, ние (в т.ч - аз) първи го квалифицираме а той само се защитава.

Еко, аз наистина ти казах, че си селяндур едва след като ти обиди половината от българското население, живеещо по селата. А като гледам ти пак не вдяваш какво искам да ти кажа

Ранобудниче
15-09-2016, 09:55
Друже, мислех, че поне си поумнял и затова си се махнал от България. Но явно ти вървиш със свинщината и я разнасяш по света, вместо да я заклеймиш
Това мое изказване е в сила, само ако под свинщина имаш изказването на Ранобудниче да изтрие някоя от двете, наистина свински, теми

Помолих те нещо, но имам усещането, че не си разбрал точно какво съм ти помолила.
Точно пък за undy такъв коментар.. Е сериозна грешка.
Прочети съобщението, което ти написах и това е последен шанс. Честна дума.

Alex_26
15-09-2016, 10:01
Действително в тази тема Цвятко не е изпълнен с възторг от знанията ти, както си свикнал в този форум. Само че има огромна разлика между несъгласието на Цвятко с мнението ти и директната ти обида към него.

Аз много неща не знам и не мога да ги знам. Ама този идеалист - още не ми е отговорил как се изпарява нафтата, маслото, за какво са резисторите в управлението на вентилатора на купето, къде е дачикът за коланите в 156, как се управлява първа степен на вентилаторите и от кой, ....

---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:57 ----------

Помолих те нещо, но имам усещането, че не си разбрал точно какво съм ти помолила.
Точно пък за undy такъв коментар.. Е сериозна грешка.
Прочети съобщението, което ти написах и това е последен шанс. Честна дума.

Имаш отговора ми

undy
15-09-2016, 11:12
[QUOTE=Alex_26;1495582]Друже, мислех, че поне си поумнял и затова си се махнал от България. Но явно ти вървиш със свинщината и я разнасяш по света, вместо да я заклеймиш
Това мое изказване е в сила, само ако под свинщина имаш изказването на Ранобудниче да изтрие някоя от двете, наистина свински, теми[COLOR="Silver"]

Свинско е държанието ти, мой човек.
И толкова нищо не можете да измислите с чавека обичащ да се лигави, че само за местонахождението ми въртите.Тъпо е.Не мислиш ли? В кой век живеете, хората живеят където си поискат.Днес съм тук, утре съм си в България.Какъв ви е проблема какво броя? Недоумявам, уж големи хора (не селяни) и само за кози ми говорите.
Няколко пъти дори опитвам леееко да те кротна и не само тебе, всички дори, но ти така и не можа да го разбереш.

Вече наистина те съжалявам.

ecotronic
15-09-2016, 11:29
И толкова нищо не можете да измислите с чавека обичащ да се лигави, че само за местонахождението ми въртите.Тъпо е.Не мислиш ли? В кой век живеете, хората живеят където си поискат.Днес съм тук, утре съм си в България.Какъв ви е проблема какво броя? Недоумявам, уж големи хора (не селяни) и само за кози ми говорите.
Няколко пъти дори опитвам леееко да те кротна и не само тебе, всички дори, но ти така и не можа да го разбереш.

Тези двамцата имат патологични психически отклонения от нормалното. С друго не мога да си обясня поведението им.

Виж, какво пише Цвятко по мой адрес:

"Ама този идеалист - още не ми е отговорил как се изпарява нафтата, маслото, за какво са резисторите в управлението на вентилатора на купето, къде е дачикът за коланите в 156, как се управлява първа степен на вентилаторите и от кой"

Всички тези неща сме ги дискутирали обстойно и аз съм си направил труда да дам ясни отговори на всичко това.

Всеки може и сам да се убеди.

Но Цвятко си пише ли пише едно и също.

Как се комуникира с такъв човек?

Цветарката е същата история, но той за мен не е проблем, защото е технически галош и като такъв, изобщо не ми пречи, не ми е интересен, нищо не мога да науча от него и пр. Накратко - 0 (нула). Да си се лигави, колкото ще, щом това му е житейското поприще. Просто не го чета.

Alex_26
15-09-2016, 11:47
[QUOTE=Alex_26;1495582]Друже, мислех, че поне си поумнял и затова си се махнал от България. Но явно ти вървиш със свинщината и я разнасяш по света, вместо да я заклеймиш
Това мое изказване е в сила, само ако под свинщина имаш изказването на Ранобудниче да изтрие някоя от двете, наистина свински, теми[COLOR="Silver"]

Отново не ме разбра. Бях ти казал, че ти завиждам, че не живееш в Бг. и то искрено. И аз бих напуснал Бг, но вече е късно.
За елените ти казах само един път и то в самото начало, щото ме нападна безсмислено. Но няма лошо да пасеш и кози, стига да плащат добре. Няма срамна работа, стига да е добре платена и да те удовлетворява.
Надявам се сега да си ме разбрал
А колкото до двете теми, ами свински са. Ма не ми пука. А защо са свински, написал съм го няколко пъти

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

Тези двамцата имат патологични психически отклонения от нормалното. С друго не мога да си обясня поведението им.

Виж, какво пише Цвятко по мой адрес:

"Ама този идеалист - още не ми е отговорил как се изпарява нафтата, маслото, за какво са резисторите в управлението на вентилатора на купето, къде е дачикът за коланите в 156, как се управлява първа степен на вентилаторите и от кой"

Всички тези неща сме ги дискутирали обстойно и аз съм си направил труда да дам ясни отговори на всичко това.

Всеки може и сам да се убеди.

Но Цвятко си пише ли пише едно и също.

Как се комуникира с такъв човек?

Цветарката е същата история, но той за мен не е проблем, защото е технически галош и като такъв, изобщо не ми пречи, не ми е интересен, нищо не мога да науча от него и пр. Накратко - 0 (нула). Да си се лигави, колкото ще, щом това му е житейското поприще. Просто не го чета.

Виж, аз наистина искам да ми обясниш как се изпарява нафтата и маслото. Можете да ме смятате за какъвто искате, но това ми обяснете. Искам да го разбера. И не ми го сравнявайте с пламна температура

ivan dimitrov
15-09-2016, 12:10
[QUOTE=undy;1495600]
Отново не ме разбра. Бях ти казал, че ти завиждам, че не живееш в Бг. и то искрено. И аз бих напуснал Бг, но вече е късно.
За елените ти казах само един път и то в самото начало, щото ме нападна безсмислено. Но няма лошо да пасеш и кози, стига да плащат добре. Няма срамна работа, стига да е добре платена и да те удовлетворява.
Надявам се сега да си ме разбрал
А колкото до двете теми, ами свински са. Ма не ми пука. А защо са свински, написал съм го няколко пъти

---------- Post added at 11:47 ---------- Previous post was at 11:41 ----------

Виж, аз наистина искам да ми обясниш как се изпарява нафтата и маслото. Можете да ме смятате за какъвто искате, но това ми обяснете. Искам да го разбера. И не ми го сравнявайте с пламна температура

Как се изпаряват нафта и масло, можеш да видиш като пръснеш малко нафта или масло върху позагретият изпускателен колектор. Можеш и да не си правиш пожароопасни експерименти, а да се сетиш как се получават нафта и масло от нефт.

ecotronic
15-09-2016, 12:14
Виж, аз наистина искам да ми обясниш как се изпарява нафтата и маслото[/COLOR]. Можете да ме смятате за какъвто искате, но това ми обяснете. Искам да го разбера. И не ми го сравнявайте с пламна температура

ОК. Щом задаваш такъв въпрос, явно трябва да си припомним някои основни постановки:

Веществото (което и да било) съществува в природата в 3 възможни агрегатни състояния. Твърдо, течно и газообразно.

Всяко вещество (химическо съедидение) се състои от молекули. Тези молекули се движат една спрямо друга.

Колкото е по-голяма кинетичната им енергия, толкова по-голямо е и тяхното движение. Това движение се нарича още степен на свобода.

При твърдите вещества енергията на молекулите е най-малка и поради това те почти не се движат.

Когато загряваш едно твърдо вещество, ти практически увеличаваш кинетичната енергия на молекулите му и така те стават по-подвижни (придобиват по-голяма степен на свобода). Така в даден момент молекулите стават толкова подвижни, че веществото се превръща от твърдо в течно.

Ако продължиш да загряваш течността, молекулите и стават още по-подвижни и започват да преминават от течната фаза в околното пространство. Т.е - течността започва да се изпарява, като процесът на изпарение е толкова по-бърз, колкото е по-висока температурата.

Това означава, че всяка течност се изпарява и скоростта с която се изпарява зависи от температурата и.

Поради това и маслото и нафтата се изпаряват, макар и по-бавно при по-ниска, да речем - стайна температура.

При температурите, които се постигат в ДВГ това става доста по-бързо.

Специално моторните масла трябва да покриват известни стандарти, касаещи изпарението им.

Най-общо казано изискванията се състоят в това, загрято до някаква доста по-висока от работната му температура и оставено за определено време, маслото да не губи от масата и с повече от определен %.

Примерно - дадено масло ще мине теста, ако след 1 час при температура 250 гр не загуби повече от 5% от масата си. Но това въобще не означава, че при 90 гр. то въобще не се изпарява.

Самата нафта пък не би могла да бъде произведена, ако нямаше способността да се изпарява.

Силно се надявам вече да е станало ясно.

Alex_26
15-09-2016, 12:35
[QUOTE=Alex_26;1495607]

Как се изпаряват нафта и масло, можеш да видиш като пръснеш малко нафта или масло върху позагретият изпускателен колектор. Можеш и да не си правиш пожароопасни експерименти, а да се сетиш как се получават нафта и масло от нефт.

Те се получават от специални инсталации. Пръскането на нафта или масло в/у изпускателен колектор при тази температура там не е изпарение, а направо разлагане
Освен това в двигателя не се развиват такива високи температури, за да ми го даваш за пример

---------- Post added at 12:35 ---------- Previous post was at 12:26 ----------

ОК. Щом задаваш такъв въпрос, явно трябва да си припомним някои основни постановки:

Веществото (което и да било) съществува в природата в 3 възможни агрегатни състояния. Твърдо, течно и газообразно.

Всяко вещество (химическо съедидение) се състои от молекули. Тези молекули се движат една спрямо друга.

Колкото е по-голяма кинетичната им енергия, толкова по-голямо е и тяхното движение. Това движение се нарича още степен на свобода.

При твърдите вещества енергията на молекулите е най-малка и поради това те почти не се движат.

Когато загряваш едно твърдо вещество, ти практически увеличаваш кинетичната енергия на молекулите му и така те стават по-подвижни (придобиват по-голяма степен на свобода). Така в даден момент молекулите стават толкова подвижни, че веществото се превръща от твърдо в течно.

Ако продължиш да загряваш течността, молекулите и стават още по-подвижни и започват да преминават от течната фаза в околното пространство. Т.е - течността започва да се изпарява, като процесът на изпарение е толкова по-бърз, колкото е по-висока температурата.

Това означава, че всяка течност се изпарява и скоростта с която се изпарява зависи от температурата и.

Поради това и маслото и нафтата се изпаряват, макар и по-бавно при по-ниска, да речем - стайна температура.

При температурите, които се постигат в ДВГ това става доста по-бързо.

Специално моторните масла трябва да покриват известни стандарти, касаещи изпарението им.

Най-общо казано изискванията се състоят в това, загрято до някаква доста по-висока от работната му температура и оставено за определено време, маслото да не губи от масата и с повече от определен %.

Примерно - дадено масло ще мине теста, ако след 1 час при температура 250 гр не загуби повече от 5% от масата си. Но това въобще не означава, че при 90 гр. то въобще не се изпарява.

Самата нафта пък не би могла да бъде произведена, ако нямаше способността да се изпарява.

Силно се надявам вече да е станало ясно.
Тези всички постановки ги знам. Но нафтата не е еднородно съединение, както водата, например. Тя се състои от молекули на много вещества. Маслото - също. Различните вещества се изпаряват при различна температура - едни при ниска, други при по-висока. Та когато започнат да се изпаряват едни молекули, а други не, това вече не е изпарение на основното в-во, а разлагане на съставните му части и то безвъзвратно
Затова има и съответните му параметри. Сравнението м/у масла за мотори и автомобили тук не върши работа. Маслата за мотоциклетите трябва да са по-редки заради малкият обем на мотора, по-тесните магистрали, ...
Освен това изпарението е преминаване от едно агрегатно състояние в друго. Как ще уловиш отново всички маслени пари за да получиш отново маслото?

ecotronic
15-09-2016, 12:40
Тези всички постановки ги знам. Но нафтата не е еднородно съединение, както водата, например. Тя се състои от молекули на много вещества. Маслото - също. Различните вещества се изпаряват при различна температура - едни при ниска, други при по-висока. Та когато започнат да се изпаряват едни молекули, а други не, това вече не е изпарение на основното в-во, а разлагане на съставните му части и то безвъзвратно
Затова има и съответните му параметри. Сравнението м/у масла за мотори и автомобили тук не върши работа. Маслата за мотоциклетите трябва да са по-редки заради малкият обем на мотора, по-тесните магистрали, ...
Освен това изпарението е преминаване от едно агрегатно състояние в друго. Как ще уловиш отново всички маслени пари за да получиш отново маслото?

И какво като не е еднородно съединение? От колкото и различни молекули да се състои едно вещество, първо ще се изпарят най-леките, после по-тежките и накрая най-тежките.

Т.e - рано или късно цялото количество нафта ще се изпари. Това е валидно и за двигателното масло или за която и друга субстанция.

В масления сепаратор определени парообразни съставки ще кондензират (ще се превърнат отново в течно състояние) и ще се върнат в картера. Други, които не кондензират, ще бъдат изгорени. Кондензиралата течност вече няма да има същия състав, като този на маслото преди изпарението му.

PS:

Под моторни масла, имам впредвид изобщо масла за ДВГ а не само за мотоциклети.

DerMeister
15-09-2016, 13:14
при тази температура там не е изпарение, а направо разлагане

Маслата за мотоциклетите трябва да са по-редки заради малкият обем на мотора, по-тесните магистрали

Ебаваш се нали? Изчакай, дишай, помисли 5 мин. и може и да не твориш бисери.

Alex_26
15-09-2016, 13:40
И какво като не е еднородно съединение? От колкото и различни молекули да се състои едно вещество, първо ще се изпарят най-леките, после по-тежките и накрая най-тежките.

Т.e - рано или късно цялото количество нафта ще се изпари. Това е валидно и за двигателното масло или за която и друга субстанция.

В масления сепаратор определени парообразни съставки ще кондензират (ще се превърнат отново в течно състояние) и ще се върнат в картера. Други, които не кондензират, ще бъдат изгорени. Кондензиралата течност вече няма да има същия състав, като този на маслото преди изпарението му.

PS:

Под моторни масла, имам впредвид изобщо масла за ДВГ а не само за мотоциклети.
При тези температури в двигателя няма да се изпарят тежките парафини и т.н., а само летливите. Тях сепараторът няма да ги хване. Той ще хване само тези, които са увлечени от изпаряващите се и дишането, което се получава в картера. Това е една от причините едно масло да се сменя на определени километри или на една година.
Така, че за маслото можем да говорим, че се ловят увлечените капчици масло и евентуално някои негови съставки. Нафтата само ще обогати маслото с парафини и ще му промени свойствата

Надявам се да ме разбра

---------- Post added at 13:40 ---------- Previous post was at 13:38 ----------

Ебаваш се нали? Изчакай, дишай, помисли 5 мин. и може и да не твориш бисери.
Уважавам мнението на всеки, но когато е обосновано

ecotronic
15-09-2016, 13:46
Какво да съм те разбрал бе?

Задаваш ми въпрос, отговора на който знае всеки седмокласник.

Аз си правя си труда, пишейки 2 страници да ти дам отговора му в лесносмилаем вид.

И ти накрая казваш нещо, което няма никакво отношение към поставения от теб въпрос и че се надяваш да съм те разбрал.

Ще умра от смях бе, чукча.

:tooth:

Alex_26
15-09-2016, 14:19
Какво да съм те разбрал бе?

Задаваш ми въпрос, отговора на който знае всеки седмокласник.

Аз си правя си труда, пишейки 2 страници да ти дам отговора му в лесносмилаем вид.

И ти накрая казваш нещо, което няма никакво отношение към поставения от теб въпрос и че се надяваш да съм те разбрал.

Ще умра от смях бе, чукча.

:tooth:

Цитати от статии за дизел:
"за разлика от бензина, дизелът не се изпарява, а се превръща в хлъзгаво петно."
"Химикалите, които се съдържат в стандартното дизелово гориво са 75% наситени въглеводороди (парафини и циклопарафини) и 25% ароматни въглеводороди. " - само като пояснение - изпаряват се само ароматните, другите - не (нали никой не е виждал свещ да се изпарява?)
Така, че дали съм чукча или не ми е все едно. Но явно ти не правиш разлика м/у увличане и изпарение. И заблуждаваш останалите

ecotronic
15-09-2016, 14:26
Цитати от статии за дизел:
"за разлика от бензина, дизелът не се изпарява, а се превръща в хлъзгаво петно."
"Химикалите, които се съдържат в стандартното дизелово гориво са 75% наситени въглеводороди (парафини и циклопарафини) и 25% ароматни въглеводороди. " - само като пояснение - изпаряват се само ароматните, другите - не (нали никой не е виждал свещ да се изпарява?)
Така, че дали съм чукча или не ми е все едно. Но явно ти не правиш разлика м/у увличане и изпарение. И заблуждаваш останалите

Прочети още няколко пъти подробния ми пост в който съм ти обяснил, защо се изпаряват всички течности.
Нищо не си разбрал от написаното. Вервай ми!

Освен оформен, като свещ друг вид парафин (и) ти виждал ли си? :)

Ей - затова те наричам "чукча".

Това не е обида а напълно правдиво определение, отнесено към теб.

Alex_26
15-09-2016, 14:36
Прочети още няколко пъти подробния ми пост в който съм ти обяснил, защо се изпаряват всички течности.
Нищо не си разбрал от написаното. Вервай ми!

Освен оформен, като свещ друг вид парафин (и) ти виждал ли си? :)

Ей - затова те наричам "чукча".

Това не е обида а напълно правдиво определение, отнесено към теб.
Течности се изпаряват. Едни от най-качествените масла са парафиновите. тях например можеш да седиш да ги чакаш да се изпарят няколко живота. И надали ще ти стигнат

Но тук става въпрос за изпарение на нафта в картера. Колко години ще я чакаш и ще е здрава ли колата

И още нещо - нафтата е течност, която представлява разтворени паравини и циклопарафини в ароматни въглеводороди. Т.е. един вид морска сол във вода. Морската вода пак е течност, но се изпарява само част от нея. Като при нафтата

ecotronic
15-09-2016, 14:44
Течности се изпаряват. Едни от най-качествените масла са парафиновите. тях например можеш да седиш да ги чакаш да се изпарят няколко живота. И надали ще ти стигнат

Но тук става въпрос за изпарение на нафта в картера. Колко години ще я чакаш и ще е здрава ли колата

И още нещо - нафтата е течност, която представлява разтворени паравини и циклопарафини в ароматни въглеводороди. Т.е. един вид морска сол във вода. Морската вода пак е течност, но се изпарява само част от нея. Като при нафтата

Виждам, че правиш някакви разсъждения, прилагаш някакви аргументи, накратко - спориш за нещо.

Би ли ми припомнил за какво точно спорим?

Т.e - с кое от това, което аз съм казал, ти не си съгласен?

(направо ми посочи поста в който съм казал нещото, което ти сега оспорваш)

nickgaidarov
15-09-2016, 18:21
...

Alex_26
15-09-2016, 18:30
Виждам, че правиш някакви разсъждения, прилагаш някакви аргументи, накратко - спориш за нещо.

Би ли ми припомнил за какво точно спорим?

Т.e - с кое от това, което аз съм казал, ти не си съгласен?

(направо ми посочи поста в който съм казал нещото, което ти сега оспорваш)

Но тук става въпрос за изпарение на нафта в картера
Пише го. Друг е проблемът, че ти пишеш по инерция без да четеш, вникваш в това, което четеш или пишеш. М/у другото диктува ли ти някой?

nickgaidarov
15-09-2016, 18:44
...

nickgaidarov
15-09-2016, 19:06
...

ecotronic
15-09-2016, 20:03
Пише го. Друг е проблемът, че ти пишеш по инерция без да четеш, вникваш в това, което четеш или пишеш. М/у другото диктува ли ти някой?

"Но тук става въпрос за изпарение на нафта в картера"

Дай ми линк към поста, където го пише.

Диктува ми..........Господ :)

nickgaidarov
15-09-2016, 20:58
...

Alex_26
16-09-2016, 22:21
"Но тук става въпрос за изпарение на нафта в картера"

Дай ми линк към поста, където го пише.

Диктува ми..........Господ :)

Мда, не са малко вече тия на които Господ се е вселил в главите им. Даже и аз имам една женица, през два блока от мен.

Ник, как се сети за оня прословут гол??? А Марадона беше с толкова невинна физиономия тогава, все едно, че няма ръка

nickgaidarov
16-09-2016, 22:31
...

lordliness
17-09-2016, 00:36
:)
Може би е добре да спреш да помагаш, да оставиш това на тези, които са защитени и пишат навсякъде и да наблюдаваш резултата.
Краят на който е предизвестен за всеки трезвомислещ.
Аз и другите ще наблюдаваме с интерес безплодните им опити.
Жалко само за потърпевшите.
Би могъл да се включваш само след изрична молба на потърпевш или молба от друг потребител.
След като проблема се забатачи тотално.
Тогава не виждам след като са изчерпали собствените си нищожни възможности, какви аргументи биха имали против теб.
Разбира се не завинаги, само докато си научат мястото. А това ще е бързо.