View Full Version : Честито Съединение разединени.
Мисля, че достатъчно чаках.
И все пак... Честито Съединение.
Честито, докторе!
Съединени и в разединението!
Честит празник.
-----------
Пай сеее ...
Честито, докторе!
Съединени и в разединението!
Да, честито!
Но нали се сещаш, че никога няма да бъдем обединени
Да, честито!
Но нали се сещаш, че никога няма да бъдем обединени
Няма,защото нямаме обща цел,която да постигнем единно,въпреки че желаем едно и също нещо(образно казано),но всеки си има негово разбиране за подхода и действията.Затова не ни се получава.
Няма,защото нямаме обща цел,която да постигнем единно,въпреки че желаем едно и също нещо(образно казано),но всеки си има негово разбиране за подхода и действията.Затова не ни се получава.
Не, всеки иска другият да му го свърши
Alfa User
07-09-2016, 17:53
И аз мислех да пускам тема като колегата, но като видях целодневното мълчание, си затраях ..
Така или иначе форума явно няма вече да бъде обединен...
Но да, закачих националния флаг на терасата, сипах си едно, и честитих празника на други места... и не съжалявам! :bg:
Не, всеки иска другият да му го свърши
Е да,но дори друг да тръгне да ти върши работата,ти пак ще му намериш кусур :whip:
Аз надежда имам.......за внуците ни.Живот и здраве.
Е да,но дори друг да тръгне да ти върши работата,ти пак ще му намериш кусур :whip:
Аз надежда имам.......за внуците ни.Живот и здраве.Не, аз ще се опитам да си я свърша сам или поне да му помогна за да съм сигурен, че нещата вървят в правилната за мен посока
old alfist
08-09-2016, 00:13
Нашите воини са се придвижвали по онова време на тройки - от турската към сръбската граница, за да се бият.
Това е било така, защото двама са носели за часове на носилка спящият трети и после са се сменяли.
Дали е възможно сега такъв подвиг.
nickgaidarov
08-09-2016, 00:46
...
:
Не, аз ще се опитам да си я свърша сам или поне да му помогна за да съм сигурен, че нещата вървят в правилната за мен посока
Говоря по принцип, а не конкретно за тебе.
Сега всички спят. И това си е съвсем "демократично" - та нали никой не пречи на останалите...:gayfight:
Не позна, Те пречат на другия и на себе си най-вече с това, ....че спят