View Full Version : Вечерно парти и хотели на Италфест 2016
Заведението в което ще се състои вечерното парти на Италфест 2016 е Бирария Биротека
Бирария Биротека - ул. Милин камък 42
https://www.facebook.com/birotekata/
Близки хотели:
Хотел Хемус в непосредствена близост има и още доста опции за спане. Желаещите ще бъдат насочени
Мотел Юбим - който се намира в непосредствена близост до Метро-запад
http://www.booking.com/hotel/bg/yubim.bg.html
Резервацията на желаещите са нощуват в София, оставаме в ръцете на желаещите. Изберете си място и си резервирайте спането.
Моля, желаещите за вечерното парти да се преброим:
Ранобудниче
11-09-2016, 11:09
И мен + 1.
Извънредна новина!!!!
Поради независещи обстоятелства от организаторите току що Управителя на заведението РУД - 80 ни уведоми ,че повече от 20 дни заведението няма да работи. Случили са се форст мажорни обстоятелства, за които моля да не търсите вина в никого.
Търсят се други варианти за вечерното парти, но най-вероятно ще е на територията на София.
digitalundgrd
20-09-2016, 20:21
Колеги, щом въпросното заведение отпада, не е ли по-добър вариант - някакъв ресторант/заведение с DJ ?
Не, че нещо но така ще може да се пуска всякаква музика, а не да сме строго ограничени в един жанр :)
Така де... едни харесват Рок/Метъл, други харесват по-модерни парчета тип Радио Фреш/Сити, а трети са класици (гръцко/српско) ;) С оглед на това да са повече хората, които биха присъствали и да се изкара вечерта по-весело, помислете и за това да е "по-шаренко" музикалното оформление :)
Колеги, щом въпросното заведение отпада, не е ли по-добър вариант - някакъв ресторант/заведение с DJ ?
Не, че нещо но така ще може да се пуска всякаква музика, а не да сме строго ограничени в един жанр :)
Така де... едни харесват Рок/Метъл, други харесват по-модерни парчета тип Радио Фреш/Сити, а трети са класици (гръцко/српско) ;) С оглед на това да са повече хората, които биха присъствали и да се изкара вечерта по-весело, помислете и за това да е "по-шаренко" музикалното оформление :)
Принципно си прав. Но тънкия момент е ,че събота вечер да затвориш заведение в София, без ясната идея колко хора ще дойдат е много................"забавно" , но се мисли по въпроса активно.
Alfa User
21-09-2016, 20:51
Кофти е новината, макар че записалите се за вечерното парти не са много ...
Но в предвид мисленето на българина, в последния момент ще се изпозапишат сума ти народ, които просто са чакали да видят какво аджеба ще стане, и дали ще има файда някаква да се записват :(
В тоя ред на мисли се записвам и аз по-навреме ... макар че май ще трябва да спя в колата след това :D
Няма значение - важното е да си изкараме добре!
angelovi69
21-09-2016, 22:12
И аз се пиша за купона вечерта. А спането.... ще видим!
Вечерното парти ще се проведе при нашия колега Радо
В бирария Биротека - ул. Милин камък 42
https://www.facebook.com/birotekata/
Моля който желае да пие чешка бира, да яде сладолед от бира и хиляди други глезотии да се запише
Променила съм и първия пост
Alfa User
22-09-2016, 15:22
Аз потвърждавам регистрацията! :drunk:
angelovi69
22-09-2016, 16:30
Аз също !
Важно е да отбележа ,че до вторник 27,09,2016 тези които са заявили че ще присъстват в заведението ще бъдат предвидени и няма да им се налага да чакат поръчката си. Тези които в последния момент решат че ще идват ще трябва да почакат.
Пределно ми е ясно ,че смяната на заведението е в последния момент и не ви е приятно. Но.......... се наложи да е така.
Към момента са около 10 човека
nickgaidarov
24-09-2016, 08:12
...
Аз съм наличен. Отдавна не съм пил истинска чешка бира... ;)
наличен съм за парте то
ше има кОПООООН