View Full Version : Днес на Жабура Събев и Дригата оакаха алфите!
Аве мислех да не шиша ама нема такива жмелове, нема!
Как мое да спамите половин година и накрая така да се надрискате, много се ядосах кат си тръгнах не за друго ами ОК казахте счуписе тва, другото, аз Ви викам, че трябва да бегам, имам работа, а СЪБЕВ вика "и ся ко нема ли да се пускаш, ко стана" и се хили, демек ко стана. Аве еййй аз съм се пускал с модена, та на теб ли ще откажа. Идат бате с кални коли, да ме извинява колегата Лисан ако тва е била колата му, но тия мочета въобще не им беше мястото там. От алфа клуба бяха сумати хора, а наште СОЛТАШАЦИ дето спамиха половин година ко напраиха осмардиха всичко. Да ми викат хората после кво си мислите, че прайте тия ваще откъде ги взеха тия тоалетни. Повече въобще няма се занимавяме с Вас, ходете мерете трошете, ако някой иска гонка с мен дава илядо лева за морални щети и после може и да залагаме.
Събев хем видя, че е адска жега ма не "И СЕ КО НЯМА ли ДА СЕ ПУСКАМЕ......." :D :D :D :D :D
Па седим чакаме 20 минути за старт и накрая кат ни доде реда вика ама тя колата не върви нещо. ОК колата ти се е развалила. Ок Бегаш у дома или на сервиз и не се праиш на интересен. Кат си говорил пол година че ще се бегаш, ще се бегаш.
ТА РЕЗУЛТАТА:
Заставаме на старт, адската жега, аз се претиснявам за колата си, че маслото вече е на 8 хил. км. и.... Гледам да не я щпоря.
Стартираме бате, карам първа, втора и гледам у огледалото оня едвам крета, колата роди.... И така. Некви пушаци работи. ПОТРЕС. Колегата Дригата пък му изтървал съединителя. Ми и моя изтърва ма кво от тва кат си казал ще го праиш, го праиш. По интернет е лесно ма спорта е труден. Че то жените у форума са милион пъти по-сериозни от вас.
Знам че е трудно трябват средства, ма всеки да си знае с какво разполага и какво кара и т.н. трябва ада се пази поведение. Наще баце превзеха столицата.... Не стаа така.... Бегайте по къщята и така... Друг път явно няма да има.
Ей ви малко избрани моменти. Възоснова на които се ядосах кат се прибрах:
Събев:
Колеги какво ще кажете на 22 април да се съберем на
Божурище и да видим в крайна сметка кое върви повече,
боксера или туин спарка?!
С част от колегите го обсъдихме и са навити, остава и вие
да кажете какво ще става!
На 21 април си е 1-ви кръг на божура (събота), а ние ше
се съберем на 22 (неделя)!!!!!
bobo тук нали е форум на алфа ромео!
Какви мерцедеси какви истории????
Давай с т.с. алфи бе човек!
Идеята е да отидем да се позабавляваме и да видим сега
в крайна сметка кой кого минава и кого не!
Не само да се хвърляме пред комповете!
Дайте да се съберем като хората!
Какво ще кажете сега или има и такива които не им стиска!
Аз примерно даже не съм и с 16 клапанов мотор и пак искам да
се пробвам а какво остава за вас която част имате 2.0 16 клапана???
bobo е това вече е мъжка дума!!!
Надявам се да ми осигуриш такива Т.С. , иначе защо ще идвам!
Идеята е да се съберем повечко хора и да дърпаме с кеф пък
дали ще ме отупат вече на място ще видим!
Но, ако се стигне дотам че ти с твоята кола да трябва да защитаваш
Т.С. се надявам че ще отговориш, нали?!
И е хубаво да уточним някакъв час на събиране или нещо от рода!
Май няма сериозни хора тука?!
Какво е заглавието, пък вие докъде стигнахте?!
Не е истина! Всички викаха преди:
Айде колега ела да ви видим колко вървите!
И какво стана- решихме да дойдем, уведомихме предварително и всеки се скъта някъде! Това ли ви беше, състезавате се май само
пред компютрите! Там наистина нямате стигане!
Само "bobo" каза: Обадете се и ще уредим нещо!
Всички други взехте с дизели да се заяждате и хвалите, кое било по-хубаво!
Ми то затова има бензинови, дизелови, коли на газ, на метан, всеки си
има предпочитания, какво се нападате един друг!
Пък като си ги хвалите толкова всичките, елате и си ги премерете да
видим всички коя колко вървяла и т.н.!
Дайте да направим нещо истинско, не само на масата да говорим както се казва!
ние на 22-ри април ще ходим!
Тя датата е писана, които иска.... там сме!
Drigata:
здравейте алфа маниаци,скоро не съм ви писал и вижда че е настанал смут в редиците ни,а уж сте рацери,на думи сме силни,а на дела,пъзльовци,хора вразумете се,сабирайте се на 22-ри,защо точно нашият клуб трябва да сме най не сериозните играчи.БОБО организирай ги бе човече,нали се водиш като тартор в този форум,всички ти се кланят,ти ги поведи към битка,дай пример,дай заповед,там каквото е нужно.ще водим хора и от други клубове да не се изложим ей?
Събев:
Какво става бе колеги???
Нещо се умълчахте!
Вече Lisan и drigata правят тестове на колите!
Даже вчера като се видяхме с drigata беше много заканен
на bobo и ми каза да му предам че ще му отсвири турбото на божура!
Лоша работа момчета, тези се побъркаха, незнам какво им стана на колите ама летят...
Колега аз проблем нямам!
Ако става въпрос за снощните писания обърни внимание и че
цитирам! За колата ми и колите на "бойната ни група" много хора
знаят, но изглежда ти не си от тях!
Затова идеята беше да се съберем и да видим какво ще стане, че
после да не пишете пак- никой не ти знае колата и т.н.
Обаче май всички се дръпнахте????
Ти с какъв боксер 1.6 искаш да се пускаш, той няма нищо общо
като показатели с твоя двигател, като започнеш от 16-то клапана, въртящия момент, максималната мощност и прочие!
Идеята е не да се заяждаме, ама май не търпите на майтап!
Както и да е, спирам да пиша, щом мислите че се заяждам съм до тук!
mury като за начало, ако се пробваме двамата значи май ще
мина теб! След това ще видим, с кой ще се пробвам!
Neo подобренията ти са минимални, но кажи какви са?!
Slav40 съберем ли се на 22-ри отварям капака и ще се види какъв
е двигателя! Нищо не крия, ама си е 1.7 8V и мисля че доста коли
ще отпаднат! Но да отидем, да пробваме и то ще се види какво ще стане!
Mury ще се радвам да дойдеш да се пробваме!
Ако ме биеш пък ще черпя бира! ОК?!
Neo значи за снимки няма смисъл засега да пращам!
На 22-ри ако дойдеш ще я видиш, а след това ще вкарам снимки, от
там! Иначе по мотора има малки промени!
Е аз неможах да дода ма мойта кола май е била там :twisted: :twisted: макар и карана от Бобо :lol: :lol: па дали се е пускал незнам :?:
Е аз неможах да дода ма мойта кола май е била там :twisted: :twisted: макар и карана от Бобо :lol: :lol: па дали се е пускал незнам :?:
Не е карана твойта кола. Не дава охраната такива кораби като твоя да припарят до старта :twisted: :twisted:
Нека си е кораб то Нено си знае :twisted: :twisted:
Ти не си видял бре :lol: Все те няма когато колата ти е там 8)
Е а де кажи ми ко става :lol: :lol:
Адска навалица, скъп вход( 6 лв.), и все същите победители :wink:
Екстра си беше, ма го пиша тва да не те е яд, че си отсъствал :lol:
и все същите победители
Кво имаш предвид под това :?: :wink:
и все същите победители
Кво имаш предвид под това :?: :wink:
Клас А - Жоро Карбуратора (Жигули)
Клас В - Али (БМВ)
Клас С - Скайлайн
Бившата Сиера на Тошо роди Фиестички :lol:
"От Алфа клуба имаше сумати хора" може би,обаче никой не се представи,само някои хора пристъпваха плахо.Единствената кола която видях(от форума)беше твоята.На дригата наистина му изпуши амбр. педния следобед,ама ако иска сам ще обясни.А ти много добре знаеш че рацинг автомобил(макар и любителски)се създава трудно така че не се прави на нервак.П.С. и без лоши чувства. :go:
Аве Нео кво се занимаваш с тез клавиатурните бързаци :lol:
Аз бях там и бях готов както и Нео, самоче конкуренция нямаше опсс имаше 20+ секундни боксери :lol:
П.С. Мъри си удаържа на думата и макари без него колата беше на божура и чакаше бързи алфи ... ма уви аз такива невидях там :lol:
"От Алфа клуба имаше сумати хора" може би,обаче никой не се представи,само някои хора пристъпваха плахо.Единствената кола която видях(от форума)беше твоята.На дригата наистина му изпуши амбр. педния следобед,ама ако иска сам ще обясни.А ти много добре знаеш че рацинг автомобил(макар и любителски)се създава трудно така че не се прави на нервак.П.С. и без лоши чувства. :go:
Колега незнам кой защитаваш и що ма и аз теб не те видях или поне не си се представил :roll: пък и кола невидях твоя :roll:
Ок, немам лоши чувства, дори се съгласих, че нема да разкажа ма то сие беше подигравка....
От форума:
аз, Боби33, Бобо, Живко, Шокса, Драго.... тва бяхме ние.... и незнам на хора кат Бобо и Живко как може да кажеш, че са пристъпвали плахо. ПОТРЕС!!!!
Колата на Мъри беше там, Бобо доиде при "маняците", моята беше там и аз ходих, след като чухме за проблемите (да ги оправят им пожелавам), Бобо му стана ясно за кво иде реч и тръгна щото в сервиза го чака 12 сек ундна кола за мапване. Аз останах още 10 мин и каза, че тръгвам.... другото е описано..... Па за рацинг автомобил... Бате моя ми е градската кола аз минавам по 35-40 хилки на година......
Ясни
Аз бях тоя 130килограмовия слон облегнат на колата на лисан и не защитавам никой,просто така ми се стори-м/у другото моята е Е36 318ис купе-нищо,ама нищо особенно.
Аз бях тоя 130килограмовия слон облегнат на колата на лисан и не защитавам никой,просто така ми се стори-м/у другото моята е Е36 318ис купе-нищо,ама нищо особенно.
Ми много хубаво ма аз не съм те видял и не си се представил макар че аз се запознах с дригата а събев го нямаше там :wink: Та кой викаш пристъпвал плахо :?:
До колкото си спомням,ти Бобо се приближи до дригата и го попита дали 33ката е негова а той посочи спринта и ти му каза"а ти ли си дригата"(или нещо от този сорт)ракувахте се и се дръпна на страни(или поне това видях аз)Ако нещо съм в грешка да ме извиняваш.
Бе тва ся не е най-важното, квото било било, "маняците" може и да са пичове ама да слязат на земята, другото е ок. Просто това, което са писали нема как да бъде оправдано :wink:
До колкото си спомням,ти Бобо се приближи до дригата и го попита дали 33ката е негова а той посочи спринта и ти му каза"а ти ли си дригата"(или нещо от този сорт)ракувахте се и се дръпна на страни(или поне това видях аз)Ако нещо съм в грешка да ме извиняваш.
Ами да запознах се с него и се дръпнах ти кво искаш да му нося кафе ли :shock:
О.К Нео прав си.Тва че карам бмв не означава че не харесвам алфа ромео-напротив също уважавам и хората които карат такива така че следващия път се надявам да се запознаем офицялно.
Бобо много си хаплив с клавиатурата ама очи в очи май не е точно така.И хайде лека нощ.
Бобо много си хаплив с клавиатурата ама очи в очи май не е точно така.И хайде лека нощ.
Ами що не дойде да те видя очи в очи да видиш дали съм хаплив :?: Ясни сте ми досега бехме ние задклавиатурни рацери - сега станахме и задклавиатурни нинджи :shock: Само дето се видя кой зад клавиатурата е много силен аре лека нощ няма да имам удоволствието повече да ви пиша разбрах ви що за стока сте :idea: И избягвайте да ме споменавате в задклавиатурните си мечти говорете си без да ме намесвате :!:
Аз те видях доста добре и те прецених а сега пак доказваш това което написах по горе
Аз те видях доста добре и те прецених а сега пак доказваш това което написах по горе
стига с глупостите...
А ти кой си че да ме предценяваш наеш колко ми дреме кво си предценил :rotfl:
Само не на Бат Бобо че ако праиш нещо на него правиш и на мен , нищо че съм на 16 :evil: Не пуша , не пия ама мноо се бия !
Я му викнете една бира на това момче!
Баси веселата тема :guns:
как ме е яд че нито една алфа не се пусна на божура :(
пусна се...ама нямаше кой да я види! веднага след края на състезанията в неделя аз лично се пуках няколко пъти! обаче друг не видях! писнах се не защото колата ми е мноо бърза - напротив, просто нямаше други алфи и реших да отсрамя марката....толкова от мен!
както каза един небеизвестен потребител "карайте си паркетните бИгачки и са фалете че много върват",а и по добре че никой не се е пуснал,чеееее срамммм голям,пък още да ми разправят че на дизайн и повер си им е достатъчно на алфите,ма кво да се прави те и от самата фирма се рекламират с "красотата не е достаъчна",верно е требе си и коньйе
пусна се...ама нямаше кой да я види! веднага след края на състезанията в неделя аз лично се пуках няколко пъти! обаче друг не видях! писнах се не защото колата ми е мноо бърза - напротив, просто нямаше други алфи и реших да отсрамя марката....толкова от мен!
нашия твоето ГТВ го видяхме със 18''
При тва със Събев се пуснахме....
ама аз всяка събота май съм там....
Моля да ми бъде изтрита регистрацията,нямам намерение да си имам работа с 16годишни бабаити и турбо фенове чиито турбо автомобили май не излизат от гаражите :rotfl: П.С.настоявам молбата ми да бъде изпълнена! :guillotine:
Моля да ми бъде изтрита регистрацията,нямам намерение да си имам работа с 16годишни бабаити и турбо фенове чиито турбо автомобили май не излизат от гаражите :rotfl: П.С.настоявам молбата ми да бъде изпълнена! :guillotine:
само леко да не се напикаш...кат чета как преценяваш хората се самнявам да неби да носиш още пеленки :flirt:
а тва че никой нит те е чул нит те е видел... не се коси тва е защото сигорно ги е било страх да те погледнат,щото тва бмв всява респект у сички :flex: :tooth:
1-во не съм бабаит
2-ро И какво от това че съм на 16 ?! ПРОБЛЕМ ?! :twisted:
шш тука става по зле от тунинга май :?:
Яяяяя ако обичате катанеца не ща да ви чета глупостите повече,виде се кой какво.Като имате резултати с колите си първо бийте Нео и после елате на мойта кола :twisted: :twisted:шот доколкото си спомням щяхте да започнете с моята ма май не стигнахте до нея :idea: :wink: Аз може и да не съм била там ма колата беше :wink:
А аз по едно време си мислех, че на Събев идеята е да събере на едно място 145/6 1.6boxer и 145/6 1.4TS и да се види, кое аджеба върви мааалко повечко... Колко наивен съм бил :oops: :big_whoops:
vikoalfa
23-04-2007, 23:43
Шшш бабаита на 16 ти пък каде бе?Барабар и ти с мъжете ха ха :baby:
Какво го нахранихте Gorskia ебати излагацията какво е казал толкова?
Срам майка срам! :(
както каза един небеизвестен потребител "карайте си паркетните бИгачки и са фалете че много върват",а и по добре че никой не се е пуснал,чеееее срамммм голям,пък още да ми разправят че на дизайн и повер си им е достатъчно на алфите,ма кво да се прави те и от самата фирма се рекламират с "красотата не е достаъчна",верно е требе си и коньйе
Ми аз още не съм ходил на БОЖУРА,ама тя моята каруца реве за свещи и е сток и прави 0-100 за 10 сек иначе бих я пуснал веднага,ама не е в добро състояние ...... Пъки засичането е правено с доста буклуци в багажника - на око :lol:
Като имате резултати с колите си първо бийте Нео и после елате на мойта кола :twisted: :twisted:шот доколкото си спомням щяхте да започнете с моята ма май не стигнахте до нея :idea: :wink: Аз може и да не съм била там ма колата беше :wink:
И чак след това вече може се пусне някои с мене :P ама да не стане като с HGT-тата
:wink: :wink: :twisted: :twisted:
Там поне имаше състезание :lol: :lol: :lol:
Колега имаш страхотна количка :clapping: и джантите мн. и отиват 8) ,ако не е тайна какво време даде със 18-ките??? :roll:
75 2.0 turbo
24-04-2007, 00:48
както каза един небеизвестен потребител "карайте си паркетните бИгачки и са фалете че много върват"
ааа тва е моя реплика :lol:
Шшш бабаита на 16 ти пък каде бе?Барабар и ти с мъжете ха ха :baby:
Какво го нахранихте Gorskia ебати излагацията какво е казал толкова?
Срам майка срам! :(
Не се ежи че ако го видиш на живо да не станеш по-нисък от хасфалта :twisted: :twisted: и никой никого не е обиждал,просто отворковците с 33-ките нищо не направиха :idea: :idea: :idea:
Като имате резултати с колите си първо бийте Нео и после елате на мойта кола :twisted: :twisted:шот доколкото си спомням щяхте да започнете с моята ма май не стигнахте до нея :idea: :wink: Аз може и да не съм била там ма колата беше :wink:
И чак след това вече може се пусне някои с мене :P ама да не стане като с HGT-тата
:wink: :wink: :twisted: :twisted:
Ти па ко се ежиш бре нали колата ти върви колко мойта :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol:
у форумо има една атмосферна 145/6 дето върви и тя се намира в Сливен . Другите сме леш
:lol: :lol: :lol:
у форумо има една атмосферна 145/6 дето върви и тя се намира в Сливен . Другите сме леш
Тоа па а на Насо колата де я забравяш а 16.2 :idea: :idea: плюс тва мойта ако се разтовари кат твойта и я кара некой по-лек от мен например Бобо мое и да падне до 16.4 :twisted: :twisted: а и не забравяй че не сме сложили още филтрото :twisted: :twisted:
П.С.На Екзибит колата е мнооо добра наистина но е доста по правена от мойта твойта на Гиги и т.н. :idea: :idea: а на бат Насо колата е само със спортен филтър :idea: :wink:
ми направи си я и ти бе :)
Sergey_gigov
24-04-2007, 11:12
НЕО бате верно си е че на екзибит клицата е страшна - скоро предвиждам на мойта 1 малко ремонтче по двигателя че след удара нещо взе да лопа отпреде и като я позатегна се надявам че няма да имаш нищо против да ги пуснеме пак - просто искам да си направя 1 сравнение - знаеш че беше доста куца мойта , но се оказа че като смених филтрите и работата се пооправи малко , но до тогава ще мине малко време . :roll:
шо трябва да си я правя на мен това вървене ми е достатъчно :idea: :idea: а ти ако искаш наистина да постигнеш нещо земи си купи едни КУВЕ и него го прави :idea: :idea:
Колега имаш страхотна количка :clapping: и джантите мн. и отиват 8) ,ако не е тайна какво време даде със 18-ките??? :roll:[/quote]
един педал с мотор затвори клетката и не можах да я измеря!!! другия път ще се пусна пак и ще разбера тогава! обаче с тея джанти цифрата ще е тежка мамка му!
един педал с мотор затвори клетката и не можах да я измеря!!! другия път ще се пусна пак и ще разбера тогава! обаче с тея джанти цифрата ще е тежка мамка му!
Колега ти с едно тъмно ( черно) GTV ли си ????
едно такова караше пред мен на карулката на околовръсното на излизане от Божурище към 20.00 в неделя.... доста красива кола :bowdown: :bowdown: :bowdown: - видях я твойта на снимка, ама късно - не си бил ти :wink: , ама и твойта е супер
аз съ срамувам да докарам мойта на Божурище, щот един с едно Ауди реши че ше спира в нея и сега малко крив калник :cry:
шо трябва да си я правя на мен това вървене ми е достатъчно :idea: :idea: а ти ако искаш наистина да постигнеш нещо земи си купи едни КУВЕ и него го прави :idea: :idea:
Ку Ве и ти ай- голям ама МЕК
1.6 т.спарк - малък ма ТВЪРД
пари за ку ве нямам, давам ги за бензин на 1.6
Явно мойта е най бавна ни моа я мера с ваще "ТВЪРДИ :lol: " бигачки :cry: :cry: :cry:
Явно мойта е най бавна ни моа я мера с ваще "ТВЪРДИ :lol: " бигачки :cry: :cry: :cry:
Мани го тоя Нено се е превъзбудил нещо :twisted: :twisted: :twisted:аз не казвам че твойта е бавна даже съм сигурен че върви повече от мойта макар и малко :wink: :wink:
Има един начин да го разберем тва :twisted: :twisted: :twisted:
Mury VS gigi
кога и къде....
П.С. Много искам да се гоня с теб Мъри, ма ти да си караш колата :wink:
ко щеш и прозорците махни......
Mury VS gigi
кога и къде....
Не ти препоръчвам да му скачаш вече :lol:
Мани го тоя Нено се е превъзбудил нещо :twisted: :twisted: :twisted:аз не казвам че твойта е бавна даже съм сигурен че върви повече от мойта макар и малко :wink: :wink:
Баце ти трябва да се пробваш с на Благунчо новата придобивка ма сигурно ще го тупнеш аз неска се качвах в нея и само 1 нещо не ми хареса че от зад е малко тесничка ма иначе е готинка дзвер е :twisted:
Той Мъро с малолитражки не се бега :tooth: :tooth: :tooth:
А иначе аз гонка не съм отказал, ма той моя кош се по бавен става нещо :roll:
Mury VS gigi
кога и къде....
При първа възможност съм съгласен и на двете дръпки :twisted: :twisted: само да съм свободен :wink:
[quote=Mury]Нека си е кораб то Нено си знае :twisted: :twisted:
Адска навалица, скъп вход( 6 лв.), и все същите победители :wink:
Екстра си беше, ма го пиша тва да не те е яд, че си отсъствал :lol:[/quote:3l9md0ha]
За мене беше много по тъпо от предния драг,направо съжалявах,че си загубих времето :roll:
Баце ти трябва да се пробваш с на Благунчо новата придобивка ма сигурно ще го тупнеш аз неска се качвах в нея и само 1 нещо не ми хареса че от зад е малко тесничка ма иначе е готинка дзвер е :twisted:
Според мене са на кантар,много зависи от шофьора коя ще бие ;)
Аз Благун искам да го дърпам още със старите коли :twisted: :twisted: но така и не успяхме с тях но с тези като го бия ще ми е още по сладко :lol: :lol:
Никак не са на кантар даже :) Благун пада и то нечовешки :)
Аз не смях да го кажа да не кажат че пак се превъзбуждаме сектантите :twisted: :twisted: аз си знам че така ще стане :wink:
Абе бате да ти кажем,возих се в купето и много убаво и плътно вървеше,баш си както тряа да върви този матор ;) Преди карахме една делта 2 със същия мотор и имаме победа срещу едно Ти и 155 2.0 16 :)
[quote="gigi":2r0t439f]Явно мойта е най бавна ни моа я мера с ваще "ТВЪРДИ :lol: " бигачки :cry: :cry: :cry:
Абе бате да ти кажем,возих се в купето и много убаво и плътно вървеше,баш си както тряа да върви този матор ;) Преди карахме една делта 2 със същия мотор и имаме победа срещу едно Ти и 155 2.0 16 :)[/quote:2r0t439f]
Е убууу де ша видим :twisted: :twisted:
[quote="Mury":1jy9i715][quote="gigi":1jy9i715]Явно мойта е най бавна ни моа я мера с ваще "ТВЪРДИ :lol: " бигачки :cry: :cry: :cry:
Абе бате да ти кажем,возих се в купето и много убаво и плътно вървеше,баш си както тряа да върви този матор ;) Преди карахме една делта 2 със същия мотор и имаме победа срещу едно Ти и 155 2.0 16 :)[/quote:1jy9i715]
Е убууу де ша видим :twisted: :twisted:[/quote:1jy9i715]
Като глеате свирнете и аз да доем а поглеам :clap2: :priest:
[quote="xidra":xx7170q0][quote="Mury":xx7170q0][quote="gigi":xx7170q0]Явно мойта е най бавна ни моа я мера с ваще "ТВЪРДИ :lol: " бигачки :cry: :cry: :cry:
Абе бате да ти кажем,возих се в купето и много убаво и плътно вървеше,баш си както тряа да върви този матор ;) Преди карахме една делта 2 със същия мотор и имаме победа срещу едно Ти и 155 2.0 16 :)[/quote:xx7170q0]
Е убууу де ша видим :twisted: :twisted:[/quote:xx7170q0]
Като глеате свирнете и аз да доем а поглеам :clap2: :priest:[/quote:xx7170q0]
Е кво ше гледаш кат та виждам че нищо не разбираш бил ТИ с ланча и купето го тури у кюпа с бързите :screwy: Купето има шанс да му остане на фокус задния номер на 1.6ТС :lol: А ланчата дет я споменаваш я разцепвам с над 4 коли с 1.8ТС начи с 1.6 ша са 3.5 коли :lol:
Тъй като имаме ланча с тоз мотор мога да кажа същото като Бобо, не върви като хората може би е малко по добре от 20в ама зависи, тоя мотор атмосверен колкото и да е правен не може да бие QV. Ся ако искате пишете колкот ви душа сака,но накрая да не стане като с HGT-тата :?