View Full Version : Гледате ли новините ?
Поредната тежка катастрофа. Тоя път с над 200км/ч (всъщност 217) карал младежа. Показват километража и позната гледка... 156 спортвагон или поне това се разпозна от купчината скрап. Младежа бил без книжка (отнели му я за алкохоло преди месеци) и пиян :( Станаха много алфите и това не е добре....
Да разбирам ли, че е станало у нашенско?
AlfaRomeo
22-04-2007, 22:24
Около 3:00 часа сутринта 22-годишният Димитър Табаков от Шумен загубва управление над автомобила на завой малко преди село Мараш.
Колата излита от пътя и се блъска челно в 3 крайпътни дървета. Скоростомера на "Алфа Ромео" е застинал на 217 километра в час. Части от автомобила са открити на 400 метра от мястото на катастрофата.
П.С незнам къде е станало ама тоз е нещо не е бил нормале... !
точно и аз сега разбрах за случая :( това е много кофти :(
blank_jack
22-04-2007, 22:33
е т'ва колкото и да е трагично си е ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ :!:
Тоя народ не се научи че пил не се кара и с 200 само на магистрала и пак не е сигурно. Лоша работа :cry: :cry: :cry:
Абе не знам какво ги прихваща тия. От вчера вечерта имам само за Софето три тежки челни удара и едно таван - гуми. Тея ора не мислят грам бе......мани, че се трепят сами ми и невинни страдат!!! Не мога да разбера защо трябва да си избиват комплексите на пътя, особено кат пийнат едно - две за кураж :evil:
Въпрос на култура по пътищата.Катастрофите не намаляват,всеки се оплаква,но нищо не се предприема. Пример за това една тема,която беше забравена много бързо http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10429
култура се изгражда с десетилетия и с поколения, а не с тъпи клишета като "война по пътищата" и прочие елементарни пропагандни прийоми в стил "Гьобелс" !
в нашта смотана държава култура няма да се присади за 10 години нито за 20 нито за 50 - за съжаление
мерки от сорта, "ми хубу на тоя завой се очисти един малоумник, ше сложим ограничение 30" ... са пълна кретения, и точно те карат всеки да не вярва, че знаците имат някакъв реален смисъл, освен зад тях да стои някоя гладна кука и да дебне за 20лв!
култура се изгражда с десетилетия и с поколения, а не с тъпи клишета като "война по пътищата" и прочие елементарни пропагандни прийоми в стил "Гьобелс" !
в нашта смотана държава култура няма да се присади за 10 години нито за 20 нито за 50 - за съжаление
мерки от сорта, "ми хубу на тоя завой се очисти един малоумник, ше сложим ограничение 30" ... са пълна кретения, и точно те карат всеки да не вярва, че знаците имат някакъв реален смисъл, освен зад тях да стои някоя гладна кука и да дебне за 20лв!
Не съм казал,че ще стане чудо за два дена,но с песимистични мнения като твоето и още 100 години ще си остане същото положението.
blank_jack
22-04-2007, 23:08
Не съм казал,че ще стане чудо за два дена,но с песимистични мнения като твоето и още 100 години ще си остане същото положението.
e чесно казано не знам дали из този форум и по принцип има някой който спазва ограничения защото така е по закон, а не защото може да го глобят... а проблема е до хората ... не знам колко хора биха спазили ограничение 30 ??? особено, като понякога са поставени на абсурдни места ... превишена скорост и несъобразена скорост са 2 различни неща ... не е като да караш на извънградски път и някаф идиот дето се е метнал на някав таралясник (визирам голф 2 по реален случай от днес) да ми тръгне да изпреварва тир и аз да трява от 100 почти да спра и да гоня мантинелата за да може той да си напрай кефа.. а поне да можеше да набере и да изпревари .... :?:
Alfamaniak
22-04-2007, 23:13
Какви ограничения с 217 по второкласен път със завой :idea: за човек без книжка, той направо си е тръгнал за нагоре ...
PEPI-2ALFA
23-04-2007, 00:02
Аз имам 2-ма колеги( от общо 4), които са с отнети книжки за алкохол. И двамата си карат колите даже единия си пили гуми ,та да го чуят в съседното село. А контрола особено в малки нас. места. Сутрин на развод в полицията се виждат кои шофьори са с отнети книжки ,кои коли карат и се следи. Ама.....
П.П. Докато търсих инфо за тая катастрофа вижте какво открих http://netinfo.bg/?tid=40&oid=1035066
Alexanderbb
23-04-2007, 09:08
Бе не е важно дали спазваш ограниченията заради страх от глоба или заради това че така е предписано. Важен е ефекта който се постига с това. Да не би някой да смята че ако на запад изведнъж изчезнат полицайте и глобите те ще продължът да си карат възпитано.
Друг е въпроса че у нас поради една или друга причина процъфтява мнението че първо на "нас няма да се случи" и второ с 10-20 лева можеш да се измъкнеш от всяка ситуация.
Гледах ги снощи новините!! :cry: Беше страшна гледка!! :cry:
м да, това според мен си е било живо самопретрепване...
като гледах пътя по който е вървял не разбрах кви 200, ква смелост... а от колицата трудно се разбираше каква е
много шантаф народ
зло си беше
Колицата е спортвагон 156... по част от задния стоп и формата на каквото беше останало от гредата на багажника се познава :)
Какви ограничения с 217 по второкласен път със завой :idea: за човек без книжка, той направо си е тръгнал за нагоре ...
Абсолютно вярно :cry: :cry: :cry:
и аз го гледах това и очаквах тая тема да се появи. ужас направо.............
аз новини не гледам -получавам страшна депресия от тях :evil: :evil: :evil: .
аз съм се отвратил от новините на Нова... тия са мега зле, ако има как операция на живо ще предават в 19:30. "Новина" не означава само катастрофите по пътищата(ако може с кадри от болницата), също така не означават само болни деца, стачкуващи пенсионери и тн... да има ги, факт са, но не може във всяка емисия да показваш едно и също нещо! чисто промиване на мозъците - после защо хората в БГ били депресирани!
ПС
ае форца Милан!
ПС
ае форца Милан!
:offtopic: Голям мач, големи отбори :!:
Само дето Милан ги чакаха с носилките и кислородните апарати на почивката. Много дърти ве не стават вече :twisted: :grandpa: А на тоя Джилардиньо треа му дадът 3 госини за престъпна небрежност 8)
ПС
ае форца Милан!
:offtopic: Голям мач, големи отбори :!:
Само дето Милан ги чакаха с носилките и кислородните апарати на почивката. Много дърти ве не стават вече :twisted: :grandpa: А на тоя Джилардиньо треа му дадът 3 години строг режим в пазарджишкия за престъпна небрежност 8)
Ха ха
за Джилардино съм съгласен, ама разбрах че ше взимате Дида да ви пази на Вас ( мамето му ).......
а за носилките ке видиш у Милано :Tease:
deyan_88
25-04-2007, 17:46
аз съм се отвратил от новините на Нова... тия са мега зле, ако има как операция на живо ще предават в 19:30. "Новина" не означава само катастрофите по пътищата(ако може с кадри от болницата), също така не означават само болни деца, стачкуващи пенсионери и тн... да има ги, факт са, но не може във всяка емисия да показваш едно и също нещо! чисто промиване на мозъците - после защо хората в БГ били депресирани!
ПС
ае форца Милан!
Е добре де, на фона на такива сцени в Бг:десетки загинали по пътя на ден,болни хора без лекарства,корупция и т.н. как да пуснат някаква новина която е "цветя и рози" :?: :roll: точно обратното е промиване на мозъци,хората да мрат па те да пускат дядо коледа колко подараци раздал,примерно.
Crusader
26-04-2007, 19:47
Ндааааа, тая вечер /по новините/показаха поредният убитак с Алфа Ромео, аман от дрисльовци зад волана :evil:
Лошото е че новините волно или неволно хвърлят кал върху марката, а тя по мое мнение е известна и с културните и интелигентни водачи :!:
Ндааааа, тая вечер /по новините/показаха поредният убитак с Алфа Ромео, аман от дрисльовци зад волана :evil:
Лошото е че новините волно или неволно хвърлят кал върху марката, а тя по мое мнение е известна и с културните и интелигентни водачи :!:
това няма никакво значение ;)
ПС
ае форца Милан!
Е добре де, на фона на такива сцени в Бг:десетки загинали по пътя на ден,болни хора без лекарства,корупция и т.н. как да пуснат някаква новина която е "цветя и рози" :?: :roll: точно обратното е промиване на мозъци,хората да мрат па те да пускат дядо коледа колко подараци раздал,примерно.
Такива случки винаги има в ежедневието защо пък трябва все за тях да се говори не мислите ли , че това също е манипулация?
Все пияни шофьори последно време ами те никога не са били по-малко просто сега затова е "модерно" да се лай....
cvetelin
27-04-2007, 10:16
ПС
ае форца Милан!
какво да дават? на фона на цялата ни държава аз не виждам нещо по смислено за даване...
това е положение .. мърлява работа и това е !!!!
няма оправия и след 1000 години!!!