Log in

View Full Version : Италфест коментари след феста

tsvety
02-10-2016, 01:03
Колеги и колежки приятно писане

s_romeo
02-10-2016, 07:24
За мен лично мина перфектно. Имаше много хора, коли и добро настроение въпреки мрънкачите тук.Детето също е доволно и недоволства че ще има чак след година. Благодаря за хубавия ден

Ранобудниче
02-10-2016, 08:06
За мен лично мина перфектно. Имаше много хора, коли и добро настроение въпреки мрънкачите тук.Детето също е доволно и недоволства че ще има чак след година. Благодаря за хубавия ден

Благодаря ти за хубавите думи. Заради хора като теб, способни да оценят по съвест преживяното, си струва всяка секунда тичане, всеки скъсан нерв и всичко изтърпяно тук. Ето това осмисля и тазгодишните, и евентуалните ни бъдещи усилия.

И мисля, че такова е мнението на всички, ангажирани с организацията на феста.

Благодаря!

Lucky
02-10-2016, 08:14
Ще има бъдещи усилия:bounce8:
:yes::naughty:Добре беше наистина става форматът,по добре от миналата година.
Ама това че е в София....:duel:

pesho ot vraca
02-10-2016, 08:58
Много добре се получи голямо браво за организаторите, всичко беше на ниво.:cheers::cheers::cheers:

ALFA 155 1.8 TS 8V.

de4o
02-10-2016, 08:59
В София или не какво значение има, според мен мина доста добре видяхме се със стари познати запознахме се със нови. Беше организирано добре, БРАВО.

П.С. другия път ако ще и Румъния да е пак ще дойдем.

Strahil
02-10-2016, 09:59
Всичко беше перфектно. Браво на организаторите. ;)
Където и да е, ще се ходи, какво да се прави. :D

Hristo_156
02-10-2016, 10:18
Доволен съм от феста. Имаше много коли. Моторите бяха страхотни. Групата Sevi бяха много приятно и подходящо допълнение към събитието! Супер беше. Благодаря на организаторите и браво!

nickgaidarov
02-10-2016, 10:22
...

digitalundgrd
02-10-2016, 11:38
И за мен всичко беше ОК въпреки, че успях да дойда към 12ч и пропуснах малко старта на мероприятието :) Бирата беше студена, видях се с всички познати и приятели. Наистина не съм усетил как са минали 5 часа в лафче, шеги и смях!

Благодаря на всички организатори и стюарди за положения труд!

ScuderiaItalia
02-10-2016, 13:36
На мен също ми хареса всичко, единствено ме е яд, че не можахме да видим напомпаните колици в движение.

Alfa User
02-10-2016, 15:43
Хубав фест стана, приятно изненадан останах от масовката - но какво по-хубаво от пълен паркинг с красоти - коли, жени, мотори ...

Шапка свалям на основните действащи лица, защото знам през какъв ад минаха, за да организират всичко така, че да могат всички да се забавляват и да си изкарат добре!

Ще се радвам ако съм успял поне донякъде да свърша работата, с която се захванах - ще видим скоро :)

Отново - БЛАГОДАРЯ за организацията и БЛАГОДАРЯ за присъствието на всички дошли - без това Феста нямаше да е това, което се получи!!! :notworthy:

P.S. В кръчмето също беше много приятно, и тука пак - искрени благодарности на Григор за страхотния подарък !!! Щеше да отнесе 4-5 бири, ма той горкия на водица беше... Нищо де - другия път! :tequilla:

Yavor
02-10-2016, 15:56
Бре, 11 поста и нито един недоволен...
Цвети - ти да не им сложи бомби в колите и да им каза да внимават какво коментират?

Immortal
02-10-2016, 16:11
Добавете и мен към доволните :)

Liminat
02-10-2016, 16:59
Без да съм стъпил там, казвам, че организацията е била перфектна и приветствам всички, които са положили усилия Италфеста да се състои!
А, да, и да има недоволни, не се натоварвайте, знаете ли защо?
Защото... на народ не се угажда.

Lei-chery
02-10-2016, 21:12
Хе хе...хубаво е да има само положителни мнения! Аз също изкарах добре.Видях доста познати"муцуни"..полафихме..позяпахме коли и така.
Мястото определено не е мойто, но относно организаторите признавам имах съмнения, но се справиха. Поздравявам ги за това!
За мен всъщност това беше първият Фест, на който не стюардствам и май и така ми хареса!:)
Кръчмата е страхотна, но определено не ми беше подходяща за мероприятието и поради този факт я пропуснах.

coca-cola
02-10-2016, 22:18
Аз съм недоволен щото не можах да дойда:mf_Flush:ше си изям миризливите 4орапи от яд.Ина4е браво много добре се е полу4ило както предполагах БРАВО :th_up:

Bodom
02-10-2016, 22:28
Перфектно организиран фест! На мен формата ми хареса. Недоволен съм, че свърши бързо! Направо не усетих как мина времето. Следващия път организаторите да забавят хода на времето ако може :D
:bravo:

tsvety
02-10-2016, 22:39
Такаааа феста свърши. Поради ред причини, бях неадекватна да преценя как е минал. Но днес си прехвърлях всичко в главата и................ май наистина се получи хубаво

БЛАГОДАРЯ на всеки един който се включи в организацията и даде нещо от себе си!!!
БЛАГОДАРЯ на всички хора които дойдоха и направиха Феста така добър. Защото каквото и да си говорим - хората правят Феста, не организаторите.

Това беше 13-тия поред Италфест и понеже числото 13 уж било фатално, така и стана. Нещата тръгнаха от зле на по-зле и завършиха добре. На този Италфест видях много много "стари муцуни", което ме направи горда, че съм част от организацията. БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА!!! Вие ми дадохте надежда.

Вярвам,че след този 13-ти Италфест ни чакат много добри неща занапред в тази насока

P.S. Да споделя една моя лична радост от днес - Дъщеря ми заедно с нейния отбор стана Републиканска шампионка по естетическа групова гимнастика възраст 12-14г. Пътя ми до Стара Загора днес беше за късмет!!!

Бобби
02-10-2016, 23:35
Аз съм недоволен щото не можах да дойда:mf_Flush:ше си изям миризливите 4орапи от яд.Ина4е браво много добре се е полу4ило както предполагах БРАВО :th_up:
:))))))..и аз съм недоволен, защото се наложи да съм за много малко време там....не ми хареса, че шефа на клуба...докато течеше вече началото за пореден път се опитваше да си докаже, че алфата му не до завива...:))....явно пробвайки трасето за майсторско шофиране, или има пропуски в детството....
Децибелите от уредбата бяха малко над допустимото...и вместо хората да се трупаха до нея бягаха .... въпреки, че онова гълъбче вокала на групата "Севи" ги приканваше( това да не се взима под внимание...защото съм възрастен:)))
Водещият бе на ниво, както обикновено.....но ми се стори леко напълнял спрямо предходни години..:))
Майтап......:spoko:
:bravo:

phoenix
03-10-2016, 09:43
Варненската група много хареса и феста и разходката до Соофия. Видях се с наистина много стари приятели и си изкарах страхотно.

Браво Цвети и компания!!!

tsvety
03-10-2016, 09:48
Едно от радващите неща на този Фест беше как хубаво подредихме колите.

БРАВО НА СТЮАРДИТЕ....................СТРАХОТНО СЕ СПРАВИХТЕ. Але, але ,але за спреляците Ха ха ха

:big_bow_down::big_bow_down::big_bow_down:

Sm0k
03-10-2016, 11:25
Аз и друг път съм казвал, че няма фест на който да съм ходил и да не ми е харесал, а съм ходил на доста, от 2009-та насам, май само на Сливен не съм бил.

Дори и да приемем, че Метро не е топ дестинация, феста си беше супер, дойдоха доста хора, видях се с много хора, които са фенове на марката то бая години, дойдоха доста коли, някои доста интересни, така че феста наистина се получи добре, даже мисля, че беше по-добър от миналогодишния на Калояново, като посещаемост а и като цяло :) Още веднъж благодаря на организаторите, че отделиха никак не малко от времето си за да го направят :)

HACCP
03-10-2016, 11:42
Както казах на Ранобудниче, за мен отново беше удоволствие.
За жалост пропуснах вечерта.

godtas
03-10-2016, 13:30
Иаз искам да благодаря за добре организираният фест Тези които не дойдоха могат само да съжаляват Цвети и компания страхотни сте

melenikos
03-10-2016, 14:26
Браво, и от мен на организаторите!
Въпреки негативните мнения преди феста, мисля че се получи доста добре.:big_bow_down:

padre_me
03-10-2016, 16:23
Здравейте! Без да искам да обидя организаторите ще дам и своето мнение. Организацията на събитието беше на ниво, но силната музика ме накара да си тръгна 1 час след началото. Вместо човек да може да си поговори и да се запознае с други хора по нормален начин аз се надвиквах като в дискотека. Направо главата ми гръмна не само на мен а на жена ми и детето също. Също според мен за масови прояви е по-подходяща по популярна музика а не тази която даже не мога и да определя в кой жанр попада.
Все пак поздравления за всичко останало и благодарности към организаторите.

136
03-10-2016, 21:59
Браво, и от мен на организаторите!Феста беше готин много познати муцуни на едно място :) Искам да благодаря на всички гласували за кола на публиката! Това е една от най хубавите награди за мен и Фиата.Най стойностната!Дори и второ място.

Bobi_33
03-10-2016, 22:11
И според мен феста мина добре, предвид, че организирането му беше в супер кратки срокове.

Имам и една критика, за която ще ме изядат доста хора тук. Тя е към музиката. Та не всички се радват и харесват единствено и само рок. Може догодина да се помисли да се пуска и малко различна музика покрай рока. Щото все пак за подгряване слушахме плейлиста на радио Стар ФМ примерно, песни които от 30 години са си едни и същи, все те се въртят, а после и групата изпя пак песни, дето се въртят по въпросното радио. Може да се пуска и по малко хаусче, ако щете и поп, малко хип-хоп и ще се хареса на още повече хора.

Иначе останалото беше ОК, особено за мен, защото се видях с доста хора, полафихме, а тези хора ги виждам твърде рядко. Това е основното хубаво нещо на тоя тип мероприятие. Да се видим хората, да си видим колите, по някоя и друга бира и така...

nickgaidarov
03-10-2016, 22:32
...

Bobi_33
03-10-2016, 22:35
Хм, това за музиката отпреди 30 години може да е било и препратка към факта, че след 30 години Алфа Ромео се завръща към класическото за марката задно задвижване, а наложеното силово от Фиат предно такова е вече минало... Шегувам се, разбира се. :big_flowers:

Е то щеше да е хубаво и поне една добра италианска песен да чуем, щото съм сигурен, че хората творили тоя италианска марка са прослушвали тяхна си музика.

nickgaidarov
03-10-2016, 22:40
...

kik73bg
03-10-2016, 23:12
Аз съм недоволен само от едно-че не можах да присъствам по уважителни причини. Щеше ми се да се видя с много стари муцуни,но уви.Радвам се ,че се е получило добре и с удоволствие изчетох коментарите. Догодина ще се постараем да е още по-добре.А що се отнася за гайдите догодина ще ви ги докарам за откриването- няколко каба гайди!

_power_
03-10-2016, 23:33
Феста, беше в пъти по добър от миналогодишния!
Благодаря за гласуваното доверие да участвам !
Много италиянки на едно място винаги е прекрасно !

Sm0k
04-10-2016, 00:53
Е то щеше да е хубаво и поне една добра италианска песен да чуем, щото съм сигурен, че хората творили тоя италианска марка са прослушвали тяхна си музика.

Тва щях да казвам, че ако въпроса с музиката е толко сложен, никой няма да се разсърди на италианска с оглед на повода :)

Въобще - колкото и хубав да беше феста, нека не се задоволяваме с постигнатото, а в бъдеще да е още по-добре!

Ама ти беше ли ве, що не се обади да пием по една бира :)

nickgaidarov
04-10-2016, 01:31
...

godtas
04-10-2016, 09:48
Лично аз искам да благодаря и на всички алфисти които се оказаха че ме познават Мислех си че съм последният мохикан но съм грешал Благодаря ви момчета

white_shark
04-10-2016, 21:52
Да драсна и аз два реда.
Като разбрах къде ще е феста бях абсолютно скептичен,че ще се получи нещо по-различно от сбирка тип "гонки на ОМВ".Даже мислех да не ходя.По стечение на обстоятелствата обаче по служебни задължения се оказах в София и реших,че въпреки всичко е редно да посетя феста и останах изненадан от организацията и атмосферата.Беше ми дори по-хубаво от сефтето ми миналата година на Калояново.Някакси спокойно,хора и коли бяха заедно и имаше с кой да се размени приказка,а на Калояново всеки си бе оставил колата и седеше на оградата.Браво на организаторите.Справихте се много добре предвид кратките срокове!
Искам лично да изкажа благодарност отново на колежката Цвети за жеста,който направи към мен въпреки,че не бях дошъл с Типо-то на събитието и ми даде стикерче!

Sm0k
05-10-2016, 00:44
Искам лично да изкажа благодарност отново на колежката Цвети за жеста,който направи към мен въпреки,че не бях дошъл с Типо-то на събитието и ми даде стикерче!

Па аз със Типото дойдох и не ми дадоха - на не знам колко италфеста съм бил, нямам нито едно стикерче... аз ли не знам на кое гише ги дават, те ли някъде се крият ;) Да не би да ги дават само на Св. Илия... ;)

Бобби
05-10-2016, 00:57
...

[/COLOR]
Лично аз искам да благодаря и на всички алфисти които се оказаха че ме познават Мислех си че съм последният мохикан но съм грешал Благодаря ви момчета
А бе, айде да ми го даваш тоя спринт....:))...и без туй втора година не ми даваш наем за подписа ми на задното ти стъкло....:)
п.п...сериозно на лични....ако има шанс....

tsvety
05-10-2016, 09:24
Па аз със Типото дойдох и не ми дадоха - на не знам колко италфеста съм бил, нямам нито едно стикерче... аз ли не знам на кое гише ги дават, те ли някъде се крият ;) Да не би да ги дават само на Св. Илия... ;)

На всички се даваха на входа. Но ако са те пропуснали ще ти дам. Няма проблем, оцели Гишето

Чавдар
05-10-2016, 09:44
Годишните оценки в бележника на ИталФест-а.
6 за организацията.
6 за състезанията.
6 за желанието.
6 за изпълнението в толкова кратки срокове.
3 за музиката (без да коментирам стила) беше много силна.

Sm0k
05-10-2016, 10:52
На всички се даваха на входа. Но ако са те пропуснали ще ти дам. Няма проблем, оцели Гишето

Споко, шегувам се, не е толкова спешно :) Иначе пак да кажа, сичко си беше супер, даже по-добре от друг път :)

godtas
05-10-2016, 11:00
Кажи кога и къде да почерпя за надписа за другото друг път

Alfa User
05-10-2016, 11:50
А искате ли да оставим темата САМО за коментари за Феста все пак???
Една кака беше яхнала метлата на края на Феста, ма не сварих да я снимам за да видите как може да я размахва ...

pa4ito
05-10-2016, 12:42

На всички лично давах стикерчета, но явно си уцелил момента когато свършиха преди да ни заредят отново. Но Цвети е добра душа и ще даде... :)

alfista 96
05-10-2016, 17:37
На мен също ми хареса Феста с изключение на музиката.Мноооо силна таз мизука .Мъ може и така да ми се струва,нали одъртявам :)

Бобби
07-10-2016, 01:12
Кажи кога и къде да почерпя за надписа за другото друг път
:))...тук не опират нещата за черпене....аз искам да почерпя, като нов собственик...но явно ще е друг път...:))

alfaa156
28-10-2016, 21:07
Благодарско на радко и спринтауто за наградата !!! :punk::punk:

fiore
03-11-2016, 17:21
При мен има останали 20 тина кръгли стикера които бяха изпаднали в колата,ако някой иска да пише.
Силиконови гривнички- също

seik00
16-01-2017, 21:15
искам стикер за стъклото ако може цена и да дам адрес за еконт и гривна може

ScuderiaItalia
17-01-2017, 04:49
Аз също искам гривна, ако все още ги имаш ми драсни едно ЛС за данни.

Sm0k
17-01-2017, 10:20
Стикер и аз бих взел, ама как да го уредим :)

seik00
12-02-2017, 15:16
ко стана само предложения а няма нищо ???