PDA

View Full Version : Моля за тълкувателно становище относно правилата на форума :)

Sm0k
03-10-2016, 19:32
Наистина ще се радвам, ако отговорните лица ми разтълкуват ето този цитат сега нарушение ли е на правилата на форума, не е ли, обида ли е, не е ли и това при положение, че аз (тъй като аз съм адресата) не съм коментирал интелекта нито други персонални качества и личностни характеристки на въпросното физическо лице преди това в хода на дискусията :)

Схванах я, разбира се. В края на краищата, както и друг път съм отбелязвал, интелектът куца и при теб...:prescription:
В интерес на истината съжалявам, че точно аз пуснах тази тема, а и предишната за Джулия, и направих немалко тези теми да са едни от най - четените във форума...
Все пак за свое оправдание ще отбележа, че не очаквах чак пък такива хора да коментират тук.

Питам за да знам дали ще биде наказан или, в случай че подобни изказвания са в унисон с правилата и наложените (или самоналожените) норми на форума, да ходя в другата тема да му кажа, че на него му куца психологическият статус :) Просто не знам как да постъпя, да не объркам нещо. Мерси предварително :)

mordohy
03-10-2016, 19:46
Правилата са ясни!
Никой няма право да категоризира по какъвто и да е начин друг юзер.

mordohy
03-10-2016, 20:22
Въпросът е доста сложен.
Писал съм го и друг път, но пак ще го кажа.
Голям дял за простотиите тук сме дали по-старите юзери.
какво има впредвид?!
Ние се познаваме и на живо. Много пъти сме се напивали, висяли по пътищата, оправяйки нашего брата закъсалия алфист, праща ли сме си колети с не до там възпитателни течности.... С една дума сме си бъркали по дупките и след 21:30 сме си писали всякакви глупости.
Това е подвеждало мнозина.
Аз мога да кажа на Унди "тъпанар' Той не мене "педал", с Чистача да се оядем, Фиоре да го наругая, Кукера и той под ножа...
Да се ояждаш с член на клуба, глобален мод, председател на клуба и самият собственик не е никак добра идея за един обикновен юзер. Това забравяте!
Аз, както и някои други можем да го правим, защото сме приятели от доста години и гледаме в една посока. Това ви заблуждава, че и вие можете да си позволявате фриволно държание.
Пак казвам, вината е наша.
Обаче, колкото и да не ви звучи демократично, набийте си го в главата:
" Това, което е позволено на св. Илия, не е позволено на Илия":smackbum:
Аз го научих по трудния начин.
На вас ви го давам по лесния.

lordliness
03-10-2016, 20:24
Въпросът е доста сложен.
Писал съм го и друг път, но пак ще го кажа.
Голям дял за простотиите тук сме дали по-старите юзери.
какво има впредвид?!
Ние се познаваме и на живо. Много пъти сме се напивали, висяли по пътищата, оправяйки нашего брата закъсалия алфист, праща ли сме си колети с не до там възпитателни течности.... С една дума сме си бъркали по дупките и след 21:30 сме си писали всякакви глупости.
Това е подвеждало мнозина.
Аз мога да кажа на Унди "тъпанар' Той не мене "педал", с Чистача да се оядем, Фиоре да го наругая, Кукера и той под ножа...
Да се ояждаш с член на клуба, глобален мод, председател на клуба и самият собственик не е никак добра идея за един обикновен юзер. Това забравяте!
Аз, както и някои други можем да го правим, защото сме приятели от доста години и гледаме в една посока. Това ви заблуждава, че и вие можете да си позволявате фриволно държание.
Пак казвам, вината е наша.
Обаче, колкото и да не ви звучи демократично, набийте си го в главата:
" Това, което е позволено на св. Илия, не е позволено на Илия":smackbum:
Аз го научих по трудния начин.
На вас ви го давам по лесния.
Това да не е казарма? Стари и млади, голяма работа като сте стари. Кое ви прави повече? Двоен аршин- този е стар и ми е приятел- всичко му е позволено. Браво. Познавам го на живо, значи е повече?

mordohy
03-10-2016, 20:39
Това да не е казарма? Стари и млади, голяма работа като сте стари. Кое ви прави повече? Двоен аршин- този е стар и ми е приятел- всичко му е позволено. Браво. Познавам го на живо, значи е повече?

Ами да ти кажа- прав си!
Когато ние си блъскаме тиквите, как да стане фест, драг или нещо друго, вие чукате тука по клавиатурата и се оплаквате един от друг.
Когато с Цецо (Фиоре) разпъваме кабели, конуси, торби за боклук, кенефи и прочие лайна, вас ви няма.
Тедо, Светланчи, МрХ, Па4о, Солджер Луд Канар и другите магарета могат в пек, буря и всеобщо олайнарване да се грижат за всичко, а Алекс и другата тракийска група да са винаги на лице.
Ще спомена много други, като Милена с нейните ученици и варненската група, дето си скъсваха задниците..... Нашият готвач и вечният рибар....
Елате на фест, събиране или каквото и да било, може просто събиране, съберете се с хората, а после мислете, кое ви е позволено и кое не!

lordliness
03-10-2016, 20:44
Ами да ти кажа- прав си!
Когато ние си блъскаме тиквите, как да стане фест, драг или нещо друго, вие чукате тука по клавиатурата и се оплаквате един от друг.
Когато с Цецо (Фиоре) разпъваме кабели, конуси, торби за боклук, кенефи и прочие лайна, вас ви няма.
Тедо, Светланчи, МрХ, Па4о, Солджер Луд Канар и другите магарета могат в пек, буря и всеобщо олайнарване да се грижат за всичко, а Алекс и другата тракийска група да са винаги на лице.
Ще спомена много други, като Милена с нейните ученици и варненската група, дето си скъсваха задниците..... Нашият готвач и вечният рибар....
Елате на фест, събиране или каквото и да било, може просто събиране, съберете се с хората, а после мислете, кое ви е позволено и кое не!

Защо се оплакваш? Като не ти харесва, не го прави. Защо го правиш, щом ти тежи? Насила ли те карат? Щом го правиш, значи ти харесва и го правиш с радост, нямаш право да се оплакваш!
Важи за всички.

undy
03-10-2016, 20:51
Ясно е, че всеки си е чешит по своему...отделно в очите на другите е хептем странен, откачен, тъп или малоумен....но това си е в реда на нещата.
Сега аз гайдаров не го знам, нито познавам, нямам и никакво желание да го опознавам, но факт е, че за мен е сеирджия, а аз за него Велик Елен..мен ме устройва...явно и него.Казали сме си ги нещата и си живуркаме по отделно :)
Не трябва да сме плиткообидни, особено ако сме склонни към квалификации и ние самите.

ecotronic
03-10-2016, 21:07
Ами да ти кажа- прав си!

Ейййй - къде отиде ти, бе?

Говорим за един форум и за едни правила, разписани черно на бяло, които трябва да се спазват а не се.

Толкова ли е сложно за разбиране?

Какви кабели, какви събирания, какви скъсани задници?

Май не трябва да пишеш на повече от 2.

Sunny
03-10-2016, 21:57
Наистина ще се радвам, ако отговорните лица ми разтълкуват ето този цитат сега нарушение ли е на правилата на форума, не е ли, обида ли е, не е ли и това при положение, че аз (тъй като аз съм адресата) не съм коментирал интелекта нито други персонални качества и личностни характеристки на въпросното физическо лице преди това в хода на дискусията :)

Питам за да знам дали ще биде наказан или, в случай че подобни изказвания са в унисон с правилата и наложените (или самоналожените) норми на форума, да ходя в другата тема да му кажа, че на него му куца психологическият статус :) Просто не знам как да постъпя, да не объркам нещо. Мерси предварително :)

Има ли смисъл да ти отговарям ?
Някога можеше и да се случи нещо, но тези времена отминаха безвъзвратно .

Тури му пепел и помни ,че по-умният отстъпва .

lordliness
03-10-2016, 22:36
Тури му пепел и помни ,че по-умният отстъпва .

Отстъпват слабите и страхливите, умните и силните постигат това, което желаят.
Гайдаров, ти и семейството ти сте постигнали много, едва ли си го направил с отстъпки, с много борба и ум предполагам.

Sunny
03-10-2016, 22:51
Aко си мислиш ,че спориш с пълен идиот то най-вероятно и той си мисли същото ...

Аз съм слаб и страхлив - затова отстъпвам .

Ай със здраве .

lordliness
03-10-2016, 23:16
Aко си мислиш ,че спориш с пълен идиот то най-вероятно и той си мисли същото ...

Аз съм слаб и страхлив - затова отстъпвам .

Ай със здраве .

Така трябва. Не ме вълнува какво правиш ти лично, говоря в глобален мащаб.

Sm0k
04-10-2016, 00:37
Защо не публикуваш и твоя пост, на който ти отговорих така? Както и този преди него, ако обичаш....

Забравил съм ве, публикувай го ти, даже целия форум публикувай :)

И тъй като нещо се бавиш, ги пействам аз... Той ме категоризира като Гайда, и то първи, а аз не съм гайда. Аз него не го категоризирам, а давам обосновано мнение за интелекта и възпитанието му. И интересното е, че той мрънка, а не аз. Въобще като ви каже някой истината много ви боли бе, тази пуста истина...

Не мрънкам, само наливам масло в огъня е така за шоу, щото работата е пълен смях. Ама не разбрах на твоето обосновано кое му е обосновката, освен че си е твое :)
Сега, предлагам следното, аз си признавам че първи съм го категоризирал като Гайда, а той втори ме е категоризирал като ниско интелигентен. След като и двамата сме нарушили правилата на форума, ще помоля и на двама ни да бъде наложено съответното наказание, като се вземе предвид, че на мен ще ми е първо, а на него няма да му е първо? Има ли навити? :)

Голям дял за простотиите тук сме дали по-старите юзери... Ние се познаваме и на живо... Това, което е позволено на св. Илия, не е позволено на Илия":smackbum:

Евала, мерси че ни го даваш по лесния, ама т.нар. "по-стари юзъри" много хора са яли и пили с тях, и аз имам от тях бая приятели на които мога да кажа педал без да ми се обидят, което е нормално между приятели, ама не е в тва въпроса :) Ти самия преди един месец прокламираше как пенсионерите трябва да плащат 30 лева членство и да имат право на глас като тия дето ше плащат 60 лева за да имало пълно равноправие, а сега искаш ти и който ти си си харесал да сте Св. Илия, пък другите не щото ти така ги виждаш работите. Ем някак не е сериозно :)

Второ, гледам ти профила, регистираран Май 2008-ма, гледам моя регистриран Октомври 2008-ма, са при туй положение мога ли да кандидатствам веднага и аз за Св. Илия или трябва да изчакам още пет месеца :) Или не зависи от годината на регистрация, ами с кого си пил ракия и дали е домашна. Щот аз от модовете съм пил само с един дето с него се "ояждате" и май с още един, ама няма да му казвам името щото май е медицински работник и не е удобно, а и не съм сигурен дали пи. И май ракията беше купешка, така че може и да не се брои :)
Или де да знам, пък ако платя 60-те лева, ставам ли автоматично Св. Илия като част от бонус пакета и да пропуснем процедурата с това колко си стар юзер и с кой си пил ракия :) Нали като да си купиш благородническа титла, щото много искам и аз да съм Св. Илия с ореол и да ми е позволено повече от на другите :)

И трето, на Гайдаров регистрацията му като е от 2011-та мога ли да искам по-голямо наказание за него, аз мен по-малко щото той е по-нов, по твоята схема?

Та, момчета, не го приемайте лично, не искам да обидя никой, включително и Гайдаров и Цвятко, както и останалите дето им се връзват и тия дето плачат за славните времена и за смяната на властта, ама тука работата в тоя форум тотално е изпушила и наистина вече хем е комично, хем малко издиша :) Просто тряба сички малко да понамалят темпото и да се говори нормално :)

Liminat
04-10-2016, 07:52
Ейййй - къде отиде ти, бе?

Говорим за един форум и за едни правила, разписани черно на бяло, които трябва да се спазват а не се.

Толкова ли е сложно за разбиране?

Какви кабели, какви събирания, какви скъсани задници?

Май не трябва да пишеш на повече от 2.

Чуек... Много разсъждаваш.
Влизаш, гледаш кой как се е изрязал и си биеш камшика към място с правила и хора които /са принудени да/ ги спазват. Явно няма как да е друго.

Sm0k
04-10-2016, 08:20
...Само една молба - майтапи се с такива като теб, а не като мен. Ясно?...В тази връзка - можеш ли да ми посочиш поне един твой смислен пост за толкова много години, откакто си в този форум?

Сега с тоя тон с който си отправи молбата и с това "Ясно?" не разбрах молба ли е или нареждане, щото основание да ми даваш нареждания ми се струва, че нямаш :)
Нищо няма да ти посочвам - цялото хистори на форума е на твое разположение, гледам че нямаш друга работа, ходи търси, гледай :) Сега кой пост е смислен и кой е безмислен, всеки си преценява за него си - може пък не на всички колеги виждането за смисленост да съвпада с твоето, живеем в свободна страна, хората имат право да не са съгласни с тебе. Но ако ще си мерим хисторито те съветвам да си прегледаш собствената статистика и да си сметнеш отношението на смислените ти постове към чата и тия дето са за Вайбър, не за тука :) Няма нужда да ми го посочваш на мене или на някой друг, сам за себе си го сметни :)

И не каза навит ли си и двамата да ни накажат по каналния ред?

Zlobich
04-10-2016, 09:09
Няма да е зле всеки да си получи наказанието :)

-----------
Пай сеее ...

Sm0k
04-10-2016, 14:01
SmOk, а теб защо да те наказват? Нали ти се жалваш, ти мрънкаш? А мен веднъж ме наказаха съвсем под повод и без обяснения - колко му е по същата причина да ме накажат още веднъж?

Не бе, нали ти каза, че аз първи съм те нападнал с тежката обида "Гайда" и аз се съгласих с тебе :) По-горе подробно се признах за виноват, ама ти улисан в писане не си успял да го прочетеш :) Както виждаш въобще не мрънкам, кото кажеш - съгласявам се :D

Sm0k
04-10-2016, 15:28
SmOk, аз съм съгласен с теб, че ти си виновен в случая. Това обаче не означава, че искам да те накажат.

Не, не, ти не ме разбра - аз казах, че съм се съгласил с теб, не че смятам че съм виновен, има разлика ;)
А тва че не искаш да ме накажат е или щото си анархист или щото те е шубе да не накажат тебе :anarchy: ;)

nickgaidarov
04-10-2016, 16:14
...

Sm0k
04-10-2016, 18:56
SmOk - пиша ти за последно в тази тема, защото вече ми губиш времето. Аз наистина не искам да те наказват, за какво ми е това? А дали се страхувам от нещо, макар че никак, ама никак не обичам високопарните думи, но все пак ще ти го напиша - бъди сигурен, че съм доказал още преди ти да се родиш.

Дали се страхуваш си доказал още преди да се родя... ъхъ, стана ясно ко си доказал :) Не стана ясно обаче, що като не обичаш високопарни думи си служиш само с такива, ама може би е ирония на съдбата :)
Аре, стига си се обяснявал, почини сега малко, попиши по другите теми, аз по-нататък като ти измисля друга провокация, ще се подрънкаме пак да стане малко шоу :)

nickgaidarov
04-10-2016, 19:03
...

Sm0k
04-10-2016, 19:38
Ха-ха, сега вече даже се кефя...:torch:
Както пее безсмъртният Фреди: The show must go on!
Щом е за шоу - винаги готов!

Супер, ти само стой в готовност и очаквай, аз ще те пингна по-натам.
Ама жалко, че чак сега започваш да се кефиш, аз отначалото се кефя. ;)

digitalundgrd
06-10-2016, 14:54
Хах Гайдаров, то не бе жертва, не бе чудене в коя тема не е наспамил още, ама накрая и той апна "банана".

dimitar_vd62
06-10-2016, 15:14
Хора, спрете се бе.Форума заприлича на махленска свада между лелки с мазни пеньоари миришещи на яхния и с флинтифлюшки от вестник вместо ролки.