PDA

View Full Version : специални благодарности!

solita
23-04-2007, 20:56
специални благодарности на колегата deks777! такива хора са достоини за марката.благодарности и от www.renault-bg.com (http://www.renault-bg.com) .

BJ
23-04-2007, 22:07
deks777 кво си направил толкова. я раздухай

Mury
24-04-2007, 10:23
Дърпал е некое Ренде на ласо сигурно :wink:

deks777
24-04-2007, 19:53
deks777 кво си направил толкова. я раздухай

Ти па кво се прайш бе :D :D . Нали ти казах за какво иде реч :hehe:

А иначе: като му дойде времето ще покажа. А и колегата като оправи нещата и той ще се похвали :D. Радвам се че съм бил от полза!

solita
24-04-2007, 20:44
Mury,по времето когато си се регистрирал в този форум,карах R5GT TURBO с шпер и карбон(вече не съществува).Предполагам знаеш как се ускорява тази "коркова тапа" спрямо "T I".Харесвам Алфите,не гоня няква интрига ама нали не мислиш,че с Рената лапаме мухите!!!! F7P7OO... 16s:) Дано съм разбрал правилно закачката. :?: Поздрави! :)

Bobo
24-04-2007, 22:51
Mury,по времето когато си се регистрирал в този форум,карах R5GT TURBO с шпер и карбон(вече не съществува).Предполагам знаеш как се ускорява тази "коркова тапа" спрямо "T I".Харесвам Алфите,не гоня няква интрига ама нали не мислиш,че с Рената лапаме мухите!!!! F7P7OO... 16s:) Дано съм разбрал правилно закачката. :?: Поздрави! :)

Леката ти закачка е неуместна, по простата причина че не познаваш човека и той е покарвал бегачки :wink: А пък аз той кат се е регистрирал съм карал школник :lol: С карбон и халдекс :lol:

gigi
25-04-2007, 01:05
Айде аз па слагам катинарите

Mury
25-04-2007, 10:11

Лалееее аз па Рено 5 ГТ турбо карах преди около 7 години :shock: :shock: е не беше мое но за около 4-5 месеца си беше направо като мое :idea: :idea: И пич никой не е гонил интрига просто се избъзиках ма щом така си го приел :roll: :roll: си е твой проблем :wink: Пийййссссс :lol: