View Full Version : Кое е по-здраво? Дървото или желязото....
Sergey_gigov
23-04-2007, 23:41
:shock: Приказка в картинки .
Sergey_gigov
23-04-2007, 23:45
Аз карах направо само че беше малко мокро, без кой знае какви гуми -и по законите на мърфи - трябваше да е малко заледено --сами
може да се сетите какъв е резултата . :oops:
Резултата беше -сгъната задница счупени стопове предна и задна броня и цялото окачване - помляно
Sergey_gigov
23-04-2007, 23:51
след 2 месеца ходене по мъките и по автоморгите - ето го и резултата .
Sergey_gigov
23-04-2007, 23:55
Та това е за сега с мойта малко нещастна колица .
извода - май дървото е малко - по твърдо от метала
за пари не ми се говори . :small_cry:
Ндаявам се поне скоро да мога да вия покажа и боядисана
hristiqn
24-04-2007, 00:11
4ekaй малко :wink: Ще я правим хамелеон :D И айде ве4е само безаварийно :)
Sergey_gigov
24-04-2007, 00:16
ба хамелеон неяма да е ама за сега е бая грозна шаренийка - Илия скоро ще се занимава с нея че така неме кефи нещо
16vintila
04-05-2007, 18:15
оправяй я по скоро и ве4е даси редовен на летището. апак и искам дасе пусна с една такава алфа като твоята :biker: не за друго ами искам даси го варна за онзи ден дето неми обарна внимание за музиката :lol:
Sergey_gigov
05-05-2007, 10:56
значи няма да е скоро има проблеми по ходовата част и по двигателя след 15 548 години може и да стане ако не я изтръшкам в някоя морга кошницата мръсна
а за музиката имах много работа - сам видя и не можах - мини пак ;)
16vintila
05-05-2007, 11:37
дабе няма проблеми аз сия сварзах самичак и доста странно че трагна :shock:
Sergey_gigov
05-05-2007, 14:08
хахах остава и да свири :)
изглежда добре поправена,боядисваш и си цар :wink:
cvetelin
05-05-2007, 16:58
и да не я боядисаш пак е яка. ша си единственият с такава алфа. шарена. иначе много добре е станала ... поздравления :)
като я боядисаш дай да я видим да и се порадваме ;)
16vintila
05-05-2007, 18:18
абе свири ама трябва да мина да ми предложиш едни говорители за вратите 4е само отзаде има ааа и за някои друга лепенка .продаваш ли такива дето едно чове4е си запу6ва ушите
абе свири ама трябва да мина да ми предложиш едни говорители за вратите 4е само отзаде има ааа и за някои друга лепенка .продаваш ли такива дето едно чове4е си запу6ва ушите
:rotfl: Ей тия "тояги" много се харчат
Sergey_gigov
07-05-2007, 10:18
изглежда добре поправена,боядисваш и си цар :wink:
почти почти цар - ако не броиме и ремонта на двигателя , който предстои и смяна на окачването :)
Sergey_gigov
07-05-2007, 10:20
и да не я боядисаш пак е яка. ша си единственият с такава алфа. шарена. иначе много добре е станала ... поздравления :)
като я боядисаш дай да я видим да и се порадваме ;)
има проблем шаренийки не ми харесват изобщо :( и май няма да е много скоро боята
Sergey_gigov
07-05-2007, 16:10
то това да не е боза да го намеря - с тояга не работя бате - други ко иска ще му дам ;) ако ли не манахила и пак е готов
Sergey_gigov
11-08-2007, 17:48
момчета мисля че е крайно време да се похваля и аз най накрая вече я оправихме колицата :P
след много безсънни нощи вижте какво се случи
Къде ти е емблемата :shock: ? Много грозно така (мое мнение). Ако не искаш да се вижда, че е алфа, направо махни и задната емблема :cry:
Sergey_gigov
11-08-2007, 20:54
на мене повече ми харесва така - задната няма да я махам - все по нещо трябва да се види че е алфа ама ако се замислиш като се движиш само отзад ти трябва :wink: +това ти намалява съпротивлението на въздушния поток :P
Mind_Control
11-08-2007, 22:19
тя по хубава от преди е станала :) може ли да питам каква пара даде за боядисване на броните?
Sergey_gigov
12-08-2007, 00:03
наистина стана много добре - боядисана е цялата и не мога да ти кажа за броните колко ше седне
заслугата за колата е изцяло на колегата IXZIBIT като си поиграхме с нея доста нощи за да стане - по мое мнение колата стана доста по-красива откакто е била някога - от както аз я имам
за пари няма да говоря :D
и на мен не ми допада вместо емблема и "сърце" да има нос или човка отпред, но всичко е въпрос на вкус. Колата е изглежда много добре като цяло.
Sergey_gigov
13-08-2007, 21:26
няма ги още веждите на фаровете - иначе става доста ефектна
на мене повече ми харесва така - задната няма да я махам - все по нещо трябва да се види че е алфа ама ако се замислиш като се движиш само отзад ти трябва :wink: +това ти намалява съпротивлението на въздушния поток :P
И на мен :th_up: А и определено ще се отличава от другите :spiteful:
супер си е станала ... и верно цената за боядисването на броните ше е интересно колко е! :roll: :lol: .. А и на мене ми се струва, че изглежда убиец без емблемата отпред ... :lupe: :bravo:
Sergey_gigov
22-08-2007, 23:06
трябват и само 1 вежди и джанти и ще стане супер :)
А продават ли се вежди за алфа 145/6. Къде ли не търсих - все казват че нямат
Sergey_gigov
01-09-2007, 09:43
за веждите - водиш я на някой който се занимава с тунинг - сваляте фара и мигача и се отлива по него - измислили сме го само дето нямам време да се занимавам с това сега
Пи4 Прайа 4ерна и са опитаи да не се върти6 пове4е 6тот видя резултата 6офираи разумно :wink:
Sergey_gigov
06-09-2007, 08:42
какво искаш да кажеш - малко не те разбрах - може би искаш да я направя черна ?- е такава никога няма да я направя - цвета е убийствен няма друга такава - точно с такъв цвят
за въртенето - оня ден и направих каско - сега може да си се въртя колкото си искам :twisted:
има проблем от няколко дни - не мога да качвам снимки
Не мога да видя снимката.Иначе на предните снимки е станала много хубава.Ама каде са ти емблемите отзад :butt: :lol:
Sergey_gigov
06-09-2007, 18:05
за кои емблема става дума
за цифрите ли питаш или за емблемата - тя си е на мястото ама другите ги махнах и се чудя дали да ги слагам пак
Да за цифрите.Според мен с тях е по красиво.
Sergey_gigov
07-09-2007, 17:19
аз не мога да реша дали пак да ги лепна