View Full Version : Кола под наем София
От заглавието се подразбира, но все пак да поясня ситуацията :)
След месец се прибирам в бг за кратко (6 дни)кацайки в Сф и тъй като колите ми са по другите краища на България не ми се губи време за трансферирането им от и до столицата.... ще трябва да си рентна нещо
Та ако някой е ползвал услуги на коректа фирма на нормални цени, или познава някой,който се занимава с това -нека сподели
След месец се прибирам в бг за кратко (6 дни)кацайки в Сф и тъй като колите ми са по другите краища на България не ми се губи време за трансферирането им от и до столицата.... ще трябва да си рентна нещо
Та ако някой е ползвал услуги на коректа фирма на нормални цени, или познава накой който се занимава с това -нека сподели
Има една на Козлодуй, в блока до ХЕИ
santo_traficante
20-10-2016, 11:28
Мога да ти дам Пежо 307 1.6,автоматик, с АГУ комби 2006 год. за 40лв/ден
old alfist
22-10-2016, 22:24
Та ако някой е ползвал услуги на коректа фирма на нормални цени, или познава някой,който се занимава с това -нека сподели
Хвани си автобус.
Със запазен билет на една фирма по Интернет, да не я цитирам, защото е известна, наскоро пътувах Плевен-София за 2,98лв.
Фирмата от която наемам мини ванове и бусове я препоръчвам
http://www.speedycars.eu/
Чуйте се по телефона и се уговорете. Цените,според мен са нормални. Изключително съм доволен от фирмата. Ако не се лъжа,може да ти я докара на летището,да не се занимаваш с излишно пътуване,директно да се яхнеш и да се насладиш на престоя си тук.
Съвет от мен.
-не взимай кола от който и да е без приемо предавателен протокол и надлежно описани забележки в него,ако ина. Ще си плащаш,изисквай си съпътстващите документи за да ти е спокойно.
Пай сее ...
Ммм тоя вариант с автобусите определено не ме кефи... И отпада. Все пак и на връщане отново летя от сф, и няма къде да си зарежа колата
Чакам един познат да каже дали ще има свободна кола за седмица..... Ако не, може да взема пежака от трафиканта. Ще видим
Съвета за протокола и документацията е полезен . Ще внимавам с тва
Ммм тоя вариант с автобусите определено не ме кефи... И отпада. Все пак и на връщане отново летя от сф, и няма къде да си зарежа колата
Чакам един познат да каже дали ще има свободна кола за седмица..... Ако не, може да взема пежака от трафиканта. Ще видим
Съвета за протола и документацията е полезен . Ще внимавам с тва
А и искай да видиш застраховките на колата, дали има пълно каско. Защото все някой може да те дерне на паркинг
А и искай да видиш застраховките на колата, дали има пълно каско. Защото все някой може да те дерне на паркинг
Тя колата няма как да е без каско щом се отдава под наем....ще му препоръчам да огледа добре колата при взимането , защото в договора за отдаване е заложено, че се заплащат всички щети по нея от наемателя....да не му нахендрят някоя стара щета!!!.....:go:
Тя колата няма как да е без каско щом се отдава под наем....ще му препоръчам да огледа добре колата при взимането , защото в договора за отдаване е заложено, че се заплащат всички щети по нея от наемателя....да не му нахендрят някоя стара щета!!!.....:go:
Тогава какъв е смисъла да се плаща каско на колата, ако нахендрят всичко на клиента?
Тогава какъв е смисъла да се плаща каско на колата, ако нахендрят всичко на клиента?
Има смисъл......хвани се да отдаваш коли под наем и ще го разбереш....доколкото знам нищо не признават без протокол от КАТ, полицията......и т.н....този бизнес отначало търпеше доста загуби, докато си изпипа договорите....защото недоброжелателни клиенти го цакаха с подмяна на части, продаваха колите в Албания, Македония и тем подобни страни, и пискаха, че са откраднати......затова подсказах да се чете това под което се подписваш :pimp:
santo_traficante
26-10-2016, 11:35
Няма автомобил който се дава рент а кар да е без застраховки :) Каско и Г.О.;-) Пежака дето ти предлагам не спира да се върти ;-)
Няма автомобил който се дава рент а кар да е без застраховки :) Каско и Г.О.;-) Пежака дето ти предлагам не спира да се върти ;-)
Волвото не го ли даваш, че тъкмо съм свикнал на марката :))
Шегата настрана, ако си навит да докараш лъвчето до летището, драсни едно лс да се доразберем за подробностите