PDA

View Full Version : Да си говорим с Цвятко

lordliness
21-10-2016, 23:40
Цвятко, как я караш майна?

Ранобудниче
21-10-2016, 23:47
Надявам се да се себецензурирате :)
Приятен чат.

Бобби
21-10-2016, 23:52
Цвятко, как я караш майна?
:)))...а бе майните са като хлебарки, ето го обръщението на Цецо....:smoke:...в изпълнение на Китодар...
https://www.youtube.com/watch?v=S9eAr11XRTc
п.п...страшно сте го омотали....не може да ви разбере...:))

old alfist
21-10-2016, 23:52
Надявам се да се себецензурирате :)
Приятен чат.
Друго си е някой да те цензурира - тогава проговаря мазохитичното.

Ранобудниче
21-10-2016, 23:55
Друго си е някой да те цензурира - тогава проговаря мазохитичното.

Вярвам в зрънцето разум и добро у всеки. И се надявам рано или късно да покълне и поникне.

Лорде.. Мисля, че разговорът се очертава общ. Като на кръгла маса :)

lordliness
21-10-2016, 23:58
Вярвам в зрънцето разум и добро у всеки. И се надявам рано или късно да покълне и поникне.

Ще видим, идеята беше един срещу всички, всички срещу един.
Шегувам се. Кръгла маса по добре.

old alfist
21-10-2016, 23:59

Звучиш като Майка Тереза, макар, не че е лошо, но се съмнявам, че някак си ще останеш неразбрана.

Ранобудниче
22-10-2016, 00:02
Ще видим, идеята беше един срещу всички, всички срещу един.
Шегувам се. Кръгла маса по добре.

А какво би казал по мускетарски? ;)

lordliness
22-10-2016, 00:04
А какво би казал по мускетарски? ;)

Това го има само във въображението на Дюма.

Ранобудниче
22-10-2016, 00:07
Звучиш като Майка Тереза, макар, не че е лошо, но се съмнявам, че някак си ще останеш неразбрана.

О, не. Не съм Майка Тереза. Само търпелива донякъде. Кой ще разбира и кой не - не е мое терзание :)
Но изместваш фокуса - чакаме Цвятко, който (вероятно) вече сънува разни форумни полемики :)

---------- Post added at 00:07 ---------- Previous post was at 00:06 ----------

Това го има само във въображението на Дюма.

Че закъде сме без въображение?
Всеки е свободен да вихри своето.
Дори Дюма :)

lordliness
22-10-2016, 00:08
О, не. Не съм Майка Тереза. Само търпелива донякъде. Кой ще разбира и кой не - не е мое терзание :)
Но изместваш фокуса - чакаме Цвятко, който (вероятно) вече сънува разни форумни полемики :)

Ще се включи рано сутринта, те нали така правят (възрастните) рано лягат, рано стават :)

old alfist
22-10-2016, 00:09
Не го познавам това момче, но някои се опитват да го направят насилствено лирическия герой на Форумът.

lordliness
22-10-2016, 00:09

---------- Post added at 00:07 ---------- Previous post was at 00:06 ----------

Че закъде сме без въображение?
Всеки е свободен да вихри своето.
Дори Дюма :)

За това си говорим с Цвятко, гимнастика за мозъка.

Ранобудниче
22-10-2016, 00:11
Ще се включи рано сутринта, те нали така правят (възрастните) рано лягат, рано стават :)

Аха - тъй сме ;)

Лека нощ от мен и.. се дръжте прилично :)

lordliness
22-10-2016, 00:12
Аха - тъй сме ;)

Лека нощ от мен и.. се дръжте прилично :)

Приятни сънища.

Бобби
22-10-2016, 00:42
Няма се косите...ето го нашето момче по техническите теми....:))
https://www.youtube.com/watch?v=1860_qJ9O-U

Bobi_33
22-10-2016, 20:47
Няма се косите...ето го нашето момче по техническите теми....:))
https://www.youtube.com/watch?v=1860_qJ9O-U

Сега ако кажеш и какъв е посочения от Китодар мотор, нямаш равен.

Zlobich
22-10-2016, 20:55
Развален мотор? :D що ми се струва,че колата на заден план е някакъв хлопел?

Пай сее ...

Bobo Markov
22-10-2016, 20:58

ахааа Кито и Силви снимаха във Вентура нали? :wein:

Bobi_33
22-10-2016, 21:00
ахааа Кито и Силви снимаха във Вентура нали? :wein:

Да.

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Развален мотор? :D що ми се струва,че колата на заден план е някакъв хлопел?

Пай сее ...

Щото не познаваш марката Алфа Ромео. Колата на заден план е Алфа 166.

Бобби
22-10-2016, 22:14
Постовете ми в тази тема са продуктово позиционирани спрямо колегата за която е пусната и тези който го преследват в форума.....:))
Адаш относно мотора в клипа не отбирам от шестаци, арезета. бусо и т.н...аз съм просТо фен на марката, а не маханик..... не случайно сте го покрили, заради реклама, или от хигиена гледна точка:)))....иначе е веобразен шестак;-)...но ти може да ми помогнеш, ако ми дадеш съвет къде по обстойно да погледна при огледа на тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11476037913749150&slink=g5a99j.....то без туй, от тази тема файда няма....;-)

Bobi_33
23-10-2016, 00:46
Постовете ми в тази тема са продуктово позиционирани спрямо колегата за която е пусната и тези който го преследват в форума.....:))
Адаш относно мотора в клипа не отбирам от шестаци, арезета. бусо и т.н...аз съм просТо фен на марката, а не маханик..... не случайно сте го покрили, заради реклама, или от хигиена гледна точка:)))....иначе е веобразен шестак;-)...но ти може да ми помогнеш, ако ми дадеш съвет къде по обстойно да погледна при огледа на тази кола http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11476037913749150&slink=g5a99j.....то без туй, от тази тема файда няма....;-)

Тая изглежда хубава, но аз моята я продавам за половината пари. А има в нея доста добри неща.

Zlobich
23-10-2016, 04:25
Да.

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Щото не познаваш марката Алфа Ромео. Колата на заден план е Алфа 166.
Вярно.
Заблудих се по джантата,че опеловите са с много кръгчета :P достатъчно ми е,че познавам 156. :)

Пай сее ...

nickgaidarov
23-10-2016, 05:41

Това накрая си е съвсем вярно - че подобна тема е безсмислена и никому ненужна. Поне аз съм изненадан, че точно Лорда я пусна. Такава "идеалистична" тема е много повече в стила на Алфиста-идеалист.

lordliness
23-10-2016, 06:43
Това накрая си е съвсем вярно - че подобна тема е безсмислена и никому ненужна. Поне аз съм изненадан, че точно Лорда я пусна. Такава "идеалистична" тема е много повече в стила на Алфиста-идеалист.

Пуснах си я лично за мен. Да си говоря с Цвятко.:duel:
Може да пишат и други, но по темата, ако няма какво да кажете на Цвятко, не пишете извън темата.

nickgaidarov
23-10-2016, 07:32
Пуснах си я лично за мен. Да си говоря с Цвятко.:duel:
Може да пишат и други, но по темата, ако няма какво да кажете на Цвятко, не пишете извън темата.

Ха-ха...:pancake:
Лорде, така може - но минете на ЛС тогава.
Иначе направо помислих, че Алфистът-идеалист пише от твоя ник...:duel:

lordliness
23-10-2016, 08:19
Ха-ха...:pancake:
Лорде, така може - но минете на ЛС тогава.
Иначе направо помислих, че Алфистът-идеалист пише от твоя ник...:duel:

Какъв е смисъла без публика? А и той има навик да ми преправя съобщенията и да ги разпраща. Така публично няма такава опасност.

nickgaidarov
23-10-2016, 08:35
Какъв е смисъла без публика? А и той има навик да ми преправя съобщенията и да ги разпраща. Така публично няма такава опасност.

Ха-ха, и това е вярно...:lol_sign:
Както и да е - колкото и да се карате с Цвятко, точно вие двамата си оставате моите фаворити в този форум (разбира се, ако изключим една новоизлюпена модераторка, но там става въпрос за съвсем различни усещания... :dj:).

Бобби
23-10-2016, 10:20
Тая изглежда хубава, но аз моята я продавам за половината пари. А има в нея доста добри неща.
Бялата...червената....?....я посни снимка да я видим...:new_Eyecrazy:

nickgaidarov
23-10-2016, 10:26
Бялата...червената....?....я посни снимка да я видим...:new_Eyecrazy:

Тайна. Не казвам. Все пак ще ти дам жокер - наистина снимката й ми е достатъчна, за да загубя говор и картина...:oops:

Бобби
23-10-2016, 11:13
Тайна. Не казвам. Все пак ще ти дам жокер - наистина снимката й ми е достатъчна, за да загубя говор и картина...:oops:
Ти за жена ли мислиш, защото аз говоря за кола...:))

lordliness
23-10-2016, 11:27
Маалии, вас ви е налегнала кризата на средната възраст, бързи спортни коли, млади жени...

nickgaidarov
23-10-2016, 11:37
Ти за жена ли мислиш, защото аз говоря за кола...:))

Извинявам се...:hump:

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:34 ----------

Маалии, вас ви е налегнала кризата на средната възраст, бързи спортни коли, млади жени...

Лорде, както знаеш и ти, точно средната възраст е най-хубавата. Или както пееше Тошко Колев: "Младите могат, но не знаят. Старите знаят, но не могат. Така че най-добра си ми ти, моя възраст средна...":meeting:

lordliness
23-10-2016, 21:52
Цвятко, често употребяваш думата смешник, какво точно означава тя за теб?
Например какъв смешник е екото?
Вярно има няколко вица в съответния отдел за вицове и само толкова.
Сякаш влагаш някакъв обиден контекст, обясни на широката аудитория.
Защото обидите не се толерират.
Малко сложни думи използвах, но се надявам с помощта на гугъл да ме разбереш.

ecotronic
23-10-2016, 22:03
Цвятко, често употребяваш думата смешник, какво точно означава тя за теб?
Например какъв смешник е екото?
Вярно има няколко вица в съответния отдел за вицове и само толкова.

Прав е човекът. На теб не ти ли е смешно, когато точиш някакви течности от бутала?

На мен - да :)

lordliness
23-10-2016, 22:06
Прав е човекът. На теб не ти ли е смешно, когато точиш някакви течности от бутала?

На мен - да :)

Според мен тогава, щом те разсмива,смешник е той.
Смешник е този който предизвиква смях, нали?

ecotronic
23-10-2016, 22:12
Според мен тогава, щом те разсмива,смешник е той.
Смешник е този който предизвиква смях, нали?

Прав си.
Ама той, Цвятко не е смешник. Само дето има документирани стотина смешки (пардон - бисери) :)

lordliness
23-10-2016, 22:18
А бутало? Какво е? Само подозирам.

ecotronic
23-10-2016, 22:24
А бутало? Какво е? Само подозирам.

Как какво? Една такава уйовина, пълна с течност....

Цвятко много го обича това понятие:

"...Иначе ако зацикли буталото не докрай, стартерът няма да завърти....."

Изобщо май Цвятко доста обича буталата :)

lordliness
23-10-2016, 22:33
Точиш течността от буталото х и какво става? Сигурно течността се замества от въздух. И после?

mirchozo
24-10-2016, 11:34
После остава въздушно течение, нещо като онова между ушите :)
Що тъй се базикате с виртуалния гуру ? Виж кво весело става като се развихри, някак разведрява обстановката и по схемата на антилогика винаги се намира верния отговор.

lordliness
24-10-2016, 12:11
Цвятко, понеже опита ти се базира на наблюдения върху колите, които си имал и тези коли, които си разглеждал в автокъщите и това което четеш из мрежата не трябва да пишеш толкова по неща, които не са ти ясни и най вече да спориш, когато ти кажат истината. Поне научи кое как се казва.
Колко коли си имал за 51 години? 5-6 ?

nickgaidarov
24-10-2016, 12:14
После остава въздушно течение, нещо като онова между ушите :)
Що тъй се базикате с виртуалния гуру ? Виж кво весело става като се развихри, някак разведрява обстановката и по схемата на антилогика винаги се намира верния отговор.

Великолепно написано! Лорда, ВО, Алфиста-идеалист, а и много други (включително администраторите и модераторите на този форум) уж са умни момчета, а все още не са проумяли това. Да не говорим, че освен бисерите Цвятко има и много уникални за този форум технически решения и реално е помогнал на доста колеги. Така че - Keep your hands off Tsviatko!
Без неговите изпълнения този форум губи поне половината от очарованието си ...:static:

lordliness
24-10-2016, 12:59
Пише уникални глупости, защото повечето пъти не знае за какво пише.
И какво очарование, тук не е нито театър, нито пък цирк, какъвто се получава след неговите словоизлияния.

nickgaidarov
24-10-2016, 13:21
Пише уникални глупости, защото повечето пъти не знае за какво пише.
И какво очарование, тук не е нито театър, нито пък цирк, какъвто се получава след неговите словоизлияния.

Лорде, според мен гледаш прекалено сериозно на живота.
А в крайна сметка той е толкова кратък. И в този живот човек често се налага да се концентрира максимално, както казва Аертон Сена: "Аз вярвам в способността на човека да се концентрира максимално така, че да изключи от съзнанието си всичко останало освен това, което върши". А за да може човек да се концентрира така, това не е възможно да бъде непрекъснато, а трябва и да се "разконцентрира" от време на време. Можеш просто да приемеш, че изпълненията на Цвятко помагат за тази "разконцентрация" и ще видиш нещата от друг ъгъл, а не да ги възприемаш толкова сериозно. Сериозни трябва да бъдем относно важните неща в живота, а не нещо толкова незначително да ни прави впечатление.

mirchozo
24-10-2016, 13:28
Айде сега, всички пишем глупости понякога. Който се е взел насериозно да си прочете хронологията и някой от първите мнения които е писал. Гледайте малко по-отгоре на нещата, аз откакто спрях да му чета мненията ми е много гот, макар че последните бисери са качествени и ме е яд че съм пропуснал емоцията от дискусията.
А де..., с него и без него пак е кофти, що тъй...?

lordliness
24-10-2016, 13:29
Лорде, според мен гледаш прекалено сериозно на живота.
А в крайна сметка той е толкова кратък. И в този живот човек често се налага да се концентрира максимално, както казва Аертон Сена: "Аз вярвам в способността на човека да се концентрира максимално така, че да изключи от съзнанието си всичко останало освен това, което върши". А за да може човек да се концентрира така, това не е възможно да бъде непрекъснато, а трябва и да се "разконцентрира" от време на време. Можеш просто да приемеш, че изпълненията на Цвятко помагат за тази "разконцентрация" и ще видиш нещата от друг ъгъл, а не да ги възприемаш толкова сериозно. Сериозни трябва да бъдем относно важните неща в живота, а не нещо толкова незначително да ни прави впечатление.
Сена не може да ми е пример, явно не се концентрира добре и не се разконцентрира в подходящ момент, за съжалени, умря твърде млад.
Не може някой да пише глупости и да му се радваме защото било забавно.

nickgaidarov
24-10-2016, 13:36
Сена не може да ми е пример, явно не се концентрира добре и не се разконцентрира в подходящ момент, за съжалени, умря твърде млад.
Не може някой да пише глупости и да му се радваме защото било забавно.

Добре, добре - просто ще следя с интерес темата нататък.

P.S. А Сена няма никаква вина за катастрофата си, да не говорим, че това може да се случи и на най-концентрираните хора...:comphits:

undy
24-10-2016, 13:43
Айде сега, всички пишем глупости понякога. Който се е взел насериозно да си прочете хронологията и някой от първите мнения които е писал. Гледайте малко по-отгоре на нещата, аз откакто спрях да му чета мненията ми е много гот, макар че последните бисери са качествени и ме е яд че съм пропуснал емоцията от дискусията.
А де..., с него и без него пак е кофти, що тъй...?

Хахах...тъкмо щеше да пиша нещо от сорта....баш така си е....Имам навика да си отворя някоя моя стара тема и чета през сълзи понякога.Забавно е да се погледеш отстрани.
Плюс още нещо,за мене човек без самоирония,не е никакъв пич и реално разсъждаващ.

Не визирам абсолютно никого в момента,да не ме разбере някой,че пиша конкретно за него:grandpa:

lordliness
24-10-2016, 13:44
Добре, добре - просто ще следя с интерес темата нататък.

P.S. А Сена няма никаква вина за катастрофата си, да не говорим, че това може да се случи и на най-концентрираните хора...:comphits:

https://www.youtube.com/watch?v=506bFKISbR8

nickgaidarov
24-10-2016, 14:08
https://www.youtube.com/watch?v=506bFKISbR8

Лорде, наистина инцидента със Сена изглежда толкова нелеп, че дори в началото се е мислело, че става въпрос за самоубийство. Истината обаче е друга - кормилният лост на болида му вследствие на калпава заварка се чупи точно на завоя "Тамбурело" при скорост от около 320 км/'час и колата става неуправляема. За каква неконцентрираност може да става въпрос тук? Повярвай ми, чел съм в оригинал много документи по тази катастрофа.

lordliness
24-10-2016, 14:13
Само предполагат.

nickgaidarov
24-10-2016, 14:19
Само предполагат.

Не. Дори има видеота (ще постна едно от тях тази вечер тук - сега нямам време да го търся), при които се вижда как Сена върти волана да направи завоя, а същевременно колелата на болида си вървят напред.

Susscrofa
24-10-2016, 16:30
Един вечно напърчен глухар, пуснал тема да дразни един пълен папуняк.
Бахти скуката.

nickgaidarov
24-10-2016, 17:14
Лорде, обещаното видео с анализ на инцидента със Сена: https://www.youtube.com/watch?v=_64k44_pm_M.

lordliness
24-10-2016, 17:21
Един вечно напърчен глухар, пуснал тема да дразни един пълен папуняк.
Бахти скуката.

Искам наказание за Susscrofa, Другите ги наказвате за доста по незначителни неща.
Но ефективно наказание, без предупреждение и други подобни фиктивни наказания.
Той си го заслужава

nickgaidarov
24-10-2016, 17:56
Искам наказание за Susscrofa, Другите ги наказвате за доста по незначителни неща.
Той си го заслужава

Лорде, по мое мнение грешиш. Никога не съм общувал дори виртуално с този колега, камо ли да го познавам лично както се знаем с теб, но със сигурност е един стойностен човек - това забелязвам от постовете му тук. Е, има и той тънко чувство за хумор, което понякога преминава в неуместна ирония, но пък кой ли е идеален на този свят...:shocked:
Чак пък ефективно наказание! А и поне аз не мога да разбера какво толкова ви кефи като накажат някой - едва ли не ще забогатеете от това... :hump:

lordliness
24-10-2016, 18:10
Лорде, по мое мнение грешиш. Никога не съм общувал дори виртуално с този колега, камо ли да го познавам лично както се знаем с теб, но със сигурност е един стойностен човек - това забелязвам от постовете му тук. Е, има и той тънко чувство за хумор, което понякога преминава в неуместна ирония, но пък кой ли е идеален на този свят...:shocked:
Чак пък ефективно наказание! А и поне аз не мога да разбера какво толкова ви кефи като накажат някой - едва ли не ще забогатеете от това... :hump:

Аз го познавам, ама той не знае кой съм :) в подходящ момент ще разбере :) и едва ли ще вика - бахти скуката :)
Теб Гайдаров те наказват за много по малко

nickgaidarov
24-10-2016, 19:11
Аз го познавам, ама той не знае кой съм :) в подходящ момент ще разбере :) и едва ли ще вика - бахти скуката :)
Теб Гайдаров те наказват за много по малко

Е, добре де, добре - "изглаждайте" си взаимоотношенията както намерите за добре.
А мен не ме наказват за "много по-малко", а ме наказват абсолютно безпричинно. Няма администратор, глобален модератор или модератор, който да ми е дал смислено обяснение за това.

P.S. Все пак, за да бъда напълно коректен, има една новоизлюпена модераторка, която с основание ми изтри доста постове, но това аз не го считам за наказание...

lordliness
24-10-2016, 19:22
Е, добре де, добре - "изглаждайте" си взаимоотношенията както намерите за добре.
А мен не ме наказват за "много по-малко", а ме наказват абсолютно безпричинно. Няма администратор, глобален модератор или модератор, който да ми е дал смислено обяснение за това.

съгласен съм, че наказанията ти са без причина, понякога не пишеш във връзка с темата, но кой не го прави.
Няма и да ти дадат смислено обяснение, хич да не ти пука.
Това място не е жизнено важно за теб, а пък и срещу теб да тичат, както се казва пак няма да те стигнат :)

nickgaidarov
24-10-2016, 20:01
съгласен съм, че наказанията ти са без причина, понякога не пишеш във връзка с темата, но кой не го прави.
Няма и да ти дадат смислено обяснение, хич да не ти пука.
Това място не е жизнено важно за теб, а пък и срещу теб да тичат, както се казва пак няма да те стигнат :)

Чак пък толкоз...:-x
А и всъщност не мисля, че съм постигнал нещо кой знае какво, а и не съм го целял.
И моля не ме възвеличавай толкова, че току виж новоизлюпената модераторка престане да ми трие постовете...:hump:

Бобби
25-10-2016, 00:08
Той си го заслужава
А ...Не....няма ни посягаш на стоката...ние в блатото сме си го отчували...:pimp:

lordliness
25-10-2016, 00:16
А ...Не....няма ни посягаш на стоката...ние в блатото сме си го отчували...:pimp:

Тогава не го пускайте навън защото светът е голям и щъркели дебнат отвсякъде.

Бобби
25-10-2016, 00:30
Не забравяй, че е диво прасе, немой го щъркел кълве ..... нашата кочинка му е тясна...пускаме го да тича.....прасето ни е високо еродирано с интелект, и не обижда....умее да дразни, но го прави на ниво......бъдете широко скроени...смятам, че е тъпо да се засягате от хора, който не познавате....

lordliness
25-10-2016, 00:35
Не забравяй, че е диво прасе и нашата кочинка му е тясна...пускаме го да тича.....прасето ни е високо еродирано с интелект, и не обижда....умее да дразни, но го прави на ниво......бъдете широко скроени...смятам, че е тъпо да се засягате от хора, който не познавате....

Защо смяташ че не го познавам?
Въобще не ме интересува на какъв ви се прави тук, щом нарушава правилата, трябва да си понесе наказанието.

Бобби
25-10-2016, 00:47
Защо смяташ че не го познавам?
Въобще не ме интересува на какъв ви се прави тук, щом нарушава правилата, трябва да си понесе наказанието.
Не съм казал, че не го познаваш.....просто споделям моето виртуално мнение, защото, аз не го познавам реално, както него, така и теб :pimp:

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Макар, че не виждам по кой правила ще го накажеш....цитирай ги.....:pimp:

lordliness
25-10-2016, 01:12
Не съм казал, че не го познаваш.....просто споделям моето виртуално мнение, защото, аз не го познавам реално, както него, така и теб :pimp:

---------- Post added at 21:47 ---------- Previous post was at 21:45 ----------

Макар, че не виждам по кой правила ще го накажеш....цитирай ги.....:pimp:

Прочети си правилника на форума.
Където има прасета свинариума е задължителен.

Бобби
25-10-2016, 08:44
Този правилник не се спазва адекватно, защото при прилагането му има съпричастност...мога да ти дам доста примери....прасето е един от тях, когато преди време беше наказан за доста време.....:prescription:

Susscrofa
25-10-2016, 10:29

Защо щъркел, те са съвсем различни разреди с глухаря.

Щъркелът е от разред щъркелоподобни, те са красиви и грациозни птици, както кацнали, така и в полет.

Виж глухарят е друга бира, той е от разред кокошоподобни.
Безспорно е красив, но има един недостатък, че когато се дърви, пуйчи и ежи му набъбват "ушаците" и става напълно глух, разбирай не чува нищо около себе си. Точно тогава е най-лесен за отстрел от ловците.
Те за това му викат глухар. :tequilla:

---------- Post added at 07:29 ---------- Previous post was at 07:26 ----------

Той си го заслужава

Удави ме в твоите очи,
удуши ме в с твоите коси.
С устни сега ме убий!

Нека ме боли,
нека ме боли!

Слушай песента ми и се смей!
Лоша с мен бъди, до край ме разпилей,
И нека, и нека боли!
Само тази болка още ми подсказва,
че съм още жив и съм до теб!

'Айде накажи ме,
'Айде нарани ме,
'Айде изгори ме.
Нека ме боли!

'Айде накажи ме,
'Айде нарани ме,
'Айде изгори ме.
Нека ме боли!

Хладна и безмилостна бъди,
Малка вещице не вярвай на сълзи,
Дори и до смърт да боли,
Само тази болка още ми подсказва,
че съм още жив и съм до теб!

'Айде накажи ме,
'Айде нарани ме,
'Айде изгори ме.
Нека ме боли!

https://www.youtube.com/watch?v=V3P-3x33Z5k

lordliness
25-10-2016, 10:52
Искам да ви поздравя с предстоящите коледни празници, ще хапнем, ще пийнем, постно, а на следващият ден ще белим кожа, ще ядем уши и скарата ще цвърчи.

lordliness
25-10-2016, 12:23
Защо щъркел, те са съвсем различни разреди с глухаря.

Щъркелът е от разред щъркелоподобни, те са красиви и грациозни птици, както кацнали, така и в полет.

Точно това имах предвид, че аз съм щъркела, а ти краставата жаба от блатото, но откъде толкова интелект да разбереш :)
Всички разбраха само ти не стопли
Благодаря все пак за ласкавите отзиви.
Няма нужда да ми отговаряш и да правиш смешни опити за обиди.
От по низши не се обиждам.

Susscrofa
25-10-2016, 16:04
Точно това имах предвид, че аз съм щъркела, а ти краставата жаба от блатото, но откъде толкова интелект да разбереш :)
Всички разбраха само ти не стопли
Благодаря все пак за ласкавите отзиви.
Няма нужда да ми отговаряш и да правиш смешни опити за обиди.
От по низши не се обиждам.

Краставите жаби в България са два вида, били бил малко по-конкретен?

Ти нямаш нужда някой да те ласкае, защото доста добре се самоласкаеш.
В рамките на един биологичен вид няма низши и висши.
Но хората не притежаващи достатъчен вътрешен мир, се нуждаят постоянно от усещането за надмощие над околните.

mimouzunov
25-10-2016, 17:06
А бе... къде е Цвятко...

lordliness
25-10-2016, 18:00
Пичове, може ли някой да ми обясни защо всички с малки пишки се държат така с мен, действам им подтискащо някак си и не пропускат възможност да се заяждат без причина.
От къде знам, че са с малки пишки, е ми всички с малки пишки се държат така, без изключение.
Не го закачаш за нищо и не се интересуваш жив ли е не е ли, а той ти се бута и се мъчи да те засегне всячески с тъпотиите си, един вид се мъчи да докаже, че му е колкото твоя и става за смях
По това ще ги познаете маломерните, заяждат се с мен без повод и причина.

Alex_26
25-10-2016, 19:30
Пичове, може ли някой да ми обясни защо всички с малки пишки се държат така с мен, действам им подтискащо някак си и не пропускат възможност да се заяждат без причина.
От къде знам, че са с малки пишки, е ми всички с малки пишки се държат така, без изключение.
Не го закачаш за нищо и не се интересуваш жив ли е не е ли, а той ти се бута и се мъчи да те засегне всячески с тъпотиите си, един вид се мъчи да докаже, че му е колкото твоя и става за смях

Добре се описа, забрави лицемерието

lordliness
25-10-2016, 19:34
Ха, ха, още един, не го закачаш и той се включва, двама до тук :) всички ще се покажете.
Ето виждате ли, че ви говоря истината.
Тези за които ви говоря имат още едно качество, не се отказват лесно, ще се уверите сами

mirchozo
25-10-2016, 20:13
И язе съм с малка чурка, кат за абитуриентки, ако има мераклийки, давам я от сърце :))))

Пс Забравих да се заям с някой, баси..., май няма да мине номера...?

lordliness
25-10-2016, 20:18
И язе съм с малка чурка, кат за абитуриентки, ако има мераклийки, давам я от сърце :))))

Пс Забравих да се заям с някой, баси..., май няма да мине номера...?

трябва с мен, те от мен се стресират :)
Виж ги двамата хубавци как се съюзиха :)

Susscrofa
25-10-2016, 22:09
Хаха, кеф.
А аз си мислех, че форумът е умрял, а то глей кви сладури шетали тук.
Лорде, незнам дали имаш нужда от ласкателства, но определено се нуждаеш от ласки. :)

lordliness
25-10-2016, 22:27
Нали ви казах, нямат спирка с малките пишки, свинята е ясна и колата му е голяма дори, от най големите.:)

Susscrofa
25-10-2016, 22:38
Нали ви казах, нямат спирка с малките пишки, свинята е ясна и колата му е голяма дори, от най големите.:)

Едната е голяма, но вече искам бус, но втора употреба бус е голямо приключение.
Защо говориш все за пишки?
Проблем ли имаш някакъв?

lordliness
25-10-2016, 22:42
Стана за посмешище на форума и продължаваш?

Бобби
26-10-2016, 00:21
А бе как ги определяш тия с малките пишки виртуално...:shocking:

---------- Post added at 21:19 ---------- Previous post was at 21:18 ----------

Ха, ха, още един, не го закачаш и той се включва, двама до тук :) всички ще се покажете.
Ето виждате ли, че ви говоря истината.
Тези за които ви говоря имат още едно качество, не се отказват лесно, ще се уверите сами
Е как да не го закачаш, като темата е за него......май малко изтрещя...:wow:

---------- Post added at 21:21 ---------- Previous post was at 21:19 ----------

Стана за посмешище на форума и продължаваш?
Ае, да не ти показвам темата за и против прасето у форума.....няма да ти харесат резултатите....:metal:

mordohy
26-10-2016, 00:30
Какво е определението за малка пишка и какво е то голяма пишка?:drinking:

Бобби
26-10-2016, 00:31
Какво е определението за малка пишка и какво е то голяма пишка?:drinking:
А...лорда ще каже.....аз само предполагам...:))

mordohy
26-10-2016, 00:33
Е чакам. Имам много време тая нощ!:priest:

lordliness
26-10-2016, 00:38
Бих ви показал моята да видите какво е голяма, само че след това никога повече няма да се почувствате истински мъже.

Бобби
26-10-2016, 00:43
Бих ви показал моята да видите какво е голяма, само че след това никога повече няма да се почувствате истински мъже.
Ей...от авто форум, става секс форум.....чакаме с интерес кукера да отнесеш...:)))...за други доказали се няма да говоря...ти си ни новата звезда....:shocking:

lordliness
26-10-2016, 00:51
Ще приема скромно първото място.
Гледайте какви глупости ме принуждавате да пиша, обикновено жените разказват за мен.
Да сменим темата, много хард взе да става.

Бобби
26-10-2016, 01:02
Гледайте какви глупости ме принуждавате да пиша, обикновено жените разказват за мен.
А....включи задна...не така...темата си е твоя....чакаме с интерес някоя жена да те похвали....иначе няма как да ти повярва ме....
п.п...щъркел от мен да знаеш...тия жаби дет се опитваш да кълвеш в блатото, ако ти влезнат в темата си затънал, ако не си осъзнал това.... продължавай.....;)....накрая ще се окаже, че ги целуваш....

ecotronic
26-10-2016, 01:04
Аре стига сте спамили!

Искам да говоря с Цвятко. :smoke:

Бобби
26-10-2016, 01:11
Аре стига сте спамили!

Искам да говоря с Цвятко. :smoke:
А сега да ми разясните кое е спам и кое не е....няколко теми за един човек.....па Вие му дигнахте рейтинга сами....поискайте му тел... номер и си говорете на воля....

ecotronic
26-10-2016, 01:19
А сега да ми разясните кое е спам и кое не е....няколко теми за един човек.....па Вие му дигнахте рейтинга сами....поискайте му тел... номер и си говорете на воля....

Спам е това, което няма връзка със заглавието на дадена тема.

А ся и Цвятко ще се засрами от тук споменаваните разни боздугани и какъв разговор ще се получи?
Никакъв.

:)

lordliness
26-10-2016, 01:24
То такъв потребител във форума Цвятко няма. Приемаме че Х е Цвятко. Значи всеки може да е Цвятко. Само да отговаря на определен профил.

mordohy
26-10-2016, 01:27
Аз мога да им го дам, ама няма да има ефект.
Лорде, това колко е голяма твоята пишка е пример, а не определение.
Ако я имаш за определение за пишка, дай и размерите, че да се вкара някакъв ред тука.
Като се започне с пишкомерене, всеки ще може да се изразява по научному:
Колкото на Лорда
Половин пишка на Лорда
А какви джанти си сложил?- 3 1/4 пишки на Лорда.....
До като на някой мод не му хрумне да въведе вместо пишката на Лорда, просто един Лорд, като измервателна единица.:info:

lordliness
26-10-2016, 01:31
Това е много добра идея. Става за еталон :)
Цвятко се развихри, браво Цвятко, от кога те чакаме, време е да си купиш голяма кола :)

ecotronic
26-10-2016, 01:39
Ъъъъ - това за размер на джанти......
Ако ви трябва нова мерна единица за междуселищни разстояния, може да ползвате "екотрон"

:rotfl:

lordliness
26-10-2016, 01:41
Ъъъъ - това за размер на джанти......
Ако ви трябва нова мерна единица за междуселищни разстояния, може да ползвате "екотрон"

:rotfl:

Един парсек е един лорд :)

mordohy
26-10-2016, 02:37
:wow: бах маа му!:bouncing_smiley:

mirchozo
26-10-2016, 06:30
Мойта е почти 37
Вие сте...

Alex_26
26-10-2016, 07:27
Аз мога да им го дам, ама няма да има ефект.
Лорде, това колко е голяма твоята пишка е пример, а не определение.
Ако я имаш за определение за пишка, дай и размерите, че да се вкара някакъв ред тука.
Като се започне с пишкомерене, всеки ще може да се изразява по научному:
Колкото на Лорда
Половин пишка на Лорда
А какви джанти си сложил?- 3 1/4 пишки на Лорда.....
До като на някой мод не му хрумне да въведе вместо пишката на Лорда, просто един Лорд, като измервателна единица.:info:
Иве, вместо да го бъзикаш тънко тоя ЛОРД (Минчев) му обясни, че не е важно колко му е голяма пишката, а дали може и как я използва. И второто - големината на пишката е такава, каквато мацката си я направи (може да е мъжка мацка, нали ЛОРДЕ). А и тия с големите пишки не могат да ги дървят добре, нали знаете защо?

Ех, ЛОРД (Минчев), ставаш за смях. И моля ви, някой да пусне тема "Пишката на ЛОРД (Минчев) - критерий за какво е?" па да видим колко ще го защитят. Апропо, имах един колега който все се хвалеше, че имал голяма и дебела пишка и какво ги правел рускините, докато учел там. Организирах му един купон с две мацки на 19 и 38г., за които беше казал, че никога няма да му пуснат. Та и двете му пуснаха, ама без резултат - нито едната оправи, нито другата. А тая 19г. какви ли не свирки му прави за да го надърви добре
Ей, пълно е със смешници, обладани от мания за величие, неудовлетвореност и .... нисък IQ

undy
26-10-2016, 10:33
В БГ-мама вече имат линк към темата :devil:

Susscrofa
26-10-2016, 11:22

Този коментар ме плаши!

Господа администратори и модове, моля да бъде обмислен вариант преди всяко логване във форума да се въвежда 4 цифрен код за удостоверяване психическата годност на логващия се, както и неговата възраст.

Аааааа, и да не забравя, моля също така при регистрация да има опция в графа "пол" да се избира "неопределен".

Дано не пропускам нещо важно.:stretcher:

mirchozo
26-10-2016, 11:23
Охоо, щом в бг-мама имат линк, всички мъШкари с гоуеми пишки да очакват включване... Сега като ви нападнат тия загорели маменца, ша ва питам аз. :)

lordliness
26-10-2016, 11:29
Този коментар ме плаши!

Ти още ли продължаваш, теб вече те изклатихме, отпадна от всички класации и на никого не си интересен.

Susscrofa
26-10-2016, 11:32
Ти още ли продължаваш, теб вече те изклатихме, отпадна от всички класации и на никого не си интересен.

Класациите са факт, те са във форумното пространство, можеш да ги прегледаш, но да оставим тази тема, тя не е интересна.

Кажи сега ти с тези размери, човек ли си или си магаре?

Alex_26
26-10-2016, 11:36
Класациите са факт, те са във форумното пространство, можеш да ги прегледаш, но да оставим тази тема, тя не е интересна.

Жираф (не можах да се сдържа)

lordliness
26-10-2016, 11:43
Ха Ха двамата маломерни пак се активизираха.
http://clubalfaromeo.com/forum/showpost.php?p=1501097&postcount=74
Всички разбраха, нужно ли е да продължаваме?

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 11:36 ----------

Правилния въпрос е - като на магаре ли ти е? :)

И в спора не ви бива хич, вземете вече да се откажете, почва да ми става мъчно за вас, всички ви се смеят.
Освен причините, които съм посочил по горе, защо въобще се заядохте с мен първи, подчертавам- вие първи, има ли други причини, моля за ясен отговор

nickgaidarov
26-10-2016, 11:51
Както винаги Ранобудната принцеса се оказа права като ви предупреди още в началото да се самоцензурирате. То не че и аз понякога не се увличам в излишно многословие, но все пак до цинизми не съм стигал никога.
Само че всички вие сте й фаворити, а на мен надълго и нашироко ми обяснява какви неприятности имала заради мен пред администраторите и останалите модератори...:big_heat:

lordliness
26-10-2016, 12:04
Както винаги Ранобудната принцеса се оказа права като ви предупреди още в началото да се самоцензурирате. То не че и аз понякога не се увличам в излишно многословие, но все пак до цинизми не съм стигал никога.
Само че всички вие сте й фаворити, а на мен надълго и нашироко ми обяснява какви неприятности имала заради мен пред администраторите и останалите модератори...:big_heat:

Гайдаров ти и всички видяхте кой нападна, модераторите не ме защитиха от атаката, какво , да стоя и да мълча.
Няма да стане, не съм свикнал
а пък и тук е общи приказки, модератор каза да дойдем тук.
ако са справедливи, както твърдят, трябва да получа защита от тях, а тези двамата наказание.

Трябва да има форумна нетърпимост към всички, като тези двамата, които нападат и се заяждат без причина.
А да напишат смислена тема или мнение не могат.
А не да се разчита на модераторите и всички да гледат сеир.
Съгласни ли сте, сигурен съм че никой няма да се съгласи защото е по яко да гледаш сеир.

nickgaidarov
26-10-2016, 12:53
Гайдаров ти и всички видяхте кой нападна, модераторите не ме защитиха от атаката, какво , да стоя и да мълча.
ако са справедливи, както твърдят, трябва да получа защита от тях, а тези двамата наказание.

Трябва да има форумна нетърпимост към всички, като тези двамата, които нападат и се заяждат без причина.
Съгласни ли сте, сигурен съм че никой няма да се съгласи защото е по яко да гледаш сеир.

Лорде - по принцип си прав, но от друга страна човек винаги може да се защити и без да стига до цинизми. Ползвайки цинизми, всъщност падаш на тяхното ниво и ставаш още по-уязвим.
А да разчиташ на защита от администраторите и модераторите в този форум си е кауза пердута. По-добре бъди доволен, че все още не си пострадал безпричинно от тях.

Susscrofa
26-10-2016, 12:55

Стига рИва бе!
Намери си покровител да те защитава, така правят затворниците.
Никой не те напада, поне аз не.
Просто ти чета постовете и се чудя къФ си, джедай или самурай.
Но май ще се окажеш ронин.:)

---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

Най-противни са ми хора, които хем нарушават правилата на форума хем рИват после да ги защитават от други нарушители.

lordliness
26-10-2016, 13:07
Стига рИва бе!
Намери си покровител да те защитава, така правят затворниците.
Никой не те напада, поне аз не.
Просто ти чета постовете и се чудя къФ си, джедай или самурай.
Но май ще се окажеш ронин.:)

---------- Post added at 09:55 ---------- Previous post was at 09:53 ----------

Най-противни са ми хора, които хем нарушават правилата на форума хем рИват после да ги защитават от други нарушители.
Ти ако имаш господар аз нямам
Дано да ровиш по кофите и да протягаш ръка за милостиня към мен

Бобби
26-10-2016, 13:52
Ти ако имаш господар аз нямам
Дано да ровиш по кофите и да протягаш ръка за милостиня към мен
Нали ти казах, че прасето е диво и няма как да има господар.......но ти май се опитваш да го кълнеш.....много ниска топка бе лорде...;-)

lordliness
26-10-2016, 14:09
Нали ти казах, че прасето е диво и няма как да има господар.......но ти май се опитваш да го кълнеш.....много ниска топка бе лорде...;-)
Не се опитвам, правя го и хваща.
На свинята не и достига интелект да се закача с мен, както всички се убедиха.
Прави някакви жалки опити да се съвземе заедно с другия отворко.

A LA GUERRE СОММЕ A LA GUERRE

Alex_26
26-10-2016, 14:14
Лорде - по принцип си прав, но от друга страна човек винаги може да се защити и без да стига до цинизми. Ползвайки цинизми, всъщност падаш на тяхното ниво и ставаш още по-уязвим.
А да разчиташ на защита от администраторите и модераторите в този форум си е кауза пердута. По-добре бъди доволен, че все още не си пострадал безпричинно от тях.

Ник, кой е прав? Той ли? Големият мъж с Големия е най-ГОЛЕМИЯТ ревльо тук. Беше скоро, когато той, екото ме наричаха с какви ли не обидни слова. И никой не ги наказа за това, нали? Че и теми за мен пуската една след друга за което им благодаря. Така се вижда колко ЧУВСТВИТЕЛНИ мъжкари с наранено самолюбие са. И как отекват техните простотии в пространството

И ГОЛЕМИЯ, НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ КАКВОТО ПОЖЕЛАВАШ НА БЛИЖНИЯ МОЖЕ ТЕБ ДА ТЕ СПОЛЕТИ. Да не ти се наложи ти да просиш от колегата един ден и да му подаваш ръка за подаяние

На свинята не и достига интелект да се закача с мен, както всички се убедиха. Не на него, на теб. Но ти това не мож го схвана как добре те иронизира и изобличава

lordliness
26-10-2016, 14:16
И ГОЛЕМИЯ, НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ КАКВОТО ПОЖЕЛАВАШ НА БЛИЖНИЯ МОЖЕ ТЕБ ДА ТЕ СПОЛЕТИ. Да не ти се наложи ти да просиш от колегата един ден и да му подаваш ръка за подаяние
Хич не бери грижа за мен, по скоро и ти ще ровиш по кофите.
Ще ти подаря едни ръкавици без пръсти

ecotronic
26-10-2016, 14:29
Ник, кой е прав? Той ли? Големият мъж с Големия е най-ГОЛЕМИЯТ ревльо тук. Беше скоро, когато той, екото ме наричаха с какви ли не обидни слова. И никой не ги наказа за това, нали? Че и теми за мен пуската една след друга за което им благодаря. Така се вижда колко ЧУВСТВИТЕЛНИ мъжкари с наранено самолюбие са. И как отекват техните простотии в пространството

Да не би това, че те наричам "чукча" да го възприемаш, като обида?

Ми кво да правя, като си си такъв. Има стотина твои бисера в подкрепа на това твърдение.

Или може би, "мамелюк" е обидна дума?
Научи първо, какво означава тя и после пискай, като ощипана мома.

В този ред на мисли - по-голям ревльо от теб, едва ли има тук.

lordliness
26-10-2016, 14:34
Чукча не читател, чукча писател. :)
Нали знаеш вица

nickgaidarov
26-10-2016, 14:35

Не на него, на теб. Но ти това не мож го схвана как добре те иронизира и изобличава

Цвятко, никой не е прав. Както написах още в първия си пост в тази тема, тя е безполезна и ненужна никому.
А колкото до това, че точно ти и Лорда се скарахте, при това за толкова незначителни неща, то като че ли най-големият потърпевш съм точно аз, защото ви ценя много и двамата.

Alex_26
26-10-2016, 14:50
Да не би това, че те наричам "чукча" да го възприемаш, като обида?

Ми кво да правя, като си си такъв. Има стотина твои бисера в подкрепа на това твърдение.

Или може би, "мамелюк" е обидна дума?
Научи първо, какво означава тя и после пискай, като ощипана мома.

В този ред на мисли - по-голям ревльо от теб, едва ли има тук.
Не съм нито едно от двете. тези не ги броя. Чукчата са народ, мамелюците са каста в Египет. Всички са хора. Но за да го пишеш тов явно в товя произход има нещо, което те смущава. Но това си е твой проблем

---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

Цвятко, никой не е прав. Както написах още в първия си пост в тази тема, тя е безполезна и ненужна никому.
А колкото до това, че точно ти и Лорда се скарахте, при това за толкова незначителни неща, то като че ли най-големият потърпевш съм точно аз, защото ви ценя много и двамата.
Не са незначителни, няколко пъти описах защо той се обърна с/у мен. Той е лицемр и ако не му ходиш по гайдата значи си му враг. Така и аз не се съюзих с него с/у екото за да се забавлявал, та сега ги гледам са си първи дружки

http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=975375
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=977227
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=977946
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=977956
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=978100
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=978135

Има и още

ecotronic
26-10-2016, 14:55
Не съм нито едно от двете. тези не ги броя. Чукчата са народ, мамелюците са каста в Египет. Всички са хора. Но за да го пишеш тов явно в товя произход има нещо, което те смущава. Но това си е твой проблем

---------- Post added at 14:50 ---------- Previous post was at 14:43 ----------

Не са незначителни, няколко пъти описах защо той се обърна с/у мен. Той е лицемр и ако не му ходиш по гайдата значи си му враг. Така и аз не се съюзих с него с/у екото за да се забавлявал, та сега ги гледам са си първи дружки

http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=975375
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=977227
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=977946
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=977956
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=978100
http://clubalfaromeo.com/forum/private.php?do=showpm&pmid=978135

Има и още

Какви линкове си постнал бе, чукча?

Ей за това те наричам така а ти не трябва да се сърдиш.

Alex_26
26-10-2016, 16:17
Какви линкове си постнал бе, чукча?

Ей за това те наричам така а ти не трябва да се сърдиш.

Ром, това са писма на твоя любимец до мен за теб преди да почнете да се гушкате като Тато и Брежнев. Е, мислех, че ще могат да се прочетат без да се влиза в профила ми

ecotronic
26-10-2016, 16:31
Ром, това са писма на твоя любимец до мен за теб преди да почнете да се гушкате като Тато и Брежнев. Е, мислех, че ще могат да се прочетат без да се влиза в профила ми

Ми, като писмата са адресирани до теб, защо се мъчиш да ги направиш публично достояние?

Само толкова ли можеш?

Знаеш ли, как ние мъжете наричаме подобни похвати?

lordliness
26-10-2016, 16:33

Няма ли все пак някой да вземе отношение, да се публикува лична поща е недопустимо.
Дори не мога да си представя колко подъл трябва да е човек за да го прави.
Цвятко, боли ме х. за теб и писмата ти.
Ние се познаваме отдавна и твоите опити едва ли ще нарушат добрите ни отношения.
Не сме сега първи дружки, винаги сме били.

Alex_26
26-10-2016, 16:52
Няма ли все пак някой да вземе отношение, да се публикува лична поща е недопустимо.
Дори не мога да си представя колко подъл трябва да е човек за да го прави.
Цвятко, боли ме х. за теб и писмата ти.
Ние се познаваме отдавна и твоите опити едва ли ще нарушат добрите ни отношения.
Не сме сега първи дружки, винаги сме били.

Пак ревна. Личната си поща публикувам, тя си е моя и имам право. А ти що ревеш, явно те е страх, О ГОЛЕМИИИ???

lordliness
26-10-2016, 17:55
Пак ревна. Личната си поща публикувам, тя си е моя и имам право. А ти що ревеш, явно те е страх, О ГОЛЕМИИИ???

Губят ти се основни понятия, твое е само това което си писал ти, другото не е.

lordliness
26-10-2016, 18:30
Цвятко, аре, търсят маховик

Alex_26
26-10-2016, 18:44
Ранобудниче, понеже тази тема изби в много и най-различни аспекти, а и аз вече няма да напиша и ред в нея, вземи я заключи.

Тоя, с ГОЛЕМИЯ, направо става досаден с постоянния си плач

lordliness
26-10-2016, 18:47
Ранобудниче, понеже тази тема изби в много и най-различни аспекти, а и аз вече няма да напиша и ред в нея, вземи я заключи.

Тоя, с ГОЛЕМИЯ, направо става досаден с постоянния си плач

хубаво е направо да те ''бамнат'' и пак няма да пишеш и да искаш, за непристойно поведение

mirchozo
26-10-2016, 18:51
Що не спрете да се излагате ? Ко са пените толкоз за глупости...?
Че не се харесвате е ясно, че не се уважавате е ясно, ама обиждайки се нещата стават твърде лични и всичко заприличва на пиянска селска вечеринка. Така просто ще загубите уважението на останалите люде от форума. Някак слизате много надолу по този начин, а няма нужда. Вярно че е забавно на моменти, но някак обидите ми идват в повече на мен лично. Аз съм далеч от мисълта че някой трябва да се съобразява с мен, но поне просто се замислете над това което писах по-горе.

Айде със здраве и по весело гледайте на живота.

Susscrofa
26-10-2016, 19:27
Хаха, Лорда си е типичен триъгълник.
От ония дето ги пускат на промо в студиата за епилация.
А екотроника ми е достатъчно да знам, че политическите му убеждения са свързани с чоплене на тиквено семе.

Бобби
26-10-2016, 19:58
Що не спрете да се излагате ? Ко са пените толкоз за глупости...?
Че не се харесвате е ясно, че не се уважавате е ясно, ама обиждайки се нещата стават твърде лични и всичко заприличва на пиянска селска вечеринка. Така просто ще загубите уважението на останалите люде от форума. Някак слизате много надолу по този начин, а няма нужда. Вярно че е забавно на моменти, но някак обидите ми идват в повече на мен лично. Аз съм далеч от мисълта че някой трябва да се съобразява с мен, но поне просто се замислете над това което писах по-горе.

Айде със здраве и по весело гледайте на живота.
Напълно подкрепям, по горе казаното от теб..:thumbup:...то бива комплекси, ама изказани виртуално от хора дето не се познават...е някак си... ебати и избиването им...:pimp:

---------- Post added at 16:42 ---------- Previous post was at 16:37 ----------

Хаха, Лорда си е типичен триъгълник.
От ония дето ги пускат на промо в студиата за епилация.
А екотроника ми е достатъчно да знам, че политическите му убеждения са свързани с чоплене на тиквено семе.
:)))..оскубан косъм, лев бате....:pimp:

---------- Post added at 16:58 ---------- Previous post was at 16:42 ----------

...зависи, колко си обрасъл..:))

Zlobich
26-10-2016, 21:47
Хора спрете се,какво сте се зачекнали? Моля ви вразумете се? Тук няма какво да делите,все едно сме на партийно събрание,иии баницата е вкусна,всеки иска по-голямо парче.
Бъдете ДОБРИ и спрете моля ви.

Пай сее ...

lordliness
27-10-2016, 00:31
Да, така е, официално преставам да обръщам внимание на двамата дребосъка( от моята гледна точка са такива, нищо лично) нито са ми на акъла, нито на образованието, всеки може да види кой започна и как после се сдружиха и нищо не може да ги спре.
Въпреки това много се забавлявах на нескопосаните им опити да бъдат остроумни.
И ще продължат да пишат след мен естествено. Защото така си мислят, че последната дума е тяхна, наивници.
Луд умора няма, според българския фолклор

Alex_26
27-10-2016, 04:20
Да, така е, официално преставам да обръщам внимание на двамата дребосъка( от моята гледна точка са такива, нищо лично) нито са ми на акъла, нито на образованието, всеки може да види кой започна и как после се сдружиха и нищо не може да ги спре.
Въпреки това много се забавлявах на нескопосаните им опити да бъдат остроумни.

И понеже темата отново бе за мен имам право на заключителни слова след като този, който я пусна се отказва.
Та Голиат (лордчето) уверен в своето превъзходство над останалите, пуска поредната тема за Цвятко (Давид) с цел да му натрие носа затова, че не му ходи по свирката. Но горкият Голиат сам пада в капана си и почва да се плита в интригите си, породени от неговите фикс идеи за своето превъсходство. Дори стига до там да се пъчи пред яко мъжка компания колко голям му бил. Но изведнъж Голиат се оказва сразен от двама с
нито са ми на акъла, нито на образованието Естествено това е вярно - той не може да им стъпи и на малкия пръст, поне по интелект на тези двама. И сега какво? Точно когато Давид дойде да го начеше докрай, той се отказа с думите
всеки може да види кой започна и как после се сдружиха и нищо не може да ги спре. Та то се вижда от създателя на темата - Давид, това си ти! Та се получи "Каквото повикало, такова се обадило"
Лорде, сам се оклепа до ушите с лайна и никой не ти е виновен.
"Да би мирно седяло, не би чудо видяло" Ние не сме като теб зъб за чине. Но с тоя твой акъл ще попаднеш на някой зъб за кратуна и тогава дали ще се сетиш откъде ти е дошло?

Хайде сега един ранобуден ключ без цензура би бил добър завършек на нещата. Аз поне се забавлявах и проследих постоветеза Сена - научих нещо

Susscrofa
27-10-2016, 12:24

Ох, почти се просълзих.
Тва си е направо реплика от Ферхунде.:pancake:

nickgaidarov
27-10-2016, 13:26
Ох, почти се просълзих.
Тва си е направо реплика от Ферхунде.:pancake:

Ха-ха, прав си...:shock:
Признавам, че съм го написал малко мелодраматично - то е защото ми се иска цялата тази "драма" (ако мога да използвам знаменития израз на Алфиста-идеалист) да приключи по-бързо. Иначе по природа не съм мелодраматичен в никакъв случай...:biker:

Бобби
28-10-2016, 00:03
Ха-ха, прав си...:shock:
Признавам, че съм го написал малко мелодраматично - то е защото ми се иска цялата тази "драма" (ако мога да използвам знаменития израз на Алфиста-идеалист) да приключи по-бързо. Иначе по природа не съм мелодраматичен в никакъв случай...:biker:
Ти двамата познаваш ли ги реално...?

Alex_26
28-10-2016, 04:25
Ти двамата познаваш ли ги реално...?

Той го е написал по-горе - мен не ме

lordliness
28-10-2016, 04:39
Отворковците, щом сте големи смелчаци да ми се дървите,готови ли сте да дадете координати да дойда да ви видя що за стока сте или не ви стиска?

Бобби
28-10-2016, 08:39
Отворковците, щом сте големи смелчаци да ми се дървите,готови ли сте да дадете координати да дойда да ви видя що за стока сте или не ви стиска?
Аз специално Да...ако смяташ, че съм от отворковците...

Alex_26
28-10-2016, 09:34

Какво би постигнал човек, ако строши кратуната на някого? Нищо! Нито ще му налее акъл, нито ще го накара да уважава другите, нито ... нищо положително. Основните битки се печелят с ум и разум на интелектуалния фронт, битка, която ти загуби отвсякъде. Историята показва докъде стигат любителите на грубото, не доживяват и до 40
А аз, ако застана сега с/у теб, ще си навлеча много по-големи неприятности със закона. За мен ще е против всички мои морални принципи да се бия с някого. А и вече съм старчок (както ти каза), имам семейство и деца, за които да мисля, а не за простотии. Мина ми времето
Бъди здрав и се пази. И мисли малко повече преди да започнеш нещо

546
28-10-2016, 12:21
Какво би постигнал човек, ако строши кратуната на някого? Нищо!.......
туй се прави за кеф ,кво постижение те гони

Alex_26
28-10-2016, 12:51
туй се прави за кеф ,кво постижение те гони

Ебати кафът! А ако строшат твоята? Стига простотии. Мислете да направите нещо стойностно! Заради това сме на дъното в Европа, а и не само

alfista 96
28-10-2016, 13:02
Зад клавиатурата всички сме с големи пиш....и и рамбовци.И аз съм рамбо мъ с малка пиш.....а .Но в действителност може да се случи нещо такава ииииииии

https://www.facebook.com/TheObnoxiousOne5/videos/213236522438457/

546
28-10-2016, 13:29
Ебати кафът! А ако строшат твоята? Стига простотии. Мислете да направите нещо стойностно! Заради това сме на дъното в Европа, а и не само
Са ,че е простотия спор няма,но пък си е тръпка.
Ти ако правиш само стойностни неща ,не всички сме така.Ма едва ли, като гледам оная анкета май не всички са на мнение ,че ти си отдава.
А иначе по питането ти- като строшат моята значи на някой друг му е станало гот.
Кво оБщо има това с с дъното на Европата.

Alex_26
28-10-2016, 13:42
Са ,че е простотия спор няма,но пък си е тръпка.
Ти ако правиш само стойностни неща ,не всички сме така.Ма едва ли, като гледам оная анкета май не всички са на мнение ,че ти си отдава.
А иначе по питането ти- като строшат моята значи на някой друг му е станало гот.
Кво оБщо има това с с дъното на Европата.

Щом ми задаваш този въпрос .... не мисля, че има смисъл да ти отговарям. Стигни сам до извода
А и оная анкета - няколко пъти съм намекнал за стойността и смисъла и. Ако не си ме разбрал, не мога да ти помогна

546
28-10-2016, 13:54
Чай,че нещо не мога да стигна до някакъв извод,а оная анкета си е за теб,ти си търси там стойности и смисъл.
Отивам да полегна ,че ми се доспа от този разговор.

Susscrofa
28-10-2016, 17:55

Моля другарко модератор, заплашват ме със саморазправа. Не искам да ме преследва джедай с магарешка чишка.:)