View Full Version : Искам да попитам
alcatrazy
24-04-2007, 11:28
Знае ли някой къде мога да намеря това нещо
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=126295 или ако някой има самата платка и не ползва тази аларма да свирка защото не ми работи а искам и аз да си ползвам заводската аларма.
Благодаря! И дано не съм сбъркал мястото на темата :oops
Пич аз мисля че доста трудно ще намериш защото азлични досега не съм виждал 145/6 с оригинална аларма :idea: :idea: но имаше май някой във форума с такава потърси с търсачката :wink: :wink:
ultrashock
24-04-2007, 12:15
А да попитам копчето на оригиналния ключ за какво служи! Аз досега не съм го използвал а на старата изобщо нямаше копче с лампичка на ключа. Аз също си мислех че или е фабрична аларма или контролира централното, но като го натисна и нищо не се случва!
alcatrazy
24-04-2007, 13:01
А да попитам копчето на оригиналния ключ за какво служи! Аз досега не съм го използвал а на старата изобщо нямаше копче с лампичка на ключа. Аз също си мислех че или е фабрична аларма или контролира централното, но като го натисна и нищо не се случва!
Ти имаш ли го това нещо което съм показал ако го имаш трябва да направиш една схема та да може да ти разпознае дистанционното а ако имаш друга аларма то това копче на ключа става излишно и се пак ако го имаш този приемник и не го ползваш да измислим нещо ....
ultrashock
24-04-2007, 13:46
Не приемника го нямам само ключа с копчето което незнам за какво служи. :(
За централното е и е с 2 батерийки, така че ги смени и вероятно ще тръгне :wink:
ultrashock
24-04-2007, 15:34
С една батерийка е ключа, и батерийката си бачка но незнам как да го програмирам да заработи с централното. На тавана в колата до лапите има едно диодче и едно копченце но си нямам и представа как да го накрам да разпознае ключа. Доесга го бъзиках и никакъв резултат, то трябва и акъл :idea: :D :D :D