Log in

View Full Version : 2016 ... къде е Alfa Romeo в сърцата на БГ-феновете???

Alfa User
26-11-2016, 18:41
Не знам дали в нашата мила, но смотана Бг, можем да направим такова нещо ... но вижте какво правят колегите зад граница :

SPETTACOLO SPORTIVO 2016 (https://www.youtube.com/watch?v=qZFc-fEjexg)

Всичко от този клип показва само едно - Алфа ще живее завинаги, благодарение на една шантава порода - безумните Алфа-фенове!!!

Аз искам да бъда част от такъв клип, а вие ???

P.S. Знам, че в смотаната ни страна няма писта от такъв калибър ...
Знам, че "клуба" в момента е немощен и осакатен ...
Но от всички нас зависи да се събудим, да се обединим, и да направим подобно нещо и тук, и да бъдем признати в международното "Alfisti"-общество!!!

Сектата "155" го направи - а е време за всеобщо обединение!!!

ИСКАТЕ ЛИ ?

Alfa User
26-11-2016, 19:03
Още малко надъхване ...

https://www.youtube.com/watch?v=XkAQB0q_f6c (https://www.youtube.com/watch?v=XkAQB0q_f6c)

Furious 155
26-11-2016, 19:40
Още малко надъхване ...

https://www.youtube.com/watch?v=XkAQB0q_f6c (https://www.youtube.com/watch?v=XkAQB0q_f6c)

Много са яки клиповете и феновете, определено са маниаци!

НО само във втория клип, като гледам колко Алфи с клетка излязоха на трасето, сумата необходима за това е по-голяма от цената на всички движещите се в България 155 примерно ;)

Гърците си правят всяка година от Атина автовоз с колите до Серес... аз една година го предложих и желанието беше почти нулево... всеки се спасява сам до там и обратно.
Те това ни е на нас българите... властта и конюктурата през последните 25 години ни накара да сме всеки за себе си и това много ни пречи, във всяко почти естество!

Alfa User
26-11-2016, 20:36
Не е важно наличието на клетка или многото пари, Ванка ... ние просто изгубихме живеца ... мъчно ми е :(

Furious 155
26-11-2016, 22:26
Не е важно наличието на клетка или многото пари, Ванка ... ние просто изгубихме живеца ... мъчно ми е :(
Еми то всичко е синджир марка:roll:

Bobo Markov
27-11-2016, 00:14
Alfa Romeo е сравнително рядка гледка по пътищата но неизменно бива посрещана с възторг от своята вярна аудитория. Марката не е точно символ на статус, а по-скоро любимец на определен кръг фенове - автомобил с тази марка не се купува толкова с идеята да впечатлиш останалите, колкото да доставиш удоволствие на самия себе си... Псевдо спортист с характер, предназначен за ценители.

Alfa Romeo e безкласов автомобил ориентиран към хора с истинско усещане за шофиране и удоволствието от това...

мисля илюстрирах общо как "се" и "ще се" развиват нещата занапред, ние (феновете и собствениците) преминаваме от ранен пубертет към зряла възраст и тези процеси, които Алекс емоционално описва, са напълно нормални т.е. фенщината към марката се изражда от върла емоция към доста по-реални емоционални, или както искате ги наречете, стойности.

Кайо
27-11-2016, 12:12
Гърците си правят всяка година от Атина автовоз с колите до Серес... аз една година го предложих и желанието беше почти нулево...

...и не само от Атина, на трак дея в Серес ходят и раззни островяни, фериботи-мериботи, после от Атина с автовози и никой не мрънка, че трак дея е в Серес....
От Атина до Солун са 580 км, 35-40 € са пътните такси в едната посока и пак има и по еденично пътуващи.

Бобби
27-11-2016, 15:56
Който е фен си кара Алфата и се радва на нея, който иска да стане фен я търси и се зарибява...ама от вътре трябва да му идва, иначе ще стане псевдо фен, като онези дето са чули, недочули...че алфата образно казано е тясна като оная работа на някой жени:)) и се мятат на сляпо, след това се оказва, че ташаците са му по малки всъщност и почват да плюят и сменят марката...та те така с марката....и любовта към към нея....
п.п...Алекс нека да не бъркаме феновете и това как се организира дадено събитие за тях.....фенове винаги ще има....:headbang:
Да на тези на който не им харесват мероприятията у нас за любимата му марка...отива на фест в Румъния, Сърбия, Гърция и т.н......доста хора се ориентираха на там....според възможностите си....
То в България само организирана престъпност може да се получи малко на по високо ниво...другото е жмел......

Alfa User
27-11-2016, 17:45
Е тва беше много черногледо бре :(

Сигурен съм, че ако се оправят нещата, и феновете имат един сериозен сборен елемент, нещата ще започнат да се оправят... Но да видим какво ще ни донесе дЕдо ви Мраз/Коледа ... кой както го харесва де :)

Bobo Markov
27-11-2016, 20:22
Е тва беше много черногледо бре :(

Сигурен съм, че ако се оправят нещата, и феновете имат един сериозен сборен елемент, нещата ще започнат да се оправят... Но да видим какво ще ни донесе дЕдо ви Мраз/Коледа ... кой както го харесва де :)

"сигурен съм, че сега всеки ден, всеки час навсякъде ще има матриал..." Т.Живков

Бобби
27-11-2016, 21:09
"сигурен съм, че сега всеки ден, всеки час навсякъде ще има матриал..." Т.Живков
:calc:...а по късно неговият бивш бодигард бате Бойко....каза кофти материал...8)

mordohy
27-11-2016, 21:13
Алфа Ромео трябва да се хване в ръце.
Не може за танка алфа ромео да има чаркове за двигателя, а за моята всяка година да се вдига мизата така, че сякаш да я оставя да се грижа за нея. не ми пробутвайте сълзливи истории.
Дайте да си гледаме мазетата и да си гледаме кочинките!!!!

Bobo Markov
27-11-2016, 21:33
Алфа Ромео трябва да се хване в ръце.
Не може за танка алфа ромео да има чаркове за двигателя, а за моята всяка година да се вдига мизата така, че сякаш да я оставя да се грижа за нея. не ми пробутвайте сълзливи истории.
Дайте да си гледаме мазетата и да си гледаме кочинките!!!!

бе то идеята е да станем част от една мрежа, която е чист социален нетуърк но няма да пиша повече, първо защото не искам да правя реклама, второ, че ще ме бан-нат а те и преди са ме бан-вали ама не е приятно и трето защото има нужда от мислене и хора и най-вече времеви ресурс ... а и най-тъпото, е че всички са тотално разочаровани за тия години мъртвило

Бобби
27-11-2016, 22:12
сега, тука идеята за хорото е хубава ама я нема :) щото там всичко е изплюта дъвка, не искам да хейтя но помня как ме приеха мен за член след двегодишно чакане защото един страхопъзльо не си беше свършил работата а друг един михлюзин му я взе и се оказа, че нищо не може да свърши :) е даааа, има дете значи поне веднъж е свършил :)
Остави ги...нека дишат...и те същества като нас.....чисти, нечисти цели...техна си работа....
Аз никога не съм кандидатствал за член....просто не ми вдъхнаха доверие.....от 2008 година разбрах за тези секти,форуми, клубове на отделни марки автомобили...нали знаеш...от старото поколение съм и по трудно навлязох в интернет пространството....та като се вписах в тая среда...забелязах едно надмено чувство, което ме отблъсна.....хора дет от вчера имаха алфи ми се правеха на интересни...и то не от любов към марката...а просто комерсиално....и те така....

Бобби
27-11-2016, 23:12
Алекс сега ще си помисли, че сме му съсипали темата...ама не е така, защото това си е самата действителност.......не случайно преди време ни натикаха в мазето, защото не им се връзвахме...а им опонирахме....но както и да е...кой разбрал...разбрал....другото е излишен ентусиазъм...иначе казано със стари курви нов бардак не се прави...
феновете са различни, но са фенове....;)

old alfist
27-11-2016, 23:58
Отношенията във всяка една общност обединена по някакъв признак е отражение на отношенията като цяло в обществото на дадената държава или географска област.

Кайо
28-11-2016, 00:30
Отношенията във всяка една общност обединена по някакъв признак е отражение на отношенията като цяло в обществото на дадената държава или географска област.

ъъъъъъъъъъъъ?
ква общност бре?

old alfist
28-11-2016, 00:44
ъъъъъъъъъъъъ?
ква общност бре?
.

Търсенето на сеир е преобладаващо, но си има и хора тук, които си пишат истински случки - лошото, че e трудно се отсява плявата.
Често е необходимо време и пари за да се разберат някои истини.
Смесването на истини, полуистини и лъжи, както и изявления на глупости с важен тон обезсърчават потребителите на форума.

Кайо
28-11-2016, 00:48
Търсенето на сеир е преобладаващо, но си има и хора тук, които си пишат истински случки - лошото, че e трудно се отсява плявата.
Смесването на истини, полуистини и лъжи, както и изявления на глупости с важен тон обезсърчават потребителите на форума.

разгеле, само аз си знам колко съм съгласен с теб!!!!

Bobo Markov
28-11-2016, 01:00

добре аз мога да дам 200 лева за да разбера някои от истините :) и това е ниско ентри ;) кАжи ми за да разбера повечето истини колко паре трее да дам и дали си заслужава да ги дам тия пари за да разбера тия истини?!

old alfist
28-11-2016, 01:06
добре аз мога да дам 200 лева за да разбера някои от истините :) и това е ниско ентри ;) кАжи ми за да разбера повечето истини колко паре трее да дам и дали си заслужава да ги дам тия пари за да разбера тия истини?!

Понякога пари се печелят и губят лесно - ако имаш достатъчно пари в момента, нищо не ти пречи да провериш дали някой лъже или не.

Кайо
28-11-2016, 01:43

со 200 лева курац неме земеш, дай повеке паре.....па истина мое видиш.....:calc:

---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:34 ----------

Понякога пари се печелят и губят лесно - ако имаш достатъчно пари в момента, нищо не ти пречи да провериш дали някой лъже или не.

лъжа и истина, истина и лъжа, и двете монета са, върти се лесно в пръстите и лесно в пространството виртуално се предава..........истината е една, факт е, че тя на който как утървра, ези или тура......:calc:

---------- Post added at 01:43 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

демек, моята истина не е нужно да е вашата истина....но от тук следва, че и вашата истина не е нужно да е моята истина....

Баси, до кво ни докара демокрацията, по-добре беше след 89-та да имахме ХУНТА! :))))

Олди, истината не винаги е удобна, не понася, просто пречи!

Alfa User
28-11-2016, 10:54
Пичове, направо ми зас*ахте темата, нема да се сърдите, ако мине метла по некое време...
Не знам каква е тая тенденция всяка тема да се обръща на блато с лични драми и заигравки ...
Сори, ма всички искаме тоя форум ... а респективно и Клуба, да е едно по-хубаво място, а всички се*ем яко навсякъде.
И не виждам защо намесвате казармената ми подготовка - болшинството други форуми щяха да са разчистили темата още преди часове, без обяснения! :busted_cop:
Не намесвайте казармена подготовка със свободия моля!

Sunny
28-11-2016, 18:58
Спамери недни - ще има гьостерица ... :disgust:

Блатото е малко по-надоле а "капутските" лафове са за влака :angry:

Или само по темата ще се пише или ще има недоволни пак ,че не им се зачитат постовете ...

Дружбата си е дружба - службата си е служба :rtfm:

Bobo Markov
28-11-2016, 22:12

Или само по темата ще се пише или ще има недоволни пак ,че не им се зачитат постовете ...

извинявам се от името на всички!

old alfist
28-11-2016, 23:43
Хич не ми пука, че ще ми изряскате мъдротиите - вече обмених данни с хората, които ми отговориха.

Бобби
29-11-2016, 00:08
извинявам се от името на всички!
Що се извиняваш от мое име?....може ли така....:rtfm:

---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 21:54 ----------

Аз пиша само по темата Господин модератор....8-)...кажи ми кое не е по нея...?...и веднага ще се обоснова...и ако искаш ще се обясня...ама спрете с това без мислено триене на какво трябва, и какво не трябва....
И много е грозно да ни тикате все в мазата ....репресирате ни, а след това се чудите, защо ние имаме фенове, а вие не.....:hump:

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:04 ----------

Хич не ми пука, че ще ми изряскате мъдротиите - вече обмених данни с хората, които ми отговориха.
А....е това е....все си мисля, че форума е за това....:clapping:

Bobo Markov
29-11-2016, 00:36
аз пиша само в блатото

Бобби
29-11-2016, 01:12
аз пиша само в блатото
И в блатото имаме спортни сърца!!!

Кайо
29-11-2016, 02:28
И в блатото имаме спортни сърца!!!

аз сърце и там нямам!

Бобби
30-11-2016, 00:59
аз сърце и там нямам!

Това си е твой проблем....

Бобби
30-11-2016, 02:09
Не знам дали в нашата мила, но смотана Бг, можем да направим такова нещо ... но вижте какво правят колегите зад граница :

Всичко от този клип показва само едно - Алфа ще живее завинаги, благодарение на една шантава порода - безумните Алфа-фенове!!!

Но от всички нас зависи да се събудим, да се обединим, и да направим подобно нещо и тук, и да бъдем признати в международното "Alfisti"-общество!!!

ИСКАТЕ ЛИ ?
Виж сега...ако не чувстваш това дет се пее в клипа, като заместиш името на Шанън с Алфа Ромео е без мислено да говорим....https://www.youtube.com/watch?v=7TqDl65TE7w

---------- Post added at 00:09 ---------- Previous post was at 00:02 ----------

:super:..и малко превод....https://www.vbox7.com/play:99fbfcc1cd
Сорри...ама много сте зле щом се кефите на чужди постижения....;)

Alfa User
30-11-2016, 10:21
...
Сорри...ама много сте зле щом се кефите на чужди постижения....;)

Кефя се на всякакви хубави постижения, както се кефех невероятно (и все още се кефя) и на нашите национални и пролетни сбирки на 155 - вЕрвай ми, нямаше по-щастлив човек от мене на 29 Юли 2009-та!
Та някак имам усещане за кеф - наш си, български, и чужд.

А мога да ти кажа, че и на нашите сбирки ни се кефеха колегите от Англия и Швейцария, обменяхме снимки и със "сектата" в Малайзия ...
На 1ви Май 2015 поляците поставиха рекорд за Гинес - 1200 Алфи (ако не бъркам де) събраха хората...

И на това ли да не се кефим???
Или да си мижитуркаме тука в сивото еднообразие, и да не се радваме на мероприятия с любимата марка по света само защото са чужди?!?

В крайна сметка, всеки избира сам за себе си...
Темата не беше създадена за да карам някого да си променя възгледите, а да сръчкам феновете - млади и стари - за да правим такива неща и у нас.

Бобби
30-11-2016, 16:54
Кефя се на всякакви хубави постижения, както се кефех невероятно (и все още се кефя) и на нашите национални и пролетни сбирки на 155 - вЕрвай ми, нямаше по-щастлив човек от мене на 29 Юли 2009-та!
Та някак имам усещане за кеф - наш си, български, и чужд.

А мога да ти кажа, че и на нашите сбирки ни се кефеха колегите от Англия и Швейцария, обменяхме снимки и със "сектата" в Малайзия ...
На 1ви Май 2015 поляците поставиха рекорд за Гинес - 1200 Алфи (ако не бъркам де) събраха хората...

И на това ли да не се кефим???
Или да си мижитуркаме тука в сивото еднообразие, и да не се радваме на мероприятия с любимата марка по света само защото са чужди?!?

В крайна сметка, всеки избира сам за себе си...
Темата не беше създадена за да карам някого да си променя възгледите, а да сръчкам феновете - млади и стари - за да правим такива неща и у нас.
Разбирам те, но ще е доста трудно да го постигнеш...разделението е голямо...в фейса има няколко групи, в форума разцеплението е тотално, на имащи, нямащи, на можещи, не можещи, на знаещи, незнаещи, разни тиняци, пияници.....уникални модератори и т,н...
Желая ти успех....

Alfa User
30-11-2016, 19:47
Мерси, Боби - но моята фенщина и възхищение не са базирани на основание "фейс" и "форум" - макар да ми се иска това усещане да го има и там! :(
Аз знам какво е да събереш едни 30-50 човека, обединени от една страст, и всичко да бъде невероятно зареждащо и яко - за това правих всички срещи на сектата, затова се трепах за фланелки и стикери няколко пъти ... затова поддържам и сайт (колкото и непрофесионален да е...)

А да събереш 300 човека ... с една идея ... не просто семкаджии - уникално ще е според мен!!!

Бобби
30-11-2016, 20:35
Мерси, Боби - но моята фенщина и възхищение не са базирани на основание "фейс" и "форум" - макар да ми се иска това усещане да го има и там! :(
Аз знам какво е да събереш едни 30-50 човека, обединени от една страст, и всичко да бъде невероятно зареждащо и яко - за това правих всички срещи на сектата, затова се трепах за фланелки и стикери няколко пъти ... затова поддържам и сайт (колкото и непрофесионален да е...)

А да събереш 300 човека ... с една идея ... не просто семкаджии - уникално ще е според мен!!!
Все пак ще те посъветвам да не пропускаш семкаджиите, защото те са потенциални фенове......
Аз и ти сме фенове на 155....а кажи ми къде отидоха феновете от тази тема http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=30184....90% ги няма......А защо ги няма.....?....причините са много.....трудно е да зарибиш млад човек в това чалга общество да слуша хеви метъл, като самият хеви метъл няма развитие :)

Alfa User
03-12-2016, 01:35
Все пак ще те посъветвам да не пропускаш семкаджиите, защото те са потенциални фенове......

Абе мани - снимал съм няколко прояви на Калояново, дето нямат общо с AR ...
Последното на което изобщо стъпих, беше "The Battle" - немци срещу японци в три дисциплини ... Като цяло интересно мероприятие, но бидейки измежду семкаджиите - ми просто се отвратих от това колко простотия битува там ... Нямам думи да я опиша просто!
Като се доближих обаче до лагера на "японците" или "немците" - съвсем друг ставаше и говора, и използваните изразни средства!
Така че мнението ми за "семкаджиите" остава непроменено!

Иначе по другия ти въпрос - много болезнен, наистина ... и колкото и да се опитвам да намеря разумен или логичен отговор - не успявам, може би просто защото милата БГ-действителност не се подчинява на никаква логика! :censored:

P.S. Под "немци" и "японци" да се разбират участници със съответните марки автомобили де ...

Кайо
05-12-2016, 00:56

ИСКАТЕ ЛИ ?

Проблема е,че в БГ....или поне из тоя форум няма истински алфисти-алфаджии, нито финанси за нещо подобно....писти мисти, еле па да не думаме за истински коли.

Бобби
06-12-2016, 00:10
Кой ми изтри мнението....:flirt:

old alfist
06-12-2016, 02:09
Немци, японци, французи, италианци и др. - всичко е за шашкане на публиката.

Работим на ишлеме и правим компоненти за реномираните марки, но никой не знае за нас, освен ние си и дано да има качествен контрол от собствениците, за да не се изложим.

Същите тези фирми-врагове, си разменят акции помежду си и впоследствие разработените си технологии, които преди това са били тайна.

За съжаление всичко е пари, а ние на местна почва се опитваме да бъдем идеалисти, но някак си не ни се удава, защото може би не сме паднали от Марс.