View Full Version : Искърско дефиле
Здравейте, някой минавал ли е в последните месеци през искърското дефиле и в какво състояние е пътя? В мапса снимките са от преди 4+ години...
ecotronic
23-12-2016, 11:55
Здравейте, някой минавал ли е в последните месеци през искърското дефиле и в какво състояние е пътя? В мапса снимките са от преди 4+ години...
Пътят, общо взето, е в доста добро състояние - скоро ремонтиран.
ScuderiaItalia
23-12-2016, 21:48
Пътя не, че е в добро състояние, а е в перфектно. Много пъти съм минавал и е идеален за по-спортно каране, както има една дума.
old alfist
23-12-2016, 23:16
Може да ти е за последен път, предвид проблемите в железниците, но пътуването с влак ще ти открие живописни гледки към чудните каньони и белите варовити скали обрасли с дървесна растителност, които няма да ги забележиш при управление на автомобилът ти.
Днес минах, пътя наистина е страхотен, дори след отклонението за Вършец след Лакатник е много готино качването, след табелата за общ Вършец се почват траповете, но е горе-долу поносимо.
За влака съм напълно съгласен, неудобно ми е от към логистична гледна точка, иначе самото пътуване много ми харесва, и бих го избрал пред кола, за гледките да не говорим :)
ScuderiaItalia
24-12-2016, 17:08
Може да ти е за последен път, предвид проблемите в железниците, но пътуването с влак ще ти открие живописни гледки към чудните каньони и белите варовити скали обрасли с дървесна растителност, които няма да ги забележиш при управление на автомобилът ти.
Кой проблеми в железниците? Последно съм минавал за Италфеста в София, който беше.
old alfist
26-12-2016, 02:48
Става въпрос за Хитрино!
Така е, железниците се превърнаха от стандарт за стабилност, сигурност и комфорт, в посредствено возило.
В Швейцария и Германия си сверяват часовниците по разписанието - пристигащите и тръгващи влаковете.
Така е, железниците се превърнаха от стандарт за стабилност, сигурност и комфорт, в посредствено возило.
В Швейцария и Германия си сверяват часовниците по разписанието - пристигащите и тръгващи влаковете.
Там има и застраховка за закъснение, ако искаш