View Full Version : алфа ромео 145 edizione sportva limited
след продажбата на спортвагона е време за възстановяването на една от най-хубавите за мен алфи
ето я и поредната ми италиянка:
Алфа ромео 145 1.9жтд
колата е 2000година едиционе спортива лимитед
скоро и снимки
доста по удобен от оригиналния
vankata_ll
14-01-2017, 19:43
Изглежда много добре. Честито!
Дай повечко снимки и ако може по-големи ;–)
Утре ще направя някоя друга :)
А честито и тука,много да те слуша и много нютони да ти носи :laughing1: :Tease:
От 156 2.4 150 на 145??? Оти тей? :D
Малко разнообразие, че много комерсиален вшавтомобил, сега една хубава реставрация и ще я дам на някой младши алфист да и се радва....Ама ми липсва петия цилиндъъър
ScuderiaItalia
18-01-2017, 14:51
Напълно нормално е да ти липсва. Преди година дадох ХГТ-то ми, което беше с всм. колектор от купе турбо, изпускателен удължен правен ръчно с цяла генерация и ревеше много страшно. Всеки го е запомнил със страшния рев, макар че не беше от най-вървежните коли. :D
Seicento Sporting Abarth
19-01-2017, 14:00
Я дай някоя близка снимка на средната конзола и задните калници да видим дали наистина е лимитирана .
---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:57 ----------
Я дай някоя близка снимка на средната конзола и задните калници да видим дали наистина е лимитирана или е само спортива .
не е лимитед 500 е едиционе спортива лимитирана е да ела към сервиза ще я видиш
за ляото ще сме със тоя зендер милано, супер се радвам че успях да намеря нещо подобноо
quadrifoglioverde
21-01-2017, 08:49
за ляото ще сме със тоя зендер милано, супер се радвам че успях да намеря нещо подобноо
истинска ли е джантата или реплика докопа?
ами това немога да преценя след няколко дни ще е при мен, мога да снимам да я видиш, липсват декоративните болчета.Но и реплика да е пак се радвам щото е доста по хубава от останалите и след твоята това е най хубавата
ами това немога да преценя след няколко дни ще е при мен, мога да снимам да я видиш, липсват декоративните болчета.Но и реплика да е пак се радвам щото е доста по хубава от останалите и след твоята това е най хубавата
Джантите не са оригинален Зендер за съжаление, но са много добра реплика.
Ето така изглеждаха едно време:
http://snimki.be/view.php?id=108629
http://snimki.be/view.php?id=108630
Брат, докарай ги пак до това състояние поне. Наистина изглеждаха жестоко.
Дай ми снимка на Вайбър, че не ми ги отваря тук, ще станат уникални