PDA

View Full Version : ДНЕС 22:30 на БОЯНА- Ти Ай VS КУ ВЕ, 1.6 safety car

ne0
26-04-2007, 19:46
Който сака да дойде да пием кафе, който има заснимащо устройство да го донесе, Никибой да доде, не с ладата!
Аре ве заспи на среднощно кафе......
22:30 е срещата на ОМВ-то ;)
Бобо, Гиги и не0 потвърдиха участие, чекаме и некоя печка, вечер е студено, но не забравяйте:

DIESEL SUCKS!

Alfamaniak
26-04-2007, 20:44
Ей папагал това за дизела го изтри, защото нито си им на километрите нито на вървежа :idea: :lol:

ne0
26-04-2007, 20:53
Ей папагал това за дизела го изтри, защото нито си им на километрите нито на вървежа :idea: :lol:

ти па кой си? Нито си на годините, нито си ми на акъла, нито на бройките, нито на пътя дето съм извървял, нито на спортните успехи нито на ЗОБА дето съм взел, нито на славата дето съм пожънал, нито на уменията, нито на промилите нито на нищо... Аве ейййй крилото с плеймейкъра се нееебва ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
нямам пари за лекарства

п.с. Ти глей ко недодеш. щи пратя отбора на нимфоманките ;)

Red Devil
26-04-2007, 23:07
Ех как ми се идваше да я пробвам мойта спрелтащина с/у едно Ти/КуВе, но уви съм твърда далеч(тамън 1100км :lol: ) Тоя веекенд ще се качвате ли пак на там?

ne0
27-04-2007, 01:29
Bobo VS gigi = 1:1

Alfamaniak VS ne0 = 1:1

та колите дето Бобо ги е правил вървят наравно ;) интересно че Ти Айа е по тежък, мъъъъ след последните интервенцииии..... Аре ве спамете че взе да ми става неудобно :)

чакаме колежката мим със снимки ! Специални благодарности на Милена че се отзова, сериозна секта...

DIESEL SUCKS!

Alfamaniak
27-04-2007, 01:32
Искаш ли да паднеш още няколко пъти :?:

ne0
27-04-2007, 01:33

Аре ся тия ги знаем, чай ма УУдобрат от банката за кредит, та да заредим малко ;)

ама не си мисли, че ще се дам....

ne0
27-04-2007, 01:36
Найте ли ко напрайхме :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ако някой види шише пълно с чай на ОМВ на България да не пие шото не е чай ми 20К
бах маааму как са отплеснах...
ма така е института отсече 20К в един литър не е 20К алфа ромео...
па който му трябва малко масло да ходи да го търси ;)

Alfamaniak
27-04-2007, 01:39
Абе МЪГЛА как можа :lol:

Bobo
27-04-2007, 01:49

Кире мълчи си щот е смешно да се кантариш с 1.6 :wink: ТИ СИ С 2.4 ТУРБО :idea: :idea: :idea: :!: Стига се превъзбуждайте моля ви правихме си кефа недейте серете сега за бързите дизели моля ви :roll: Съгласи се с мене че сравняваме интел на 160 мегахерца с АМД на 2400+ :lol: :lol: :lol: Еба го тва как ми го роди главата :lol: :D

Иначе съм много приятно изненадан как върви тва ТИ :lol: И държа да отбележа че резултата TI vs QV e 1:1 щото Гиги първия старт тръгна половин час по-рано или Нео е болен от десинхронизация на ръцете :lol: :lol: :lol:
Забравихте да кажете 1.6-цата и дизела какво сториха на Умрелцедеса :rotfl:

П.С. Мъри честито вече имаш бърза кола :lol:

gigi
27-04-2007, 01:50
Леле как ше забравиш маслото па ти ве. А кат та одобрът за кредито метни малко тунджа и на мене че .....
А да Цедеса нещо се фири а беше и компресорен а преди тва 2 БМВ-та паднаха с много от Цедеса :lol: :lol: :lol: :lol:

ne0
27-04-2007, 01:54
Пиша поредния си пост и той е за тези дето не са много близо до клуба..
Значи всички такива закачки за по-бързи коли са само за фън. Било то дизели т.н. ;) Всички сме приятели и яко се забавлявахме и се забавляваме.
Като нов член на клуба искам да кажа че съм впечатлен от колегите. Днеска с по един ес ем ес се събраха 15 алфи и поне 20 алфиста ;). Дори колежката МИМ се отзова с фотоапаратура МИГНОВЕНО!
Абе яко беше... БРАВО!

И да внимавате с чая!

Bobo
27-04-2007, 01:56
Пиша поредния си пост и той е за тези дето не са много близо до клуба..
Значи всички такива закачки за по-бързи коли са само за фън. Било то дизели т.н. ;) Всички сме приятели и яко се забавлявахме и се забавляваме.
Като нов член на клуба искам да кажа че съм впечатлен от колегите. Днеска с по един ес ем ес се събраха 15 алфи и поне 20 алфиста ;). Дори колежката МИМ се отзова с фотоапаратура МИГНОВЕНО!
Абе яко беше... БРАВО!

И да внимавате с чая!

Да тикво а ти я заряза и тя не дойде с нас на кафе :smackbum:

търтей
27-04-2007, 10:07
Да тикво а ти я заряза и тя не дойде с нас на кафе :smackbum:

ндаа
малко се изнесохте като бити ... :wink:

а пък аз тъкмо почти реших да вида вдц.то колко пречи при дръпки :lol:

mim
27-04-2007, 10:40
ммм заслужавате ли снимки :?:

голямо благодаря, на който се отзова да ми помогне в прибирането на всичкия инструментариум, в тъмното и бързината не забелязах кой е, за което много сори, но пак благодаря :big_bow_down: , може да каже: аз съм

аа за останалите пъзльовци :chair:

ne0
27-04-2007, 11:41
ммм заслужавате ли снимки :?:

голямо благодаря, на който се отзова да ми помогне в прибирането на всичкия инструментариум, в тъмното и бързината не забелязах кой е, за което много сори, но пак благодаря :big_bow_down: , може да каже: аз съм

аа за останалите пъзльовци :chair:

welcome :).....

знам че след дъжд качулка ма, аз се върнах да проверя какво става, просто като тръгнаха всички и аз хукнах, на правата се сетих за теб и най вече за това че си с апаратура.... върнах се да проверя какво става.. дали има някой останал (по точно ти) като видях че няма никой отидох при другите. След това ти звъннах.... еее така без емоции няма как... проблема е че забравих за екипировката ти :)... нема да се повтори ....

Abarth
27-04-2007, 13:44
Днеска нема ли да одите пак :roll:

mim
27-04-2007, 14:04
е то и аз се бях попиляла по цялата поляна

и тъй като съм добра душа ще ви пусна каквото успя да стане
че нещо техниката не сработи както трябва

BatVas
27-04-2007, 19:06
Eй човек да не отиде командировка - все нещо интересно ще изпусна :?

Mury
28-04-2007, 10:38
Аз па с таа работа пууууу :evil: :evil: :evil: нищо важното е че колата се е представила добре и без мое присъствие :twisted: :twisted: то и без тва Бобо шповече и дава газ а аз не толко кат че ли ми е жал малко за нея :lol: :lol: :lol:

xeac
30-04-2007, 12:51
За помоща относно прибирането на техниката съдействахме аз и един бъдещ алфист ,който беше с мен.

П.С. Това с мерцедесчето беше много ,много ,много брутално :BIGsmile: Само си представете какво е видял пича >
Две отдалечаващи се задници ,на едната 1.6тс ,а на другата 2.4дж.т.д. :lol: COOOL !!!