View Full Version : Мазни стъкла и дим от парното.
blizare_
31-01-2017, 16:42
Прозорците се омазняват за 3-4 дни след почистване.
Казаха ми имам теч на фреон някъде в купето , но трябвало да се сваля цялото табло , та си бърша от време на време. Но онзи ден излезе бял дим от средната конзола.
Било от кранчето на парното което може би било зад жапката. ?
lordliness
31-01-2017, 17:49
По скоро антифриз ти тече из купето
Ако ти губи антифриз сваляи радиаторчето...
ivan dimitrov
31-01-2017, 22:48
Преди да се свали радиаторчето, няма да е зле да се види от къде тече. Много е вероятно да е от него, но все пак там има два маркуча, кранче.... А свалянето на радиаторчето е една такава мила задачка.....
blizare_
02-02-2017, 16:36
Ето така започва цапането на стъклата 2 дни след почистването. до 10-тия ден цялото е в това състояние.
Има го и на страничните и пред мен също.
Ето така започва цапането на стъклата 2 дни след почистването. до 10-тия ден цялото е в това състояние.
Свършило ти е радиаторчето на парното. Кранче на парното нямаш. Радиаторчето се сменя, като се сваля цялата централна конзола, жабката, барчето. Но не и цялото табло. Когато си купиш радиаторче, за да го смениш, си купи задължително и О-пръстени, задължително оригинални.
На един мой приятел с Пасат му се случваше същото и една вечер докато се возехме антифриза мy изби в краката ми и ме изгори доста.
Смени радиаторчето и се оправи.
nickgaidarov
02-02-2017, 23:04
...
blizare_
03-02-2017, 13:25
На един мой приятел с Пасат му се случваше същото и една вечер докато се возехме антифриза мy изби в краката ми и ме изгори доста.
Смени радиаторчето и се оправи.
Това е от както имам колата - 11 години. Късметлия съм.. :D
lordliness
03-02-2017, 13:31
Да, радиаторче на парното
Това е от както имам колата - 11 години. Късметлия съм.. :D
..е ти на време се сети да му обърнеш внимание:haha:
blizare_
04-02-2017, 21:51
Отворих панела който е в краката на пътника.
Много мазно има.
Ще отварям таблото скоро. :/
Колега, смени ли радиатора, можеш ли да кажеш какво се сваля, защото и аз имам същия проблем и търся инфо как се сменява този радиатор.:static: