Log in

View Full Version : Ключ добликат

kenzo
27-04-2007, 16:20
Някои може ли да ми каже къде във Варна мога да си направя ключ добликат с чип ?

vamfan
27-04-2007, 17:31
ако има бриколаж , вътре имат ключарско ателие. там е наи евтино 70лв. успех

Bakalov
06-05-2007, 18:41
А може ли да се оправи разбита ключалка по ключ? И къде?

valjo
06-05-2007, 19:11
сменя се патрона и се пренарежда по ключа

патрон - 10лв при италианеца
пренареждане 15лв на Химическия факулет

и внимавай че ляв и десен са различни патроните и си е.... ;)

Mury
06-05-2007, 20:39
сменя се патрона и се пренарежда по ключа

патрон - 10лв при италианеца
пренареждане 15лв на Химическия факулет

и внимавай че ляв и десен са различни патроните и си е.... ;)

А бре Вале човека е от Смолян :idea: :idea: аз ако бях за една ключалка никога няма да дойда до София :twisted:

Bakalov
06-05-2007, 21:00
Mury е прав... :(

Ако има в Пловдив, би било добре.

Мислех си, ако изпратя на някой от Вас ключа... (и пари)

Pinky
07-05-2007, 06:34
като се е отворила темата, да споделя при мен каква е шитнята. С червения ключ само се пали, за врати, багажник и капачка на резервоар не става. А с кафевия се отключват горе-споменатите неща, ама не може да се пали с него. Дали е разумна инвестиция да ги подкарам тея неща да се натамъняват?

vamfan
07-05-2007, 17:51
като се е отворила темата, да споделя при мен каква е шитнята. С червения ключ само се пали, за врати, багажник и капачка на резервоар не става. А с кафевия се отключват горе-споменатите неща, ама не може да се пали с него. Дали е разумна инвестиция да ги подкарам тея неща да се натамъняват?
ами незнам при теб как е но моита си прави всичко с червения ключ, а кафевия е само са да се убочава друг ключ и не е препоръчително да се пали с него защото всеки път се презаписва сам върху себе си и може да се бъгне. е те тва е

xymax
08-05-2007, 00:20
Здравейте пичове,

Аз така и не успях да науча, къде мога да си направя ключ дубликат за моята Алфа в София. Сори за въпроса, но не успях да намеря инфо във форума. В момента имам само един червен ключ аз.

Благодаря предварително!

Pinky
08-05-2007, 06:50
ами незнам при теб как е но моита си прави всичко с червения ключ, а кафевия е само са да се убочава друг ключ и не е препоръчително да се пали с него защото всеки път се презаписва сам върху себе си и може да се бъгне. е те тва е

то е ясно как е по принцип.