View Full Version : моля за малко помощ относно 145 1.6
Здравеите
Преди 1 седмица си купих 145 1.6 16v twin spark 120кс 97год (много лъскава) . Искам да попитам ще можете ли да ми кажете на какво да обърна внимание в тази кола , слаби страни , силни , че тепърва се запознавам с тази красавица и да знам какво да очаквам от нея .
Rado_Kesera
27-04-2007, 18:16
ходовата част. поне това е моето наблюдение. не казвам че е слабо място просто я пази. И да ти е честита много да те радва колега.
картера и е слабото место ;-) много е ниско и има доста потрошени, някои по няколко пъти (не си мисля за вальо ;-) ). Хубавото е, че има кой да ги събира.
А за мотора можете ли да ми кажете нещо . С тия два вала . Защото досега съм карал само ОРЕЛи и сега като вдитнах предния капак бях в шок :shock: :)
ходовата част. поне това е моето наблюдение. не казвам че е слабо място просто я пази. И да ти е честита много да те радва колега.
Ходовата част пък за мене е доста здрава, а е и евтина. Скъпи са свещи, кабели, дебитомери и май е това.
trustworthy
28-04-2007, 16:30
Ходовата част пък за мене е доста здрава, а е и евтина. Скъпи са свещи, кабели, дебитомери и май е това.
А ламбда сондичката ;) Или 150-200 лв не са пари по поддръжката на един ТС :)