View Full Version : Код - 9yv8yihp
Здравейте!
На мен, вече не мие нужен кода за mobile.bg валиден до 03.05.07 г.
Купих си Алфа Ромео 146, 1,9 JTD, та да видим сега дали ще имам късмет с нея?
Честита да ти е!!! Разход под 6 да ти дава :wink:
Благодаря, Speeder!
Да ти се връща!
Още не мога да й се нарадвам.
trustworthy
29-04-2007, 21:23
По-правилно би било да му пожелаеш под 5/100 да му дава. Иначе е ясно, че е под 6 :) (тва за извънградското, де :))
Аз пожелавам безпроблемен надув на турбинката и дълъг живот на дебитомера :) Добре дошъл в клуба на низвергнатите алфисти 8)
Честита да ти е, само да те радва и безавариено шофиране :go:
Само да те радва и мнооо безаварийни километри :lol: :lol:
По-правилно би било да му пожелаеш под 5/100 да му дава. Иначе е ясно, че е под 6 :) (тва за извънградското, де :))
Аз пожелавам безпроблемен надув на турбинката и дълъг живот на дебитомера :) Добре дошъл в клуба на низвергнатите алфисти 8)
Айде стига ме дразни, че с тия цени на бензина съм я заровил дълбоко в гаража под едно покривало... и май само за срещи ще я изкарвам :guillotine:
Благодаря Ви колеги за пожеланията!
trustworthy
30-04-2007, 11:52
...Айде стига ме дразни, че с тия цени на бензина съм я заровил дълбоко в гаража под едно покривало... и май само за срещи ще я изкарвам :guillotine:
Потърси Насо да ти влее от неговия невърендинг бензинов оптимизъм :)
Иначе реално причината не е цената на бензина, а разхода на колата. Недей да виниш тенденциите в световната икономика :) нафтата и тя е 1.80 лв, ако ше говорим за цени ;)