PDA

View Full Version : Подарява немска овчарка

Bella
09-04-2017, 00:12
Подарява се женска немска овчарка на почти 2 години . Кучето е расово , има поставени всички ваксини . Кастрирана е . Живяла е и на двор и в апартамент . Има отлични хигиенни навици и може без никакви проблеми да живее в апартамент . Контактува без проблем с деца и би била отлично семейно куче на млади и активни хора . Изключително уравновесена и спокойна тя не е подходяща за пазач и няма да бъде дадена на хора които смятат да я ползват за подобни цели . Кучето е живяло до сега при не особено добри хора които явно са го били , защото е леко наплашена , но вярвам , че с времето това ще отмине . Има отлична водимост на повод и поносимост към други кучета . Нямам идея как се разбира с котки , но може да бъде тествано :hump: . Кучето се намира в София към този момент . Моля само и единствено за сериозни запитвания от хора които имат амбиции да се грижат за нея правилно и до края на дните и без да я предават от ръце на ръце . За повече информация на лични .

ivan dimitrov
09-04-2017, 00:24
Как се тества разбирателството? Имам кучка и котарак(които незнайно защо са кучето и котката), но не се разбират особено. Та тоя въпрос ме вълнува. Въпрос на генетика ли е, или мога да ги (пре)възпитавам? И двете жУвотни са от порода "улична превъзходна".

Bella
09-04-2017, 00:40
Тества се много лесно . Събираш кучето и котето и ако няма добър край срещата значи не се разбират :evil:

kinggod
23-03-2018, 10:22
Надявам се да се намеря добри стопани на животното! Тази порода ми е изключително любим, защото кучетата са много интелигентни. Имам познат, които си търси куче, ще препоръчам!

dhtj
23-03-2018, 19:27
Четете ги тея дати.