PDA

View Full Version : Задна кора на 146

Alfa Mania4ka
30-04-2007, 19:52
Искам да хвана и да я изпера тази кора,0ба4е ме притеснява да не се огъне от водата или да я п0вреда нещо :roll:

Та. . . някой да я е чистил, или да има представа дали ще я съсипа с праето :?:

trustworthy
30-04-2007, 20:07
Е ти няма в пералня да я слагаш, я :) Моят съвет е да използваш кухненска гъба и парцал. Иначе, ако намокриш долната част, може да останат петна :roll: За отгоре мисля, че гъбата и парцалчето ще свършат работата

Alfa Mania4ka
30-04-2007, 20:13
Аха,мерси ;)

И аз имах нагласата с четка и препарат да я 4иста, ама имах и весни притеснения к'во ще се п0лу4и след т'ва

TRE GAZELE
30-04-2007, 21:40
Искам да хвана и да я изпера тази кора,0ба4е ме притеснява да не се огъне от водата или да я п0вреда нещо :roll:

Та. . . някой да я е чистил, или да има представа дали ще я съсипа с праето :?:

Има препарати за пране на тапицерия в Практикер,Мисю Бриколаж и т.н,напръскваш тапицерията,изчакваш,минаваш я с гъбичка или чист парцал и готово,не ти трябва никаква вода,веро и т.н.,става като нова :wink:

П.С. Ако е необходимо повтаряш процедурата :wink:

trustworthy
30-04-2007, 21:44
Кората е с някакво пластмасово-найлоново покритие отгоре ;) Не е тапицирана

vamfan
01-05-2007, 10:55
Кората е с някакво пластмасово-найлоново покритие отгоре ;) Не е тапицирана
да, ама нейната Е :D нали при нея всичко е малко-подруго :D

Rado_Kesera
01-05-2007, 22:05
Повярвайте ми че най-добрия начин колата да светне е ВЕНИШ за килими голямото шише е 8.50лв. прах си седалките корите пода тавана това нещо е чудо!!! Имах масло на едно място на седалката без проблем се махна само четка и вениш нищо друго. Търкаш то става на пяна и чакаш да съхне.

frantic
02-05-2007, 10:29
Аз имам друг въпрос за тая кора. По неравностите много ми лопа, с какво да я обезшумя, нещо да и залепя ли, какво ? Ако някой го е правил, нека ми каже как е най-добре. Благодаря !

Sergey_gigov
02-05-2007, 18:05
Аз имам друг въпрос за тая кора. По неравностите много ми лопа, с какво да я обезшумя, нещо да и залепя ли, какво ? Ако някой го е правил, нека ми каже как е най-добре. Благодаря !

има - като я тапицираш и ще спре = само че не е само кората другите части и те скърцат - пласмасите се пръскат с вд-40 и спират

vamfan
02-05-2007, 19:18

има - като я тапицираш и ще спре = само че не е само кората другите части и те скърцат - пласмасите се пръскат с вд-40 и спират
може и със силиконов спреи, при мен деиства безотказно

JORDI
02-05-2007, 20:52
Продават се/вероятно в Практикер/ едни тънки гумички с дебелина около 2мм с самозалепващо тиксо от едната страна. :idea: Лепваш ги отдолу на кората и отгоре върху пластмасата като внимаваш да се срещат при затваряне на кората една върху друга и...но проблем :!:

Detron
02-05-2007, 22:32
Срещу хлопане на кората използвах самозалепващо дунапренено уплътнение за врати и прозорци. Евтино е, има ги и в магазин за лев.

wasp
03-05-2007, 13:59
Срещу хлопане на кората използвах самозалепващо дунапренено уплътнение за врати и прозорци. Евтино е, има ги и в магазин за лев.

Ей тва е много хитро :) мерси

vamfan
04-05-2007, 18:53
да ама не скарца само от там има и тампони на капака които я натискат, а скърца още и от основите кадето се закрепя кората в жлебовете, фабрично там има гумички, но на повечето сигурно вече са изпадали