View Full Version : Да се похваля
Понеже гле`ам тука все колегите се хвалите с разни хубави работи. Да взема и аз да се похваля :choice: . Не е толкова хубаво, ама за сметка на това аз днес се скъсах от смях. Правех ляв завой по Костантин Величков и ми падна едната полуоска :hvala: . Хо хо хо хо :Tease: . Давам аз газ, а тя нещо изтропа на "умрело" и не ще да върви :tooth: . За съжаление се оказа, че магията :priest: за "нечупене", която и бях направил като не нося инструменти в нея се предаде пред един изхвърчал винт от полуоската, три развити и един (предпоследния), който се скъса при даването на газ. Така, че ако сте решили да пробвате само с един винт на полуоската не става да се движите :Yoda: . Айде после ходи да търсиш шестограми в късния следобяд на почивния ден. :biggringift:
DJ_STIVAN
30-04-2007, 22:37
Колега, и на мен ми се случи същото нещо преди 15,20 дена. Трагвам от светофар от лява лента и изведнъж като изтропа и спрях веднага... добре че една женка отзад кято се беше засилила успя да се изнесе в другото платно иначе.... :priest: та.... при мен работата беше такава... че баща ми след като му се изтъпил лимбуса и взел да преварта,рашил че ги е затегнал и.... така. Обиколих целия Пловдив,но същите болтове неуспях да ги намера.Смених ги с други с 13мм глава и са нормален болт на 8.8 здравина.Това беше най-добрия вариянт който намерих.Аааа и да не забравав,след като излезна полуоската удари горивния филтър и го спука,в следствие на което потече бензин върху колекторите :shocking: добре че не се подпалих и загасих двигатела още в момента в който чух изтропването :priest:
В София има такива винтове в крепежните елементи на бул. Сливница и Раковска. Мойте винтове всичките без един си бяха на карето, ръба на маншона ги държеше.
DJ_STIVAN
01-05-2007, 11:25
То и моите,ама карето се задържа на 1 болт,той се изкриви,а други пак са с изядена глава и немогат да се затегнат като хората.И аз намерих на доста неща същите болтове но всички бяха с едра резба,а не със ситна с каквато са нашите,тези с едра стават за голф 2 :D :wink:
75TwinSpark
01-05-2007, 13:09
:smackbum:
В София има такива винтове в крепежните елементи на бул. Сливница и Раковска...