View Full Version : ИталФест 2017
Alfa User
21-05-2017, 14:39
За да положим началото на обсъждането за следващия ни национален събор, и по повод мотото "10 години по-късно" - да ви припомня какво беше тогава ...
Новите шефчета са мега-яки и сериозни, и се надявам тазгодишния Фест да надскочи предшественика си от 2007 - и като автомобилно мероприятие, и като наш си купон!!!
ФЕРАРИСТ
22-05-2017, 13:02
Остава и да кажа че не подкрепям........
Тоест отново в Стара Загора?
Alfa User
24-05-2017, 22:37
Да, отново в Ст. Загора - но от всички нас зависи дали ще надскочим предишния Фест там!
TheTorpedo
25-05-2017, 09:27
А датата ясна ли е вече, или както миналата година ще се уточни две седмици преди феста?
ПП: От сега искам да си запазя номер 147! :D
mirchozo
25-05-2017, 11:29
То и аз искам 159-ти номер ама..., то още нищо не се знае ние номерата избираме...
TheTorpedo
25-05-2017, 11:35
Е така де! По стар български обичай, олиото винаги се слага още докато рибата е във водата! :D
Миналата година беше метро в София.....сега Стара Загора на гарата....
https://www.youtube.com/watch?v=TficJiVHPzs....:))
п.п...шегувам се да не го взимате под внимание....:))
Ранобудниче
09-06-2017, 06:18
Надяваме се след 19-ти юни да има яснота и да обявим дата и място.
Дотогава ще ви помоля за повечко търпение и по-малко спам - има си раздел за тая работа.
Успех с организацията @Ранобудниче и всички други помагащи за събитието, чакаме с нетърпение новини. Alfa User вече ни зариби със снимки :) .
BillyBoy`
10-06-2017, 13:56
За да положим началото на обсъждането за следващия ни национален събор, и по повод мотото "10 години по-късно" - да ви припомня какво беше тогава :
ItalFest 2007 - Ст. Загора (https://goo.gl/photos/XNYRmFHD8xa8tXq99)
Новите шефчета са мега-яки и сериозни, и се надявам тазгодишния Фест да надскочи предшественика си от 2007 - и като автомобилно мероприятие, и като наш си купон!!!Кой са новите шефчета ?
TheTorpedo
12-06-2017, 15:27
Дотогава ще ви помоля за повечко търпение и по-малко спам - има си раздел за тая работа.
Рано ли е от сега да си запазя номер? :D Искам 147!!!:dance:
Ранобудниче
12-06-2017, 20:36
Рано ли е от сега да си запазя номер? :D Искам 147!!!:dance:
Стискай малко - няма да го дадем другиму :)
То и аз искам 159-ти номер ама..., то още нищо не се знае ние номерата избираме...
Чшшш, тоя си е мой... ни съ бутай :)
TheTorpedo
13-06-2017, 15:04
Стискай малко - няма да го дадем другиму :)
ОБЕЩАНО!!! Ха го даде на някой друг, ха ви изпратих господари на ефира, ДАНС, ГДБОП, МВР, КАТ, ЦРУ, КГБ и други абревиатури! :sniper:
очаквам с нетърпение италфеста и дано да съвпадне с графика ми за пътуване ,че иначе за пореден път съм го пропуснал.:icon_frown::icon_frown::icon_frown:
mirchozo
13-06-2017, 15:48
Чшшш, тоя си е мой... ни съ бутай :)
Аз първи си заплюф, ама съм корумпиран и ако ми подариш едни емблемки Жулия стайл ше го прежаля ;)
Аз първи си заплюф, ама съм корумпиран и ако ми подариш едни емблемки Жулия стайл ше го прежаля ;)
Лесен си...
Дано само Италфеста не е първия уикенд на Октомври, че вече знам къде ще съм тогава... :no::no::no:
Здравейте колеги и колежки
Да ви информирам . Италфест в Стара Загора тази година няма да има. Такава цена обявиха за наем, че ме е страх да ви я кажа, защото рискувам вашето Общо здраве. Положихме всякакви усилия да се споразумеем, но Уви.
В момента се разглеждат други три места на които да се проведе Италфест 2017. Всичките са в централна България.
До дни ще имаме пълна ясното и ще бъде обявено къде и кога ще се състои събитието.
alfa_romeo_forever
29-06-2017, 11:12
:/ a горе долу , кога ще се очаква да е феста ? септември/октомври ?
Колега, за съжаление не може да се каже и дата докато няма отговор от мястото - кога ще е свободно, какви са условията, как ще е настаняването на хора и тн. Вероятно в този интервал, едва ли ще е преди септември.
!!! Това не е официална информация а разсъждения малко или повече в сферата на спекулациите от моя страна. Когато има Информация съм сигурен че Цвети ще ни информира веднага !!!
Поздрави на всички !
така де ... датата и мястото вече са известни ... ко прайм ся? ш ходим ли няма ли. Аз поне за момента мисля да отида дори ден предварително да загрея масите хе-хе-хе :) кой е с мен?
Да, отново в Ст. Загора - но от всички нас зависи дали ще надскочим предишния Фест там!
Виж сега...с трици маймуни не се ловят!!!
Ние всички в форума сме маймуни....ако направите хубав зоопарк, ще има посещаемост....дано ме разберете....и пак ще ви поздравя с това парче....https://www.youtube.com/watch?v=TficJiVHPzs....:....България не е само средата...разгърнете се бе......трудно е да ви обеснявам....говорил съм с някой от вас...ама.....
ScuderiaItalia
05-08-2017, 03:34
Искаш да кажеш, че се прави, където им изнася на шефовете ли? Попринцип е хубаво да има разнообразие и дали ще дам 10-20 лева повече за нафта и ще тръгна 1 час по-рано въобще не ме грее. Важно е да си изкараме добре и да е приятно. Би било хубаво, ако някоя година феста е някъде на природа в близост до река или нещо подобно, като да има и хотелче.
Искаш да кажеш, че се прави, където им изнася на шефовете ли? Попринцип е хубаво да има разнообразие и дали ще дам 10-20 лева повече за нафта и ще тръгна 1 час по-рано въобще не ме грее. Важно е да си изкараме добре и да е приятно. Би било хубаво, ако някоя година феста е някъде на природа в близост до река или нещо подобно, като да има и хотелче.
Точно обратното....правят го там където не им изнася....:innocent:
arieca155
05-08-2017, 21:09
ако е на късмет тази година ще присъствам и аз,ако ме помните изобщо,със същата кола само да я сглобя,че пак главата я боли...
надявам се да имам време и за нещо повече за което всички ще останете изненадани.
Поздрави на "новите шефчета",Алекс искам да те видя задължително !