PDA

View Full Version : Италфест 2017 - 30,09,2017

tsvety
11-07-2017, 10:37
Здравейте драги съфорумци

Тази година Италфест-а ще се проведе на летището край град Раковски Пловдивско на 30,09,2017г.

Програма, хотели, дисциплини и тема за запазване на номера ще се пускат отделно.

Моля не си запазвайте номера в тази тема, няма да бъде взето предвид.

Очаквайте подробна информация за всичко около Италфест 2017

Бобби
28-07-2017, 01:07
Какво става....?...пак ли греда...?
Има ли развитие...?

Ранобудниче
01-08-2017, 20:01
Какво става....?...пак ли греда...?
Има ли развитие...?

Бобчо, няма да строим, че да събираме греди :)
Нещата се движат: планираме програма, търсим спонсори, уреждаме хотел, кръчма, тоци, води и прочие.
Ако можеш, помагай, ако не - шшшт :)

Yavor
02-08-2017, 11:08
Нещата се движат: планираме програма, търсим спонсори, уреждаме хотел, кръчма, тоци, води и прочие.

Пуснете поне тема за записване за номера, че народа прегорЕ от чакане :)
Така има ангажимент от страна на момчетата, а и вие ще видите каква посещаемост да се очаква.
Само идея. :drunk:

Zahari_
02-08-2017, 11:45
Здравейте,
Съжаляваме за забавянето, но физически не остава време за всичко. Тряба да задействаме и процедурата по правенето на номерата (дизайн, кой ще ги прави и тн.) и след това (или по време на ) ще се пусне тема. Идеята е да има възможност за изпращане на номерата преди феста. Дизайна обаче е доста сложно нещо (сори но си е тегаво).
Ще опитаме да пуснем тема максимално скоро както за номера така и с някакво инфо какво да очаквате през деня на феста. :)
Поздрави!

tsvety
02-08-2017, 11:46
Пуснете поне тема за записване за номера, че народа прегорЕ от чакане :)
Така има ангажимент от страна на момчетата, а и вие ще видите каква посещаемост да се очаква.
Само идея. :drunk:

Приема се идеята!!!

Ранобудниче
02-08-2017, 13:32
Приема се идеята!!!

Подкрепям!

TheTorpedo
02-08-2017, 13:33
Ам хади де! Чакам си 147!

Чавдар
02-08-2017, 19:53
164 :shoot:

V@K@T@
04-08-2017, 23:31
май не разбрахте, че запазването на номера ще е в друга тема. Тука и да пишете за номера никой няма да го вземе в предвид ... важното е да се съберем и да си прекараме добре пък кой номер ще ми е стикера не е толкова болка за умиране ;) чакам с нетърпение развитие по темата.

Бобби
05-08-2017, 01:11
А трябва да строим.....защото старата барака падна, ако ме разбираш....а инфо за феновете никакво.....карате я по инерция.......

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

А бе кажете на тия хора, кой какъв и как е в КАРБ...инфото Ви, е страшно избледняло в годините....
Мъка......има много фенове....поканете ги в тоя клуб, заинтригувайте ги....иначе, пак ще си останете една маса хора....говоря за кръчмарска маса.......
Надявам се, че ме разбираш...

Бобби
05-08-2017, 01:35
Раздела..."Правила на Форума. Важни съобщения" ...не е обновяван над две години.....всичко го правите в последният момент на юруш......дай да събереме тия хора за два дена....и след това, кой от къде е, и да се плюем в форума.....променете го....изкарвайте дивиденти, а след това идват и средствата....
Да ви кажа 90% от хората който идват на феста е заради стари приятели, с който се виждат....а не толкова, заради самото шоу....то трудно се получава....
п.п...толкова разбирам, това казвам....само не се засягайте, че ми омръзна от ощипани мадами...:))

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

май не разбрахте, че запазването на номера ще е в друга тема. Тука и да пишете за номера никой няма да го вземе в предвид ... важното е да се съберем и да си прекараме добре пък кой номер ще ми е стикера не е толкова болка за умиране ;) чакам с нетърпение развитие по темата.
Номерата са много важни.....детската игра продължава...:))

---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:34 ----------

...и то в две теми...

Ранобудниче
05-08-2017, 12:54
А трябва да строим.....защото старата барака падна, ако ме разбираш....а инфо за феновете никакво.....карате я по инерция.......

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:00 ----------

А бе кажете на тия хора, кой какъв и как е в КАРБ...инфото Ви, е страшно избледняло в годините....
Мъка......има много фенове....поканете ги в тоя клуб, заинтригувайте ги....иначе, пак ще си останете една маса хора....говоря за кръчмарска маса.......
Надявам се, че ме разбираш...

Така е, прав си и ще си вземем бележка.
Поемам ангажимент да осъвременим информацията за Клуба в споменатия от теб раздел. Дълго време изчаквахме съдебните процедури по вписване на промените и ми се искаше преди да бием барабана да се сдобием с всички документи от предходния управителен съвет, но за съжаление, на този етап си оставаме само с молбите, обещанията и чакането по стар обичай.
Дори с членска книга не разполагаме, за да се преброим.

За твоето предложение за фест пак ще говорим и за следващата година може да ни свържеш с хората, от които зависи, пък да видим какво ще излезе.

Kuku
05-08-2017, 13:54
:-D

Бобби
05-08-2017, 14:02
:-D
:-D...доживях да те видя пак в форума....:flirt:

Ранобудниче
05-08-2017, 14:08
И аз се радвам да го видя тоз образ :)
И се надявам да го видя и на феста :)

tsvety
05-08-2017, 14:15
Не съм човек, който ще седи в сянка и ще бяха от отговорност. Никога не е било така и няма да бъде

От Юни 2017 има вписване на новия Управителен съвет на КАРБ. Новата управа взе решение да се обяви промяната след като бъдат взети документите и бъде извършено приемо-предаването с цел да не се изостря обстановката. От война никой няма нужда. Имаме горчив опит. Затова и насочихме усилията в Пролетния събор и Италфест 2017.

Към днешна дата, документи все още нямаме.
Новата управа на КАРБ е следната:
Цветослава Иванова - председател
Григор Стоичков - зам. председател
Горица Българанова - член на УС

Имаме концепция за развитието на клуба, но за всичко е нужно време. Всеки един от нас има желание нещата да се случат. Ще се стремим да сме прозрачни и да обърнем КАРБ към феновете, както трябва да е. Ще има промяна в устава и кампания за набиране на членове.

Ще се радвам да чуя всяко мнение и да се поуча от опит.

Риска който и тримата поехме е голям. Отговорността също. Надявам се, да няма прът в колелата и с общи усилия и положителна енергия да дадем нов живот на клуба който е вече на 13 години.

Днес ще има информация за Италфест 2017 и нови теми по същия повод Очаквайте !!!

Kuku
05-08-2017, 14:19
:-D...доживях да те видя пак в форума....:flirt:

И аз се радвам да го видя тоз образ :)
И се надявам да го видя и на феста :)
Аз влизам понякога, просто не пиша.
И на ИТАЛФЕСТ ще дойда ;)

Alfa User
05-08-2017, 16:37
Не съм човек, който ще седи в сянка и ще бяха от отговорност. Никога не е било така и няма да бъде
...

Винаги ще има някой да мрънка и да иска нещата да стават "светкавично".
Пожелавам ви успех и попътен вятър - пък ние ще помагаме с каквото можем!!!

Lucky
06-08-2017, 12:34
Успех и от мен,ще ще гледам да дойда и аз на феста.
Стига кучката да си оправи тоците...............и

Бобби
06-08-2017, 18:02
Винаги ще има някой да мрънка и да иска нещата да стават "светкавично".
Пожелавам ви успех и попътен вятър - пък ние ще помагаме с каквото можем!!!
Алекс, ако визираш мене за мрънкане, дълбоко грешиш....просто изисках необходимото инфо, което го знаят малко хора в форума....и Цвети го предостави......следи внимателно постовете....не я карай по инерция :)))

dansguardian
22-09-2017, 13:07
Сайта на Итал Фест-а не се отваря :(

http://www.italfest.info/%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%84%D0%B5%D1%81%D1%82-2017/

Speeder
25-09-2017, 15:14
Това ли трябва да е пистата?
Ако да, какъв е достъпът до нея? Има ли асфалтов път?
Ако пътя е коларски, изравнен ли е?

http://pichost.name/images/2017/09/25/pistaRakovskie6bb4.md.jpg (http://pichost.name/image/tJm2R)

Alfa User
25-09-2017, 19:07
Това е пистата - на 200м от нея свършва асфалта, и започва черен път. Неравен е, но мисля че вече е направено нещо по въпроса.

Speeder
26-09-2017, 08:42
Като го гледам по гугъл мапс, участъкът от асфалта до пистата е дълъг между 400 и 500 метра, а самата писта под 400 метра

https://www.google.com/maps/place/Rakovski,+Bulgaria/@42.2910872,24.9498069,1588a,35y,180h/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x40a9d35c45a3c41f:0xf8457 5bea0af7db3!8m2!3d42.2715844!4d24.9431037

ФЕРАРИСТ
26-09-2017, 23:10
Доста народ ще псува докато го намери......

Ранобудниче
26-09-2017, 23:28

Феро, искаше ни се да е на вашето (по-централно и намираемо), но като ни обявиха 10к без ДДС за 1км от летището за 1 ден, ни оцъклиха дружно.

Speeder
27-09-2017, 11:25

Ако има ясни инструкции няма да има псувни.

Аз ще направя опит да дойда. Дано не се разкаля терена

acho_
27-09-2017, 13:05
Феро, искаше ни се да е на вашето (по-централно и намираемо), но като ни обявиха 10к без ДДС за 1км от летището за 1 ден, ни оцъклиха дружно.
Кое е това летище? За толкова пари на летище София може да паркираш 60 самолета по 60 тона за целия ден, тез не знаят цената на парите. Сега вместо по-разумна такса, печалбата ще е 0лв, гениална стратегия.

Alfa Mania4ka
27-09-2017, 21:21
Ето къде ще е шоуто:
https://www.google.bg/maps/@42.291988,24.9451434,819m/data=!3m1!1e3

Само координатите: 42.293669, 24.948586

Съвет :
Идващите ПОСОКА БУРГАС минете през разклона за с.Трилистник.
Навигацията би ви прекарала през Шишманци, а пътя не е добър.

IcemaN92
27-09-2017, 22:11
Ще има ли събиране за общо тръгване от София?

Alfa Mania4ka
27-09-2017, 23:00
Ще има ли събиране за общо тръгване от София?

Ще има тема малко по късно за тръгването от София.

italfen
29-09-2017, 19:04
Има ли асфалтов път до това летище? Ще има ли табели/знаци които да ни ориентират?

Alfa Mania4ka
29-09-2017, 21:00
Има ли асфалтов път до това летище? Ще има ли табели/знаци които да ни ориентират?

Ще има знак за отбивката към пистата. А до самата писа има няколко метра, които не са асфалтирани, а е изравнен черен път.

ne0
29-09-2017, 21:23

Не съм писал във форума отдавна. Помолиха ме да погледна в темата заради дози пост.
Тъй като отдавна не съм член по описани причини от мен, които важат и към момента само напомням, (членовете могат да видят в архива) че лично уредих с помощ от приятел летището в Стара Загора за 185 лв и 500 лв мисля охрана със събиране на вход и касиер :) Като охраната бяха 6-7 момчета дето нямаха пробиване от 50.

После бях обвинен за липса на 20 лева примерно от глупаци, но НЕПОДКРЕПЕН от никой в клуба.

Просто се сетих и реших да не можах да не споделя. Добре е да има приемственост. Поне може някъде да напишете председателите от как има клуб :0 . Та да се знаят.

Иначе желая успех на сегашната организацията (Цвети и Горица ще се справят винаги, сигурен съм) и хубаво време!

italfen
29-09-2017, 21:59
Ще има знак за отбивката към пистата. А до самата писа има няколко метра, които не са асфалтирани, а е изравнен черен път.

Малко прекалено ми се струва да се наеме летище за фест до което няма асфалтиран път. Дано не вали и не е кално, че ще е подигравка за всички!

Alfa User
30-09-2017, 00:09
Малко прекалено ми се струва да се наеме летище за фест до което няма асфалтиран път. Дано не вали и не е кално, че ще е подигравка за всички!

Лесно е да се говори така, когато самия ти не си търсил ...

Бобби
30-09-2017, 00:18
Не съм писал във форума отдавна. Помолиха ме да погледна в темата заради дози пост.
Тъй като отдавна не съм член по описани причини от мен, които важат и към момента само напомням, (членовете могат да видят в архива) че лично уредих с помощ от приятел летището в Стара Загора за 185 лв и 500 лв мисля охрана със събиране на вход и касиер :) Като охраната бяха 6-7 момчета дето нямаха пробиване от 50.

После бях обвинен за липса на 20 лева примерно от глупаци, но НЕПОДКРЕПЕН от никой в клуба.

Просто се сетих и реших да не можах да не споделя. Добре е да има приемственост. Поне може някъде да напишете председателите от как има клуб :0 . Та да се знаят.

Иначе желая успех на сегашната организацията (Цвети и Горица ще се справят винаги, сигурен съм) и хубаво време!
Ей не наиграхте се с тоя клуб....аз исках да го купя за 1 лв.....ама не ми го дадоха...:))
Сорри, ама старото куче, ще ви каже нещо:......Не сте открити!!!...говоря за сегашни и предишни управници в клуба..........:smoke:
п.п...нормално за нашата географска ширина...

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:10 ----------

Весело изкарване от мен...колкото и да ви храня ми харесвате....:))

Бобби
30-09-2017, 01:10
Лесно е да се говори така, когато самия ти не си търсил ...
А защо трябва да е летище...първият фест беше на една поляна....:smoke: