View Full Version : Това се казва да ти дишат прахта!!!
Вижте само Алфата какво ги прави тези немски кошници :D !!!
http://www.vbox7.com/play:20dbbd29
е па ние тоа го познаваме :lol:
Баце, това е на ne0 Алфата - 1.6 боксер с турбо-кит Новитек, спортни валове и чип Аутоделта, керамичен съединител, карбонови ауспуси, полирани колектори, 6 скоростна кутия и намалено с 140кг. тегло 8)
:roll2: :roll2: :roll2: Да бе да.... и един мърмот завива щоколада нали. Тунинг може ама чак пък толкова... :wink:
Накарай го да отвори капака и ще видиш :!:
Е ако това е вярно то трябва да се види... Въпреки че съм силно озадачен. Всичко е възможно в България :D
И отзад пише Т.Спарк.... знаеш ли колко зор е, да сложиш Боксер в коша на Т.Спарк
Баце, това е на ne0 Алфата - 1.6 боксер с турбо-кит Новитек, спортни валове и чип Аутоделта, керамичен съединител, карбонови ауспуси, полирани колектори, 6 скоростна кутия и намалено с 140кг. тегло 8)
Само забрави да кажеш че е 4х4 :twisted:
ма тук не е модерно да се казва 4х4 бееее! я Q4 я Р4 :twisted: :twisted:
Ахаа.. вече всичко ми е ясно :wink:
НЕО отново сритва немски задници. :respect: :super: :boost: :biker: :butt:
Само тъка НЕ0 :paddle: С теб сме. Ако имаш някоя снимка на колата пустни да и се накефим :D
И че е с нитро.... :shock: :? 8)
още няма нитро, щото Бобо неще да сложи... да не го бия не за друго
Ей хора ще ме открехнете ли по въпроса с керамичния съединител, за кво става въпрос кво представлява, на всички коли ли може да се слага или....... :wink:
:lol:
MainaCore
05-05-2007, 01:43
малко се обърках - алфата не е ли 1.6 туин спарк?
Да точно така с чип,спортен фитър конус,и според някои и според мен със сгъстен мотор-много бързо се развинтва :twisted: :twisted:
Да точно така с чип,спортен фитър конус,и според някои и според мен със сгъстен мотор-много бързо се развинтва :twisted: :twisted:''БОБО"
Да точно така с чип,спортен фитър конус,и според някои и според мен със сгъстен мотор-много бързо се развинтва :twisted: :twisted:Батьо, ти поглеждал ли си под капака :?: :!: :roll: Защото аз не съм - не0 не дава :lol:
Докато не го видим с очите си, значи има и нитро, и 4х4, и два двойни карбуратора :lol: :lol: :lol:
ти и в гащите не си ми поглеждал, там моя две змии да има ;)
Двуглави или триглави :lol:
Двуглави или триглави :lol:
И двуглави и триглави може да са само той си знае ама да дигни къпака на колата и ние да видим за кво става вапрос :wink:
Батьо, ти поглеждал ли си под капака Защото аз не съм - не0 не дава
Ееееее на мен ми дава да гледкам :Tease: :Tease: има мнооо интересни нещица да знаете па Нено кога реши мое и на вас да покаже :Tease: :Tease:
ти и в гащите не си ми поглеждал, там моя две змии да има ;)
аз ти рекох да разкараш най после тия вътрешни гуми от Балканче от там, ама на - професионалист до последно ей :lol:
Само "Чистата Сила" скиваш ли като натупаш тия с чистата сила как ти сложиха и нитро и турбо :wink: Айдее младеж моташ се ВАГовете напредват а ние сме 15 коня назад :lol: :lol: :lol:
Само "Чистата Сила" скиваш ли като натупаш тия с чистата сила как ти сложиха и нитро и турбо :wink: Айдее младеж моташ се ВАГовете напредват а ние сме 15 коня назад :lol: :lol: :lol:
тва с 15-те коня го помни че ти ще ми плащаш кредита после :)
тва с 15-те коня го помни че ти ще ми плащаш кредита после :)
Необходими са ти тези 15 коня, за да почнеш биеш дизела на Киро.
:smackbum:
че то тва и без тях го правя... па киро кат си тури 17-ките мое и с човек в колата ;)
alfonso_90
15-06-2007, 20:51
:shock: е гати яката им зе натия много хуаво то туи къде е точно :D