View Full Version : Климатик на алфа ромео 145
Здравейте, тази сутрин като запалих колата датчика на снежинката ми светна самичък и климатика не спира да духа студено, многократно натисках бутона на снежинката ,но нищо не се получава. Колата е модел 2000 г. 1.6, 120 коня ,имам я от 6 години и за пръв път ми се случва този проблем.
Някакви предложения или да я карам на електричар?
ivan dimitrov
27-08-2017, 17:23
Предложението ми е да я закарате на специалист по автомобилни климатици. Не на какъв да е "електричар".
Turbo_A3
29-08-2017, 10:12
Здравейте, тази сутрин като запалих колата датчика на снежинката ми светна самичък и климатика не спира да духа студено, многократно натисках бутона на снежинката ,но нищо не се получава. Колата е модел 2000 г. 1.6, 120 коня ,имам я от 6 години и за пръв път ми се случва този проблем.
Някакви предложения или да я карам на електричар?
Какъв е този датчик на снежинка?
milenataa
29-08-2017, 11:50
Явно е "бутона на снежинката". :super:
Колега най-вероятно ти се е счупил бутона за климатика. Кажи от къде си за да може колегите от форума да те насочят къде да отидеш ако не се оправиш сам.
Да,бутона на снежинката е
---------- Post added at 17:38 ---------- Previous post was at 17:36 ----------
Колега най-вероятно ти се е счупил бутона за климатика. Кажи от къде си за да може колегите от форума да те насочят къде да отидеш ако не се оправиш сам.
От Кърджали съм и си нямам на идея къде да я закарам. Сега съм бутнал едно малко парче хартия до копчето за да може да стой натиснато и да спре да духа климатика. :grin: