View Full Version : двигател от 164 2.0 турбо на 145
Здравейте колеги...имам едно питане--
Може ли двигател от 164-ка (2.0 турбо) да се сложи на 145 (2.0) ??
И какво ще коства, ако е възможно? мерси предварително
нешо като да слоя моиата 1,8 ца на Cinqo е това.....
даваи смело , не се отказваи!!!!
:lol:
Ако е 2.0 турбо стария мотор 4 цилиндровия защо да неможе? Няма невъзможни неща ;)
Та той и В6 Турбо ще се събере но трудно,имаше едни гърци май бяха събрали 3.2 В6 в 145 :shock: :shock: -така че нвма невъзможни неща :twisted: :twisted: :twisted: Аз смята че с мерак всичко става :wink: :wink:
Та той и В6 Турбо ще се събере но трудно,имаше едни гърци май бяха събрали 3.2 В6 в 145 :shock: :shock: -така че нвма невъзможни неща :twisted: :twisted: :twisted: Аз смята че с мерак всичко става :wink: :wink:
Имах впредвид,че с 2.0 турбо четворката ше е по лесно,отколкото с турбо шестака и другите изроди :D
Ето за това става дума.... :D
благодаря за отговорите... ще помисля и ще реша, щото сложно начинание ми се вижда... :roll:
No pain no gain :!: :wink:
Може и да го суперчарджите :) Има човек в Гърция дето е оторизиран да го прави :) И получавате триъгълничета Аутоделта :)
kiler_4o
06-05-2007, 16:52
благодаря за отговорите... ще помисля и ще реша, щото сложно начинание ми се вижда... :roll:
давай, за да може ако успееш да дам чинкуто на turbi да му слага 1,8-цата :D