View Full Version : Италфест 2018 - предложения
Драги съфорумци Италфест 2017 приключи. Благодаря на всички вас ,които присъствахте и направихте мероприятието хубаво и приятно за гледане. За пореден път показахте, че Алфистите сме задружни и истински фенове. Дълбок поклон пред вас.
И отварям тази тема, в която всеки един от вас може да даде предложение какво иска да има в програмата на Италфест 2018!!! А ние организаторите ще се стремим да осъществим вашите идеи ,ако реално могат да се реализират.
Може да давате и предложения за дати или месеци и място в които ще е по-добре да се случи събитието.
Критики към Италфест 2017 В ТАЗИ ТЕМА ще бъдат изтривани. Има си тема за това, тази е с друга цел
Слушаме ви / четем ви/!!!
Подържам севера и предлагам Русе или Варна...началото на м. септември мисля, че е добре...:smoke:
---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:52 ----------
п.п...за гр. Попово имам връзки и мога да уредя да не се плаща такса за мястото на събитието !
sasho_n2
05-10-2017, 15:35
Нека вкараме като предложение на т.н. "клубни сервизи" да опънат по една шатра, с цел обяна на опит, реклама и т.н.
ScuderiaItalia
05-10-2017, 17:39
Предполагам, че колегата се шегува за Варна.. Ще ударя 400 километра на една страна, а тия от Монтана или Видин още повече. Трябва горе-долу да е посредата..
ФЕРАРИСТ
05-10-2017, 18:03
Калояново - когато си искате......
Предполагам, че колегата се шегува за Варна.. Ще ударя 400 километра на една страна, а тия от Монтана или Видин още повече. Трябва горе-долу да е посредата..
Изобщо не се шегувам, стига с тая златна среда...:smoke:
boris037
05-10-2017, 19:27
Калояново - когато си искате......
Подкрепям!
И аз съм за Калояново но май е много пари ....
Може на летището в Чешнегирово.Много по-голямо е от Калояново,ще е по-евтино и може да се измисли някакво трасе.
Другото е пистата край Долна Митрополия,но нямам представа подходяща ли е за автофест.
Моето предложение е да не се отпечатват по два номера за автомобил. Аз втория не го залепих. Няма смисъл, а си е разход.
Да има състезателна част - писта, драг, състезание по спиране...
digitalundgrd
06-10-2017, 11:11
Да има състезателна част - писта, драг, състезание по спиране...
+1 :rosso_spider:
thecleaner
06-10-2017, 21:28
Моето е да се набавят нови членове в тоя проклет клуб, изисквания да се пуснат ала бала, членски внос, вреди, ползи, преференции, структура, кой кум, кой сват, кой на булката брат, да се съберат пари, да има отчетност, да има дори възнаграждение за тия къде се блъскат като луди, и да се правят нещата ака фестовете както подобава на Алфа Ромео, с трици маймуни се не ловят. От свет години какво се случва, опитват се разни колеги да правят с п..я боя, търси се под вола теле, само и само да се получи нещо, и естествено се получава едно голямо нищо. С фестове от рода "много искаме да направим еди какво си" ама немали сме шанс, са тъпи най-малкото, едни и същи муцуни с едни и същи дръти кошници се срещат на различни места в Бг., кулминацията е да се напият, в напиването естествено няма нищо лошо. Примери няма да давам, че сме за предложения за новия фест, аз предлагам Кондофрей, място за фест, да има драг, дрифт, драг такси (който иска се качва да го возят на Гулия QV примерно) срещу пари дори, демонстрация на новите модели на АР, не да са паркирани най изтърбушените от новите модели и да им гледат седалките и таблото хората ми да ги покарат да ги повозят и т.н. Мога още да пиша, ма той и Боби е писал па файда йок ;) Ай със здраве.
Аз също съм за северна България.Видин,Русе,Варна,Нос Калиакра ако искате:afro:
Смятам че се пренебрегва тази част.Да във Враца имаше един събор,преди 5 години и един в Русе още по отдавна.Стига с този Център.фенове има,които иска ще дойде.
Ранобудниче
07-10-2017, 09:17
Аз също съм за северна България.Видин,Русе,Варна,Нос Калиакра ако искате:afro:
Смятам че се пренебрегва тази част.Да във Враца имаше един събор,преди 5 години и един в Русе още по отдавна.Стига с този Център.фенове има,които иска ще дойде.
Винаги ще има недоволни, така че - да, ако ни се получи по план, ще е точно в Северна България.
Гуми може да се “търкат” не само на Дракон. Да не говорим, че спането в района е цяло приключение. Разбирам, че на тези, за които пистата е единственото важно нещо, хотелът е последна грижа, но за добро или лошо, организаторите са длъжни да гледат и по-далеч от върховете на носовете си.
А защо да се рискува цялата организация да се провали от непридвидимото време?!?
Не е ли по-разумно да се смени месецът, в който се провежда Феста?
Традиция, традиция, но едва ли на някой му е приятно да студува и да го вали дъжда в края на Септември.
Ранобудниче
08-10-2017, 21:48
А защо да се рискува цялата организация да се провали от непридвидимото време?!?
Не е ли по-разумно да се смени месецът, в който се провежда Феста?
Традиция, традиция, но едва ли на някой му е приятно да студува и да го вали дъжда в края на Септември.
Ще се смени :)
Виж колко сме отворени за идеи :)
chaveto86
09-10-2017, 00:52
Предлагам другата година да се заложи на малко по-комерсиален събор, каквито правят колегите от БМВ! Пловдив е прекрасна и бърза дестинация за хора, както от София, така и от Бургас, Ст.Загора, и други. Датата също трябва да е, като за хубаво време, или края на Август, или началото на Септември. Стига с тези ниви, паркинги, изоставени летища, и прочее. При хубава и удобна дестинация, ще привлечем и хората с по-скъпите италиански автомобили, които иначе няма да дойдат в разораната нива. А те са доста в България. Няма нищо лошо да "копираме" други мероприятия, стига на нас да ни е ОК, и да се изкефят всички посетили едно такова събиране. При една такава дестинация, ще има и по-голям отзвук, както и повече рекламодатели, което респективно ще увеличи броя на участващите. Помислете над това предложение! Време е да променим стила на играта :th_up:
:notworthy::notworthy::notworthy:Твърдо съм за Варна,Калиакра и ако щете за Шумен....пък и в Добрич-пистата на военното летище е свободна!
Immortal
28-10-2017, 12:59
Както вече са писали колеги по-горе, а и аз съм писал неведнъж, да се промени месецът на провеждане на феста.
Стига с тия мъгли, дъждове и ветрове.
Какво ѝ е на пролетта или ранното лято, не разбирам?!?
Другото - нека следващият Италфест да е малко по-италфест и по-малко Алфа-фест. Става дума, за по-сериозно ангажиране на останалите клубове, фейсбук-групите и т.н.
Не може заради личностни конфликти или вижданията на 2-3 човека да не участват примерно Ланча клуба в организацията на такова събитие. Ланчи има, на съборите се събираме по 30-40 коли, значи може.
Да не говорим за ФИАТ клуба, където при правилна организация могат да се съберат стотици участници.
За 2018 включете по-активно и останалите клубове, това ми беше мисълта. А хората като имат информация от по-рано, ще дойдат.
Ранобудниче
28-10-2017, 13:07
Както вече са писали колеги по-горе, а и аз съм писал неведнъж, да се промени месецът на провеждане на феста.
Стига с тия мъгли, дъждове и ветрове.
Какво ѝ е на пролетта или ранното лято, не разбирам?!?
Другото - нека следващият Италфест да е малко по-италфест и по-малко Алфа-фест. Става дума, за по-сериозно ангажиране на останалите клубове, фейсбук-групите и т.н.
Не може заради личностни конфликти или вижданията на 2-3 човека да не участват примерно Ланча клуба в организацията на такова събитие. Ланчи има, на съборите се събираме по 30-40 коли, значи може.
Да не говорим за ФИАТ клуба, където при правилна организация могат да се съберат стотици участници.
За 2018 включете по-активно и останалите клубове, това ми беше мисълта. А хората като имат информация от по-рано, ще дойдат.
Адмирирам с 2 ръце предложението ти и ще съм ти много благодарна, ако посочиш механизъм, по който да ги активизираме. Мисля, че желанието за участие тръгва първо отвътре, а после е сътрудничеството с външни лица. Това, което можем да направим, е да кажем, да поканим на среща. Но няма как да запалим искра отвън.
Що се касае до месеца, ще счупим мъгливата традиция.
Подържам севера и предлагам Русе или Варна...началото на м. септември мисля, че е добре...:smoke:
---------- Post added at 10:55 ---------- Previous post was at 10:52 ----------
п.п...за гр. Попово имам връзки и мога да уредя да не се плаща такса за мястото на събитието !
Това за Попово в началото на септември е доста добра идея! Подкрепям я!
Златната страна я ненавиждам. Като ходиш по средата те бият и от двете страни.
От Калояново ми се повръща.
Редно е догодина да е в източна България: Варна, Бургас, Шумен, Чирпан или БЪлгарево, а що не и на Мадарския Конник. Идеи колкото щеш. Освен това ако е през август може и на самия бряг на морето. А защо и да не се понамокрим около Видин, Лом или Русе?! Мислте на местна почва, какво имате!
ScuderiaItalia
29-10-2017, 08:41
Две години подред седим на едно място и чоплим семки.. Мисля, че третата година е време да ги впрегнем тия каруци.
Ранобудниче
29-10-2017, 12:02
Тая тема заприлича на развалена плоча. Още в началото написахме, че обмисляме нетрадиционнадестинация и топъл сезон за 2018 и въпреки това все в тая посока се дълбае. Изчерпахме се да повтаряме, а и предпочитаме да ползваме времето за действия, вместо за писане.
Ще се включим пак, когато има нещо ново за обсъждане.
Тая тема заприлича на развалена плоча. Още в началото написахме, че обмисляме нетрадиционнадестинация и топъл сезон за 2018 и въпреки това все в тая посока се дълбае. Изчерпахме се да повтаряме, а и предпочитаме да ползваме времето за действия, вместо за писане.
Ще се включим пак, когато има нещо ново за обсъждане.
Напротив, развалена плоча е клуба и всяка година едно и също повтаряте...юруш в последният момент...
Участниците са малко в нея, и това не е на добре....изслушайте ги тия хора, а не се дразнете от мненията им.....попитайте, кой с какво може да помогне....предложете и Вие нещо, ама от рано, не в последният момент.....
А бе дайте ми го тоя клуб за 1 лв....най накрая да станем и аз бизнесмен......:prescription:....и за една година ви гарантирам, че ще има 5-бона в касата.....:prescription:....и то след проведен италфест...:)))
---------- Post added at 18:15 ---------- Previous post was at 18:10 ----------
:idea2:...предизборно обещание....:))
---------- Post added at 18:28 ---------- Previous post was at 18:15 ----------
Сменихте управата, а плочата прескача.......
dansguardian
01-11-2017, 20:45
А аз предлагам да няма повече Италфест. Няма смисъл. :)
Сега последно Италфест или Алфа фест ще е?
Айде и аз да го повторя:
ИТАЛФЕСТ е !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ама никой не може да накара собствениците на фиат и ланча да дойдат насила. Тази година именно с тази цел имаше 4 различни кола на публиката, Алфа, Фиат, Ланча, Ретро. По една кола от 3те марки имаше на стикера.
Какво точно значи алфа фест, защото за такъв може да се приема и пролетния/зимния събор.
Може би ФФБ и КЛБ трябва да си промотират малко и те събитието - или поне по-активно!
... ИТАЛФЕСТ е !!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
Може би ФФБ и КЛБ трябва да си промотират малко и те събитието - или поне по-активно!
Колега знаеш ли колко са официалните членове на СФФБ?
Нямам никаква идея колко са членовете на нито един клуб в БГ.
Мерси за поправката с името. Не мисля че това е същественото, защото мисля че и КАРБ е с малък брой членове (не говоря за рагистрации във форума както някои го бъркат). 100% присъстващите алфи многократно надвишават членовете на клуба.
Но се отклоняваме от темата.
Подкрепям идеята за по-ранно известие, ще помогна с каквото мога, но не мога да накарам някой да дойде као не иска. Само казвам че правим каквото можем да се сетим :)
Поздрави!
Аз пък си мисля, че напротив ... от съществено значение е официалната членска маса! Аз все си представям някой футболен клуб, с всичките му активи и негативи?!
При повече реално, финансово и емоционално обвързани, редовни членове може да се стигне до по-успешно и лесно организиране на подобно събитие, като ИТАЛФЕСТ. Още повече самата натовареност и стрес на организаторите ще е в пъти по-малка.
И според мен, там е ключа ... някак да се намери формулата за ангажиране на повече фенове към "фирмата", така на събранията ще има повече и по-разнообразни мнения. Съответно решенията ще са по-приемливи за всички останали.
Иначе за времето на провеждане, оповестяването, и рекламата за съответното събитие е отдавна дъвкана тема ... радвам се, че най-сетне ще се вземе адекватно решение!
По темата: принципно има голям интерес към тунинг темите и тук и в другите клубове, и в тая връзка ще е хубаво на следващият ИТАЛФЕСТ да се покани и някоя тунинг фирма с възможност за ремап на място, тест и ако е възможно ДИНО измерване?! Не знам обаче дали в България има мобилен ДИНО-СТЕНД.
Ранобудниче
03-11-2017, 15:44
Аз пък си мисля, че напротив ... от съществено значение е официалната членска маса! Аз все си представям някой футболен клуб, с всичките му активи и негативи?!
При повече реално, финансово и емоционално обвързани, редовни членове може да се стигне до по-успешно и лесно организиране на подобно събитие, като ИТАЛФЕСТ. Още повече самата натовареност и стрес на организаторите ще е в пъти по-малка.
И според мен, там е ключа ... някак да се намери формулата за ангажиране на повече фенове към "фирмата", така на събранията ще има повече и по-разнообразни мнения. Съответно решенията ще са по-приемливи за всички останали.
Иначе за времето на провеждане, оповестяването, и рекламата за съответното събитие е отдавна дъвкана тема ... радвам се, че най-сетне ще се вземе адекватно решение!
По темата: принципно има голям интерес към тунинг темите и тук и в другите клубове, и в тая връзка ще е хубаво на следващият ИТАЛФЕСТ да се покани и някоя тунинг фирма с възможност за ремап на място, тест и ако е възможно ДИНО измерване?! Не знам обаче дали в България има мобилен ДИНО-СТЕНД.
Благодаря ти за смисления пост!
Благодаря, че си конструктивен.
Драги колеги, дискусията която си водите не е свързана с темата и ще бъде почистено.
Няма да влизам в спорове и дискусии. Само ще ви кажа една. Ако трябваше да се търсят само привилегии и преференции, то Клуб Алфа Ромео България едва ли щеше да съществува и мероприятие като Италфест едва ли щеше да има. Защото създателите на всичко това са го правили от чиста фенщина и принадлежност към марката. И са инвестирали пари от собствения си джоб за да има Италфест. Поклон пред такива хора.
Ранобудниче
07-11-2017, 06:12
Жалко. Нищо не сте разбрали.
Отворете си клубна тема (в друг раздел), пък си пишете.
Вероятно дори ще се получат отговори или ще се родят идеи. Но не - Тодоран си е Тодоран: решили сте, че точно тук трябва да се диплят клубните въпроси. Ми няма да е тъй, младежи.
Ваша работа дали ще проявите разум.
Очевидно (след като сте наясно, че чатът за клуба в тази тема и раздел няма да видят бял свят) желанието да давате идеи и да получавате информация е външна опаковка на нещо друго ;) Ще проявя такт и ще пропусна да го квалифицирам. Момата с метлата след малко ще мине.
Темата е в Раздел Италфест и е създадена, за да се дават предложения за програма, място , дата за организиране на това събитие.
Критити за предходни мероприятия, развитието на КАРБ и дискусии извън горепосочената ще бъдат изтривани като СПАМ.
Та по темата малко от мен.
Мисля че са добри новините че се мисли за смяна на времето и месеца за феста. Някой ако иам контакт с тунинг фирма или диностенд ще опитам да се свържа с тях.
Цвети ако поизчистиш ще е добре ;)
Успех да всички и се надявам да се видим на следващия фест!
Жалко. Нищо не сте разбрали.
Отворете си клубна тема (в друг раздел), пък си пишете.
Вероятно дори ще се получат отговори или ще се родят идеи. Но не - Тодоран си е Тодоран: решили сте, че точно тук трябва да се диплят клубните въпроси. Ми няма да е тъй, младежи.
Ваша работа дали ще проявите разум.
Очевидно (след като сте наясно, че чатът за клуба в тази тема и раздел няма да видят бял свят) желанието да давате идеи и да получавате информация е външна опаковка на нещо друго ;) Ще проявя такт и ще пропусна да го квалифицирам. Момата с метлата след малко ще мине.
Момата с метлата, трябва по някой път да почисти и своите мнения, отнасящи се за непослушните, защото сега като чета темата пак отначало, излиза, че хока послушните, като им казва, че нищо не са разбрали....
Не се е научила да мете....:)))
Темата е в Раздел Италфест и е създадена, за да се дават предложения за програма, място , дата за организиране на това събитие.
Критити за предходни мероприятия, развитието на КАРБ и дискусии извън горепосочената ще бъдат изтривани като СПАМ.
Ако прочетеш пак това дет изтри, ще видиш мнения, който си заслужават да им обърнеш внимание....но както и да е....карай....трима чета не правят...;)
Момата с метлата, трябва по някой път да почисти и своите мнения, отнасящи се за непослушните, защото сега като чета темата пак отначало, излиза, че хока послушните, като им казва, че нищо не са разбрали....
Не се е научила да мете....:)))
На всички им става ясно че хокам тези на които съм изтрила мненията. Явно само на теб не ти става ясно.
На всички им става ясно че хокам тези на които съм изтрила мненията. Явно само на теб не ти става ясно.
Става ми ясно....но не отговаряш на моя цитат към теб, а на тоя който го отправих към Горица, тоез на теб не ти става ясно, какво предлагам и с какво мога да помогна, и то заради метлата...почисти някой неща, който си заслужаваше да им обърнеш внимание..........както и да е......аз съм никой в тоя форум, макар да съм запознат с марката преди той да съществува....1992 г. когато вие пиехте боза, аз вече имах Алфа......образно казано....има много преди мен, ама не са в форума......Довиждане.......
Обещавам ти повече няма да пиша в тая тема...може би и в форума след време.....просто ме задържат добрите хора, който познавам тук.....:on_da_beach:
Прекалено много се набляга на въртенето на гуми и суетата.
Отдавна имам идея да се направят смислени семинари. Имаме подготвени хора:
Гаражистите да си дойдат с електрониката и да не викат:"Това е стара кочина", а да покажат знания, та който иска да прихване нещо.
Един семинар от професионалист за масла и горива е съвсем на място. Няма да има нужда от особено убеждаване Снежка Серафимова да ни изнесе една лекция.
Има тенекиджии, които също има какво да кажат, а не само да поркат.
Един семинар по озвучаване също не е лоша идея.
Изобщо ето ви идеи в тая насока.
ФЕРАРИСТ
11-11-2017, 00:23
Отдавна имам идея да се направят смислени семинари. .
Принципно не е лоша идея.....проблема е че на един такъв семинар(ако това е точната дума), ще дойдат 10 пъти по малко народ отколкото на място с въртене на гуми и прочее......
Затова всеки автомобилен събор на 90% от автомобилните марки залагат НАЙ - вече на това което се иска от масовия юзър.......след като се осигури дадена масовост, тогава вече може да се мисли за нейната "рафинация"......
Принципно не е лоша идея.....проблема е че на един такъв семинар(ако това е точната дума), ще дойдат 10 пъти по малко народ отколкото на място с въртене на гуми и прочее......
Затова всеки автомобилен събор на 90% от автомобилните марки залагат НАЙ - вече на това което се иска от масовия юзър.......след като се осигури дадена масовост, тогава вече може да се мисли за нейната "рафинация"......
Това е ясно, но едното не изключва другото.
D-I-V-A-K-A
13-11-2017, 22:33
Отдавна имам идея да се направят смислени семинари. Имаме подготвени хора:
Гаражистите да си дойдат с електрониката и да не викат:"Това е стара кочина", а да покажат знания, та който иска да прихване нещо.
Един семинар от професионалист за масла и горива е съвсем на място. Няма да има нужда от особено убеждаване Снежка Серафимова да ни изнесе една лекция.
Има тенекиджии, които също има какво да кажат, а не само да поркат.
Един семинар по озвучаване също не е лоша идея.
Изобщо ето ви идеи в тая насока.
За тази цел си има изложения, не мисля, че това е правилната тематика на един национален събор на каквото и да е, освен ако тематиката му не е "направи си сам".Това е по-скоро обучение и предаване на "know how" за което си има точните места. Нормално е като има такова търсене, да има и такова предлагане.
Аз бих предложил само едно нещо,нека следващият път (ако е възможно разбирасе) автомобилите да са подредени по модели,ще е доста по приятно за окото. :)
Мариана Cuore Sportivo
04-02-2018, 12:25
Може на летището в Чешнегирово.Много по-голямо е от Калояново,ще е по-евтино и може да се измисли някакво трасе.
Другото е пистата край Долна Митрополия,но нямам представа подходяща ли е за автофест.
Съгласна съм, там ще е много добре. Но защо да не е по-рано от септември?
---------- Post added at 12:25 ---------- Previous post was at 12:16 ----------
Колега, хубаво е да се смята къде е удачно за всяка точка на страната- т.е. по средата,да е удобно на всички. Не кой се пренебрегва и къде на теб ще ти е удобно. Ако е в северна България,тогава тези от южна няма да дойдат. Целта е да е удобно на всички. Добре че страната ни е на малка територия. Ако беше със размерите на германия или италия тогава как щяхте да се разберете и колко пренвбрегнати щяхме да бъдем :D
Съвсем сигурно мога да кажа, че въртенето на гуми е сеир, в който участвуват не повече от 5%. Даже и тия са много. Наблюдават го 30%, като от тях поне 70% зяпат, защото няма какво друго да правят.
Мнозина са с "половинките" и децата, а на тях им е тъпо да гледат как хората си скапват колите.
Ето за това трябва да има и други занимания. Да се получават дискусии. нещо да се научи и хората да общуват. Иначе се получават едни съобщества, дето друго, освен "пустиняци" не мога да кажа за тях:cheers:
Нека издигнем малко нивото!
Където и да е феста, все ще има хора, които няма да могат да дойдат.Причините са различни.
Ако ще да е във Варна, за мене това ще са 1000 км грубо отиване и връщане. Около 100 лв. Ако толкова много съм запален и навит, то за три месеца ще ги спестя без да ги усетя, стига да се каже навреме.
Това с центъра на България взе да ме отегчава.
До колегата Енцелат:
Колите ги подреждаме по модели, но се получават проблеми главно от собствената ни култура.
Стюардите не са говедовъди или овчари.
Да се съобразяваме с тях е нашата учтивост.
a.parushev
05-02-2018, 22:58
Здравейте! От скоро съм собственик на автомобил от марката и ще се радвам да посетя мероприятието.
В тази връзка бих искал да подкрепя тезата за семинарите. За мен лично би било много по-полезно да науча нещо за колата си, отколкото да гледам "въртене на гуми". Разбира се изцяло лекционен формат също ще е скучно. Истината е в баланса. Поздрави!
:picnic: аз съм за Варна :)
:picnic: аз съм за Варна :)
Дай предложение къде във Варна и ще съдействаш ли?
VladStoinev
05-03-2018, 17:59
Освен на паркинга на метро, за друго място не се сещам
Е сега го виждам питанката, сега да помисля и ще кажа къде във Варна и що пък да не съдействам.
Здравейте! От скоро съм собственик на автомобил от марката и ще се радвам да посетя мероприятието.
В тази връзка бих искал да подкрепя тезата за семинарите. За мен лично би било много по-полезно да науча нещо за колата си, отколкото да гледам "въртене на гуми". Разбира се изцяло лекционен формат също ще е скучно. Истината е в баланса. Поздрави!
Вземи ми се обади на лично!
---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:49 ----------
Дай предложение къде във Варна и ще съдействаш ли?
Пред военноморският арест! Ку:respect:лтово място
Освен на паркинга на метро, за друго място не се сещам
:)))...тоя филм е гледан вече в София....:)))
Аз от началото на темата съм за севера...и тъй като северозапада е западнал и няма условия, Варна е чудесен избор на изток....ама пак май ще има повторение, като с пролетният събор...:))......повторението е майка на знанието.....коментарите са излишни......старите кучета в форума знаят за какво иде на реч.....пълно безсилие.....колкото и някой да се радва на новата управа....
Добре дошли в България.....а мислех, че тая страна ще се промени....дори и от най ниско ниво...ама НЕ....
---------- Post added at 23:13 ---------- Previous post was at 23:10 ----------
п.п...извинявам се, че не спазих обещанието си, да не пиша в темата...пуста любов да му се не види...
Аз лично не мога да се сетя къде във Варна има подходящо място за 200+ автомобила... По скоро нещо като летището в Балчик или Каварна... защо не и някъде около Шумен?
Зависи и какъв е бюджета за наемане на терена все пак...
Специално към Бобби . Аз може ли да те питам нещо? Ти лично като не си доволен от мястото за феста, място за пролетния събор, нова управа, стара управа и т.н. нямам ли да направиш нещо по въпроса? До тук от теб виждам само мрънкане. Като си за север намери място. Много е лесно да се каже " аз съм за северна България " и после ...... Пак нищо. Нямам ли да разберете всички едно нещо - ТРЯБВА ВСЕКИ ЕДИН ДА ПОМАГА ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА НЕ САМО ДА СИ ЧЕШИТЕ ПРЪСТИТЕ НА КЛАВИАТУРАТА.
Специално към Бобби . Аз може ли да те питам нещо? Ти лично като не си доволен от мястото за феста, място за пролетния събор, нова управа, стара управа и т.н. нямам ли да направиш нещо по въпроса? До тук от теб виждам само мрънкане. Като си за север намери място. Много е лесно да се каже " аз съм за северна България " и после ...... Пак нищо. Нямам ли да разберете всички едно нещо - ТРЯБВА ВСЕКИ ЕДИН ДА ПОМАГА ЗА ДА СЕ СЛУЧВАТ НЕЩАТА НЕ САМО ДА СИ ЧЕШИТЕ ПРЪСТИТЕ НА КЛАВИАТУРАТА.
Върни се в началото на темата и чети, иначе излиза, че си чешаш пръстите ти...
Искам да предложа относно майсторското шофиране, не може ли да бъде вкарана и втора по-бърза серия на трасе със завои не на пълен волан и без да има каране назад ?
Самото летище го позволява, може да се свърже и плаца при сградата с основната писта, аутокрос се нарича дисциплината и е много харесвана и не толкова плашеща за начинаещите ентусиасти, отколкото пистовото каране :)
Само конуси да има :)
https://www.youtube.com/watch?v=Af2zJAOAqWQ
D-I-V-A-K-A
23-05-2018, 23:37
Искам да предложа относно майсторското шофиране, не може ли да бъде вкарана и втора по-бърза серия на трасе със завои не на пълен волан и без да има каране назад ?
Самото летище го позволява, може да се свърже и плаца при сградата с основната писта, аутокрос се нарича дисциплината и е много харесвана и не толкова плашеща за начинаещите ентусиасти, отколкото пистовото каране :)
Само конуси да има :)
https://www.youtube.com/watch?v=Af2zJAOAqWQ
Това е интересна идея и може сериозно да се обмисли, но за съжаления за този фест е вече късно, може в следващият да се включи. Благодаря за предложението!