PDA

View Full Version : ФоромЪт...

Бобби
07-11-2017, 01:04
От десет години съм участник в тоя форум и задавам въпросите в какви ли не теми свързани с него и клуба...?...ама отговори до никъде....
1. Кой са действащи модератори..?
п.п....към днешна дата...кой трие, кой редактира, кой какви права има.....дайте просто инфо.....
2. Общото м/у КРАБ и Алфа Ромео форум....но не ми казвайте, че няма нищо общо.....просто форума е с това име и си противоречите...
3.В тоя форум нищо не е актуализирано, като правила, задължения и т.н...от самото му създаване.....до сега три пъти се сменят главни действащи лица...само собственика е един...това е нормално...евала на момчето, ама е в небрано лозе...:))
4. и 5 ще ги оставя, ако някой иска да ги зададе като въпроси......ама да градиш върху стари основи, без да ги укрепиш е тъпо според мен...
п.п...ако сте ме разбрали...пишете. ако не Здраве да е...;)

mirchozo
07-11-2017, 12:03
5. Защо е пълно с провокатори и хора дето основната им цел е забавление ? Има си раздел за тая цел, но обитателите там не могат се запрат щото си е друго да се дърлят с останалите юзъри, явно не им е интересно да се дъвчат едни други.

Идеята взаимопомощ ли е,... или се бъркам...?

Пс Може и да не ми отговаряте, аз за себе си знам отговора на въпроса който зададох, но поне помислете по въпроса...

Бобби
08-11-2017, 00:32
5. Защо е пълно с провокатори и хора дето основната им цел е забавление ? Има си раздел за тая цел, но обитателите там не могат се запрат щото си е друго да се дърлят с останалите юзъри, явно не им е интересно да се дъвчат едни други.

Идеята взаимопомощ ли е,... или се бъркам...?

Пс Може и да не ми отговаряте, аз за себе си знам отговора на въпроса който зададох, но поне помислете по въпроса...
Тук си в грешка.....за раздела,ако визираш блатото за провокатори и т.н.....;) мое мнение е, че там са най точните хора, ама просто така сте ги определили.....грешка.....
Рибата винаги се вмирисва от към главата, ако ме разбираш .....;)

mirchozo
08-11-2017, 08:39
Абе точни-неточни, незнам, не мога да кажа нищо защото не ги познавам лично, но във всяка тема присъства простотията, което не е редно според мен. Трябва голямата метла да мине и лека полека да се поизчисти форума от тия неща. Дори и да се ползва търсачката, намираш дадена полезна тема с 50 страници от които 2 са качествени като полезна информация, останалото е хранилка, кой кого нахранил, щото видиш ли знае повече и т.н. Просто никой няма нужда от тези неща. Проблема всъщност е в нас самите, но много малко са тези дето се осъзнават да не пишат глупости. Аз разбира се не правя изключение от масата тиквеници, но като цяло гледам да не ръся глупости, а вярвай ми простотията бълва в главата ми, незнам що така...?

Бобби
08-11-2017, 17:04
Това не са проблеми....хора всякакви, шарен свят.......трудно е да управляваш масата без диктат.....ама тук всичко е наопаки......разделите с проблемите на форума са под блатото, тоез по надолу от дъното.....
И кой чете тук...аз, ти....май ще си останем двамата....а тези, който трябва да решават тез проблеми, им е през оная работа.....:coolio:

Alfa User
08-11-2017, 18:41
.....трудно е да управляваш масата без диктат.....

Да, ама като започне налагането на ред и правила масата започва да реве кански, че й се потъпкват правата да си прави квото иска ... Но това е дъвкано вече, и решението наистина е само едно - повече съвест от потребителите, и по-стриктен контрол.
Ние май сме най-недисциплинирания форум, който знам :coolio:

lordliness
08-11-2017, 19:08
И за да няма ексцесии и своеволия предлагам да се одобрят около стотина думи и само те да се използват във форума. Потребителите ще имат свободата да ги комбинират по желание, който използва дума извън одобрените да се отстранява.

Бобби
08-11-2017, 20:06
Да, ама като започне налагането на ред и правила масата започва да реве кански, че й се потъпкват правата да си прави квото иска ... Но това е дъвкано вече, и решението наистина е само едно - повече съвест от потребителите, и по-стриктен контрол.
Ама те правилата да са еднакви за всички.......защото в началото имаше правила, ама не бяха за всички еднакви....ако искаш да ти дам примери.....
А то и едни правила, който в даден момент потискат права....е затова пискат....

---------- Post added at 18:06 ---------- Previous post was at 18:04 ----------

И за да няма ексцесии и своеволия предлагам да се одобрят около стотина думи и само те да се използват във форума. Потребителите ще имат свободата да ги комбинират по желание, който използва дума извън одобрените да се отстранява.
:))...
Стига бе....в българският език, който е богат има сума ти диалекти и наречия.....това е ограничение...

mordohy
08-11-2017, 20:34
От десет години съм участник в тоя форум и задавам въпросите в какви ли не теми свързани с него и клуба...?...ама отговори до никъде....
1. Кой са действащи модератори..?
п.п....към днешна дата...кой трие, кой редактира, кой какви права има.....дайте просто инфо.....
2. Общото м/у КРАБ и Алфа Ромео форум....но не ми казвайте, че няма нищо общо.....просто форума е с това име и си противоречите...
3.В тоя форум нищо не е актуализирано, като правила, задължения и т.н...от самото му създаване.....до сега три пъти се сменят главни действащи лица...само собственика е един...това е нормално...евала на момчето, ама е в небрано лозе...:))
4. и 5 ще ги оставя, ако някой иска да ги зададе като въпроси......ама да градиш върху стари основи, без да ги укрепиш е тъпо според мен...
п.п...ако сте ме разбрали...пишете. ако не Здраве да е...;)
Ми наздраве тогава!:clap:
Истината за мене е, че в един момент се реши, че ако се отпуснат юздите и юзерите ще започнат да пишат повече.
Грешка.
Точно пишещите държат на ред, контрол и качество.
А пък със скритите и явни раздели вече съвсем се омазаха нещата. Клубните майстори отдавна не пишат, което е симптоматично. А би трябвало те най-вече да глаголствуват.
Все още Екото, Лорда. Мимо и още няколко хаймани се опитват да потдържат огъня, но това не е достатъчно. Няма ги Фаде, Свинята, та дори Цецо. Последния ме съмнява да не се е преселил срещу тях! :crazy:
Форумът си е екстра.
Само модовете да започнат да чистят техническите теми. След като темата е приключила е редно да зачистят всички грешни предположения, освен някои съвсем логични и да оставят наистина полезните.:clap::clap:

lordliness
08-11-2017, 20:54
Истината за мене е, че в един момент се реши, че ако се отпуснат юздите и юзерите ще започнат да пишат повече.
Грешка.
А пък със скритите и явни раздели вече съвсем се омазаха нещата. Клубните майстори отдавна не пишат, което е симптоматично. А би трябвало те най-вече да глаголствуват.
Все още Екото, Лорда. Мимо и още няколко хаймани се опитват да потдържат огъня, но това не е достатъчно. Няма ги Фаде, Свинята, та дори Цецо. Последния ме съмнява да не се е преселил срещу тях! :crazy:
Форумът си е екстра.
Само модовете да започнат да чистят техническите теми. След като темата е приключила е редно да зачистят всички грешни предположения, освен някои съвсем логични и да оставят наистина полезните.:clap::clap:

Това последно ще е перфектно, обаче може би са много ангажирани, част от тях нямат техническо образование и знания да направят необходимата селекция, от отсеят плявата от зърното и постоянно се оплакват колко много работа са свършили и никой не ги признава за герои. Ако поискам да правя това по разбираеми причини никога няма да получа права. Писането е на фундаментални неща, от сорта на физика, химия и висша математика е безсмислено, никой не го интересува и малцина го разбират. Това че някой е преписал нещо сложно тук не го прави по умен и повече от другите.

Бобби
08-11-2017, 20:54
Грешка.
Форумът си е екстра.
Наздраве.....я ми кажи колко са членовете в клуба.....за другото те разбрах.....

mirchozo
09-11-2017, 08:29
Като цяло форума е такъв какъвто го направят потребителите, така че проблема първо тръгва от нас.

Ранобудниче
09-11-2017, 08:36
Като цяло форума е такъв какъвто го направят потребителите, така че проблема първо тръгва от нас.

Много съм солидарна с казаното.
Българинът, обаче, винаги търси вината извън себе си.
По-удобно е.

ecotronic
09-11-2017, 09:22
.....Писането е на фундаментални неща, от сорта на физика, химия и висша математика е безсмислено, никой не го интересува и малцина го разбират. Това че някой е преписал нещо сложно тук не го прави по умен и повече от другите.

Щеше да е безсмислено, ако този форум се наричаше бг-мама.

В един технически форум в който масово хората не разбират фундаментални неща, като мощност и въртящ момент, като скорост и ускорение, като напрежение и ток.........поставянето на правилните основи е крайно необходимо.

Никаква смислена техническа дискусия не би могла да се проведе, ако тя почива върху невярна основа.

lordliness
09-11-2017, 13:23
Щеше да е безсмислено, ако този форум се наричаше бг-мама.

В един технически форум в който масово хората не разбират фундаментални неща, като мощност и въртящ момент, като скорост и ускорение, като напрежение и ток.........поставянето на правилните основи е крайно необходимо.

Никаква смислена техническа дискусия не би могла да се проведе, ако тя почива върху невярна основа.
Не знам как е в бг- мама, никога не съм бил там. Да обясняваш на някой, който едва си пише името такива неща е кауза пердута. Тези, които могат да си пишат името са наясно, какво да дискутираш с тях неща открити преди десетилетия.
В моят свят няма цензура, а тук всички яко ги влече да чистят, наказват и репресират някого и се взимат даже насериозно.Тези които ги влече цензурата, като ходите на работа или където там ходите не си ли говорите за странични неща или сте като коне с капаци?

ecotronic
09-11-2017, 13:51
Аз съм свикнал да аргументирам твърденията си с подходящите аргументи.

Подходящите за един технически форум, са техническите аргументи, в т.ч и фундаменталните постановки от физика или математика.

Кой, как ги чете, разбира или не разбира, въобще не ме интересува.

На когото пък тези аргументи са му досадни, е свободен и да не ги чете.

lordliness
09-11-2017, 16:49
Други неща са на дневен ред обаче. Тук не е добро място за писане, имам доста важни снимки от последните неща, които правих по алфите, обаче ще си останат завинаги за моя употреба.

mirchozo
09-11-2017, 18:01
Други неща са на дневен ред обаче. Тук не е добро място за писане, имам доста важни снимки от последните неща, които правих по алфите, обаче ще си останат завинаги за моя употреба.

Теб не мога да те схвана, често... Хем се опитваш да помагаш, хем се държиш надменно, пишеш мнения за неща дето не си виждал/чупил/правил, хем не понасяш критика когато грешиш, що за птица си, незнам...?

Пс Ако имах права, щях да ти тегля един голям банан и да се свършва драмата с теб. До ония ден питаше, вече направи няколко неща и стана професор-доцент-доктор или каквато е там най-висшата форма, айде със здраве и си пусни водата на тръгване. Всеки е тръгнал отнякъде, не го забравяй...

Пс НАПЪЛНО СЪМ НАЯСНО ЧЕ МОГА ДА ОТНЕСА НАКАЗАНИЕ, ВСЕ ТАЯ

lordliness
09-11-2017, 18:16
---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:15 ----------

Теб не мога да те схвана, често... Хем се опитваш да помагаш, хем се държиш надменно, пишеш мнения за неща дето не си виждал/чупил/правил, хем не понасяш критика когато грешиш, що за птица си, незнам...?

Пс Ако имах права, щях да ти тегля един голям банан и да се свършва драмата с теб. До ония ден питаше, вече направи няколко неща и стана професор-доцент-доктор или каквато е там най-висшата форма, айде със здраве и си пусни водата на тръгване. Всеки е тръгнал отнякъде, не го забравяй...

Пс НАПЪЛНО СЪМ НАЯСНО ЧЕ МОГА ДА ОТНЕСА НАКАЗАНИЕ, ВСЕ ТАЯ

Ето за това говоря, непредизвикана агресия. Появява се някакъв, на който му е трудно да схвана и разбере написаното, както сам признава и поради тази си невъзможност и чувство за безсилие става агресивен.
Покажи ми някъде където питам, ако обичаш, нещо съществено.
Може да ме наричаш - Учителю, аз тук не задавам въпроси, някой ден когато направиш толкова теми със снимки в този форум, колкото имам аз, може евентуално да ти обърна внимание.

mirchozo
09-11-2017, 19:36
"Учителю", половината ти теми със снимки не са правилно и добре формулирани, някои дори не се доближават с реалноста и начина по който се процедира. Аз лично нямам навика да снимам докато правя ремонти, както впрочем почти всички дето се занимават с коли. Нито един не съм видял в сервизите да снима и да кача снимки, както и да пише. Незнам какво толкова се пънеш да се правиш на баш-майстор и да цвъкаш мнения наляво и надясно, дразнещото е че не понасяш когато някой ти каже къде бъркаш. Не се взимай толкова насериозно, не си най-великия, приеми го и говори за неща които си правил с двете си ръчички.

Пс Незнам, толкова ли е просто..., искаш/знаеш-помагаш, неискаш/незнаеш-подминаваш, ама не, трябва да се дразним с някой, да поправяме някой, не че имаш готов отговор на въпроса ама ей тъй за спорта, да върви брояча на мненията. "Имам снимки, ама няма ви ги покажа", заври си сещаш се къде... Няколко пъти съм те хващал че хабер нямаш от някой неща и въпреки това се пънеш като магаре, защо бе човек...?
Абе 2 думи кажи, ама на място, локумджий по сервизите има достатъчно.

Пс 2 Въобще не смятам да ти търся глупостите дето си писал, отдавна подминавам мненията ти. Пиша на лични на който сметна че мога да помогна с нещо и толкоз.

lordliness
09-11-2017, 20:11
Ето, непредизвиканата агресия продължава, дори се опитва да прави разбори, човек, който пише България с малка буква. Няма нужда от повече коментари.

mordohy
09-11-2017, 21:01
Вижте , момчета! Ето още нещо, което се бърка.
Аз мога да измуцкам Ранобудната, да тегля една майна на Бобби, но то е защото се познаваме много добре и то отблизо. С Еко мога да се заям за нещо, но до там, защото все още не сме се виждали на живо и имаме някаква дистанция. На тия, с които не се познавам лично не мога да правя нито категоризации, нито да ги рисувам в мой стил. Трябва да има някаква коректност и търпимост.
Няма глупави въпроси. Има глупави отговори.
Въпросът, който може да е с очевиден отговор за нас, за някой може да е резонен. И образователният ценз няма нищо общо с това.
Например, половин час обяснявах на човек с две висши, че стартерът първо развърта мотора, а после той пали. Човекът си мислеше, че стартера по някакъв начин пали първо мотора, а после той започва да се върти. Лудост някаква, но човекът не разбираше нищо от механика.
ПП Боби, не само броя, но и членовете на клуба са клубна тайна!:kissy:

thecleaner
09-11-2017, 23:00
....
ПП Боби, не само броя, но и членовете на клуба са клубна тайна!:kissy:

Тука вече съм сигурен, че е намесена рептилската конспирация :) Язе лично съм видвал кЪ ти светкат очите, се си мислех че е от шльокавицата, а оно какво било... :)

546
09-11-2017, 23:48
Тука вече съм сигурен, че е намесена рептилската конспирация :) Язе лично съм видвал кЪ ти светкат очите, се си мислех че е от шльокавицата, а оно какво било... :)

Немаме нищо общо,не мой ни набърква тъй молим.

Бобби
09-11-2017, 23:50
Аз само ще помоля управници и модове, никой да не трие в тази тема, или да наказва.....искам участниците да си излеят душата.........тоез мислите....толкова ли не може виртуално да поемете някой думи....?

Бобби
10-11-2017, 00:12
Ей сега се сетих да те попитам още нещо....нали помниш суска, нашето прасе, та защо го банахте едно време, когато бяхте строги и справедливи за дълго време без никаква причина......ако има реална причина ми цитирай, кой е обидил, или заплашил, защото други участници с такива рецидиви ги оставяхте да си пишат на воля, но той имаше дар слово и Ви образува комплекси....ей сега се получава нещо подобно и с лорда, макар, че той на моменти, по не се владее...

lordliness
10-11-2017, 06:58
Ей сега се сетих да те попитам още нещо....нали помниш суска, нашето прасе, та защо го банахте едно време, когато бяхте строги и справедливи за дълго време без никаква причина......ако има реална причина ми цитирай, кой е обидил, или заплашил, защото други участници с такива рецидиви ги оставяхте да си пишат на воля, но той имаше дар слово и Ви образува комплекси....ей сега се получава нещо подобно и с лорда, макар, че той на моменти, по не се владее...
А пък аз най се кефя като почне някой тъпанар да ми прави психопрофили и анализи без да има и най малка представа и да почне да ми казва какво съм правил и какво не съм :). Големи познавачи се навъртат тъдява.

Ранобудниче
10-11-2017, 08:10

Бобчо, в момента изкуствено създаваш интрига, кака :)
Никой не е подгонил лорда (но ти му турИ ореол, не ми пречи). И не е подгонен, само защото модераторите са широкоскроени, а не защото е безценен (а пък да го сравняваш със Суско ми е крайно необяснимо).
Широката кройка, обаче, не трябва да се бърка с глупост. Всяко търпение си има граници. Жокер давам само ;)

Liminat
10-11-2017, 10:46
Аз пък илядо пъти предпочитам да тегля един парцал на алфата, пред това да се дърля с някого във форум. Как цели 7 човека във форума, че и кавга...

mirchozo
10-11-2017, 11:46
Стават кавги щото Лорда дрънка глупости понякога и не приема забележка. Всеки широко скроен човек би си помислил че може и да не е прав понякога, няма лошо, невсичко човек може да знае, понякога се греши, хора сме все пак... Та така, със здраве от мен, аз заравям томахавката и ще си трая занапред. Ако съм обидил с нещо някой, не е било случайно, но все пак се извинявам.

Бобби
10-11-2017, 18:05
Бобчо, в момента изкуствено създаваш интрига, кака :)
Никой не е подгонил лорда (но ти му турИ ореол, не ми пречи). И не е подгонен, само защото модераторите са широкоскроени, а не защото е безценен (а пък да го сравняваш със Суско ми е крайно необяснимо).
Широката кройка, обаче, не трябва да се бърка с глупост. Всяко търпение си има граници. Жокер давам само ;)
На мен жокер не ми трябва.....:))...както каза ония перничанин в едно култово предаване преди време....
Кака, а бе да питам....защо като задам въпрос към управата към някой...ми отговаря друг....идеално се допълвате:)).. подобно като в темата за феста...въпроса ми беше към Алекс, защото знам, че той е фен на военният ред.....за прасето си права, няма сравнение....знам, че ти го спаси от изгнание...ама много дълго го пърлихте....лорда е друго измерение....леко техническо.....аз с него колко съм се дърлял, ама не ми пречи....взимам само позитивното от лорда....чак па ореол да съм му турил...ако така изглежда, значи съм добър манипулатор, но интригант не, защото ви говоря право куме в очи, а не зад гърба.....

Alfa User
10-11-2017, 20:42
Айде да не кажеш, че се крия ... отговарям на всеки ТВОЙ пост :
- по пост N:1 - няма конкретен въпрос към никой от Управата на клуба, камо ли па към мене ...
- пост N:2 е за триене
- пост N:3 - беше ти отговорено - друг е въпроса, че както обикновено - не ти изнася ...
- пост N:4 - правилата леко се потъпкват, за да можете да си пишете свободно в един раздел, дето изобщо не му е мястото в тоя форум ... та нека получим малко благодарност и от ваша страна, а ???
- пост N:5 - пак не е към мен ...
- пост N:6 - както помоли - нищо не е трито, други оплаквания имаш ли ???
- пост N:7 - прасето не съм го баннал аз, но наистина имаше таланта да дразни ужасяващо ... т.е. въпроса ти е безпочвен!
- пост N:8 - Управата затова е управа - да може да се допълва според нуждите и хората да са взаимозаменяеми в дадени моменти ...

Колкото до мен - да, реда е необходим, за да вървят нещата гладко - и ако не става с добро - ще стане със сопата в даден момент! Няма друг така толерантен форум както нашия - и вие пак се престаравате, вместо да сте благодарни!!!
(пробвай просто за цвят да напишеш нещо подобно във форума на BMW - бана ти е за начало месец ... кефи ли те идеята ???)

Сега разбираш ли, че все още пишеш тук на основата на лични отношения, и че това създава проблем ...
Правилата на този форум са за ВСИЧКИ ... и затварянето на очи от страна на модове и Управа до сега е само за да няма дрязги и кавги ...

Моля да не злоупотребявате с това отношение в името на всеобщото благо!!! Иначе ще има :sniping:

lordliness
10-11-2017, 21:25
Щом сте толкова принципни изтрийте постовете на онзи, който ме напада без никаква причина, както виждате, не го закачам въобще, той ми влиза с двата крака и бутоните напред. Нали правилата са за всички и може би бан за него, не съм го провокирал с нищо, така ли е? Чакам отговор. Да не говорим, че пише неверни и непроверени неща, откровени лъжи.
Но понеже двойните стандартни са нещо нормално, едва ли ще има последствия и всичките високопарни слова отиват на вятъра. Или най вероятно ще изкарате виновен мен, нали? Защото него го харесвате, познавате, приятел ви е, а мен не?
Нещата, които пише са обидни са мен, защо не ги изтрихте и не го наказахте за това, измина толкова време, или в случая това ви кефи? Неща, които ви засягат лично или смятате за неудобни изчезват моментално. Това ли е разбирането ви за справедливост и спазване на правилата валидни за всички?

Grishata
10-11-2017, 21:55
Форумът започна да прилича повече и повече на тийн проблем отколкото автомобилен форум :Д Какви са тези абсурдни драми и конспирации :Д

Винаги, когато има правила и някой следва за изпълнението им е възможно да се допускат грешки и от проверяващите или забавяне при потвърждаването на обявите... хора седят срещу нас все пак, няма как да няма грешки... защо е този негативизъм :)) Не е като да ви спират водата като се забави потвърждението или се изтрие някой коментар от женски скандал :Д

Все пак разбирам, от доста години сте тук и сигурно ви се е насъбрало, но моят съвет е да гледате леко на нещата, че да си доставяте удоволствие тук , а не обратното ;)

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Бобби
11-11-2017, 00:31
Айде да не кажеш, че се крия ... отговарям на всеки ТВОЙ пост :
- по пост N:1 - няма конкретен въпрос към никой от Управата на клуба, камо ли па към мене ...
- пост N:2 е за триене
- пост N:3 - беше ти отговорено - друг е въпроса, че както обикновено - не ти изнася ...
- пост N:4 - правилата леко се потъпкват, за да можете да си пишете свободно в един раздел, дето изобщо не му е мястото в тоя форум ... та нека получим малко благодарност и от ваша страна, а ???
- пост N:5 - пак не е към мен ...
- пост N:6 - както помоли - нищо не е трито, други оплаквания имаш ли ???
- пост N:7 - прасето не съм го баннал аз, но наистина имаше таланта да дразни ужасяващо ... т.е. въпроса ти е безпочвен!
- пост N:8 - Управата затова е управа - да може да се допълва според нуждите и хората да са взаимозаменяеми в дадени моменти ...

Колкото до мен - да, реда е необходим, за да вървят нещата гладко - и ако не става с добро - ще стане със сопата в даден момент! Няма друг така толерантен форум както нашия - и вие пак се престаравате, вместо да сте благодарни!!!
(пробвай просто за цвят да напишеш нещо подобно във форума на BMW - бана ти е за начало месец ... кефи ли те идеята ???)

Сега разбираш ли, че все още пишеш тук на основата на лични отношения, и че това създава проблем ...
Правилата на този форум са за ВСИЧКИ ... и затварянето на очи от страна на модове и Управа до сега е само за да няма дрязги и кавги ...

Моля да не злоупотребявате с това отношение в името на всеобщото благо!!! Иначе ще има :sniping:
Чакай малко..... сега се получи като оная поговорка, гузен, негонен бяга......теб те попитах за прасето, а ти ми отговори, тоез изобщо не отговори на въпросите ми от първият пост.....и все пак конкретни въпроси от моя страна и неконкретни отговори от твоя страна.....нещо като български политик, който се е оакал и се обяснява пред медиите .....
Интересно ми е, че не знаеш колегите си модератори, или е тайна:))....интересно защо вторият ми въпрос е за триене.....когато в една тема се коментира и дискутира, когато се трие в нея се губи смисъла.....това не го и разбрахте в темата ви за предложения, за феста.....относно дразнителя Суска.....та той никога не е нагрубил или напсувал в изказване.....просто прекрасен оратор, или как да го кажа.....ама лошо е когато някой се припознае в приказките му....ей това Ви беше проблема с него....
Относно последните ти думи в тоя пост....ами то си е жива заплаха, иначе казано закана.......Алекс не сме в Северна Корея.......и смятам, че няма нужда да изказваме "благодарност", аз и други мой колеги, че все още пишем в тоя форум......като всички участници в него, ние, не сме по малко фенове от другите.....или ги определяте нещата с вашият мироглед......
Значи аз съм си фен на марката преди да съществува форума, и ще си остана такъв и след като ме изгоните евентуално от него....та образно казано ми дреме на шмайзера.....

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Щом сте толкова принципни изтрийте постовете на онзи, който ме напада без никаква причина, както виждате, не го закачам въобще, той ми влиза с двата крака и бутоните напред. Нали правилата са за всички и може би бан за него, не съм го провокирал с нищо, така ли е? Чакам отговор. Да не говорим, че пише неверни и непроверени неща, откровени лъжи.
Но понеже двойните стандартни са нещо нормално, едва ли ще има последствия и всичките високопарни слова отиват на вятъра. Или най вероятно ще изкарате виновен мен, нали? Защото него го харесвате, познавате, приятел ви е, а мен не?
Нещата, които пише са обидни са мен, защо не ги изтрихте и не го наказахте за това, измина толкова време, или в случая това ви кефи? Неща, които ви засягат лично или смятате за неудобни изчезват моментално. Това ли е разбирането ви за справедливост и спазване на правилата валидни за всички?
Без триене Моля....иначе се губи нишката в темата....аз като влезнах в тоя форум ме триеха през пет минути.....така, че съм получил комплекс.....:))).....:roll:

Бобби
11-11-2017, 00:53
п.п...когато изтриеш на някой мнението, все едно заличаваш част от образа му....и едва ли ще разбереш какво представлява!!!

lordliness
11-11-2017, 01:09
п.п...когато изтриеш на някой мнението, все едно заличаваш част от образа му....и едва ли ще разбереш какво представлява!!!

Значи сега тук е времето и мястото всеки да псува тези които иска.
Няма такива филми без триене, от къде на къде. Щом има правила са общовалидни навсякъде.

Бобби
11-11-2017, 01:21
Значи сега тук е времето и мястото всеки да псува тези които иска.
Няма такива филми без триене, от къде на къде. Щом има правила са общовалидни навсякъде.
Реагираш първично....прочети пак какво съм написал......разсъждавай малко.....не агитирам към анархия.....мъжете може и да сме по груби...няма лошо.....не ми харесва... "Моля другарко", той ме нагрубява.....какъв силен пол сме, като не може сами да се справим....тоез всеки със своя интелект и възпитание.....тоез тогава ще си проличи, кой какъв е....дори и виртуално, макар, че преценката в това пространство в повечето пъти е грешна, защото повечето се представят за това което желаят да са, а не това което са.....:roll:.....

lordliness
11-11-2017, 01:38
Реагираш първично....прочети пак какво съм написал......разсъждавай малко.....не агитирам към анархия.....мъжете може и да сме по груби...няма лошо.....не ми харесва... "Моля другарко", той ме нагрубява.....какъв силен пол сме, като не може сами да се справим....тоез всеки със своя интелект и възпитание.....тоез тогава ще си проличи, кой какъв е....дори и виртуално, макар, че преценката в това пространство в повечето пъти е грешна, защото повечето се представят за това което желаят да са, а не това което са.....:roll:.....

Точно така, първично, бухалката ми е винаги под ръка. Ти искаш тук всички дребосъци, които не могат да оцелеят в улична битка да се правят на мъже. Да се почувстват и те значими И го правят с успех като гледам, много смели.
Това ми е кредото - бий да те уважават, всичко друго е поза.
Позволявам на всички, които не се чувстват истински мъже в живота да се заяждат с мен в този форум, няма да има последствия, обещавам. Ще го пиша в графа - благотворителност.

mirchozo
11-11-2017, 08:34
Вай, вай, бухалки, бий да те уважават, улични битки..., шок и ужас, цяла нощ се въртях то отк'во било....
Почваш все повече да се излагаш "учителю". Какво точно не разбра от целия диалог който водим. Написа простотия че имаш снимки ама няма да ги качиш щото сме били балъци, съответно някой те нахрани, какво очакваше ?

Относно това кой колко е мъж, тук вече излизаш от рамките на интернет пространството и навлизаш в личното. Така че умната да не стане грешка.

Zlobich
11-11-2017, 08:53
Мога да кажа, че моите рЪки не са завряни в дупето, теми с ремонти и снимки са полезни за хора като мен. Можем сами да си оправим проблемите без да се завираме по сервизи и да се молим, някой да разбира от алфи. Хората са различни тук, искренно се забавлявам като се задърлят. Не ми е известно за форум с толкова либерални модератори :)

Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk

Ранобудниче
11-11-2017, 11:01
Много сте сладки :)

Бобби
11-11-2017, 15:00
Много сте сладки :)
Е не бе....:)))...ние сме подправката на форума, солта, пипера и лютото.....
Не случайно казах, че изводите са ми след десетгодишно пребиваване тук......Цвети и някой други опитаха с Алфисти, ама греда....Алекс опита да се отцепи с групата от Междене, ама се завърна на бял кон, пак като модератор, имам и други примери, ама трябва да се ровя, за да ги споделя....единствено ти не лакатушеше, а си остана тук, адмирации за което....отделно са тези, който сами се отеглиха.....неразбрани, не им е дадено да си разиграва коня и т.н...
А кажи ми не сте ли като българските политици?.....леко ви бега боята по някой път....затова задавам тъпите си въпроси и искам да съм информиран.......защото яко си противоречите.....та кой кара влака, образно казано......защото много дърпат ръчната спирачка....
Елементарно е да отговорите.....членове на клуба...тоя, тоя и тоя....общо пет броя......:roll:.....управата донякъде ясна.....модератори никаква представа....ако се завърне някой от преди пет години, като търтея примерно....ще може да трие....или съм в грешка.......:roll:

---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:49 ----------

Точно така, първично, бухалката ми е винаги под ръка. Ти искаш тук всички дребосъци, които не могат да оцелеят в улична битка да се правят на мъже. Да се почувстват и те значими И го правят с успех като гледам, много смели.
Това ми е кредото - бий да те уважават, всичко друго е поза.
Позволявам на всички, които не се чувстват истински мъже в живота да се заяждат с мен в този форум, няма да има последствия, обещавам. Ще го пиша в графа - благотворителност.
:)))...чакай малко, сега агресията в теб изби.......а какво искам е елементарно.....няма начин да си боксьор и научен сътрудник едновременно.....;)

lordliness
11-11-2017, 16:12
Е не бе....:)))...ние сме подправката на форума, солта, пипера и лютото.....
Не случайно казах, че изводите са ми след десетгодишно пребиваване тук......Цвети и някой други опитаха с Алфисти, ама греда....Алекс опита да се отцепи с групата от Междене, ама се завърна на бял кон, пак като модератор, имам и други примери, ама трябва да се ровя, за да ги споделя....единствено ти не лакатушеше, а си остана тук, адмирации за което....отделно са тези, който сами се отеглиха.....неразбрани, не им е дадено да си разиграва коня и т.н...
А кажи ми не сте ли като българските политици?.....леко ви бега боята по някой път....затова задавам тъпите си въпроси и искам да съм информиран.......защото яко си противоречите.....та кой кара влака, образно казано......защото много дърпат ръчната спирачка....
Елементарно е да отговорите.....членове на клуба...тоя, тоя и тоя....общо пет броя......:roll:.....управата донякъде ясна.....модератори никаква представа....ако се завърне някой от преди пет години, като търтея примерно....ще може да трие....или съм в грешка.......:roll:

---------- Post added at 13:00 ---------- Previous post was at 12:49 ----------

:)))...чакай малко, сега агресията в теб изби.......а какво искам е елементарно.....няма начин да си боксьор и научен сътрудник едновременно.....;)

Каква агресия е избила, никого не заплашвам? А за второто може, има много примери, сега се сещам за доктор Сократес, играл е когато си ходил на дискотеки и сигурно го помниш

mordohy
11-11-2017, 17:06

ШъЪъът! Не мЪ издавай! Конспирацията си е конспирация!
Предлагам да се отвори нова тема или да се остави в тая , всеки да може да напсува на воля всеки. Повече от пет псувни да се счита за спам.

Бобби
11-11-2017, 19:45
Каква агресия е избила, никого не заплашвам? А за второто може, има много примери, сега се сещам за доктор Сократес, играл е когато си ходил на дискотеки и сигурно го помниш
Високо образован и много добър бразилски футболист, завършил медицина, ама дали е практикувал като лекар, е друг въпрос....:innocent:

---------- Post added at 17:38 ---------- Previous post was at 17:26 ----------

Мога да кажа, че моите рЪки не са завряни в дупето, теми с ремонти и снимки са полезни за хора като мен. Можем сами да си оправим проблемите без да се завираме по сервизи и да се молим, някой да разбира от алфи. Хората са различни тук, искренно се забавлявам като се задърлят. Не ми е известно за форум с толкова либерални модератори :)

Няма лошо щом ти се отдава, но едно момче го лекуваха виртуално преди дни в раздел 155 и не му се отдаваше....спука си смукателният колектор......
Да и аз съм търсил такива теми и питал по даден въпрос....доста е добре, някой да ти снесе инфо когато ти трябва....та нека да ги има.....евала на лорда за труда и да пусне другите снимки, тоез нагледни теми....
Лично аз барам по колата това, което съм сигурен, че ще го направя като хората.....когато има съмнение...по добре механик....

---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:38 ----------

п.п...то модератори, без стимоли......какви искаш да са....:innocent:

Zlobich
11-11-2017, 20:52
Да, аз съм същия, това което мисля, че няма да се справя, поради липса на техника или инструмент грам не хващам и в сервиза, предпочитам да поработя и да изкарам парите за ремонта.
Модератори, то хубаво да има прозрачност, че в един друг форум има един фараон който на гърба на членска маса и членския внос си правеше почивки и живучкаше добре. Същия осъден от ПКБ България, та членство в клуб си е зор работа, иии където и а пари има и...

lordliness
12-11-2017, 10:03
Да, аз съм същия, това което мисля, че няма да се справя, поради липса на техника или инструмент грам не хващам и в сервиза, предпочитам да поработя и да изкарам парите за ремонта.
Модератори, то хубаво да има прозрачност, че в един друг форум има един фараон който на гърба на членска маса и членския внос си правеше почивки и живучкаше добре. Същия осъден от ПКБ България, та членство в клуб си е зор работа, иии където и а пари има и...

А нормално ли ви се струва да си направиш труда докато работиш да снимаш и после да опишеш всичко за да могат после други да не си блъскат главите и изведнъж да се появят някакви глупаци, които нямат никакъв принос към форума и да почнат да омаловажават вложеният труд и да търсят кусури?
А модераторите са щастливи, че те атакуват и не взимат мерки защото примерно не те харесват. Иначе са много принципни и справедливи на думи и на дела, когато им засегнат интересите. Защото от моята камбанария нещата изглеждат точно така.

Zlobich
12-11-2017, 12:25
Не, не е нормално.

lordliness
12-11-2017, 12:40
Не, не е нормално.

Не е, нали, обаче никой не взима отношение, потребители и модератори гледат сеир, ето за това не трябва да се прави нищо тук.

Бобби
12-11-2017, 13:40
Не е, нали, обаче никой не взима отношение, потребители и модератори гледат сеир, ето за това не трябва да се прави нищо тук.
Виж сега...все някой ти оценява труда....смятам, че това е достатъчно....заеби ги модераторите......те в много малко случай са в час....:throw:

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

ШъЪъът! Не мЪ издавай! Конспирацията си е конспирация!
Предлагам да се отвори нова тема или да се остави в тая , всеки да може да напсува на воля всеки. Повече от пет псувни да се счита за спам.
Като ти дойде в повече псуваш....нормално....олеква ти....ама виртуално да псуваш някой за който си нямаш и представа е ......
Вземи кажи нещо и ти по темата....врял. кипял в тая сфера, а се правиш на ощипана мадама.....колко сте в тоя клуб..?....и за какво иде на реч...?.......форума е клуб алфа ромео, ама няма нищо общо м/у форума и клуба...стига бе....то названието му го издава.....това за псувните ясно...като ти дойде в повече и теглиш една майна.....
Ама нещо не се доизказваме......кофти, лошо Седларов.....

---------- Post added at 11:37 ---------- Previous post was at 11:35 ----------

п.п...случайно, някой да не засегна...ебати и приятелите сте, щом не споделяте това което мислите....

---------- Post added at 11:40 ---------- Previous post was at 11:37 ----------

п.п....а и един модератор не се намери да премести темата, там където и е мястото....грешката е моя, че съм я пуснал в неправилният раздел.....

Бобби
12-11-2017, 14:35
А вижте се.....http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23897

lordliness
12-11-2017, 15:51
Виж сега...все някой ти оценява труда....смятам, че това е достатъчно....заеби ги модераторите......те в много малко случай са в час....:throw:[COLOR="Silver"]

Няма нужда да те хвалят и да се превъзнасят, достатъчно е да не говорят простотии за труда ти, особено при положение, че те самите нищо не са направили.

mirchozo
12-11-2017, 18:58
"Учителю", пак не схвана защо стана така...?
Да съм те заял за нещо което си написал правилно или си каправил кадърна тема, не съм ?
Заяждам се единствено когато се държиш надменно или пишеш глупости (всеки пише понякога, аз също не съм изключение). Няма лошо, полагаш усилия, правиш снимки, обясняваш, но понякога и бъркаш, лошото е че не понасяш критика. Приемеш ли че има и други гледни точки освен твоята, ще видиш колко по приятно може да бъде общуването с останалите потрябители (включително и с мен).

lordliness
12-11-2017, 19:08
Искам да видя къде съм писал нещо невярно. Думи без покритие, това са твоите думи. Това е техника, няма гледни точки или е вярно или не е.
Не се мотай, че нямам много време покажи да видим.

Бобби
12-11-2017, 19:36
А бе напразно се дърляте...тези който трябва да кажат нещо по темата ги няма, или се появяват за кратко и говорят не по темата..... като прословутите депутати от народното събрание.....
А Вие като мен, сте прости участници.....Благодаря ви за участието, ама смисъла на темата е друг....

lordliness
12-11-2017, 19:38
А бе напразно се дърляте...тези който трябва да кажат нещо по темата ги няма, или се появяват за кратко и говорят не по темата..... като прословутите депутати от народното събрание.....
А Вие като мен, сте прости участници.....Благодаря ви за участието, ама смисъла на темата е друг....

Кое е напразно, че говори лъжи за мен?

Бобби
12-11-2017, 19:48
Кое е напразно, че говори лъжи за мен?
Истината не е във виртуалното пространство.....ако някой твой приятел реално, който познаваш, говори лъжи за теб тук....тогава е кофти....ако ме разбираш......
Ако Пешо каже, че не ставаш виртуално, ами не ставаш....за какво се впрягаш...?...за не го не ставаш, за друг ставаш......ама вие не се познавате и се впрягате....ебати.....живота е извън нета....ама с тая шибана интеграция не го разбрахте....

lordliness
12-11-2017, 20:02
Е ми за това никакво писане и никакви снимки. Онези пък в фейса направиха групата затворена и някои хора които са извън не могат да гледат. Всичко е много потайно, ужас направо. Време е да сменяме марката.

Бобби
12-11-2017, 20:19
Е ми за това никакво писане и никакви снимки. Онези пък в фейса направиха групата затворена и някои хора които са извън не могат да гледат. Всичко е много потайно, ужас направо. Време е да сменяме марката.
:))))......не виждаш ли, че тук са потайни ......това показва колко са зле..........аз им казах, че трима чета не правят, ама те си знаят своето......относно марката....да бе......няма как да стане....не може, някой да си помисли, че е слънцето в тая орбита, и да ми диктува правила......аз съм сменял доста марки, ама Алфа ми е любовта......

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:17 ----------

п.п...относно фейса.....ами това е разработка бе......в Русия съм....в Русия съм....ако ме разбираш...:))

lordliness
12-11-2017, 21:50
:))))......не виждаш ли, че тук са потайни ......това показва колко са зле..........аз им казах, че трима чета не правят, ама те си знаят своето......относно марката....да бе......няма как да стане....не може, някой да си помисли, че е слънцето в тая орбита, и да ми диктува правила......аз съм сменял доста марки, ама Алфа ми е любовта......

---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:17 ----------

п.п...относно фейса.....ами това е разработка бе......в Русия съм....в Русия съм....ако ме разбираш...:))

Майната им на всички, ако питаш мен, нима преди да дойдеш тук не си караше алфите с кеф?

lordliness
13-11-2017, 07:59
"Учителю", пак не схвана защо стана така...?
Да съм те заял за нещо което си написал правилно или си каправил кадърна тема, не съм ?
Заяждам се единствено когато се държиш надменно или пишеш глупости (всеки пише понякога, аз също не съм изключение). Няма лошо, полагаш усилия, правиш снимки, обясняваш, но понякога и бъркаш, лошото е че не понасяш критика. Приемеш ли че има и други гледни точки освен твоята, ще видиш колко по приятно може да бъде общуването с останалите потрябители (включително и с мен).

Нали си наясно, че без доказателствата, които ти поисках се компрометира напълно, човек който си измисля с цел да злепостави някого.

mirchozo
13-11-2017, 09:07
Нали немислиш че ще седна да ти вадя кирливите ризи? Имам достатъчно работа през деня (напоследък и вечер) за да отделя време и за това. Ще ти дам жокер обаче, днес отново отговори за нещо което не си виждал и пипал с ръчички в темата на 159.

Пс Защо мислиш че имам за цел да злепоставя някого, каква полза имам аз лично да правя това ? НИКАКВА...

lordliness
13-11-2017, 09:39
Нали немислиш че ще седна да ти вадя кирливите ризи? Имам достатъчно работа през деня (напоследък и вечер) за да отделя време и за това. Ще ти дам жокер обаче, днес отново отговори за нещо което не си виждал и пипал с ръчички в темата на 159.

Пс Защо мислиш че имам за цел да злепоставя някого, каква полза имам аз лично да правя това ? НИКАКВА...

Нали знаеш, че думите ти не струват нищо без пример, ако пък си мислиш, че помпата на педала на 159 е извън земна много се лъжеш.
А да от сутринта не съм слизал от 159 и кракът ми е доста често на педала. Ти ако натискаш педалите с ръце на мен не ми се налага.
Когато не можеш да подкрепиш думите си с факти, те са клевета. Всички те разбраха какво представляваш. Колкото повече упорстваш по зле става. Прочети тъмния шрифт на пост 39 и продължавай в същият дух, ще приема душевните ти терзания.
Като си имаш работа се концентрирай върху нея вместо да ми се правиш на интересен. Разбра ли?

mirchozo
13-11-2017, 11:37
Сега ще ти дам жокер. При мен също правеше подобни парчета, помпата в краката е здрава, маханизма за връщане също е здрав, съединителя е сменян с лагерпомпа комплект и маховик, що е то? Отговора е елементарен - доливане на течност и обезвъздушаване, при мен това беше проблема. На 159 "мущука" откъдето смуче помпата е много горе, съответно на баир засмукваше въздух и после се наблюдава нещо подобно, което изчезваше от самосебе си след няколко натискания. Тъпо, но факт. Оттогава, течност до гърлото и газ, вече близо 1г.

Пс Не се правя на интересен, просто човека може да смени помпа без да има нужда.

Grishata
13-11-2017, 12:17
Сега ще ти дам жокер. При мен също правеше подобни парчета, помпата в краката е здрава, маханизма за връщане също е здрав, съединителя е сменян с лагерпомпа комплект и маховик, що е то? Отговора е елементарен - доливане на течност и обезвъздушаване, при мен това беше проблема. На 159 "мущука" откъдето смуче помпата е много горе, съответно на баир засмукваше въздух и после се наблюдава нещо подобно, което изчезваше от самосебе си след няколко натискания. Тъпо, но факт. Оттогава, течност до гърлото и газ, вече близо 1г.

Пс Не се правя на интересен, просто човека може да смени помпа без да има нужда.Ем евала колега, но като имаш толкова знание и опит защо не ми помогна и отговори, а тук се заяждаш с него :)
Лично аз предпочитам някой да не знае , но да се опита да ми помогне със съвет отколкото да знае мега много, но да не помага :)

Аз няма да тръгна да правя каквито и да било ремонти от съвет , а ще закарам колата при форумен майстор, който със сигурност ще локализира проблема, но все пак питах, за да се опитам да разбера за себе си г/д какво да очаквам.

Поздрави,
Гриша

mirchozo
13-11-2017, 12:23
Защото тъкмо ти пишех на лично. Отделно пак щеше да бъде сметнато за опит за заяждане и хранилката наново...

Пс Живи и здраве да сме, файда от караници няма.

lordliness
13-11-2017, 12:32
Защото тъкмо ти пишех на лично. Отделно пак щеше да бъде сметнато за опит за заяждане и хранилката наново...

Пс Живи и здраве да сме, файда от караници няма.

Защо на лично, да не могат други хора да четат свръхзнанията ти? От мен да знаеш още, че ако не можеш да запалиш някой ден ти е свършило горивото, да не правиш скъпи ремонти.

Grishata
13-11-2017, 12:58
Защо на лично, да не могат други хора да четат свръхзнанията ти? От мен да знаеш още, че ако не можеш да запалиш някой ден ти е свършило горивото, да не правиш скъпи ремонти.Сега ти се заяждаш ;) както каза колегата - живи и здрави , няма смисъл от караници :)

lordliness
13-11-2017, 13:01
Сега ти се заяждаш ;) както каза колегата - живи и здрави , няма смисъл от караници :)

И да кажеш после какво му има на педала.
Защо трябва да се пише на лични, когато става въпрос за някакъв ремонт, нещо тайно ли е?

Grishata
13-11-2017, 13:13
И да кажеш после какво му има на педала.
Защо трябва да се пише на лични, когато става въпрос за някакъв ремонт, нещо тайно ли е?На 15ти ще го закарам при Румбата, той ще каже :)

Alfa User
13-11-2017, 18:48
Хора ... дайте да си говорим честно ...

Ако това беше форума на BMW (примерно де ... ) - вече половината участници в тази тема щяхте да подсмърчате, щото имате поне месечен банан ...

Както каза един колега - няма друг толкова либерален форум - така че ако обичате, съобразявайте се поне с това!!!

Идеята на всеки форум (без значение с каква насоченост е) е взаимопомощ, споделяне на новости и споделяне на болежките и как да ги преодолеем ... а не заяждане и лични нападки!!!

Не го забравяйте това, и не се сърдете ако някой получи виртуален шамар за неизпълнение на гореспоменатото!!!

mordohy
13-11-2017, 22:50

Ако това беше форума на BMW (примерно де ... ) - вече половината участници в тази тема щяхте да подсмърчате, щото имате поне месечен банан ...

Както каза един колега - няма друг толкова либерален форум - така че ако обичате, съобразявайте се поне с това!!!

Идеята на всеки форум (без значение с каква насоченост е) е взаимопомощ, споделяне на новости и споделяне на болежките и как да ги преодолеем ... а не заяждане и лични нападки!!!

Не го забравяйте това, и не се сърдете ако някой получи виртуален шамар за неизпълнение на гореспоменатото!!!
Ти пък!
Темата си е екстра.
Даже е малко посещаема.
Би трябвало попържни да се леят тука!
Иначе как ще открием истината.
Дет се вика, ако във виното е истината, то в ракията е изстинността! :drunk:

Бобби
13-11-2017, 23:43

Е па това е истината за целият форум и то на най високо ниво....ама при вас прикрито, а при нас долу на дъното всичко се вижда, оти сме директни.....
В предишният пост щеше да стреляш, сега шамари раздаваш.....да не са ти откраднали пушката...?:)))

---------- Post added at 21:36 ---------- Previous post was at 21:31 ----------

п.п....в бмв форума имам регистрация също десет години и не съм наказван нито веднъж....може да провериш.....а тук за какво ли не..... и то несправедливо.....да ти копирам ли последното ми предупреждение......направено за това, че модератора не си е свършил работата.....и рефлектира в/у потребителя.....ама ае, аз никога не съм пискал.....

---------- Post added at 21:43 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Ти пък!
Темата си е екстра.
Даже е малко посещаема.
Би трябвало попържни да се леят тука!
Иначе как ще открием истината.
Дет се вика, ако във виното е истината, то в ракията е изстинността! :drunk:
Вие двамата може да говорите много по темата в истинската и същност, ама се правите на ощипани мадами....що така....и на двамата ви зададох конкретни въпроси, ама на дръж ми шапката, върнете се малко по назад в темата....хванали сте се за двама колеги дет си спорят....па оставете ги да се разберат....големи момчета са....
И айде по темата ....:)))...или ви стиска, или някой ви притиска....;)

mordohy
14-11-2017, 11:59
Боби, ние сме говорили , когато трябва и където трябва. Обаче това беше глас в пустиня. Изначално форумът си е чисто българска работа и не подлежи на опряне. Анархията е повсевместна и минава с приказките:" ама нали сме тука да се забавляваме", "какво пък толкова", " ние да не сме казарма"......
Членовете на клуба ги докарахме някъде до 60. От тях активните са около 10.
Толкова са и "симпатизантите", които правят нещо. Има още 5-6 човека, които работят на регионално ниво, както и един наивник на средна възраст, който успява да организира своя раздел на национални мероприятия:
Банкя, Самоков, Варвара, Брацигово..... Бил съм на всичките като гост.
Мнозина от истинските фенове си отидоха от клуба и форума, защото....ами защото селянията ни е пословична.
Малко са истинските фенове. Например:
Оглеждат возилото ми и снизходително: Абе айде вземи си една 156 или 159.
Парвенющината е убийствена за феновете.
Доходите ми са такива, че винаги мога да отделя 10-15 000 лева за някоя кошница и такива подмятания само ме разсмиват.
Обаче какво да кажат колегите от 33, 155, 75 , 145/6 и другите антики, мнозинството от които се карат и по икономически причини?!
Даже съм чувал и предложения да се въведе имуществен ценз.
Отврат!
Клуб, форум, всичко е добре осрано.
Ето защо оставихме нашите красиви момичета да почистят и подредят кочината.
Хайде поне да не им пречиме!
На останалите :drunk:

Alfa User
14-11-2017, 17:42
Иво, страшно добре го каза ... чак се ужасявам като се замисля за истината тук ...
Но замисъла за тотално пренареждане на нещата още не е избистрен, и тоя болен проблем с правилата наистина трябва да се прецизира. Крайно време е!
Фенското наистина отстъпи пред парадиране и високомерие - наистина това е причината много от истинските фенове да избягат!
И да, както каза и ти, и аз мога да си взема 159, но НЕ ИСКАМ - легендата 155 ме кефи до безумие, и на всеки хвалипръцко, дет тати му купил новата Алфичка, мога смело да покажа среден пръст - но не е там въпроса!!!
Форума преди години беше уникален със своята задружност, взаимно уважение, и много доказани случай на взаимопомощ при лоши моменти... Не знам това дали някога ще може да се възстанови, и просто ми се къса сърцето.
Па нека който иска ми мрънка щото съм говорел така за миналото - то беше прекрасно!!! Хората тук бяха задружни, никой не оставяше никого в беда. А сега само се заяждаме, и се чудим как да надскочим "колегата", дет сложил нови жанти 17-ки ...
Аааа да ... и се жалваме от правилата, които НЕ спазваме ... щот видите ли, било кат казарма ако всичко се спазва ... :mf_Flush:

mordohy
14-11-2017, 18:19
Гледай сега!Все още има много хора тука, заради които си заслужава да правиме все още нещо. Не съм отказал на никого да помогна. На мене също сами помогнали мнозина. Боби 33 с бутало, кога с някое заяждане, предни седалки от 145 два пъти са ми давали, а за пернишките четирима Ивовци да не говоря. Даже дюзите от 1.8 ТС ми ги дадоха почистени и нагласени.
Това са все жестове, дето ме греят.
Ето за това съм все още тука.
Никой не ме кара!
Освен това, имаме една уникална свобода.
Хайде да я ценим.
А, че някой е:butt: и :dyrvo_v_kenefa: и е за :paddle: , то който е засегнат да не реве, а да се защитава. Ако е прав ще му помогнат и другите. А най-хубавото наказание е да го игнорираш от вниманието си.

undy
14-11-2017, 19:42
Абе аре Наздраве беее....мезето ви изстина,чашите се стоплиха!!!

Било е по-добре....ми било е,нека сега да съхраним човешкото ,което е останало помежду ни,да се хилим по-често и да си помагаме. От всеки може да се научи по нещо, всеки е минал през някакви проблеми и е пипал тук-там. Извличайте положителното от споровете и бъдете едни добронамерени пияници-примерно ��(последното е шега,да не ме нахока някой веган сега).

Liminat
14-11-2017, 19:52
... легендата 155 ме кефи до безумие, и на всеки хвалипръцко, дет тати му купил новата Алфичка, мога смело да покажа среден пръст

Според мен тук грешиш. Дори да му я е купил тати, всеки с алфа е от нашите. Щото ако не беше, тати щеше да му купи бенве. За да е с алфа, значи с нещо го е дръпнала.
Тия дето са с алфи, щото ги има и за по 800 лв, макар да са си ги купили сами, са временно с марката, докато не излезе първия ремонт за 500 лв, и вече са вечни врагове на алфа - опела върви по-евтино...

Zlobich
14-11-2017, 22:50
Абе аре Наздраве беее....мезето ви изстина,чашите се стоплиха!!!

Било е по-добре....ми било е,нека сега да съхраним човешкото ,което е останало по между ни,да се хилим по-често и да си помагаме. От всеки може да се научи по нещо, всеки е минал през някакви проблеми и е пипал тук-там. Извличайте положителното от споровете и бъдете едни добронамерени пияници-примерно 😁(последното е шега,да не ме нахока някой веган сега).Много трудно ще стане, но има надежда.
Според мен тук грешиш. Дори да му я е купил тати, всеки с алфа е от нашите. Щото ако не беше, тати щеше да му купи бенве. За да е с алфа, значи с нещо го е дръпнала.
Тия дето са с алфи, щото ги има и за по 800 лв, макар да са си ги купили сами, са временно с марката, докато не излезе първия ремонт за 500 лв, и вече са вечни врагове на алфа - опела върви по-евтино...Освен нвкой да ми дари безвъзмездно 159 комби? 156цата се предава веке.

Бобби
15-11-2017, 00:55
Моето мнение:
И преди и сега форума си е боза...сладка, горчива, за някой кисела ама боза...и преди и сега има, кой да ти помогне, кой да те излъже, комерсиални типове и т.н...
Модераторите преди бяха пак жмел.....тоез не мереха с един аршин, за едни можеше, за други не можеше, макар и мотивирани ....сега нямат никаква мотивация, затова са либерални, ама не знам какво разбирате от тая дума, защото не е баш така....за да си върши работата, тоя човек модератора трябва да има стимул...преди май имаха, ама в последно време...:falos2:.....трудно е да си модератор и да определиш, кой прав, кой крив......мое мнение е че не трябва да се трие нищо....мнения, теми и всички нарушения на даден потребител трябва да са видни за всички други.....така макар и виртуално, всеки би преценил до някъде с кой спори, на кой се доверява и т,н....след като му изтриеш мнението му променяш образа и той в един момент става хамелеон, един път говори едно, друг път друго.....и лесно те подвежда....наказвайте според правилата, ама така след време се вижда за какво е наказан и дали е справедливо...но като са унищожени доказателствата....тури му пепел....а и самият потребител вижда що за екземпляр стой срещу него......с гъбата и метлата става мазало, каквото е в момента....
КАРБ.....около 60 члена за някъде около 11 години съществуване, от тях само 10 си плащат членският влог, или грешно съм разбрал....куче влачи рейс, образно казано:))
Ами масата прави нещата, а не чета от трима човека....загатнах го на няколко пъти......
п.п....започнах тая тема, след като разбрах, че е сменена управата и след 6 месеца не виждам никакво подобрение в самият форум.....трябваше в една тема да ги зачекна, за да се представят официално.....но като загледаш, правила, права и тем подобни към участниците не са променяни от 2005г....от муцуни, който нямат нищо общо с организацията сега....

---------- Post added at 22:55 ---------- Previous post was at 22:41 ----------

Ама кой ли ги чете тия раздели....:)))
Алекс, ако не си ми много сърдит премести темата в правилният раздел....объркал съм.....грешка моя....
Аз съм си такъв...и реално и виртуално казвам каквото мисля....макар, че някой си създава грешна представа за мен, но това не ме бърка и особено виртуално не се засягам ;)....

BO
15-11-2017, 10:33
Важното е да се мрънка. Мрънкачи под път и над път вече.
С това мрънкане да бяхте станали политици. С това писане да бяхте издали книги, като Криско.:yes:

dansguardian
15-11-2017, 11:18
Нямаш ли пари за поддръжката на една кола, значи не трябва да притежаваш такава, а да ползваш масовият градски транспорт. :)

Бобби
15-11-2017, 16:00
Важното е да се мрънка. Мрънкачи под път и над път вече.
С това мрънкане да бяхте станали политици. С това писане да бяхте издали книги, като Криско.:yes:
Интересно кой мрънка в тая тема......:prescription:...щом има кой да чете, се пише...;)

---------- Post added at 14:00 ---------- Previous post was at 13:58 ----------

Нямаш ли пари за поддръжката на една кола, значи не трябва да притежаваш такава, а да ползваш масовият градски транспорт. :)
Интересно мнение....иначе казано бедните да го духат....не съм съгласен с теб...

dansguardian
15-11-2017, 16:15
Защо не си съгласен? А по-добре ли е да имаш кола и като се счупи нещо да нямаш парите да го оправиш?
И да раздухваш наляво и надясно колко са скъпи частите.
Затуй - СКГТ.

Бобби
15-11-2017, 16:26
Защо не си съгласен? А по-добре ли е да имаш кола и като се счупи нещо да нямаш парите да го оправиш?
И да раздухваш наляво и надясно колко са скъпи частите.
Затуй - СКГТ.
Ами колата не е лукс, тя необходимост.....друг въпрос е като си купуваш по скъпа кола, а нямаш пръдня за да и направиш боя за левият калник например....за всеки джоб си има коли....

Zlobich
15-11-2017, 21:30
Яяяяяя, кък си хортуваме, без да се джафкаме. Аз имам карта за градския, по-евтино ми излиза от 156цата,няма как колата да е по-евтин транспорт от картата за градския, но колата е необходимост, не е гъзария.

ecotronic
15-11-2017, 21:40
В малкото случаи в които си ползвам колата в града, се усещам, като мазохист. :)

lordliness
15-11-2017, 21:59
Аз пък имам специална кола само да обикалям из квартала и да карам жена ми до магазина за покупки.

ecotronic
15-11-2017, 22:02
Аз пък имам такава с която карам тъщата на педикюр :)

Zlobich
15-11-2017, 22:05
Аз пък си имам карта за цялата градска, неперсонализирана и плащам 61 левчета за тримесечие :D

Ранобудниче
15-11-2017, 23:24
Хора, как имате време за толкова думи..?
Да вземете да наблегнете на частния живот, струва ми се ;)

Местя темата (че ми писна Бобби да ме хока).

Бобби
16-11-2017, 00:23

Местя темата (че ми писна Бобби да ме хока).
Благодаря....до някъде ме познаваш, аз не хокам, казвам това което мисля, без да спестявам нищо....макар, че по някой път , казвам, че е шега, ама съм си го помислил.....:))
п.п....тая тема ще стане като експреса май, щом започнаха за тъщи, къщи и коли да се дума.....:)))....ама здраве да е.....утре някой като мрънка срещу форума, да погледне своя принос за промяната му....ама да не се трие, иначе няма как да се разбере......;)

Liminat
16-11-2017, 08:37

Ами а де. И аз снощи викам я да наблегна не на форуми, ами на частния живот, заничайки в тоя на другите - позяпах брадъра...
И кво видях, начи такива, дето се правят на велики и постоянно се стремят да мачкат околните (фънкиту) рева кат младенец, че дигнал кръвно и захар, при срещата си с една ъъъ... малко по-Луда.
Та, с форума поне е лесно, кат видиш, че някой живее в своя филм- горе вдясно и други забави за поне 2 месеца.
То и затова е пустош тука, щото никой не е длъжен да чете некви си там... преуспели, ли щях да кажа.
Не се учудвам, че в тия вечни уточнения няма от Варненската група - просто нямат грешка.

BO
16-11-2017, 10:44
Яяяяяя, кък си хортуваме, без да се джафкаме. Аз имам карта за градския, по-евтино ми излиза от 156цата,няма как колата да е по-евтин транспорт от картата за градския, но колата е необходимост, не е гъзария.

А бе не е баш така.
Ако се избавиш от колата тотално, то съм съгласен.
Ама ако имаш кола, на която ѝ плащаш задължителните разходи, то примерно на мен ми излиза по-евтино да ходя с кола на работа, от колкото с градския транспорт.

п.п. Сега видях, че едномесечната карта струва 50лв, а на мен горивото за работа ми струва 60лв. Значи съм назад. Кофти се почувствах. :)

Zlobich
16-11-2017, 11:02
А бе не е баш така.
Ако се избавиш от колата тотално, то съм съгласен.
Ама ако имаш кола, на която ѝ плащаш задължителните разходи, то примерно на мен ми излиза по-евтино да ходя с кола на работа, от колкото с градския транспорт.

п.п. Сега видях, че едномесечната карта струва 50лв, а на мен горивото за работа ми струва 60лв. Значи съм назад. Кофти се почувствах. :)Амортизацията и ре онтите не влизат ли в графа разход? Гражданска, каско, ако има? Няма как да е по-евтино от адския транспорт. Аз искам да се избавя от моята, ама никой не я ще, последните няколко паркинг щети направиха външния вид трагичен, няма продаване.

BO
16-11-2017, 11:05
За това казах, че ако се избавиш тотално от колата, то е доста вярно, че се избавяш от един разход.
Ама ако си я имаш, то в годината масло, каско, ГО, данъци, все си вървят, без значение дали ходиш с нея на работа или не.
Амортизацията е друго нещо. Карам кола, която няма амортизация и е желязна,:pokey:

mirchozo
16-11-2017, 12:10
Освен всичко друго в градакия транспорт получаваш бонус кихане и кашляне във врата, некоя лелка дъвчеща мазна баничка насреща, някой идиот който ще се прави на важен (аз съм като магнит за идиоти когато ми се е налагало да пътувам), ядосан шофьор току слязъл от рали автомобил и все още го държи адреналина и т.н. и т.н., висене по спирките и постоянно питащи черни таксита за къде си по цената на билета (колите им няма да ги коментирам щото кола е доста силна дума) , общо взето емоции които никъде другаде не можеш да си набавиш безплатно.

Някак ми се струва по-евтино да си джиткам с музичка на топло и на спокойствие (доколкото е възможно с другите идиоти като мен учатващи в движението).

Бобби
16-11-2017, 17:49
За това казах, че ако се избавиш тотално от колата, то е доста вярно, че се избавяш от един разход.
Ама ако си я имаш, то в годината масло, каско, ГО, данъци, все си вървят, без значение дали ходиш с нея на работа или не.
Амортизацията е друго нещо. Карам кола, която няма амортизация и е желязна,:pokey:
С тая железна кола зимата като забръска и ти паднат батериите кво правиш....:roll:

BO
17-11-2017, 10:32
С тая железна кола зимата като забръска и ти паднат батериите кво правиш....:roll:
Ба ли го. Ако стане някоя зима, ще споделя, щом ти е интересно.
Ама никога не съм се страхувал от "запалването" зимата. Чакмак. Ама няма как, като "стартера" ми завърта двигателя с над илядо обороту, директно на празен ход. Така, че не ме мисли мен. Само шапка за ушите да има. :)

mirchozo
19-11-2017, 09:06
Ама никога не съм се страхувал от "запалването" зимата. Чакмак. Ама няма как, като "стартера" ми завърта двигателя с над илядо обороту, директно на празен ход. Така, че не ме мисли мен. Само шапка за ушите да има. :)

Я сподели за тва возило, що е то, че ми стана интересно това с паленето ?

mimouzunov
19-11-2017, 18:21
Я сподели за тва возило, що е то, че ми стана интересно това с паленето ?

Напомня ми стартера/въртенето на моторетката ми...

Бобби
22-11-2017, 15:34
Я кажи сега.....таз машина травестит ли е... (хибрид)...?....или пълна електричка....защото момчетата почнаха да гадаят.....ебати желязната машина...:)))

BO
22-11-2017, 23:21
Естествено, че е травестит. В днешно време не можеш да вярваш нито на мъжете, нито на жените.

mirchozo
23-11-2017, 06:30
Естествено, че е травестит. В днешно време не можеш да вярваш нито на мъжете, нито на жените.

Яко... Един авер има некъф Лексус хЕбрид, та все го базикам да го изфорсира да му чуем гласа, 500 коня пък мълчат кат гъз..., та ония казва "ми немога" :)

Бобби
23-11-2017, 08:21
Яко... Един авер има некъф Лексус хЕбрид, та все го базикам да го изфорсира да му чуем гласа, 500 коня пък мълчат кат гъз..., та ония казва "ми немога" :)
Звук няма, ама бега....:wow:

Бобби
26-11-2017, 16:43
Опитах се да кажа нещо, ама нищо ново под слънцето:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=92558

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=95027

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=90070

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=89855

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=75806

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83744

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=69033

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=59781
....и т.н....
Има бая теми без нужните отговори.....не вярвам и на моята някой да даде смислен......в по старите поне управата се обяснява до някъде...:))).....
п.п..Благодаря на Иво и Алекс. че изказаха своето мнение......темата беше за тези който управляват клуба и форума.....но само те взеха участие, другите ......предпочитат да трият, и да не говорят....:waving:

BillyBoy`
27-11-2017, 09:38
Бобби,Какво очакваш да се случи ? Има една много стара и правилна поговорка но няма да я казвам щото отново ще получа бан,а тука във тоя форум много много не обичат да им се говори истината.

Бобби
28-11-2017, 00:56
Бобби,Какво очакваш да се случи ? Има една много стара и правилна поговорка но няма да я казвам щото отново ще получа бан,а тука във тоя форум много много не обичат да им се говори истината.
Нищо не очаквам да се случи,не съм от онези българи, който чакат някой да ги оправи.... просто казвам това което мисля, за да не си мислят управниците, че са на прав път...;).... щом живееш в тая държава, тоез управляваш тази марка автомобил и си му заклет фен, според мен имаш право на глас....а не да си овца....и да се съгласяваш някой да ти диктува правила, който нямат нищо общо с права.....ай стига бе....;)
п.п...ако те е страх от БАН...файда няма....стават всички послушници.....друг е въпроса да се държиш възпитано и да не обиждаш и заплашваш......евала правя на Суска едно време ги ебаваше яко със слово....е пратиха го за доста време в конслагер....ама не обиждаше и заплашваше......сега са станали по демократични, само трият....уж не си по темата...:)))
А кажи за какво те наказаха последно....излей си душата....тук май няма да трият....:flirt:.....няма как да ти обещая имунитет, ама ти си решаваш.....мълчанието в днешно време не е злато...или в конкретният случай, покорна глава сабя не я сече.....е това последното е много шибано за българина....историята го е доказала.....
Тук сме различни...ти например си фен на рейсинга, друг е фен на техн. обслужване и точните определения, едни са само фенове .....трети са пияници...така ги определят виртуално, ама реално хората са свързани с Алфа.....ни повече, ни по малко от тези който определят правилата.....та с две думи:
Няма разбиране...;)

---------- Post added at 22:56 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

В тоя раздел трябва да участват активно хората, който управляват форума......да, ама не......какво повече може да се каже....;)

mirchozo
28-11-2017, 13:59
Дефинирай "хора които управляват форума" ?
Какво па толкоз има да му се управлява на тоя форум. Некви серсеми пишат и се драчат вътре, кой прав, кой крив, фенове всички, няма лошо. Ама като цяло всъщност какво има за управление ? Един сайт съдържащ информация..., малко подръжка на техниката от време на време, някоя реклама да се качи, движение на мегабити и трупане на трафик съответно стИнки (стотикни), общо взето нищо ново под слънцето. Останалото.., сеир, нЕкое съборче, бира, кИбапчИта, пушилки от гуми, обичайните неща нормални за един автофорум.

Пс Аз само да кажа че на последната си кола не съм сложил стикер "Клуб Алфа Ромео България", не е случайно, за разлика от предишните ми шест Алфи. Въпреки това продължавам да влизам, чета, помагам (когато мога), т.е. с форум или без, фенове ще има винаги, информация също се намира. Живи и здрави от мен.

Бобби
29-11-2017, 00:32
[QUOTE=mirchozo;1536112]Дефинирай "хора които управляват форума" ?

Ти сериозно ли ме питаш ...?...елементарно.....тези, който трият и наказват с БАН....е те управляват форума.....:prescription:.....да не ти казвам за последното си предупреждение....а то е защото модератора не си е свършил работата и аз съм виновен, че дублирам обявата, след указаното време.....а защо не е одобри,....защото му дреме, защото не е възнаграден.....
В тоя форум имам чувството, че доста хора имат права, с който могат да ебават другите....:lupe:[COLOR="Silver"]

Не забелязваш ли, че повечето модератори не са действащи.......:lupe:

lordliness
29-11-2017, 00:46
Не забелязваш ли, че повечето модератори не са действащи.......:lupe:
Е чак сега ли се светна? Ама хич да не ти пука.

dansguardian
29-11-2017, 08:31
Еееееее братче, няма оправия... Когато един модератор си върши работата и банва простотията и некоректното отношение или коментари, значи е гаден и всички го обвиняват в цензура и всички смъртни грехове, ама как можело да не оцени интеуекта на съфорумците, та да ги банва.
Същевременно пък се оплакват, че не си вършел работата (по отношение на банването) и един вид никой не следял за спазването на бон тона.
Е добре тогаз, да има ли банване или да няма? Датс дъ куесчън.

Бобби
29-11-2017, 15:20
Еееееее братче, няма оправия... Когато един модератор си върши работата и банва простотията и некоректното отношение или коментари, значи е гаден и всички го обвиняват в цензура и всички смъртни грехове, ама как можело да не оцени интеуекта на съфорумците, та да ги банва.
Същевременно пък се оплакват, че не си вършел работата (по отношение на банването) и един вид никой не следял за спазването на бон тона.
Е добре тогаз, да има ли банване или да няма? Датс дъ куесчън.
Нещо не си в час......вникни в нещата и тогава коментирай....права и правила, кой за какво го наказват.....бедна ти е фантазията.....за едни може, за други не може......като се сблъскаш с някой неща ще разбереш за какво иде на реч....

dansguardian
29-11-2017, 15:39
Предпочитам да си остана в междучасието...

Бобби
29-11-2017, 16:56
Предпочитам да си остана в междучасието...
Е па то образно казано повечето са в междучастието.....то това се отнася и за цялата държава...;)

Ранобудниче
30-11-2017, 05:54
Нещо не си в час......вникни в нещата и тогава коментирай....права и правила, кой за какво го наказват.....бедна ти е фантазията.....за едни може, за други не може......като се сблъскаш с някой неща ще разбереш за какво иде на реч....

Точно ти не разбирам от какво се оплакваш. Наистина. Бърбориш необезпокоявано всяка нощ и още се жалваш за някакви банове от 2008, от когато почти не е останал модератор.
Що се касае до другите (клубните) въпроси, когато имаме готовност и преценим, ще ги направим достояние. Дотогава, който колкото ще да подскача - неподготвени няма да се изхвърляме като.. (ще пропусна сравненията). Не забравяй, че всеки от нас е работещ човек (някои бачкаме по 12-14 часа еври факин ден), с лични и семейни ангажименти, от които крадем, за да има клуб и форум. В момента се опитвам да пиша промени и по устава, за сметка на и без друго 4-5 часовия си сън всяка нощ. Не си мисли, че като “ни ръчкаш” ни даваш начална скорост. Нищо подобно. За себе си лично мога да кажа, че такъв подход ме демотивира яко. И е време да допуснеш, че може да има и друга гледна точка.
На този етап не се предвиждат заплати за модераторите, така че предлагам да спреш да чоплиш тоя въпрос изобщо.

lordliness
30-11-2017, 11:07
Аз имам време в излишък, богата обща култура, мога да пиша, няколко образования, няколко езика, мога да те заместя, щом ти е толкова натоварено и нямаш време. Ще го направя с удоволствие, ще те отменя за да имаш време за почивка и семейството.
Защо след като нямате време не се откажете да го прави някой друг с радост и да не се оплаква колко му тежи това?
Не става нали?
На какво условие не отговарям?

nhg
30-11-2017, 13:02
Аз не мога да разбера нещо друго: някой е отворил кафене/ресторант/кръчма или каквото там.. Ако ти харесва обстановка/обслужване/предлагане/меню/клиентела/музика и пр. сядаш и консумираш; ако ли не - има и други подобни обекти, никой не те кара насила да пиеш кафе/бира/водка и т.н. точно тук
Ми като не ме кефи престилката на сервитьорката просто няма да сядам при нея, ще съзерцавам друга 'убавица!
Или ако пък съм толко радикален ще си отворя моя си кръчма (по мой вкус) и ще си поркам - дали сам или с клиенти зависи от тяхното желание, но със сигурност ще ми е все тая дали харесват колко обеци и татуировки има бармана при положение че за мен това няма значение..

lordliness
30-11-2017, 13:08
Аз не мога да разбера нещо друго: някой е отворил кафене/ресторант/кръчма или каквото там.. Ако ти харесва обстановка/обслужване/предлагане/меню/клиентела/музика и пр. сядаш и консумираш; ако ли не - има и други подобни обекти, никой не те кара насила да пиеш кафе/бира/водка и т.н. точно тук
Ми като не ме кефи престилката на сервитьорката просто няма да сядам при нея, ще съзерцавам друга 'убавица!
Или ако пък съм толко радикален ще си отворя моя си кръчма (по мой вкус) и ще си поркам - дали сам или с клиенти зависи от тяхното желание, но със сигурност ще ми е все тая дали харесват колко обеци и татуировки има бармана при положение че за мен това няма значение..
в случая няма друга кръчма, само тази е.
Винаги, когато някой като Бобби, има гражданска позиция, става неудобен за тези, които си мислят, че държат Господ за шлифера и клакьорите около тях.
Това по принцип, да не си помислите, че визирам нещо конкретно, не разбира се.

Ранобудниче
30-11-2017, 17:54
Дори няма да се хабя да ти ферманствам, лорде.
Кауза пердута би било :)
И между другото, Боби има достатъчно здрав разум, за да разграничи искреността от мазненето ;) (по принцип, нали - да не си помислиш нещо).

lordliness
30-11-2017, 17:58
Дори няма да се хабя да ти ферманствам, лорде.
Кауза пердута би било :)
И между другото, Боби има достатъчно здрав разум, за да разграничи искреността от мазненето ;) (по принцип, нали - да не си помислиш нещо).

Дори не съм се надявал и в най-смелите си мечти да получа отговор. Но се чувствам поласкан и благодаря, че все пак получих внимание. Разбирам, че не трябва да се хабиш и трябва да се щадиш при това натоварване

Ранобудниче
30-11-2017, 20:31
Дори не съм се надявал и в най-смелите си мечти да получа отговор. Но се чувствам поласкан и благодаря, че все пак получих внимание. Разбирам, че не трябва да се хабиш и трябва да се щадиш при това натоварване

Щадя само и единствено разбиранията си за качество на комуникация. И ги уважавам.

lordliness
30-11-2017, 23:17
Щадя само и единствено разбиранията си за качество на комуникация. И ги уважавам.

Ми хората с които работиш или шефът ти примерно на работата, не ги интересува колко сте натоварени, колко часа работите, и колко деца имате. Важно е само едно - резултатите. Безсмислено е да се самоизтъква някой и да се жалва, че няма време, не прави добро впечатление.
Това са глобални разсъждения, нищо общо с форум и други подобни.

Бобби
01-12-2017, 00:30
Точно ти не разбирам от какво се оплакваш. Наистина. Бърбориш необезпокоявано всяка нощ и още се жалваш за някакви банове от 2008, от когато почти не е останал модератор.
Що се касае до другите (клубните) въпроси, когато имаме готовност и преценим, ще ги направим достояние. Дотогава, който колкото ще да подскача - неподготвени няма да се изхвърляме като.. (ще пропусна сравненията). Не забравяй, че всеки от нас е работещ човек (някои бачкаме по 12-14 часа еври факин ден), с лични и семейни ангажименти, от които крадем, за да има клуб и форум. В момента се опитвам да пиша промени и по устава, за сметка на и без друго 4-5 часовия си сън всяка нощ. Не си мисли, че като “ни ръчкаш” ни даваш начална скорост. Нищо подобно. За себе си лично мога да кажа, че такъв подход ме демотивира яко. И е време да допуснеш, че може да има и друга гледна точка.
На този етап не се предвиждат заплати за модераторите, така че предлагам да спреш да чоплиш тоя въпрос изобщо.
Точно аз не се оплаквам, а казвам това което мисля и в повечето пъти питам за инфо.....:))).....но не ми се предоставя....:))....пиша по нощите, защото и аз работя по 14-15 часа....що се отнася за бан или наказания....последното ми е от по миналата седмица и то несправедливо според мен...;)...пускам обява в раздел продава за едни галоши...чакам 2-3 дена......гледам няма е обявата....викам си, а бе нещо съм пропуснал за да не я одобрят.....явно шумноста на гумите...:)))...пускам втора обява...и получавам съобщение, че съм наказан с предупреждение за дублирането и......ебати....той Каменчо не си е свършил работата, па наказва мен....:)))...преди два три месеца пак имах същият проблем в същият раздел....даже тема бях пуснал в "Общи....".....мисля, че си я спомняш, защото като се реши проблема те помолих да я изтриеш....
Е затова предлагам да има възнаграждение за тез хора, за да се отнасят с по голямо старание....:)))
Също така не възприемам, че ми трият мнения точно по дадена тема, който не нарушават правилата, който сте обявили...ама се трият...примери мога да ти дам доста и то от последните месеци.....та това от 2008 е друго не е актуално поради давност:)), но виждам че се работи по един и същи начин,и за това създадох и тази тема ....
Относно клуба...ами, високомерни сте.....макар да разправяте, че сте отворени към предложения, сте яко затворени......мое мнение, не го приемай лично.....:waving:......ние сме си приятелчета, ама тук си говорим някак си служебно....поне аз така го възприемам....и затуй не правя мили очи.....преди години кандидатствах за член, искам да дам там едни 60лв....ама никой не ми отговори......та според мен, по добре да сте хиляда члена с 10лв. членски внос, отколкото 10-15 с 60лв...загатнах ви го в една тема, ама мина гъбата...:)).... масата се управлява трудно......стават много гласове......не Ви знам устава, ама май е сбъркан....
:waving:

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:25 ----------

Според мен, тези хора който разсъждават като теб, отдавна напуснаха държавата....защото не искат да се борят за нещо по добро, а отиват на по добро, като изоставят това което обичат......
Прав ли съм, или не ме разбра...;)

Ранобудниче
01-12-2017, 05:08
Боби,

Точно така - казал си. И затова ти споменах, че не приемаш възможността да има друга гледна точка. Защото не просто си казал, ама някак.. изискваш на всяка цена да приемем твоята и да се съобразим с нея. Няколко пъти и преди ти споменавах, че сме мислили и сме взели неща от предложенията, които (според нашата гледна точка) са подходящи за настоящия момент, но не - не стига. Трябва да е 100%. Не става така.
Що се отнася до триенето на мнения - да, ще се трие, когато мнението не е по темата. Това е елемент от правилата, които твърдиш, че не си нарушил :) В тая някой трие ли те? Не. И знаеш ли защо? Защото сам си определил параметрите на темата и пишеш по нея, каквото ти душа иска. Няма как, обаче, да очакваш тия въпроси да се дискутират навсякъде безконтролно. Ето - имаш трибуна, споделяй си. Питай. Давай идеи. С което можем и което преценим за целесъобразно, ще съобразим. И не е нужно винаги да бием барабана (ако нямаме готовност) като някои пишещи (не визирам теб), само за да блеснем със съмнителен блясък ;)

nhg
01-12-2017, 05:15
...
Според мен, тези хора който разсъждават като теб, отдавна напуснаха държавата....защото не искат да се борят за нещо по добро, а отиват на по добро, като изоставят това което обичат......
Прав ли съм, или не ме разбра...;)

Хм, много добре те разбирам, но не мисля че си съвсем прав
Вярно, че доста хора заминаха поради подобни виждания; това само означава, че просто 'там' им е по-добре, направили са компромис някакъв, с обичаните от тях неща или хора.
Тези, които сме тук също сме направили компромис.. всеки сам си знае какъв
Не става въпрос за някаква борба - просто има едни условия за нещо (да кажем, че търсиш работа - ще вършиш еди какво си срещу определени облаги, заплата, отпуска и пр.); сам избираш какво да предприемеш, доколко ще направиш компромис със себе си.
Мен като не ме кефи форума - не чета, не пиша; никой не ме кара насила (признавам си без бой, че писанията на някои 'колеги' обаче са много забавно четиво!!)
Все пак тук е само една виртуална говорилня; някой преди време беше писал за червения бутон с хиксче горе в дясно... Просто е по-добре човек да е "над нещата"!:cheers:

Бобби
01-12-2017, 08:18
Боби,

Точно така - казал си. И затова ти споменах, че не приемаш възможността да има друга гледна точка. Защото не просто си казал, ама някак.. изискваш на всяка цена да приемем твоята и да се съобразим с нея. Няколко пъти и преди ти споменавах, че сме мислили и сме взели неща от предложенията, които (според нашата гледна точка) са подходящи за настоящия момент, но не - не стига. Трябва да е 100%. Не става така.
Що се отнася до триенето на мнения - да, ще се трие, когато мнението не е по темата. Това е елемент от правилата, които твърдиш, че не си нарушил :) В тая някой трие ли те? Не. И знаеш ли защо? Защото сам си определил параметрите на темата и пишеш по нея, каквото ти душа иска. Няма как, обаче, да очакваш тия въпроси да се дискутират навсякъде безконтролно. Ето - имаш трибуна, споделяй си. Питай. Давай идеи. С което можем и което преценим за целесъобразно, ще съобразим. И не е нужно винаги да бием барабана (ако нямаме готовност) като някои пишещи (не визирам теб), само за да блеснем със съмнителен блясък ;)
Ок...:gruebel:....поживеем и ще видим.....;)

lordliness
02-12-2017, 01:06
И как се става модератор, изисквания, качества, познанства? Гледам всеки се натиска, сигурно вдига самочувствието много. Въпроса е по скоро риторичен, може никой да не отговаря, не е жизнено необходимо.

Бобби
02-12-2017, 01:20
Според мен, няма нужда от модератори, защото само бъркат нещата.....в едни теми има доста неща не по темата, ама си стоят и не се трият, в други само да кажеш "А" и метла......
Е вземете за пример блатото...там няма изтрито мнение, заплаха и обида от един участник към друг...защо така....в тинята има уважение, а по нагоре не.......?

Kamen666
04-12-2017, 09:58
Точно аз не се оплаквам, а казвам това което мисля и в повечето пъти питам за инфо.....:))).....но не ми се предоставя....:))....пиша по нощите, защото и аз работя по 14-15 часа....що се отнася за бан или наказания....последното ми е от по миналата седмица и то несправедливо според мен...;)...пускам обява в раздел продава за едни галоши...чакам 2-3 дена......гледам няма е обявата....викам си, а бе нещо съм пропуснал за да не я одобрят.....явно шумноста на гумите...:)))...пускам втора обява...и получавам съобщение, че съм наказан с предупреждение за дублирането и......ебати....той Каменчо не си е свършил работата, па наказва мен....:)))...преди два три месеца пак имах същият проблем в същият раздел....даже тема бях пуснал в "Общи....".....мисля, че си я спомняш, защото като се реши проблема те помолих да я изтриеш....

Показвам и тук,нагледно да си припомниш,че си пуснал няколко обяви в рамките на 3 минути,не през 2-3 дни ,както твърдиш...
Предполагам знаеш,че не е мъжко да упрекваш друг ,за своите грешки ?

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=161533&d=1510567527

P.S. Предлагам,следващия път,щом си толкова на зор и бързаш да продаваш - пусни 8 вместо 4 еднакви обяви...белким едната пробие и се одобри по-бързо ;)

Бобби
04-12-2017, 17:17
Показвам и тук,нагледно да си припомниш,че си пуснал няколко обяви в рамките на 3 минути,не през 2-3 дни ,както твърдиш...
Предполагам знаеш,че не е мъжко да упрекваш друг ,за своите грешки ?

http://clubalfaromeo.com/forum/attachment.php?attachmentid=161533&d=1510567527

P.S. Предлагам,следващия път,щом си толкова на зор и бързаш да продаваш - пусни 8 вместо 4 еднакви обяви...белким едната пробие и се одобри по-бързо ;)
В другата тема ти обясних .......аз съм сигурен, за себе си......кое мъжко или не, си е твое определение....и мене не ме брига
Аз пък предлагам изобщо да няма модераторим особено в твоя раздел.....само създавт объркване.....
п.п....интересно в последните 9 години предупрежденията в форума за мен, са само от теб....:)).....нещо лично виртуално засегнат ми се струва, че си...;)

Grishata
04-12-2017, 18:40
Направете го Боби шеф най-накрая, че не се живее така вече... в 5 различни теми едно и също се дъвче :D

Бобби
05-12-2017, 00:17
Направете го Боби шеф най-накрая, че не се живее така вече... в 5 различни теми едно и също се дъвче :D

Няма как да взема предвид думите ти, защото никога не съм имал такива амбиции, за пореден път казвам, че споделям това което мисля......ти за мен си едно "сукалче", образно казано....защото тепърва ще се сблъскваш с форума и марката Алфа, която караш от вчера.....:smoke:.....
Ако моите мнения ви дразнят, то проблема си е ваш......виртуално пространство.....а ти Григорий, ако искаш да те моделират, продължавай в същият стил..:))...ставаш за модератор....

Бобби
05-12-2017, 00:38
И как се става модератор, изисквания, качества, познанства? Гледам всеки се натиска, сигурно вдига самочувствието много. Въпроса е по скоро риторичен, може никой да не отговаря, не е жизнено необходимо.
Трябва да си послушник и да даваш иронични идеи като Григорий.....

lordliness
05-12-2017, 06:25
Трябва да си послушник и да даваш иронични идеи като Григорий.....

Докъде се докарахме, новобранци, които са чули, че има марка Алфа Ромео, едва преди няколко месеца, да те юркат :). Ти си виновен по подразбиране за всичко, време е да се примириш.

Бобби
05-12-2017, 08:31
Докъде се докарахме, новобранци, които са чули, че има марка Алфа Ромео, едва преди няколко месеца, да те юркат :). Ти си виновен по подразбиране за всичко, време е да се примириш.
:)))...има момчето виждане по въпроса за форума.....няма лошо да го изкаже, леко превъзбуден е....нека се изцика и ще се успокой...:))

Kamen666
05-12-2017, 10:17
В другата тема ти обясних .......аз съм сигурен, за себе си......кое мъжко или не, си е твое определение....и мене не ме брига
Аз пък предлагам изобщо да няма модераторим особено в твоя раздел.....само създавт объркване.....
п.п....интересно в последните 9 години предупрежденията в форума за мен, са само от теб....:)).....нещо лично виртуално засегнат ми се струва, че си...;)

Виж сега,ти може да ми обясняваш хиляди неща.
Аз празни приказки не говоря,за това и се занимавам да ти снимам,но явно и на черното - бяло ще кажеш.
Само от мен са ти предупрежденията,защото ,аз отговарям за раздела в който пускаш обяви,нямам нищо лично към теб.
Няма и как да имам без да се познаваме .
Всичко е в главата ти - не се филмирай излишно.

Grishata
05-12-2017, 13:22
Докъде се докарахме, новобранци, които са чули, че има марка Алфа Ромео, едва преди няколко месеца, да те юркат :). Ти си виновен по подразбиране за всичко, време е да се примириш.Абсолютно сте прави и двамата - сукалче съм, не разбирам от алфа и от форума, спор няма. Но нямам и никакво желание да ставам такава „форумна машина” като Боби :) Орева света за някаква обява неодобрена за 3 минути, все едно ако беше одобрена на секундата щеше да е нещо различно за теб... отваряш форума на непрочетената секция 2 теми с разисквания за интересни казуси и проблеми по коли и 4 теми с твоите реванета, че не ти е одобрена обявата... Може би щом на едно „сукалче” му прави впечатление това, дали не е редно да се замислиш дали нещо не е наред наистина?
Съгласен съм , че би било супер да се правят подобрения в процеса и работата на форума, но нещата отиват от конструктивна критика в нападки... изкарахте го баси конспирацията и баси якото да си модератор... аз пък лично мисля по-егоистично - никога не бих се навил да си инвестирам времето в това да модерирам форум и да чета и модерирам тези бози :)
Както каза Боби - казвам това , което мисля - нищо лично.

lordliness
05-12-2017, 13:40
Защо тогава въобще се месиш и пишеш щом не те засяга, искаш да се харесаш на някого?

dansguardian
05-12-2017, 13:45
Абе стига с тези обяви бе, на всички ни омръзна да четеме на Бобббббббббббббббббббби афоризмите.
@ Бобббббббббббббббби: ако официално признаеме, че твоя е най-голям, ще престанеш ли с тъпотиите?

Grishata
05-12-2017, 14:04
Защо тогава въобще се месиш и пишеш щом не те засяга, искаш да се харесаш на някого?Какво написах и ти какво разбра... скандален .. :D :D
Спирам. Извинявам се , че се намесих

Бобби
05-12-2017, 15:58
Виж сега,ти може да ми обясняваш хиляди неща.
Аз празни приказки не говоря,за това и се занимавам да ти снимам,но явно и на черното - бяло ще кажеш.
Само от мен са ти предупрежденията,защото ,аз отговарям за раздела в който пускаш обяви,нямам нищо лично към теб.
Няма и как да имам без да се познаваме .
Всичко е в главата ти - не се филмирай излишно.
Няма никакви филми, просто изяснявам нещата.....отвори ги тез последователни обяви, за да видиш, че има корекция в текста, а не да ми постваш само заглавната страница....искал съм да изпипам обявата, защото знам , че много си стриктен към тях......специално за мойте, за другите не стоят така......
Кажи ми по тая система, как да се коригира дадена обява, след като не е одобрена.......
И аз нямам нищо лично и няма как да имам.....най малко виртуално......но мери с един аршин към всички.
Поздрави и Весели Празници

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Абе стига с тези обяви бе, на всички ни омръзна да четеме на Бобббббббббббббббббббби афоризмите.
@ Бобббббббббббббббби: ако официално признаеме, че твоя е най-голям, ще престанеш ли с тъпотиите?
Какво си се развикал като някой овчар. ни в клин, ни в ръкав гледаш на някй м/у краката......ако има нещо кажи по темата, ако не....ходи върни овцете....

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:49 ----------

Абсолютно сте прави и двамата - сукалче съм, не разбирам от алфа и от форума, спор няма. Но нямам и никакво желание да ставам такава „форумна машина” като Боби :) Орева света за някаква обява неодобрена за 3 минути, все едно ако беше одобрена на секундата щеше да е нещо различно за теб... отваряш форума на непрочетената секция 2 теми с разисквания за интересни казуси и проблеми по коли и 4 теми с твоите реванета, че не ти е одобрена обявата... Може би щом на едно „сукалче” му прави впечатление това, дали не е редно да се замислиш дали нещо не е наред наистина?
Съгласен съм , че би било супер да се правят подобрения в процеса и работата на форума, но нещата отиват от конструктивна критика в нападки... изкарахте го баси конспирацията и баси якото да си модератор... аз пък лично мисля по-егоистично - никога не бих се навил да си инвестирам времето в това да модерирам форум и да чета и модерирам тези бози :)
Както каза Боби - казвам това , което мисля - нищо лично.

А така изкажи се като хората.....темите са две, а не четири......интересно, кой те кара да ги четеш......всичко е избирателно......на тоя урок няма да те изпитват.....:)))....наблегни на 159 раздела...
Когато няма какво да кажеш, защо пишеш.......
Та по темата за форумЪт...Моля....

dhtj
06-12-2017, 00:36
Идеален си е форума.
Проблема е на потребителите, че не знаят как да се държат и как да спазват правилата.

И аз съм пускал обяви, проблеми не съм имал. Нито банове, нито предупреждения, нито нещо важно ми е изтрито.

Kamen666
06-12-2017, 09:38
Няма никакви филми, просто изяснявам нещата.....отвори ги тез последователни обяви, за да видиш, че има корекция в текста, а не да ми постваш само заглавната страница....искал съм да изпипам обявата, защото знам , че много си стриктен към тях......специално за мойте, за другите не стоят така......
Кажи ми по тая система, как да се коригира дадена обява, след като не е одобрена.......
И аз нямам нищо лично и няма как да имам.....най малко виртуално......но мери с един аршин към всички.
Поздрави и Весели Празници[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:46 ----------

Последен жокер и мисля да прекратя и без друго безмисления монолог,на който дори и не съм длъжен да ти давам обяснение...
Та - хубаво е човек да не бърза да бълва обяви една след друга,а при самото постване на нова обява,да обмисли къде какво трябва да се напише и оформи,за да няма нужда от последваща корекция.
За това и мислиш,че някой се превилигировани (защото им се появяват обявите от първия път-а твойте не).
Весели празници и на теб.

Бобби
06-12-2017, 12:08
Последен жокер и мисля да прекратя и без друго безмисления монолог,на който дори и не съм длъжен да ти давам обяснение...
Та - хубаво е човек да не бърза да бълва обяви една след друга,а при самото постване на нова обява,да обмисли къде какво трябва да се напише и оформи,за да няма нужда от последваща корекция.
За това и мислиш,че някой се превилигировани (защото им се появяват обявите от първия път-а твойте не).
Весели празници и на теб.
Ти си като Къци Вапцаров.....благодаря за жокера, много фино се разговаря с теб...;)

---------- Post added at 10:08 ---------- Previous post was at 09:57 ----------

Идеален си е форума.
Проблема е на потребителите, че не знаят как да се държат и как да спазват правилата.

И аз съм пускал обяви, проблеми не съм имал. Нито банове, нито предупреждения, нито нещо важно ми е изтрито.
Благодаря ти, че се изказа по темата, защото как е тръгнало с Камен може да изпишем още две страници, кой крив, кой прав.....

Бобби
23-12-2017, 18:32
Поздрави за форума.....:waving:

https://www.youtube.com/watch?v=dLS81MRYW_w

dhtj
03-10-2018, 01:01
http://www.clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93598

Някой модератор може ли да ми разчисти темата от спама?
Нека останат само мненията свързани с автомобила.
Мнения номер от 22 до 30 са излишни. Както и от 33 до 37 и от 40 до 44.
Благодаря!

mordohy
07-10-2018, 10:14
Ей сега се зачетох в тая помия. Май само един път съм публикувал тема в "Купува продава" и то преди много време. Като гледам сега правилата, те са сякаш взети от кодекса на чавдарчето, одобрени от дружинната, написани от комсомолския секретар и парафирани от ГПУ на БКП.
За какъв дявал трябва да спазвам един куп идиотщини, за да продам едни гуми. Пиша размера и това е достатъчно. Ако на някой му трябват такива ще се обади. Ако пък ми е съвсем дръвнишка обявата, то самият пазар ще ме изхвърли. На това му викат маркетинг и свободна търговия. Останалото е планова икономика. Ето защо мнозина не посват обяви в "Купува продава", а търсят обиколни пътища или изобщо не се занимават с форума.
Камене, знаеш моето мнение, че не си за този раздел. Всъщност не си за никой. Доказваш го и в тая тема.
Как можа да поснеш нещо от модераторския раздел, който е скрит?!!?
Има си правила и това е грубо нарушение, за което трябва да те изритат с почести!
С информацията трябва да се подхожда внимателно. Ти показваш, че не може да ти се доверява такава.
Осем месеца, след като не бях вече модератор, поради бъг в програмата за проследяване по IP продължавах да имам достъп до раздела. Четях всякакви гадории, но никога не си позволих да изнеса нещо от там. А можех да източа всичко.

Kamen666
07-10-2018, 17:16
Ей сега се зачетох в тая помия. Май само един път съм публикувал тема в "Купува продава" и то преди много време. Като гледам сега правилата, те са сякаш взети от кодекса на чавдарчето, одобрени от дружинната, написани от комсомолския секретар и парафирани от ГПУ на БКП.
За какъв дявал трябва да спазвам един куп идиотщини, за да продам едни гуми. Пиша размера и това е достатъчно. Ако на някой му трябват такива ще се обади. Ако пък ми е съвсем дръвнишка обявата, то самият пазар ще ме изхвърли. На това му викат маркетинг и свободна търговия. Останалото е планова икономика. Ето защо мнозина не посват обяви в "Купува продава", а търсят обиколни пътища или изобщо не се занимават с форума.
Камене, знаеш моето мнение, че не си за този раздел. Всъщност не си за никой. Доказваш го и в тая тема.
Как можа да поснеш нещо от модераторския раздел, който е скрит?!!?
Има си правила и това е грубо нарушение, за което трябва да те изритат с почести!
С информацията трябва да се подхожда внимателно. Ти показваш, че не може да ти се доверява такава.
Осем месеца, след като не бях вече модератор, поради бъг в програмата за проследяване по IP продължавах да имам достъп до раздела. Четях всякакви гадории, но никога не си позволих да изнеса нещо от там. А можех да източа всичко.

КОШЧЕ според теб е скрит модераторски раздел ли ? :D
Оправи ми скучната неделя честно ! :)
Благодаря за предложенията,мога ли сам да се изритам без почести?
С радост бих си отстъпил мястото на теб,щом ги чуваш повече нещата;)
Или да ти се помоля да си пуснеш обява ,за д амога да я одобря ли ? :D

mordohy
07-10-2018, 23:05
Не се пъни!
Явно не разбираш нищо.
Коша не е виден от обикновения юзър, но явно си забравил.
От там средно умният човек може да си направи много точна картинка, по чисто статистически начин.
Има едно нещо, дето му се вика "анализа".
Да поясня, че няма нищо общо с ануса, въпреки общият корен.
В горе упоменатото място можеш да се изриташ винаги, без да искаш разрешение, както и да се цунеш сам.
Вярвам в теб, защото го доказа през 2010-та.
Да си опресним паметта!!!
Тогава беше юбилеят на Алфа Ромео и Пинко, Пинки, МрХ, Луд Канар Светланчи, Драка, Цвети, аз и да не ми се сърдят останалите, дето си скъсахме задниците, кой с организация, кой като мене, Светланчи и другите Ивовци да насочваме и обслужваме празника.
При цялата сложност на организацията се разминахме само с една счукана 156-ца. Ако не ме лъже паметта.
Ти къде беше?!
Пак ще ти го напомня!
С "шефовете" в Милано.
Тъй де!
Какво да правиш с плебса!?
А мястото ти беше на площада в София с българските фенове.
Мнозина са правили много по-големи гафове от тебе, но съм им прощавал, защото са работили яко.
За раздела не съм навит, както и за всеки друг, защото отдавна нямам време.
Освен това не съм търговец, а гл. енергетик на едно голямо обединение от няколко рудника, три фабрики и още няколко паралелни проекта в Гърция и Македония.
Ако обаче се самоизриташ, при всички положения ще стане по-уютно в купува-продава, а скуката в аудио раздела ще се поразсее и няма да навява една гузност.
Ако искаш да пусна обявя, та да се поупражняваш, само кажи на каква тема да е: гуми и джанти, чорапи и гащи, секс играчки, математика за начинаещи или.... А сетих се!:dance:
Ще пусна обява,.... абе ще видиш!
А про-по, от кога не караш Алфа Ромео!:cheers:

Kamen666
09-10-2018, 20:32
Хо хо хо
С всеки изминал пост,ставаш все по-забавен ! :)
Винаги ми е било гот да разговарям (споря) с теб,но едва сега разбрах аджаба защо съм ти бил трън в очите от далечната 2010г до сега ....смях се с глас...още се смея,евала чичка !
Гоуем си,пий една ракия от мен :)
Само да те опресня и теб,че аз бях един от малкото които отидоха до Милано със автомобилът си (повечето бяха със самолет,предполагам знаеш).
Тъй,че определението ти за групата и компанията на "шефовете" е меко казано "малоумно"
Също след юбилея останах още 10 дни в Италия,5 в Милано и 5 във Венеция. (Искаш ли снимков м-л ? ;) )
Нима според теб,аз нямах право на семейна почивка,или не мога сам избера и преценя на кое място искам да отида ?
Аудио раздела също ти е трън в очите,след като не успя да набуташ синчето си там.... съдба ;)
Мислих ,че това поне си преглътнал вече.... :shock:
Алфа не карам от години,но винаги си имам италянка под ръка,не се кахъри,че си на възраст вече...
Давай по весело живота се изтъркулил докато се пениш по 2010 година... :D
Жив и здрав и наздраве ! :go: